Inhoud blog
  • zon, zon, zon en nog eens zon
  • smikkelen en smullen...njamm, njamm
  • een zonnige meidag
  • mijn morgenwandeling met baasje
  • een aprilmaand om vlug te vergeten
    Foto
    Wij zijn anneke en jef.  Wij houden ontzettend veel van elkaar en onze honden.  Vooral spaanse galgo's en barsois zijn onze lievelingen.  Wij wonen in het landelijke Oedelem. 
    Onze website over galgo's en barsois
    http://www.jefdeklerck.be/index.htm
    Zoeken in blog

    dagboek van een galgo

    03-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de grote ontsnapping

    Herfst of geen herfst, wij windhonden amuseren ons te pletter.  Soms spelen we hele leuke spelletjes.  Loesje, mijn grote vriendin, opent dan de deur en dan begint de grote pret.  Chica, Marietje, Loesje en Luna hollen dan de tuin in. De baasjes proberen ons dan één voor één te vangen.  Maar mij krijgen ze niet hoor!  Chica loopt als een echte “ziende” galgo mee.  Luna loopt dicht bij haar en zo kan ze mee volgen.  Wij doen een beetje ons best om ze niet omver te rennen.  Na een tijdje gaan mijn spaanse vrienden in huis.  Ik blijf lekker buiten.  ’s Avonds als mijn vrienden gaan slapen, blijven Marietje, Luna en ik nog een beetje bij baasje.  We liggen gezellig op onze pootjeskussen en dan gaan we lekker dromen van onze “great escape” van vandaag.  Ondeugende knuffel van Iwan.







    03-10-2010 om 09:31 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    23-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.afscheid van de zomer

    Het was een prachtige dag met een heerlijk zonnetje.  Zo  konden we met zijn allen genieten van de warmte.  Ik ben een echte buitenhond hoor.  Mij krijg je niet gemakkelijk binnen in huis.  Samen met loesje en marietje heb ik uren gestoeid.  Zelfs feetje kwam mee spelen.  Belleke, viento en luna keken rustig toe op hun mat.  Zelfs het kleine hondje ike kwam erbij zitten.  We hebben tot ’s avonds buitengespeeld.  Baas zegt dat morgen de herfst begint en dat de zon dan veel vaker wegblijft.  Ik begrijp dat allemaal wel niet maar herfst of niet ik zal altijd blijven buitenspelen.  Een dikke poot van mij en al mijn vrienden. Iwan.













    23-09-2010 om 10:00 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (1)
    19-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ons nieuw windhondenpaleis is klaar

    Het was me een weekje.  Er kwamen mannen op bezoek en al heel vlug lag onze looppiste vol lange stukken.  De baasjes zorgden dat alle poortjes goed dicht waren.  Want loesje is specialist in het openen van deurtjes.  We bleven lang in huis en dat vonden we niet zo fijn.  Na twee dagen was ons huisje dicht en konden we lekker snuffelen aan al dat nieuws. Marietje en ik mogen in het nieuwe huis slapen.  Vannacht hebben we er een eerste keer heel lekker geslapen.  Heerlijk!  Toen we vanmorgen onze oogjes opentrokken zaten we precies midden in de groene tuin.  Ook chica heeft het nieuwe huisje grondig verkend en besnuffeld.  Voor haar is het een beetje moeilijk met al die nieuwe dingen die ze niet kan zien.  Een stevige ochtendknuffel van mij Iwan.









