NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 25de week van 2018
<bgsound src="muziek/P7906596-997aed55e9264aaaee24a04b3d245ebe.mid" loop="infinite">
Foto
Bij steffie

16-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- dromen .....

Heb het hier nu niet over dagdromen , als we eerlijk zijn  we laten allen wel eens onze fantasie de vrije loop als we de kans krijgen dat er een stil moment is! Maar die hebben altijd nog een ietsje verband met de werkelijkheid dan is nog meestal  hoe dit of dat geweest zou zijn hadden we een andere beslissing genomen enzovoort ! Maar over die nachtdromen .......waar soms met  de grootste fantasie als je wakker bent  nooit zou opkomen ,je weet zelfs niet hoe je op die onderwerpen terecht komt  Je denkt nooit in de verste verte over dat bepaalde onderwerp en toch duikt het in je dromen op ! Verdorie wat is een mens toch een ingewikkeld beestje waarvan we  nog zelf weinig begrijpen ! 

liefs


>> Reageer (11)
15-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- dat ..

Vandaag laat voor een krabbeltje dat  tijdschema die ik mezelf opgesteld had is vandaag mooi in het honderd gelopen ! Het werd deze voormiddag....

met kinderen en kleinkind! Maar als we eerlijk zijn ..... welke oma wil nu niet  graag met alle plezier eender welke dagplannning overhoop halen  als je inplaats daarvan gezellig kan bijkletsen ? Dus schakelen we nu opgewekt een versnelling hoger in en gaan er weer tegenaan ! Oesje bijna vergeten sé ... Gezellig weekend iedereen !

liefs


>> Reageer (7)
14-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14-dubbele .....

Dubbele joepie ... het is niet aleen weer Vrijdag maar zo te zien werkt( voorlopig toch ) het internet weer normaal !  Gisterenavond was  nu en dan  het internet weg of moest je lang wachten voor dat een krabbeltje wilde uploaden en heb maar het bijltje erbij neer gegooid ! Of het bij het internet zelf of hier in huis wat haperde zullen we vandaag wel ondervinden dus word het vingers kruisen .Want het weekend zonder internet en weer analoge tv kijken ???? niet bepaald een prettig vooruitzicht maar .... nu loop ik op de feiten vooruit dus geduld (? ) hebben en zien wat het word !

liefs


>> Reageer (8)
13-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- ik breng.....

En dat met heel veel plezier want na ook maar één dagje zonder zonneschijn voelt die zon dubbel zo fijn aan ! Ook al is het vandaag wat later dan anders , te danken aan het internet die het ff liet afweten ! Verdorie ..... vraag me af hoe we het zouden  van af brengen weer zonder internet ??????? De ganse dag lopen sakkeren ? Of zouden we dat even vlug weer gewoon worden  als vroeger toen we nog niet wisten wat was ?( daar vrees ik toch voor hoor ! ) Maar dit wil hier meteen ook zeggen .... geen tijd meer voor dat peeceeke , zit er hier ééntje ongeduldig te wachten op haar " soeptime " dus voor nu ....

liefs


>> Reageer (10)
12-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- Als

Als je nu denkt dat we daardoor onze dag laten verpesten ..... wel dan is het mis denk dan maar vlug iets anders ! Want niets is zo negatief of er zit ergens wel een goed kantje  aan , denk maar ff aan de natuur hoe lang ze het hebben moeten doen zonder water ! Wij waren er al het hart van in dat onze bloemetjes hun kopjes lieten hangen en geen water mochten  geven  , wat moest het dan niet zijn als de groentenboer er zen ganse veld schraal -kaal  en uitgedroogd zag bij liggen ? We zullen het wel voelen in onze " portemoné" als we  straks groenten op ons bord willen !Om het kort te houden ..... we zijn in waarheid wel blij dat we regen zien ( of we er even graag inlopen ?????? dat is wat minder  !)

liefs


>> Reageer (6)
11-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- dit....

Dit wens ik voor iedereen maar vandaag toch een beetje meer aan de tweeling ( kleinkinderen ) die vandaag jarig zijn  . Ook al zijn ze beiden op hun beurt reeds vader geworden , op een een dag als deze denk je wel ff terug aan toen ze klein en hulpeloos in hun wiegje lagen !Alles moest steeds op dezelfde tijd gebeuren - samen eten - samen wassen enzovoort  een tweeling is toch  nog altijd sterker met elkaar verbonden dan gewone broers of zussen De dochter kon  dan goed een helpend handje gebruiken ( wat we dan ook met plezier deden ) .Nu zijn ze volwassen en papa ..... zijn zij het die in geval van nood klaar staan om een handje te helpen !

liefs


>> Reageer (13)
10-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- weet ......

Weet ook wel dat het Maandag is en niet bepaald men liefste dag maar er " zo " bij lopen ??????

Neen niet bepaald men ding, Leeuwke zou van me weglopen en je weet " ik in een slechte bui is Leeuwke in een slechte bui "Dus vandaag is het niet  een plaatje wat ik jullie van harte wens maar wat ik jullie en zeker je huisgenoten "niet" toewens .Maar met dat gepalaber is het nog steeds Maandag dus einde getokkel en terug aan de slag , maar niet vooraleer jullie ondanks die Maandag een fijne dag te wensen !

liefs   


>> Reageer (9)
09-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- de tijd....

