Foto
Ik ben Myriam uit Edegem
die goed haar mannetje kan staan...
Inhoud blog
  • Lang geleden.....
  • tijdje geleden...
  • Mooie vakantie 2009
  • Lang geleden
  • Twee maanden...
  • concert
  • weerspiegelende rozen
  • Amaaaaiiiiii !!!!
  • Vossemeren CP
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Over mijzelf
    Ik ben Myriam, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Isabel.
    Ik ben een vrouw en woon in Edegem (België) en mijn beroep is zonder.
    Ik ben geboren op 15/04/1953 en ben nu dus 71 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: muziek, schilderen, reizen, schrijven, wandelen, vliegtuigen, talen.
    Sinds hun bestaan,hou ik ontzettend van IL DIVO,RyanDan,Vittorio Grigolo en Josh Groban.Grote klassiekers! Daar ik hartpatiënte ben, kan ik niet altijd hier zijn, daarom hou Ik van de rust, en genieten.Dolce Farniente...
    Foto
    Foto
    Laatste commentaren
  • Lieve groetjes van uit De Klinge (Pip)
        op
  • Groetjes .... (Friend )
        op tijdje geleden...
  • Groetjes .... (Rambo)
        op Holiday On Ice
  • Vééééééééééééééééél plezier daar, Isabel ! (Mandysblog)
        op Vakantie in aantocht !
  • Toch mooi daar in het Keukenhof hé Myriam ! (mandy)
        op Keukenhof Prachtige bloemenvelden...
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mysteries of Life
    Dolce Farniente
    08-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Disney On Ice
     Volgend jaar heb ik ook al tickets gereserveerd voor Disney on Ice...Allerlei mooie, lieve Disneyfiguurtjes op het ijs zien rondschaatsen...Ik verheug er me al op ! Heb precies de smaak te pakken ! en we hebben nu ook weer hele goede plaatsen !!
    Ik heb me voorgenomen zoveel mogelijk te profiteren...en te genieten van al het moois dat er in de wereld is....
    Lieve groetjes

    08-12-2008 om 17:11 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boete !!!
    Zaterdagmiddag ging ik even over en weer naar Mortsel.  Ik had nog een kleinigheidje nodig, ook lichtjes voor in de kerstboom te hangen, en zo kom ik terug na enkele winkels bezocht te hebben !

    Toen ik was toegekomen op die parking, gaf ik via mijn gsm door dat ik vanaf dat uur, daar stond  en kreeg ik van die firma een toestemmingsberichtje binnen, dat ik enkele uurtjes, zelfs gratis mocht staan ! Ik, niets vermoedend weg natuurlijk !!

    Kom ik terug aan mijn wagen, en wat zie ik daar steken tussen mijn ruitenwissers...????? Ja, zekers een " boete ", omdat ik geen ticket had geplaatst. Mijn vraag is dan, waar haalt ge dat ticket als ge ingeeft via gsm ???  Ik was zo kwaad dat ik hun prompt heb opgebeld en laten verstaan heb, dat ik dit niet ging betalen !!!  Thuisgekomen heb ik dan op hun website een " klacht " ingediend en eens goed mijn gedacht gezegd ! Ben nog altijd aan het wachten op hun antwoord, maar betalen, doe ik niet !  Ik heb nog altijd het bewijs op mijn gsm staan, dus...dat ze me maar dagvaarden....ze weten niet wie ze voorkrijgen hoor !!

    Dat vind ik ongehoord ! Daaraan ziet ge alweer hoe de systemen op elkaar zijn ingesteld !! trekt op niks ! en zo'n mensen willen dan de baas spelen....met alle chinezen maar niet met den deze zene !!!.

    08-12-2008 om 17:05 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valkenburg
      Maandag 15 december, vertrekken wij voor een midweek naar Valkenburg, Nederland !  We gaan eens met een andere bungalowketen proberen...bungalows....eigenlijk kan ik beter zeggen " luxe huizen "...

    Er is daar de kerstmarkt deze periode en das mooi meegenomen !  we hebben alles mee, want je weet maar nooit of er sneeuw kan liggen..er is ook een open haard, en daar hou ik wel van, zo dichtbij het vuurtje te zitten, zolang ik het maar niet zelf moet aansteken...eigenlijk ben ik een beetje bang van vuur, maar het is toch zoooooo gezellig he ! Ik blijf altijd wel op veilige afstand ! maar in de buurt !

