Foto
Foto
Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben , en gebruik soms ook wel de schuilnaam Anoniem ook soms ongegrond.
Ik ben een man en woon in Brugge (Belgie) en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 00/00/0000 en ben nu dus 2024 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Keramiek-pottenbakken-Beeldhouwer-Airbrush.
Door een medische fout ben ik rolstoelpatient geworden, en wil mij niet laten kisten. Niemand zal mij ooit horen klagen hoe ik me echt voel, ik moest beginnen zoeken naar iets om bezig te houden.
Willekeurig SeniorenNet Blogs
friese_wouden
blog.seniorennet.be/friese_
Een interessant adres?
Zoeken met Google


satelitní mapu Belgie
salt lake city utah real estate
website hit counter

Powered by IP2Location.com
Laatste commentaren
  • ben ook terug (jenny)
        op Beste mensen
  • Testimony (Lilian)
        op
  • Vita (nike free run 3 uomini)
        op Is er nog recht? Graag reactie
  • Dhr. (Van Durme Arseen)
        op Door de medische fout beland in rolstoel:
  • Hr. (Van Durme Arseen)
        op Na zovele jaren ; After so many years
  • Rondvraag / Poll
    Waarom zijn mensen niet bezig meer aandacht te geven aan andere
    Omdat ze teveel bezig zijn met hun eigen zorgen
    Omdat ze niet in een wespennest terecht willen komen
    Omdat ze anders de aandacht kwijt zijn van hun probleem
    Misschien om hun energie niet te verspillen aan een andere persoon
    Bekijk resultaat

    Zoeken in blog

    bit-torrent
    Waar een wil is,is een weg,
    Die dag kon ik me terug herpakken
    Zo zie je maar als je iets wil, dan kan men het bereiken. Mijn leuze is, waar een wil is dan is er een weg.En doe nooit iets om iets terug te krijgen.
    18-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk komt het zover

    De mensen die wilden het vervolg weten hoe die zaak nu in elkaar zit worden met deze gewaarschuwd dat. Op maandag 02-10-2006 het voorkomt op de correctionele rechtbank te Brugge om 09.00 hr.
    Na 4 jaar wachten en hopen dat er toch gevolg zou worden gegeven aan die zaak, is het toch zover ik hoop juist maar dat het niet uitgesteld zal worden. Want jullie weten zo goed als ik dat er veel zaken worden uitgesteld naar een latere datum. Ik zal misschien veel vragen maar al de mensen die meeleven met mij (maar geen medelijden a.u.b. want daar heb ik een hekel aan ) zouden willen duimen dat de zaak een gunstig gevolg heeft voor mij. Al verwacht ik niets ervan moet ik eerlijk blijven en in mijn binnenste hoop ik toch op gerechtigheid. Na wat die mensen mij en die andere kunstenaars hebben aangedaan, zou ik het maar eerlijk vinden als al die kunstenaars die hebben meegedaan om hun 1000bfr terug te krijgen. En wat mij moest toekomen ook zo geschied maar daarvoor moeten we nog een beetje geduld hebben. Hopelijk is er toch nog gerechtigheid mij kunnen ze nooit vergoeden wat ik heb moeten doorstaan. Maar daar leer ik al zeer lang mee leven want het is niet het enige dat ik heb beleefd in mijn leven. Maar sommige zaken is beter niet meer op te rakelen maar de personen die het hebben ondergaan dragen het mee voor de rest van hun leven. Daar kan ik jullie van overtuigen het is niet alleen die medische fout die mij probeerde klein te krijgen. Maar nu nog word er geprobeerd mijn naar beneden te drukken. Al moet ik eerlijk zijn het is enorm zwaar maar ik ben ervan overtuigt, dat er heel veel mensen zijn die hun kruis moeten dragen. En daarom wil ik mijn leed niet op tafel gooi ik vind het geen ik nu al schrijf veel is. En ben overtuigt moest ieder mens die in zijn leven, iets ergs is tegen gekomen zijn voordeur openzetten dat bijna van iedereen die open staat. Laat ons nu niet verder uitwijken over andere toestanden, maar blijven bij de zaken waar ik het voordien over had. Ondertussen heb ik ook nieuws gekregen van de krant waar alles is in verschenen over die zaak. Maar er is nog één punt dat ik jullie moet bekennen, en dat zullen wel al ondervonden hebben aan mijn zinsbouw en fouten. Ik mag niet het kranten artikel origineel gebruiken maar wel citaten eruit. Nu zoals ik daarnet heb geschreven heb ik hulp gevraagd aan de persoon die het artikel heeft geplaatst, om me te helpen hoe je een citaat uit een aantal kranten knipsel haalt.

