Inhoud blog
  • Zijn natte droom? Daten met een oudere vrouw
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    Foto
    Foto
    Categorieën
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Rony

    27-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De sekstrends van het afgelopen decennium

    Sexting.
    Sexting.
    Madonna en Britney kusten op het podium.
    Madonna en Britney kusten op het podium.
    Paris Hilton startte de trend van sekstapes.
    Paris Hilton startte de trend van sekstapes.
    Tegenwoordig heb je zelfs vibrators bezet met diamanten.
    Tegenwoordig heb je zelfs vibrators bezet met diamanten.
    Steeds meer schandalen met seksende leerkrachten raakten bekend.
    Steeds meer schandalen met seksende leerkrachten raakten bekend.

    Er was nog nooit zoveel seks in het nieuws en de media als het laatste decennium. Van ontrouwe politiekers tot celebs die in sekstapes verschijnen, we zetten de trends op seksgebied vanaf 2000 tot nu op een rijtje.

    Sekstapes met celebs
    De afgelopen tien jaar was dit een trend die niet wilde verdwijnen. Tegenwoordig moet je je eerder afvragen wie er nog geen gemaakt heeft dan wie wel. De hype werd gestart door Paris Hilton, het filmpje verspreidde zich razendsnel via internet. Tegenwoordig 'speelden' alle B-sterren en wannabes als Carmen Electra en Kim Kardashian in eentje mee.

    Triootjes
    Seks met zijn tweetjes blijkt niet meer te volstaan, tegenwoordig doen we het met zijn drietjes. Zelfs Britney Spears zingt er over in haar nieuwste hit. Het is echter een ingewikkelde onderneming, een triootje kan namelijk voor heel wat ruzies zorgen als het tegen valt. Gelukkig zijn er seksperten die je daarbij helpen, vrouwenblad Cosmo geeft alvast de raad: "Het moet jullie als koppel dichter bij elkaar brengen en niet uit elkaar halen."

    Lesbisch
    Steeds meer vrouwen ontdekken hun lesbische kantje. Katie Perry zingt erover in haar hit 'I kissed a girl', Madonna en Britney kusten elkaar openlijk op het podium. Steeds meer meisjes experimenteren samen met vriendinnen en verwerpen het label, hetero- of homoseksueel.

    Seksspeeltjes
    Een vibrator met diamanten, een badeendje dat trilt of een designerdildo, dit decennium boomde de sector van de seksspeeltjes. Zelfs wanneer de economie in het slop raakte, bleef de verkoop van vibrators stijgen.

    Anale seks
    Dit onderwerp was lang taboe, maar het lijkt alsof iedereen anaal gaat. Zelfs de brave actrice Anne Hathaway raakte verwikkeld in een anaal seksschandaal.

    Sexting
    Het versturen van pikantje berichtjes al dan niet vergezeld van naaktfoto's is een trend bij jongeren, één op drie van hen doet het. Tienersterren als Vanessa Hudgens raakten in paniek toen bleek dat hun sexy foto's uitlekten. In Amerika pleegde zelfs een meisje zelfmoord toen een jongen haar seksberichtje verspreidde.

    Seksende leerkrachten
    Haast elke week halen leerkrachten die seks hebben met studenten het nieuws. Vooral vrouwen die misbruik maken van hun macht veroorzaakten heel wat heisa. Dit zorgde ervoor dat de fantasie van velen werd geprikkeld. Het gevolg is dat Mary Kay Letourneau 'Hot for Teacher' thema-avonden in Amerikaanse bars organiseert. (ep)

    22/12/09 15u00

    27-12-2009 om 09:44 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modebijbel Vogue belooft 'dikke' modellen te gebruiken

    De legendarische modebijbel Vogue, 's werelds bekendste magazine, heeft beloofd om modellen met een maatje meer te gebruiken voor de komende edities. Hoofdredactrice Anna Wintour besliste dit na het succes van de cover met Lara Stone (maat 38). 

    Inspiratie
    Anna Wintour: "Vogue is altijd voor gezonde modellen geweest en dat zal ook zo blijven in de toekomst. Ik hoop ook dat het success van Lara als model, hoewel haar figuur niet voldoet aan de huidige norm de industrie zal inspireren om hun huidige voorkeur te veranderen."

    Slanker zijn
    Zelf zegt Lara Stone dat ze dik is: "Ik ben anders door mijn molliger lichaam, het zou fijn zijn als ik niet het enige model was met borsten en een kont. Als ik genoeg discipline had om superslank te zijn, zou ik dat kunnen. Ik denk soms na over diëten, maar dan eet ik een pizza. Zoals elke vrouw wil ik wel, helaas, slanker zijn."

