Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

09-11-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9-alles ..

Alles in het leven is niet even makkelijken dan gebruiken we wel eens deze woorden  " moeilijk gaat ook "en we  gaan door en geraken over die hindernis en dan is alles weer okè ! Maar wat er nu gebeurt met die Corona is ver van okè , steeds maar meer zieken - steeds maar nieuwe  doden , dat coronabeestje blijft standhouden en weer aan macht bij winnen !  Toch  blijven we  koppig ons aan de regeltjes houden ,  gaat verbetering moeilijk en  in meer dan een slakkegangetje ... we geven  niet op want onze leuze is ...



liefs 


>> Reageer (12)
08-11-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- met...



Met een  warme kop koffie in de hand vol goede moed  en met een stralende zon , benieuwd wat deze nieuwe dag ons zal brengen en zo starten wij onze nieuwe week  !  Het leven zit nu eenmaal vol verrassingen soms valt het mee- soms valt het tegen aan ons om er het beste van te maken want zo is nu eenmaal het leven ! Wat het ook zal worden  geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (10)
07-11-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- voila ...

Voila sè ...het is vandaag de kroon op de week Zondag , hier wil dat zeggen... hou het kort  want het  is  verwendag voor iedereen en daar  maakt ons Stefke dubbel en dik gebruik van !  Hou ik het vandaag daarom  simpel( maar niet minder gemeend ) bij dit...



en liefs


>> Reageer (10)
06-11-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- we ..



We rijden weer voor 2 dagen niet op een sneltrein maar op een boemeltreintje ...dat is  toch de bedoeling van het weekend !Of wij mensjes zelfs wij senioren dat  ook in ere houden  en  die  2 dagen als nr1( rustdagen ) op onze dag agenda zetten ???? Misschien wel maar  het uitvoeren ervan is steeds een ander paar mouwen maar... nogmaals maar.. wat is er mis met het toch te proberen   die nr 1 vandaag en morgen eens toe te passen ????

liefs 


>> Reageer (6)
05-11-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- nog ...

Nog ..



En daar kijken we toch steeds evenveel naar uit , zeker hier want  het waren drukke dagen te danken aan die  onderzoeken in het ziekenhuis pfff! Maar wat voorbij is - is voorbij en we kijken niet achterom  maar  vooruit naar de dag van morgen ! Amaai ... wat een stralende zon( voorlopig toch ) zou het naar we hopen  eindelijk weer een  dag zonder regen kunnen worden ???Wat het ook word geniet van je dag ! 

liefs 


>> Reageer (6)
04-11-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- iedere...

Iedere foto die je ziet van de achterkleinkinderen die een bezoekje brengen aan Plopsaland maken je dag goed ! Die lachende gezichtjes heerlijk om zien ; iedere figuur die daar rondloopt kennen ze ! Je ziet  hoe ouder  ze worden langzaam overschakelen van Bumba naar een ander figuur kortom alles wat met plopsaland te maken heeft maakt hen gelukkig  zelf alles wat hen eraan doet denken zoals hier Liam apetrots op...






Soms vind ik het spijtig dat wij senioren dit niet aan onze kinderen hebben kunnen geven , de Meli van vroeger kon niet tippen aan het plezier dat de kinderen daar nu  beleven ( en de ouders ook wel )  Geniet van je dag ook al is het thuis !

liefs

 

  


>> Reageer (9)
03-11-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- weer...

Oef  het is  weer een gewoon dagje...  het lijkt net of we nu pas starten aan de maand November zeker wat het weer betreft vedraaid frisjes deze morgen maar met een  stralend zonnetje !Maar  hoe de dag verder zal verlopen ??? We kunnen  spijtig genoeg niet in de toekomst kijken of .. zou ik beter zeggen ... gelukkig dat we  dat niet  kunnen  ! Persoonlijk vind ik zoiets zelfs een hele hulp in het leven want die mooi momenten in het leven op voorhand weten zou misschien wel leuk zijn maar . Er is ook een maar aan verbonden zou het nog zo  leuk zijn als je ook de komende moeilijke   momenten  in je  leven al kent en  weet dat je er niets aan zal kunnen veranderen ???? Vrees van niet dus laat ons genieten van ieder moment en wat de toekomst ons nog zal brengen ... zullen we dan wel zien ! 



