Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    15-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten van Kartuizer.......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede en gezonde start in de nieuwe week.

    Gisteren, vrijdag, zat ik voor de eerste keer van de voorbije week weer eens voor mijn computer, het was voor mij een drukke week, de schoorsteen moest schoongemaakt worden, zo dat de knecht van de Sint 6 dezember niet al te zwart wordt, het was een vuile karwei, gelukkig heb ik daar een speciale stofzuiger voor, maar daarna moest alles weer schoon gemaakt worden, tussendoor ook nog eten klaarmaken en boodschappen halen, een poetsvrouw kan ik niet betalen! Nu is alles weer netjes en staat alles weer op zijn vaste plaats. Het is echter goed voor de gezondheid eens een week lang geen nieuwsberichten en geen blogs te lezen, men slaapt beter. Bovendien heb ik niets verpast, in de nieuwsberichten van gisteren stond nog steeds dezelfde flauwe kul als vorige week en nog meer sensatieberichten, de stoute pastoors waren weer eens aan de beurt.

    Om nog eens op die schoorsteen terug te komen, sinds begin september tot nu toe zijn daar 600 kg. briketten doorgegaan van de 8000 kg. die ik besteld had, ik houd dat nauwkeurig bij, zo dat ik weet hoeveel ik volgend jaar moet bestellen, dat zal dan wel geen 8000 kg. zijn. Ik zit hier lekker warm en het hele huis blijft op temperatuur.

    Vorige week schreef ik dat ik gehaktballen met krieken gegegeten had, nu heb ik ervaren dat krieken een linderend effekt hebben tegen reuma, zij zijn wel geen geneesmiddel, maar zij verzachten de pijn en dat heb ik ook gemerkt, dus zondag maar weer eens gehaktballen met krieken, trouwens, een glas krieken kost bij Aldi 0,99 cent, daarvoor kan men niet sukkelen! En vandaag wordt weer eens een lekkere pot tomatensoep met balletjes klaargemaakt met veel verse groenten. Zo goed kan het leven nog zijn, ook met een klein pensioen. Straks zegt Jean weer dat mijn blog op een kookboek begint te lijken, maar dat zijn nu eenmaal dingen uit het dagelijkse leven en ik wil hiermee aantonen dat wij het hier in dit belgenland nog niet zo slecht hebben als je niet drie keer per jaar met vakantie gaat.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    08-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten van Kartuizer........
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle trouwe bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede start in de tweede week van november. Hoe schoon het weer met allerheiligen ook was, nu wordt het wel tijd de warme winterkleding weer aan te trekken, de zomer is echt voorbij!

    Dat er van alle kanten moet gespaard worden heeft de nieuwe regering begrepen. De enorme schuldenputten die de rode en de groene graaiers gemaakt hebben moeten gevuld worden, maar men kan ook besparen zonder het eigen volk pijn te doen. De autochtone bewoners van dit land, dus de echte belgen hebben doorgaans hoogsten drie kinderen dus kan men het kindergeld tot hoogstens drie kinderen beperken. Als de moslims er echter meer willen hebben, moeten ze daarvoor maar gaan werken. Mischien zou dit ook een stimulans kunnen zijn dat de baardmannen en hun baarmachienen eindelijk ons land vrijwillig zouden verlaten omdat er niets meer te rapen valt. Er valt beslist nog meer te besparen zonder het eigen volk pijn te doen, mischien hebben de lezers van mijn blog nog meer sugesties!

    De voorbije week heb ik weer eens echt Breugelliaans gegegeten, gehaktballen met gestoofde krieken, heerlijk!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    04-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soms..........
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Soms heb ik de neiging, als ik de nieuwsberichten en de bevriende blogs lees, mij helemaal van deze totaal gek geworden wereld af te sluiten en mijn internet abonnement op te zeggen. De rode bandieten zetten het hele land in rep en roer omdat zij in de nieuwe regering niet meer in de vetpotten kunnen graaien. De islamisten tonen hun waar gezicht, hun moordzucht kent geen grenzen. Moord en doodslag zijn ook in onze kontreien dagelijkse kost geworden, het wordt teveel voor een gevoelige ziel om dat nog langer verdragen te kunnen! Maar ik ben geen struisvogel, die bij gevaar de kop in het zand steekt, dus moet ik er tegen heug en meug mee doorgaan! Maar, ik klaag aan....