    Geen revolutie
    In het gewone leven zou je Lara Stone niet rond noemen. Ze heeft een maatje 38, nog twee maten slanker dan de gemiddelde vrouw dus. In de modewereld is ze echter een model met rondingen. We kunnen met dit gebaar dus niet echt spreken van een revolutie in de mode-industrie. (bang/ep)

    21-12-2009 om 19:50 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koopzondag geen groot succes

    .

    Met deze erbarmelijke weersomstandigheden is de koopzondag geen groot succes geworden, alhoewel sommige winkeliers de Kerstvrouwen hadden uitgenodigd in de plaats van de ouwe rukker.

    20-12-2009 om 17:24 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarah Jessica Parker geeft zichzelf bloot met lichte jurk

    Sarah Jessica Parker besteedde gisteren duidelijk veel aandacht aan haar outfit, al deze moeite was echter voor niks toen de wind opstak. Die drukte haar dunne outfit strak tegen haar aan, waardoor er nog weinig aan de verbeelding werd overgelaten. 

    Vingernagels
    Toen ze haar modeblunder besefte, nam de actrice snel haar jas en bedekte ze zichzelf. Het was echter te laat, ze gaf meer van zichzelf bloot dan ze wilde. Gisteren biechtte ze in een Amerikaanse talkshow op dat ze de vingernagels van Hugh Grant, haar tegenspeler in Did You Hear About The Morgans?, wekelijks knipte. "Hij is één van de knapste mannen ter wereld. Ik was echter geschokt door de toestand van zijn vingernagels, ze zien er niet uit omdat hij ze afbijt."

    Dit is echter niet de eerste modeblunder die de actrice maakt. Vorige week nog op de première van de film worstelde ze met haar sexy, maar te strakke jurkje op de rode loper. (ep)

    18/12/09 14u56

    20-12-2009 om 17:08 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ophef over poster met Jozef en Maria in bed

    Een poster waarop Jozef en Maria naast elkaar in bed liggen, zorgt voor verhitte gemoederen in Nieuw-Zeeland. Conservatieve christenen vinden het beeld aanstootgevend. De inkt van de poster was nauwelijks droog, of hij was al stevig beklad.

    Op de poster ligt een droevige Jozef naast een naar de hemel turende Maria. 'Poor Joseph. God was a hard act to follow' (Arme Jozef. God legde de lat hoog), staat erbij geschreven.

    De lokale dominee van een progressieve anglicaanse kerk in Auckland wil met de poster een discussie opwekken over stereotiepe ideeën over de manier waarop Jezus zou zijn verwekt. In de Bijbel wordt de maagd Maria zwanger nadat een engel is verschenen en haar vertelt dat ze de zoon van God zal baren. (bdr)

    17/12/09 11u59

    18-12-2009 om 09:02 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse vrouw dol op paarse vibrator

    Wat is jouw favoriete kleur voor een vibrator? Paars, zo blijkt uit een onderzoek van Erotica online, een webshop voor erotische speeltjes. Ruim zes op tien Vlaamse vrouwen die het afgelopen jaar een vibrator kochten, kozen voor een paarse.

    Op ruime afstand volgen roze/huidskleur (18 procent) en lichtblauw (12 procent). Vanille/wit (5 procent) en zwart (3 procent) zijn duidelijk niet zo populair.

    We-Vibe op kop
    Het populairste merk is de 'We-Vibe', waarover ook wij onlangs nog berichtten. 'The rabbit' (bekend uit 'Sex and the city'), 'the boss', 'Meany' en 'Womolia' maken de top-5 compleet.

    Bij Erotica online zijn ze niet verrast door de resultaten. "De 'WeVibe' is de onmiskenbare revelatie van 2009 want hij stimuleert gelijktijdig de clitoris en de G-spot", luidt het daar.

    Ook de klassieker 'The rabbit' blijft scoren "omwille van zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding". 'The boss' heeft zijn succes te danken aan zijn "natuurlijke vorm en beschikbaarheid in alle kleuren", 'Meany' aan zijn handige afmetingen ("het past in elke handtas) en de 'Womolia' aan de stimulatie van de clitoris.

    De voorkeur voor paars kon niet echt worden uitgelegd. (edp)

    10/12/09 10u10

    18-12-2009 om 09:00 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groene seksspeeltjes populairder dan ooit

    In global warming geloven ze niet, een kleinere auto willen ze niet en aan minder vlees eten denken ze niet. Toch willen Amerikanen wel degelijk iets voor het milieu (en toegegeven: hun eigen gezondheid) doen: overschakelen op bio-dildo's en eco-glijmiddel.

    Antivries
    82 miljoen dollar, zoveel spendeerden de Amerikanen vorig jaar aan glijmiddel. Leuk, tot je hoort dat in glijmiddel dezelfde stoffen zitten als in antivries en ovenschoonmaakmiddel. Dus schakelen Amerikanen steeds vaker over op biologisch glijmiddel. Tot vier keer meer werd er verkocht.

