NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben , en gebruik soms ook wel de schuilnaam Anoniem ook soms ongegrond.
Ik ben een man en woon in Brugge (Belgie) en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 00/00/0000 en ben nu dus 2018 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Keramiek-pottenbakken-Beeldhouwer-Airbrush.
Door een medische fout ben ik rolstoelpatient geworden, en wil mij niet laten kisten. Niemand zal mij ooit horen klagen hoe ik me echt voel, ik moest beginnen zoeken naar iets om bezig te houden.
Willekeurig SeniorenNet Blogs
shadoogies
blog.seniorennet.be/shadoog
Een interessant adres?
Zoeken met Google


satelitní mapu Belgie
salt lake city utah real estate
website hit counter

Powered by IP2Location.com
Laatste commentaren
 • Testimony (Lilian)
      op
 • Vita (nike free run 3 uomini)
      op Is er nog recht? Graag reactie
 • Dhr. (Van Durme Arseen)
      op Door de medische fout beland in rolstoel:
 • Hr. (Van Durme Arseen)
      op Na zovele jaren ; After so many years
 • Ruffusie (Barreke)
      op Na zovele jaren ; After so many years
 • Rondvraag / Poll
  Waarom zijn mensen niet bezig meer aandacht te geven aan andere
  Omdat ze teveel bezig zijn met hun eigen zorgen
  Omdat ze niet in een wespennest terecht willen komen
  Omdat ze anders de aandacht kwijt zijn van hun probleem
  Misschien om hun energie niet te verspillen aan een andere persoon
  Bekijk resultaat

  Zoeken in blog

  bit-torrent
  Waar een wil is,is een weg,
  Die dag kon ik me terug herpakken
  Zo zie je maar als je iets wil, dan kan men het bereiken. Mijn leuze is, waar een wil is dan is er een weg.En doe nooit iets om iets terug te krijgen.
  29-01-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Door de medische fout beland in rolstoel:
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Best bezoekers, ik wil jullie even wat uitleg geven over mezelf. Na een zesde rugoperatie, volledig fout ingeschat door de behandelende geneesheer, ben ik in een rolstoel beland. Na die 7 uur durende operatie kwam de dokter aan m’n bed en zei me dat ik zo snel mogelijk moest terugkomen. Ik kon mijn oren niet geloven, maar goed dat mijn vrouw bij me was. Kon hij echt niet alles in één operatie doen ? Bij het verlaten van het ziekenhuis gaven ze mij geen foto’s of brief voor de huisdokter mee, alles was verloren gegaan zei men. Bij het naar huis gaan (al liggend) had ik enorm veel pijn, maar dacht dat het normaal was na zo ’n operatie. Maar na een week van veel pijn stelden we vast dat ik met een bloedklonter zat, die door een kleine opening in de wonde een weg had gevonden naar buiten en waardoor ik veel bloed verloor. Als de bloeding na een paar dagen niet stopte moest ik terug naar het ziekenhuis, maar gelukkig was dat niet zo. Ik wilde niet meer terug, ik kon het niet meer aan. Dikwijls als ik naar het toilet ging (op mijn krukken) kon ik mijn water niet maken, mijn voeten werden gevoellos en ik had de neiging om het bewustzijn te verliezen. Dit duurde weken aan één stuk, ik nam contact met de arts die mij opereerde en die zei dat het normale verschijnselen waren na zo ’n zware operatie. En zo was zijn geweten gesust maar ik lag daar en kon niks. Er kwamen nog meer problemen bij, m’n benen begonnen te zwellen en er kwamen kleine bruine vlekjes op mijn voeten. Ik heb dan de huisarts om raad gevraagd, die heeft me onderzocht en vond niks, Hij nam vervolgens contact met de chirurg, die zei dat het tot 6 maanden kon duren en dat dan alles wel in orde zou zijn. Maar niets is minder waar, de situatie verslechterde, de zwelling van mijn benen neemt toe en de bruine vlekjes staan al over mijn ganse voeten en onderste ledematen. Ik kan me niet meer verplaatsen zonder rolstoel of het moeten korte stukjes zijn dan kan ik met mijn krukken. Ook neem ik zware medicatie zoals : dolzam - transtec 70 en 35 en klevers en pillen revoltril. Als ik die medicatie niet nam zou ik bedlegerig zijn. Ik heb ook met verscheidene andere dokters gepraat die me zeiden : welke beenhouwer heeft er aan jou gewerkt. Ik vroeg om het op papier te zetten, maar toen trokken ze zich terug. Het zijn allemaal dezelfde, één pot nat, als het op rechtvaardigheid aankomt steken ze hun kop in ’t zand zoals struisvogels. Wie kan mij zeggen waar ik hulp kan vinden, zonder dat ik weer al die pijnlijke onderzoeken moet ondergaan en toch nog iets kan doen tegen die dokter. 

