NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 29de week van 2018
<bgsound src="muziek/P7906596-997aed55e9264aaaee24a04b3d245ebe.mid" loop="infinite">
Foto
Bij steffie

04-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4-bloem(pje)

Het antwoord van gisteren moet ik jullie helaas schuldig blijven al gok ik persoonlijk op 1 man - de vriendelijk zwaaiende middelste zonder zonnebril ( of niet ?????) Maar zou het vandaag over bloemen hebben ...een van de laatsbloeiende bloemenstruiken in de tuin staat weer te pronken met zen bloemmetje of zou ik beter zeggen " bloemen " ook al heeft hij er momenteel nog maar 2 . Trek niet aan men oren als het mis is maar denk dat het er ééntje is uit de familie van " de hibiscus " ..

 

Uit pure nieuwsgierigheid heb ik deze keer de diameter gemeten en kom aan ....26cm ! Alleen spijtig met dit weer  houden ze nog geen drie dagen stand ! Heb ze nog nooit ergens zien staan en weet iemand soms de naam van die bloemen ?

liefs


>> Reageer (9)
03-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3 een .......

Een raadseltje uit Oostende ......

Kunnen jullie uit vissen hoe die 3 mannen het doen ? Of nr1 van onder echt is ? denk het wel of niet ? - nr2 in het midden is echt want lachte en zwaaide naar de vele fotograven - nr3 heb ik zo men twijfels bij maar de vraag blijft ..... hoe doe ze het toch je zag nergens een trapje of zoiets ?????? Blijkbaar ben ik niet de enige die zich die vraag stelde want ze hadden veel toeschouwers die probeerden uit te dokteren hoe de vork aan de steel zat !Jullie de oplossing gezien ????????

liefs


>> Reageer (12)
02-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- herinner ......

Herinneren jullie nog van  in de tijd van toen de dieren nog spraken   het liedje .....

Waar het over ging moet je me niet meer vragen maar had het over dat op wacht staan , kan nu heel nauwkeurig uitleggen hoe dat voelt  .Heb namelijk daarnet letterlijk zelf op wacht gestaan bij ons Leeuwke , de huisgenoot was aan de voordeur aan het werken en die moest al en toe iets gaan halen van een of ander matriaal .Tot daar alles oké maar een voordeur die openstaat dat is voor haar een hemelpoort naar de vrijheid om er vanonder te muizen en ik maar op wacht staan ernaast Pfffff Kan voorlopig de woorden "op wacht staan"  niet meer horen!!!gelukkig is alles nu opgelost en verzekerd met een touw en planken en ben van die wacht af .....oef !( anders was er geen getokkel vandaag )

liefs 


>> Reageer (12)
01-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- amaai ......

Amaai - amaai .....dat begint goed , de dag starten met zo'n domme vraag want het is ondertussen al meer dan  9.30u .Denk dat zelfs de lange slapers nu ook al uit de veren zijn ! Je moet het voorlopig nog niet doen om te genieten van het mooie weer want die zon is momenteel nog niet van de partij ( die nog niet is kan .... enzovoort ) Wat ik niet denk maar zeker weet is ...... tijd om verder aan te slag te gaan want ben weer dat toverwoord vergeten dat met een zwaai van men toverstokje alles netjes op ze plaats terecht komt dus dan maar zelf de handen uit de mouwen steken !

liefs


>> Reageer (10)
31-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- " vroeger ....

" Vroeger was alles veel beter " De jongere generatie denkt waarschijnlijk als ze die woorden horen "  het is weer zover , daar gaan we weer pfff " Daarom spreek ik die woorden nooit uit want ..... was alles beter ??????? volgens mij persoonlijk .... sta liever in men eigen schoenen dan dat ik in die van men mama had gstaan hoor ! Heb nooit moeten zeggen tegen men kinderen zoals ik mijn mam dikwijls hoorde zeggen " kindje vandaag is het vlees in de pattatjes gebakken " ( dat wilde dan zeggen er is geen geld voor vlees )Dus van mijn mond zul je die woorden nooit horen !Al zijn er die daar niet mee eens zijn ......

liefs  


>> Reageer (982)
30-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- kan het ....

Kan het echt niet laten ....telkens ik een spotprentje zie te raden wie er de tekenaar ervan zou kunnen zijn ! Een vrouw met een grote dosis humor en graag haar zelf en soortgenoten voor aap zet of..... een man die graag vrouwen in hun blootje ( figuurlijk dan ) zet !Zoals het volgende ......

Wat denken jullie het eerste of het tweede ? Of moeten we dood gewoon genieten van de humor zonder nadenken ? Maar over het volgende weet ik stellig dat ik 100% gelijk heb ( zou er toch iets van waarheid in dat plaatje zitten ?)Het is Zondag vandaag ....  geniet ervan !

liefs


>> Reageer (10)
29-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- het zotje .....

