Foto
alzheimer als je, jezelf niet meer herkend
Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben Willy, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Maatje.
Ik ben een man en woon in Tervuren (België) en mijn beroep is Commissaris van politie op rust.
Ik ben geboren op 08/02/1947 en ben nu dus 77 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Zowat van alles van lezen tot crea, van schrijven tot lekker niets doen en genieten van leven..
teveel om in dit kleine vakje te kunnen plaatsen
Over mijzelf
Ik ben Ria, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Miekemuis.
Ik ben een vrouw en woon in Zelzate (Belgie) en mijn beroep is Verzorgen van de animatie in ons dienstencentrum en alle regelingen die daar bij horen..
Ik ben geboren op 19/08/1948 en ben nu dus 75 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Lekker eten en genieten van het leven en de kleinkinderen. Miekemuis is creatief op vele punten .
zoveel te zeggen dat het vakje dat voorzien is te klein zou zijn
Foto

We have a dream

In deze donkere tijden geloven wij meer dan ook in de toekomst van de mens.

Wij kunnen niet geloven dat de mens niet in staat is een betere wereld te scheppen.

Wij kunnen niet geloven dat wij als mens niet méér zijn dan een speelbal van het lot

dat wij niet kunnen werken aan de toekomst.

Wij geloven dat hoe hard de kanonnen ook bulderen, hoeveel bommen er ook ontploffen,

er ooit een stralende morgen komt,

Het leven zal altijd sterker zijn dan de dood, ondanks alles.

Wij geloven dat ooit alle bewoners van de aard drie maal per dag zullen  kunnen eten

om hun lichaam te voeden.

Dat ze de opleiding zullen krijgen om hun geest te ontplooien en het recht en de vrijheid om hun hart te tonen.

Wij geloven dat ooit  de vrede en de eerbied voor elkaar aanvaard zullen worden als universele wet.

Dat elk mens onder een boom zal zitten vrij van alle angst.

 

Naar toespraak van Martin Luther King

 

Foto
Foto
een gelukkig gezinnetje
Foto
Inhoud blog
  • Wij hebben uw stem nodig
  • nog eens komen zien
  • Overlijdensbericht
  • Kantoorseks: collega's luisteren mee
  • Ook vrouwen denken op het werk
  • De beste 5 plekjes
  • De 7 fases van een affaire op het werk
  • Vrouw moet borstprothese tonen
  • Baas geeft werknemers Mercedes cadeau
  • Blote borsten als hulpmiddel bij overval
  • Geldboete voor man
  • Onderzoek naar veroudering
  • Postcode Loterij geeft 460.000 euro
  • Dit wakkert de lust aan
  • Mannelijk orgasme
  • Dit effect heeft een orgasme
  • Stoppels reden om geen seks te hebben
    Foto
    Foto
    kijk eens rond er is steeds wel voor iedereen wat te beleven
    Foto
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    werkje van Miekemuis in maart 2006, Afrikaans koppel op doek
    Foto
    Beeldje Afrikaans koppel, werkje van Miekemuis met Pretex in maart 2006
    Foto
    werkstukje voor pasen 2006 in het crea-atelier van Miekemuis
    Foto
    Boomer is onze 100.000e bezoeker
    Miekemuis en haar Maatje
    Dank voor je bezoek, kom gerust eens terug en wil je een berichtje nalaten in het gastenboek, dat staat aan de rechterkant hier wat verder naar beneden. Dank je wel
    26-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pc in je broekzak
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Pc in je broekzak






    LG lanceert zijn nieuwste mobiele telefoon, de KS360. Deze trendy telefoon is speciaal ontworpen om onderweg te sms’en, te chatten en te mailen. Het azerty-toetsenbord moet de pc-ervaring van deze gsm vergroten, terwijl een touch screen instaat voor alle andere functies. De 2 Megapixel camera kon beter, maar over het algemeen is dit een uiterst geschikte gsm voor wie liever typt dan praat. Op designvlak krijg je de keuze uit de kleuren Aqua Blue, Deep Black en Blaze Red.
    De LG KS360 zal begin oktober beschikbaar zijn voor 149 euro.
    be.lge.com

    bron: MF

    26-09-2008 om 10:40 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweedehandswinkel organiseert eerste BK laptopslingeren

    Tweedehandswinkel organiseert eerste BK laptopslingeren

    Zaterdag 27 september organiseert de Europese keten van tweedehandswinkels Troc.com het eerste Belgisch Kampioenschap laptopslingeren in Wilrijk. De actie wil mensen aanzetten hun oude computer minder snel weg te gooien. De apparaten worden volgens de initiatiefnemer veel te snel afgedankt onder druk van de steeds vernieuwende fabrikanten en veroorzaken daardoor heel wat milieuvervuiling.

    Het BK laptopslingeren wordt gehouden in samenwerking met een bedrijf uit Berchem dat tweedehandscomputers verkoopt. Een jury onder leiding van radiofiguur Sven Speybroeck zal de deelnemers beoordelen op hun kunsten. Er wordt gequoteerd op het entertainmentgehalte, de best gemikte laptop en de draagbare computer die na het landen het meest intact is gebleven. De winnaar gaat naar huis met een tweedehandslaptop. Naast het slingeren met computers wordt op het wedstrijdterrein aan de Boomsesteenweg ook nog een ludieke schoonmoederveiling gehouden. (DWM)

    bron: Belga

    26-09-2008 om 10:20 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw systeem voor betaling stookoliefactuur