De tijd dat ik achter de discobar stond en door de micro een liefdje meezong om de mensen te  laten meezingen of moet ik beter zeggen " mee brullen "  is lang verleden tijd dus doen we het nu zo .......

Nu praten we soms van stress omdat we denken dat dit of dat niet op tijd gedaan zal zijn maar..... in die tijd wist ik maar al te goed wat zoiets werkelijk  was !Voor een volle zaal met allemaal vreemde mensen de eerste woorden uitspreken was altijd wel ff bibberen hoor maar die erdoor was de stess ( of gebibber )verdwenen ! Zitten we hier in het verleden te grasduinen, laten we liever genieten  van vandaag van wat ze ons voorspelden ( als we het mogen geloven ) laatste dag is van het mooie weer zal zijn !

liefs 


>> Reageer (7)
08-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8-i'm......

"I'm so happy to see you"en dat betreft niet alleen het weekend maar ook voor diegene die hier in 't rommelkotje ff langs komt !Of het nu een bezoekje is in levende lijve of een virtueel bezoekje .... een bezoekje is een bezoekje en dat doet steeds plezier ! Voolopig laat de zon het hier wat afweten maar wat niet is kan nog komen , we zijn hier zoals ze soms zeggen " optimist tot in de kist " Maar ....hier zitten tokkelen en de rest blijft liggen ?????? Goed voor ff maar dan ....

liefs


>> Reageer (11)
07-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- niets ....

Niets zoeken achter dat zotte plaatje hé, heb ze nog allemaal daarboven in dat koppeke ! het is gewoon heb een  .....

.

En waarom zou dat niet mogen het weekend staat voor de deur en na die plensbui( eindelijk wat water voor de tuin ) van gisterenavond schijnt er weer een stralende zon en deze namiddag shoppen en ......koffietje drinken op een terrasje ( dat hoort nu eenmaal bij é ) Ons leeuwke aan de goede zorgen van de huisgenoot toe vertrouwen. Zeg nu zelf .....je zou voor minder in super opgewekte stemming zijn hé  Dus voor nu de beuk er in het luieren is voor na de middag ( als je shoppen al luieren kan noemen ? )

liefs 


>> Reageer (368)
06-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- jayh !!!!!!

Jayh .... nog een mooie dag die we zomaar krijgen , al speelt de zon hier af en toe wel verstoppertje !"Al wat we gekregen hebben kunnen ze ons niet meer afnemen " Dit geld voor vele dingen zoals onder andere je koopt iets voor een prikje in de solden en enkele winkels verder zie je net hetzelfde hangen of liggen maar met een hoger prijskaartje , kan je dan ook in het vuistje lachen en zeggen "dit nemen ze me niet meer af "? hier anders wel hoor , dan kan men dag( of men ganse week ) niet meer stuk !Maar nu genoeg daarover want ons Leeuwke is aan het brullen , vlug haar soep geven dan is het voor enkel minuten stilte ( zalig !)

liefs


>> Reageer (5)
05-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- vandaag .....

Vandaag zou je kunnen zeggen .... wat een afgezaagd plaatje , we weten toch allen dat we Woensdag zijn " Weet ik ook wel maar het is vooral wat er eronder staat die telt en dat is beeldspraak inplaats van  de woorden "  het is warm  vandaag  dus mensen hou het rustig  dan zorg je dat het touwtje niet breekt " We zijn nu éénmaal geen 3x  7 meer en daar moeten we hoe moeilijk het soms ook is leren mee leven !In de schaduw kan men ook heerlijk genieten van he mooie weer !


>> Reageer (10)
04-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- het eerste.....

Het éérste " happy " zijn we niet alle dagen , denk als iemand zegt van wel dan kan die goed liegen of die persoon moet nog geboren worden .Maar het tweede "keep on smiling "ook als alles wat tegen zit  dat kunnen we doen of toch tenminste proberen !De omgeving reageert op ons gedrag ...... hang je de slechtgezinde troela uit wel dan is je omgeving ook nors en kort van stof Maar een glimlach lokt een glimlach uit bij de mensen in je omgeving ! Zal nu eens men eigen woorden tegen spreken ..... maar je eens lekker kwaad maken op de ganse wereld lucht op zolang je maar na die bui terug t 'zonnetje in huis bent is alles  dik oké !!"Wat op het hart ligt moet er ook af " luid het gezegde en dat is dan bij deze ook weer gedaan sé !

liefs


>> Reageer (13)
03-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- als.....

Als je dat in gedachten houd en gebruikt als leiddraad of motto voor die vervelende Maandag wel .... dan is die vervelende M-dag achteraf bekeken  misschien nog niet zo vervelend verlopen als we nu denken !Oeioei ....zit hier de wijsneus uit te hangen en dat op een Maandag , dat beloofd ! Al goed en wel maar de kabouters hebben vandaag( weer al ) een vrij dagje genomen dus ....

liefs


>> Reageer (11)
02-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 vrees .....