    En nu wacht ik nog op bevestiging om verschillende citaten te plaatsen op mijn blog. Iedereen alvast bedankt voor jullie geduld maar zo zie je het spreekwoord zegt geduld wordt beloond. Ik hoop snel terug iets van mij te kunnen laten horen maar zoals ik al had gezegd voordien. Het zou een tijdje duren voor jullie iets terug van mij zouden horen omdat ik in de zomer meestal beeldhouw. Maar eerlijk gezegd is het er niet van gekomen door omstandigheden maar heb wel andere werken gemaakt. En die laat ik dan wel zien iets later alvast bedankt voor jullie aandacht.

     

    18-08-2006 om 11:36 geschreven door ongegrond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    07-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze week
    Vorige week heb ik bij mijn advocaat moeten langs gaan om nog eens de zaak te bespreken ,inverband met die zogezegde inzameling tentoonstelling voor mij.Want zoals jullie nu al zullen begrepen hebben is er daar iets gebeurd dat niet door de beugel kan.Maar omdat er een proces aan de gang is moet ik ook een beetje afwachten wat ervan zal uit voort vloeien.Daarom vroeg ik jullie om een beetje geduld te hebben daarom trend,maar ik kan je wel al zeggen dat de betrokken personen zullen moeten verschijnen en zich zullen moeten verantwoorden waar het geld naar toe is .Daar ik me burgelijke partij heb gesteld is het moeilijk om veel dieper in de zaak door te spitten op dit moment.Maar ik heb jullie beloofd op de hoogte te houden en daar hou ik me aan .Niemand zal ooit moeten zeggen hij begint met iets en doet niet verder ,moest het van mij alleen zijn wisten jullie op dit moment al de hele zaak .Voor mensen die niet begrijpen wat ik nu schrijf moeten maar eens lezen van het begin.Om zich meer een beeld te kunnen vormen over wat ik hier nu zeg,en jammer genoeg niet verder kan zeggen maar het plot krijgen jullie zeker beloofd.

    07-06-2006 om 07:56 geschreven door ongegrond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is een tijdje geleden

    Soms is het mogelijk dat ik me een tijdje niet op mijn blog stort omdat het nog altijd moeilijk is iets te beloven en niet te kunnen doen . Zoals het verder zetten van mijn verhaal daar ik meer problemen op mijn hals zou halen, en ik geloof niet dat er iemand is die dat van me verlangt maar echt het knaagt . Geloof me willen naar buiten komen met de waarheid en vast geketend zitten aan meer problemen. Want ik wil met de waarheid naar voor komen, om dergelijke feiten minder of beter gezegd niet meer zouden gebeuren. Ik motieveer mezelf nu te door me bezig te houden met nieuwe stukken te maken, zowel in ceramiek als in airbrush en nu de zon er door komt kan ik terug beginnen kappen aan nieuwe ideeën. En deze heb ik maar dat zal je dan wel zien over enkele maanden. Want het kan zolang duren eer er iets klaar is en het mag dan nog niet tegenvallen zoals kapot springen. Maar we zullen positief blijven en denken het zal wel direct lukken? A ja had het nog niet verteld heb een uitnodig gehad van de West-Vlaamse provincie om mee te doen aan een prijskamp voor amateur kunstenaars. En ook één van stad Brugge om mee te doen aan Sante maar deze heb ik over gelaten omdat naar het schijnt mijn werken niet abstract zijn. En volgens verschillende kunstenaars is het bijna onmogelijk om door de pré selectie te gaan. Dus heb ik maar de eer aan mezelf gelaten door niet deel te nemen aan de voor sectie, om een ontgoocheling te vermijden want iedereen denkt van zijn zelf dat hij goed werk af levert maar. Eigenlijk is het de man of vrouw in de straat die moet oordelen of je goed bent of niet. Daarom heb ik het een beetje moeilijk dat ze de stempel kunstenaar geven, maar wat is kunst in mijn ogen alles wat jij niet kan en een ander wel is in mijn ogen kunst. Maarja wie ben ik om daar over te oordelen zullen we maar laten aan de mensen die denken dat ze het weten. Zo heb ik me nog eens laten horen en hopelijk zijn het de volgende malen met nieuwe werken. Ik hoop dat het niet te saai was maar zulke goede schrijver ben ik nu ook weer niet, en wens aan iedereen een fijn en mooi weekend toe. Iedereen is vrij om zijn menig hier over te geven dus a.u.b. laat het niet zet het maar in mijn berichtje dank U

