Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

12-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12 een ...

Een ..


Grijze lucht en geen zon ???? Maar we houden het  hier possitief en fleuren de dag op  met een koffietje ( dat is al nr ??? hoeveel vandaag)en een bloemetje ! Olala... komt die zon daar nu  toch heel verlegen  even door die  grijze wolken piepen ???? Het word afwachten als ze zich niet in een hoekje laat duwen door die grijze wolken we duimen ( tot ze er bijna afvallen ) voor die dappere zon  ! Maar hoe het ook zal uitdraaien maak er een gezellige dag van want ... iedere dag meer is een kostbaar geschenk ! 

liefs


>> Reageer (7)
11-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- die ....

Die Paasdagen zijn weer voorbij we zitten weer op ons gewone treintje van iedere dag ! Of dit nu vervelend is ???? zal je me nooit horen zeggen want soms is een onverwacht iets die die gewone dag veranderd in een schitterende dag ! Over verrassingen  gesproken ... Achterkleinkind Jaiden kreeg de verrassing van zen jonge leven toen zen mama aan de schoolpoort stond op zijn  verjaardag met zijn valiesje  en ze niet wilde vertellen waarom zij samen inplaats van naar huis te gaan op de tram stapten in Oostende tot de frank viel enHij aankwam in het hotel van plopsaland en er een  dag & nachtje kon spelen en slapen ! Dan was het ....


Denk dat hij zoiets niet vlug zal vergeten !Wat ik daarmee wilde zeggen .... kijk steeds vol verwachting iedere dag tegemoet je weet nooit wat die dag je soms van moois kan brengen !

liefs


>> Reageer (10)
10-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1-een ..

Een ...


Een goede start van die nieuwe week zal het zeker worden en zijn want het is een Maandag met een gouden randje een zondagse maandag ... Paasmaandag ! Dus die maandag klusjes worden  Dinsdagklujes voor deze week(  vandaag nog een extra dagje congè  )!Omdat wij senioren zijn wil niet zeggen dat we ook niet eens een snipperdagje zo tussendoor mogen houden è ! Olala .. dat mooie stralende zonnetje van gisteren zal vandaag  zo te zien ook een snipperdagje houden( voorlopig toch ) maar zoals steeds ....wat niet is kan  nog komen  ! Wat het ook is of word ... geniet van je dag  met  of zonder zon !

liefs 


>> Reageer (9)
09-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- een ..

Een stralende zon - een redelijke zachte  temperatuur - weekend  en vooral  Pasen een dag om van te genieten  wens  jullie dan ook van harte een ...


  Het word  een dag om van te genieten en dat zullen we met zen allen dan ook  wel doen  ! 

liefs


>> Reageer (7)
08-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9-een ..

Een...


Op deze Paaszaterdag.... hoe stil en rustig is het binnen en buiten hier toch maar.... zal wel niet overal zo zijn zeker  niet waar er nog kleine kinderen zijn want is de dag van eitjes zoeken voor hen ! Waar is de tijd  zo vlug naartoe dat alles hier op zen kop stond  en die kleintjes en later de kleinkinderen  op zoek waren in de tuin waar die paaseitjes verborgen zaten ??? Nu is die taak overgenomen door de eigen kinderen voor hun kleinkinderen en is alles hier kalm en rustig ! Och dat is nu eenmaal de gang van het leven en we moeten ons daar bij neerleggen ! Wens jullie allen een mooie dag en ... en  ook van die Paaseitjes snoepen  en gneieten mag en kan voor ons  nog ook hoor niemand  kan of zal ons tegenhouden !

liefs


>> Reageer (7)
07-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7-vandaag...

Vandaag is het voor veel mensen een dag van stilte " goede Vrijdag "Hier doet deze dag  en tijd tot Pasen me  denken aan dit .... hoe donker het leven ook  kan zijn er is steeds hoop die wat er ook geburt we  nooit mogen verliezen !Want zelfs in de donkerste tijden is er soms een mooi moment !


liefs


>> Reageer (9)
06-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- een....

Een .


Al zie ik me niet zo vroeg op de dag een koekje of een wafel eten ... dat koffietje ( of voor sommigen een theetje ) is meer dan voldoende  ! Het ziet er echt naar uit  buiten dat we dat opkikkertje zullen kunnen gebruiken als we zelf voor zonnetje in huis  moeten spelen ! Och zoals altijd ... wat nu niet is ... enzv !Het Paasweekend komt steeds dichterbij (eitjes rapen voor ons zit er wel nietmeer in  ) maar  niets of niemand houd ons tegen   om  zelf voor paashaas te spelen en in het Weekend bij dat koffietje een paaseitje te snoepen ! Maar zover zijn we niog niet ... laat je niet overdonderen door het weer en geniet eender hoe - waar of met wat van je dag ! 

liefs


>> Reageer (8)
05-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- vandaaag ..