Vrees dat dit zowat de gepaste weergave is van hoe het weer eruit ziet " een slapende zon " die het vertikt om te schijnen !Al zij zich niets aantrekt van ons ...... waarom zouden wij ons iets aan trekken van de zon en ons weekend laten verpesten ? Met alle chinezen maar niet met den dezen zunne !!! Zelfs zonder zon wens ik jullie allen een heel fijne en gezellige Zondag !

liefs


>> Reageer (14)
01-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- al....

Al is die " Rainy days " een verdraaid overdreven woord voor de weinige regen die er gevallen is , ondertussen is alles al weer bijna opgedroogd ! Maar ...we hebben toch gezien dat er hier toch ook nog water uit de hemel kan vallen ,dat is ook al iets ! Genoeg gezeurd over het weer het doet toch wat het wil ! Zou dat ook eens niet plezant zijn  voor ons ....doen wat je wil ? Zou toch nog ff diep moeten nadenken wat ik dan zou willen ?????????????dat is noppes - totaal geen idee ..... zo gewoon dat alles hier draait volgens de wensen van onze grote Chef leeuwke  dat men verbeelding te kort schiet om zoiets voor te stellen ! We zullen dus maar gewoon verder doen wat we moeten doen !

liefs .....Oja bjna vergeten prettig weekend !


>> Reageer (10)
30-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-een mens.....

"Een mens moet altijd het beste hopen en het slechste verwachten ...zo ben je nooit teleurgesteld" dat was één van de uitspraken van men mama en het mens had het inderdaad ( steeds ) bij het rechte eind ! Als kind en jong veulen denk je je dat je alles weet  en durf je weleens zeggen " wat zijn mijn ouders toch ouwerwets " maar veel later begrijp je  als het meestal te laat is en ze er niet meer zijn ,dat het niet ouwerwets was dat ze waren maar wijs geworden door de jaren ervaring in het leven !Maar terug kijken in het leven is nog steeds geen optie te ver vooruit kijken ook niet dus .....geniet van iedere dag wat het morgen word wel..... dat zien we morgen dan wel !

liefs


>> Reageer (10)
29-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- je ....

 Je hebt zo van die dagen dat je met alle geweld zeker iets wil doen zoals ..... deze morgen wilde ik een kiekje van ons Leeuwke in haar " ferarie " buiten gezellig in haar handen aan het klappen met een " big smile " op haar gezicht maar..... als ze totaal niet wil - wil ze niet en muist ze er steeds van onder met als gevolg geen foto ! Komt ze hier nu naast me staan nu ik aan het tokkelen ben  te  lachen je zou warempel geloven dat ze denkt " heb je weer eens goed liggen gehad hé " pffff Spijtig genoeg geloof ik niet dat ze een verband kan leggen en dat weg lopen eerder als een spelletje zag ! Dus geen foto van Leeuwke we zullen het  dan hierbij moeten houden ......

liefs


>> Reageer (11)
28-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- dat.....

Dat is toch wat ik jullie allen  wens en wij  ook met zen allen bij iedere dag steeds op nieuw op hopen maar ...... soms lukt het -soms niet dat is nu eenmaal het leven ! Dan maar steeds denken  vandaag niet goed gelukt ? morgen is er weer een nieuwe dag en wie weet een veel betere dag ! Maar heb er hier ééntje rondlopen( stefke ) die zich van al die dingen niets aantrekt ,er is voor haar maar één iets van tel in haar leven en dat is " eten "  gedaan getokkel en zorgen dat ons juffrouwke haar wensen worden vervuld dus ....

liefs 


>> Reageer (8)
27-06-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- fris .....

Zo zou het altijd moeten zijn maar voor senioren en zieken is dit niet altijd mogelijk ! Maar dat is nu eenmaal de cirkel van het leven ...... kind zijn - volwassen worden en voor sommigen onder ons kinderen groot brengen en dan ..... tevreden zijn voor iedere dag die er nog bijkomt en zoveel mogelijk ervan te genieten !Oeioei  is dat niet wat zwartgallige praat op een mooie zonnige dag ?Voorlopig nog wel zonnig maar we zijn weer onweer beloofd voor deze avon( als het al weer niet veranderd is )we zullen zien wat we zullen zien maar voor nu  is dat kijken wat er deze middag op tafel zal komen !

liefs


>> Reageer (11)


Foto

Foto

moeder van 6 kinderen & nog  1 zorgenkind (7 dus)
oma van 9 zonnetjes van kleinkinderen  en partners
3 achterkleinkinderen  !


Foto

 • vriendelijke groet van Charlotte
 • Een lieve groet aan Steffie en Leeuwke,
 • Hallo lieve Steffie,fijne week gewenst xxx
 • Goede morgen Steffie
 • dag Steffie


  Foto

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Voor de zieken


  Foto


  Tekstgrootte aanpassen?
  Klik op + of -

  BLOG ZOOM


   De kinderen
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Foto

  Over mijzelf
  Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
  Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
  Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 76 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: .
  waken over de kinderen en ons leeuwke
  Zoeken met Google
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!