    06-05-2006 om 12:42 geschreven door ongegrond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massagine

    Al de beelden gemaakt in massagine is gekapt geschuurd gepolijst en dan geboend met was, al die beelden zijn eigen ontwerpen en aangegeven aan SABAM .

    • Waarom zeg ik dat omdat er altijd mensen zijn die profiteren van een ander zijn werk
    • Ze maken er mallen van en gieten ze dan per honderden
    • Waar ik ten eerste autodidact ben wat wil dat zeggen het is me niet aangeleerd.
    • En met pijn in het hart zou ik dan één van mijn beelden zien verschijnen.
    • Daarom heb ik ze aan SABAM doorgegeven op aanraden van een kunstenaar
    • Die ook in die situatie is gekomen en heeft dan ook zijn werk laten registeren bij SABAM
    • Ik doe het niet uit hoogmoed ver van maar uit voorzorg hopelijk begrijpen jullie mij
    • Aan iedere beeld ben ik toch enkele maanden bezig geweest om tot zo iets te komen
    • Aan jullie om te oordelen hopelijk een goede beoordeling heeft moed om verder te doen

    Mag ik vragen om me negatief te beoordelen op het feit dat ik mijn werk wil beschermen, maar als rolstoelpatiënt ligt het niet zo voor de hand om zoiets te maken, en zeker niet als je geen les heeft gevolgd ik dank jullie voor het begrip. Laat je iets weten wat jullie ervan vinden dank op voorbaat

    16-04-2006 om 14:52 geschreven door ongegrond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (8 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontgoocheling

    Na een bericht te hebben ontvangen heb ik de opdracht gekregen om voorlopig niets verder te schrijven over het gebeuren.Maar zodra alles achter de rug is laat ik zeker alles weten via die weg,is terug in het aangezicht dat ik niet met mijn eigen waar gebeurd verhaal naar boven mag komen .Zo zie maar wat je mag en niet mag hier duizend maal sorry voor die ongemakken en belofte ,maar had jullie wel gezegd dat ik eerst op een officieel  bericht wachtte om alles verder uit de doeken te doen.Normaal heeft heel die historie al verschillende malen verschenen in de kranten ,maar omdat het proces nog hangende is ,heeft men me aangeraden niets verder te ondernemen van zodra alles achter de rug is laat ik heel het verhaal met krantenknipsels en al jullie verder weten nogmaals sorry.Ik zelf zit ervan in de put maar ja het is de zoveelste slag dat we moeten verwerken, ik zal het ook wel te boven komen .Maar ik zal niet nalaten mijn werken verder op mijn blog te plaatsen ingeval van interesse laat iets weten A.U.B bedankt voor jullie geduld en nogmaals sorry meer kan ik ook niet zeggen

