welkom bij romina
Foto
Inhoud blog
  • het leven
  • onze huisdieren
  • mededeling
  • vrijdag de 13de
  • vrede
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Over mijzelf
    Ik ben romina, en gebruik soms ook wel de schuilnaam miente.
    Ik ben een vrouw en woon in roeselare (oekene) (belgie) en mijn beroep is binnen interieur van auto onderdelen controleren in de vaste nacht .
    Ik ben geboren op 21/08/1987 en ben nu dus 36 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: world of the warcraft spelen en bloggen.
    allerlei dolfijnen.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    allerlei beren

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    17-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mededeling
                                                     .

    Via erika van blog de kaatje
    kreeg ik het volgende berichtje

    en ik was een van de gelukkige
    dus is het mijn beurt 4 bloggers dit door te geven wat ik dan ook doe

    Het is de bedoeling dat jullie naar de map met afbeeldingen gaan op
    jullie pc dan de vierde map en daarin de vierde foto op jullie blog plaatsen

    de vierde map op mijn pc en het fotoke is
     


    als beloning mogen jullie dan zelf 4 andere mensen uitzoeken om die dan hetzelfde te laten doen en dit zijn de vier bloggertjes die ik gekozen heb:

    http://blog.seniorennet.be/rudy1/
    http://blog.seniorennet.be/laiza/
    http://blog.seniorennet.be/jeffyken/
    http://blog.seniorennet.be/francis1/

    er zijn er zoveel toffe ik heb er gewoon 4 uitgekozen
    ik hoop dat ik het goed heb gedaan 

    17-02-2009, 18:24 Geschreven door romina
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vrijdag de 13de

    Vrijdag de dertiende 
    Vendredi Treize
    Vrijdag de 13de

    Vrijdag de 13de is uiteraard alleen bijzonder omdat het de combinatie is van een "nefast" getal en een "nefaste" dag in de week.

    Iedereen weet dat 13 een ongeluksgetal is. Waarvan dat komt, is niet zeker. Het is een oneven getal, een priemgetal zelf, maar oneven getallen werden in de oudheid eerder als positief ervaren. Het komt achter twaalf, dat als een heel harmonisch getal bekendstaat. De toevoeging van één bij twaalf lijkt die harmonie te verstoren. Meestal wordt voor de afkomst verwezen naar het Laatste Avondmaal, waar men met dertien aan een tafel zat, maar de reputatie van dertien is ouder, want zelfs Homeros wantrouwde het. In de Noordse mythologie wordt verteld hoe de geliefde god Balder, met elf kompanen in het Walhalla zit te tafelen, totdat Loki, de god van het kwade, zich als dertiende erbij voegt. Als men hem wil verjagen, ontstaat een handgemeen waarbij Balder door Loki gedood wordt. Er zijn hier opvallende gelijkenissen met het Laatste Avondmaal. Er is ook het verhaal dat Philippus van Macedonië zijn standbeeld liet oprichten naast de standbeelden van de twaalf voornaamste goden. Kort daarop werd hij vermoord. Voor de stemming er wat meer in te brengen: de Kaballa vermeldt dertien geesten van het kwade en het verhaal van het Beest staat in het dertiende hoofdstuk van de Apocalyps.

    Toch even opmerken dat 13 niet universeel negatief is. Zeus troonde vaak temidden van twaalf andere goden. Voor de Maya's was het een heilig getal. Ze kenden 13 kosmische punten: het centrum van de wereld, vier windrichtingen op aarde, vier in de hemel en vier in de onderwereld. Hun dagen werden genummerd van 1 tot 13 en hun ingewikkelde kalenderberekeningen zijn gebaseerd op combinaties van dat getal.

