Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 13de week van 2024
Foto
Bij steffie

24-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- neen !!!!!!!

 

Aaaaaah neen hé !!!!! met alle chinezen maar niet met den dezen want ....

Dus al is het Maandag en een rotweer en wachten er een berg was en klusjes , toch wens ik jullie een  ...

liefs


>> Reageer (7)
23-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- lukt ...;

Lukt het niet met zon.... dan maar een gezellige Zondag zonder zon .We laten onze( rustige ? ) Zondag niet verpesten met te jammeren over die ontbrekende zon !Zit blijkbaar in een " dipje " toch  wat het gekrabbel betreft , dus word het voor nu .....

liefs


>> Reageer (7)
22-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- Al....

Al neem ik aan dat dit waarschijnlijk wel overbodig is en jullie reeds lang na een rustig ontbijt aan het genieten bent van het Weekend ,ook al laat de zon het ( voorlopig toch ) afweten ! Zijn zo van die dagen dat na 13 jaar je voor ff met een leeg ( of te vol ?) koppeke zit en eingenlijk niets te krabbelen hebt wel ......vandaag is het zo'n dagje dus hou ik het kort en simpel , wens jullie allen een heel gezellig weekend ( liefst met wat zon indien het kan please )

liefs


>> Reageer (12)
21-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21-feestdag

Opgekleed en een bloempge bij.... zo zou het moeten zijn op deze feestdag maar .....Onze huis Picasso heeft er anders over beslist ! Het word weer zo'n dagje waar beide wasautomaten zullen moeten aantonen dat ze alles aankunnen dat niets hen teveel is zelfs een donsdeken pffff.Dus...... wens ik jullie een gezellige Feestdag en wij hier ..... vliegen er weer in !

liefs


>> Reageer (7)
20-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- en ....

En ook al wil het weer ( voorlopig toch ) vandaag niet meewerken , we maken en zelf een goede dag van ! Of we proberen het  want " wie probeert is al half gewonnen "!Vandaag word het superkort want er is er hier ééntje die besloten heeft om al men tijd in beslag te nemen ( hoef al niet meer uit te leggen wie dat is zeker ?) Dus ...liefs


>> Reageer (10)
19-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- dat ....

Dat wens ik toch iedereen maar of het ook zo zal zijn is nog steeds één groot vraagteken , want momenteel is hier alles grijs maar .....wat er nu niet meer is kan nog terug komen ( je weet  wel "optimist tot..... "enzovoort ) Nu genoeg over het weer Ola ....groot kabaal op Leeuwke haar kamer vlug ff gaan loeren .........Net voor ik me aan de pc zette haar ganse kamer opgeruimd ( voor de zoveelste keer al vandaag ) en mag terug herbeginnen Pffff !Gelukkig is het maar haar " speelbak " die volledig leeg is en het moest ontgelden ! Kan je verzekeren dat ik god en klein pierke bedank dat er zoiets bestaat als sloten en sleutels( dan zijn de kasten toch voor  haar grijpgraage handjes veilig ) 

liefs


>> Reageer (6)
18-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- je mag .....

Je mag wel die uitspraak met een korreltje zout nemen , zo erg is het nu ook weer niet al zit er voor velen onder ons wel iets van waarheid in ! Soms durf ik ook wel eens dagdromen van een reis naar wat ze noemen  een "warm land " de ganse dag niets doen en echt kunnen genieten van het niets doen maar.....weet dat zoiets hier onmogelijk is Dus kom ik steeds vlug met beide voeten terug in de werkelijkheid en  we zijn al dik tevreden met het mooie weer dat we gekregen  hebben ! Wie weet of ze daarboven ons nog misschien nog een tijdje  uit dat " mooieweervaatje "zullen tappen ? We zullen wel zien wat we zullen zien , we kunnen maar zo veel mogelijk genieten van het hier en nu om het kort te maken .....over wat we wel hebben hé

liefs 


>> Reageer (10)
17-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- al ....

Al is dit een vraag die ik beter niet zou stellen want weet dat velen onder ons senioren wel eens opboksen tegen slaaploosheid ! Dat wens ik niemand toe maar wat  erop volgt wel en ....het ziet er naar uit dat het een mooie warme dag zal worden !Dus dat zit alvast goed maar voor de rest we zijn nog altijd Maandag , dus zoal iedere Mdag weinig gekrabbel  enzovoort ........

liefs


>> Reageer (11)
16-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- dromen .....