  29-01-2007 om 00:00 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (13 Stemmen)
  >> Reageer (3)
  22-12-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op vraag van vele bezoekers
  Beste bezoekers van mijn blog, ik krijg dikwijls de vraag waar ik dat geleerd heb om beelden te maken. Maar ik heb nooit kunstacademie gevolgd, ik leerde het allemaal op eigen houtje. Nadat ik in de rolstoel terecht kwam heb ik gezocht naar wat mij het meest lag, en dat is creatief bezig zijn. Zo ben ik begonnen met beelden te maken. Maar ik wil ook graag jullie oordeel over mijn werk, daarom is iedere reactie welkom. Positief of negatief, mijn werk kan er alleen maar op verbeteren. Ook ideeën zijn welkom. Bedankt om het langskomen.


  22-12-2006 om 00:00 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  18-12-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerststal
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Beste mensen, er werd mij gevraagd of ik een kerststal kon maken uit mergelsteen, en liefst uit één stuk. Op deze vraag stond geen tijd geplakt, maar mijn motto is "stel niet uit wat je vandaag nog kan" en daarom heb ik direct een mergelsteen aangeschaft en ben ik er aan begonnen. Vele uren werk en tijd heb ik er ingestoken om het toch dit jaar met kerstmis nog klaar te hebben. De persoon voor wie ik het beeld gemaakt heb vind het prachtig, en heb dan ook gevraagd haar reactie op mijn blog te zetten. Jullie zien hier het resultaat van mijn werken. En ik hoop van U beste bezoeker ook een reactie te krijgen.

   

  18-12-2006 om 00:00 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (10 Stemmen)
  >> Reageer (11)
  14-12-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Licht en Liefde
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Naar aanleiding van het 60 jarig bestaan van Licht en Liefde, een organisatie voor blinden en slechtzienden, wordt op hun feest in januari aan ieder lid een klein aandenken  aangeboden.
  De organisatie wilde een glas aanbieden, maar hadden er graag  iets laten in graveren. Daar ik goed bevriend ben met een vrijwilligster heb ik voorgesteld of ik het mocht proberen. Nog nooit had ik zoiets gedaan maar wilde ik toch hun voorstel uittesten. De test viel heel goed mee, en zo heb ik er 80 stuks klaargekregen. Nu nog de reactie afwachten van de leden. Zie hier het resultaat:

  14-12-2006 om 00:00 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (6 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  16-11-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedankt voor alle steun
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik moet eerlijk bekennen de vele reactie dat ik heb gekregen, waren lovend en zelfs mag ik nog meer zeggen. Ik heb er verschillende vrienden bij gekregen, en dat doet deugd want vriendschap is het mooi's dat bestaat. Maar het moet uit het hart komen en niet uit de mond, want hoe snel neemt men het woord vriendschap niet in de mond. Maar als de nood het hoogst is komt de ware vriendschap naar boven. En dan kan je op één hand zeggen hoeveel echte vrienden men heeft. Daarom aan alle mensen een hartelijke dank voor jullie steun, dit komt recht uit het hart en niet uit de mond.Duizend maal DANK laat niet na af en toe eens terug langs te komen. Er zullen nieuwe werkjes komen maar dat vergt tijd is het niet in ceramiek, misschien dan gekapt? of airbrush.

  16-11-2006 om 00:00 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-10-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Deze week had ik een gesprek aan de telefoon met een vriendin, dat ik heb leren kennen via het bekijken van mijn blog. Zij vertelde mij wat ze aan de hand had met haar vriendin die het financieel niet breed heeft, en zich geen occasie pc kan permitteren. Daar haar eigen pc kapot was en zo niet meer in contact geraken met haar vrienden. Had ze gevraagd via de telefoon aan haar vriendin of zij weet had van iemand, die zijn oude pc weg deed gratis als het mogelijk was bij aankoop van een nieuwe pc. Toen ik dit hoorde dacht ik direct ik ga er alles aan doen wat in mijn macht lag, om die vrouw die ik persoonlijk niet ken te helpen. Omdat mijn vriendin z’n spijt had dat ze niet meer kon chatten met haar. En ik weet heel goed wat een vriend kan betekenen voor iemand, heb ik direct op het forum van computer hardware een boodschap geplaatst met de vraag naar hulp. Met als mededeling als er iemand was die een oude pc, kon missen om iemand te helpen die zich geen nieuwe occasie kon permitteren. En heel toevallig had ik een afspraak met Komma@, ook voor mij te helpen persoonlijk ook voor een vriend uit mijn streek. Toen Komma@ aankwam deed ik de deur open, en vroeg Komma@ direct als ik geen pc nodig had. Ik zei direct ja natuurlijk en was compleet verrast, dus was dat probleem direct opgelost en heb ik onmiddellijk. Nadien contact opgenomen met mijn vriendin om haar het goede nieuws te melden zij was overgelukkig. Kan je begrijpen wat een ommezwaai in enkele uren tijd, dank zij niet mij maar de goedheid van Komma@. Die ik op die wijze duizend maal bedankt voor zijn goedheid en bereidwillig hulp. Dus komt niet mij de ere toe maar iemand die mijn oproep heeft gelezen en opgelost Komma@. Zo zie je maar als men wil iemand helpen kan men MAAR MEN MOET WILLEN, IS VOOR MIJ EVEN BELANGRIJK ALS KUNST. WANT ZO ZIET MEN NIET HET VERSCHIL TUSSEN HET WOORD KUNST. DE KUNST VAN HELPEN EN DE KUNST VAN IETS MAKEN, ZIJN VOOR MIJ EVEN BELANGRIJK BEDANKT IEDEREEN (VOOR JULLIE AANDACHT)

