Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

29-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- wens ...

Wens jullie allen vandaag een ...

Ondanks ge grijze lucht en de niet zo mooie voorspellingen van onweer - regen en al wat daarbij hoort ! Zelfs dat weer ( waar we tegen morren ) worden we gewoon want alles went dus ..we kunnen er maar beter het  beste van maken zonder morren !We kunnen alleen hopen dat die zon  zo vlug mogelijk de bovenhand  krijgt over die grijze wolken , wat we dan ook met volle overtuiging doen  ! Nu genoeg over dat weer want hoe ik het ook probeer met strijkplank- strijkijzer en het te strijken wasgoed gereed te leggen  .... het lukt niet ... dat strijkijzer weigert halstarrig  dat stijkklusje in zen eentje te klaren ....dan maar zelf aan de slag  !

liefs


>> Reageer (9)
28-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- met ...






"Met een goede start is reeds de helft van het werk geklaard !" dat waren steeds de wijze  woorden van de mama als ze zag dat we ergens weigerachtig waren om er aan te beginnen ! We vonden het toendertijd  in onze onwetenheid als kind wel wat flauw gepraat maar achteraf met opgroeien en ondervinding moeten we eerlijk toegeven het was wijze raad gebaseerd op ondervinding  .Als je iets start vol overtuiging en goede moed lukt alles beter ( zelf nu nog )Daarom dat we vandaag met volle moed aan die Maandagse klusjes beginnen !!

liefs


>> Reageer (12)
27-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- zijn ....

Zijn we hier dan ook van plan maar  we hebben ondertussen al wel geleerd ... iets plannen is èèn ding maar het uitvoeren is soms een totaal ander ding  ! Maar er is niets mis mee  met steeds blijven proberen hè !Vrees dat de zon met hetzelfde probleem zit ... aangename temperatuur maar die grijze wolken doorbreken lukt haar momenteel nog niet ... blijven proberen is de oplossing ! Wat niet lukt wel daar kunnen we ook mee leven ! Hoe de dag ook verder verloopt ... geniet van je Zondag !

liefs


>> Reageer (8)
26-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- dat...

Dat is nu de bedoeling wan het weekend ... ff rustig adem halen zonder de druk van de werkweek en dat kan een werkend mens zeker gebruiken in deze steeds drukke samenleving .Ook al is die werkweek reeds lang achter ons en hebben wij senioren iedere dag weekend ( word toch zo gezien door sommigen )ook wij kunnen het niet laten om druk te zetten op ons dagelijks doen !Och ...  wat ik wil zeggen met al die overbodige woorden  kan ik beter  bundelen in 4woordjes.... Geniet van je Weekend  !

liefs 


>> Reageer (5)
25-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- en ...






En zo te zien als je buiten kijkt zullen we er weer zelf een fijne dag van moeten maken want het is weer regen vandaag ( hier toch) maar we geven niet op wat niet is .... kan nog komen ! (Al gebruiken we tegenwoordig wel veel die zin)Och met een koffietje ( of thee) aan de pc is ook best gezellig zeker als er bovenop  het Weekend voor de deur staat  !Dit doet me terugdenken aan de schooltijd van toen vele jaren terug ... hoe gelukkig we waren dat we de zaterdag slechts een half dagje moesten doorbrengen op die schoolbanken en  dan konden genieten buiten ( eender hoe het weer  er uitzag)voor de rest van het weekend ! Zou dat ergens blijven hangen zijn in ons koppeke dat we steeds heel  tevreden zijn met het weekend ??? wie weet !! 

liefs


>> Reageer (9)
24-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- weer ...

Weer een nieuwe dag ...word het een rustige dag of eentje met wat hindernissen ?- word het een zonnige dag of grijze dag  na dat gedruppel van daarnet ? Zoiets  is allemaal koffiedik kijken en hoe we ook ons best doen en met de hulp van  alle moderne spullen lukt ziiets niet  Voorspellen is makkelijk maar iets met zekerheid weten is een totaal ander ding ! .Wat het ook word we zijn steeds dik tevreden met iedere nieuwe dag en wat het ook  word daarom  ....

We  zullen wel zien wat het word  !

liefs


>> Reageer (8)
23-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- het...

