Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

21-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- en ...




En waarom ook niet ? Het ziet er naar uit dat het niet alleen een nieuwe dag word maar ook een zonnige dag ! Dus die klusjes kunnen wel ff wachten hoor ! Denk dat ze daarbopven zich willen verontschuldigen dat het een rotzomer was en ons daarom die mooie dagen zomaar als extraatje geven , hoe en waarom is tenslotte van geen tal  we kunnen er maar van genieten ! ( zal ik ook doen ) Daarom het hier wat aan de korte kant houden en genieten jullie er ook maar van! ( omdat we niet meer bij de wekgroep horen wil niet zeggen dat we geen recht hebben op een dagje extra verlof è  )

liefs


>> Reageer (7)
20-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20-de....

De nieuwe week is weer van start gegaan ... wat ze ns zal brengen is afwachten en dagje per dag uur per uur zullen we het wel zien.Zal het moto van mijn moeder " Steeds  gereed zijn voor een tegenvaller  maar vol moed het beste hopen  " in ere houden want zij heeft  met veel moed de dood van 3 van haar  kinderen overleeft enverwerkt en  kon  toch nog fluitend rondlopen! (waarvoor ik haar bewonderde ) Soms vraag ik me af ... zouden wij zo sterk kunnen zijn als zij  was ?????Maar " het verleden is het verleden en de het leven gaat verder dus wens jullie een ..




.

liefs 


>> Reageer (10)
19-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- wens...

Wens jullie allen een ...




niets is  beter om er een ontspannende dag van te maken dan tijd te nemen voor  een rustig ontbijt ! Het word weer een  zonnige dag en veel meer  geklets erover  hoeft er niet bij ook al zijn we optimist  .....geniet van die nazomerse dag want straks zal de herfst haar intrede doen en  die stralende dagen  vervangen !

liefs


>> Reageer (13)
18-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- het ..

Het is weer zover ... het is er waar we steeds met veel plezier naar uitzien.. het Weekend !Ook al liggen voor ons  senioren  die drukke werkdagen al lang achter ons ... zijn die 2 dagen nu  een soort van bonus om zonder ons schuldig te voelen  het wat kalmer aan te doen en te genieten !.Onszelf eens een extraatje te gunnen moet kunnen op die dagen .Zijn we nu weer aan het   dagdromen ????? Hoop van niet de weekendmood is er al  ... nu nog  proberen die droom waar te maken ! Dus ..





liefs   


>> Reageer (7)
17-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17-een ..

Zat daarnet aan het denken ...een mens is toch een soort van gewoonte diertje è .. iedereen heeft zo in de loop der jaren  gewoontes aangekweekt  waar we ons nog  aan houden ! Hier is eentje ervan een overblijfsel van  toen alle kinderen nog thuis waren  .. boodschappen doen op Vrijdagmorgen toen de kinderen naar school waren ... dan waren  die kasten weer bijgevuld en konden we weer voor de rest van de week  hongere maagjes vullen! Zelfs nu de kinderen bijna allen het huis uit zijn die gewoonte is gebleven ( al is datboodschappenlijste ondertussen  heel wat korter geworden )Maar nu genoeg gekletst daarover het is tijd om woorden om te zetten in daden !Alleen nog dit ...




liefs 


>> Reageer (11)
16-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16-en




En daar mee starten  we het krabbeltje van de dag want momenteel terug stralende zon ! Heerlijk terrasjesweer ook al is het op je eigen terras ... kijken naar de nog steeds groene blaadjes aan de bomen - de nog bloeiende bloem .... Oesje ben  ik nu aan het wegdromen ? Niets aan te doen ook al zijn we halfweg Septemberen  die zon geeft je nog steeds  een zomers vakantie gevoel !Daarom... niet vergeten te genieten van  de dag !

liefs 


>> Reageer (9)
15-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- de...

De zon is een gevecht aan het leveren met de grijze wolken ... wie van de twee de overwinnaar zal worden ??? moeten we braafjes afwachten ! Voor wie we duimen hoef ik er niet bij te zeggen zeker  want we zullen allen wel dezelfde wens hebben wie het gevecht zal winnen ! Genoeg daarover we zullen wel zien wat de dag verder zal brengen wat het weer betreft . Iedere dag is toch steeds een nieuw ontdekkingsreisje in ons leven , soms valt het mee - soms valt het tegen zo is nu eenmaal het leven ! Maar dat is toch men wens  vandaag voor iedereen  ...




liefs


>> Reageer (9)
14-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- kreeg ..