    Ik klaag aan, diezelfde rode bandieten die nu het land in rep en roer zetten, die destijds de islam als godsdienst erkenden. Deze rode gekken, die dachten daardoor stemmen voor hun partij te winnen, zijn nu wel van een koude kermis thuisgekomen, die islamisten hebben reeds hun eigen partijen. Als die rode onbenullen toen een koran gelezen hadden, hadden ze beter moeten weten. Niet IS is het probleem maar de koran, gematigde islamisten zijn er niet, de islam is geen godsdienst maar een moorddadige ideologie! Wie dat nu nog niet begrepen heeft zal het nooit begrijpen.

    En zo ga ik dan maar door met mijn blog alhoewel ik betwijfel of mijn schrijven nog enig nut heeft, maar ik wil geen struisvogel zijn!

    Groetjes,

    Kartuizer.

     


    >> Reageer (3)
    31-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten van Kartuizer.........
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle gelijkgezinde bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede en gezonde start in de maand november.

    November 2014

    Gedurende deze maand november weilen mijn gedachten bij die mensen die in mijn kinderjaren een mijlpaal in de goede richting voor mijn verder leven waren;

    Op de eerste plaats denk ik met een dankbaar hart terug aan de eerwaarde heer Ivo Cornelis 1887-1958(zie bovenstaande foto), die na de dood van mijn moeder ( 6 juni 1946) van mijn tiende tot mijn twaalfde jaar voor mij een liefdevolle, zorgsame vader was. Mijn biologische vader verrichte toen dwangarbeid in de kolenmijn van Eisden omdat hij tijdens de bezettingsjaren fabriekswachter was geweest. Goede eerbiedwaardige priesters zijn er altijd geweest, Ivo Cornelis was één van hen!

    Eveneens met een dankbaar hart denk ik terug aan de Antwerpse kinderrechter Dhr. Vermeire die het wijze besluit nam mij als twaalfjarige in het Rijksopvoedingsgesticht van Ruiselede te plaatsen. Het toenmalige Rijksopvoedingsgesicht mag men niet verwarren met de huidige gesloten inrichting, wij waren geen boefjes. De jongens die daar toen geplaatst werden waren kinderen van gezinnen die als gevolg van de oorlogsjaren ontwicht waren, ik was één van hen. Wij waren daar niet opgesloten!

    Met een hart vol heimwee denk ik terug aan Dhr.'t Kindt die van mijn dertiende tot mijn veertiende levensjaar onze leraar was in Ruiselede. Hij ontflamde diep in mijn hart mijn liefde voor het Dietse Vaderland en voor Vlaanderen door de gedichten van Wies Moens( torens van Dietsland) en van Karel Vertommen ( het galgenveld). Hij onstak ook in mij mijn passie voor de klasieke muziek, elke donderdagnamiddag speelde hij ons op zijn toonband een werk van één van de grote meesters voor en verklaarde hij ons ook wat de componist daarmee bedoelde. Of er nu nog zulke leraars zijn betwijfel ik!

    Ook dankbaar denk ik terug aan de Heer Demunter, eveneens leraar in Ruiselede, die mij opnam bij de twaalf voorzangers en die ons de liefde voor de Gregoriaanse gezangen bij bracht.

    Als ik nu de nieuwsberichten lees, stel ik vast dat de jongeren van nu later niet met dankbaarheid aan hun huidige leraren zullen terugdenken, men heeft er een complete puinhoop van gemaakt!

    Groetjes,

    Kartuizer.

     


    >> Reageer (2)
    22-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan........
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hartelijk dank voor de reacties op mijn vorige berichten:

    Hallo Victor,

    je hebt wel gelijk, oud worden is inderdaad geen zegen maar een vloek is het nu ook weer niet. Ik geniet nog in volle teugen van al de lekkere en goede dingen die er nog zijn. Het gaat wel allemaal een beetje moeizamer als vroeger maar de wil om alles in orde te houden is er nog, alléén de kracht ontbreekt soms. Mijn potje kook ik nog steeds zelf, veel verse groenten, een lekkere tomatensoep met balletjes en zoals enkele dagen geleden een echte Vlaamse erwtensoep met gerookt spek en prei en zoals vandaag, verse koolraap in roomsaus met een varkenslapje, die twee aardapellen daartoe zijn gouw geschilt al zijn de vingers een beetje stram. Het hoogtepunt van de dag is steeds mijn avondlijke trappist bij het beluisteren van klasieke muziek. Zalfjes en pillen heb ik niet, alléén maar af en toe een aspirientje.