    Als we terugzijn, is het bijna kerstmis...lekker gezellig onder familie, lekker eten, geschenkjes,....wat heeft een mens nog meer nodig he !

    Omdat ik er een weekje niet ben probeer ik nu enkele teksten hierop te zetten...ik kan ook niet altijd hier schrijven, hangt af van de pijn in mijn arm( door de schouder)...

    dat was het voor dit gedeelte dan alweer ! Nog een fijne avond,

    08-12-2008 om 16:54 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Postbodes....... !!
    Ja,..het moet mij weer overkomen !! Vandaag kreeg ik een pakje via de post, aan uit Engeland...De enveloppe gescheurd, het was precies onder een trein terechtgekomen, en het kleine envelopje stak er gelukkig nog in...
    Ik vraag me af, wie zich daarmee bezighoudt, om persoonlijke dingen, op zo'n manier te bezorgen bij ons, de gewone mensen....

    Vroeger heb ik het vele keren meegemaakt dat ik niet thuis was, en de overbuurvrouw had gezien hoe de postbode mijn pakje vanop de straat naar mijn balkon had proberen te gooien...Hoe bestaat het ! Maar hij had zo hard gegooid dat het op het dak terechtgekomen was !! dat is wat mijn buurvrouw vertelde, ikzelf heb dat niet gezien, want ik was afwezig!!
    Hij is dan op één of andere manier op het plat dak gekomen, via de regenpijp en dan maar het pakje op mijn terras gegooid !! Dat doe je toch niet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Maar ja, liever lui dan moe zeker !!  Ik ga het hierbij niet laten ! Morgen sta ik op de post en ga hen eens flink mijn gedacht zeggen! Als ik in de tijd, dat ik werkte, zo mijn job moest doen....lag ik met mijn klikken en klakken buiten, maar nu, waar halen ze het in hun hoofd om zo'n mensen aan te nemen.....????
    Het pakje komt tenslotte van een pennevriendin, zij steekt er ook haar geld in, en om het op zo'n manier te krijgen.....dat kan niet !!!
    Groetjes

    08-12-2008 om 16:48 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstboom en huisjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onlangs ben ik begonnen met de opstelling van mijn kerstdorpje...Ieder jaar is het dezelfde trent...vroeg genoeg beginnen...zo heb ik er nu al plezier van.

    De boom dat is iets voor volgende week.  Heb nu een grote, zo ene met verschillende kleurtjes, maar daar ga ik wat meer tijd moeten insteken, het is ook vermoeiend in die zin, dat gebogen staan, is heel pijnlijk voor mijn rug, en ik ken mezelf...eens ik begin, ben ik niet meer te stoppen ! dan moet het af...kennen jullie dat ?

    Ik vind deze periode eigenlijk de mooiste tijd vh jaar, alles wordt mooi gedecoreerd, slingers worden omhoog gehangen, boom wordt versierd, de tafel wordt mooi gemaakt....daar hou ik wel van. Het brengt warmte en sfeer in huis !

    Maar eerst komt de Sint nog langs...dan is de Kerstman aan de beurt. Benieuwd wat hij dit jaar meebrengt...Zijn jullie ook zo benieuwd ???

    Goede avond en slaapwel voor straks.

    23-11-2008 om 15:05 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valkenburg
    Binnenkort is het dan weer zo ver ! Wij gaan enkele dagen naar Valkenburg, en naar de mergelgroeven ginder. Het is dan ook kerstmarkt...Ben wel benieuwd, ben er nog niet geweest...

    Zo vlak voor kerstmis is dat wel leuk...nog op de valreep wat cadootjes kopen...

    Ik hoop dat er in Nederland ook sneeuw ligt.....

    23-11-2008 om 14:59 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sneeuwvlokje
     Het meisje is gelukkig...ze ziet de sneeuwvlokjes uit de hemel komen, en denkt bij zichzelf " was ik maar zo'n vlokje..." het brengt me dichter bij de hemel !

    Fijne dag nog....

    23-11-2008 om 14:57 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het sneeuwt...!!!
    Eigenlijk had ik gehoopt dat het wat meer gesneeuwd zou hebben vannacht...als we vanmorgen wakker werden, en er een iets dikker tapijtje lag...maar dat was niet zo !