    19-09-2010 om 09:44 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    16-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."mama" marina op bezoek

    Een pracht dag vandaag.  “mama” Marina kwam op bezoek.  Helemaal uit Frankrijk om mij en mijn vriendjes goeiedag te zeggen.  Ze had twee grote zakken snoepjes mee voor ons in haar grote tas.  Ik ben geboren bij “mama” Marina heel ver weg.  Toen ik nog kleintjes was mocht ik mee op reis naar mijn vrienden in een klein dorpje.  Nu woon ik daar temidden van een hele roedel spaanse windhonden.  Op het grote plein gingen we spelen en loesje was een beetje heel veel wild vandaag.  Zelfs luna had een beetje wind onder haar staart en sprong zomaar op de tuintafel.  “mama” Marina heeft mij lekker geknuffeld.  Ik ben heel dicht tegen haar aangekropen en dat deed deugd hoor.  Ze is immers mijn “mama”.  Het was een fijne dag en ’s avonds was ik een beetje heel erg moe en mijn ogen vielen snel dicht.  Ik heb gedroomd en wie weet komt er een vriendin barsoi bij mij wonen.  Knipoog van mij Iwan.









    16-09-2010 om 09:59 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    29-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.loes op wandel naar de apotheek

    Ik ging vandaag mee wandelen met baasje naar het dorp.  Dat is altijd een beetje spannend hoor.  In de tuin en in het huis ben ik een echte wildebras die van niets of niemand bang is.  Maar meegaan met baasje naar de apotheker is  een heel speciaal avontuur.  Ik loop dan heel dicht bij baasje en af en toe kijk ik eens op om te kijken of baas nog meekan met mij.  Ik kijk ook heel graag naar de auto’s op de straat.  In de apotheek wonen toffe mevrouwen die bewonderend naar mij kijken. Baas kreeg een klein doosje met witte snoepjes voor luna.  Luna is weer een beetje ziek maar van die snoepjes wordt ze beter zegt baasje. Op de terugweg had ik een beetje haast om naar huis te gaan.  Dan loop ik voor baasje uit en die vindt dat niet fijn.  Ik denk dat luna een beetje jaloers was op mij want toen we thuis kwamen sprong luna over het hekje en kwam baasje vragen om ook mee te wandelen.  Ik heb me lekker neergevleid en een dutje gedaan.  Flinke poot van loesje.







    29-08-2010 om 10:17 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    27-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een leuk speeltje van "tante" nina

    Loesje, Iwan en ik kregen vandaag een nieuw speeltje van “tante” nina.  Lekkere dikke touwen om op te sabbelen en touwtje trek te doen.  Dan hou ik een wedstrijdje touwtrekken met Iwan.  Dan moet ik me heel goed krap zetten hoor.  Iwan is immers een heel sterke jongen die je niet zomaar omver trekt.  Ook feetje wou meespelen met de touwen… en toen werd heel donker in de lucht.  Baas zei dat het oude wijven zou regenen en we gingen vlug naar binnen.  De regen viel met bakken uit de donkere lucht.  Toen we naar bed gingen moesten we allen door de plensbuien.  De ganse tuin lag vol water.  Gelukkig lagen we lekker droog en vielen mijn oogjes stilletjes dicht.  Een fijn pootje van mij marie-carmen.









    27-08-2010 om 10:55 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    25-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vreemde mannen in onze tuin

    We waren vroeg wakker deze morgen.  Er kwamen twee vreemde mannen op bezoek met een kruiwagen en een heel raar ding met een draad. Dat ding maakte enorm veel lawaai en grote stofwolken.  Alles zag in mum van tijd helemaal wit.  Ze hakten putjes in “ons” terras.  Je moet maar durven hé.  De baasjes hielden de poortjes in de tuin gesloten.  We speelden in de steentjestuin  maar ik ren liever in de groene tuin.  De mannen legden grote grijze stenen in de putjes.  Baas zei dat daar ons glazen huis op zou komen.  Vreemd allemaal.  Ik heb samen met mijn vriendjes aan de grijze stenen gesnuffeld.  Iwan wou er zelfs zijn poot tegen opheffen maar dat mocht van baas niet.  Een stevige lik van loesje.