    Hallo Jean,

    enkele jaren geleden schreef ik reeds in deze blog, dat Gerald Celente voorspelde dat eind 2016 Europa zou gezuiverd zijn van de islamisten, de weerstand zou beginnen 2012 schreef hij toen en hij krijgt gelijk, de weerstand in heel Europa was nog nooit zo groot als nu, en dat is eerst het begin!

    Hallo Lieve,

    Ik hoop, dat ik in oktober 2017 nog de kracht zal hebben mijn antivirus pragram nog eens voor drie jaar te verlengen.

    Groetjes,

    Kartuizer.

     

     


    >> Reageer (3)
    18-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten van Kartuizer........
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wie botst, moet tegen de weerbots kunnen, hoe zit dat met de Waalse collaborateure? Zie ook mijn vorig bericht. Is er dan niemand in het parlement die het smoelwerk van die giftslang Onkelinx kan stoppen?

    Alle gelijkgezinde bezoekers wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede gezonde start in de nieuwe week.

    Voor vandaag wil ik het kort houden op de bevriende blogs vindt U meer actueel nieuws.

    Groetjes, Druk op de foto voor een vergroting!

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    16-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit osbelgistan.......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hoe zit dat met de collaborerende Walen? Als de rode rakkers nu oude koeien uit de gracht willen halen, kunnen wij dat ook!

    Het heeft mij diep geroerd, dat sommige lezers zich sorgen maakten betreffende mijn gezondheid, hartelijk dank beste vrienden. Ik ben niet ziek maar de reuma in mijn hand-en voetgewichten speeld mij parten, alles gaat veel moeizamer en langzamer maar ik geef de moed niet op, begin dit jaar heb ik een nieuwe computer gekocht om met mijn blog te kunnen doorgaan en mijn antivirus program verlengd tot november 2017.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)
    12-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan.........
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zaterdag was ik te vermoeid om een artikel te schrijven en de inspiratie ontbrak, beter geen bericht als een slecht bericht dacht ik.

    Nu we een federale regering hebben zonder rode en groene prutsers, hoop ik dat er in dit belgenland een en ander ten goede zal veranderen. Hoop doet leven, en ik hoop dat zo snel mogelijk de dubbele paspoorten worden afgeschaft en dat al het islamgespuis naar de prachtlanden wordt terugestuurd zodat we hier geen duitse toestanden krijgen! (Lees de Bron berichten)

    De jaargetijden schijnen zich te veranderen, tot nu toe moest ik eerst tegen avond de kachel aansteken dan eerst zakt te thermometer onder de 20 graad, dat was in de vorige jaren en tijdens de voorbije zomer niet mogelijk.

    Ik wens alle bezoekers van mijn blog Vrede, Heil en Zegen voor de nieuwe week zonder ongelukken en messteken!

    Groetjes,

    Kartuizer.

     


    >> Reageer (4)
    04-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten van Kartuizer........
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle gelijkgezinde bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede start in de eerste week van oktober. We leven wel in een wereld die totaal op z'n kop staat maar we mogen toch de moed niet verliezen!

    Enkele gedachten die mij de voorbije week door het hoofd gingen!

    Zelfs in bedrijven waar de zekerheid een grote rol speeld, atoomcentrale Doel, en luchthavens zijn fanatieke moslims tewerkgesteld! De staatsveiligheid discrimineerd niet en de veiligheid van de burgers in dit apenland zijn van ondergeschikt belang!

    Vele kinderen leven in belgostan in armoede las ik in de pocokranten, men vergat er bij te schrijven dat het om bruine kindjes gaat waarvan de vaders nog nooit gewerkt hebben!

    Vele kinderen zijn te dik las ik dan weer in dezelfde pocokranten, dat zijn dan wel geen bruine kindjes maar witte die de hele dag op hun luie kont zitten met een tablet in hun handen.