Heb het hier nu niet over dagdromen , als we eerlijk zijn  we laten allen wel eens onze fantasie de vrije loop als we de kans krijgen dat er een stil moment is! Maar die hebben altijd nog een ietsje verband met de werkelijkheid dan is nog meestal  hoe dit of dat geweest zou zijn hadden we een andere beslissing genomen enzovoort ! Maar over die nachtdromen .......waar soms met  de grootste fantasie als je wakker bent  nooit zou opkomen ,je weet zelfs niet hoe je op die onderwerpen terecht komt  Je denkt nooit in de verste verte over dat bepaalde onderwerp en toch duikt het in je dromen op ! Verdorie wat is een mens toch een ingewikkeld beestje waarvan we  nog zelf weinig begrijpen ! 

liefs


>> Reageer (11)
15-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- dat ..

Vandaag laat voor een krabbeltje dat  tijdschema die ik mezelf opgesteld had is vandaag mooi in het honderd gelopen ! Het werd deze voormiddag....

met kinderen en kleinkind! Maar als we eerlijk zijn ..... welke oma wil nu niet  graag met alle plezier eender welke dagplannning overhoop halen  als je inplaats daarvan gezellig kan bijkletsen ? Dus schakelen we nu opgewekt een versnelling hoger in en gaan er weer tegenaan ! Oesje bijna vergeten sé ... Gezellig weekend iedereen !

liefs


>> Reageer (7)
14-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14-dubbele .....

Dubbele joepie ... het is niet aleen weer Vrijdag maar zo te zien werkt( voorlopig toch ) het internet weer normaal !  Gisterenavond was  nu en dan  het internet weg of moest je lang wachten voor dat een krabbeltje wilde uploaden en heb maar het bijltje erbij neer gegooid ! Of het bij het internet zelf of hier in huis wat haperde zullen we vandaag wel ondervinden dus word het vingers kruisen .Want het weekend zonder internet en weer analoge tv kijken ???? niet bepaald een prettig vooruitzicht maar .... nu loop ik op de feiten vooruit dus geduld (? ) hebben en zien wat het word !

liefs


>> Reageer (8)
13-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- ik breng.....

En dat met heel veel plezier want na ook maar één dagje zonder zonneschijn voelt die zon dubbel zo fijn aan ! Ook al is het vandaag wat later dan anders , te danken aan het internet die het ff liet afweten ! Verdorie ..... vraag me af hoe we het zouden  van af brengen weer zonder internet ??????? De ganse dag lopen sakkeren ? Of zouden we dat even vlug weer gewoon worden  als vroeger toen we nog niet wisten wat was ?( daar vrees ik toch voor hoor ! ) Maar dit wil hier meteen ook zeggen .... geen tijd meer voor dat peeceeke , zit er hier ééntje ongeduldig te wachten op haar " soeptime " dus voor nu ....

liefs


>> Reageer (10)
12-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- Als

Als je nu denkt dat we daardoor onze dag laten verpesten ..... wel dan is het mis denk dan maar vlug iets anders ! Want niets is zo negatief of er zit ergens wel een goed kantje  aan , denk maar ff aan de natuur hoe lang ze het hebben moeten doen zonder water ! Wij waren er al het hart van in dat onze bloemetjes hun kopjes lieten hangen en geen water mochten  geven  , wat moest het dan niet zijn als de groentenboer er zen ganse veld schraal -kaal  en uitgedroogd zag bij liggen ? We zullen het wel voelen in onze " portemoné" als we  straks groenten op ons bord willen !Om het kort te houden ..... we zijn in waarheid wel blij dat we regen zien ( of we er even graag inlopen ?????? dat is wat minder  !)

liefs


>> Reageer (6)
11-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- dit....

Dit wens ik voor iedereen maar vandaag toch een beetje meer aan de tweeling ( kleinkinderen ) die vandaag jarig zijn  . Ook al zijn ze beiden op hun beurt reeds vader geworden , op een een dag als deze denk je wel ff terug aan toen ze klein en hulpeloos in hun wiegje lagen !Alles moest steeds op dezelfde tijd gebeuren - samen eten - samen wassen enzovoort  een tweeling is toch  nog altijd sterker met elkaar verbonden dan gewone broers of zussen De dochter kon  dan goed een helpend handje gebruiken ( wat we dan ook met plezier deden ) .Nu zijn ze volwassen en papa ..... zijn zij het die in geval van nood klaar staan om een handje te helpen !

liefs


>> Reageer (10)
10-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- weet ......