Het zotje uithangen zit er vandaag niet in , de stemming is er niet naar ! Nog steeds teveel onder de indruk  en  de goesting om een opgewekt krabbeltje hier te krabbelen is ver zoek uit eerbied voor ons overleden blogmaatje .Dus hou ik het kort en wens jullie toch een ......


>> Reageer (5)
28-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- helaba!!!!

Helaba daar ..... we zien en horen misschien niet zo goed meer als vroeger maar met dat koppeke is nog niets mis ! We weten maar al te goed dat het weekend voor de deur staat hoor  !Had graag nog ff terug gekomen op  het krabbeltje van gisteren  .......voor velen onder ons thuisblijvers is de blog bijna het enige kontakt met mensen van de buitenwereld , sommige mensen  ken je ondertussen  langs deze weg al jaren .Anderen heb je al ontmoet op een blogmeeting ( wat steeds een gezellige bedoening werd ) Als er één van de blogmaatjes komt te overlijden ( zoals nu Rozenmarijn " rust in vrede maatje "  we zullen je missen ). Dan doet het pijn net of je iemand van de familie verliest .Niet de hoeveelheid bezoekers tellen maar de warmte die in de soms simpele wooden van een " grtz en wens je een fijne dag of gezellige avond " verborgen zit  .....dat is waardevol - dat is  bloggen !

liefs


>> Reageer (10)
27-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- al.....

Al gaat die vlieger hier niet op !!! ( nu volgt ouwemeetjes praat hoor )Als 14jarige hadden we nog nooit van een dagboek gehoord .Over gevoelens daar werd niet over gesproken of geschreven , voor zoiets hadden we toch geen tijd want als dochter van een gewoon werkmensje lag die schooltijd al achter je en was  op je 14 jaar al druk aan het werk ! Wat het tweede Facebook betreft ..... heb er zelfs geen dus ook geen volgers of " likes"Wat  meteen niet wil zeggen dat ik me niet goed voel op de blog . Integendeel ben dankbaar voor de mensen die ik langs deze weg heb leren kennen ( ook al heb ik sommigen nog nooit persoonlijk ontmoet ) Voila sé dat was het éérste die bij me opkwam als ik dat plaatje zag !

liefs


>> Reageer (9)
26-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- oud?

"Age is just een number " Oud  is juist een getal ???????? Daar stel ik me verdorie toch vragen bij  hoor  , we voelen allen ( als we eerlijk zijn ) dat dit of dat niet meer zo goed lukt als vroeger ...... we hebben altijd wel ergens een kwikje of een kwakje maar we zwijgen erover !We leren er mee leven dat is nu éénmaal de cirkel van het leven !Toch zijn er altijd die graag nog de stoere- alleskunnende jonge tiener  willen uithangen zoals die hieronder .......

Spijtig dat het geen reeks fotos geworden zijn om te zien hoeveel  hulp ze moest krijgen om terug op haar 2 benen te staan (hihi)

liefs


>> Reageer (7)
25-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- ff ...

Ff ondeugend zijn op een Dinsdagmorgen mag dat ? Jaja waarom ook niet , omdat we senioren zijn moeten we daarom onze ogen in onze zakken houden ? Wil dat dat soms zeggen dat we van iets moois niet meer kunnen genieten ?Mijn moeder zei altijd " meisje je hebt ogen gekregen om te kijken  , gebruik ze !" Of ze daarmee het volgende bedoelde zou ik sterk betwijfelen maar ...... hoe zou ik hier anders zitten te tokkelen ( foei steffie dat is stout zijn maar eens ondeugend zijn kan plezier doen hé  ) daarom wens ik jullie een mooie dag vandaag met dit .......

 ( geniet er van )


>> Reageer (7)
24-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- neen !!!!!!!

 

Aaaaaah neen hé !!!!! met alle chinezen maar niet met den dezen want ....

Dus al is het Maandag en een rotweer en wachten er een berg was en klusjes , toch wens ik jullie een  ...

liefs


>> Reageer (7)
23-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- lukt ...;

Lukt het niet met zon.... dan maar een gezellige Zondag zonder zon .We laten onze( rustige ? ) Zondag niet verpesten met te jammeren over die ontbrekende zon !Zit blijkbaar in een " dipje " toch  wat het gekrabbel betreft , dus word het voor nu .....

liefs


>> Reageer (31)
22-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- Al....