    Glas en roestvrij
    De seksspeeltjes zelf zijn niet veel beter. Een kwart tot de helft van een vibrator of dildo bestaat uit schadelijke ftalaten. Dat kan, omdat de Amerikaanse seksspeeltjesindustrie grotendeels ongereguleerd is. Maar dat willen de Amerikanen dus niet, en ze kopen steeds vaker bio-seksspeeltjes. Glazen dildo's, roestvrije en silicoonvibrators, zweepjes van gerecycleerde binnenbanden: het vliegt de deur uit.

    Zelf recycleren
    Zelfs je seksspeeltje weggooien wordt ecologisch verantwoord. Stuur het speeltje op naar 'recycleyoursextoy.com' en het wordt geregeld. (edp)

    17/12/09 11u40

    18-12-2009 om 08:59 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tien kosteloze cadeaus die mannen graag willen krijgen

    Wie zegt dat toffe cadeautjes geld moeten kosten? Pak het goedkoop aan en beloon mensen in natura, zo schrijft Glamour.com. Wedden dat jouw man met deze tien cadeautjes superblij is?

    1) De man en zijn sport

    Ja, hij mag vrienden uitnodigen om naar een sportwedstrijd te kijken en ja, je gaat hem zelfs pilsjes en chips komen brengen zonder te zagen.

    2) Orale seks


    Niet altijd jouw favoriete bezigheid, maar wél de zijne. Doe hém dus een plezier, en doe het eens met volle overgave.

    3) Televisie


    Je belooft plechtig je lievelingsrealityreeks en alle andere meisjesseries en ¿films te houden voor avondjes met vriendinnen en niét met hem.

    4) Zuchten

    Je stopt met het suggestief zuchten telkens jouw celebrity crush in beeld komt. Je versiert je agenda niet meer, en je droomt niet meer van een toekomst samen. Finito!

    5) Kama Sutra


    Jullie proberen ook eens een standje dat alleen hij ziet zitten.

    6) Spelletjes

    Hij mag Xbox'en, Playstation'en, Wii'en en Guitar Hero'en zoveel als hij wil zonder dat jij zaagt.

    7) Hint hint

    Geen hints meer over een huwelijk, kinderen of de toekomst. Qué sera, sera.

    8) Nachtje stappen


    Je laat hem stappen met zijn vrienden zonder vervelende vragen achteraf.

    9) Vinde gij mijn gat...

    Néén, je vraagt  niet meer of je er dik uitziet in die broek/dat kleedje.

    10) Jou
    Het cliché, 'baby all I want for christmas is you', is meer dan waar. Vooral als je een leuk pakje draagt! (edp)

    16-12-2009 om 16:45 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De lelijkste hond ter wereld wenst je een zalige kerst

    Deze kerst kan je je vrienden een kaartje sturen met Rascal, de lelijkste hond ter wereld. Je hart breekt als dit kleine hondje voor de deur staat en voor je begint te zingen. Rascal is niet meer dan een skelet met haar op, maar ook hij mag niet ontbreken in deze bijzondere tijd van het jaar.

    Klik hier om de e-card van Rascal te bekijken. (gb)

    09/12/09 13u21http://www.singinguglydog.com/

    09-12-2009 om 17:23 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huisdieren houden rimpels weg

    Wil je stralen, haal een dier in huis. Dat stelt celeb-dermatologe Jessica Wu. Zij beweert dat huisdieren kraaiepootjes bestrijden.

    Ontspannen
    Een dier dat je koestert, geeft rust aan het baasje. "Praten met een hond of kat maakt je relaxer", stelt de dermatologe, "en daar kan de huid maar wel bij varen. Je gezichtuitdrukkingen ogen meer ontspannen en dat is vooral rond de ogen te merken. De vorming van kraaiepootjes wordt zo tegengegaan".

    Bloeddruk

    Door liefdevol met je hond te babbelen, verzacht je niet enkel je gezichtsuitdrukking. Ook de bloeddruk daalt aanzienlijk. Dierenbaasjes zouden volgens haar ook aanzienlijk minder bij de dokter langslopen. (lvl)

    09/12/09 12u49

    09-12-2009 om 13:20 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weerman voorspelt vrieskou en sneeuw

    Het zachte weer van de afgelopen weken is straks voorbij: komend weekend mogen we ons verwachten aan de eerste winterprik. "Vanaf zaterdagnacht kan het beginnen vriezen", voorspelt weerman Eddy De Mey.