Vandaag kijken we even achterom  in de tijd ! Op 5-4-1967 om 4 uur in de namiddag  in het moedehuis  wrd er een klein bubbeltje een jongentje  geboren onze derde zoon en  kwam zo ons gezin vervoegen   ! Toen hij klein was roerde hij al graag in de potjes en  eens volvassen was hij kok en roerde nog even graag in die potjes ! Tot ...  op 1-2- 2009 het noodlot toesloeg en er een einde kwam aan zen leven  maar...


wij vergeten je niet !

liefs


>> Reageer (10)
04-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4-een ..

Een ...


En een goede start in de morgen zet zich verder in een goede dag en dat is niet alleen een soort van gezegde maar de waarhrid waar we blijven in geloven ! Ondertussen heeft dat koffietje waar we mee gestart zijn al wel een opvolger gekregen ! Wat is het heerlijk als je buiten die zon ziet  verdraaid ....  we kunnen maar niet   zwijgen  over die zonneschijn die we zo gemist hebben ! Dus geen geklets meer en er terug invliegen om  na  de namiddag ervan genieten ! Want dat staat vandaag bovenaan op het " tedoenlijste "van de dag ... geniet van die zon !

liefs


>> Reageer (8)
03-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- het...

Het is zover we zijn ...


en dat wil zeggen de laaiste week voor Pasen en ... en ... en een zonnige dag  joepie  oef... eindelijk !Ook al is  die temperatuur nog niet wat we verwachten dat nemen we er dan maar al te graag bij !Dit maakt die maandagse klusjesdag tot een heerlijke vrolijke dag  je voelt het kriebelen om buiten in die zon te lopen !Kunnen en mogen we nu  die natte en frisse maand Maart voorgoed achter ons laten en  weer vooruit kijken naar wat komen gaat ? hopelijk wel ! Dus zullen we maar vlug gedaan maken met die klusjes en genieten van wat de de dag ons nog brengt ... een vrolijke zonnige dag ! 

liefs 


>> Reageer (10)
02-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- -niet ...


Niet bepaaald zonnig buiten maar momenteel geen stormwind of regen en dat is dan al een pluspunt voor vandaag ! Zondag is verwendag  en dat is niet alleen zo hier maar voor ideren jezelf inbegrepen ( en dat vergeten we wel eens ) Maar zoals iedere Zondag krijg ik weer hulp van ons Stefke dus .... we houden het voor nu kort wat nu ook niet wil zeggen dat ik niet iedereen een rustige en gezellige dag wens en niet vergeten ... Zondag is verwendag door eender wat of hoe je zelf wil !

liefs


>> Reageer (11)
01-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 amaai ....

Amaai ... het gezegde " beter laat dan totaal niet " is hier vandaag bij de start van het Weekend zeker van toepassing ! Een dagje door samenloop van omstandigheden die wat rommelig start komen we allen wel eens tegen komen in ons leven  è ! Maar nu alles wat rustiger is kom ik toch met alle plezier ( ook al is het in vliegende vaart )dit wensen ..


.

Wees vandaag alert  want we sluiten af met  wat  vind ik persoonlijk een heel  gemeen  gezegde uit de oude doos  "1 april zend men de zotten waar men wil "   toch veel....

liefs


>> Reageer (7)
31-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31-ook...

Ook al denken we voortdurend  " voor waneer die echte Lente ?" Vandaag nu eens niets over donkere regendag sè. Laat ons lieven denken wat die Vrijdag inhoud .... het is de dag voor het weekend  en naar mate de dag vorderd voelen we meer en meer  die weekend kriebels  hun kopje  opsteken ! Dat deed me nu terug denken aan de onbezorgde  tijd  van jonge jaren en wat  het Weekend waar we steeds verlangend naar uitkeken dan betekende ...  geen werkdag -maar 2 vrijje dagen  -Zondagavond was de dansavond toen nog geen" DJ " maar  een klein orkestje en om 12 uu Thuis !!Dat is alles  verleden tijd en   het gaat  er nu een stuk rusiger aan toe  een ding is er steeds gebleven ... dat uitkijken naar het Weekend !


liefs


>> Reageer (12)
30-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- een ...

Een ...


Dit  plaatje doet me nu wel dromen over  de tijd dat de rozen  terug zullen bloeien ... zullen  ze weer   tweemaal opnieuw bloeien met prachtige rozen  te  danken aan  een  warme zomer ??? Och dat is nog toekomstmuziek maar soms zie   je voor even in een plaatje de toekomst met een struiken vol bloeiende witte  rozen ... Maar je ziet  ook de werkelijkheid  want dat koffietje staat hier naast me en als dat tot op de bodem leeg is wil  dat zeggen " genoeg met dagdromen... terug tijd voor de werkelijkheid " Dus voor nu de zon is een gevecht aan het leveren met de wolken en wie de winaar zal worden zijn  ???? Toch een gezellige dag gewenst !

liefs 


>> Reageer (8)
29-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- of...