Al neem ik aan dat dit waarschijnlijk wel overbodig is en jullie reeds lang na een rustig ontbijt aan het genieten bent van het Weekend ,ook al laat de zon het ( voorlopig toch ) afweten ! Zijn zo van die dagen dat na 13 jaar je voor ff met een leeg ( of te vol ?) koppeke zit en eingenlijk niets te krabbelen hebt wel ......vandaag is het zo'n dagje dus hou ik het kort en simpel , wens jullie allen een heel gezellig weekend ( liefst met wat zon indien het kan please )

liefs


>> Reageer (907)
21-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21-feestdag

Opgekleed en een bloempge bij.... zo zou het moeten zijn op deze feestdag maar .....Onze huis Picasso heeft er anders over beslist ! Het word weer zo'n dagje waar beide wasautomaten zullen moeten aantonen dat ze alles aankunnen dat niets hen teveel is zelfs een donsdeken pffff.Dus...... wens ik jullie een gezellige Feestdag en wij hier ..... vliegen er weer in !

liefs


>> Reageer (7)
20-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- en ....

En ook al wil het weer ( voorlopig toch ) vandaag niet meewerken , we maken en zelf een goede dag van ! Of we proberen het  want " wie probeert is al half gewonnen "!Vandaag word het superkort want er is er hier ééntje die besloten heeft om al men tijd in beslag te nemen ( hoef al niet meer uit te leggen wie dat is zeker ?) Dus ...liefs


>> Reageer (11)
19-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- dat ....

Dat wens ik toch iedereen maar of het ook zo zal zijn is nog steeds één groot vraagteken , want momenteel is hier alles grijs maar .....wat er nu niet meer is kan nog terug komen ( je weet  wel "optimist tot..... "enzovoort ) Nu genoeg over het weer Ola ....groot kabaal op Leeuwke haar kamer vlug ff gaan loeren .........Net voor ik me aan de pc zette haar ganse kamer opgeruimd ( voor de zoveelste keer al vandaag ) en mag terug herbeginnen Pffff !Gelukkig is het maar haar " speelbak " die volledig leeg is en het moest ontgelden ! Kan je verzekeren dat ik god en klein pierke bedank dat er zoiets bestaat als sloten en sleutels( dan zijn de kasten toch voor  haar grijpgraage handjes veilig ) 

liefs


>> Reageer (7)
18-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- je mag .....

Je mag wel die uitspraak met een korreltje zout nemen , zo erg is het nu ook weer niet al zit er voor velen onder ons wel iets van waarheid in ! Soms durf ik ook wel eens dagdromen van een reis naar wat ze noemen  een "warm land " de ganse dag niets doen en echt kunnen genieten van het niets doen maar.....weet dat zoiets hier onmogelijk is Dus kom ik steeds vlug met beide voeten terug in de werkelijkheid en  we zijn al dik tevreden met het mooie weer dat we gekregen  hebben ! Wie weet of ze daarboven ons nog misschien nog een tijdje  uit dat " mooieweervaatje "zullen tappen ? We zullen wel zien wat we zullen zien , we kunnen maar zo veel mogelijk genieten van het hier en nu om het kort te maken .....over wat we wel hebben hé

liefs 


>> Reageer (10)
17-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- al ....

Al is dit een vraag die ik beter niet zou stellen want weet dat velen onder ons senioren wel eens opboksen tegen slaaploosheid ! Dat wens ik niemand toe maar wat  erop volgt wel en ....het ziet er naar uit dat het een mooie warme dag zal worden !Dus dat zit alvast goed maar voor de rest we zijn nog altijd Maandag , dus zoal iedere Mdag weinig gekrabbel  enzovoort ........

liefs


>> Reageer (11)
16-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- dromen .....

Heb het hier nu niet over dagdromen , als we eerlijk zijn  we laten allen wel eens onze fantasie de vrije loop als we de kans krijgen dat er een stil moment is! Maar die hebben altijd nog een ietsje verband met de werkelijkheid dan is nog meestal  hoe dit of dat geweest zou zijn hadden we een andere beslissing genomen enzovoort ! Maar over die nachtdromen .......waar soms met  de grootste fantasie als je wakker bent  nooit zou opkomen ,je weet zelfs niet hoe je op die onderwerpen terecht komt  Je denkt nooit in de verste verte over dat bepaalde onderwerp en toch duikt het in je dromen op ! Verdorie wat is een mens toch een ingewikkeld beestje waarvan we  nog zelf weinig begrijpen ! 

liefs


>> Reageer (11)


Foto

Foto

moeder van 6 kinderen & nog  1 zorgenkind (7 dus)
oma van 9 zonnetjes van kleinkinderen  en partners
3 achterkleinkinderen  !


Foto

 • Een lieve groet voor zondag aan Steffie en Leeuwke,
 • Fijn weekend.
 • Wens je een héél fijn weekend!!
 • Lieve groetjes vanwege DEWESTHOEK001
 • Dag Steffie


  Foto

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Voor de zieken


  Foto


  Tekstgrootte aanpassen?
  Klik op + of -

  BLOG ZOOM


   De kinderen
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Foto

  Over mijzelf
  Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
  Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
  Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 76 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: .
  waken over de kinderen en ons leeuwke
  Zoeken met Google
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!