Kreeg daarnet in berichtje op men Gsm en met dat ding in men handen dacht ik terug aan de tijd zonder dat gsmmeke ! Het is tegenwoordig bijna niet meer te geloven wat dat ding teweeg heeft gebracht in een mensenleven ! Als je moeder was en de tieners waren  s'avonds ergens naartoe ... hoe ongerust we waren als ze ook maar 5minuten te laat nog niet  thuis  waren. Van slapen kwam er niets in huis en met de telefoon bellen kon niet je liep de muren op Pff!  Dat  de jonglui van tegenwoordig wel op die momenten hun Gsm naar de verdoemenis wensen zal waarschijlijkl wel zeker zijn ! Als je nu ziet hoe die kleintjes van 2 jaar tokkelen op die Gsm en zonder problemen "You tube" aandrukken  om hun favoriete muziek te horen of een selfie te maken dan denk je wel eens ... "kon ik maar zo handig zijn met dat ding " Verorie  dat is nu echt ouwe meekespraat vandaag  ! Nog een gezellige dag gewenst 

liefs 


>> Reageer (8)
13-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- en.




En met dit is de blogweek  ook  weer gestart en meteen  een late start   ( klusjesmaandag è )Maar als ik zo naar buiten kijk.... heerlijk - zalig en nog eens heerlijk ... wat een zonnetje vandaag  !Een mens krijgt  net  zoals die zon er een even stalend  humeur van ( waar zelfs die maandagklusjes niet tegenop kunnen )Zien jullie het ook buiten .... hoe dat zonnetje wenkt om te genieten van het mooie weer????? Nog niet ??? Wel kijk maar eens goed ....  en geef maar toe aan haae wenken  want daar kan toch  niemand aan  weerstaan  !

liefs 


>> Reageer (7)
12-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- het ....

Het is Zondagmorgen en daarom wil ik dat  kleine pakje langs het internet naar jullie door  sturen...





Het is niet veel maar wens toch dat het  kleine pakje een voorbode mag zijn  van een gezellige dag voor jullie  !Geniet  nog  van  deze laatste dag het weekend ! 

liefs 


>> Reageer (14)
11-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- oeioei

Oei --- dat is een ander paar mouwen vandaag buiten zo te zien ,  verdraaid wat mist een mens toch na enkele dagen al dat stralende zonnetje maar zoals altijd ... wat niet is kan nog komen è !Voila we zijn weer weekend iets waar we allen steeds naar uitkijken en daarom vandaag dit ...



Wat het weer ook is of word geniet van je Weekend !

liefs


>> Reageer (7)
10-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- als...

Als je zo dagelijks door het nieuws zit te neuzen dan valt er toch iets op ... hoe mensen reageren op alles en soms strijdvaardig tegenover elkaar staan en spijtig genoeg het niet altijd bij woorden alleen blijft ! Dan denk ik met wat heimwee terug aan de jaren 60 .... " Love is all you need  " en de verdraagzaamheid van toen , wat blijft er daar nog van over ????Volledig mee akoord andere generaties zijn andere zeden en gewoonten  maar ben ik  daarom een softie dat ik  die mentaliteit een  heerlijk tijd  vond ?Misschien is dit alles maar ouwemeekespraat maar toch vandaag dit ....




liefs


>> Reageer (9)
09-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- wens ...

Wens jullie vandaag een ...




.

en zorgloze dag toe ! Weet verdraaid goed dat zoiets  soms bij  bepaalde gebeurtenissen en momenten  in je leven  een  soort van wensdroom kan zijn maar er is niets mis met steeds hoop erop !  Ola ... daar buiten  is  de zon die grijze lucht is verdwenen om plaats te maken voor stralende zonneschijn  .Gaat het soms ook niet zo in het leven ?????

liefs


>> Reageer (8)
08-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8-Zijn ...

Zijn jullie er ook klaar voor om te doen zoals Jaiden ( achterkleinkind)??????





Hij staat te trappelen om buiten te kunnen spelen en  heeft reeds zen voorzorgen genomen om veilig te genieten van dat moie zonnetje ! Denken jullie er net zo over ??? Wel dan heb ik maar één woord daarvoor  "DOEN" en geniet ervan ! ( ook al is het in de schaduw )  

liefs


>> Reageer (10)
07-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- niets ..