  18-10-2006 om 09:44 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (9 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-10-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel vraag naar

  Ik heb de laatste tijd veel vraag gekregen waarom doe je geen tentoonstelling. Beste mensen ik heb al enkel tentoonstellingen gedaan, heb via een tentoonstelling nog nooit iets verkocht. Nu kan je zeggen ja maar dan zijn je prijzen misschien te hoog of zo,  ik heb eerlijk gezegd drie verschillende mensen laten komen kijken die op de hoogte zijn qua kunst. En zei vroegen wat ik vraagde voor mijn stukken was dan eigenlijk stuk per stuk bekeken, en verschiet maar die mensen zeiden je kan daarvoor het drie dubbele vragen,eerlijk gezegd betwijfel ik dat nog tot op heden dagen. Maar zij zeiden alle drie het zelfde maar wel op verschillende manieren maar het kwam allemaal op het zelfde uit. Ze waren nochtans alle drie afzonderlijk gevraagd, nergens ter wereld kan je het identieke beeld terug vinden en daardoor is de waarde zo hoog was hun antwoord. Dat heb ik nooit gedaan veranderd van mijn prijzen omdat ik vond, zij bekijken het uit hun standpunt en ik wou verkopen. Maar eerlijk gezegd als je geen naam hebt geraak je moeilijk in dit leventje ergens, zolang je met niet iemand bekends hebt mogen tentoonstellen en waar er woeker prijzen worden gevraagd. Eerlijk gezegd zou ik graag nog eens tentoonstellen maar het kost stukken van mensen, aanplakken reclame en alles wat er nog bij hoort. Is voor mij op dit moment nog niet bij sorry voor de mensen die het zo graag zouden willen. Maar ik beloof om het op mijn blog te plaatsen vanaf het moment dat het gebeurd. Beste mensen je mag niet vergeten nieuwe stukken maken kost ook veel geld en je weet dan nog niet als je er iets van terecht brengt. Ik hoop dat ik het een beetje op een goede manier heb opgeschreven wat ik wilde zeggen, want zoals ik al waarschijnlijk zal geschreven heb ik ben zeker geen schrijver. Het enige wat ik maar kan zeggen hopelijk gebeurd er eens iets wat mij in de mogelijkheid plaatst om zo snel mogelijk eens naar buiten te komen met mijn werken . Bedankt voor het langs komen jullie allemaal zijn al een steun voor mij daarvoor hartelijke dank, ook al komt er eens een negatieve kritiek maar daar leer ik dan uit dus is het ook meegenomen .

  13-10-2006 om 09:49 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  11-10-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onbegrijpelijk
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Jullie weten nu al allemaal dat ik invalide, ben dus kunnen jullie heel goed begrijpen dat ik een speciaal bed heb! Ik heb dat bed nu zes jaar, plus een matras speciaal waar 10 jaar garantie op is. Bij het afnemen van de hoes rond de matras, ontdekken we schimmel dus kijken we boven aan de matras als er plaatsen zijn met plekken? Vb iedereen gooit al eens iets om in zijn bed zou je denken? dus moeten daar plekken of toch zeker randen  op zijn. Totaal niets is net of dat ze nieuw is, bij wijze van spreken natuurlijk. Ik contacteer de winkel waar we dat bed en matras hebben aangeschaft, zij zeggen ook is niet normaal dus laten ze iemand komen van de fabriek. Dus constateert dat er geen vocht in de woning is! Maar blijft toch zeggen dat het onze fout is. Ik zeg nog tegen die persoon kan het geen constructie fout zijn? Is toch ook mogelijk zeg ik. Waarop ik zo snel als mogelijk het antwoord kreeg wij hebben nog geen. Geen 26000 verkochte matrassen, een constructie fout gehad. Nu zou ik een nieuwe moeten aanschaffen, maar ik zou willen dat ze hun garantie waarmaken? Is dat zo verkeerd. Ik zal een foto onder plaatsen van die matras oordeel zelf en A.U.B. geef eens raad als het kan? Zoniet misschien een hint. Ben ik dan zo moeilijk of wat is dat eigenlijk. Ik weet dat het niets met kunst te maken heeft maar moest eens van het hart. Sorry mensen als ik jullie daarmee lastig val. Bedankt op voorhand graag een reactie word altijd terug geantwoord als jullie uw e-mail adres erbij plaatsen.

