NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 03de week van 2019
Foto
Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
  Foto
  Bij steffie

  11-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- mooi .....


  Mooi om het zien die treurberk in zen "wintertooi "met ( toen nog maar beginnende ) sneeuw maar ...  zie toch liever zen "zomertooi "met zen lange fijne takken en blaadjes die tot op de grond kunnen groeien Al moet die hier kort gehouden worden voor ons leeuwke want ze vind het anders veel te plezant om eronder door te lopen en dat er dan iets in  het  haar achter blijft dat  stoort haar totaal niet ! Maar ook al word die boom hier gekortwiekt .... geef mij toch maar liever zen " zomertooi " dan is een stuk warmer !

  liefs


  >> Reageer (12)
  10-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10-na.....

  Na lang aarzelen had ons Leeuwke toch maar besloten om al dat gedoe buiten eens van dichtbij te bekijken ......


  Moet er wel bij vertellen dat ze veel vlugger terug binnen was dan dat ze buiten gekomen was .Nu bekijkt ze het liever door het raam van haar kamertje !Nog een gezellige Zondag ( binnen ) en moet je de baan op..... wees voorzichtig  !

  liefs


  >> Reageer (12)
  09-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- eender .....


  Eender waar of wat als die kleintjes maar gelukkig zijn ook al is het met een heel simpel ding zoals " samen bewonderend kijken naar de kerstboom !"Lang duurt zoiets wel niet maar dit  moment is misschien iets  waar  ze hun hun leven lang met plezier zullen aan terugdenken !( en wij misschien ook ) Ola .... zitten we hier soms nu die dagen  voor de deur staan met  een nostalgiesche bui ? Zijn  er de dagen naar  om ff te bezinnen en terug te blikken op vroeger hé .Maar .... onderussen draait de wereld toch gewoon door en ons Leeuwke weet  totaal niets van die dingen voor haar is het enige plezante aan die tijd .....  stiekem weg lopen met die kerst figuurtjes , die we  uit gekozen hebben omdat ze ( gelukkig )onbreekbaar zijn!

  liefs


  >> Reageer (4)
  08-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- wennen ....

  Het is wel ff wennen als je een bezoekje brengt aan Oostende !!! Anders rond de eindejaars feesten kan je bij manier van spreken op de koppen lopen op de grote markt maar nu ...


  Is het er  opmerkelijk kalm en rustig ! Die Ijpiste is verhuist is naar het park , het doet vreemd aan je bent gewoon dat het een vrolijke drukte is  .Volle terrasjes met vrolijke mensen  -kinderen stonden ongeduldig in de rij hun beurt af te wachten om te kunnen schaatsen en nu niets van dat alles .Buiten enkele kinderen die waarschijnlijk de oren van hun ouders hun hoofd  zaagden om een bezoekje te mogen  brengen aan wat genoemd word " het huisje van de kerstman "  en dat is al het is het erg stil voor de tijd van het jaar !Maar wat niet is kan nog komen hé !

  liefs


  >> Reageer (5)
  07-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- ons

  Ons Leeuwke is weer in haar brul en schommelwoede ! Zo ziet het er nu al uit .......   


  Maar hoe het er binnen5 minuten zal uit zien dat durf ik zeker  hier niet  meer te tonen want amaai zunne haar mening van op orde zetten is een hemelsbreed verschil van wat   mijn  mening over orde is .Zal er hier vlug  een einde aan maken en maar weer eens( voor de zoveelste keer ) ff  volgens mijn orde terug gaan zetten  ( dan zal ze weer even vlug herbeginnen Pfff)  

  liefs


  >> Reageer (9)
  06-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- wat .....


  Wat een vraag ......anders zaten jullie niet aan de pc .Moet het ook niet vragen hoe het met de kindjes zijn of de Sint hen niet vergeten is want waarschijnlijk Heeft die Goede man bij velen  reeds in het weekend die pakjes af geleverd ! Ziezo dat Sinterklaasfeest zit er op van nu af aan mogen we vol verwachting uit kijken naar Kerstdag en  de eindejaars  feesten .Al ( of proberen toch ) we het hier zo rustig mogelijk te houden  ! Maar ....we zijn nog niet zo ver en die huishoudklusjes knappen  zich nog altijd niet vanzelf op dus !

  liefs


  >> Reageer (8)
  05-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5-onze .....

   Onze kinderen hebben we 9 maanden gekoestert  in onze buik en ze kregen meteen   ook een plaatsje in ons hart  maar ....


  Maar ......toen die achterkleinkinderen op de wereld kwamen  was er voor hen ook nog een plaatsje vrij . Wie knuffelt en verwent  niet eens graag die kleine bubbeltjes maar zo bont als dit......


   maken we het toch ook weer niet hoor !

  liefs


  >> Reageer (7)
  04-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- wat.....