Het is vandaag niet èèn maar een gans pakje goedermorgens !We moeten van alles uitvinden om dat grijze weer wat op de achtergrond te duwen è maar wat niet is kan ... erzovoort ! Mijn dag kan al vast niet meer stuk het waarom????? .....als je de e-mails opent en een achterkleinkind  ziet...

  Zoiets  gebeurd nog maar stel jezelf in men plaats ... door problemen met de pc en het steeds  uitvallen van het internet enkele dagen geleden  waren er fotos van die pc verdwenen, gelukkig alleen die van een drietal maanden ( de rest stond reeds veilig op een harde schijf ) .Maar  met die foto van Jaiden  is nu een nieuwe start gemaakt en de rest zal wel volgen... dus men dag kan niet meer stuk ! Wel hoop voor jullie dat je ook zo'n hoopvol dagje mag beleven  !

liefs


>> Reageer (7)
22-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- zag ...

Zag daarnet op het seniorennet" wat is je favoriete muziek? " Alle soorten om uit te kiezen maar .... mijn persoonlijke favorieten stonden er spijtig genoeg niet bij . Zoals de muziek als je buiten komt en  de vogeltjes die fluiten  welgezind is wel men ding   ! Na jaren in een druk en luidruchtig huishouden -veel met muziek bezig geweest op verschillende vlakken is mijn absolute favoriet " de muziek van de stilte " die is zalig om te horen ! Alleen als ons Stefke in huis is dan klinkt er hier nog muziek want ze is een grote muziekfan ! En zo heeft ieder zen eigen keuzes in het leven , Voor nu wens ik jullie   met of zonder regen een ...

(met of zonder muziek) liefs


>> Reageer (9)
21-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- start ....

Start ...

 

Start de dag met een lach ?Die lach zullen we wel in onszelf moeten zoeken want die èèrste Zomerdag werkt zeker niet mee  om als we buiten kijken een spontane glimlach op ons gezicht te toveren ! Maar we zijn gewoon om te leren leven met wat we krijgen en dat zal ons vandaag ook wel weer lukken ...om er ondanks regen en het ontbreken van zon er toch een gezellige dag van te maken dat kunnen we vast en zeker wel !Die was zal ook wel drogen in de wasautomaat en er bestaat nog steeds zoiets als een parapluke als we buiten moeten. Maar de bloemen en planten in de tuin of op je terrasjes zijn tevreden met die regen en dat is  toch een pluspuntje aan deze dag  dus .... waarom jammeren . Een slecht begin kan soms  worden vervolgd door veel  betere  dingen dus ... alles kan als we er maar op hopen en erin geloven ! 

liefs


>> Reageer (8)
20-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- oef!

Oef ! .... eindelijk wat rustiger in huis en vlug hier ff loeren en een krabbeltje zetten , maar verwacht er niet teveel van want ons Stefke houd nogal veel van doen alsof en dat is gewoonlijk hetzelfde scenario " zij de  konnegin en ik ben haar dienstmeid "Dan moet die blog wel ff wat  wachten tot ik de vrijheid krijg om iets anders te doen van hare  majesteit   achternana  te hollen !  Zet er dus vlug een punt achter en maak er nog een ...

 

liefs 


>> Reageer (11)
19-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- Weekend ...

" Weekend " en op dat woord volgt natuurlijk  " Weekendmodus " we zijn toch gelukkige senioren  dat we nu  de kans hebben om het zo te kunnen  zien ! ( nu ff ouwe meekespraat boven halen )Doet me toch terug denken aan de tijd  dat er hier 7kinderen in huis rondliepen ... het was eerder een tandje bijzetten dan" niets moet en alles mag en kan " .Och verleden tijd is verleden tijd en daarover denken we liefst  aan de goede dingen van toen !We leven in het nu ... en dat ziet er buiten niet veelbelovend uit , we zullen er zelf een mooi weekend van  moeten maken dus voor iedereen ondanks de grijze lucht  ..

.

liefs  


>> Reageer (13)
18-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18-een...