    Hoe dan ook, 13 is wellicht het meest bekende voorbeeld van bijgeloof in de moderne wereld. Als u een vliegreis maakt, zal u in het vliegtuig meestal geen plaats op rij 13 krijgen, want die rij bestaat gewoonlijk niet. Veel ziekenhuizen en hotels hebben geen kamer met nummer 13, in veel sporten - vooral gevaarlijke races - is er geen deelnemer met nummer 13 en in de Verenigde Staten vind je heel wat gebouwen waar de twaalfde verdieping meteen gevolgd wordt door de veertiende. Dat is geen bijgeloof van de bouwers: het is gewoon niet zo gemakkelijk, en dus niet zo interessant, om appartementen op een dertiende verdieping te verkopen of te verhuren. Er zouden zelfs hele steden bestaan zonder huizen met huisnummer 13 en er zijn gevallen bekend waarbij bewoners van huizen met nummer 13 bij de gemeente procedeerden om dat nummer te veranderen.

    Vroeger gold de 13de van de maand als onheilsbrengend. Zeker om te trouwen en op reis te gaan. Op het einde van de 19de eeuw constateerde men die dag een duidelijk lager gebruik van het openbaar vervoer. Dit brengt ons op vrijdag de 13de.

    Waarom vrijdag? In onze christelijke wereld wordt verwezen naar de dood van Jezus, maar ook hiervoor zijn er sporen in de Germaanse mythologie. Vrij-dag is Freya's dag, de dag van de godin van de liefde, de vrouw van Odin en de moeder van Balder (equivalent met Venus, vandaar Vendredi). Volgens een legende beschouwden de eerste christenen haar als een heks en werd zij verbannen naar een berg, waar ze elke vrijdag vergaderde met elf heksen en de duivel (samen dertien dus). Vaak werd dan ook gezegd dat de heksensabbat op een vrijdag valt. Alhoewel de vrijdag op zich geen funeste betekenis heeft in de christelijke liturgie, werden in de Middeleeuwen de meeste onaangename gebeurtenissen uit de gewijde geschiedenis op die dag gesitueerd: de verdrijving van Adam en Eva uit het Paradijs, de moord van Abel door Caïn, de plagen van Egypte, de moord op de Onnozele Kinderen enz.

    In de Angelsaksische landen was het de gewoonte die dag veroordeelden op te hangen. Voor huwen en reizen was die dag ongeschikt (Churchill zou zich eraan gehouden hebben dan niet te reizen, net als Lord Byron, die overigens op een vrijdag stierf, kort nadat hij op vrijdag toch was afgevaren, zegt men). De zeer bijgelovige Catharina de Medici, die zoveel waarzeggers en astrologen begunstigde, deed helemaal niets op vrijdag, en Napoleon zou zijn staatsgreep één dag hebben uitgesteld, naar 18 Brumaire, omdat 17 Brumaire op een vrijdag viel (en dat terwijl de weekdagen toen officieel waren afgeschaft!). Het zou af te raden zijn om op vrijdag de première van een toneelstuk te houden, te verhuizen, een dokter te roepen, een proces te houden, de matras om te draaien of de lakens te verwisselen, de was te doen, de ruiten te wassen, van hemd te veranderen, een breiwerk te beginnen, een kledingstuk voor het eerst te dragen, de haren te knippen of zelfs te kammen. Zingen of lachen op vrijdag is ook uit den boze, maar een begrafenis op vrijdag houden is de beste manier om in de nabije toekomst nog meer begrafenissen in de familie te hebben. En of vergaderen op een vrijdag een goede zaak is, weet ik niet, maar de Sicilianen zeggen dat de Mafia dit in elk geval mijdt.

    Vrijdag de dertiende is gewoon een combinatie van de beide vormen van bijgeloof, niet meer en niet minder. Eigenlijk ken ik weinig catastrofes die op een vrijdag de 13de plaatsvonden. Een treurige gebeurtenis in de muziekgeschiedenis: Rossini stierf op die dag, maar een ramp was dat niet, want hij schreef toen al lang geen muziek meer.