    "Zondagnacht gaat het zelfs sneeuwen in de Ardennen en kan er in Vlaanderen wat natte sneeuw vallen",aldus De Mey in de krant Het Laatste Nieuws. Maandag zou het even weer wat warmer worden, maar vanaf dinsdag lijkt het koude weer te zullen standhouden tot volgende week zondag. Overdag bereikt het kwik dan nog amper twee graden. (hlnsydney)

    09/12/09 06u03

    09-12-2009 om 13:16 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dikke buik is gevaarlijker voor hart dan dikke kont

    Een omvangrijke taille en overgewicht verviervoudigen het risico op sterfte als gevolg van een hartaanval. Dat blijkt uit recent onderzoek.

    Tailleomtrek
    De onderzoekers bestudeerden het verhoogde risico op hartziekten gebaseerd op de tailleomtrek en het BMI van 20.000 mannen en vrouwen tussen 20 en 65 jaar. Je BMI bereken je door je gewicht in kilo's te delen door je hoogte in uitgedrukt meter. Als je een score hoger dan 30 haalt, heb je obesitas, je bent gezond als dat getal tussen de 18,5 en 24,9 ligt. Mensen waarbij hun BMI aangaf dat ze met overgewicht kampten, hadden vier keer meer kans hadden om te sterven aan een hartziekte dan degenen met een normaal gewicht, terwijl een te dikke taille het risico verdrievoudigde. Dat betekent dat een derde van alle fatale hartziekten en één op de zeven hartproblemen toegewezen kan worden aan overgewicht en obesitas.

    Appel
    Vet aan het midden je lichaam, wat dus het geval is bij mensen met een appelfiguur, is anders dan het vet op de heupen of achterste en is het gevaarlijkst voor de gezondheid. Volgens de onderzoekers wordt een taille van meer dan 101,6 centimeter bij mannen en meer dan 88 centimeter bij vrouwen geklasseerd als overgewicht. Een gezonde taille is voor mannen kleiner dan 94 centimeter en bij vrouwen is dat 80 centimeter.

    De Britse hartverpleegster Fotini Rozakeas: "Deze studie bewijst dat bij mensen tussen de 20 en 65 jaar het BMI en de tailleomtrek belangrijke voorspellers zijn van het risico op hart- en vaatziekten." (ep) 08/12/09 14u5

    08-12-2009 om 18:00 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maaike Cafmeyer is eerste afvaller in De Slimste Mens

    De winteravonden zien er weer anders uit: De Slimste Mens is terug! Eerste afvaller van de populaire quiz is de hoogzwangere actrice Maaike Cafmeyer. Zij moest in de pseudo finale de duimen leggen voor weervrouw Sabine Hagedoren. Maar laten we vooral de allereerste Slimste Mens van dit seizoen zélf niet vergeten: vrt-journaliste Ann De Bie.

    Vrouwen boven in de eerste aflevering dus - De Slimste Mens had duidelijk iets goed te maken voor het manifeste gebrek aan vrouwelijke kunne in de samenstelling van de vernieuwde jury. Het duo dat daarin vanavond aantrad, was overigens komiek Philippe Geubels en politicus Mark Eyskens.

    Primeur: allemaal dames
    Maar de quizkandidaten waren dus - primeur! - allen dames. "Wat doet dat met jou, Erik", vroeg Maaike. "Het duurt lang voor ik mijn eerste vraag heb gesteld, merk ik", was het antwoord. En Geubels liet weten dat ze hem alle drie "konden krijgen". De toon was meteen gezet.

    Opvallend: slechts één grap over het inmiddels overbekende zware geschut van Sabine Hagedoren. Toen zij het gezochte Europese schiereiland in het woord 'voetbalkanaal' niet vond, riep quizmaster Erik Van Looy uit: "Allé, sabine, je gaat er altijd voor staan!" Het betrof inderdaad de Balkan.

    Gevreesd: de eerste muziekvraag. Ann De Bie walste er nochtans vlot door. Ze moest de hit van Emiliana Torrini, Jungle Drums, verder aanvullen en deed dat perfect. En dan die eerste puzzel. Sabine haalde met enige moeite de volle pot, Maaike scoorde slechts één, Ann twee keer. De tussenstand was toen 154 punten voor Sabine, 176 voor Maaike en 212 voor Ann.

    "Andere vraag!"
    Hilariteit bij de fotoronde. Maaike kreeg luchtfoto's van bekende plaatsen voorgeschoteld, en dat vonden de dames maar niks. "Een andere vraag!", eiste Ann zelfs. Over de piramides van Gizeh zei Maaike: "Precies een gat en het gaat omhoog". Wat Van Looy de gevleugelde woorden ontlokte: "Toch plezant met drie vrouwen." Geubels counterde onmiddellijk toen de meisjes maar bleven protesteren: "Plezant met vrouwen? Het kiekenkot begint!"

