NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben , en gebruik soms ook wel de schuilnaam Anoniem ook soms ongegrond.
Ik ben een man en woon in Brugge (Belgie) en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 00/00/0000 en ben nu dus 2019 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Keramiek-pottenbakken-Beeldhouwer-Airbrush.
Door een medische fout ben ik rolstoelpatient geworden, en wil mij niet laten kisten. Niemand zal mij ooit horen klagen hoe ik me echt voel, ik moest beginnen zoeken naar iets om bezig te houden.
Willekeurig SeniorenNet Blogs
theo1931
blog.seniorennet.be/theo193
Een interessant adres?
Zoeken met Google


satelitní mapu Belgie
salt lake city utah real estate
website hit counter

Powered by IP2Location.com
Laatste commentaren
 • Testimony (Lilian)
      op
 • Vita (nike free run 3 uomini)
      op Is er nog recht? Graag reactie
 • Dhr. (Van Durme Arseen)
      op Door de medische fout beland in rolstoel:
 • Hr. (Van Durme Arseen)
      op Na zovele jaren ; After so many years
 • Ruffusie (Barreke)
      op Na zovele jaren ; After so many years
 • Rondvraag / Poll
  Waarom zijn mensen niet bezig meer aandacht te geven aan andere
  Omdat ze teveel bezig zijn met hun eigen zorgen
  Omdat ze niet in een wespennest terecht willen komen
  Omdat ze anders de aandacht kwijt zijn van hun probleem
  Misschien om hun energie niet te verspillen aan een andere persoon
  Bekijk resultaat

  Zoeken in blog

  bit-torrent
  Waar een wil is,is een weg,
  Die dag kon ik me terug herpakken
  Zo zie je maar als je iets wil, dan kan men het bereiken. Mijn leuze is, waar een wil is dan is er een weg.En doe nooit iets om iets terug te krijgen.
  09-10-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit zijn mijn laatste werkjes

  Beste mensen zoals beloofd voor de zomer heb ik nu gedaan wat ik na de zomer ging doen .Al mijn werkjes op mijn blog geplaatst die ik deze zomer heb gemaakt. Jammer maar voor een beeld zal ik jullie moeten teleurstellen,  maar zoals vermeld in een vorig schrijven dat er tegenslagen kunnen gebeuren. Wel dit jaar was echt een onvruchtbaar jaar voor beelden , en een abstract iets opplaatsen ligt niet in mijn bedoeling. Ik hoop dat ik jullie niet ontgoocheld met het laatste werk. Maar binnen enkel maanden komen er nieuwe ceramiek beeldjes bij, als ik daar ook weer niet veel tegenslag heb.  Want eerlijk gezegd is het niet één van mijn gelukkigste jaren,qua geluk ik heb enorm veel tegenslagen gehad .Niet alleen met het kappen maar ook met het maken van ceramiek. Alles oké bij het maken maar bij de eerste bakte al gedaan kapot gesprongen in de oven. Want misschien wisten jullie dat niet maar ceramiek moet je twee maal bakken, de eerste keer is het biscuit stoken dat is tot 900graden.En dan pas kan je erna als het is afgekoeld, beginnen te gaan glazuren en dat is van 1020 graden tot 1280 graden of meer .Dus mensen zoals je ziet komt er ook nog veel geluk bij kijken. En alles doe ik zelf bakken en glazuren, of stoken in zaagsel maar dat is dan met een andere soort klei.
  Hopelijk heb ik jullie niet teveel ontgoocheld met mijn werken, zoals ik al had gezegd de factor geluk speelt ook een grote rol. Mag ik vragen aan alle mensen om hun gedacht te zeggen . En ook omdat ik de mensen die de moeite doen om op mijn blog te komen, misschien via de chat persoonlijk te bedanken. Daarom is het voor mij gemakkelijker dan jullie iets plaatsen bij voeg bij. Dank op voorbaat

  09-10-2006 om 16:27 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
  >> Reageer (4)
  05-10-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedankt voor het langs komen
  Iedereen hartelijke dank voor jullie steun die jullie me mee hebben geven voor maandag, maar waar ik al bang voor was is uitgekomen .Maar dat wisten jullie al dinsdag stonden er in de krant het laaste nieuws en het nieuwsblad toch een artikel in dat ik citeer uit de beide kranten. Het Laatste Nieuws rolstoelpatient wacht al vijf jaar op zijn geld,en dat de tegen partij nu zou willen de voorzitter van de organisatie. Die eresenator is nog willen laten getuigen en nog enkele andere mensen, eerst hadden ze gevraagd om onderhoord te mogen worden.Maar de rechtbank heeft dat veranderd naar te laten komen getuigen op het proces, zodoende dat het toch nog niet zolang uitgesteld is dan dat de tegenpartij had gehoop.Er staat nog veel meer in maar is te lang om alles letterlijk op te schrijven ,maar daarvoor kan je misschien nog eens kijken in de kranten van dinsdag 2-10-2006.
  citaat van VBJB het Laaste Nieuws 3-10-2006.
  De zaak komt terug voor op 08-01-2007 hopelijk kan ik dan iets meer zeggen, maar ondertussen plaats ik nog wel werkjes van waarik op dit moment nog aan bezig ben of waar ik nog foto van heb .
  Nogmaags hartelijke dank aan alle mensen die mij  begrijpen,maar ik kan het niet genoeg benadrukken A.U.B GEEN MEDELIJDE DANK U .