    25-08-2010 om 10:24 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    23-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een stormachtige dag

    Bah!!! Vandaag een erg winderig weertje.  Daar houden mijn galgo-vrienden echt niet van.  Daar worden ze een beetje wild van.  Ik hou van elk weertje.  Of het nu barkoud, snikheet, stormachtig of plensbuien zijn, het kan mij echt niet schelen.  Ik geniet van alles en mij krijg je niet zo vlug binnen in huis.  Het dak van ons zonnenhuis was zelfs weggewaaid.  Vanmiddag was het weer wat beter en dan zitten we met z’n allen op het plein.  Loesje, Marietje en ik hebben een beetje wild gespeeld.  Viento kreeg zelfs een uitbrander van baasje.  Grote baas had vandaag kakjes-corvee.  Baas anneke heeft hem zelfs in het zwarte bakje gestopt.  Morgen moeten we vroeg opstaan.  Dan komen ze werken aan ons glazen windhondenhuis.  Dat wordt pas spannend.  Grote knuffelpoot van mij Iwan.









    23-08-2010 om 17:27 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    22-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.op wandel met baasje

    Vanmorgen met baasje naar de rommelmarkt in Ver-Assebroek.  Heerlijk is dat met baasje kuieren tussen al die wildvreemde mensen.  Af en toe bleef baasje even staan om te neuzen in een doos met grote zwarte dingen met een gaatje in.  Dan zie ik baasjes oogjes blinken.  Ik geniet van al de mensen die me komen bewonderen en ik krijg er elke keer een lekkere knuffel bovenop.  Op de duur wel echt vermoeiend hoor.  Misschien moet ik een fan-club oprichten.  Wie weet?  Ik ben vanavond dan ook heel erg moe en kruip onder mijn hartjesdekentje.  Likje van Luna.

    Vanmiddag mocht ik met baasje mee tussen de velden gaan wandelen.  Heerlijk is dat om de wind in mijn haartjes te voelen.  ’t Was best een lange tocht hoor en ik zag een heel raar beest die steeds maar ia ia balkte.  Baasje zegt dat dat een ezel is, maar dan een echte.  Niet eentje op twee poten.  Op het speelplein kwamen een hele troep kinderen naar mij kijken.  Dat ben ik echt niet gewoon en ik kroop een beetje achter baasjes rug.  Het was dolle pret en ik ben vanavond dan ook behoorlijk moe hoor.  Stevige schuddebol van Feetje en een lik er bovenop.





    22-08-2010 om 20:45 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    20-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."tante" katia op bezoek

    Groot feest op ons galgo-plein.  Bezoek, joepie!!! Dan krijgen we allen een dikke extra knuffel.  We geven dan likjes en hebben dolle pret met wie op bezoek komt.  Soms zijn de tweepoters een beetje bang:  we zijn ook met zoveel.  Maar dat duurt niet lang.  We weten heel vlug of iemand lief is voor ons.  Gisteren kwam een heel lieve mevrouw op bezoek bij baasje.  We hebben heel lang gespeeld en geknuffeld.  Fijn hoor dat die mevrouw kwam meespelen met ons.  Zelfs Viento onze oude knorrepot vond het leuk.  In het begin was Belleke een beetje bang.  Belleke houdt niet zo erg van onbekende tweepoters.  Dan blaft ze en rent op haar hoge pootjes in het rond.  Maar zelfs Belleke liet zich strelen.  Ik probeerde zelfs op haar schoot te kruipen, maar die lieve vrouw had het niet direct door.  Spijtig dat ik de tweepoters-taal niet ken.  We gingen ’s avonds doodmoe maar overgelukkig binnen in huis.  Ik viel direct achterover en heb een stevig dutje gedaan.  Dikke poot van Loesje en al haar vriendjes.









    20-08-2010 om 22:01 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.brute pech voor marie-carmen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik kon het weer niet laten hoor.  Rennen en springen is het liefst wat ik doe.  Dan kijk ik naar niets en niemand om.  Ik ren de tuin door alsof ik op de renbaan een record moet breken.  Niemand buiten Iwan kan me bij houden.  Gisteren had ik pech.  Ik leer nu vliegen over de kleine struikjes.  Dan maak ik reuzesprongen en zweef door de lucht.  Maar deze keer had ik echt pech hoor.  Tijdens het landen kwam ik met mijn achterpoot nogal onzacht tegen iets scherps terecht.  Knal en een klein gaatje in mijn knie.  Pijn man! Baasje probeerde mijn knie te verbinden maar daar moet ik niets van weten.  Hoogstens een zalfje en een beetje wit poeder aan mijn poot.  Ik ren en vlieg nu weer gewoon als altijd.  Mij krijg je niet zo vlug plat hoor.  Groetjes Marie-Carmen.