    Het is van lang geleden, dat we nog eens een goed pak sneeuw kregen...ik herinner me nog, ik was toen 8 jaar zeker, en we gingen wandelen, mijn ouders en ik, met de slee....en dat vond ik pas prettig...dat voelde ook meer aan als " kerstsfeer " tegenover nu...één dagje en tis alweer verdwenen...of ge moet naar de Hoge Venen gaan, ja, maar om dan uren te staan aanschuiven, in de fille...vergeet het !
    Ik zal er wel van genieten, als het in Edegem wat sneeuw ligt !

    En 't valt er nog altijd uit, zie ik...grotere vlokjes...Ons bomma zei toen altijd " de engeltjes zijn boven hun bedje aan het opmaken, vandaar dat hun pluimpjes vallen...." en wat denk je als kind dan....ja dat zal wel zo zijn... maar ik moet eerlijk toegeven, nu denk ik daar ook no z over...het heeft iets, en het doet me terug denken aan die woorden, die ze toen zei...
    Het is leuk, als ge er niet door moet met de auto...dat is ook wel zo...het is gevaarlijk op de baan, de wegen liggen er glad bij en dan kunnen de meesten niet rijden..gebeuren er botsingen...Als het regent is dat net hetzelfde....eigenlijk ligt de oorzaak toch bij de mensen zelf...ze houden geen afstand, en als ze dan plots moeten frainen, zitten ze erop....

    Enfin,...niets aan te doen zeker....De groetjes

    23-11-2008 om 14:54 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallo...ben terug hoor !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ja, soms is het moeilijk om hier te komen schrijven !  Wat moet een mens altijd zeggen he ! Maar nu heb ik tijd, om hier wat te komen neerzetten...

    Onlangs nog een stresserend moment gehad...er was een voorverkoop van kaarten voor het concert van IL DIVO in april 2009...en natuurlijk als fan en volwaardig lid heb je graag goeie plaatsen in de arenahall...
    Dus, van de moment het loket openging, zat iedereen aan zijn computer, klaar om in te loggen en alzo plaatsen te bemachtigen !
    Al goed dat ik al mijn inlog codes kende, of bijhield, anders was het grote paniek...Wees daar maar zeker van, dus alles bij een, is het gelukt, en heb ik kunnen reserveren !

    Het zal goed zijn, de mannen nog eens aan het werk te zien ! 't Is geleden van 2007, dat ze voor het eerst in het Antwerpse Sportpaleis kwamen...
    Hun nieuwe album vind ik dan ook goed....maar ja, dat is normaal denk ik, als ge fan zijt, vindt ge altijd de albums een groot succes...Zal wel niet voor alleman zo zijn...!!!

    Voor de rest vele onderzoeken achter de rug de laatste tijd ! Ge wordt daar zo moe van he..héhé ik hoor net Kabouter Lui praten...die wordt ook altijd moe van het minste ! Maar zo'n onderzoeken, de scan, om te zien hoe het staat met mijn osteoporose, dan beeldvorming voor de stand van zaken met mijn rug en dan nog eens beeldvorming voor mijn voet, want sinds ik andere pillen neem, heb ik terug veel last van de Südeck...in die voet ! en ik wil zeker en vast die aandoening niet meer terug !!!! heb ik teveel vanafgezien !
    Wie meer wil weten over Südeck, moet dat via een zoekmachine maar eens bekijken !

    Intussen heb ik ergens anders nog een nieuwe blog aangemaakt, maar ik heb er problemen. Het lukt niet zo goed...heb al contact genomen met de baas van het kot...hopen nu maar dat het daar in orde komt he. ge steekt er uwen tijd in, en dan marcheert het niet ! pc's he en techniek....pffffffffffff.

    Nog een fijne zondag....

    23-11-2008 om 14:47 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze reis naar Spanje !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo

    We zijn er terug ! het was geweldig daar ! niet te veel volk, noch toeristen, maar kalm..de zon scheen elke dag, soms wat stapelwolken, maar droog !  we wilden eens zien, hoe het weer was in oktober ! Maar we verkiezen toch liever mei, juni of september hoor ! het weer is standvastiger en lekker warm ook ! tegen de avond werd het fris en vlug donker ook, maar al bij al, heb ik genoten !