    Toch zijn er af en toe berichten dat er die dag meer ongevallen zouden gebeuren of meer mensen ziek zijn. Een studie uit 1993 sprak zelfs van een toename van meer dan de helft van hospitalisaties, hondebeten, vallen en dergelijke. Dat lijkt mij overdreven. Misschien is er een neiging om sneller ongevallen op die dag te rapporteren. Anderzijds zijn er die dag minder verkeersongevallen, omdat minder mensen zich op straat wagen. Het ware nadeel van vrijdag 13 is de nefaste invloed van het bijgeloof van miljoenen mensen op de op de economie. In de Verenigde Staten verzuimen die dag opvallend veel mensen hun werk, worden zakelijke transacties uitgesteld en is het opvallend minder druk in warenhuizen. Het lijkt bijna op een staking of een epidemie. Elke vrijdag 13 zou een nadeel van een kwart miljard dollar betekenen. Om het bijgeloof te bestrijden, bestaan er al sinds de negentiende eeuw Vrijdag 13-clubs, die op deze dag banketten houden, liefst met zijn dertienen, als het kan met dertien gangen, en om helemaal goed af te zijn betreden de leden het gebouw met openstaande paraplu's, gaan ze onder een ladder door en breken ze nog wat spiegels. Ook skeptici en andere vrijgevochten geesten houden die dag demonstraties van hun afkeer voor oud en modern bijgeloof.

     

    01-02-2009, 22:17 Geschreven door romina
    Reageren (7)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    29-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vrede

    .

    29-01-2009, 23:41 Geschreven door romina
    Reageren (4)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.spelende dolfijnen

    .

    29-01-2009, 23:36 Geschreven door romina
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    24-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mijn hondje quick

    Image and video hosting by TinyPic;

    24-01-2009, 19:51 Geschreven door romina
    Reageren (5)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dolfijnetjes

    Image and video hosting by TinyPic;

    24-01-2009, 19:32 Geschreven door romina
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een verliefde leeuw

    Image and video hosting by TinyPic;

    24-01-2009, 14:24 Geschreven door romina
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sweet dreams

    ;

    24-01-2009, 00:00 Geschreven door romina
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.love

    .

    16-01-2009, 18:03 Geschreven door romina
    Reageren (4)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.love

    .

    16-01-2009, 17:59 Geschreven door romina
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vrede op aarde

    Vrede op aarde...maar ook in jouw hart



    De aarde voelt momenteel zo zwaar aan...
    Er gebeurd teveel tegelijk....overal...
    Te veel geweld...te weinig Liefde....
    Kijk alleen maar naar de familie drama's de laatste tijd...naar de kinderen die vermoord zijn door hun eigen ouders...
    Het geweld op straat....
    in huizen...uitgaansgelegenheden....oorlog...vreselijk.
    Als je geen hoop meer hebt, en je zit in een situatie waarin je niet meer verder kunt...zoek hulp..praat erover met mensen die ook daadwerkelijk hulp kunnen bieden.
    Praat erover...maar blijf er niet mee rondlopen...je bent niet alleen...

    Wat is er mis met Liefde hebben voor elkaar...
    Daarom voelt dat lied van Black eyed Peas zo goed aan bij mij.
    Waar is de liefde gebleven...Where is the Love...
    Ik ben voor de liefde en laat ondanks alles mijn liefde zien aan iedereen.
    Wat moet een mens zonder Liefde...Niets toch...
    Dit is een gedachten gang van mij en alles voelt momenteel heel zwaar..
    Ik brandt een kaars voor de wereld en de mensheid en vraag Licht en Liefde aan de engelen om ons heen.