    04-04-2006 om 08:34 geschreven door ongegrond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Ik had jullie beloofd om het vervolg te geven op al hetgeen dat is voor gevallen maar voor alle veiligheid, wacht ik nog tot ik de volledige goedkeuring krijg van een bevoegd persoon om verder te gaan met mijn verhaal. Ik laat jullie niet in de steek of het zijn geen loze woorden of verhalen dat ik vertel maar de waarheid, maar mag ik op jullie geduld rekenen om me de nodige tijd te geven om alles eerst goed uit te kiemen of ik geen problemen kan krijgen. Al denk ik van niet want het is in geuren en kleuren uitgesmeerd in bijna alle kranten, dus verwacht ik geen negatief antwoord maar wil zeker spelen. Ik hoop dat jullie me begrijpen en hoop ook als er iemand is die op mijn blog komt en dit allemaal leest misschien ook raad weet, laat het me dan weten ik zou jullie zeer dankbaar voor zijn. Hopelijk kan ik snel alles uit de doeken doen want dat verlang ik waar jullie mogen weten welk soort mensen er bestaan in de wereld en soms dichterbij je dan jullie denken. ALLE REACTIES ZIJN WELKOM LAAT HET WETEN EN GEEFT EENS JULLIE BEOORDELING OP HET LEZEN VAN MIJN BLOG

     

     

    28-03-2006 om 00:00 geschreven door ongegrond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolg op tentoonstelling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik zou graag veel meer willen zeggen maar is eerst aan het onderzoeken als ik meer mag en kan zeggen, zonder mijn zelf in gevaar te brengen ik hoop dat jullie mij begrijpen. Want nu zou ik met krantenknipsels en ander materiaal aankomen dat kan handstaven dat er geen woord is gelogen van al het geen ik heb op geschreven. Want de lijdensweg loopt nu nog verder na al die jaren dus kunnen jullie wel voor stellen hoop ik dat hé me begrijpt dat ik eerst informatie in win. Om me zelf niet nog dieper in de put te steken dan dat ik al zit, Ik hoop op een gunstig antwoord op mijn vragen dat ik heb gesteld aan bevoegde personen. Mag ik hopen op jullie begripzo wie zo laat ik iets weten over het vervolg maar ik was graag met bewijzen afgekomen want iedereen kan een verhaal uit zijn mouw schudden en dat wil ik niet. Als ik iets zeg wil ik kunnen staven wat ik zeg of schrijf hopelijk hebben jullie nog niets vergeten van het geen die vooraf ging anders zal ik alles eens samen bundelen met hopelijk de bewijzen erbij. Bedankt voor jullie begrip onder tussen nog een werkstuk die gekapt is  

    20-03-2006 om 00:00 geschreven door ongegrond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kracht van zien en horen

    Deze morgen kreeg ik een gesprek met iemand die me zeer nauw aan het hart ligt op mijn gsm die mijn vertelde hoe moeilijk het soms allemaal kan lopen .En de verwachtingen die voorzien waren  niet kunnen ingelost worden door omstandigheden buiten de wil  van die persoon. Ik heb te doen met die persoon omdat het voor deze een mooie en kostbaar momenten hadden moeten worden zijn nu volledig in het water gevallen door iets stoms Ik had nog zoveel willen zeggen om die persoon te troosten en te  zeggen er komen nog momenten dat je zal kunnen genieten van die verloren mooie kostbare tijd als waar je recht op hebt daar ben ik van overtuigt .Dan zal die momenten  nog mooier en van meer onschatbare waarde  zijn ,hou je sterk en laat het niet ten onder gaan door die stomme dingen die gebeuren .Ooit zal je kunnen lachen om die verloren tijden daar ben ik van overtuigt dat had ik nog willen zeggen maar je weet hoe snel alles gaat .Ik had die persoon nog willen meegeven blijf positief en alles komt in orde Die 
     Die persoon zal altijd op je blijven wachten reken er maar op

    13-03-2006 om 00:00 geschreven door ongegrond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    12-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begonnen met klei
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit zijn de eerste werken in klei