    Binnenkort kunnen we ons na onze dood ook nog in bijtend zuur laten oplossen zo hebben we dan geen begraafplaatsen meer nodig en de lucht wordt niet meer vervuild, het afvalwater wordt dan waarschijnlijk in de riool gestort.

    En nu nog enkele alledaagse dingen!

    Toen ik verleden maandag mijn wekelijkse boodschappen wilde halen wou mijn auto niet meer starten, geen licht meer, batterie totaal leeg. Ik belde de garage en reeds 15 minuten later was de garagist hier met een nieuwe batterie, hij starte daarmee mijn wagen en dan reed ik met hem mee naar de garage waar hij de nieuwe batterie vakkundig in de auto zette. Met in het totaal een half uur vertraging kon ik dan naar Sankt Vith rijden. Zulke klantendienst bestaat geloof ik alleen nog maar hier in de duitstalige gemeenschap!

    Gisteren nog maar eens een lekker potje mosselen gegeten, 1 kg. jumbos van Aldi en het waren ook echte grote jumbos zeer lekker klaargemaakt met een half glaasje witte wijn, zo mooi kan het leven nog zijn. En morgen eet ik verse spruitjes met een lekkere braatworst. Spruitjes zitten vol vitaminen, vooral vitamine C.

    Dat was het dan voor vandaag!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    26-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten van Kartuizer.......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zoals steeds, wens ik alle gelijkgezinde bezoekers van mijn blog,Vrede, Heil en Zegen, deze zegen zullen we in de toekomst wel allemaal broodnodig hebben, want de islamkoppensnellers hebben zich nu ook al in onze kontreien breedgemaakt met de hulp van de Europese regenten.

    Deze Europese snullen proberen ons nog steeds wijs te maken, dat de islam vredelievend is en dat de IS koppensnellers niets met de islam te maken hebben, het tegendeel is waar, deze IS koppensnellers doen precies DAT wat de koran hen voorschrijft; doodt alle ongelovigen! Het probleem is, dat zij het islammasker te vroeg hebben laten vallen. Overal waar islamieten onder ons wonen wacht ons het gelijke lot als ze zich sterk genoeg voelen  zullen ze ook hier met het koppensnellen beginnen. Als wij ons nu niet met man en macht gaan weren tegen dit nieuwe barbarendom, gaan we de totale ondergang van het Avondland tegemoet, daarom, vrienden, open eindelijk de ogen, de groene islamdraak moet uit Europa verbannen worden, NU!

    Papieren kranten koop ik allang niet meer, die zijn het lezen niet meer waard en hoogstens goed om de aardappelschillen in te pakken. De digitale kranten schrijven allemaal van elkaar af, inklusief de DT fauten en liegen doen ze allemaal, want ook halve waarheden zijn hele leugens en ze staan vol met halve waarheden.

    Kartuizer


    >> Reageer (2)
    19-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten van Kartuizer........
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle vredelievende bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede start in de nieuwe week!

    Als ik dagelijks de kranten en de bevriende blogs lees, stel ik vast dat het er met de wereldvrede niet goed uit ziet. Overal waar de islam zich ingenest heeft spelen zich de meest wrede taferelen af en ook in eigen land loopt het steeds meer uit de hand. De pocokranten proberen dan wel te verdoezelen dat de geweldadige (JONGEREN) moslims zijn maar de fotos van de omstaanders liegen er niet om. De leugens, die ons dagelijks in de geschreven en in de digitale pers worden voorgeschoteld zijn ten hemel schreiend, het wordt tijd, dat we ons met alle middelen die ons ter beschikking staan tegen dit nieuwe barbarendom gaan verdedigen voor het te laat is!

    Ik ben geen NVA fan, maar ik moet wel Bart De Wever gelijk geven dat hij er voor bedankt eerste minister te worden, zijn partij doet er beter aan in de oppositie te gaan, laat de blauwen en de tjeeven hun vingers maar verbranden met de miljarden schulden die zich opgestapeld hebben!

    Ik ben ook geen fan van paus Francisus, maar ik bewonder wel de moed van deze man, een reis te ondernemen in een land waar hij met de dood bedreigt wordt en niet in een papamobiel met kogelzeker glas! Dat zie ik die zwarte onglukskater van het witte huis nog niet doen!

    Groejes,

    Kartuizer.