    Ik geloof in een wereld die men niet ziet, maar ook in de wereld waarin wij leven.
    Maar toch de trilling van de aarde maakt dat ik ze soms niet goed voel...niet goed hoor...
    Ik steek een kaars aan omdat ik besef dat Licht heel erg nodig is..
    Donker en Licht....het hoort bijelkaar...
    De zon is ook Licht en doet zijn best en laat zich zien....zodat alles milder wordt....
    Een glimlach tovert op de gezichten van de mensen...meer vriendelijkheid...
    Meer Licht doet een mens goed.
    De warmte ontvangen van de zon verwarmt ook de harten weer.
    Kinderen die weer buiten gaan spelen
    De zon doet de mens goed en brengt Licht in het hart.
    Kom je iemand tegen....kijk hem of haar eens aan en glimlach dan...
    Dat is al een klein voorbeeldje om Licht te brengen naar elkaar...
    Gewoon een simpele glimlach...brengt zoveel geluk in iemand die dat nodig heeft.
    Ik probeer op mijn manier mensen te laten zien dat Liefde in de wereld nooit zal vergaan.
    Liefde is oneindig en het zal het donker om je heen weer Lichter maken.
    Om het Licht te kunnen zien in iemand hoef je geen toestanden uit te halen.
    Want je bent al Licht...weet ook dat je Licht bent..
    Gewoon een glimlach...een knipoog...is vaak al genoeg.
    Elkaar aan kijken en beseffen dat we al Licht zijn...
    Licht en Liefde brengen naar mensen kost geen energie en geen geld, je krijgt er veel voor terug.
    Denk bijvoorbeeld maar eens aan een echoput
    Als je hierin zegt....ik haat je...
    Wat krijg je dan te horen...ik haat je...
    Zeg je...ik hou van jou...
    Krijg je terug te horen...ik hou van jou...
    Accepteer jezelf zoals je bent en accepteer een ander hoe hij of zij is.
    Gewoon om wie je bent en om hoe de ander is. Het moet niet uitmaken hoe je eruit ziet...
    Waar het werkelijk om gaat is de inhoud...de binnenkant...
    Jouw innerlijk is wat telt en belangrijk is.
    Laat je niet beinvloeden door allerlei uiterlijkheden die ons aangepraat worden door de media en door mensen om je heen.
    Ware schoonheid zit van binnen. Een rijkdom in je hart.
    Heb jezelf Lief...wees een engel voor jezelf en anderen...
    Dan zal jouw omgeving ooit de Liefde oppikken die bedoeld is zoals het bedoeld is.


    Ik wens iedereen heel veel vrede...Liefde en Licht in je hart
    Heb elkander lief en wees een engel voor elkaar
     
    Ik geloof in jou...in wonderen en in de liefde


    veel liefst.

    13-01-2009, 20:06 Geschreven door romina
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    04-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.heksen en wicca



    Een heks? Dan denk je al snel aan een oud, lelijk vrouwtje (met een zwarte muts), die samen met haar kikkers en zwarte raaf diep in het bos woont. Maar wist je dat mensen echt in heksen hebben geloofd? Heel wat vrouwen zijn onterecht op de brandstapel beland. En tegenwoordig zijn er nog steeds mensen die zich met de natuur bezig houden. Dat noem je geen hekserij, maar wicca.

    Slechte naam

    Het woord 'heks' betekende lang geleden: oude, wijze vrouw. In elke streek woonde wel zo' n oude, wijze vrouw. Ze wist veel meer over de natuur dan andere mensen. Vaak woonde een heks in de buurt van een bos. Daar zocht ze naar bessen, kruiden of paddestoelen. Ze wist dat sommige planten zieke mensen konden genezen. Als mensen ziek waren, gingen ze naar de heks toe. Die maakte dan een kruidendrankje of een zalfje. Zo hielp ze de mensen.

    Zo'n 500 jaar geleden veranderde dit. Er was soms veel honger, armoede en oorlog. Of er heerste een vreselijke ziekte. Een ziekte waar niemand iets aan kon doen. Mensen wilden iemand de schuld geven van die narigheid. Ze geloofden dat er een duivel was, een boze geest. En ze dachten dat er mensen waren die de duivel hielpen. Mensen die dingen wisten, die gewone mensen niet wisten. Steeds vaker kregen die oude, wijze vrouwen de schuld. En zo kwam de boze heks in de wereld.