    In de videoronde verzekerde Ann zich van de overwinning, ook al noemde ze het lief van Tom Boonen 'Lotte' in plaats van 'Lore' en hield ze Mol voor Balen. Eindstand: 274 punten voor Sabine, 286 voor Maaike en 328 voor Ann. Sabine en Maaike naar de afvalronde dus. "We zullen zien wie er de blondste is?", grapte Geubels.

    "Dieseltje"
    Aan dat zenuwtafeltje kreeg wéér een vrouw het laatste woord. Het blondje Joke van de Velde moest als onderwerp vijf termen losweken. Maaike had ergens wel weet van een overleden voetballer, maar kon niet op zijn naam komen. Sabine aanvankelijk ook niet, tot ze "Sterchele" riep. "Ik ben een echt dieseltje", verklaarde ze haar winst tegen Maaike.

    Spannend was het zeker, leuk ook én geestig, maar de vernieuwing van de jury zullen we voorlopig nog een 'dieseltje' noemen. (Joeri Vlemings)

    07/12/09 23u24

    08-12-2009 om 13:43 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Marcelo Salas is de allerknapste WAG

    Peter Crouch is een 'lucky bastard'.
    Peter Crouch is een 'lucky bastard'.
    Nereida Gallardo.
    Nereida Gallardo.

    Lionel Messi mag dan de Ballon d'Or gewonnen hebben, in de verkiezing van de Balon Rosa de Oro komt de Argentijnse balvirtuoos er niet aan te pas. Die laatste trofee beloont immers de allerknapste WAG, en daar schiet zijn Antonella toch nog wat tekort. Wie wel de hoofdprijs wegkaapte, was glamourmodel en actrice Luciana Salazar. De ex van de Chileense voetballegende Marcelo Salas gaf Abbey Clancy -beter bekend als mevrouw Crouch- het nakijken. Nereida Gallardo, de vurige ex van Cristiano Ronaldo, palmde de laatste podiumplek in.

    Illary Blasi in top-tien
    Opvallend: ook vrouwen die niets met voetballers vandoen hadden, haalden de poll van de Catalaanse sportkrant 'Sport'. Modellen Nikoleta Lozanova en Mariann Fogarasy werden ten onrechte gekoppeld aan respectievelijk Dimitar Berbatov en David Beckham, maar strandden hier wel op de vierde en vijfde plaats. Ook Illary Blasi (Francesco Totti), Alessia Ventura (Filippo Inzaghi) en Ariadne Artiles (Iker Casillas) haalden de top-tien. (svm)

    07/12/09 21u26

    08-12-2009 om 13:41 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 10 soorten mannen waarover vrouwen fantaseren

    Vrouwen verschillen niet zoveel van mannen op fantasievlak: ze dromen van het onbereikbare, en bepaalde types mannen zijn daarbij aantrekkelijker dan andere. Deze tien liggen opmerkelijk goed in de markt, volgens de website savvymiss.com.

    10) De nerd

    De nerd is aan een opmars bezig. 'Geek chic' is een van de heersende modetrends (voor hem én haar), stripverhalen verzamelen is bijna in en in series als 'IT-crowd' en 'Big Bang Theory' is een glorieuze rol weggelegd voor nerds. En waarom ook niet? Wat de nerd mist aan ervaring, maakt hij goed in enthousiasme en hersencapaciteit. Het geschikte moment om onder te duiken in de wereld van ruimteschepen en superhelden!

    Zie: 'Big Bang Theory', IT-crowd, Steve Urkel

    9) De piraat

    Hygiëne is niet aan hen besteed, maar avontuur en veel drank ("Rum, waar is die rum!") komt er wel aan te pas. Type ruwe bolster, blanke pit en hoewel zijn enthousiasme over jouw verschijning flatterend is, hou je misschien best voor ogen dat hij niet het kieskeurige type is. Opruimen, thuis zijn voor het eten en helpen bij de opvoeding is ook niet aan hem besteed, hij is het soort man dat wekenlang verdwijnt, gewoon omdat hij 'ruimte' nodig heeft.

    Zie: 'Pirates of the Caribbean'

    8) De cowboy

    Op zoek naar rust, kalmte en rustige vastheid? Dan is de cowboy iets voor jou. Mode en trends, daar geeft hij niets om, maar de natuur, zijn grond en fundamentele eerlijkheid, daar gaat hij voor. Niet verschieten als hij in het midden van de nacht verdwijnt om boefjes te vangen (of een hele zomer verdwijnt om te gaan 'vissen' op een berg)

    Zie: Buffalo Bill, Lucky Luke, Brokeback Mountain, The Naked Cowboy

    7) De jongere man

    Willen we niet allemaal een 'lerares' zijn, en in onze tweede jeugd bewonderd worden door een fris groen blaadjes? 'Cougars', vrouwen die een jongere vent aan de haak slaan, zijn 'in'. Zijn seksuele energie kan dan wel uitputtend zijn, het doet wonderen voor jouw zelfvertrouwen!

