Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

30-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- het..

Het ziet en voelt aan als echt Halloweenweer ... wind - af en toe regen kortom griezelig weer maar toch zijn we koppig wat dat weer betreft en daarom ..



.

Waarom ook niet ...  niets houd ons tegen en zeker niet het grijze  weer! Als we naar die kleine peuters kijken die nog steeds  genieten van die halloweensfeer kunnen we  niets anders dan blijgezind zijn en ons laten meevoeren door hun geestdrift ! De slotsom van het gekrabbel van vandaag ..... geniet van je halloween Weekend ! 

liefs


>> Reageer (11)
29-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- al ....

Vrijdag vandaag.... word het al een start van een feestweekend griezelen ????? Misschien wel - misschien niet maar wat ik  zeker  weet is dat het voor achterkleinkind Jaiden een dubbele feestdag word vandaag !






Halloweenfeestje  verkleed natuurlijk  in het  kinderdagverblijf en met snoep geshenkjes voor  zen speelmaatjes waar hij nu afscheid van neemt ! Het is tijd om te starten met  de schooltijd  . nu voelt hij zich zelf geen baby meer maar  een stoere kerel  ! Of dat ook zo  zal worden of al is   .... zal de toekomst uitwijzen ! Nog een gezellige dag gewenst  van hieruit met  veel ..

liefs


>> Reageer (9)
28-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- dat ...



Dat  1ste "goed geslapen"  moeten  we als senioren  zoiets  soms wel met een korreltje zout nemen maar ... als het maar dat is kunnen we er best mee leven ! Maar voor het 2de  daar staan we iedere  dag opnieuw  startklaar  voor ,benieuwd om te zien wat die nieuwe dag ons zal brengen ! Als we de weerman mogen geloven word het een zonnige dag maar als ik buiten kijk ..... alles nog grijs ! Maar zoals steeds ... wat niet is- kan nog komen  ! Wat is " hoop " toch een mooi ding è , het maakt je leven zonniger zelfs als die zon  niet te zien is ! Wat het ook is of zal worden er zijn vele kleine dingen om er een gezellige dag van te maken en dat zullen we ... zeker doen ! 

liefs 


>> Reageer (11)
27-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- vandaag ....

Vandaag komt  de zon nu en dan  ff tussen de wolken door loeren , hopelijk krijgt ze de bovenhand op die wolken ! Ola ..hou het hier vandaag eens  door onverwachte omstandigheden superkort  maar toch nog vlug een ...



.

liefs


>> Reageer (7)
26-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- ook ...

Ook al is het wat later dan andere jaren  en hebben we er lang moeten op wachten maar langzamerhand komt die mooie ...



.

te voorschijn !We mogen dit jaar een dikke duim geven aan die Herfst ... we zijn verwend geweest met temperaturen die meer naar late  nazomer toe gingen  dan stormachtig herfstweer ! Er word over ons mensjes vertelt dat we  steeds klagen over het weer van  dit of dat te veel of te weinig  wel   ... dat was nu eens  vandaag  een pluimpje op de Hersthoed  en geen gemor over het weer sè ! Wens jullie dan ook een gezellige dag vandaag met liefs van uit 't Rommelkotje !


>> Reageer (9)
25-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- voila ...

Voila sè...






De  halloweenkoets is startklaar  om de fans van dat halloween gefeest  voor een ganse week naar ieder griezelig  feestje hoe klein het  ook het is  op sleeptouw te nemen  !Dat griezelig gefeest is niet bepaald mijn dada maar wens de liefhebbers ervan een schitterende week! Zonder die kleine peuters te vergeten die het meeste plezier hebben om verkleed van deur tot deur te gaan en  die snoepjes op te halen ! 

liefs


>> Reageer (7)
24-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- stralende ...

Stralende zon - weinig wind - Zondag en verwendag  en een bloemetje erbij en wij die er alles aan doen om er het beste  van te maken   ... wat moet het nog meer zijn om van deze herfstdag een stralende dag te maken ?Zou het verdraaid ook  niet weten dus wens ik jullie een ....



liefs


>> Reageer (10)
23-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- veel ...

Veel gekrabbel vandaag hoeft niet  ...De zon straalt in een hemels blauwe lucht( hier toch ) ze zet ons aan  om er een heerlijk herfstweekend van te maken ! Laat die Weekendmood je stemming over heersen en geniet ervan ! Dus alles wat ik vandaag wil of wou zeggen kunnen we samenvatten in èèn zinnetje....



liefs 


>> Reageer (9)
22-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22-wens...