 

liefs


>> Reageer (5)
02-11-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.






Zoiets word soms met goede bedoelingen gegeven als troost en  raad maar ... voor iemand die een dierbare verloren  heeft is dat soms heel moeilijk om deze woorden om  te zetten in daden ! Deze tijd van het jaar is voor die  mensen een moeilijke tijd eender hoeveel tijd en jaren  er ook voorbij gegaan zijn ! Die herinneringen van die dierbare afgestorvene bewaren we in ons hart maar   ... ergens blijft er toch een leeg plaatsje die nooit meer kan ingevuld worden !

liefs


>> Reageer (9)
01-11-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- voor ..

Voor velen onder ons worden het moeilijke dagen  en daarom hou ik het  voor nu  heel eenvoudig  met een bloemetje en een ..



liefs


>> Reageer (10)
31-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- vandaag ..

Het is vandaag ...






Een feest voor wie ervan  houd wat we iedereen van harte gunnen  maar  voor wie dat gegriezel niet kan bekoren zal misschien wel tevreden zijn dat alles bijna achter de rug is ! Zo heeft ieder op deze dag zijn eigen pleziertje ! Hier is het een( gewone ) Zondag zoals iedere Zondag dat wil zeggen het hier  kort houden en ons Stefke alle aandacht geven( of zou ik beter zeggen lekker  verwennen)  dus voor nu ... Gezellige Zondag voor iedereen  hoe je die ook invult !

liefs 


>> Reageer (7)
30-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- het..

Het ziet en voelt aan als echt Halloweenweer ... wind - af en toe regen kortom griezelig weer maar toch zijn we koppig wat dat weer betreft en daarom ..



.

Waarom ook niet ...  niets houd ons tegen en zeker niet het grijze  weer! Als we naar die kleine peuters kijken die nog steeds  genieten van die halloweensfeer kunnen we  niets anders dan blijgezind zijn en ons laten meevoeren door hun geestdrift ! De slotsom van het gekrabbel van vandaag ..... geniet van je halloween Weekend ! 

liefs


>> Reageer (11)
29-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- al ....

Vrijdag vandaag.... word het al een start van een feestweekend griezelen ????? Misschien wel - misschien niet maar wat ik  zeker  weet is dat het voor achterkleinkind Jaiden een dubbele feestdag word vandaag !






Halloweenfeestje  verkleed natuurlijk  in het  kinderdagverblijf en met snoep geshenkjes voor  zen speelmaatjes waar hij nu afscheid van neemt ! Het is tijd om te starten met  de schooltijd  . nu voelt hij zich zelf geen baby meer maar  een stoere kerel  ! Of dat ook zo  zal worden of al is   .... zal de toekomst uitwijzen ! Nog een gezellige dag gewenst  van hieruit met  veel ..

liefs


>> Reageer (9)
28-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- dat ...



Dat  1ste "goed geslapen"  moeten  we als senioren  zoiets  soms wel met een korreltje zout nemen maar ... als het maar dat is kunnen we er best mee leven ! Maar voor het 2de  daar staan we iedere  dag opnieuw  startklaar  voor ,benieuwd om te zien wat die nieuwe dag ons zal brengen ! Als we de weerman mogen geloven word het een zonnige dag maar als ik buiten kijk ..... alles nog grijs ! Maar zoals steeds ... wat niet is- kan nog komen  ! Wat is " hoop " toch een mooi ding è , het maakt je leven zonniger zelfs als die zon  niet te zien is ! Wat het ook is of zal worden er zijn vele kleine dingen om er een gezellige dag van te maken en dat zullen we ... zeker doen ! 

liefs 


>> Reageer (11)
27-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- vandaag ....