  05-10-2006 om 10:22 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-10-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sorry voor het gevreesde
  Vandaag was het normaal het proces dat er meer klaarheid zou moeten brengen ,in de zaak Ongebreydeld Brugge .De kunst happening tenvoordele van mij,waar de eigenlijke oprichter met het geld is vandoor gegaan. En waar ik eigenlijk van hen niets heb ontvangen tot op heden. Weer eens uitgesteld naar een latere datum nu naar 08-01-2007 ,omdat de tegen partij iemand heeft kunnen overhalen om in zijn voordeel te getuigen.Hoe dat zoiets kan begrijp ik niet die persoon was al eens verhoord, en had al tegen de aangeklaagde en verklaring afgelegd ten ongunst van deze.Nu zou die getuige een nieuwe verklaring willen afleggen ten gunste van de beklaagde, hoe dat zo iets kan is voor mij een raadsel.Maar ik zal morgen de krant kopen het laatste nieuws en daar zou er veel meer in staan .Want eerlijk gezegd was ik enorm zenuwachtig en begreep de helft niet van wat de voorzitter zei. Enkel dat het weer eens is uitgesteld naar een latere datum,dus weer 3 maanden zenuwen als het weer niet word uitgesteld???????????? Dus mensen met een handicap wees uiters voorzichtig als men iets wil doen ten voordele van U.Hopelijk kan ik de volgende dagen iets meer zeggen van hetgeen is in de krant verschenen. Ik bied alle mensen die hun steun hebben aangeboden voor vandaag mijn verontschuldigingen aan , en hoop op jullie steun op 08-01-2007 nogmaals sorry.

  02-10-2006 om 11:00 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-09-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een week voor het proces

  Op de kop is het vandaag nog een week en het proces kan van start gaan laat ons duimen, dat er niets tussen komt. Want zoals het de laatste tijd is komt er altijd iets tussen, als er mij iets moois boven het hoofd hangt. Maar ik heb van iemand geleerd om altijd positief te blijven, en ik ben die persoon daar heel dankbaar voor.  En dat doe ik ook maar soms is het zwaar{ maar een belofte blijft een belofte}. Dus beste mensen volgende week maandag moet ik voor de eerste maal op de correctionele rechtbank gaan. Ik moet ook persoonlijk aanwezig zijn anders verlies ik al mijn recht . Ik wist dat ook niet maar naar het schijnt is correctionele waar men gevangenis straffen kan opleggen aan de beklaagden. Eerlijk gezegd hoeft dat niet voor mijn als ik maar krijg waar ik recht op heb. Dan zou ik al een heel gelukkig mens zijn en dat de mensen die ook onrecht zijn aangedaan ook hun gelijk krijgen. Beste mensen ik hoop van jullie volgende week dinsdag met goed nieuws op het blog mag komen. Dus als het kan duim eens voor al de mensen die onrecht zijn aangedaan en dat ze hun gelijk krijgen.
  Ik dank jullie op voorbaat 

  25-09-2006 om 14:33 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-09-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een citaat

  Van zondag 26 augustus tot en met zondag 9 september, telkens van 10 tot 19 uur, houden 28 Brugse kunstenaars in twee locaties een verkoopstentoonstelling. Een gedeelte van de opbrengst staan ze af aan hun mindervalide collega Philtyn (Philip Pattyn), die na zes rugoperaties werkonbekwaam is en aangewezen op een rolstoel.

  (Guido Geldof in Het Laatste Nieuws van 18 augustus 2001)

   

   

  Na diverse klachten bij het parket werden naam wacht ik mee en zijn vriendin voor verhoor opgepakt maar nadien weer vrijgelaten. Ze zijn in staat van verdenking gesteld voor misbruik van vertrouwen. Een deel van de opbrengst, bestemd voor de minder valide kunstenaar Philip Pattyn kwam nooit terecht.

  (Jan Van Belle on Het Laatste Nieuws van 6 oktober 2001)

  20-09-2006 om 08:03 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-09-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefdadig project Ongebreydeld Brugge loopt met sisser af