Wens jullie bij de start voor vandaag allen een ...



Of het een mooie zonnige  dag zal worden ? dat is afwachten en zullen we slechts beetje bij beetje zien maar ... een fijne dag kunnen we  zonder hulp van weer of wat dan ook zelf van maken ! Dus aan de slag voor vandaag en bedoel daar niet mee met trekker of dweil hoor  maar met de vraag " Wat kan ik nu doen om van die grijze dag er eentje te  maken met een gouden randje ?" Of simpelweg ff doen wat in je opkomt en de rest zal wel volgen waarom ook niet ?En zo nemen als aanloop naar een onspannen  weekend de druk weg die we soms op onze schouders voelen! Hoe en wat je ook doet geniet van je dag !

liefs 


>> Reageer (9)
21-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- geheimen...

We hebben allen in ons leven wel een soort van geheim(tje ) of voorvalletje  waar we niet graag over spreken en liever  verborgen willen houden in het vergeethoekje van ons hart, zoiets is menselijk  !Maar er zijn ook een ander soort van geheimpjes die je gelukkige momenten bezorgen en die je koestert en nooit vergeet !Zoals van die momenten samen met je kleinkind of zoals hier afgelopen Zomer met achterkleinkind Liam ....






Over wat je met zen tweetjes babbelt geeft minder belang dan die vertrouwelijke  momenten samen, die je niet meer vergeet ! Dus een geheimpje hoeft niet altijd negatief te zijn ... het kan je ook vreugde schenken ! Ondanks het stormweer ( hier toch) - een gezellige dag gewenst !

liefs

 


>> Reageer (8)
20-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- die ....

Die pompoenen ... Het mooiste voorbeeld  dat de Herfst er is ! Met hun mooie kleur geven ze de grijze herfst meer kleur , zonder dan nog niet te vergeten  die pompoensoep waar we ieder jaar naar uitkijken ! Hier is er dan steeds de vraag ... waneer ga je weer eens  pompoensoep maken ? En op die dag komen ze  dan altijd "per toeval" ff langs ! Herfst heeft zoals ieder seizoen zijn eigen momentjes die je vreugde bezorgen , je moet alleen de moeite nemen om ze te zien  dus voor vandaag een .



liefs 


>> Reageer (8)
19-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- dit....

Dit weer doet me terugdenken aan de kindertijd .... hoe de mama kon stoefen  dat toen ze jong was die zomers veel warmer waren en de winters veel kouder ! Ondertussen is zoiets al jaren en jaren geleden en vraag me toch af .... hoe zou ze momenteel  gereageerd hebben op het weer van nu ????  We kijken zelf verwonderd naar die zachte   temperatuur de nog groene bomen en struiken ook al naderen we November hoe zoiets mogelijk is ! Vragen erover stellen of proberen te achterhalen hoe  zoiets Kan ???? Dat is voor de weermannen het enige wat er voor ons van nut is ...  nu  genieten van wat we krijgen van het  weer dat we hebben en hoe het verder zal aflopen ... zullen we wel zien ! Dus voor nu een ...



liefs


>> Reageer (11)
18-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- die ..



Die meeste Maandag klusjes  zijn al een deel opgelost en nu tijd om eerst ff een koffiestop te  houden  !Als we niet  zelf  voor even de rem erop zetten ...doet het niemand anders  het voor ons ! Dus .... eerst koffie( ff peeceeke loeren ) en dan de rest !  Ondanks een frisse temperatuu worden we vandaag weer verwend met stralende zonneschijn en toch ... is het nog altijd Maandag  wat wil zeggen .... terug aan de slag !

liefs 


>> Reageer (7)
17-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- zoals ..






Zoals iedere Zondag is hier dat gekrabbel in vliegende vaart want .. staat er hier al weer eentje ( stefke ) te trappelen aan de kast waar ze weet dat de koekjes  zitten ... dan is het schudden aan de deuren in de hoop dat die gesloten deuren toch zullen  open gaan !Als het dan niet lukt  ben ik de pineut die het moet ontgelden pfff ! Dus  we zetten er hier een punt achter en geniet van je zonnige  Zondag en niet vergeten... Zondag  is ook een verwendag  !

liefs 


>> Reageer (12)
16-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- eindelijk !!!