    Zie: The Gradute, Stacy's Mom, Desperate Housewives, Demi Moore

    6) De filmster

    Onbereikbaar en net daarom een populaire man: de filmster. Knap, charismatisch én in vorm: je kan ze slechter treffen. Hou er wel rekening mee dat hij zichzelf het allerbelangrijkst vindt, dat hij langer in de badkamer staat dan jij en dat zijn schoonheidsslaapje voorrang heeft op het jouwe. En kan je wel zeker zijn dat hij niet verleid raakt door zijn tegenspeelster met maatje nul, platte buik en grote borsten?

    Beter nog: ontwikkel een crush op een personage uit een tv-reeks of een film. Zéker onbereikbaar, en in je fantasieën doen ze wel wat jij wil...

    Zie:
    euh, wie niet? Brad Pitt, Johnny Depp, Ashton Kutcher, Robert Pattinson, Jude Law, Russell Crowe, George Clooney, Tom Cruise, Will Smith, Zac Efron.... Voor elk wat wils.

    5) De rockster

    Een variant op de filmster, maar toch een heel ander soort type. Hij moet er echt staan en een publiek live entertainen, wat wel wat anders is dan stukjes spelen die achteraf aan elkaar worden gelijmd. Altijd onderweg, altijd bezig met het creatieve proces, altijd een piek en een diep dal, vlak bij elkaar. Boeiend!

    Zie:
    afhankelijk van je muzikale voorkeur. Zijn meestal niet klassiek knap, maar wel stoer. Bon Jovi, Slash, Axl Rose, Kurt Cobain

    4) De gevaarlijke jongen

    Mannen met een duister kantje, een verslaving of een psychologisch probleem, oefenen een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op sommige vrouwen. Ze willen ze helpen, redden en veranderen, meestal. Voordeel: achter de tralies weet je waar hij uithangt. Nadeel: slorpt veel energie (en geld) op, neemt het niet zo nauw met trouw, bezit en eerlijkheid.

    Zie: Trabelsi, Draco Malfoy (Harry Potter), Tony Soprano

    3) De vreemdeling

    Op reis, in de aanwezigheid van bikini's, cocktails en zwembaden, komen vrouwen los en laten ze hun oog al eens vallen op een plaatselijke hunk. De commnicatie verloopt woordenloos, en jullie willen allebei maar één ding. Waarom nog wachten?

    Zie: de barman op een Canarisch eiland, de poolboy in Kenia, de ober in een Zuid-Europees land (zei daar iemand Italië?)
     
    2) De oudere man

    Behoorlijk ouder dus, een vaderfiguur. Het Elektracomplex toegepast op de realiteit. Hij kent niets van de hitparade en de nieuwste technologische snufjes, maar zijn bedervaring maakt veel (nee, alles) goed. Zijn centen ook natuurlijk.

    Zie:
    Michael Douglas, Richard Gere, Hugh Hefner, George Clooney, de film 'Elegy', Roger Sterling ('Mad men')

    1) De romantische held/ de prins op het witte paard


    Met stip op nummer één: de man die je diepste verlangens raadt, die je woordenloos is vervoering brengt en je altijd verdedigt, komt redden en beschermt. Je kan verdrinken in zijn ogen, de hele wereld vervaagt en alleen jullie beiden zijn nog belangrijk. *Zucht*

    Zie:
    bij gebrek aan levende voorbeelden: Mister Darcy (Pride & Prejudice), vampier Edward (Twilight)

    Een eervolle vermelding voor: de politicus. Ideaal als je je mond kan houden (tot hij je onrecht aandoet, waarna je alle geheimen voor grof geld verkoopt), je drijft op politieke intrige en de maîtresse-rol je wel ligt. Want maak je geen illusies: dit soort man heeft als een vrouw om mee buiten te komen. Een scheiding en zijn kinderen niet meer zien, is ook slecht voor zijn imago... Zie: Bill Clinton, François Mitterrand, John F. Kennedy. (edp)

    05/12/09 09u04

    08-12-2009 om 13:22 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steeds meer vrouwen betalen klusjesman in natura

    'Ik zoek een klusjesman met rechterhanden. Ik ben aan het verhuizen en aan mijn nieuwe huisje valt nog veel te doen. Schilderwerk, timmerwerk, plankjes ophangen. Ik heb de financiële middelen niet voor al die kosten. Kan ik je hele goede seks aanbieden als tegenprestatie? Dan handelen we het in natura af en zal ik je fijn verwennen na gedane arbeid. En dat komt niemand te weten. Kusjes', schrijft Tine (36) uit het Nederlandse Waddinxveen op de website www.sexmarkt.nl.