  Een citaat uit het laatste nieuws
  «Er komt een finissage (slotreceptie), de kunstenaars krijgen een catalogus, en ze krijgen hun 1.000 frank waarborg ook terug». Dat beloofden pr-man wil ik nog niet vrijgeven en penningmeester wil ik nog niet vrijgeven van Ongebreydeld Brugge op een vergadering met kunstenaars donderdagavond. De kunsttentoonstelling Ongebreydeld Brugge werd eind augustus en begin september gehouden op twee locaties. Dertig kunstenaars namen eraan deel. Bedoeling was met de verkoop van kunstwerken geld in te zamelen voor Philip Pattyn, die na zes operaties aan een rolstoel is gekluisterd. Maar na een klacht is rond de financiële afhandeling van dit project een gerechtelijk onderzoek gestart. Na lang aandringen kregen ze dan ook een overzicht van de financiële toestand. Daaruit blijkt dat er 775.000 frank inkomsten zijn, waarvan er nog 300.000 frank moet binnenkomen. Er zijn anderzijds 760.000 tot 1.030.000 frank uitgaven, al naargelang de hoogte van de drukfactuur, die nu voor de rechtbank wordt betwist. Een blinde ziet dat het project dus deficitair is en dat mag van een liefdadig project niet de bedoeling zijn. . (Jan VAN BELLE on Het Laatste Nieuws van 20 oktober 2001 )
  Wordt vervolgd

  18-09-2006 om 19:12 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het proces

  Het is bijna zover nog enkele dagen en dan begint het proces op 02-10-2006 om 09.00HR maandag. Zal ik me persoonlijk moeten vergewissen hoe een proces, verloopt op correctioneel vlak hopelijk komt er geen uitstel. Want eerlijk gezegd ik heb al genoeg gehoord via tv en radio, dat een proces is uitgesteld wegens de tegenpartij. Die niet klaar was met het inkijken van het dossier of iets anders en dat de rechter dan de zaak verwijst naar een latere datum. Maar dat er eens gerechtigheid zal geschieden, na 5 jaar hopen op recht en gerechtigheid. Niet alleen voor mij maar ook voor de mensen die zijn aangevallen rondom mij, hoop ik dat ook die mensen hun zaak kunnen en zullen winnen.Want zoals ik al van in het begin heb gezegd zoek ik geen medelijden maar gewoon begrip en morele steun.

   

   

  18-09-2006 om 12:01 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-08-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28 Brugse kunstenaars in twee locaties een verkoopstentoonstelling

  Hier ben ik dan al met één citaat uit de krant Het Laatste Nieuws,waarbij ik al toestemming heb gehad om al iets te plaatsen op mijn blog .Om zo alle twijfels rond het geen ik heb geschreven weg te werken .En te tonen aan de mensen dat ik de waarheid heb geschreven, en niet uit mijn duim heb gezogen het ganse verhaal.Want eerlijk gezegd als ik zoiets zou lezen van iemand anders zou ik ook mijn bedenkingen bij hebben. Niet dat ik het niet zou geloven maar dat het een beetje sterk zou aan gedikt zijn. Maar eerlijk gezegd is het niet zo, het is allemaal gegaan zoals ik heb geschreven jammer genoeg !!!!!!!
  De tekst die volgt is een citaat uit de krant van die bewuste periode

  Van zondag 26 augustus tot en met zondag 9 september, telkens van 10 tot 19 uur, houden 28 Brugse kunstenaars in twee locaties een verkoopstentoonstelling. Een gedeelte van de opbrengst staan ze af aan hun mindervalide collega Philtyn (Philip Pattyn), die na zes rugoperaties werkonbekwaam is en aangewezen op een rolstoel.

  (Guido Geldof in Het Laatste Nieuws van 18 augustus 2001)

  Er zullen nog citaten  volgen maar daar ga ik mee wachten tot na 02-10-2006. Dat is de dag wanneer het proces begint en waarbij ik moet aanwezig zijn. Anders verlies ik al mijn rechten op inzage in het dossier, als ik natuurlijk alles goed begrepen heb.  Want ik zit ook niet iedere dag in een rechtzaal.Maar ik hou jullie verder op de hoogte van het verloop van de zaak. Dus mensen die willen weten hoe het verder verloopt moeten maar eens langs komen .
  De tekst die volgt is een nog citaat uit de krant van die bewuste periode

  Na diverse klachten bij het parket werden ( ik wacht liever met de naam )en zijn vriendin voor verhoor opgepakt maar nadien weer vrijgelaten. Ze zijn in staat van verdenking gesteld voor misbruik van vertrouwen. Een deel van de opbrengst, bestemd voor de minder valide kunstenaar Philip Pattyn kwam nooit terecht.

  (Jan Van Belle on Het Laatste Nieuws van 6 oktober 2001)


  Ondertussen zullen er nieuwe werkjes bij staan van hetgeen ik deze zomer heb gemaakt.
  Iedereen bedankt die meeleeft met mij maar geen medelijde
  A.U.B

  26-08-2006 om 17:18 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-08-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk komt het zover