Eindelijk .... Door al dat corona gedoe eindelijk gisterenavond  voor de eerst eens terug  kunnen op bezoek gaan en heb er verdraaid echt van genoten ! Maar  die avondbezoekjes aan  de blogmaatjes is er spijtig genoeg daardoor ook in duigen gevallen ! Maar vandaag stappen we weer op het treintje van iedere dag en blijven braafjes in ons kotje ! We zijn Weekend - geen zon te zien - grijze lucht - laat dit alles je niet tegenhouden om er een geweldig  Weekend van te maken ...




 liefs 


>> Reageer (7)
15-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- en ..



En zoals idere dag zetten we de dag in met een  kopje koffie( of enkele) !Van die grijze lucht buiten daar storen we ons niet aan we zijn in de Herfst met alles erop en eraan . Al krijgt die Herfst toch een dikke pluim voor het weer dat hij ons tot nu toe gegeven heeft ... we konden en nu nog genieten  van een nog steeds  groene natuur ( we moeten voorlopig nog niet teveel bruine  afgevallen blaadjes samenvegen )Ook al pruttelen we wel eens tegen als het mooie weer er op zit maar  het ligt aan ons om ons aan te passen aan het ritme van de seizoenen! Mischien help dat aan passen een stuk beter als we ons wat verwennen  met een nieuw pulleke of dat paar botjes waar  je al lang je oog had laten op vallen ( alle trucken zijn geldig om te shoppen  è !

liefs  


>> Reageer (13)
14-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- een ...

Een ...



Ook al is de zon nu nog niet van de partij maar ... wat niet is kan nog komen é ! Nooit  de hoop verliezen op wat beters dat is hier het levensmoto zowel wat het weer betreft als het leven  ! Gelukkig heeft de pc  vandaag geen grillen en doet hij braafjes wat er van hem verlangt word oef ! Wat me aan het denken zet ..... Ook al hebben we die pc niet nodig om bestellingen door te geven of zaken te doen we zouden hem niet kwijt willen !  Ons  leven  als senioren is nu  niet meer  alleen beperkt  binnen de muren van ons eigen  huis alleen zoals vroeger . We maken kennis met mensen die we anders nooit gekend zouden hebben , een nieuw soort vriendschap is ontstaan zelfs van op afstand en dat alles is te danken aan ons peeceeke ! Daarom is ons peeceeke onmisbaar geworden in ons leven ! 

liefs 


>> Reageer (5)
13-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- vandaag ...

Vandaag de 13de maar gelukkig geen Vrijdag ...een stralende zon  en blauwe hemel die een heerlijke dag beloofd wat kunnen  we nog meer  wensen voor vandaag ??? Wel hier was er toch  voor even een wolkje aan de hemel hoor! . Een mens zet zich ( met koffietje ) aan de pc - plaatje zoeken om extra in de verf te zetten dat we jullie ook zo'n heerlijk dagje toewensen   - vlug uplaoden...en daar hapert het! Programa buiten dienst Pfff .... vlug een ander programa zoeken en tegen dat je eindelijk het juiste vind ... is je gewone uplaoder er terug ( dubbele Pffff!) Verdraaid al dat nutteloos gedoe al denk ik toch dat we allen wel eens in het zelfde schuitje zitten!                                   



 liefs

 


>> Reageer (9)
12-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- wat..



Wat ook het weer ons nog zal brengen  ! Soms vraag ik me af .... waarom heeft het weer zo 'n grote  invloed op ons leven ? Toen we jonger waren letten we nooit op dat weer of hadden we simpelweg in deze drukke samenlevinig   geen tijd om rekening te houden met het weer en zen invloed op ons gedrag ? Amaai... we zoeken het weer ver hoor vandaag waar het nochtans heel eenvoudig is  !Want ... zo zijn we terug bij het  eerste zinnetje ... nu is nu en geniet van je dag wat je  ook  doet of  wat ook het weer is of zal zijn !

liefs


>> Reageer (14)
11-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- een ...

Een goede Morgen op..



.

We hebben ff   trekker en dweil op pauze gezet , vind persoonlijk dat wat adem halen ( en een koffietje) tussendoor ook moet kunnen ook al is het klusjesdag ! Dat we dat af en toe wel goed  kunnen gebruiken  geven we niet graag toe en .. toch is het zo !En  nog een goede  verrasing vandaag ... we hebben nog wat zon vandaag( al is die temperatuur verdraaid maar  aan de magere kant )  Ola koffie uit dus ... we vliegen er weer in  !

liefs


>> Reageer (8)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Lieve Steffie.
  • Hallo
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • fijne mid-week
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!