     

     

     


    >> Reageer (2)
    16-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan als tussendoortje.......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik dank mijn vriend Victor voor zijn reactie, maar door deze reactie ben ik even gaan na-rekenen en stelde ik vast dat ik mij in mijn vorig bericht, wat die houtbriketten betreft schromelijk vergist heb, bij het nogmaals grondig natellen kom ik tot de vaststelling, dat het geen 500 pakken van elk tien kilo zijn, maar 800, dus in het totaal 8000 kg. dat is dus 2,50 euro voor 10 kg. Deze vergissing mijnerzijds was mogelijk omdat ik de pakken niet zelf gestapeld heb, dat kan ik trouwens niet meer wegens reuma in de handgewrichten. Totdaar deze rechtzetting.

    Ik ben de hemel dankbaar dat ik hier in ostbelgistan woon, bij mijn wekelijkse inkopen in Sankt Vith zie ik hier geen baardapen in vuile nachthemden en geen kopdoeken, hier is alles nog rustig en stil en luiden nog de kerkklokken, ik hoop, dat het zo blijft.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (0)
    13-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten van Kartuizer......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ook vandaag wens ik alle politiek niet correcte bezoekers van mijn blog Vrede, Heil en Zegen en goede start in de nieuwe week.

    Enkele ideoten van het Europese parlement hebben de Oostenrijkse Wurst uitgenodigd voor het parlement een konzert te komen geven, dekadenter kan het niet meer, ben benieuwd hoe de Brusselse moslims daarop zullen reageren!

    In haar reactie maakte Lieve daarop opmerkzaam dat de Antwerpse imam, wiens naam ik niet wens uit te spreken, (die met die omgekeerde bloemenpot op zijn hoofd) met Vlaams geld betaald wordt om het haatboek koran te verkondigen, ook dat is dekadentie!

    Eergisteren kwam mijn nieuwe lading houtbriketten aan, 500 pakken van je 10 Kg. = 5000 Kg. die liggen nu allemaal mooi opgestapeld, ik zal dus de komende winter niet in de kou zitten en bij eventuele stroomuitval zal ik mijn potje nog kunnen koken. Ik heb wel diep in mijn spaarpot moeten grijpen, 2000,45 Euro, transportkosten en BTW inbegrepen, de vrachtwagen komt uit Prüm, dat zijn 50 Km. heen en 50 Km. terug, het afladen met een zware heftruk,de pakken zijn op paletten gestapeld, duurd twee uur, voor de chaufeur is dat een halve dagtaak en die man moet ook betaald worden! De heftruk wordt bediend door een vriendelijke buurjongen, die doet dat gratis uit vriendschap.

    Groejes,

    Kartuizer.

     


    >> Reageer (2)
    06-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten van Kartuizer.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede start in de tweede week van september.

    Ik dank Lucky9 en Marnix voor hun reactie, maar over de islam heb ik nu uitvoerig mijn mening gezegd, een plaat die altijd weer hetzelfde deuntje speelt geraakt snel afgezaagt, dus leg ik ze nu niet weer eens op! Wat echter die leugenachtige imam uit Antwerpen betreft, wiens naam ik mij niet herinneren kan, deze man tracht de ongelovige honden fabeltjes wijs te maken omdat de afkeer van deze ongelovige honden tegenover de islam steeds groter wordt en daardoor ook zijn imamsalaris in gevaar komt, hij is en blijft een verkondiger van het haatboek Koran!

    Wat die bisschop van Antwerpen betreft, wiens naam ik mij ook niet herinneren kan en die nu uit de kast gekomen is, hij is even ongeloofwaardig als de bovenvermelde imam ook zijn vogels hebben betere oorden opgezocht, ze zijn allemaal uitgevlogen!

    Enkele korte gedachten......

    Dank zij de onbekwame belgistaanse politiekers moeten we er nu mee rekenen, af en toe enkele uren zonder stroom te vallen, in de omliggende landen heeft men stroom teveel, in belgistan te weinig, in Nederland zijn de gevangenissen leeg, in belgistan overvol. Wat mij betreft, ik verwarm mijn huis met hout en aan kaarsen heb ik nog een zeer grote voorraad maar voor de meeste medeburgers is dat onmogelijk, zij kunnen geen vierduizend kilo houtbriketten opstapelen en de meesten hebben ook geen schoorsteen meer, zij zullen dus dank zij de postjesjagende politiekers af en toe in de kou moeten zitten!

