NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 08de week van 2018
<bgsound src="muziek/P7906596-025fc5bf7ea1d8fead3e80b97ff28a5b.mid" loop="infinite">
Foto
E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

Foto
Bij steffie

19-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- en ....

 

En er zullen waarshijnlijk nog velen  het daar mee eens  zijn ! Verdorie wat kunnen we toch dat zonnetje missen hé , maar vrees toch dat we ons  leventje niet zouden willen opgeven om in zo'n warm land te gaan wonen ! Een vakantie kan nog maar voorgoed ? neen mij niet gezien ! Ook al foeteren we soms over ons Belgenlandje , " zo " slecht is het hier ook weer niet ! Oesje ...straks lijkt het hier meer op een promotieblad dan op een dagelijks krabbeltje , zou het komen dat we ondanks alles toch trots zijn op ons Belgenlandje  met zen gezellige drukke kust en rustgevende Ardennen ? Zal wel iets van aan zijn zeker !Maar nu is het wel genoeg met promoten ,terug naar het eigen Rommelkotje ....wacht er hier ééntje op haar soep dus .....

liefs


>> Reageer (11)
18-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- hé !!!

Je laat toch je goed humeur niet verpesten door af en toe enkele druppeltjes zeker ? Aha ....goed dus ....geen negetief gedoe ! het is wat graden minder  en we hebben voorlopig nog geen zonnebril nodig " so what ?" we hebben kunnen genieten voor enkele shitterende dagen en we zijn dik kontent , vol moed op naar het volgende zonne of zomerprikje ! Hou steeds in gedachten  " Wat niet is kan nog komen "!Vandaag hebben we ook de kans om wat klusjes te klaren die we effe uitgesteld hebben om te genieten van het mooie weer ! Zo zie je maar ...niets is ooit zo negatief dat er niet ergens toch een positief kantje aan zit !

liefs


>> Reageer (12)
17-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17-soms....

Soms wil je iets op beeld vasleggen en krijg je een extraatje zomaar als kadootje erbij .....

We noemen ze niet voor niets" bezige bijtjes " ook al is het vroeg in de morgen ! En genieten jullie van het weer ??????? Kan toch zalig zijn die eerste warmte , over het voor hoelang daar denken we niet aan .Het druk maken over de zorgen van morgen dat is verleden tijd , het is het hier en nu die telt ! Al lukt dat niet altijd maar  zo zou het toch moeten zijn !Heb er hier ééntje( leeuwke ) die zich geen zorgen maakt en geniet van het weer of is er  toch iets  dat  door haar koppeke spookt ????Zo ja ...dan ben ik zeker dat  het gaat over  " Wat en waneer eten we ?".

liefs


>> Reageer (14)
16-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- gekortwiekt

Verleden najaar werden de " Dendrons " gekortwiekt "(geknipt ) want een bijna 3m hoge muur van bloemen is wat teveel van het goede . (gelukkig hebben we geen buren langs die kant waar ze staan )En dank zij dat geknip en het  kwakkelweer van het voorjaar zijn ze aan de late kant maar ze zijn er terug in alle kleuren  en dat doet steeds een plezier om die te zien , hier dus  een tweetal ....

liefs


>> Reageer (12)
15-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- kan ..;

Kan het maar vragen hé ! Voila dat verwendagje is ook weer voorbij , al zal het waarschijnlijk voor velen onder ons  druk geweest zijn  maar toch een gelukzalig gevoel hebben gegeven ! We zijn het niet gewoon om plots in het midden van de belangstelling te komen en werken liever stilletjes op de achtergrond( zal wel in de aard van een moeder zitten zeker ?)! Maar ..... vandaag gaat alles weer zen gewone gangetje en vanavond zijn we weer trouw op post aan ons peeceeke na een dagje spijbelen !

liefs


>> Reageer (14)
13-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14-wens....

Wens iedere mama samen met een heel dikke knuffel een heel...

.

met veel liefs van uit 't rommelkotje en geniet van je dag !