    De heenvlucht was minder ! amai, dat kon tellen ! Ik heb in mijn leven nu al heel veel gevlogen, maar zo'n turbulentie heb ik van mijn leven niet meegemaakt ! Zelfs de stewards staakten hun toer, omdat het te gevaarlijk was, recht te blijven staan ! Jongens toch !!! Gelukkig heb ik dat vorig jaar niet voorgehad, want ik vrees dat ik nooit meer zou vliegen dan, ik met mijn vliegangst toen...man man !!
    Enfin, toen het lampje dan toch uitging, profiteerde ik om naar het toilet te gaan...maar dat was ook niet alles ! Ik werd heen en weer geslingerd...wat was ik blij terug op mijn plaats te geraken ! zonder kleerscheuren dan !

    Toen we na een kleine 2 u landden, was het bewolkt in Alicante, maar wel warm. 't Was eigenlijk nog maar 8.20u in de morgen, dus...tegen we uitgecheckt waren, scheen de zon al volop en konden we naar de auto ! Maar die stond niet op zijn " plaats" dus dat was alweer een kleine tegenslag...Je bent kontent er te zijn, en dan wil je zo snel mogelijk toch verder reizen, we moesten nog een 90 km verder...enfin, na een lange diskussie met de verhuurmaatschappij, kregen we hem dan toch uiteindelijk te pakken ! en dan waren we weg, op naar onze eindbestemming Javéa !!
    Het kantoor ter plekke moesten we ook zoeken, dus het was me het dagje wel...ik was blij dat we eindelijk aan ons villa waren en dat ik kon rusten, want 't was toch vermoeiend.....ik zag zo rood als een tomaat, van me op te boeien,..omdat ik ook moe was....ik zou het beter niet doen, maar 't is soms sterkers dan mezelf !

    Het is leuk als je de plaats kent, we zijn dan nog enkele nieuwe villa's gaan bezoeken ook, en onze reis voor volgend jaar ligt dan ook vast, en de vlucht...
    ik kijk er alweer naar uit....

    een foto van de sfeer, en omgeving, waar we waren deze keer !

    03-11-2008 om 10:24 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantie in aantocht !
     Dit doen we binnenkort ook want we gaan op vakantie naar Spanje ! Wij vertrekken morgen, zondag al naar de kust en vandaaruit naar Spanje ! Hebben nagekeken op de weersverwachting, en het is nog mooi weer ! te heet moet dat niet zijn, maar 22 tot 24 °C is goed voor ons !
    Dus dan weten jullie dat ik nadien kom vertellen over onze trip ! Ik wens jullie allen een mooie week, geniet van de zon, zolang ze schijnt en voor hen die moeten werken, maak u niet te moe, denk eraan, ge hebt maar twee handen !
    Liefs

    11-10-2008 om 15:41 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ekster op bezoek
    Hey....zoals ik al verteld heb, zat er dus een ekster in mijn schouw enkele weekjes terug !

    Nu het rare is, dat ik op een dag thuiskwam...ik neem de trap tot het tweede en ik hoor boven mijn hoofd getokkel...ik kijk naar boven en wat zie ik ?....een ekster die met een walnoot op het dakraam zit te tokkelen....
    ik had zo iets van : " jongens, wat is dat nu weer ? " het was zo precies of ze wilde me bedanken dat ik hem of haar had vrijgelaten ! Velen onder jullie zullen denken " die is niet goed wijs, " maar toch, dat kom je niet alle dagen tegen, nietwaar ?

    Ik vond het speciaal, maar wel leuk...
    groetjes en een fijn weekend !!!  nog enkele mooie beelden vanuit Boechout en thuis, met de duiven op de achtergrond !



    11-10-2008 om 15:32 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groetjes
    Nog een fijne zaterdag !

    20-09-2008 om 16:15 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk verlost uit benarde toestand....
    Dat was me nog eens een ervaring....

    Sinds enkele dagen, vorige week, hoorde ik in mijn schouw, van de open haard altijd een geritsel komen. Ik kon eerst niet ontcijferen wat het kon zijn, meer er zat iets in.  Vermits ik daar ook een vaas met schelpen heb staan, dacht ik eerst aan een spin die zich doorheen de schelpen ritselde, maar ik durfde zelfs die pot niet vastnemen, ik had een schrik gepakt...maar heb dan toch die vaas uitgekapt en alle schelpen in water gelegd met wat zout, moest er dan toch iets inzitten, kwam het er toch wel uit...maar niets was minder waar, dat geritsel bleef....!!