    Bartje wil geen eerste minister van belgostan worden en mischien heeft hij wel gelijk dat zou dan werkelijk het einde van het NVA betekenen bij de volgende verkiezingen!

    Wanneer de meeste Vlamingen echt wakker worden en tot verzet komen zal het wel te laat zijn, maar erlijk gezegd intereseerd het mij als bijna negenenzeventig jarige geen zier meer, en voor dezen die kinderen en kleinkinderen hebben, die hadden er moeten voor zorgen dat het niet zo ver had kunnen komen!

    Groetjes,

    Kartuizer.

     


    >> Reageer (2)
    30-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten van Kartuizer......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede start in de eerste week van september.

    Vandaag wil ik nog eens terugkomen op mijn vorig artikel. Als ik toen in 1962 als eenvoudige 26 jarige na een grondige studie van de koran kon vaststellen dat de islam geen godsdienst is maar een mensenverachtende ideologie omhangen met een godsdienstig manteltje, moet ik vaststellen, dat de politiekers die deze islam als godsdienst erkenden nooit een koran in de handen gehad hebben, laat staan gelezen hebben. Het was nochtans hun plicht dat wel te doen. Nu zitten we met de gebakken peren, na hun rampzalige beslissing kwam de moslim-vijfde kolonne ons land en heel Europa binnengeslopen met alle gevolgen van dien. In England is men nu geschrokken omdat Pakistaanse moslims jaren lang Engelse kinderen verkrachtten en de politiekers trachten hun handen in de onschuld te wassen. Overal in Europa maken moslims zich schuldig aan geweldadigheden en het wordt van dag tot dag erger. Maar niet alléén in Europa maar overal ter wereld komt hun ware gezicht te voorschijn. De IS doet precies dat wat de koran hen leerd. De politiekers die ons trachten wijs te maken dat er een gematigde islam bestaat maken ons leugens wijs, een gematigde islam bestaat niet en heeft nooit bestaan omdat de koran leerdt, dat alle niet moslims ongelovige honden zijn die men afslachten mag in de naam van allah. Zo is dat en niet anders! Het is dan ook logisch, dat islamisten geen aanspraak maken kunnen op godsdienstvrijheid, de islam is geen godsdienst!

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)
    23-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten van Kartuizer......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ook vandaag wens ik alle bezoekers van mijn blog Vrede, Heil en Zegen en een goede start in de laatste week van augustus.

    Mijn antwoord aan Lieve,

    "Lieve Vriendin Lieve,

    het verzet tegen de moslims neemt inderdaad van dag tot dag toe en dat is logisch, de mohamedanen tonen steeds meer en meer hun waar gezicht. Toen ik 1966 in duitsland woonde, kocht ik, omdat ik mij voor alle wereldgodsdiensten intereseerde een duitstalige koran. Toen ik dat boek grondig bestudeerd had, wist ik dat de islam geen godsdienst is, maar een misdadige ideologie omhangen met een godsdienstig manteltje. Nu, 52 jaar later  beginnen bij sommigen de ogen open te gaan. Nadat nu de moslim- vijfde colonne ons land en Europa is binnengeslopen, beginnen zij ook hier eisen te stellen. Het is hoogtijd, dat wij de noodklok gaan luiden, bij ons en in heel Europa, wij mogen dit barbarendom bij ons niet verder tollereren. Wat de zogenaamde IS-staat Irak doet is precies dat wat in de koran geleerd wordt, de vijfde- colonne moslims hier bij ons, kunnen deze daden niet veroordelen want dan zouden zij de koran moeten veroordelen en dat zullen ze nooit doen! Wie dat tot nu toe niet begrepen heeft, is ofwel stekeblind of een volksverrader."

    Over de binnenlandse politiek wil ik vandaag niets zeggen, ik geloof echter, dat velen die hun stem aan het NVA hebben gegeven daar nu al spijt van hebben!

     

    Groetjes,

    Kartuizer.

