Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

11-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- met.....

1.

grtz & bedankt

Met zoiets beginnen  als een " goede Morgen " wensen geeft altijd een goed gevoel , net of je een persoonlijke handdruk wisselt (wat tegenwoordig nog altijd niet kan Pfff ) maar wat nu nog niet kan komt steeds dichterbij ! Het was vandaag een vroege start met een mistlucht hopelijk krijgen we vlug weer de zon te zien ! 

liefs


>> Reageer (7)
10-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- wens...

Ik wens ... ik wens ... ikwens ....

grtz & bedankt
 

Wees gerust ben niet aan het stotteren of er zit nog geen vijsje los in het koppeke hoor  maar wilde  simpelweg aantonen dat het uit ganser harte is die wens ! De wereld ziet er nog altijd even zonnig uit .... dus waarom mogen we niet vrolijk zijn en eens het zotje uithangen ?Maar zal het maar niet te bont maken en er een punt achter zetten voor nu dus ...

liefs


>> Reageer (8)
09-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- en ...

1.

grtz & bedankt

En dat is nu het hoofdoel  wat onze bezigheid zou moeten zijn vandaag bij dat zonnige weer  maar .... we staan met beide voetjes in de werkelijkheid en  weten dat zoiets een soort van droombeeld is ! Maar toch ... ff tussendoor genieten van dat moois dat we nu krijgen moet kunnen ! Verdraaid nu hebben we het hier weeral over dat weer of zou er waarheid in de volgende spreuk zitten " Waar het hart van vol is loopt de tong van over" Simpelweg  gelukkig zijn met mooi weer moet kunnen of niet soms  ?

 

grtz & bedankt
liefs  

>> Reageer (9)
08-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- oef ..

Oef ... ff een koffiepauze houden en ondetussen eens op het internet neuzen ( maar verslaafd aan ons peeceeke zijn we niet hoor ) ! Maar soms vraag ik me toch af .... moest die pc - laptop en Gsm uit ons leven verdwijnen hoe zouden we  dat aanvoelen ??? zouden we niet ons plots afgesloten voelen van alles en iedereen ? Hoe we het ook bekijken al die dingen zijn een deel van onze manier van leven geworden en als we eerlijk zijn ... zelfs wij senioren zouden dat alles niet meer willen missen . Het internet is  een manier om kontakt te  houden  met familie en vrienden zonder het huis te verlaten  kortom ... we zouden dit alles ook niet meer willen missen !

grtz & bedankt

liefs


>> Reageer (8)
07-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7-en ...

grtz & bedankt

En dat zal het zeker zijn als het start zoals deze morgen met een stralend zonnetje.Al denk ik wel dat de liefhebbers van een etentje uit  en dat in hun favoriete eethuis de opening ervan zullen zien als de hoogtepunt van de week! Persoonlijk ben ik meer een fan van een koffietje op een terrasje maar kan hen geen ongelijk geven ! Lekker de voetjes onder tafel steken in goed gezelschap zonder zelf in de potjes moeten roeren is steeds een aanlokkelijk vooruitzicht! Dat gun ik dan ook van harte.
grtz & bedankt

liefs


>> Reageer (13)
06-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6-zondag ...

Zondag ... en dat is meteen ook de kroon op een week ... rustdag zonder zorgen of schuldgevoelens eens lekker niets doen dat kan en mag alles op die dag ! Zelfs de wensdroom van gisteren  "weer van de zon te kunnen genieten  vandaag "is uit gekomen! Dus we houden het hier kort het zonnetje roept ons buiten .... Doen is de leuze voor vandaag !!!!!!!!

grtz & bedankt

liefs


>> Reageer (10)
05-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- ook ...

grtz & bedankt

Ook al zal het waarschijnlijk bij grijs weer en regen blijven... vandaag kan niets ons tegenhouden om toch ook al is het niet op een terassje buiten. Maar gezellig binnen   met wat fantasie met volle teugen van het Weekend te genieten !Dit is dan wat ik jullie van harte toewens !

liefs


>> Reageer (10)
04-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4-voila...