  De mensen die wilden het vervolg weten hoe die zaak nu in elkaar zit worden met deze gewaarschuwd dat. Op maandag 02-10-2006 het voorkomt op de correctionele rechtbank te Brugge om 09.00 hr.
  Na 4 jaar wachten en hopen dat er toch gevolg zou worden gegeven aan die zaak, is het toch zover ik hoop juist maar dat het niet uitgesteld zal worden. Want jullie weten zo goed als ik dat er veel zaken worden uitgesteld naar een latere datum. Ik zal misschien veel vragen maar al de mensen die meeleven met mij (maar geen medelijden a.u.b. want daar heb ik een hekel aan ) zouden willen duimen dat de zaak een gunstig gevolg heeft voor mij. Al verwacht ik niets ervan moet ik eerlijk blijven en in mijn binnenste hoop ik toch op gerechtigheid. Na wat die mensen mij en die andere kunstenaars hebben aangedaan, zou ik het maar eerlijk vinden als al die kunstenaars die hebben meegedaan om hun 1000bfr terug te krijgen. En wat mij moest toekomen ook zo geschied maar daarvoor moeten we nog een beetje geduld hebben. Hopelijk is er toch nog gerechtigheid mij kunnen ze nooit vergoeden wat ik heb moeten doorstaan. Maar daar leer ik al zeer lang mee leven want het is niet het enige dat ik heb beleefd in mijn leven. Maar sommige zaken is beter niet meer op te rakelen maar de personen die het hebben ondergaan dragen het mee voor de rest van hun leven. Daar kan ik jullie van overtuigen het is niet alleen die medische fout die mij probeerde klein te krijgen. Maar nu nog word er geprobeerd mijn naar beneden te drukken. Al moet ik eerlijk zijn het is enorm zwaar maar ik ben ervan overtuigt, dat er heel veel mensen zijn die hun kruis moeten dragen. En daarom wil ik mijn leed niet op tafel gooi ik vind het geen ik nu al schrijf veel is. En ben overtuigt moest ieder mens die in zijn leven, iets ergs is tegen gekomen zijn voordeur openzetten dat bijna van iedereen die open staat. Laat ons nu niet verder uitwijken over andere toestanden, maar blijven bij de zaken waar ik het voordien over had. Ondertussen heb ik ook nieuws gekregen van de krant waar alles is in verschenen over die zaak. Maar er is nog één punt dat ik jullie moet bekennen, en dat zullen wel al ondervonden hebben aan mijn zinsbouw en fouten. Ik mag niet het kranten artikel origineel gebruiken maar wel citaten eruit. Nu zoals ik daarnet heb geschreven heb ik hulp gevraagd aan de persoon die het artikel heeft geplaatst, om me te helpen hoe je een citaat uit een aantal kranten knipsel haalt.

  En nu wacht ik nog op bevestiging om verschillende citaten te plaatsen op mijn blog. Iedereen alvast bedankt voor jullie geduld maar zo zie je het spreekwoord zegt geduld wordt beloond. Ik hoop snel terug iets van mij te kunnen laten horen maar zoals ik al had gezegd voordien. Het zou een tijdje duren voor jullie iets terug van mij zouden horen omdat ik in de zomer meestal beeldhouw. Maar eerlijk gezegd is het er niet van gekomen door omstandigheden maar heb wel andere werken gemaakt. En die laat ik dan wel zien iets later alvast bedankt voor jullie aandacht.

   

  18-08-2006 om 11:36 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  07-06-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze week
  Vorige week heb ik bij mijn advocaat moeten langs gaan om nog eens de zaak te bespreken ,inverband met die zogezegde inzameling tentoonstelling voor mij.Want zoals jullie nu al zullen begrepen hebben is er daar iets gebeurd dat niet door de beugel kan.Maar omdat er een proces aan de gang is moet ik ook een beetje afwachten wat ervan zal uit voort vloeien.Daarom vroeg ik jullie om een beetje geduld te hebben daarom trend,maar ik kan je wel al zeggen dat de betrokken personen zullen moeten verschijnen en zich zullen moeten verantwoorden waar het geld naar toe is .Daar ik me burgelijke partij heb gesteld is het moeilijk om veel dieper in de zaak door te spitten op dit moment.Maar ik heb jullie beloofd op de hoogte te houden en daar hou ik me aan .Niemand zal ooit moeten zeggen hij begint met iets en doet niet verder ,moest het van mij alleen zijn wisten jullie op dit moment al de hele zaak .Voor mensen die niet begrijpen wat ik nu schrijf moeten maar eens lezen van het begin.Om zich meer een beeld te kunnen vormen over wat ik hier nu zeg,en jammer genoeg niet verder kan zeggen maar het plot krijgen jullie zeker beloofd.

  07-06-2006 om 07:56 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-05-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is een tijdje geleden