    Heksenjachten

    Als je dacht dat iemand een heks was stapte je naar de rechter om het hem te vertellen. Die liet de vrouw dan ophalen. De beul kwam er ook bij en hij martelde de vrouw tot  ze toegaf dat ze een heks was. Vervolgens werd ze verbrand op de brandstapel. Want men dacht dat een heks haar boze toverkracht pas verloor, als ze verbrand werd.

    De heksenwaag

    Die heksenjacht duurde wel tweehonderd jaar. Er zijn duizenden vrouwen, mannen en zelfs kinderen verbrand. De rechters bedachten allerlei proeven om te bewijzen dat iemand een heks was. Zo werd gebruik gemaakt van een heksenwaag. Dat was een grote weegschaal, waarop mensen gewogen konden worden. Men geloofde dat een heks op een bezem kon vliegen. Dus dacht men dat een heks wel heel licht moest zijn. Daarom werden de beschuldigde mensen gewogen. De beschuldigde werd in haar hemd gewogen. Als ze minder dan vijftig kilo woog, was ze een heks. Maar als ze meer dan vijftig kilo woog, was ze geen heks. 

    De waterproef

    Omdat heksen met de duivel samenwerkte beschikten ze over duivelse krachten, waarmee ze mens en dier konden betoveren of schade toebrengen. Op hen paste men vaak de zogenaamde waterproef toe. De ongelukkige vrouw werd met de linker duim aan het rechterbeen gebonden en zo in het water gegooid. Bleef ze drijven, dan werd ze schuldig bevonden en ter dood veroordeeld. Men noemde dit een godsoordeel. God zou aanwijzen wie schuldig en wie onschuldig was.



    04-01-2009, 18:52 Geschreven door romina
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.chocolade

    Waarom chocolade beter is dan sex

    1 chocolade kun je altijd krijgen
    2 zelfs goéde chocolade is makkelijk te vinden
    3
    chocolade is veiliger terwijl je autorijdt
    4 je kunt er zo lang over doen als je zelf wil
    5 het woord "relatie" jaagt chocolade niet op de vlucht chocolade
    6 op het werk stoort je collega's niet
    7 van verschillende soorten houden maakt je geen freak
    8 van chocolade kun je niet zwanger worden en geen aids krijgen
    9 chocolade houdt de buren niet wakker
    10 je bent nooit te jong of te oud voor chocolade

    04-01-2009, 13:39 Geschreven door romina
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    03-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het sprookjes verhaal assepoester



              


    HET VERHAAL

                          van

                                           CINDERELLA



    Er was eens een beeldschoon, lief meisje.
    Ze woonde met haar gemene stiefmoeder
    en pesterige stiefzusters in een groot kasteel.
    De lelijke, luie vrouwen lieten het meisje
    al het vuile werk in huis doen.
    Ze noemden haar Assepoester.

         



    Op een dag gaf de prins van
    het land een groot feest.
    Die hele dag waren haar
    stiefzusters en stiefmoeder
    druk bezig met de krullen in
    hun haar en de kantjes en
    ruches aan hun japonnen, aan
    Het maken
    "Och", mijmerde Assepoester,
    "kon ik maar mee naar zo¹n
    mooi bal..."
    De zussen en stiefmoeder
    brulden van het lachen.
    "Jij! Mee? Kijk eens naar je
    haar! En die vodden die je
    Aan hebt! Die nagels!"


    Gillend van het lachen stapten
    ze in een koets en lieten Assepoester

    alleen achter. Verdrietig keek
    Assepoester hen na.
    Plotseling hoorde ze een lief stemmetje:
    "Assepoes!"
    Voor haar stond een mooie, vriendelijke dame.
    "Huil maar niet, Assepoes", zei ze. "Ik ben je petemoei. Jij gaat naar
    het feest!"