Weet ook wel dat het Maandag is en niet bepaald men liefste dag maar er " zo " bij lopen ??????

Neen niet bepaald men ding, Leeuwke zou van me weglopen en je weet " ik in een slechte bui is Leeuwke in een slechte bui "Dus vandaag is het niet  een plaatje wat ik jullie van harte wens maar wat ik jullie en zeker je huisgenoten "niet" toewens .Maar met dat gepalaber is het nog steeds Maandag dus einde getokkel en terug aan de slag , maar niet vooraleer jullie ondanks die Maandag een fijne dag te wensen !

liefs   


>> Reageer (9)
09-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- de tijd....

De tijd dat ik achter de discobar stond en door de micro een liefdje meezong om de mensen te  laten meezingen of moet ik beter zeggen " mee brullen "  is lang verleden tijd dus doen we het nu zo .......

Nu praten we soms van stress omdat we denken dat dit of dat niet op tijd gedaan zal zijn maar..... in die tijd wist ik maar al te goed wat zoiets werkelijk  was !Voor een volle zaal met allemaal vreemde mensen de eerste woorden uitspreken was altijd wel ff bibberen hoor maar die erdoor was de stess ( of gebibber )verdwenen ! Zitten we hier in het verleden te grasduinen, laten we liever genieten  van vandaag van wat ze ons voorspelden ( als we het mogen geloven ) laatste dag is van het mooie weer zal zijn !

liefs 


>> Reageer (7)
08-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8-i'm......

"I'm so happy to see you"en dat betreft niet alleen het weekend maar ook voor diegene die hier in 't rommelkotje ff langs komt !Of het nu een bezoekje is in levende lijve of een virtueel bezoekje .... een bezoekje is een bezoekje en dat doet steeds plezier ! Voolopig laat de zon het hier wat afweten maar wat niet is kan nog komen , we zijn hier zoals ze soms zeggen " optimist tot in de kist " Maar ....hier zitten tokkelen en de rest blijft liggen ?????? Goed voor ff maar dan ....

liefs


>> Reageer (11)
07-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- niets ....

Niets zoeken achter dat zotte plaatje hé, heb ze nog allemaal daarboven in dat koppeke ! het is gewoon heb een  .....

.

En waarom zou dat niet mogen het weekend staat voor de deur en na die plensbui( eindelijk wat water voor de tuin ) van gisterenavond schijnt er weer een stralende zon en deze namiddag shoppen en ......koffietje drinken op een terrasje ( dat hoort nu eenmaal bij é ) Ons leeuwke aan de goede zorgen van de huisgenoot toe vertrouwen. Zeg nu zelf .....je zou voor minder in super opgewekte stemming zijn hé  Dus voor nu de beuk er in het luieren is voor na de middag ( als je shoppen al luieren kan noemen ? )

liefs 


>> Reageer (14)
06-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- jayh !!!!!!

Jayh .... nog een mooie dag die we zomaar krijgen , al speelt de zon hier af en toe wel verstoppertje !"Al wat we gekregen hebben kunnen ze ons niet meer afnemen " Dit geld voor vele dingen zoals onder andere je koopt iets voor een prikje in de solden en enkele winkels verder zie je net hetzelfde hangen of liggen maar met een hoger prijskaartje , kan je dan ook in het vuistje lachen en zeggen "dit nemen ze me niet meer af "? hier anders wel hoor , dan kan men dag( of men ganse week ) niet meer stuk !Maar nu genoeg daarover want ons Leeuwke is aan het brullen , vlug haar soep geven dan is het voor enkel minuten stilte ( zalig !)

liefs


>> Reageer (5)
05-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- vandaag .....

Vandaag zou je kunnen zeggen .... wat een afgezaagd plaatje , we weten toch allen dat we Woensdag zijn " Weet ik ook wel maar het is vooral wat er eronder staat die telt en dat is beeldspraak inplaats van  de woorden "  het is warm  vandaag  dus mensen hou het rustig  dan zorg je dat het touwtje niet breekt " We zijn nu éénmaal geen 3x  7 meer en daar moeten we hoe moeilijk het soms ook is leren mee leven !In de schaduw kan men ook heerlijk genieten van he mooie weer !


>> Reageer (10)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • fijne dag...
  • Goedemorgen
  • vriendelijke Donderdagsgroetjes
  • Dat koffietje is voor zo dadelijk Steffie.


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!