  Soms is het mogelijk dat ik me een tijdje niet op mijn blog stort omdat het nog altijd moeilijk is iets te beloven en niet te kunnen doen . Zoals het verder zetten van mijn verhaal daar ik meer problemen op mijn hals zou halen, en ik geloof niet dat er iemand is die dat van me verlangt maar echt het knaagt . Geloof me willen naar buiten komen met de waarheid en vast geketend zitten aan meer problemen. Want ik wil met de waarheid naar voor komen, om dergelijke feiten minder of beter gezegd niet meer zouden gebeuren. Ik motieveer mezelf nu te door me bezig te houden met nieuwe stukken te maken, zowel in ceramiek als in airbrush en nu de zon er door komt kan ik terug beginnen kappen aan nieuwe ideeën. En deze heb ik maar dat zal je dan wel zien over enkele maanden. Want het kan zolang duren eer er iets klaar is en het mag dan nog niet tegenvallen zoals kapot springen. Maar we zullen positief blijven en denken het zal wel direct lukken? A ja had het nog niet verteld heb een uitnodig gehad van de West-Vlaamse provincie om mee te doen aan een prijskamp voor amateur kunstenaars. En ook één van stad Brugge om mee te doen aan Sante maar deze heb ik over gelaten omdat naar het schijnt mijn werken niet abstract zijn. En volgens verschillende kunstenaars is het bijna onmogelijk om door de pré selectie te gaan. Dus heb ik maar de eer aan mezelf gelaten door niet deel te nemen aan de voor sectie, om een ontgoocheling te vermijden want iedereen denkt van zijn zelf dat hij goed werk af levert maar. Eigenlijk is het de man of vrouw in de straat die moet oordelen of je goed bent of niet. Daarom heb ik het een beetje moeilijk dat ze de stempel kunstenaar geven, maar wat is kunst in mijn ogen alles wat jij niet kan en een ander wel is in mijn ogen kunst. Maarja wie ben ik om daar over te oordelen zullen we maar laten aan de mensen die denken dat ze het weten. Zo heb ik me nog eens laten horen en hopelijk zijn het de volgende malen met nieuwe werken. Ik hoop dat het niet te saai was maar zulke goede schrijver ben ik nu ook weer niet, en wens aan iedereen een fijn en mooi weekend toe. Iedereen is vrij om zijn menig hier over te geven dus a.u.b. laat het niet zet het maar in mijn berichtje dank U

  06-05-2006 om 12:42 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-04-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massagine

  Al de beelden gemaakt in massagine is gekapt geschuurd gepolijst en dan geboend met was, al die beelden zijn eigen ontwerpen en aangegeven aan SABAM .

  • Waarom zeg ik dat omdat er altijd mensen zijn die profiteren van een ander zijn werk
  • Ze maken er mallen van en gieten ze dan per honderden
  • Waar ik ten eerste autodidact ben wat wil dat zeggen het is me niet aangeleerd.
  • En met pijn in het hart zou ik dan één van mijn beelden zien verschijnen.
  • Daarom heb ik ze aan SABAM doorgegeven op aanraden van een kunstenaar
  • Die ook in die situatie is gekomen en heeft dan ook zijn werk laten registeren bij SABAM
  • Ik doe het niet uit hoogmoed ver van maar uit voorzorg hopelijk begrijpen jullie mij
  • Aan iedere beeld ben ik toch enkele maanden bezig geweest om tot zo iets te komen
  • Aan jullie om te oordelen hopelijk een goede beoordeling heeft moed om verder te doen

  Mag ik vragen om me negatief te beoordelen op het feit dat ik mijn werk wil beschermen, maar als rolstoelpatiënt ligt het niet zo voor de hand om zoiets te maken, en zeker niet als je geen les heeft gevolgd ik dank jullie voor het begrip. Laat je iets weten wat jullie ervan vinden dank op voorbaat

  16-04-2006 om 14:52 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (8 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-04-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontgoocheling

  Na een bericht te hebben ontvangen heb ik de opdracht gekregen om voorlopig niets verder te schrijven over het gebeuren.Maar zodra alles achter de rug is laat ik zeker alles weten via die weg,is terug in het aangezicht dat ik niet met mijn eigen waar gebeurd verhaal naar boven mag komen .Zo zie maar wat je mag en niet mag hier duizend maal sorry voor die ongemakken en belofte ,maar had jullie wel gezegd dat ik eerst op een officieel  bericht wachtte om alles verder uit de doeken te doen.Normaal heeft heel die historie al verschillende malen verschenen in de kranten ,maar omdat het proces nog hangende is ,heeft men me aangeraden niets verder te ondernemen van zodra alles achter de rug is laat ik heel het verhaal met krantenknipsels en al jullie verder weten nogmaals sorry.Ik zelf zit ervan in de put maar ja het is de zoveelste slag dat we moeten verwerken, ik zal het ook wel te boven komen .Maar ik zal niet nalaten mijn werken verder op mijn blog te plaatsen ingeval van interesse laat iets weten A.U.B bedankt voor jullie geduld en nogmaals sorry meer kan ik ook niet zeggen

  04-04-2006 om 08:34 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Ik had jullie beloofd om het vervolg te geven op al hetgeen dat is voor gevallen maar voor alle veiligheid, wacht ik nog tot ik de volledige goedkeuring krijg van een bevoegd persoon om verder te gaan met mijn verhaal. Ik laat jullie niet in de steek of het zijn geen loze woorden of verhalen dat ik vertel maar de waarheid, maar mag ik op jullie geduld rekenen om me de nodige tijd te geven om alles eerst goed uit te kiemen of ik geen problemen kan krijgen. Al denk ik van niet want het is in geuren en kleuren uitgesmeerd in bijna alle kranten, dus verwacht ik geen negatief antwoord maar wil zeker spelen. Ik hoop dat jullie me begrijpen en hoop ook als er iemand is die op mijn blog komt en dit allemaal leest misschien ook raad weet, laat het me dan weten ik zou jullie zeer dankbaar voor zijn. Hopelijk kan ik snel alles uit de doeken doen want dat verlang ik waar jullie mogen weten welk soort mensen er bestaan in de wereld en soms dichterbij je dan jullie denken. ALLE REACTIES ZIJN WELKOM LAAT HET WETEN EN GEEFT EENS JULLIE BEOORDELING OP HET LEZEN VAN MIJN BLOG