    Enfin, nog altijd niets wetende wat het was, hoorde ik op een zeker moment een getokkel en gekweek in die mantel, maar ja, je kan er niet in, omdat de schuif dicht is, en ik ook niet wou dat er plotseling iets zou uitkomen, waarvan ik niet wist wat ik ermee moest aanvengen....dus nog wat gewacht, maar dat bleef duren en gefladder van vleugels, maar als ze boven op het dak zitten, kortbij die opening van de schouw, hoor je datzelfde gefladder van duiven eksters en kraaien op het dak, dus...ja wat nu he.

    Ik naar de brandweer en gezegd dat ik het vermoeden had dat er een " vogel" inzat...diezelfde avond is één van de mannen dan gekomen en na wat getrek en geduw, stond ineens voor ons een ekster mensen..dat beestje heeft daar 3 dagen ingezeten..zonder eten, zonder drinken...en ik die schrik had van " wat ziet daar nu in "...gelukkig stond er een gordijntje voor, zodat ze niet kon rondvliegen...de brandweerman heeft ze dan vastgenomen en buiten op het terras gezet in de bloemenbak,..we hoopten dat ze de kracht nog had, om te vliegen, en ja hoor, ze vloog de wijde wereld in...en ikke blij dat het goed was afgelopen.

    Maar twee dagen later hoorde ik daarboven weer een gekwetter van eksters...denkelijk is die tegen ekstercollega's komen vertellen " kijk..in deze schouw ben ik terechtgekomen...ik kon niet weg..tot ik een hand voelde, die me bevrijdde...wees allen voorzichtig en val er niet in " en dan heb ik ze niet meer gehoord. Ik hoop nu maar dat er niet weer een vogel insukkelt...
    Maar ik had een goede daad verricht, ik was hulp gaan halen, want zelf kon ik dat niet !
    Echt gebeurt verhaal........

    20-09-2008 om 15:42 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brugge 2008
    Enkele weken geleden, waren wij op visite in Brugge.  Wat een mooie stad, en veel te zien.  Ons hotel lag aan de reien, waar jachtboten lagen, en rustig...aan de overkant was een taverne, die een terras had gemaakt vlak aan de reien, dus heel gezellig om daar te zitten en te genieten van voorbijkomende toeristen en bootjes.

    België heeft zo'n mooie plekjes, waar ik nog niet geweest ben, misschien stom maar ja, ge moet u ook goed voelen om alles te kunnen bezien ook, en dat is niet altijd het geval. Door mijn slechte en pijnlijke rug, moet ik soms afhaken, hoewel ik het liever anders zie, maar ja, " leer ermee leven," zeggen ze dan, maar met dagelijkse pijn, valt niet te leven ! zo simpel is dat ! wil ik kunnen genieten van mooie bezoekjes, ben ik verplicht die rug te laten insmeren met liefst tijgerbalsem, want iets anders helpt toch niet, en dan kan ik efkes verder.

    We hebben de Burg bezocht, en de grote markt, met al zijn mooie pitoreske gebouwen, en gevels en brugjes waar de boten aanmeren of vertrekken. het kleine bootje dat gebruikt wordt voor de rondvaarten, gaat me iets te vlug, en ge zijt op 30 minuten rond ! ik hou meer van een rustige rondvaart, en dan enkele uren !

    wat we nog moeten bezoeken is het Minnewater, want ik denk dat ASPE eerder aan die kant werd opgenomen, en niet aan de kant waar wij zaten ! ik wil dat dus wel eens zien. ik ken graag de plekjes waar gekende series worden opgenomen, zo moet ik nog eens naar Knokke en Duinbergen, voor de Surfclub, uit Wittekerke....wat al lang achter ons ligt !
    De Sara plaatsen, moet ik ook nog gaan bezichtigen...aan het Eilandje...ik moet nog zo veel doen....






    20-09-2008 om 15:32 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie zondag voor iedereen

    Hier ben ik nog eens...na een tijdje afwezig te zijn geweest ! Vraag me niet hgoe het komt, ik had gewoon geen zin, hier te komen typen, omdat ik gewoon niets wist, dat interessants kon zijn, voor jullie die komen lezen...

    En zoals ik al eens eerder heb verteld, zou ik dit kunnen gebruiken als soort van dagboek, elke dag hier wat komen schrijven...de vraag blijft dan, " houden jullie daar van " of " vinden jullie dat vervelend, altijd te moeten lezen, wat ik doe of niet...?" daar mogen jullie altijd een antwoordje op geven hoor.