  Wat een vraag op dit uur nog geen koffie ??????? Amaai ..... die koffieautomaat heeft al tweemaal deze morgen zen best gedaan om warme dampende koffie klaar te maken ! ( maar veslaafd aan koffie zijn we hier niet hoor )Ondertussen zijn we weer  een nieuwe week begonnen , nog ééntje dichter naar het einde van het jaar toe  !Het is weeral de grote vraag .... wat zullen we klaar maken voor de feestdagen ? Een mens heeft toch graag dat het eten op die dagen een feestelijk tintje heeft é .Al is het niet meer zoals als vroeger en hou ik het wat rustiger dan toen alle kinderen thuis waren ,taarten  en koeken bakken dat zit er hier niet meer in .Maar .....het is nog niet zover we hebben nog wat tijd om het uit te vissen ( of in de kookboeken te neuzen )wat het zal worden !

  liefs


  >> Reageer (8)
  03-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- Zondag ....

  Zondag of geen Zondag het is weer eens in vliegende vaart, heb toch die tijd wat uit gewrongen tot er 5 minutjes  uit kwamen om hier ff wat te krabbelen .Ook al blijft het maar  bij een eenvoudig groetje en een Zondags bloemetje !


  De rest is voor als ons Leeuwke in dromenland is !

  liefs


  >> Reageer (7)
  02-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- wel .....


  Wel ....ik nu nie sé .Weet wel dat er niets mooier is dan een landschap overdekt met een wit tapijt , het geluid gedempt door  de sneeuw  en die stilte die het meebrengt  moet eerlijk bekennen kan zoiets  echt bewonderen ( voor even )  en dat de kinderen niets liever willen dan ravotten in de sneeuw .Maar .... die temperaturen voor een koukleun ( waaronder ik ) is zoiets ver van plezant zunne ! Zo vroeg in de Winter een mens had geen tijd om eerst wat aan de koudere temperaturen te wennen .maar het is nu éénmaal zo we staan er voor en moeten erdoor , toch duimen we heimelijk dat het maar  een korte winterprik word ! Nu genoeg gezaag over de kou wens jullie ondanks dat weer toch een ( warm )gezellig weekend !

  liefs


  >> Reageer (5)
  01-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- als .....


  Als dat geen opkikkertje is.... het weekend die voor de deur staat !Met dit weer kunnen we wel zoiets af en toe wel gebruiken .Genoeg daarover wat we niet kunnen veranderen moeten we  aanvaarden punt uit !Alé .... we zijn de laatste maand van het jaar ingezet , zal nu eens  het ouwe meeke uithangen ( wat ik inderdaad toch ook ben ) Toen we kind en jong waren werd er over het jaar 2000 gesproken of er dan wonderen zouden gebeuren denk als je had moeten zeggen dat katten en honden dan zouden kunnen vliegen ze het geloofd hadden .Het is allemaal geen zo'n vaart gelopen al is er heel veel veranderd en gaan we ondertussen  al naar jaar  2018!Onze ouders en voor sommigen grootouders zouden hun ogen uitkijken hoe de wereld er nu uitziet ! Maar nu terug naar het heden want  daar zorgt er hier wel ééntje voor dat ik met beide voetjes in de werkelijkheid sta !

  liefs


  >> Reageer (7)
  30-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- van die....


  Van die regen daar trekken wij ons nu eens niets van aan sé ,want er is ook een positief  kantje aan ..... het is  altijd beter regen dan nu al sneeuw !Dus kijken we de dag niet somber tegemoet !Al wenste ik toch dat die voormiddag 1 uurtje langer zou duren want als ons Leeuwke het op haar heupen heeft ... amaai zunne ! Je hoort me al komen op men kousenvoeten (  bij manier van spreken é)zeker? Ja ??????? dus vlug nog ff dit ...

  liefs


  >> Reageer (7)
  29-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29-dat is ....

  Dat is om de dag wat op te fleuren .


  .Een bloemetje om het hart te verwarmen en  een warm koffietje om de uitwendige mens te verwarmen  !Want je zou er de wubbers bij krijgen als je naar buiten kijkt -regen - hagel en meer van die Winterse koude dingen !We moeten er ons bij neerleggen straks is het December en we mogen niet veel meer  verlangen wat het weer betreft ! En nu .... genoeg over dat weer er zijn nog genoeg possitieve dingen in het leven zoals ondere andere ..... Winteravonden zijn extra gezellig !

  liefs


  >> Reageer (6)
  28-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- jarige