   

   

  28-03-2006 om 00:00 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolg op tentoonstelling
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ik zou graag veel meer willen zeggen maar is eerst aan het onderzoeken als ik meer mag en kan zeggen, zonder mijn zelf in gevaar te brengen ik hoop dat jullie mij begrijpen. Want nu zou ik met krantenknipsels en ander materiaal aankomen dat kan handstaven dat er geen woord is gelogen van al het geen ik heb op geschreven. Want de lijdensweg loopt nu nog verder na al die jaren dus kunnen jullie wel voor stellen hoop ik dat hé me begrijpt dat ik eerst informatie in win. Om me zelf niet nog dieper in de put te steken dan dat ik al zit, Ik hoop op een gunstig antwoord op mijn vragen dat ik heb gesteld aan bevoegde personen. Mag ik hopen op jullie begripzo wie zo laat ik iets weten over het vervolg maar ik was graag met bewijzen afgekomen want iedereen kan een verhaal uit zijn mouw schudden en dat wil ik niet. Als ik iets zeg wil ik kunnen staven wat ik zeg of schrijf hopelijk hebben jullie nog niets vergeten van het geen die vooraf ging anders zal ik alles eens samen bundelen met hopelijk de bewijzen erbij. Bedankt voor jullie begrip onder tussen nog een werkstuk die gekapt is  

  20-03-2006 om 00:00 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kracht van zien en horen

  Deze morgen kreeg ik een gesprek met iemand die me zeer nauw aan het hart ligt op mijn gsm die mijn vertelde hoe moeilijk het soms allemaal kan lopen .En de verwachtingen die voorzien waren  niet kunnen ingelost worden door omstandigheden buiten de wil  van die persoon. Ik heb te doen met die persoon omdat het voor deze een mooie en kostbaar momenten hadden moeten worden zijn nu volledig in het water gevallen door iets stoms Ik had nog zoveel willen zeggen om die persoon te troosten en te  zeggen er komen nog momenten dat je zal kunnen genieten van die verloren mooie kostbare tijd als waar je recht op hebt daar ben ik van overtuigt .Dan zal die momenten  nog mooier en van meer onschatbare waarde  zijn ,hou je sterk en laat het niet ten onder gaan door die stomme dingen die gebeuren .Ooit zal je kunnen lachen om die verloren tijden daar ben ik van overtuigt dat had ik nog willen zeggen maar je weet hoe snel alles gaat .Ik had die persoon nog willen meegeven blijf positief en alles komt in orde Die 
   Die persoon zal altijd op je blijven wachten reken er maar op

  13-03-2006 om 00:00 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  12-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begonnen met klei
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit zijn de eerste werken in klei

  12-03-2006 om 00:00 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (8 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Na al die strubbelingen kon toch de tentoonstelling geopend worden ,het was meer een prijs uitreiking dan een opening van een tentoonstelling .De coordinator had voor verschillende mensen iets gekocht waaronder de sponsor de mensen van de werkgroep kortom iedereen was wel voor iets gevraagd op het podium .Dat verschillende mensen van de werkgroep zich afvroegen voor wat is dit allemaal goed het was niet de bedoeling, volgens sommige mensen in de werkgroep die zich vragen stelde wat heeft dat gekost en van waar komt het geld voor al die geschenken. Het was allemaal chocolade en snoep mooi verpakt kwam zelfs van een van de hoofd sponsors al het   de geschenken ,er was wijn voorzien en bier maar niets van frisdrank wat al een flater op zijn eigen is .Al mensen die medicatie nemen konden  al niets anders drinken want er was niets voorzien toen iemand de opmerking maakte bij de  coordinator,  zei deze ze moeten maar hier op het einde van de straat gaan halen en dan moesten ze het nog zelf betalen ronduit schandalig. Nu moet ik wel zeggen buiten al die problemen heb ik veel bijval gehad met mijn beeldjes,wat er was een afspraak met de 27 kunstenaars dat ik met al mijn werken mocht komen staan en zij met drie stuks op 2 verschillende locatie 1 het hoofdstuk volgens de kunstenaar in de ene plaats en de 2 andere stukken op de ene  plaats die groter en ruimer was..Er was afgesproken met de kunstenaar een lijst op te maken de waar iedere keer op de ene locatie 1 persoon in de voormiddag en een in de namiddag,en op de 2 de locatie die groter was 2 personen in de voor middag en 2 personen in de namiddag van dienst te zijn .Dat was al in een van vooraf gaande vergaderingen met de kunstenaars af gesproken .Ook werden er kaarten gegeven aan elke bezoeker om zijn naam en adres op de achter zijde van de toegangskaart te schrijven en daar konden de bezoekers op als ik me niet bedrieg op 26 september dan zogezegd bij de finisage  prijsuitreiking plus het overhandigen van  cheque   met het bedrag dat opgehaald was geweest met de verkoop van de werken en de sponseringsgelden van 10% gingen ook naar mij komen;Word vervolgd 