    12-03-2006 om 00:00 geschreven door ongegrond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (8 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na al die strubbelingen kon toch de tentoonstelling geopend worden ,het was meer een prijs uitreiking dan een opening van een tentoonstelling .De coordinator had voor verschillende mensen iets gekocht waaronder de sponsor de mensen van de werkgroep kortom iedereen was wel voor iets gevraagd op het podium .Dat verschillende mensen van de werkgroep zich afvroegen voor wat is dit allemaal goed het was niet de bedoeling, volgens sommige mensen in de werkgroep die zich vragen stelde wat heeft dat gekost en van waar komt het geld voor al die geschenken. Het was allemaal chocolade en snoep mooi verpakt kwam zelfs van een van de hoofd sponsors al het   de geschenken ,er was wijn voorzien en bier maar niets van frisdrank wat al een flater op zijn eigen is .Al mensen die medicatie nemen konden  al niets anders drinken want er was niets voorzien toen iemand de opmerking maakte bij de  coordinator,  zei deze ze moeten maar hier op het einde van de straat gaan halen en dan moesten ze het nog zelf betalen ronduit schandalig. Nu moet ik wel zeggen buiten al die problemen heb ik veel bijval gehad met mijn beeldjes,wat er was een afspraak met de 27 kunstenaars dat ik met al mijn werken mocht komen staan en zij met drie stuks op 2 verschillende locatie 1 het hoofdstuk volgens de kunstenaar in de ene plaats en de 2 andere stukken op de ene  plaats die groter en ruimer was..Er was afgesproken met de kunstenaar een lijst op te maken de waar iedere keer op de ene locatie 1 persoon in de voormiddag en een in de namiddag,en op de 2 de locatie die groter was 2 personen in de voor middag en 2 personen in de namiddag van dienst te zijn .Dat was al in een van vooraf gaande vergaderingen met de kunstenaars af gesproken .Ook werden er kaarten gegeven aan elke bezoeker om zijn naam en adres op de achter zijde van de toegangskaart te schrijven en daar konden de bezoekers op als ik me niet bedrieg op 26 september dan zogezegd bij de finisage  prijsuitreiking plus het overhandigen van  cheque   met het bedrag dat opgehaald was geweest met de verkoop van de werken en de sponseringsgelden van 10% gingen ook naar mij komen;Word vervolgd 