  11-10-2006 om 00:00 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
  >> Reageer (4)
  09-10-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit zijn mijn laatste werkjes

  Beste mensen zoals beloofd voor de zomer heb ik nu gedaan wat ik na de zomer ging doen .Al mijn werkjes op mijn blog geplaatst die ik deze zomer heb gemaakt. Jammer maar voor een beeld zal ik jullie moeten teleurstellen,  maar zoals vermeld in een vorig schrijven dat er tegenslagen kunnen gebeuren. Wel dit jaar was echt een onvruchtbaar jaar voor beelden , en een abstract iets opplaatsen ligt niet in mijn bedoeling. Ik hoop dat ik jullie niet ontgoocheld met het laatste werk. Maar binnen enkel maanden komen er nieuwe ceramiek beeldjes bij, als ik daar ook weer niet veel tegenslag heb.  Want eerlijk gezegd is het niet één van mijn gelukkigste jaren,qua geluk ik heb enorm veel tegenslagen gehad .Niet alleen met het kappen maar ook met het maken van ceramiek. Alles oké bij het maken maar bij de eerste bakte al gedaan kapot gesprongen in de oven. Want misschien wisten jullie dat niet maar ceramiek moet je twee maal bakken, de eerste keer is het biscuit stoken dat is tot 900graden.En dan pas kan je erna als het is afgekoeld, beginnen te gaan glazuren en dat is van 1020 graden tot 1280 graden of meer .Dus mensen zoals je ziet komt er ook nog veel geluk bij kijken. En alles doe ik zelf bakken en glazuren, of stoken in zaagsel maar dat is dan met een andere soort klei.
  Hopelijk heb ik jullie niet teveel ontgoocheld met mijn werken, zoals ik al had gezegd de factor geluk speelt ook een grote rol. Mag ik vragen aan alle mensen om hun gedacht te zeggen . En ook omdat ik de mensen die de moeite doen om op mijn blog te komen, misschien via de chat persoonlijk te bedanken. Daarom is het voor mij gemakkelijker dan jullie iets plaatsen bij voeg bij. Dank op voorbaat

  09-10-2006 om 16:27 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
  >> Reageer (4)
  05-10-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedankt voor het langs komen
  Iedereen hartelijke dank voor jullie steun die jullie me mee hebben geven voor maandag, maar waar ik al bang voor was is uitgekomen .Maar dat wisten jullie al dinsdag stonden er in de krant het laaste nieuws en het nieuwsblad toch een artikel in dat ik citeer uit de beide kranten. Het Laatste Nieuws rolstoelpatient wacht al vijf jaar op zijn geld,en dat de tegen partij nu zou willen de voorzitter van de organisatie. Die eresenator is nog willen laten getuigen en nog enkele andere mensen, eerst hadden ze gevraagd om onderhoord te mogen worden.Maar de rechtbank heeft dat veranderd naar te laten komen getuigen op het proces, zodoende dat het toch nog niet zolang uitgesteld is dan dat de tegenpartij had gehoop.Er staat nog veel meer in maar is te lang om alles letterlijk op te schrijven ,maar daarvoor kan je misschien nog eens kijken in de kranten van dinsdag 2-10-2006.
  citaat van VBJB het Laaste Nieuws 3-10-2006.
  De zaak komt terug voor op 08-01-2007 hopelijk kan ik dan iets meer zeggen, maar ondertussen plaats ik nog wel werkjes van waarik op dit moment nog aan bezig ben of waar ik nog foto van heb .
  Nogmaags hartelijke dank aan alle mensen die mij  begrijpen,maar ik kan het niet genoeg benadrukken A.U.B GEEN MEDELIJDE DANK U .