Voila se ... blij hier terug te  zijn na een onderbreking van 2dagen , we zitten  weer in ons treintje van iedere dag ...oef !!! Soms kunnen we pruttelen over dat treintje van iedere dag maar kan je verzekeren .... als dat plots  wegvalt mis je het wel hoor ! 

grtz & bedankt

liefs


>> Reageer (10)
03-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- oef

Oef !!!! We zijn terug thuis na 2 dagjes onverwachte opname in het ziekenhuis dus morgen gaat alles weer zen gewone gangetje met een krabbeltje hier en savonds een bezoekje !

grtz & bedankt
voor de bezoekjes .

liefs


>> Reageer (3)
01-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1-een lach...

grtz & bedankt

Nu een lach op je gezicht  dat is zeker  en zoiets werkt aanstekelijk op je omgeving .... hoe kan het ook anders bij zo'n zalig weertje , je zou al een  echte zuurpruim moeten zijn om nu met een lang gezicht rond te lopen !Die  zonnige dagen  zijn echt iets om de zorgen wat opzij te zetten  ook zijn ze daarom niet verdwenen een rustpauze in dat koppeke is iets dat we allen  steeds kunnen gebruiken dus .... vandaag  ff zorgeloos genieten ...moet kunnen !

liefs 


>> Reageer (20)
31-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- laatste ...

Laatste dag van Mei...mooi lenteweer dat was er niet bepaald bij  dit jaar maar .... ook al heeft die Meimand de laatste dagen toch van haar zonnigste en mooiste kant laten zien ! Morgen starten we een nieuwe maand  vol hoop op nog meer van dat moois  ! In de toekomst kijken  is ondanks alles nog  steeds niet  bepaald men ding maar voor vandaag weet ik  dit toch zeker ....

grtz & bedankt
 

liefs 


>> Reageer (10)
30-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- geen ...

grtz & bedankt

Geen dag voor klusjes - geen dag om binnen te zitten en te kletsen maar een dag om van te genieten van wat we zo misten ... zon en warmte en een terrasje ( ook al is het het eigen terrasje )  Je moet je hier  niet afvragen of die zon en warmte invloed kan hebben op ons  humeur  ... wel daar kan ik met zekerheid op antwoorden met een dikke Ja !!!! Want ons Stefke is daar het mooiste voorbeeld van   ... momenteel zouden we hier best oordopjes kunnen met haar luidkeels geroep  . Genoeg gekrabbelt want ze laat me weten ( ze trekt me bijna van men stoel ) dat het soeptime is dus ... 

liefs


>> Reageer (12)
29-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- voila ....

Voila se ....

grtz & bedankt

Het mag  vandaag wel wat groter en lang en breed erover palaberd worden  of  van de daken roepen dat we in een vrolijke bui zijn( maar wees gerust zal ik zeker niet doen )  En dit alles te danken aan .... dat heerlijke weer !  Zou 100 maal kunnen herhalen( wat ik ook niet zal doen ) " geniet ervan" al denk ik dat zoiets niet nodig zal zijn en dat die kriebels bij iedereen al gevoeld worden en daarom genoeg gekrabbel ...... Geniet van het weekend 

liefs

 


>> Reageer (8)
28-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28-en ....

Wens jullie allen een ...

grtz & bedankt
 

en dat zal het zeker worden als je buiten die stralende zon ziet !We zouden al een echte zuurpruim moeten zijn om nu nog komentaar te hebben op het weer , dus we danken  die weergoden  daarboven dat ze ons eindelijk  wat van dat moois gunnen ! Wat doet het het plezier om eindelijk iets possitiefs te kunnen krabbelen over het weer een mens herleeft è ! Kan er niet over zwijgen en het  kriebelt om de zon te voelen op men  gezicht en .... zal er verdraaid maar aan toegeven ook sè we zijn er klaar voor laat de zon maar schijnen  dus...

liefs  


>> Reageer (7)
27-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- word...

