De dinsdag vertrekken we voor 14 dagen naar Tunesië. We gaan naar Hammameth yasmine.Drie jaar geleden zijn we ook daar geweest en dan was deze prachtige badplaats nog niet af.Ze hebben daar een prachtige jachthaven en de ruwbouw van een volledig nieuwe stad was in de steigers.We zeiden toen hier moeten we eens terug naar komen als alles hier af is.En nu zijn we drie jaar later en zijn we echt kurieus hoe mooi het er nu is .Als nu het weer wat mee wilt en het hotel valt mee ,dan kan het niet meer stuk.
Gisteren kreeg ik slecht nieuws.Onze vrienden uit Kapellen die meestal met ons op reis gaan belden dat Irma last had van haar hart en dus schrik had om mee te reizen naar Tunesië.Vandaag zou ze op onderzoek gaan en het goede nieuws is dat ze last had van een hartritmestoornis,maar dat er niets verontrustend was.Ze mocht gerust mee van de dokter.
Mijn nicht Marie-loe heeft voor haar gezondheid maar de knoop doorgehakt en voor 4 maanden geboekt voor Benidorm. Ze liet de rekening zien en ze moest bijna 2.200 euro meer betalen omdat ze een kamer alleen moest nemen. Daarom hadden we voorgesteld om aan mijn zuster te vragen of ze geen goeting had om mee te gaan voor de opleg. En hoera ze gaat ook mee naar Benidorm. Wij zelf vertrekken volgende week voor 14 dagen naar Tunesië.
Ik heb verleden vrijdag een optie genomen op de chalet in de NETHEVALLEI. De mensen die over een paar weken terug de koop hadden ingetrokken hadden nu terug een affiche TE KOOP aan hun chalet aangebracht. En nu hebben we niet getwijfeld.
Chocopasta INGREDIËNTEN 6 EIEREN_300 G SUIKER_225 G CHOCOLADE_1 KOP MELK OF KOFFIE_200G BOTER
Bereiding 1 Klop de eieren op een matig vuur met suiker enmelk/koffie op tot een soort gebonden sabayon. 2 Snijd de chocolade in stukken en roer hem door het mengseltot hij gesmolte is. 3 Doe hetzelfde met de boter en stort inchocopotten.