  05-10-2006 om 10:22 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-10-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sorry voor het gevreesde
  Vandaag was het normaal het proces dat er meer klaarheid zou moeten brengen ,in de zaak Ongebreydeld Brugge .De kunst happening tenvoordele van mij,waar de eigenlijke oprichter met het geld is vandoor gegaan. En waar ik eigenlijk van hen niets heb ontvangen tot op heden. Weer eens uitgesteld naar een latere datum nu naar 08-01-2007 ,omdat de tegen partij iemand heeft kunnen overhalen om in zijn voordeel te getuigen.Hoe dat zoiets kan begrijp ik niet die persoon was al eens verhoord, en had al tegen de aangeklaagde en verklaring afgelegd ten ongunst van deze.Nu zou die getuige een nieuwe verklaring willen afleggen ten gunste van de beklaagde, hoe dat zo iets kan is voor mij een raadsel.Maar ik zal morgen de krant kopen het laatste nieuws en daar zou er veel meer in staan .Want eerlijk gezegd was ik enorm zenuwachtig en begreep de helft niet van wat de voorzitter zei. Enkel dat het weer eens is uitgesteld naar een latere datum,dus weer 3 maanden zenuwen als het weer niet word uitgesteld???????????? Dus mensen met een handicap wees uiters voorzichtig als men iets wil doen ten voordele van U.Hopelijk kan ik de volgende dagen iets meer zeggen van hetgeen is in de krant verschenen. Ik bied alle mensen die hun steun hebben aangeboden voor vandaag mijn verontschuldigingen aan , en hoop op jullie steun op 08-01-2007 nogmaals sorry.

  02-10-2006 om 11:00 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-09-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een week voor het proces

  Op de kop is het vandaag nog een week en het proces kan van start gaan laat ons duimen, dat er niets tussen komt. Want zoals het de laatste tijd is komt er altijd iets tussen, als er mij iets moois boven het hoofd hangt. Maar ik heb van iemand geleerd om altijd positief te blijven, en ik ben die persoon daar heel dankbaar voor.  En dat doe ik ook maar soms is het zwaar{ maar een belofte blijft een belofte}. Dus beste mensen volgende week maandag moet ik voor de eerste maal op de correctionele rechtbank gaan. Ik moet ook persoonlijk aanwezig zijn anders verlies ik al mijn recht . Ik wist dat ook niet maar naar het schijnt is correctionele waar men gevangenis straffen kan opleggen aan de beklaagden. Eerlijk gezegd hoeft dat niet voor mijn als ik maar krijg waar ik recht op heb. Dan zou ik al een heel gelukkig mens zijn en dat de mensen die ook onrecht zijn aangedaan ook hun gelijk krijgen. Beste mensen ik hoop van jullie volgende week dinsdag met goed nieuws op het blog mag komen. Dus als het kan duim eens voor al de mensen die onrecht zijn aangedaan en dat ze hun gelijk krijgen.
  Ik dank jullie op voorbaat 

  25-09-2006 om 14:33 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-09-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een citaat

  Van zondag 26 augustus tot en met zondag 9 september, telkens van 10 tot 19 uur, houden 28 Brugse kunstenaars in twee locaties een verkoopstentoonstelling. Een gedeelte van de opbrengst staan ze af aan hun mindervalide collega Philtyn (Philip Pattyn), die na zes rugoperaties werkonbekwaam is en aangewezen op een rolstoel.

  (Guido Geldof in Het Laatste Nieuws van 18 augustus 2001)

   

   

  Na diverse klachten bij het parket werden naam wacht ik mee en zijn vriendin voor verhoor opgepakt maar nadien weer vrijgelaten. Ze zijn in staat van verdenking gesteld voor misbruik van vertrouwen. Een deel van de opbrengst, bestemd voor de minder valide kunstenaar Philip Pattyn kwam nooit terecht.

  (Jan Van Belle on Het Laatste Nieuws van 6 oktober 2001)

  20-09-2006 om 08:03 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-09-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefdadig project Ongebreydeld Brugge loopt met sisser af

  Een citaat uit het laatste nieuws
  «Er komt een finissage (slotreceptie), de kunstenaars krijgen een catalogus, en ze krijgen hun 1.000 frank waarborg ook terug». Dat beloofden pr-man wil ik nog niet vrijgeven en penningmeester wil ik nog niet vrijgeven van Ongebreydeld Brugge op een vergadering met kunstenaars donderdagavond. De kunsttentoonstelling Ongebreydeld Brugge werd eind augustus en begin september gehouden op twee locaties. Dertig kunstenaars namen eraan deel. Bedoeling was met de verkoop van kunstwerken geld in te zamelen voor Philip Pattyn, die na zes operaties aan een rolstoel is gekluisterd. Maar na een klacht is rond de financiële afhandeling van dit project een gerechtelijk onderzoek gestart. Na lang aandringen kregen ze dan ook een overzicht van de financiële toestand. Daaruit blijkt dat er 775.000 frank inkomsten zijn, waarvan er nog 300.000 frank moet binnenkomen. Er zijn anderzijds 760.000 tot 1.030.000 frank uitgaven, al naargelang de hoogte van de drukfactuur, die nu voor de rechtbank wordt betwist. Een blinde ziet dat het project dus deficitair is en dat mag van een liefdadig project niet de bedoeling zijn. . (Jan VAN BELLE on Het Laatste Nieuws van 20 oktober 2001 )
  Wordt vervolgd