>> Reageer (14)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- als

En als je de dag met een positieve gedachte start dan verloopt de rest van de dag ook positief ( dat hopen we toch) !Ook al zijn de geleerden nog zo knap we kunnen nog altijd niet in de toekomst kijken , of dit nu een bepaald een goed idee zou zijn ? heb daar zo men twijfels over ! Zouden we niet aan veel dingen grote of kleine onze broek vegen als we weten dat het toch nutteloos is wat we doen ? Hoe zou de wereld er dan uit zien ? Zou bij voorbeeld  de uitvinder van de atoombom zijn ontdekkingen doorgezet hebben als hij geweten had wat een ellende voor het mensdom en de volgende generatis die  met zich zou meebrengen ?????? Genoeg gepieker  daarover voor sommige gedane zaken is er geen terugkeer .  We zijn weekend en geniet ervan zolang we kunnen wat ook het weer de volgende dagen voor ons in petto heeft !

liefs 


>> Reageer (6)
12-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-Voila sé

Voila sé....het moet niet altijd even ernstig zijn , waarom zouden we ook niet eens mogen het zotje uithangen ? Want vraag me toch soms eens af of in deze wereld niet meer mensen zijn die doordraaien .Het enige verschil ligt erin ... als wij eens lekker gek doen maken we slechts ons alleen belachelijk en verder heeft er niemand hinder van maar .....er zijn er die gek doen en belachelijk is het zeker niet en andere mensen zijn het slachtoffer van hun gekte !!!!!Maar wees gerust er is nog steeds geen vijsje los in de bovenkamer !( zal het weekend  zijn die al begint  te kriebelen zeker )

liefs


>> Reageer (8)
11-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- veel ....

Veel hoef ik daar niet aan toe te voegen , als je buiten kijkt zegt het zonnetje genoeg en hier is de wind ook wat gaan liggen ! Dat wil zeggen ......hou het kort dan kunnen we straks ook wat van de zon genieten op eigen terassje ! Ons Leeuwke hoef je zoiets niet te vertellen die geniet al in haar" ferarie " van de zon ! Zullen we straks ook doen met handwerkje - met een koffietje op eigen terassje met uitzicht op groen en bomen .....wat kan het leven toch mooi zijn( als het weer meezit ) !

liefs


>> Reageer (8)
10-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- en dat ....

En  die begroeting is nu eens twee vliegen in één klap sé , het is zowel bedoeld als begroeting aan dat vrolijk schijnende zonnetje maar ook voor diegene die dit aan het lezen  is ! Want wie nu niet vrolijk is bij het zien van het mooie weer moet wel een echte zuurpruim zijn ! Die fleurige zomerjurkjes en bloesjes lachen je toe als je die kast opentrekt en het lijkt of ze je toeroepen " neem mij " maar we gaan niet zweven en blijven met beide voetjes op de grond en wachten af ! Maar is er hier ééntje( leeuwke ) voor wie het woordje " wachten "niet in haar woordenboek voor komt ....als ze zegt " springen " dan spring ik dus voor nu ...

liefs


>> Reageer (7)
09-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- dat ....

Dat zou hier vandaag van toepassing kunnen zijn ...hadden bericht gekregen " vandaag van 9u tot 15u geen stroom " en geen stroom is ook geen pc en dat is balen ! Maar tussendoor toch ff stroom dus geen probleem ervan maken , we kunnen ff krabbelen ! Nog vlug ff uploaden voor die stroom weer foetsie is dus word het tot vanavond !

liefs


>> Reageer (14)
08-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- het.....

Het weer zit niet bepaald mee vandaag dus we  lappen  dat gezaag erover aan onze laars want we vallen toch maar in hehaling en nog eens in  herhaling enzovoort !Dus we starten de week met voor allen een

te wensen en een schitterende start van die nieuwe week ! Maar we kunnen er toch niet onderuit ( ook al zouden we misschien graag willen ) Maandag is en blijft Maandag en die brengen de Maandagse klusje mee met als gevolg Steffie neem je g...in je armen stop dat getokkel en  vlieg erin ! pff!

liefs


>> Reageer (12)
07-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- al ......

 

Al vrees ik dat het niet veel zal uithalen maar we zijn nog zover niet , laat ons nog maar ff genieten van de Zondag ! " Verstoppen ??? " dat is nu niet bepaald men ding kijk liever recht in de ogen ( figuurlijk dan ) van wat me te wachten staat , al lang genoeg geleefd om te weten wat er "moet "gebeuren gebeurt en kan je niet tegen houden ! Oeioei ....zwarte gedachten en dat op Zondag ? neen en nog eens neen we laten onze dag niet verpesten door zinloze gedachten over wat zou misschien kunnen gebeuren ! Daarom ook al laat de zon het afweten ( hier toch ) geniet van je dag en morgen is morgen we zullen wel zien wat we zullen zien !

liefs


>> Reageer (12)
06-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- oeioei .....