    12-03-2006 om 00:00 geschreven door ongegrond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nu aangekomen aan de plaats van de opening doorweekt van de regen allemaal zowel die mensen die ons hebben geholpen als zij zelf stond de coördinator, aan de ingang voor ons te begroeten toen die persoon uitviel naar coördinator dat het schandalig was. Dat hij geen plaatst voorzien had voor de persoon waarom dat het eigenlijk allemaal draaide mijzelf dus, voelde ik ook wel een opgekropte woede tegenover alles dat gebeurde in het heden maar ook in het verleden. Zoals het weigeren van een kunstenaar omdat hij een werk had geplaatst dat zogezegd niet door de beugel kon door het koningshuis want volgens de coördinator zou er iemand aanwezig zijn bij de opening van de tentoonstelling van het koningshuis namelijk Fabiola en zij zou dat schilderij hebben gezien en vond dat het niet door de beugel kon dat er zoiets werd tentoongesteld. Maar dat waren allemaal uitvluchten om andere kunstenaars die te laat waren om zich in te schrijven er toch bij te horen want ze hadden allemaal van het enorme project dat het zou moeten worden veel voorgesteld. Dus werd er in een besloten vergadering beslist om die persoon te vervangen door een vriendjes kunstenaar maar dan wel vrouwelijk als begrijpt wat ik bedoelen. Want wat jullie nog niet weten was dat de coördinator verschillende besloten vergaderingen hield zonder de voltallige werkgroep erbij te nemen of te verwittigen maar ik was er altijd bij van mij waren ze niet bang dat iets zou zeggen, ze deden het allemaal voor mij dus begrijp je wel dat ik moest zwijgen. In een van die vergaderingen werd zelfs geopteerd op de organisator buiten te krijgen zodoende zou deze zijn vrouw ook uit de kunstgroep verdwijnen en kwam er weer een plaatst vrij voor een vriendjes kunstenaar omdat er wel besloten was van in het begin met een maximum van 28 kunstenaars te werken. Nu eerlijk gezegd had ik een goede band met de organisator en heb hem verwittigd van hun plan misschien niet eerlijk naar de coördinator toe maar vond het wel een beetje te ver ging. Heb ik er verkeerd aangedaan met als klikspaan te fungeren of niet dat laat ik aan jullie over om te beslissen, ik zelf denk van niet omdat ik al vond die besloten vergaderingen zijn ook niet rechtvaardig, dus waarom zou ik niet de mens mogen verwittigen ten eerste dat ik vertrouwde en ten tweede het was een goede vriend. Om nu terug te komen op de aankomst aan de tentoonstelling stond iedere kunstenaar in een rij waar ik door moest gaan en op het moment dat ik de kunstenaar tegen kwam die in de plaatst was gekomen voor die andere dat plaatst moest maken heb ik dan mijn gedacht gezegd dat het schandalig was om op z'n sluwe wijze binnen de groep te komen en niet ver van het gesprek stond de vriendin van de afgewezen kunstenaar die zelf kunstenares is en dan nog een hele goeie had alles gehoord en zij kwam naar mij die vriendin en zei je moet je niet opwinden allemaal van de groep staan achter jouw, en weten heel goed wat er hier allemaal gebeurd is. Deze woorden gaven mij moed want drie voor het eigenlijke gebeuren wou ik zelf stoppen met de hele zaak omdat er zoveel onrecht werd aangedaan aan mensen die het oprecht meenden dat ik zei is het wel allemaal zinvol. Ik heb daarover met de organisator gesproken en de secretaris en die zeiden mij er zijn al die sponsors die geld hebben gestort en al die mensen die zich hebben ingezet om die volledige tentoonstelling op poten te hebben gezet dat ik me nu niet mocht terug trekken en op mijn tanden bijten en alles zou wel goed komen. Van de voorzitter moesten we ook niet veel verwachten want die was goed bevriend met de coördinator want hij werkte voor hem hij was zijn chauffeur de voorzitter was namelijk VLD senator. En had zich aangeboden om voorzitter te zijn van de happening maar heel veel hebben we hem niet gezien wel enkele malen maar als er problemen waren vanwege de werkgroep of via de kunstenaars die met onbeantwoorde vragen waren zag men de senator niet. Het vervolg komt later 

     