Dat is wat ik iedereen van harte toewens maar ... of het ook een zonnige  dag  zal worden moeten we nog afwachten want niemand van ons kan voorspellen wat het gaat worden ( zelfs de weerman soms niet ).Klink zoiets nu  niet  wat negetief ???Zeker niet want  we hebben al iets om naar uit te kijken het weekend is op komst en dit kan ons goed humeur niet in het water doen vallen .

liefs


>> Reageer (7)
17-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- een...

En daarmee is de dag weer gestart !Al zag het er daarnet niet zo schitterend uit buiten met gedonder en regen imaar nu is  langzaam de lucht terug aan het opklaren , hopelijk hebben we het gehad voor vandaag en krijgen we terug zon.( daarmee is het weerbericht van aan de kust weer afgelopen voor vandaag ).Al begrepen zeker veel heb  ik vandaag niet te krabbelen want dat strijkijzer en strijkplank wenken me voor het terug te warm word dus ...

liefs


>> Reageer (8)
16-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16-kort

Het is vandaag door onvoorziene omstandigheden een  superkort krabbeltje(kan wel eens gebeuren è )maar toch wilde ik jullie een super gezellige dag wensen !Oja...  ook nog dit ..

.

liefs


>> Reageer (7)
15-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- het...

Het was wel ff wennen aan de kust  deze morgen  die lagere temperatuur en nog grijze lucht maar zoals steeds ... wat niet is kan komen  !Voila en daarmede zit het weerpraatje er weer op voor vandaag !Zat hier naar dat scherm te staren en wist niet wat te krabbelen en dan begint een mens maar over het weer hè.Och ...of we het nu  willen toegeven of niet  zoiets doen we allen wel eens .  Een moeilije start  van een gesprek en wie is de redder in nood ???? "een babbeltje over het weer "!Ola de wasautomaat laat  me weten dat haar werk erop zit dus  ....






liefs


>> Reageer (6)
14-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14-joepi !!!

Joepi .... we zijn terug in bloggenland en onder de mensen !Ook al zijn door het steeds overwachte uitvallen  van het internet fotos & documenten  verdwenen van de Pc , dat is slechts een kwestie van tijd om alles terug op te zoeken maar ... er is een einde gekomen aan het steeds weer opnieuw beginnen met schrijven door het uitvallen van het internet ! Is dan ook in een vrolijke bui op deze namiddag dat ik jullie allen van harte dit wens ....

liefs


>> Reageer (11)
13-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- vaderdag

Aan alle papas een heel fijne ....






Geniet van je dag en laat je maar eens lekker verwennen   !

liefs


>> Reageer (6)
12-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.






Ook al is de lucht grijs en zonder zon( voorlopig toch ) maar met het idee van “ wat niet is kan nog komen “ in ons koppeke , laten we ons Weekend toch niet verpesten door dat grijze weer sè !Al staan hier de zenuwen wat gespannen want het internet heeft hier kuren en laat ons nu en dan in de steek ! We weten allen maar veel te goed als ons peeceeke het laat afweten is het balen è .Ale ….we zullen er toch maar het beste van maken en wat geduld( ??) hebben !

liefs


>> Reageer (5)
11-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- met.....

1.

grtz & bedankt

Met zoiets beginnen  als een " goede Morgen " wensen geeft altijd een goed gevoel , net of je een persoonlijke handdruk wisselt (wat tegenwoordig nog altijd niet kan Pfff ) maar wat nu nog niet kan komt steeds dichterbij ! Het was vandaag een vroege start met een mistlucht hopelijk krijgen we vlug weer de zon te zien ! 

liefs


>> Reageer (7)
10-06-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- wens...

Ik wens ... ik wens ... ikwens ....

grtz & bedankt
 

Wees gerust ben niet aan het stotteren of er zit nog geen vijsje los in het koppeke hoor  maar wilde  simpelweg aantonen dat het uit ganser harte is die wens ! De wereld ziet er nog altijd even zonnig uit .... dus waarom mogen we niet vrolijk zijn en eens het zotje uithangen ?Maar zal het maar niet te bont maken en er een punt achter zetten voor nu dus ...

liefs


>> Reageer (8)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Hallo
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • fijne mid-week
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • genieten zullen we, mijn broer komt op bezoek, steeds lachen geblazen


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!