    Vrouwen die een automonteur, een pc-hulp of een timmerman nodig hebben maar geen geld hebben om die te betalen, beloven in de rubriek 'betaling in natura' dat ze geleverde diensten met seks zullen betalen, schrijft de krant De Telegraaf.

    Daarnaast bevat de rubriek ook de advertenties van bijvoorbeeld boekhouders, stukadoors, schilders en tuinmannen, die willen klussen, maar niet in euro's hoeven te worden afgerekend.

    Nieuwe trend
    Een nieuwe trend lijkt het, mede ingegeven door de aanhoudende crisis waardoor steeds meer mensen onder het bestaansminimum terechtkomen. Vorige week nog kwam het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) met cijfers waaruit blijkt dat inmiddels 545.000 huishoudens in Nederland moeten rondkomen van een inkomen onder het minimumloon. Op sexmarkt zijn in enkele weken tijd tientallen advertenties verschenen van vrouwen die financieel met hun rug tegen de muur staan.
     
    Drempel
    Tine in Waddinxveen zegt wel even aarzeling te hebben gehad voordat ze haar advertentie plaatste. "Een drempel was er wel, maar ik ben erg vrij en open over seks en hou er erg van. Het is meer dat je vreemde mensen uren en dagen in je eigen huis laat werken, enz. Iemand die je via internet mailt, moet je echt wel even checken. Ik had er al eens over gelezen en toen ik die categorie 'betaling in natura' zag, was de stap snel gezet. Een betere en waardevollere ruil kan ik me niet voorstellen."

    De Nederlandse Jessy (51) zoekt een schilder. "Aangezien ik momenteel geen financiële middelen heb, stel ik voor om dit in natura af te handelen. Uiteraard safe en discreet", zo meldt ze. Jessy heeft al eens eerder een factuur op deze wijze voldaan, toen haar auto een apk nodig had en ze geen cent bezat. "Ja, je moet wat hé", glimlacht ze.

    Goed belonen bij goed werk
    Ook Tine rekende al eerder af in natura. "Hoe denk je dat ik aan mijn belastingman kom?" zegt ze met een big smile. "Mijn vriend en ik zijn vrijdenkend. Hij geniet, als ik geniet en heeft er geen enkel probleem mee, integendeel. Hij zei: Doen!" Over zijn 'beloning' hoeft de klusjesman, die Tine zoekt, niet in te zitten. "Ik beloon goed als hij goed werk levert. Dat noemt men het zakelijke met het prettige combineren."

    Trend
    Betaling in natura lijkt een nieuwe trend, zo bevestigt webmaster Bram van sexmarkt.nl. "In deze tijden van economische crisis is het voor veel mensen moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen. Ons motto is 'ook tijdens de recessie de broekriem los'. Veel vrouwen vinden het best spannend om zo'n avontuur te beleven. En er zijn talloze mannen die zeer handig zijn en graag een dame willen helpen met bijvoorbeeld wat klusjes in huis." (hlnsydney)

    08/12/09 08u14

    08-12-2009 om 12:59 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roxane bevallen van zoontje Marlon

    07 december 2009, 17:54

    Roxane bevallen van zoontje MarlonZangeres Roxane Kalishoek en haar partner Olav zijn de trotse ouders geworden van een zoontje. Marlon is maandagnamiddag om 15.38 uur geboren, is 51,5 centimeter groot en weegt 3,75 kilogram.Roxane en Olav zijn in de wolken. "Het is een pracht van een baby, een echt schatje en decibels maken als een echte 'Roxstar' kan hij ook al." Roxane is gekend als leading lady bij de partyband RoxStar. De groep legde op het einde van de zwangerschap even het werk stil, maar vanaf februari 2010 staan ze terug klaar met een nieuwe show. (DES)

    07-12-2009 om 19:19 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patricia Paay (60) oudste vrouw ooit in Playboy

    Paay deed vorig jaar het relaas van haar opeenvolgende borstvergroting en -verkleining.
    Paay deed vorig jaar het relaas van haar opeenvolgende borstvergroting en -verkleining.
    In de jaren tachtig poseerde Patricia al voor Playboy.
    In de jaren tachtig poseerde Patricia al voor Playboy.

    Op de website van Playboy staat een filmpje waarop Patricia Paay (60) aan het werk is. Paay poseert in een zwart korset en werpt verleidelijke blikken naar fotograaf Philip Richardson. Paay wordt de oudste vrouw die ooit in het blootblad te zien was.

    De commentaarstem verklapt dat de foto's een ouderwetse sfeer zullen uitstralen en dat Patricia heeft gezegd dat ze 'alles' zal laten zien.