    20-08-2010 om 21:58 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    08-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een glibberig beest in de tuin
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Als alle hondjes binnenzijn ’s avonds mag ik nog wat in de tuin spelen.  Ik ren en snuffel in het duister van de vallende avond.  Dan zoek ik in de struiken naar al wat beweegt.  Gisteren zag ik een glibberig springend beestje.  Daar moest ik natuurlijk even aan snuffelen en…proeven.  Bahh, man wat vies.  Ongeloofelijk vies.  Ik kreeg een erg vreemde smaak in mijn muil en keel.  Baasje had het gezien.  Baasje kwam mijn muil spoelen met veel veeeeeeeeel water.  Daar hou ik niet van.  Ik smekte en smekte en er viel schuim op de grond.  Allebei de baasjes kwamen mij spoelen.  Baas anneke had het over die verdomde padden, maar ik weet begot niet dat zo’n glibberig beestje een pad is.  Ik was gewoon nieuwsgierig en…ik jaag heel graag.  Ik heb rustig geslapen en gedroomd van een lekkere hap.  Vanmorgen nog even gaan piepen maar “het beestje” was weg. dikke poot van iwan.

    08-08-2010 om 09:26 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    31-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acht boze spaanse galgo's.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eventjes een Primo gekocht.  Staat daar een artikel in over Francesca van Thielen.  Grandioos hoe Greyhounds in Nood probeert in het nieuws te geraken.  De populistische krant van Vlaanderen pikt daar gretig op in zonder nuance en zonder zich grondig te informeren naar wat “werkelijk gezegd” is.  Mevrouw van Thielen op facebook een kutwijf, een “klotenwijf” en nog zoveel moois naar het hoofd gooien getuigt niet van fijn besnaarde mensenliefde op Facebook.  Francesca van Thielen heeft het recht om niet op de kalender van die vereniging te willen staan.  Mireille Broeders heeft echter graag het laatste woord en dat is zacht uitgedrukt.  Dat de presidente van GINB niets wist van de publicatie in Primo is onjuist als je weet dat haar man fotograaf is bij Primo.  Fanatieke dierenliefhebbers hebben inderdaad een vreemde visie op de “mensenwereld”.  Het beeld dat de beestige baasjes hebben is er eentje van dat “de boze mensen de oorzaak zijn van alle dierenleed”.  Ja, de spaanse galgo’s hebben een vreselijk leven in Spanje en daar zouden mijn 8 spaanse galgo’s kunnen van meespreken.  Maar dit is geen reden om alle registers open te trekken en als absolute dierenvriend mensen verrot te schelden voor al wat moois is.  Spijtig genoeg gebeurt dit binnen een vereniging en hun fora veel te vaak.  Gelukkige en gepassioneerde dierenvrienden hebben andere katten te geselen dan zich te verlagen tot platvloerse polemiek.  Ik ga mijn 8 spaanse galgo’s alvast een dikke knuffel geven en daar heb ik Francesca en GINB niet voor nodig.  Dikke poot van Luna, Viento, Belleke, Chica, Loesje, Marie-Carmen, Feetje en Chaska.