                                                           




    Met een tikje van haar toverstokje toverde ze Assepoester
    in een wonderschone baljurk.
    Haar haar was plotseling getooid met veren en aan haar voeten
    prijkten twee glazen muiltjes. Nog een tikje met het toverstokje...
    en een grote pompoen veranderde in een gouden koets, en

    zeven muizen werden raszuiverende paarden


                       



    "Ga en geniet", sprak de toverfee. "Maar luister goed:
    vóór 12 uur 's nachts moet je het feest verlaten. Dan is de betovering verbroken!"
    Even later betrad Assepoester aarzelend de balzaal. Ze kende niemand.
    Eventjes voelde ze zich heel alleen... Maar hoor, plotseling stopte de muziek.
    Als in een droom zag Assepoester de prins op haar aflopen.
    Zou hij...? Met een sierlijk knikje vroeg hij haar ten dans. Weldra zwierden ze over de dansvloer
    .
    .
      



                                                          

    Ze dansten en dansten en dansten... tot ze opeens de zware slagen van de kerkklok hoorde.

    Oh nee! Het was bijna twaalf uur. Assepoester snelde de danszaal uit,

    de trappen af naar beneden. Onderweg verloor ze een van haar glazen muiltjes.

    Vlug schoot ze haar koets in. Pfff... net op tijd.

    Verbaasd stond de arme prins op de trappen, met haar muiltje in zijn hand.
    hij was verliefd. Smoorverliefd!

                                                                         

    De volgende morgen was het hele land in rep en roer.

    Er was iets bijzonders aan de hand.

    Alle ongetrouwde dames van het land moesten een glazen muiltje passen.

    En... wie het muiltje zou passen, zou de koningin worden!


    Natuurlijk pasten ook de lelijke schoonzusters het tere muiltje. Maar hoe ze ook

    persten en wrongen; hun voeten waren veel te groot, te grof en te breed.

    De lelijke zusters hadden Assepoester verstopt in de keuken.

    Gelukkig ontdekte een van de lakeien haar toen hij een glaasje water ging drinken.
    Hij wenkte haar dichterbij. Onder het honende gelach van haar stiefzusters
    paste Assepoester het muiltje. Ze stak haar slanke voetje naar voren... En...'tjoeps!'

    het muiltje zat als gegoten


                         

    Een week later was het groot feest in het land. Onder luid klokgelui en trompetgeschal,

    trouwde Assepoester met haar prins. Trots stond ze op haar glazen muiltjes voor het altaar.

    Gelukkig keek de prins haar aan. Zijn droomprinses...
    Hoe dit sprookje eindigt? Je raadt het al... ze leefden nog lang en gelukkig.



                                                               

    03-01-2009, 21:25 Geschreven door romina
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    18-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fladerende vogels

    .

    18-12-2008, 14:41 Geschreven door romina
    Reageren (4)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kaarsjes in het donker

    .

    18-12-2008, 12:37 Geschreven door romina
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een mooie bruid


    een bruid die van een wonder mooie trap af komt.

    18-12-2008, 11:52 Geschreven door romina
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een vriend van de family in vrouwe kleren

    .

    18-12-2008, 11:47 Geschreven door romina
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    17-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ik en mijn vriend

    .

    17-12-2008, 22:04 Geschreven door romina
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.love

    .

    17-12-2008, 14:23 Geschreven door romina
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Foto




    Foto

  • Goedemorgen blogmaatje
  • Bezoekje
  • Goedeavond
  • Goeiemorgen Romina
  • Lieve zonnige vrijdaggroetjes van aan het zeetje....

    druk op de knop hier onder om een bericht toe te voegen.


    email

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    .
    MusicPlaylist
    Music Playlist at MixPod.com


    alle soorten
    bloemen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    liefde love.
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    mijn gekregen awards.
    dank u iedereen die
    mij awards toe stuurt.

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!