Word het een mooie zonnige dag vandaag ??? ja welles of neen  nietes ???? Och we zullen het raden ernaar maar laten voor wat het is ,we zullen wel zien dus hou ik me simpelweg bij dit ....

grtz & bedankt
 

wat ook de dag is en ook nog mag worden ! Zitten we nu toch al weer over dat weer te palaberen ? het lijkt wel of dat onderwerp onze grootste zorg is wel .... vandaag gooien we die zorg(?)  mooi overboord en weigeren dit als een belangrijk punt in onze dagelijks agenda aan te stippen ! We laten ons door niets tegenhouden om er een gezellige dag van te maken .... doen jullie mee ????? 

liefs 


>> Reageer (11)
26-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26-ook...

grtz & bedankt

Ook al is dit voor velen  letterlijk misschien nog toekomstmuziek met onze beperkte mogelijkheden maar ... niets houd ons tegen om virtueel de vleugels te spreiden in onze eigen beperkte bubbel ! We gebruiken onze fantasie en ff wegdromen  .... en dit  kan ons  voor even een vrij gevoel geven ondanks alles ! Oei ......was zelf al aan het wegdromen zal er maar een punt achter zetten maar .... niet voor ik jullie wat ook het weer ook is of word  een heerlijke dag gewenst te hebben  ( met of zonder fantasie )!

liefs 


>> Reageer (12)
25-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25-we....

We zijn ....

grtz & bedankt

Wat we allen voor nu  de maand Mei wensten en nog steeds wensen  is nog steeds geen werkelijkheid geworden , waar ik het over heb kunnen jullie al wel raden zeker ( het is niet die corona) maar weiger vandaag koppig over die 2 woordjes te spreken " ... -...."  !!!!!Dat onderwerp is daar mee voor de rest  van de dag van de  baan sè en we kijken tevreden vooruit naar wat de dag ons nog  zal brengen !

liefs


>> Reageer (7)
24-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- zeker ...

grtz & bedankt

Zeker nu het een maandag is met een gouden randje of simpelweg .... een Maandagsezondag !Het  weer ????  geen komentaar meer dan  ....hetzelfde als iedere grijze  dag !Maar we blijven optimist" aan iedere lange weg komt er toch ooit  ook eens een einde " dat is van toepassing op het weer en ook op die rotcorona eens straalt er een schitterende zon en kunnen we weer( met geduld en hoop )  ons gewone leventje terug oppakken  !

liefs


>> Reageer (9)
23-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- en ...

grtz & bedankt

En het word dubbel genieten van die  dag  want die  " Pinksterenzondag " brengt voor morgen ook nog een Weekedagszondagje  ... in het kort een plusdagje mee !Een vooruitzicht om van te genieten wat we dan ook met alle plezier zullen doen !Veel valt er vandaag niet te babbelen of te krabbelen geniet van je ( voorlopig toch nog zonnige ) dag !

liefs 


>> Reageer (5)
22-05-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- we ....

We laten ons niet tegen houden door het weer om er een ...

grtz & bedankt

 van te maken ! Ook al zou ik nu graag op de zeedijk zien hoe de zee    met woest geweld toont tot wat ze in staat is bij stormweer   ... blijf toch mooi thuis  lekker  gezellig warm zonder al dat geweld ! Je huisgenoten ( en jezelf ) ff verwennen  in het weekend moet ook kunnen .Ook al moet je die in je eigen huis doorbrengen zonder wandeling of terrasje doen.... gezellige sfeer is overal mogelijk .Wat het weer nog voor ons in gedachten heeft ... hou het veilig en geniet van wat we hebben !

liefs

 


>> Reageer (12)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Hallo
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • fijne mid-week
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • genieten zullen we, mijn broer komt op bezoek, steeds lachen geblazen


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!