    31-07-2010 om 21:04 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    26-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een schitterende juli maand voor onze windhonden

    Wij “genieten” van het zwoele zomerweer in juli.  De baasjes vinden het allemaal te warm en snakken naar de frisheid van een plensbui.  Na de middag krijgt  elke hond een verfrissende douche.  Nadien zoeken we de verfrissing van de haag op om te genieten in de schaduw. Ik zoek bij heet weer “mijn put” op in de perkjes.  Loes, Marie-Carmen en Feetje laten het niet aan hun hart komen in die hitte en rennen dat het stof langs alle kanten opstuift.  We zijn allemaal op vakantie in eigen tuin van ’s morgens tot ’s avonds.  Alleen baasje moet nog werken en dat vind ze in dit mooie weer niet echt leuk.  Ik mag ook mee met baasje op wandel.  Dan loop ik fier als een echte barsoi.  Wat kijken de mensen raar naar mij.  Ze hebben waarschijnlijk nog nooit een barsoi gezien.  Fijn hoor, nog een hele dikke poot van mij, Iwan.











    26-07-2010 om 11:44 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    23-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eindelijk is de zon terug

    Plots kwam de zon terug.  Onze honden soezen heerlijk in de zon.  Als het te warm wordt zoeken ze zelf een schaduwplekje.  Onze spaanse windhonden warmen zich om beurt op om dan verfrissing te zoeken onder hun parasol of tegen de haag.  De witte galgo’s blijven het langst in de zon.  Chaska en Marie-Carmen zoeken veel vlugger verkoeling met hun zwarte vacht.  Het is heerlijk om je huisvrienden te zien genieten van dit zomerse weer.  Straks wordt het zwembadje terug gevuld.  Dan kunnen Marie-Carmen en Belleke lekker stoeien in het water.  Op het heetste moment van de dag houden ze samen met de baasjes een zalige siësta binnen in de koelte van het huis.











    23-06-2010 om 10:28 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    21-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een bitterkoude zomerdag in juni

    De buitentemperatuur duidt 12 graden aan.  Op de kalender prijkt 20 juni 2010.  Grijs, bewolkt en een snijdende wind uit het noorden doen de rest.  Onze roedel wil en moet naar buiten.  Onze windhonden hebben lak aan herfst in juni.  Iwan is zoals altijd niet binnen te houden.  Onze barsoi is een echte buitenhond die geniet met volle teugen van alles wat in de tuin gebeurt.  De baasje hebben hun winterjassen weer uit de kast gehaald.  Uren zitten onze honden buiten te stoeien en te rennen.  We hebben net 5 minuten de zon gezien.  Maar de echte zonnen in ons leven zijn onze 9 windhonden.  Zij kleuren ons leven en daar ga je voor door het vuur.  Iedereen ging daarna doodmoe op haar of zijn kussen dutten.  Luna dacht er echter anders over en verkoos om met baasje nog een paar km te wandelen in de velden.  Misschien komt de zon toch nog eens tevoorschijn.  Wie weet?









    21-06-2010 om 12:00 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    20-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ode aan alle zwarte windhonden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    Anpu






     

    in het duister van de nacht

    je spitse oren gericht naar de maan

    met helgroene ogen tuur je over de onderwereld

    duizenden jaren waak jij over heersers

    sterfelijken en zwakkeren

    zwart als een eenzame nacht

    drager van eeuwig leven

    behoeder van toekomst

    zwarte honden huilen met je mee

    blinkende zwarte honden

    met ogen vol verwachting

    altijd op de allerlaatste plaats

    vergeten en vaak verwenst

    beladen met bijgeloof

    word je vervolgd en vermoord

    omdat je zwart bent

    lieve zwarte honden

    voor altijd

    Anubis

    20-06-2010 om 11:23 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    18-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Black is beautiful

    Zwarte windhonden zijn niet gegeerd bij adoptie.  Rond deze galgo’s hangt een waas van geheimzinnigheid en bijgeloof.  Als je er mee gaat wandelen dan valt het op dat mensen op een veilige afstand van je hond blijven.  Toegegeven ze zien er niet poeslief uit als een witte of gestroomde.  Toch zijn het grote loebassen die best aardig zijn.  Wij hebben er drie Chaska, Chica en Marie-Carmen.  Chaska is totaal zwart, Chica heeft een witte borst en witte poten en Marie-Carmen witte borst en witte sokjes en zwart ruitje bovenop haar kop.  Als het donker wordt dan ziet Chaska er behoorlijk dreigend uit omdat je haar ogen niet ziet.  Marie-Carmen is een echte “destroyer” en van niets bang.  Chica is volledig blind sinds haar geboorte en gaat uitsluitend voort op haar gehoor, reukzin en haar uiterst scherp gehoor.  Binnen de roedel worden ze heel goed geaccepteerd en soms wel ook eens gevreesd.