    10-03-2006 om 00:00 geschreven door ongegrond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vervolg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dus  waren er al mensen die zich begonnen af te vragen van de werkgroep waarom er nooit een verslag werd opgemaakt maar ook nooit de boeken zag.En zo volgenden de weken zich op van de voorbereiding van de tentoostelling ten voordele van mij die voorzien was van 27-08-2001 tot 9-9-2001. Met vallen en op staan in de werkgroep kwan de dag  aan van de opening van de tenttonstelling met  ,met als eerste flater dat het op die dag water goot en de opening was voorzien in het prinsenhof te Brugge en er was geen plaatst voorzien voor mij om te parkeren,maar er stonden wel drie voertuigen met reclame.Ik reed naar de persoon die de het hele project had op poten gezet en vroeg als er geen mogelijkheid was om mijn voertuig daar te parkeren hij zei nee. Dus moest ik parking gaan zoeken en het enige plaatje dat ik vond was op het zand ongeveer een 2 tal kilometer van de plaatst, mijn vrouw en ik in de rolstoel naar de opening maar het begon water te gieten .Wij zo snel als mogelijk want we waren ons regenscherm vergeten schuilen ,en heel toevallig liep er een persoon voorbij met een groot regenscherm.Ik zei nog voor te lachen tegen die mensen als het niet mogelijk was om deze te gebruiken.Op dat moment zei die persoon tegen mij maar nee philip kom er maar bij onder ,ik stond aan de grond genageld met mij kar hoe kon die persoon mijn naam weten .Ik kon het niet laten van het te vragen en hij zei dat hij het had gelezen in de krant, en kwam naar de opening van de tentoonstelling en natuurlijk stond mijn foto erbij.Hij was verontwaardigd die persoon dat er geen parking was voorzien voor mij, niet dat ik een voorkeursbehandeling wil maar je zou toch denken dat er geen probleem zou zijn voor de persoon waar het allemaal omdraaide. Maar dat had ik niet verwacht ik ben nog vergeten te zeggen dat ook mijn dochter mee was bij ons met haar vriend .Maar kom met die bereidwillige personen dat we tegenkwamen zien we toch niet volledig doordrenkt van de regen ,maar toch redelijk nat kwamen wij aan bij de plaats van het gebeuren.Je kon je wel inbeelden dat die mensen het een schande vonden en ook  zeiden tegen de organisator, net zoals wij allemaal ons gedacht ervan vonden zeiden tegen hem hoe schandalig hij het had georganiseerd.Ik moet wel toegeven dat hij niet verantwoordelijk kan gesteld worden dat het regende maar kon dan toch een plaats gelaten hebben voor mij in plaats van een reclamevoertuig.
    Maar al bij al hebben die mensen wij toch nog het beste ervan gemaakt langs de weg ,en hadden we nog veel plezier doordat ik grappen vertelde om de sfeer niet volledig kapot te laten gaan .Nu denk je zeker hij zet zich zelf in de bloementjes door te zeggen dat ik kon grapjes vertellen .Maar ik ben iemand dat niet snel zal tonen normaal of spreken als ik pijn heb of problemen ,normaal zal ik met sneller bezighouden met mensen die problemen hebben. En nu denk je waarom verteld hij dat dan allemaal gewoon om iedereen te waarschuwen die in mijn situatie zit en kan komen te zitten ,want niemand is er vrij van ik ben het levend beeld van zoiets 6jaar en een 1/2 kon ik nog lopen en door een medische fout zit ik hier nu.Maarja dat is iets anders ik zou beginnen afdwalen van de eigenlijke feiten en die zijn niet van de poes als je alles bij elkaar plaatsen .Want eerlijk gezegd kan ik het beter zeggen dan opschrijven maar ik probeer mijn best te doen dat het verstaanbaar geschreven is of word. Maar voor de rest zal je morgen nog eens langs moeten komen als het jullie intresseerd natuurlijk .Je kan nooit iemand verplichten om op je blog te komen als je het doet is het heel vriendelijk en zoniet zullen nog veel missen maar dat laat ik in het midden voor jullie

    08-03-2006 om 00:00 geschreven door ongegrond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In 2001 werd er ten voordele van mijn invaliditeit een tentoonstelling georganiseerd om zo bepaalde veranderingen de doen aan ons huurhuis, daar dat de maatschappij het wel toeliet maar niet in de kosten tussenkwam. Besloot er twee mensen met een voorstel om een tentoonstelling te doen ten voordele van mij .Alles werd op poten gezet met verscchillende mensen werd alles in elkaar gepuzzeld met sponsors en al,er was zelfs een senator voorzitter van het evenement.Er was wel iets dat me tegen de borst stoot was het feit dat ik altijd moest meegaan voor sponsering te krijgen.Voelde me echt een bedelaar maarja wat doe je er aan het per slot van rekening iets wat men doet ten voordele van mij,maar eerlijk gezegd voelde ik me daar rot bij wat had het gevoel dat ik gebruikt werd om zo aan geld te komen. Nu werden er verschillende kunstenaars aan geschreven als ze niet wilde meedoen aan dat doel en ja hoor er kwam veel respons op ,maar er werd wel 1000bfr gevraagd om zogezegd zeker te zijn dat de kunstenaars zouden meedoen .Blijkbaar was dat geen probleem want na de tentoonstelling zou iedere kunstenaar zijn 1000bfr terug krijgen . En zo groeide dat project uit tot iets enorms zelfs kwam er een minister een woordjes doen minister Daems.Er werd enorm publiciteit gemaakt rondom het gebeuren was niet te beschrijven hoeveel zo erg veel dat verschillende mensen die in de organistatie zetelden zich vragen begonnen te stellen. Konden wij dat allemaal bekosttigen met de opbrengst van de sponsering,maar nooit zagen wij de boeken van in en uitgaven wat bij ons wel argwaan wekte .Normaal moet bij iedere vergadering van iets de penningmeester zijn of hoe dat men het ook mag noemen maar de persoon die de financien bij houd aanwezig zijn. En die persoon was erbij na nooit of had dan de boeken vergeten we mochten vragen wat we wilden alles was oké .Dus iedere persoon geloofde de sceretaris hij had immers alle touwtjes in handen,en niemand had dan ook maar zijn inbreng in te zeggen er komt een vervolg.