     


    >> Reageer (3)
    16-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten van Kartuizer.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ook vandaag wens ik alle vredelievende bezoekers van mijn blog vrede, heil en zegen en een goede start in de derde week van augustus. Ter gelegenheid van de gistrige moederdag stuur ik alle Vlaamse moeders een boeketje bloemen.

    De EUSSR propaganda-machiene draait op volle toeren, de haat tegen Rusland wordt van dag tot dag aangewakkerd met de grofste leugens en onze kranten drukken deze leugens alsof het waarheid is, van onvooringenomene berichtgeving is er geen sprake meer. Rusland hoort bij Europa, als er één land is, dat West Europa tot de oude waarden en normen kan terug brengen en van de islampest en de EUSSR-diktatuur kan bevrijden, is het Rusland. Niet Amerika maar Rusland is onze bondgenoot.

    Ook de belgische propaganda-machiene loopt op volle toeren, er dreigen stroompannen te komen tijdens de komende wintermaanden zegt men, de kranten staan er vol van, als dat echter waar zou zijn, dan kunnen wij toch alléén maar de belgische politiek de schuld daarvan geven, de atoomcentrales moesten weg en bij windstilte gaan de groenen aan de windmolens draaien.

    Ik dank van harte de lezers voor hun veelvuldige reacties, dat was ook de bedoeling van deze blog, iedereen mag hier vrij zijn mening zeggen zo lang deze mening binnen de regels van het goede fatsoen blijven en niet kwetsend zijn voor andere reageerders. Ik kan niet alle reacties beantwoorden, maar voor enkele wil ik toch een uitzondering maken; "Het is jammer, Victor dat wij ons toen in Antwerpen niet ontmoet hebben, ik had je kunnen meenemen naar mijn stamlokaal, de Vlaamse Klub in de statiestraat en naar de bierkelder Piet Pot in de Pietpotstraat waar Vlaamse liederen gezongen werden met pianobegeleiding van Filip De Pillecijn.

    Opbouwende kritiek is altijd goed, Lucky9 maar ik meen toch dat een vrouw die als zogenaamde heks levend op branstapel verbrand werd even gruwelijk en barbaars was als de steniging van een vrouw door de moslims en, dat een zogenaamde ketter geradbraakt of gevierendeeld werd, nog erger was als een onthoofding door de moslims. Het verschil is; dat de christelijke inquisitie tot het verleden behoord en dat de moslimprakijken tot op de dag van heden bestaan. Het is daarom werkelijk noodzakelijk dat wij de islampest uit Europa verdrijven en zoals ik reeds zei, de Russen zijn onze beste bondgenoten."

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (6)
    09-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten van Kartuizer......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zoals steeds wens ik alle bezoekers van mijn blog, vrede, heil en zegen en een goede start in de tweede week van augustus.

    Ik heb besloten voortaan nog maar één keer per week een bericht te schrijven, zo kan ik de nieuwsberichten een beetje verwerken en hebben de reageerders een week tijd om op mijn berichten te reageren.

    Ik dank de lezers voor de reacties op mijn bericht van vorige week, het was wel even spannend; twee verschillende meningen. Mijn respect voor Jean is even groot als mijn respect voor Marnix die ik beiden als mijn vrienden betracht, want ik ben een humanist. En, mijn vriend Victor hoeft zich bij mij niet te verontschuldigen, bij mij kwam het verstand ook niet voor de jaren en dus niet in mijn piejottentijd, alhoewel we toen  afstandelijk niet ver van elkaar verwijderd waren, Victor ergens in de buurt van het gerechtshof in Antwerpen, waar ik af en toe als S4 bediende van de Luchtbal  een paar schoenen voor herstelling afleverde. Maar, Victor, ik betracht de voorbije jaren niet als verloren jaren, ik heb in mijn priesterlijke funktie veel ervaring opgedaan die men als leek niet kon opdoen, dan eerst zijn mijn ogen werkelijk open gegaan, mijn verontwaardiging steeg van dag tot dag tot ik dan het besluit nam als Kartuizer verder te leven en in mijn stille éénzaam kluizenaarsbestaan ben ik dan met deze blog begonnen.

    Geen enkel dier doodt zijn eigen soortgenoten, dat doet alléén maar de mens. Miljoenen mensen werden door mensen vermoord en het doden gaat steeds in grotere omvang verder. Het moorden van de Christelijke kerken was in de middeleeuwen even erg als het moorden van de huidige islam, het moorden van Amerika na de tweede wereldoorlog in Vietnah Irak en Afganistan maakte evenveel burgerlijk slachtoffers als de moorden van het naziduitsland.