Vandaag komt  de zon nu en dan  ff tussen de wolken door loeren , hopelijk krijgt ze de bovenhand op die wolken ! Ola ..hou het hier vandaag eens  door onverwachte omstandigheden superkort  maar toch nog vlug een ...



.

liefs


>> Reageer (7)
26-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- ook ...

Ook al is het wat later dan andere jaren  en hebben we er lang moeten op wachten maar langzamerhand komt die mooie ...



.

te voorschijn !We mogen dit jaar een dikke duim geven aan die Herfst ... we zijn verwend geweest met temperaturen die meer naar late  nazomer toe gingen  dan stormachtig herfstweer ! Er word over ons mensjes vertelt dat we  steeds klagen over het weer van  dit of dat te veel of te weinig  wel   ... dat was nu eens  vandaag  een pluimpje op de Hersthoed  en geen gemor over het weer sè ! Wens jullie dan ook een gezellige dag vandaag met liefs van uit 't Rommelkotje !


>> Reageer (9)
25-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- voila ...

Voila sè...






De  halloweenkoets is startklaar  om de fans van dat halloween gefeest  voor een ganse week naar ieder griezelig  feestje hoe klein het  ook het is  op sleeptouw te nemen  !Dat griezelig gefeest is niet bepaald mijn dada maar wens de liefhebbers ervan een schitterende week! Zonder die kleine peuters te vergeten die het meeste plezier hebben om verkleed van deur tot deur te gaan en  die snoepjes op te halen ! 

liefs


>> Reageer (7)
24-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- stralende ...

Stralende zon - weinig wind - Zondag en verwendag  en een bloemetje erbij en wij die er alles aan doen om er het beste  van te maken   ... wat moet het nog meer zijn om van deze herfstdag een stralende dag te maken ?Zou het verdraaid ook  niet weten dus wens ik jullie een ....



liefs


>> Reageer (10)
23-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- veel ...

Veel gekrabbel vandaag hoeft niet  ...De zon straalt in een hemels blauwe lucht( hier toch ) ze zet ons aan  om er een heerlijk herfstweekend van te maken ! Laat die Weekendmood je stemming over heersen en geniet ervan ! Dus alles wat ik vandaag wil of wou zeggen kunnen we samenvatten in èèn zinnetje....



liefs 


>> Reageer (9)
22-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22-wens...

Wens jullie bij de start voor vandaag allen een ...



Of het een mooie zonnige  dag zal worden ? dat is afwachten en zullen we slechts beetje bij beetje zien maar ... een fijne dag kunnen we  zonder hulp van weer of wat dan ook zelf van maken ! Dus aan de slag voor vandaag en bedoel daar niet mee met trekker of dweil hoor  maar met de vraag " Wat kan ik nu doen om van die grijze dag er eentje te  maken met een gouden randje ?" Of simpelweg ff doen wat in je opkomt en de rest zal wel volgen waarom ook niet ?En zo nemen als aanloop naar een onspannen  weekend de druk weg die we soms op onze schouders voelen! Hoe en wat je ook doet geniet van je dag !

liefs 


>> Reageer (9)
21-10-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- geheimen...

We hebben allen in ons leven wel een soort van geheim(tje ) of voorvalletje  waar we niet graag over spreken en liever  verborgen willen houden in het vergeethoekje van ons hart, zoiets is menselijk  !Maar er zijn ook een ander soort van geheimpjes die je gelukkige momenten bezorgen en die je koestert en nooit vergeet !Zoals van die momenten samen met je kleinkind of zoals hier afgelopen Zomer met achterkleinkind Liam ....






Over wat je met zen tweetjes babbelt geeft minder belang dan die vertrouwelijke  momenten samen, die je niet meer vergeet ! Dus een geheimpje hoeft niet altijd negatief te zijn ... het kan je ook vreugde schenken ! Ondanks het stormweer ( hier toch) - een gezellige dag gewenst !

liefs

 


>> Reageer (8)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Hallo
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • fijne mid-week
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • genieten zullen we, mijn broer komt op bezoek, steeds lachen geblazen


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!