    Vandaag naar Mortsel geweest..nergens was plaats voor de auto te zetten...ah nee, ' t was jaarmarkt daar " maar dat kon ik niet weten natuurlijk...maar omdat ik de regio goed ken, kon ik mijn wagentje toch ergens kwijt ! en moest ik niet eens zo ver lopen om tot aan de winkel te geraken, waar ik moest zijn ! Muziekwinkel !

    Gisteren naar de show van Unicef gekeken, ik moet zeggen, het was okay...er sprongen enkele toffe mannen uit, met een fantastische stem à la IL DIVO, TEATRO genoemd ! ook klassieke opleiding en goede stemmen. Toen ik hen hoorde, verdween Kate Ryan in het niets...sommige stemmen zijn niet gemaakt voor live te zingen, eerder in studio-opname ! Sorry als ik mensen tegen de borst stoot, met dat te zeggen, maar das ieder zijn mening. Ge weet over kleuren en smaken valt niet te diskuteren.
    Ik kocht een cd The Best of Milk Inc, met Regi....de single met Tom Helsen, vind ik ook reuzefijn ! enfin...ja ik ben een muziekliefhebber, naast de vliegtuigen, dus ook muziek, vele genres wel.

    Binnenkort begin ik nog op een andere site een blog, maar dat gaat eerder over mijn ervaringen op die bepaalde site, dat ga ik hier niet neerschrijven...daar hebben jullie toch niks aan.
    Groetjes

    20-09-2008 om 15:22 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto Piramide Choefoe
    2 mooie foto's van de piramide van Choefoe



    21-08-2008 om 18:55 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orion & Piramides

    De grote piramide en het Orionmysterie

    De piramide van farao Choefoe (meestal met zijn Griekse naam Cheops aangeduid) heeft de mensheid reeds vele eeuwen verbaasd. Vaak worden er mystieke krachten aan deze piramide toegekend. En zo nu en dan duiken er ook verhalen op die piramides als deze een bijzondere sterrenkundige duiding geven. Zo schreven de Franse ingenieur Robert Bauval en de Engelse uitgever Adrian Gilbert in 1994 een boek (later gevolgd door een televisiedocumentaire en vele webpagina’s) met de titel ‘The Orion Mystery’ waarin wordt gesteld dat de sterrenbeelden Orion en Taurus (Stier) op aarde zijn afgebeeld door de wijze waarop de piramide van Cheops, gewoonlijk de ‘grote piramide’ genoemd, samen met andere piramides zijn opgesteld. Wat is de waarde van dit ‘Orionmysterie’ of, anders gezegd, zijn deze indrukwekkende bouwwerken werkelijk gebouwd als afspiegeling van de sterrenhemel?

    Samen met Graham Hancock zijn de schrijvers van mening dat deze hemelse vergelijking al in het 11e millennium v. Chr., mogelijk door een verloren technologisch hoogstaande beschaving als dat van ‘Atlantis’, is vastgelegd.

    Het tijdperk waarin het Orionmysterie zich afspeelt is de zogeheten 4e en 5e dynastie van de Egyptische geschiedenis. De indeling in dynastieën, alsmede de Griekse vorm van de namen van vele farao’s, is reeds in de 3e eeuw vóór Christus door de Griekse priester en geleerde Manetho in zijn ‘Aigyptiaka’ beschreven en wordt in grote lijnen nog steeds gebruikt. Tabel 1 geeft de meest recente chronologie van de 3e, 4e en 5e dynastie, behorende tot het zogenaamde Oude Rijk van de Egyptische geschiedenis. Na hun dood hebben de meeste farao’s uit deze periode zich laten bijzetten in een grafkamer in een al tijdens hun leven gebouwde piramide. Piramides van deze farao’s bevinden zich in een gebied tussen Aboe Rowasj en Dasjoer

    Het was farao Djoser van de 3e dynastie die als eerste uiteindelijk een piramidale vorm voor zijn graftombe koos. De farao’s die voor hem regeerden lieten zich bijzetten in een zogenaamde ‘mastaba’ (Arabisch voor ‘bank’); een rechthoekig gevormde tumulus met een bovengrondse offerruimte, een ondergrondse grafkamer en andere ondergrondse kamers. Deze vroege mastaba’s werden voornamelijk met tichelstenen, in de zon gebakken stenen van klei, gebouwd. Ook het grafcomplex van Djoser is door zijn architect Imhotep in eerste instantie als een mastaba ontworpen. Het grote verschil met zijn voorgangers echter is dat Imhotep de mastaba van Djoser geheel liet optrekken uit natuursteen, voornamelijk afkomstig uit de kalksteengroeven van Toera en Massara. Het was juist deze innovatie van Imhotep die de Egyptenaren in staat stelde hun latere reusachtige bouwwerken te realiseren.