    Ik ben het er mee eens, dat een land zijn strijdmacht moet hebben om het eigen grondgebied tegen vijandelijke invallen te verdedigen, maar wat hadden belgische bommenwerpers in Irak te zoeken waar vele onschuldige burgers ook vrouwen en kinderen het slachtoffer werden, wat had dat nog met landsverdediging te maken? Dezelfde politiekers die voor deze moorden verantwoordelijk waren klagen nu Israel aan omdat het zijn grondgebied verdedigt tegen de aanvallen van de Hamas-raketten die er op gericht zijn Israelische burgers te treffen. Heeft Israel niet het recht zijn grondgebied te verdedigen?

    Groetjes,

    Kartuizer.

     


    >> Reageer (13)
    02-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten van Kartuizer......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zoals elke zaterdag wens ik alle bezoekers van mijn blog, behalve de kwaadwilligen, vrede, heil en zegen en een goede start in de eerste week van augustus.

    Eerst mijn reactie op de laatste reacties:

    "Ik ben het met Lucky9 niet altijd eens, vooral wat soms zijn woordgebruik betreft, maar deze keer was zijn antwoord aan Fikken precies dat wat ik ook wou zeggen, weliswaar met andere woorden en een beetje voorzichtiger, maar hij heeft gelijk."

    De jodenvervolging in Europa neemt schrikbarende vormen aan en de verantwoordelijke regenten doen niets om de nieuwe nazis daaraan te hinderen. Ik heb vele jaren in Antwerpen gewoond, de joden hoorden bij de Antwerpse bevolking, zij stelden geen eisen en wij leefden met hen in vrede, wij kochten zelfs onze kummelbroodjes in de joodse bakkerij in de Provinciestraat. Maar toen kwamen de moslims en dan was het met de rust voor de joden voorbij. De moslimhaat kent geen grenzen getrouw aan het haatboek koran schreien en moorden zij in de naam van hun duivel allah zoals moha het hen leerde. Deze hatelijke leer moet in Europa verboden worden. Godsdienstvrijheid moet in Europa een wet blijven maar de islam is geen Godsdienst maar een verderfelijke ideologie.

    Tenslotte nog dit, ik betracht de Vlaamse politiek vanop mijn klein eiland in ostbelgistan, de nieuwe Vlaamse regering wordt een Bourgeoisie regering, trouw aan vorst en belgenland, de Vlaamse Leeuw is verdwenen en heeft plaats gemaakt voor de driekleur. De postjes zijn verdeeld en de zakken worden weer gevuld. Ik ben blij, dat ik niet meer in Vlaanderen woon, de duitstalige regering en ook de Waalse denkt tenminste aan het eigen Volk, er zullen ook wel postjesjagers bij zijn, maar geen volksverraders zoals in Vlaanderen.

    Kartuizer.

     


    >> Reageer (8)
    26-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten van Kartuizer....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Natuurlijk wens ik ook vandaag alle bezoekers van mijn blog vrede heil en zegen en een goede start in de nieuwe week.

    Gisteren heb ik in mijn bericht duidelijk gemaakt dat ik niet bang ben voor een derde wereldoorlog, als het er echt zou op aan komen dat de EUSSER bonzen met hulp van de zwarte moslimkater President Putin zouden dwingen West Europa aan te grijpen, kan dat alleen maar ten goede zijn van onze Europese waarden en normen. Rusland is onze beste bondgenoot tegen de oprukkende islamwaanzin en tegen de algehele zedenverwildering in Europa. Een Rusische invasie zou een bevrijdingsinvasie voor Europa betekenen die ons eindelijk zou verlossen van al het kwaad dat sinds verschillende jaren door de EUSSR bonzen in Europa steeds heeft toegenomen. Wij lusten wel lekkere Weense worstjes maar geen Wurst. Dat heeft President Putin ook zeer duidelijk gezegt.

    Kartuizer.


    >> Reageer (0)


    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    wesp333
    blog.seniorennet.be/wesp333
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    sterkindirm
    blog.seniorennet.be/sterkin
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!