OF het een mooie gezellige dag word ? dat ligt voor een stukje aan ons zelf ! Maar of het een mooie zonnige dag word ? dat is een ander paar mouwen daar hebben we niets in de pap te brokken en moeten tevreden zijn met  wat ze ons  geven !Als ik eerlijk ben het  doet het wel stiekem veel  plezier als je ziet dat sommige van die grote  mannen (zonder namen te noemen ) denken dat ze alles kunnen en mogen  ( zels een land &  volk vernietigen ) dat ze almachtig zijn !Maar  dat zij  net zoals wij kleine mensjes machteloos staan wat het weer betreft   en dat die  zelfs hun plannen in de war kunne kunnen  sturen ! Zoiets geeft me binnenpretjes   en zie  zelfs  hier in men  verbeelding een stralende zon schijnen   !!!  Het is een nieuwe dag en of het nu met of zonder zon is we maken van iedere dag opnieuw  het beste !

liefs


>> Reageer (10)
28-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28-was...

Was daarnet een plaatje aan het uitzoeken en bij het zicht van dit ...


kwam een ooud liedje uit de kindertijd bij me op " ik heb de zon zien zakken in de zee " hoe het verder gaat moet je me niet meer vragen  ! Het zal als je buiten kijkt en die grijze lucht ziet zal het zeker niet van toepassing zijn ! We zullen eerst die zon moeten zien om van het prachtige schouwspel van de ondergaande zon in de zee te zien zakken ! Maar zoals steeds we blijven optimist en wat nu niet is....  kan nog komen ! Dus wens ik jullie toch ( meschien tegen beter weten in ) een gezellige ( zonnige ?)Dinsdag !!

liefs


>> Reageer (9)
27-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- we-- ...

We  moeten  toch niet omdat wij senioren zijn altijd even ernstig en braafjes  zijn ??? Waarom zouden wij ook  niet eens mogen  gek doen of een onze kleinkinderen ( fiuurlijk dan ) bij de neus nemen   of hen een poets bakken ?? Zijn we bang dat ze zullen denken " Bij die zit een vijsje los " ??Wel laat ze dat dan maar zeggen eens lekker  uit de bol gaan voor even  wat zomaar in je koppeke opkomt   wat dit dan ook inhoud  .. een dansje een luid  ( vals ?) gezongen lied of eender wat  of zoals hier eens een gek plaatje  als begroeting ...


  Daarna weer  braafjes en rustig ( met stiekem binnenpretjes) zoals dat van ons senioren verwacht word ! 

liefs


>> Reageer (10)
26-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26-ook...

Ook al is die Zondag al langs gestart..  Hier stareten we vandaag met dit .

 

Een opkikkertje kunnen we zeker gebruiken want als je buiten kijkt.... pfff  het is ver van een mooie  zonnige dag !Maar of het nu buiten in de regen of  warm binnen we maken er toch op deze Zondag er het beste van ! Een Zondag is een verwendag en de keus hoe die zal verlopen ligt als het weer niet mee wil volledig in onze handen dus.... geniet !

 liefs


>> Reageer (9)
25-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- amaai...

Amaai .. als je buiten komt dan waai je hier bijna weg ..het lijkt meer een Oktober weer dan Lenteweer! Als je toch wandelen gaat vandaag dan mag je wat extra gewicht  in je mantel of vestzakken steken om steviger op je benen te staan ! Toch nog 1 pluspuntje aan dat weer ( voorlopig ) nog geen regen ! We kunnen beter  naar de pluskant  van de dingen kijken  in het leven dus waarom ook niet wat het weer betreft  ! We kunnen een mooi voorbeeld nemen aan dit ...


De magnolia trekt zich totaal niet aan van die herfst Lente en laat trots haar bloeiende bloemen zien ook al zullen ze te danken aan die wind vlugger verdwenen zijn dan andere jaren  !Dus we kunnen  dat voorbeeld  volgen en ook  genieten van het weekend wat het weer ook is of word en.... dat doen we dan ook  !

liefs


>> Reageer (9)
24-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- ook...

Ook al Weten  we het allemaal maar al te goed dat het de laatste dag van de werkweek is en  het Weekend eraan komt en  we  zoiets zeker niet  zullen vegeten ... toch iedere week opnieuw is dat het tradionele  onderwerp op Vrijdag ! Is dat een soort gewoonte ? ... of is het heel simpel omdat we tevreden zijn dat het weekend er aan komt  en  hopen & wensen  dat iedereeen  er net zo over denkt  ???  Ola ...  genoeg daarover  want het is nu nog geen weekend dus .


liefs


>> Reageer (10)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • Lieve groetjes en geniet van het mooie weer!
  • Goedemorgen van ons stef
  • Zalige Hoogdag!
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!