  18-09-2006 om 19:12 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het proces

  Het is bijna zover nog enkele dagen en dan begint het proces op 02-10-2006 om 09.00HR maandag. Zal ik me persoonlijk moeten vergewissen hoe een proces, verloopt op correctioneel vlak hopelijk komt er geen uitstel. Want eerlijk gezegd ik heb al genoeg gehoord via tv en radio, dat een proces is uitgesteld wegens de tegenpartij. Die niet klaar was met het inkijken van het dossier of iets anders en dat de rechter dan de zaak verwijst naar een latere datum. Maar dat er eens gerechtigheid zal geschieden, na 5 jaar hopen op recht en gerechtigheid. Niet alleen voor mij maar ook voor de mensen die zijn aangevallen rondom mij, hoop ik dat ook die mensen hun zaak kunnen en zullen winnen.Want zoals ik al van in het begin heb gezegd zoek ik geen medelijden maar gewoon begrip en morele steun.

   

   

  18-09-2006 om 12:01 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-08-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28 Brugse kunstenaars in twee locaties een verkoopstentoonstelling

  Hier ben ik dan al met één citaat uit de krant Het Laatste Nieuws,waarbij ik al toestemming heb gehad om al iets te plaatsen op mijn blog .Om zo alle twijfels rond het geen ik heb geschreven weg te werken .En te tonen aan de mensen dat ik de waarheid heb geschreven, en niet uit mijn duim heb gezogen het ganse verhaal.Want eerlijk gezegd als ik zoiets zou lezen van iemand anders zou ik ook mijn bedenkingen bij hebben. Niet dat ik het niet zou geloven maar dat het een beetje sterk zou aan gedikt zijn. Maar eerlijk gezegd is het niet zo, het is allemaal gegaan zoals ik heb geschreven jammer genoeg !!!!!!!
  De tekst die volgt is een citaat uit de krant van die bewuste periode

  Van zondag 26 augustus tot en met zondag 9 september, telkens van 10 tot 19 uur, houden 28 Brugse kunstenaars in twee locaties een verkoopstentoonstelling. Een gedeelte van de opbrengst staan ze af aan hun mindervalide collega Philtyn (Philip Pattyn), die na zes rugoperaties werkonbekwaam is en aangewezen op een rolstoel.

  (Guido Geldof in Het Laatste Nieuws van 18 augustus 2001)

  Er zullen nog citaten  volgen maar daar ga ik mee wachten tot na 02-10-2006. Dat is de dag wanneer het proces begint en waarbij ik moet aanwezig zijn. Anders verlies ik al mijn rechten op inzage in het dossier, als ik natuurlijk alles goed begrepen heb.  Want ik zit ook niet iedere dag in een rechtzaal.Maar ik hou jullie verder op de hoogte van het verloop van de zaak. Dus mensen die willen weten hoe het verder verloopt moeten maar eens langs komen .
  De tekst die volgt is een nog citaat uit de krant van die bewuste periode

  Na diverse klachten bij het parket werden ( ik wacht liever met de naam )en zijn vriendin voor verhoor opgepakt maar nadien weer vrijgelaten. Ze zijn in staat van verdenking gesteld voor misbruik van vertrouwen. Een deel van de opbrengst, bestemd voor de minder valide kunstenaar Philip Pattyn kwam nooit terecht.

  (Jan Van Belle on Het Laatste Nieuws van 6 oktober 2001)


  Ondertussen zullen er nieuwe werkjes bij staan van hetgeen ik deze zomer heb gemaakt.
  Iedereen bedankt die meeleeft met mij maar geen medelijde
  A.U.B

  26-08-2006 om 17:18 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-08-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk komt het zover