  12-03-2006 om 00:00 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Nu aangekomen aan de plaats van de opening doorweekt van de regen allemaal zowel die mensen die ons hebben geholpen als zij zelf stond de coördinator, aan de ingang voor ons te begroeten toen die persoon uitviel naar coördinator dat het schandalig was. Dat hij geen plaatst voorzien had voor de persoon waarom dat het eigenlijk allemaal draaide mijzelf dus, voelde ik ook wel een opgekropte woede tegenover alles dat gebeurde in het heden maar ook in het verleden. Zoals het weigeren van een kunstenaar omdat hij een werk had geplaatst dat zogezegd niet door de beugel kon door het koningshuis want volgens de coördinator zou er iemand aanwezig zijn bij de opening van de tentoonstelling van het koningshuis namelijk Fabiola en zij zou dat schilderij hebben gezien en vond dat het niet door de beugel kon dat er zoiets werd tentoongesteld. Maar dat waren allemaal uitvluchten om andere kunstenaars die te laat waren om zich in te schrijven er toch bij te horen want ze hadden allemaal van het enorme project dat het zou moeten worden veel voorgesteld. Dus werd er in een besloten vergadering beslist om die persoon te vervangen door een vriendjes kunstenaar maar dan wel vrouwelijk als begrijpt wat ik bedoelen. Want wat jullie nog niet weten was dat de coördinator verschillende besloten vergaderingen hield zonder de voltallige werkgroep erbij te nemen of te verwittigen maar ik was er altijd bij van mij waren ze niet bang dat iets zou zeggen, ze deden het allemaal voor mij dus begrijp je wel dat ik moest zwijgen. In een van die vergaderingen werd zelfs geopteerd op de organisator buiten te krijgen zodoende zou deze zijn vrouw ook uit de kunstgroep verdwijnen en kwam er weer een plaatst vrij voor een vriendjes kunstenaar omdat er wel besloten was van in het begin met een maximum van 28 kunstenaars te werken. Nu eerlijk gezegd had ik een goede band met de organisator en heb hem verwittigd van hun plan misschien niet eerlijk naar de coördinator toe maar vond het wel een beetje te ver ging. Heb ik er verkeerd aangedaan met als klikspaan te fungeren of niet dat laat ik aan jullie over om te beslissen, ik zelf denk van niet omdat ik al vond die besloten vergaderingen zijn ook niet rechtvaardig, dus waarom zou ik niet de mens mogen verwittigen ten eerste dat ik vertrouwde en ten tweede het was een goede vriend. Om nu terug te komen op de aankomst aan de tentoonstelling stond iedere kunstenaar in een rij waar ik door moest gaan en op het moment dat ik de kunstenaar tegen kwam die in de plaatst was gekomen voor die andere dat plaatst moest maken heb ik dan mijn gedacht gezegd dat het schandalig was om op z'n sluwe wijze binnen de groep te komen en niet ver van het gesprek stond de vriendin van de afgewezen kunstenaar die zelf kunstenares is en dan nog een hele goeie had alles gehoord en zij kwam naar mij die vriendin en zei je moet je niet opwinden allemaal van de groep staan achter jouw, en weten heel goed wat er hier allemaal gebeurd is. Deze woorden gaven mij moed want drie voor het eigenlijke gebeuren wou ik zelf stoppen met de hele zaak omdat er zoveel onrecht werd aangedaan aan mensen die het oprecht meenden dat ik zei is het wel allemaal zinvol. Ik heb daarover met de organisator gesproken en de secretaris en die zeiden mij er zijn al die sponsors die geld hebben gestort en al die mensen die zich hebben ingezet om die volledige tentoonstelling op poten te hebben gezet dat ik me nu niet mocht terug trekken en op mijn tanden bijten en alles zou wel goed komen. Van de voorzitter moesten we ook niet veel verwachten want die was goed bevriend met de coördinator want hij werkte voor hem hij was zijn chauffeur de voorzitter was namelijk VLD senator. En had zich aangeboden om voorzitter te zijn van de happening maar heel veel hebben we hem niet gezien wel enkele malen maar als er problemen waren vanwege de werkgroep of via de kunstenaars die met onbeantwoorde vragen waren zag men de senator niet. Het vervolg komt later 

   