    18-06-2010 om 10:04 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    04-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de kleintjes krijgen nieuwe speeltjes

    Vandaag hebben “de kleintjes” fonkelnieuwe speeltjes gekregen.  Marie-Carmen en Iwan waren wat fier met hun nieuwe speelgoedjes.  Maar dat was zonder onze “destroyer” Marie-Carmen gerekend.  Wat eerst een stevig speeltje leek werd na twee minuten aangevallen en professioneel uiteengerafeld.  Iwan hielp Marie-Carmen om een echte wedstrijd touwtrekken te houden.  Alle truken waren goed om het touw in het bezit te krijgen. Feetje en Belleke koesterden het speeltje als was het unieks.  Dat weten we dan ook weer.  Marie-Carmen is en blijft een verschrikkelijke destroyer die gewoon tot het uiterste gaat.  De knots gaat morgen naar Chica.  Ze heeft zich rot geamusseerd met het speeltje.

     











    04-06-2010 om 09:18 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)
    31-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ontgoocheld in adoptie verenigingen van spaanse windhonden

    Er moet mij toch iets van het hart.  En het doet verdomme pijn.  We hebben eerder toevallig vanavond een video bekeken van onze spaanse honden van de laatste 3 jaar.  In die drie en een half jaar hebben we onze Luna 4 keer een demotex aanval zien overleven en een …”gezwel”.  Viento is een half uur schijndood geweest.  Hij heeft het wonderlijk overleefd.  Trueno is stilletjes uitgegaan als een kaarsje.  Chaska verliest haar en dat doet het ergste vermoeden.  Onze pups Marie-Carmen, Loes,waren meer dood dan levend toen ze bij ons aankwamen en het was een harde strijd om ze er door te halen.  Wat zullen ze ervan overhouden?  Chica, onze blinde galga, kan op haar dode oogjes een tumor ontwikkelen en dan? Belleke komt met gebroken pootjes bij ons aan als een getraumatiseerd hondje die na anderhalf jaar eindelijk een beetje zelfvertrouwen gekweekt heeft.  Feetje is een echte zotte doos en we hebben het er raden naar wat ons straks te wachten staat.  Dan stellen we ons vragen naar de geloofwaardigheid van een vereniging die spaanse galgo’s aanbiedt ter adoptie.  Het lijkt allemaal goed bedoeld maar is hier niet meer in het spel?  We zullen en willen het ook niet weten.  Voor ons was dit het moment om definitief af te haken van hun forum waar we een buitenbeentje waren die durfden iets in vraag stellen en hevige tegenstanders waren van “ we hebben ze toch enkele maanden een goed leven kunnen geven”.  Een hond verdient een heel hondenleven een goed leven. Ja, we weten wel dat spaanse windhonden een zwaar leven vol mishandelingen achter de rug hebben maar ze slepen ook een hele boel ziektes, gezwellen… met zich mee.  Het waren in Spanje gebruiksvoorwerpen.  Wij houden ons hart vast hoeveel spaanse galgo’s we van onze tien we binnen het jaar nog zullen overhouden en we vrezen het ergste.  We kunnen gewoon niet meer verder met deze vereniging en hebben hun forum verlaten na vele aanvallen op onze berichten en ons lidmaatschap opgezegd, hoe erg dat ook pijn doet.  Sorry mensen bezint eer ge begint.  We hebben gedacht dat we de wereld van de galgo’s gingen redden, maar o wee.  We zijn triestig en toch een beetje “boos”.

    31-05-2010 om 22:50 geschreven door jef deklerck


    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!