Deze chalet stond over een paar weken nog te koop ,maar de eigenaar heeft het voorlopig ingetrokken tot na de werksaamheden. Ze zijn namelijk bezig om alle chalets op plan te zetten en alles aan te sluiten op een nieuw aan te leggen riolering.
We zijn vandaag nog eens naar de nethevallei geweest. Het is daar echt prachtig.En we zijn dan ook aan zoeken of we er een chaletje kunnen kopen ,het liefste langs het grootste meer.
Ingrediënten: 225 gr. magere platte kaas 1 ei 2 eetlepels suiker of zoetstof 2 koffielepeltjes maizena of puddingpoeder 5 eetlepels melk 3à gr rozijnen
Bereiding: Roer de puddingpoeder met de melk glad en doe dit papje bij de platte kaas. Roer dit samen glad en romig.Breek het ei en klop het met een vork los. Roer eerst het geklopt ei geleidelijk door de platte kaas en dan de suiker en de rozijnen. Vet een vuurvaste schotel lichtjes in en giet hierin het platte kaasmengsel. Bak het gerezcht gedurende 20 a 30 minuten in de oven op 175 °C. Men kan het mengsel ook verdelen over verscheidene eenpersoons vuurvaste kommetjes