  De mensen die wilden het vervolg weten hoe die zaak nu in elkaar zit worden met deze gewaarschuwd dat. Op maandag 02-10-2006 het voorkomt op de correctionele rechtbank te Brugge om 09.00 hr.
  Na 4 jaar wachten en hopen dat er toch gevolg zou worden gegeven aan die zaak, is het toch zover ik hoop juist maar dat het niet uitgesteld zal worden. Want jullie weten zo goed als ik dat er veel zaken worden uitgesteld naar een latere datum. Ik zal misschien veel vragen maar al de mensen die meeleven met mij (maar geen medelijden a.u.b. want daar heb ik een hekel aan ) zouden willen duimen dat de zaak een gunstig gevolg heeft voor mij. Al verwacht ik niets ervan moet ik eerlijk blijven en in mijn binnenste hoop ik toch op gerechtigheid. Na wat die mensen mij en die andere kunstenaars hebben aangedaan, zou ik het maar eerlijk vinden als al die kunstenaars die hebben meegedaan om hun 1000bfr terug te krijgen. En wat mij moest toekomen ook zo geschied maar daarvoor moeten we nog een beetje geduld hebben. Hopelijk is er toch nog gerechtigheid mij kunnen ze nooit vergoeden wat ik heb moeten doorstaan. Maar daar leer ik al zeer lang mee leven want het is niet het enige dat ik heb beleefd in mijn leven. Maar sommige zaken is beter niet meer op te rakelen maar de personen die het hebben ondergaan dragen het mee voor de rest van hun leven. Daar kan ik jullie van overtuigen het is niet alleen die medische fout die mij probeerde klein te krijgen. Maar nu nog word er geprobeerd mijn naar beneden te drukken. Al moet ik eerlijk zijn het is enorm zwaar maar ik ben ervan overtuigt, dat er heel veel mensen zijn die hun kruis moeten dragen. En daarom wil ik mijn leed niet op tafel gooi ik vind het geen ik nu al schrijf veel is. En ben overtuigt moest ieder mens die in zijn leven, iets ergs is tegen gekomen zijn voordeur openzetten dat bijna van iedereen die open staat. Laat ons nu niet verder uitwijken over andere toestanden, maar blijven bij de zaken waar ik het voordien over had. Ondertussen heb ik ook nieuws gekregen van de krant waar alles is in verschenen over die zaak. Maar er is nog één punt dat ik jullie moet bekennen, en dat zullen wel al ondervonden hebben aan mijn zinsbouw en fouten. Ik mag niet het kranten artikel origineel gebruiken maar wel citaten eruit. Nu zoals ik daarnet heb geschreven heb ik hulp gevraagd aan de persoon die het artikel heeft geplaatst, om me te helpen hoe je een citaat uit een aantal kranten knipsel haalt.

  En nu wacht ik nog op bevestiging om verschillende citaten te plaatsen op mijn blog. Iedereen alvast bedankt voor jullie geduld maar zo zie je het spreekwoord zegt geduld wordt beloond. Ik hoop snel terug iets van mij te kunnen laten horen maar zoals ik al had gezegd voordien. Het zou een tijdje duren voor jullie iets terug van mij zouden horen omdat ik in de zomer meestal beeldhouw. Maar eerlijk gezegd is het er niet van gekomen door omstandigheden maar heb wel andere werken gemaakt. En die laat ik dan wel zien iets later alvast bedankt voor jullie aandacht.

   

  18-08-2006 om 11:36 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  07-06-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze week
  Vorige week heb ik bij mijn advocaat moeten langs gaan om nog eens de zaak te bespreken ,inverband met die zogezegde inzameling tentoonstelling voor mij.Want zoals jullie nu al zullen begrepen hebben is er daar iets gebeurd dat niet door de beugel kan.Maar omdat er een proces aan de gang is moet ik ook een beetje afwachten wat ervan zal uit voort vloeien.Daarom vroeg ik jullie om een beetje geduld te hebben daarom trend,maar ik kan je wel al zeggen dat de betrokken personen zullen moeten verschijnen en zich zullen moeten verantwoorden waar het geld naar toe is .Daar ik me burgelijke partij heb gesteld is het moeilijk om veel dieper in de zaak door te spitten op dit moment.Maar ik heb jullie beloofd op de hoogte te houden en daar hou ik me aan .Niemand zal ooit moeten zeggen hij begint met iets en doet niet verder ,moest het van mij alleen zijn wisten jullie op dit moment al de hele zaak .Voor mensen die niet begrijpen wat ik nu schrijf moeten maar eens lezen van het begin.Om zich meer een beeld te kunnen vormen over wat ik hier nu zeg,en jammer genoeg niet verder kan zeggen maar het plot krijgen jullie zeker beloofd.

  07-06-2006 om 07:56 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-05-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is een tijdje geleden