Niets aan te doen .. bij dat stralende weer denk je aan de zee .. je droomt weg en denkt aan de tijd dat de kinderen klein waren en die bezoekjes aan zee ! Van reizen kwam hier niets in huis en de zee was steeds de oplossing om ff te ontspannen zowel voor de kinderen als voor ons tot ... ons Stefke er was ! Moest je  proberen om haar bezig te houden in dat mulle zand ... niet kunnen lopen  in het water  zoals de broers en zusjes enkel daar in het zand zitten want met iets spelen kon ze niet , haar enige bezigheid was ... zand in haar mond steken!  En zo kwam er een einde aan die bezoekjes aan zee wat ik nog altijd jammer vind maar dit was toen   ! Maar alles is veranderd als ze nu de zon ziet kan je haar niet binnen houden en geniet ze op haar eigen manier  ervan  !

liefs


>> Reageer (6)
06-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- en ..

 




En kan die week nu beter starten dan vandaag ??? Denk het niet ... stralende zon en warme temperatuur maar niet zo dat het zweet van ons afdruppelt ! Als we het weer op bestelling zouden kunnen  doen weet ik bijna zeker dat we voor dat soort weer zouden kiezen !Amaai dat is nu eens totaal anders dan dat sakkeren op dat weer dat we bijna de ganse zomer hebben gedaan ! En nu zit dat weerpraatje  () van vandaag erop hoor want het is nog nog altijd Maandag en dat is .... Klusjestime !

liefs


>> Reageer (6)
05-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- het ..

Het is vandaag op zen Zondags .... superkort en in vliegende vaart! maar wat valt er meer te zeggen op zo'n zonnige dag dan ...





Hopelijk doen jullie dat met  veel geestdrift zoals hier

liefs 


>> Reageer (11)
04-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- voor ...

Voor allen ...




gewenst ! Fijn ja dat is het  zowiezo altijd  maar ... dat beloofde zonnig ??? dat is aan de kust  nog niet te zien hoor !  Maar zoals steeds we zijn en blijven optimist want " wat niet is - kan nog komen ". Laat de  " weekendmood " in je maar los en  hoe het weer ook is of word laat je Weekend niet verknallen en geniet ervan !Wil jullie van harte bedanken voor   de verjaardag wensen aan ons Stefke, ook al kan zij zoiets niet begrijpen  ... voor ons  was het  echt hartverwarmend.. bedankt  !

liefs


>> Reageer (6)
03-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- 3-9-1972

" 3-9-1972" De dag dat ons Stefke ( leeuwke ) geboren is .! Blij met de geboorte maar .... wisten dan nog niet wat er allemaal zou volgen want toen bestonden al die mogelijkheden zoals de dag van vandaagnog niet  ! Als moeder had je vlug gezien dat er iets niet klopte maar ze was bijna 3 jaar( kon nog niet alleen zitten of  lopen )  tegen dat de dokters eindelijk  wilden  toegeven dat ze mentaal mindervalide was en nooit zou kunnen lopen en zeker geen 12 jaar zou worden






Dat is ons Leeuwke toen ze 7jaar was en eindelijk kon lopen ! Ze kan niet spreken maar weet verdraaid goed wat ze wil en  is ondanks de voorspellingen van de dokters nog altijd kern gezond !Hoop dat het zo verder gaat en nog mogen genieten van haar fratsen en kuren ! Gelukkige Verjaardag Leeuwke ( die bijnaam Leeuwke is er gekomen omdat ze na vele jaren zonder één geluid uit te brengen eindelijk geluid uitbracht  )

liefs


>> Reageer (11)
02-09-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- ook ...

Ook al is de dag grijs gestart ( en nog steeds ) we zijn en blijven optimist , daarom starten we vandaag met dit ..






Wie  weet zorgt  het weer nog  straks  voor een zonnige verrassing en nu   genoeg over dat weer... want dat " to do lijstje " voor vandaag zit rond te spoken in men koppeke en de nr1 is ... wekelijkse boodschappen doen dus ... 

liefs


>> Reageer (6)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • fijne mid-week
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • genieten zullen we, mijn broer komt op bezoek, steeds lachen geblazen
  • Vriendelijke Dinsdaggroeten van willy
  • Ik wens al mijn blogvrienden een fijne midweek toe


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!