    07-03-2006 om 00:00 geschreven door ongegrond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (5)
    03-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    03-03-2006 om 20:39 geschreven door ongegrond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn zoektocht is gelukt voor mij toch ik weet niet van jullie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na lang zoeken heb ik toch iets gevonden waar ik me kon in uitleven ,beelden kappen schuren en polieren.Na verloop van tijd zocht ik iets anders en dat vond ik in airbrusch nu zeggen jullie zeker wat is dat ,dat is waterverf spuiten met een pistool en een compressor op canvasdoek of op special papier .Later ben ik dan beginnen zoeken naar iets anders en heb dat gevonden in keramiek en pottendraaien in klei .Dit doe ik nog maar enkele maanden maar beeldhouwen en airbrush is toch al vanaf het ontdekken dat ik niets anders meer kon doen dan zoiets. Dat is nu toch al een vijftal jaar ben daar eigenlijk toevallig op gekomen , toen ik een winkel binnenreed in een kunstwinkel die alle soorten matriaal verkocht voor het maken van iets.Na lang zoeken kwam de verkoper plots met een heel mooi beeldje in speksteen dat is een soort steen dat je met een rasp kan bewerken zeer breekbaar . Maar overgevoelig  aan krassen maar toch zo mooi toen ik op een dag bedacht wilde ik iets maken met detail maar dat was zeer moeilijk in speksteen en ben dan begonnen met massagine geel afkomstig uit het zuiden van Frankrijk , Spanje , Portugal is dus eigenlijk een rotssteen wel harder om te kappen maar je kan meer detail in steken zal enkel vb tonen

    03-03-2006 om 00:00 geschreven door ongegrond

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (1)


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    radio_opsinjoor
    blog.seniorennet.be/radio_o

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • bekende Bruggelingen
  • suus
  • route planner
  • boetes
  • bereken zelf je boete
  • Ceramiek alles wat je maar kan vinden erover
  • Met-hart-en-ziel

  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    naomi
    blog.seniorennet.be/naomi
    Gastenboek


    Archief per dag
  • 23-11-2022
  • 19-12-2011
  • 09-12-2011
  • 19-07-2011
  • 18-05-2011
  • 30-05-2009
  • 28-09-2008
  • 04-09-2008
  • 22-07-2008
  • 14-07-2008
  • 23-11-2007
  • 06-11-2007
  • 31-07-2007
  • 27-06-2007
  • 22-06-2007
  • 26-04-2007
  • 08-03-2007
  • 01-02-2007
  • 29-01-2007
  • 22-12-2006
  • 18-12-2006
  • 14-12-2006
  • 16-11-2006
  • 18-10-2006
  • 13-10-2006
  • 11-10-2006
  • 09-10-2006
  • 05-10-2006
  • 02-10-2006
  • 25-09-2006
  • 20-09-2006
  • 18-09-2006
  • 26-08-2006
  • 18-08-2006
  • 07-06-2006
  • 06-05-2006
  • 16-04-2006
  • 04-04-2006
  • 28-03-2006
  • 20-03-2006
  • 13-03-2006
  • 12-03-2006
  • 10-03-2006
  • 08-03-2006
  • 07-03-2006
  • 03-03-2006

    Blog als favoriet !


    Dit is gekapt geschuurd en gepolijst

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!