  Soms is het mogelijk dat ik me een tijdje niet op mijn blog stort omdat het nog altijd moeilijk is iets te beloven en niet te kunnen doen . Zoals het verder zetten van mijn verhaal daar ik meer problemen op mijn hals zou halen, en ik geloof niet dat er iemand is die dat van me verlangt maar echt het knaagt . Geloof me willen naar buiten komen met de waarheid en vast geketend zitten aan meer problemen. Want ik wil met de waarheid naar voor komen, om dergelijke feiten minder of beter gezegd niet meer zouden gebeuren. Ik motieveer mezelf nu te door me bezig te houden met nieuwe stukken te maken, zowel in ceramiek als in airbrush en nu de zon er door komt kan ik terug beginnen kappen aan nieuwe ideeën. En deze heb ik maar dat zal je dan wel zien over enkele maanden. Want het kan zolang duren eer er iets klaar is en het mag dan nog niet tegenvallen zoals kapot springen. Maar we zullen positief blijven en denken het zal wel direct lukken? A ja had het nog niet verteld heb een uitnodig gehad van de West-Vlaamse provincie om mee te doen aan een prijskamp voor amateur kunstenaars. En ook één van stad Brugge om mee te doen aan Sante maar deze heb ik over gelaten omdat naar het schijnt mijn werken niet abstract zijn. En volgens verschillende kunstenaars is het bijna onmogelijk om door de pré selectie te gaan. Dus heb ik maar de eer aan mezelf gelaten door niet deel te nemen aan de voor sectie, om een ontgoocheling te vermijden want iedereen denkt van zijn zelf dat hij goed werk af levert maar. Eigenlijk is het de man of vrouw in de straat die moet oordelen of je goed bent of niet. Daarom heb ik het een beetje moeilijk dat ze de stempel kunstenaar geven, maar wat is kunst in mijn ogen alles wat jij niet kan en een ander wel is in mijn ogen kunst. Maarja wie ben ik om daar over te oordelen zullen we maar laten aan de mensen die denken dat ze het weten. Zo heb ik me nog eens laten horen en hopelijk zijn het de volgende malen met nieuwe werken. Ik hoop dat het niet te saai was maar zulke goede schrijver ben ik nu ook weer niet, en wens aan iedereen een fijn en mooi weekend toe. Iedereen is vrij om zijn menig hier over te geven dus a.u.b. laat het niet zet het maar in mijn berichtje dank U

  06-05-2006 om 12:42 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-04-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massagine

  Al de beelden gemaakt in massagine is gekapt geschuurd gepolijst en dan geboend met was, al die beelden zijn eigen ontwerpen en aangegeven aan SABAM .

  • Waarom zeg ik dat omdat er altijd mensen zijn die profiteren van een ander zijn werk
  • Ze maken er mallen van en gieten ze dan per honderden
  • Waar ik ten eerste autodidact ben wat wil dat zeggen het is me niet aangeleerd.
  • En met pijn in het hart zou ik dan één van mijn beelden zien verschijnen.
  • Daarom heb ik ze aan SABAM doorgegeven op aanraden van een kunstenaar
  • Die ook in die situatie is gekomen en heeft dan ook zijn werk laten registeren bij SABAM
  • Ik doe het niet uit hoogmoed ver van maar uit voorzorg hopelijk begrijpen jullie mij
  • Aan iedere beeld ben ik toch enkele maanden bezig geweest om tot zo iets te komen
  • Aan jullie om te oordelen hopelijk een goede beoordeling heeft moed om verder te doen

  Mag ik vragen om me negatief te beoordelen op het feit dat ik mijn werk wil beschermen, maar als rolstoelpatiënt ligt het niet zo voor de hand om zoiets te maken, en zeker niet als je geen les heeft gevolgd ik dank jullie voor het begrip. Laat je iets weten wat jullie ervan vinden dank op voorbaat

  16-04-2006 om 14:52 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (8 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  jean1951
  blog.seniorennet.be/jean195

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Mijn favorieten
 • SeniorenNet.be
 • bekende Bruggelingen
 • suus
 • route planner
 • boetes
 • bereken zelf je boete
 • Ceramiek alles wat je maar kan vinden erover
 • Met-hart-en-ziel

 • E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  1935
  blog.seniorennet.be/1935
  Gastenboek


  Archief per dag
 • 19-12-2011
 • 09-12-2011
 • 19-07-2011
 • 18-05-2011
 • 30-05-2009
 • 28-09-2008
 • 04-09-2008
 • 22-07-2008
 • 14-07-2008
 • 23-11-2007
 • 06-11-2007
 • 31-07-2007
 • 27-06-2007
 • 22-06-2007
 • 26-04-2007
 • 08-03-2007
 • 01-02-2007
 • 29-01-2007
 • 22-12-2006
 • 18-12-2006
 • 14-12-2006
 • 16-11-2006
 • 18-10-2006
 • 13-10-2006
 • 11-10-2006
 • 09-10-2006
 • 05-10-2006
 • 02-10-2006
 • 25-09-2006
 • 20-09-2006
 • 18-09-2006
 • 26-08-2006
 • 18-08-2006
 • 07-06-2006
 • 06-05-2006
 • 16-04-2006
 • 04-04-2006
 • 28-03-2006
 • 20-03-2006
 • 13-03-2006
 • 12-03-2006
 • 10-03-2006
 • 08-03-2006
 • 07-03-2006
 • 03-03-2006

  Blog als favoriet !


  Dit is gekapt geschuurd en gepolijst

  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!