  Zondag was het kleinste bubbeltje van " de Clan " jarig , Maybelleke ook al weer 2 jaar ! Ze lachte terwijl ze de kaarsjes uitbies .Maar .... ze keek toch verbaast op waarom die grote mensen allen zo plots begonnen te zingen , ze wist echt niet wat ze ervan  moest denken en twijfelde of ze nu moest  lachen of traantjes laten bij dat gebrul van die getikte grote mensen !Denk dat ze volgend jaar het wel beter zal weten wat er na die kaarsjes uitblazen en dat gezang komt ...... pakjes openen en wie doet dit nu niet graag ? (niemand zeker ?)

  liefs 


  >> Reageer (7)
  27-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- hallo


  Is het bij jullie ook zo'n prachtig weer voor iemand die van regen houd natuurlijk ? Wel  dat doe ik niet hoor .... je zou voor minder eens je ogen laten rollen en vertwijfeld naar de lucht kijken met de vraag " is dat nu verdraaid voor de ganse dag  pffff" .Och dat gezaag helpt niet , misschien moeten we  ons maar beter gelukkig voelen dat we lekker binnen kunnen blijven  en er het beste van maken met zoals onder andere ...... weer aan de slag gaan .Wat ik nu ook ga doen sé ....

  liefs


  >> Reageer (9)
  26-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26 - Zondag

  "Zondag = Rustdag" Dat zou toch zo moeten zijn maar het is voor vele mensen anders !integendeel is voor hen het weekend de drukste tijd van de week ! Denk maar ff na .....dat Zondagse wandelingetje zou niet meer hetzelfde zijn als je niet meer kon uitblazen bij een kopje koffie of thee of eender wat ! Denk maar ff aan ...... De zieken zonder verzorging - de hulpdiensten enzovoort ! voor ons senioren zijn die drukke dagen voorbij maar .... wat zouden we zijn zonder de mensen die in het weekend werken ???????? Daarom voor hen een steuntje in de rug een bloemetje ( maar ook een beetje voor jullie hoor ) Liefs!


  >> Reageer (13)
  25-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25-blijkbaar

  Blijkbaar zat er in dat verrassingspakje van gisteren toch de zon maar een milde temperatuur hadden ze vergeten er bij te steken maar ... we zijn al dik tevreden met wat we hebben! Zal het ( weeral) eens kort moeten houden want ons Leeuwke staat al te trappelen wanneer het nu eindelijk " soeptime " is dus ...... Liefs en  >> Reageer (8)
  24-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- pakjes .....

  Daar het vandaag " Black Friday "is een dukke dag met veel korting voor winkels en de internet verkoop en veel zakjes  zullen gevuld en pakkjes worden afgeleverd, heb ik hier ook ff iemand  langs deze weg doorgestuurd met mijn persoonlijk verrassingspakje voor jullie allemaal ......


  .Of het een leuke verrassing zal zijn met heerlijke zonneschijn of een trieste natte boel ???? dat kan en mag ik niet verklappen anders is de lol eraf en niet vergeten " slechts morgen  openen é"!!!!

  liefs


  >> Reageer (8)
  23-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- fijne .....

  Oeioei .... zo erg is het ook weer niet hoor dat we ons met hangende armen en benen voort slepen omdat het nog geen weekend is !Het is maar bij manier van spreken , we hebben de dag ingezet zoals iedere dag vol moed en hoop dat het inderdaad een fijne dag word al hadden we toch liever gehad  dat het zonder regen was . Maar we kunnen niet alles krijgen wat we wensen in het leven en zijn tevreden met wat we wel hebben ook al is het regen !Ola 't word weer kort vandaag ..... men grote baas ( leeuwke) vind het genoeg dus ....

  liefs


  >> Reageer (9)
  22-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22-daar....

  Daar is ze weer ... " de zon "ook al is er wel nogal wat wind we nemen dat er dan maar al te graag bij daarom voor vandaag of wat nog beter is voor  iedere dag ....

  Waarom zouden we het leven van de donkere kant moeten bekijken ? Omdat we senioor zijn  en dat er hier en daar soms iets niet mee wil ? Och moeilijk gaat ook hoor !Amaai .... wat hangen we weer de wijsneus uit vandaag , zal maar zwijgen en  een dikke  punt achter zetten voor nu !

  liefs


  >> Reageer (6)


  Foto

  Foto

  moeder van 6 kinderen & nog  1 zorgenkind (7 dus)
  oma van 9 zonnetjes van kleinkinderen  en partners -4
  achterkleinkinderen  !


  Gastenboek
 • mooie zondag
 • fijne zondag
 • vriendelijke groet van Charlotte
 • Winterweekendgroetjes !!
 • weekendgroetjes Steffie


  Foto

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Voor de zieken


  Foto


  Tekstgrootte aanpassen?
  Klik op + of -

  BLOG ZOOM


   De kinderen
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Foto

  Over mijzelf
  Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
  Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
  Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 77 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: .
  waken over de kinderen en ons leeuwke
  Zoeken met Google  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!