    21-08-2008 om 18:51 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Da Vinci Code

    DE DA VINCI CODE

    Is er een geheime organisatie die misschien wel het belangrijkste geheim van het Christendom beschermt? Het lijkt er wel op. Tussen 1956 en 1967 werden in de Bilbliotheque Nationale te Parijs een aantal documenten gedeponeerd. Deze documenten werden pas in 1975 ontdekt en de inhoud er van was opzienbarend. Deze documenten zijn bekend onder de naam Les Dossier Secrets.

    Het dossier bevatte onder meer:

    1. De genealogie van het huis der Merovingen

    2. Een beschrijving van een aantal feiten uit het leven van Berenger Sauniere

    3. Brieven en het zogenaamde Serpent Rouge

    4. Krantenartikelen met belangrijke Europese en Franse gebeurtenissen

    5. Een vreemd en ongebruikelijk gedicht

    6. Twee slecht leesbare krantenartikelen over een kerk in Parijs, te weten de Saint Sulpice. Deze kerk is vernoemd naar een heilige wiens sterfdag was op 17 januari (deze datum zullen wij nog vaker gaan tegenkomen)



     

    De namen van de schrijvers van het dossier stonden op de kaft. Louis Saint Maxent, Gaston de Koker en Piere Feugere. Deze mannen woonden in dezelfde wijk in Parijs en pleegden op 6 maart 1967 collectief zelfmoord. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze mannen nooit de schrijvers konden zijn van het dossier.

    De laatste delen van het dossier werden bijvoorbeeld 2 weken na de zelfmoord afgegeven bij de Parijse Bibliotheek. Kennelijk heeft iemand een krantenbericht over de zelfdoding gebruikt om speurders op een vals spoor te zetten.
    Wie is de echte auteur van het Dossier Secret..?

    Het dossier, waarvan veel in code was geschreven leek te wijzen naar een Koninklijke Franse bloedlijn, die directe afstammelingen van Jezus Christus zouden zijn alsmede hun beschermers, de mysterieuze Priorij van Sion. Vanaf het moment van ontdekking van de documenten zijn er veel mensen aan het speuren gegaan en kwamen tot uiterst opmerkelijke ontdekkingen. Op deze webpagina’s zullen die ontdekkingen beschreven worden. Omdat het geheel nogal complex is en omgeven door geheimzinnigheid kan het tijdens het lezen van de hoofdstukken lijken dat er weinig samenhang in de gepresenteerde zaken ligt. Blijf lezen en steeds zullen er meer stukjes van de puzzel op hun plaats vallen. Velen zeggen dat dit onderwerp de grootste grap uit de historie is. In dat geval is het een grap die al ruim 900 jaar duurt en vele duizenden heeft beziggehouden en waaraan de machtigste mannen uit de historie van Europa hebben meegewerkt. Inmiddels zijn er tienduizenden sites op het Internet verschenen waarin in alle talen de voor– en tegenstanders elkaar bestoken met argumenten aangaande dit onderwerp. Dat er ’iets’ aan de hand is daar zijn de meeste het wel over eens. Inhoudelijk verschillen de meningen fors. Gaat het om de bloedlijn van Christus ? Gaat het om de locatie van de miljardenschat van Salomo ? Gaat het om de locatie van de Ark des Verbonds ? Gaat het om de begraafplaats van Christus ? Ik heb getracht een aantal zaken op een rij te zetten. Ik beweer niet de wijsheid in pacht te hebben. Onderzoek is uitermate lastig aangezien de zaak zich in een schimmig verleden afspeelt waar geen van de partijen openheid van zaken wil/kan geven.

    16-08-2008 om 06:47 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slaapwel iedereen..zzzzzzz
    Tot later nog eens...

    09-08-2008 om 21:59 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/02-21/02 2010
  • 21/09-27/09 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008


    Foto

    E-mail mij

    Laten jullie een berichtje na ? Dank u wel !


    Mijn favorieten
  • Yve's Blog
  • Mysteries of Life
  • Sheherazade
  • Liefde Bron van Leven
  • EenGezellig en sfeervol Gedichtenblogske

  • Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!