    Je kan hier het filmpje bekijken, de Playboy met Patricia Paay belandt volgende week in de betere boekhandel. (lb)

    05/12/09 20u41

    07-12-2009 om 19:12 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freya kiest ex Tobi als peter en 'nanny' voor Moses
    Freya Van den Bossche beviel zondag van Moses.

    Freya Van den Bossche en Willem Wallyn hebben wel een heel opvallende keuze gemaakt voor de peter van hun pasgeboren zoontje Moses. De gelukkige is Tobias Wurm, de Duitse ex-vriend van Freya en ook de vader van haar twee dochters Ariane en Billie. Bovendien heeft het koppel de man ook in huis gehaald als 'nanny'. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Relatiedeskundigen noemen deze situatie hoogst uitzonderlijk.

    Freya (34) beviel zondag van Moses, haar eerste kind met filmregisseur Wallyn (47). Moses krijgt twee peters in plaats van een meter en een peter. Freya's broer Dimitri is een logische keuze, haar ex Tobias Wurm is dat veel minder. Na de geboorte van hun tweede dochtertje Billie (nu vier) liep de flikkerlichtrelatie van het koppel op de klippen. Nog straffer is dat peter Tobi al een tijdje als een soort 'nanny' fungeert ten huize Van den Bossche-Wallyn. Hij helpt mee voor de kinderen zorgen. Ook de twee kinderen van Wallyn uit een vorige relatie Luna (14) en Oscar (9) zijn nog in het spel in een regeling van co-ouderschap.

    Verwarrend
    Van een nieuw samengesteld gezin gesproken... Relatiedeskundige Rika Ponnet noemt de situatie een primeur. "Ik heb het althans nog nooit gehoord, zeker niet als er met die peter-nanny ook al kinderen zijn," zegt Rika Ponnet in Het Laatste Nieuws. "Deze keuze is op zijn minst apart te noemen en lijkt me in het algemeen gesproken niet bepaald gezond. Het kan verwarrend zijn voor de kinderen, die beter wat afstand en grenzen zien. Maar elk geval is anders natuurlijk. De vroegere relatie moet heel goed uitgezuiverd zijn. Deze aparte situatie creëert wel een gevoel van verbondenheid, maar veel mannen zouden deze situatie niet pikken." (Het Laatste Nieuws/kh)

    04/12/09 08u43

    04-12-2009 om 10:21 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia en Kevin Janssens na anderhalf jaar uit elkaar

    Geruchten worden nu toch waarheid

    Al na enkele maanden toen ze samen waren, doken er geruchten op dat de relatie tussen Natalia en Kevin Janssens ten dode was opgeschreven. Na anderhalf jaar blijken de vele roddels rond Vlaanderens meest besproken showbizzkoppel toch waarheid geworden: de zangeres (29) en haar acteur (30) zijn uit elkaar.

    Enkele weken geleden stelde het koppel vast dat de liefde opgeconsumeerd was. Janssens trok zich terug in de loft die hij vorig jaar had gekocht in Berchem, Natalia bleef in haar huis in Geel wonen, dat ze een paar jaar geleden kocht en verbouwde. Vorig jaar trok Janssens nog bij Natalia in.

    Geen interviews
    Het viel de laatste weken op dat Janssens niet meer aanwezig was op de concerten van Natalia. Zelfs op de première van haar nieuwe show, 'Acoustelicious', was hij de grote afwezige. Als enige acteur wilde Janssens op zijn beurt, tijdens de voorstelling van de nieuwe film van Jan Verheyen (Zot van A), geen interviews geven.

    Het nieuws van de breuk werd bevestigd door manager Bob Savenberg. "Natalia en Kevin zijn inderdaad uit elkaar, maar ik wil wél onderstrepen dat alle voorgaande geruchten over een breuk niet correct waren. Verder willen de twee voorlopig geen commentaar kwijt." (odbs)

    In maart van dit jaar was het nog flink aan tijdens de afterparty van de finale van 'Steracteur Sterartiest'.

    04-12-2009 om 10:19 geschreven door ronie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)



    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Archief per week
  • 31/01-06/02 2011
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 30/10-05/11 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    agenda

    Belangrijke data in mijn agenda


    Gastenboek
  • Prettig Weekend
  • Een groet vanuit De Klinge doet altijd goed
  • Lieve groetjes op vrijdag
  • Lieve groetjes van uit De Klinge
  • Een aangename avond

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Foto

    Een interessant adres?

    Foto

    Foto

    Foto


    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Avs
  • Onze hond Milan in actie

  • Blog als favoriet !

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    sterkindirm
    blog.seniorennet.be/sterkin
    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Het Laatste Nieuws
  • De lelijkste hond ter wereld wenst je een zalige kerst

  • Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!