Oei...... vrees dat ik toch een te grote optimist ben , is  wel mooi weer maar dat badderen buiten zal nog niet voor vandaag zijn zeker hier aan de kust waar er een fris windje staat ! Veel zal het voor nu niet worden want dat klokje tikt ongenadig voort en" eigen schuld - dikke bult "  dat komt ervan ...eerst zitten babbelen en dan is het " haastjewerjezére " pfff dus geniet van het weer !

liefs 


>> Reageer (7)
05-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- oef !

Oef zeggen we dan maar , het is nu maar duimen en hopen dat het die van de weerman  beloofde temperatuur word want we hebben verdraaid wel eens een warmer dagje verdient na al dat weergekwakkel! Zo zijn we weer aangekomen over het gespreksonderwerp nr 1 " het weer "we kunnen er maar niet over zwijgen !Maar nu is het toch genoeg geweest ..we zwijgen erover en wachten geduldig (?) af !Over geduld gesproken....hebben  de mensen van nu nog wel wat we kunnen noemen zoiets als geduld ? Alles moet  zo vlug mogelijk en liefst  nu gebeuren pffff ! Dat zal misschien wel afgemaakt worden als "ouwe meekespraat  " is het inderdaad zoiets of zie we dingen die er niet zijn  ?????????

liefs


>> Reageer (17)
04-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- vandaag ...

Vandaag ??????????? en wat nu ???????? Niets -rein - nothing - nada zelfs in het kleinste uithoekje van dat koppeke is er vandaag iets te vinden.... Pfffff !Men grote chef ( leeuwke ) is al de ganse dag aan het brullen en hoor men eigen gedachten niet ( kan je die horen ?) Kortom voor nu word het niets ,wat me er niet van weerhoud om jullie dit te wensen

Liefs

 


>> Reageer (10)
03-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- als.....

" Als er geen zon is in je leven , dat moet je zelf het zonnetje zijn "dat was een gezegde die men moeder graag ophaalde als er een van ons met het verkeerde been uit bed was gestapt .Wel vandaag wil ik die raad eens letterlijk toepassen toch wat de zon betreft ! Wat betreft met  dat verkeerde been uit bed stappen is hier niet van toepassing want ....ik in een donderbui zou als gevolg hebben leeuwke in een donderbui en dan vallen er vodden en zoiets wil ik liefst vermijden ! Geen negartief gedoe vandaag ook al valt er regen dus ......kop op en smile !

liefs  


>> Reageer (13)
02-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- voila....

Voila daar zijn we weer in het treintje van iedere dag na een dagje dat het koordje wat minder gespannen was ! Heerlijk als je buiten kijkt wind gaan liggen zon wat kunnen we nog meer vragen maar of we zoals hierboven rond zullen fladderen in blote armen en wapperende rokken ? Vrees dat het voor zoiets momenteel nog een brug te ver is, toch al dik kontent met wat we krijgen ! Al goed en wel maar als je op een Maandag er een Zondag van maakt moet je op een Dinsdag nog de Maandagse klusjes doen ...kunnen jullie nog volgen ?Zal er dus maar een eind aan breien want ben nog altijd geen " Mary Poppins "het lukt me nog altijd niet om alles  door een zwaai met men toverstokje al dansend  op hun plaats terecht te laten komen Pfff!

liefs


>> Reageer (10)
01-05-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 veel ....

Veel heb ik daar niet aan toe te voegen alleen dit ...... eer en geniet van die dag op je eigen manier ( misschien door  eens een dagje lekker te luieren ?)

liefs


>> Reageer (8)
30-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- goede ......

Zon hebben we maar er is verdraaid een strakke wind hier aan het " zeitje "dus die 17 a 18 graden ? Eerst zien en dan geloven hoor ! Maar geen gezaag vandaag we zijn Zondag en dat is een dag om van te genieten en dat zullen we dan ook maar op een of andere manier ( proberen ) te doen !

liefs


>> Reageer (10)

Foto

Foto

moeder van 6 kinderen & nog  1 zorgenkind (7 dus)
oma van 9 zonnetjes van kleinkinderen  en partners
3 achterkleinkinderen  !


 • weekend groetjes
 • alle goeds voor jou en je familie
 • Een fijn weekend Steffie en Stefke ne knuffel
 • Lieve groetjes vanwege DEWESTHOEK001
 • Groetjes ....van Jack ! ... de lente ???? in de diepvries !


  Foto

  Voor de zieken  Tekstgrootte aanpassen?
  Klik op + of -

  BLOG ZOOM


   De kinderen
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Foto

  Over mijzelf
  Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
  Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
  Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 76 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: .
  waken over de kinderen en ons leeuwke

  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!