  10-03-2006 om 00:00 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Dus  waren er al mensen die zich begonnen af te vragen van de werkgroep waarom er nooit een verslag werd opgemaakt maar ook nooit de boeken zag.En zo volgenden de weken zich op van de voorbereiding van de tentoostelling ten voordele van mij die voorzien was van 27-08-2001 tot 9-9-2001. Met vallen en op staan in de werkgroep kwan de dag  aan van de opening van de tenttonstelling met  ,met als eerste flater dat het op die dag water goot en de opening was voorzien in het prinsenhof te Brugge en er was geen plaatst voorzien voor mij om te parkeren,maar er stonden wel drie voertuigen met reclame.Ik reed naar de persoon die de het hele project had op poten gezet en vroeg als er geen mogelijkheid was om mijn voertuig daar te parkeren hij zei nee. Dus moest ik parking gaan zoeken en het enige plaatje dat ik vond was op het zand ongeveer een 2 tal kilometer van de plaatst, mijn vrouw en ik in de rolstoel naar de opening maar het begon water te gieten .Wij zo snel als mogelijk want we waren ons regenscherm vergeten schuilen ,en heel toevallig liep er een persoon voorbij met een groot regenscherm.Ik zei nog voor te lachen tegen die mensen als het niet mogelijk was om deze te gebruiken.Op dat moment zei die persoon tegen mij maar nee philip kom er maar bij onder ,ik stond aan de grond genageld met mij kar hoe kon die persoon mijn naam weten .Ik kon het niet laten van het te vragen en hij zei dat hij het had gelezen in de krant, en kwam naar de opening van de tentoonstelling en natuurlijk stond mijn foto erbij.Hij was verontwaardigd die persoon dat er geen parking was voorzien voor mij, niet dat ik een voorkeursbehandeling wil maar je zou toch denken dat er geen probleem zou zijn voor de persoon waar het allemaal omdraaide. Maar dat had ik niet verwacht ik ben nog vergeten te zeggen dat ook mijn dochter mee was bij ons met haar vriend .Maar kom met die bereidwillige personen dat we tegenkwamen zien we toch niet volledig doordrenkt van de regen ,maar toch redelijk nat kwamen wij aan bij de plaats van het gebeuren.Je kon je wel inbeelden dat die mensen het een schande vonden en ook  zeiden tegen de organisator, net zoals wij allemaal ons gedacht ervan vonden zeiden tegen hem hoe schandalig hij het had georganiseerd.Ik moet wel toegeven dat hij niet verantwoordelijk kan gesteld worden dat het regende maar kon dan toch een plaats gelaten hebben voor mij in plaats van een reclamevoertuig.
  Maar al bij al hebben die mensen wij toch nog het beste ervan gemaakt langs de weg ,en hadden we nog veel plezier doordat ik grappen vertelde om de sfeer niet volledig kapot te laten gaan .Nu denk je zeker hij zet zich zelf in de bloementjes door te zeggen dat ik kon grapjes vertellen .Maar ik ben iemand dat niet snel zal tonen normaal of spreken als ik pijn heb of problemen ,normaal zal ik met sneller bezighouden met mensen die problemen hebben. En nu denk je waarom verteld hij dat dan allemaal gewoon om iedereen te waarschuwen die in mijn situatie zit en kan komen te zitten ,want niemand is er vrij van ik ben het levend beeld van zoiets 6jaar en een 1/2 kon ik nog lopen en door een medische fout zit ik hier nu.Maarja dat is iets anders ik zou beginnen afdwalen van de eigenlijke feiten en die zijn niet van de poes als je alles bij elkaar plaatsen .Want eerlijk gezegd kan ik het beter zeggen dan opschrijven maar ik probeer mijn best te doen dat het verstaanbaar geschreven is of word. Maar voor de rest zal je morgen nog eens langs moeten komen als het jullie intresseerd natuurlijk .Je kan nooit iemand verplichten om op je blog te komen als je het doet is het heel vriendelijk en zoniet zullen nog veel missen maar dat laat ik in het midden voor jullie

  08-03-2006 om 00:00 geschreven door ongegrond

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  barbara1950
  blog.seniorennet.be/barbara

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Mijn favorieten
 • SeniorenNet.be
 • bekende Bruggelingen
 • suus
 • route planner
 • boetes
 • bereken zelf je boete
 • Ceramiek alles wat je maar kan vinden erover
 • Met-hart-en-ziel

 • E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  sannesgedichten
  blog.seniorennet.be/sannesg
  Gastenboek


  Archief per dag
 • 19-12-2011
 • 09-12-2011
 • 19-07-2011
 • 18-05-2011
 • 30-05-2009
 • 28-09-2008
 • 04-09-2008
 • 22-07-2008
 • 14-07-2008
 • 23-11-2007
 • 06-11-2007
 • 31-07-2007
 • 27-06-2007
 • 22-06-2007
 • 26-04-2007
 • 08-03-2007
 • 01-02-2007
 • 29-01-2007
 • 22-12-2006
 • 18-12-2006
 • 14-12-2006
 • 16-11-2006
 • 18-10-2006
 • 13-10-2006
 • 11-10-2006
 • 09-10-2006
 • 05-10-2006
 • 02-10-2006
 • 25-09-2006
 • 20-09-2006
 • 18-09-2006
 • 26-08-2006
 • 18-08-2006
 • 07-06-2006
 • 06-05-2006
 • 16-04-2006
 • 04-04-2006
 • 28-03-2006
 • 20-03-2006
 • 13-03-2006
 • 12-03-2006
 • 10-03-2006
 • 08-03-2006
 • 07-03-2006
 • 03-03-2006

  Blog als favoriet !


  Dit is gekapt geschuurd en gepolijst

  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!