    Nieuw systeem voor betaling stookoliefactuur

    Er komt een nieuw systeem voor de gespreide betaling van stookolieleveringen. De klanten moeten met hun leverancier een contract van twee jaar afsluiten. Bij de eerste levering betalen ze de helft van de factuur, waarna ze voor de duur van het contract een maandelijks bedrag storten. Ze betalen geen rente. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

    Door het systeem kunnen ook kleine leveranciers zonder financiële risico's mee in het systeem stappen, zegt minister van Energie Paul Magnette. Hij sloot met zijn collega Van Quickenborne (Ondernemen) een overeenkomst af met de beroepsfederaties. Ze leggen hun plan vrijdag ter goedkeuring voor aan de ministerraad. Wellicht zal het volgende maand starten. Er bestaat nu al een systeem van gespreide betaling, maar slechts 10 procent van de grote leveranciers doet eraan mee. De kleintjes, zo'n 700 bedrijven, kunnen de voorfinanciering van de leveringen niet aan en beschikken niet over de administratie om de betalingen op te volgen. (TIP)

    bron: Belga

    26-09-2008 om 10:03 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cursus roltrap lopen voor Nederlandse treinreizigers

    Cursus roltrap lopen voor Nederlandse treinreizigers



    Je moet rennen om de trein te halen. De roltrap naar het perron staat vol mensen die kennelijk geen haast hebben en ook geen ruimte laten voor wie dat wel heeft. Dat is een situatie die veel ergernis oplevert bij treinreizigers, maar Prorail gaat proberen daar iets aan te doen.

    In de Nederlandse stad Amersfoort komt er een proef met voetstapjes op de roltrap. Die moeten mensen duidelijk maken dat zij rechts kunnen stilstaan, zodat de gehaaste medereiziger links kan passeren. Donderdagochtend om 08.00 uur wordt de proef geïntroduceerd met een "basiscursus roltrap nemen" door actrice Irene van der Aart. "In veel landen, zoals Engeland, is het heel gebruikelijk dat mensen op de roltrap rechts staan en links kunnen passeren", aldus een woordvoerster van ProRail. Er is al eerder geprobeerd de treinreiziger in Nederland wat "Engelse discipline" bij te brengen, maar dat heeft kennelijk geen blijvend resultaat gehad. (TIP)

    bron: Belga

    26-09-2008 om 09:59 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engelsen hebben nu ook het baseball uitgevonden

    Engelsen hebben nu ook het baseball uitgevonden


    De Engelsen hebben tal van sporten uitgevonden. Ook het op en top Amerikaanse baseball, zo beweren ze nu. Engelse geschiedkundigen legden de hand op een document van 1755. Daaruit blijkt dat er nabij Londen een spel gespeeld werd, waarvan de regels sterk op die van baseball lijken.

    "De sport die de Amerikanen aan de wereld schonken, is dus eigenlijk Engels van oorsprong", verklaart het Surrey Historic Centre, dat zijn bevindingen ook aan de Amerikaanse baseballfederatie doorspeelde. Het is de tweede keer in een maand tijd dat de Engelsen zich het octrooi op een sport toe-eigenen. Op de Olympische Spelen in Peking kwam de Londense burgemeester Boris Johnson doodleuk verklaren dat niet China de bakermat van het tafeltennis is. "Tafeltennis is in de 19e eeuw op een Engelse eettafel uitgevonden. We noemden het 'whiff whaff'. Als de Fransen een tafel zien, willen ze eten, als wij een tafel zien, willen we er een spelletje op spelen." In 2012 worden de Olympische Spelen in Londen georganiseerd. "Dan komt het ping-pong echt thuis", besloot de excentrieke burgervader. . (SVR)

    bron: Belga

    26-09-2008 om 09:37 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    25-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pensioen baart Belgen zorgen

    Pensioen baart Belgen zorgen





    Negen op de tien Belgen vrezen voor hun pensioen en verzekeren zich daarom zelf van een extra inkomen na hun pensioen. Dat blijkt uit cijfers van een pensioenenquête van Vivium en Moneytalk die De Streekkrant kon inkijken.


    Tachtig procent van de 2.622 respondenten vindt het wettelijke pensioen ontoereikend. Bij zelfstandigen is dat zelfs negentig procent. Nederlandstaligen nemen "duidelijk meer" maatregelen om zich te verzekeren van voldoende inkomsten na hun pensioen. Zowat zeven op de tien personen doen aan pensioensparen. De belegging in vastgoed is een ander populair appeltje voor de dorst. Verder blijkt ook dat de actieve Belg graag op 61 jaar op pensioen zou gaan, maar hij/zij vreest dat dit pas op 64-jarige leeftijd echt mogelijk zal zijn. Een kwart van de respondenten wil niet meer werken na zijn pensioen. Anderen wel, indien het financieel nodig zou zijn. Slechts twee mannen op de tien willen absoluut nog werken na het pensioen, bij de vrouwen wil slechts één op de tien na het pensioen nog aan de slag. (TIP)

    bron: Belga

     

    25-09-2008 om 19:32 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frisse wind in gadgetland
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Frisse wind in gadgetland





    Toen de Active Crystal-lijn van Philips en Swarovski voor het eerst gelanceerd werd, sloeg die in als een bom. Eindelijk gadgets die verder kijken dan het puur technische en oog hebben voor een mooi, luxueus ogend ontwerp. Dit najaar verschijnt de tweede generatie Active Crystal-producten waaronder deze Breeze, een Bluetooth hoofdtelefoon. We zien de mannelijke helft van de bevolking niet meteen over straat paraderen met deze oversized oorbellen, al zullen vrouwen de zwarte of witte Breeze graag zien komen. Op de hoofdtelefoon zijn handmatig kristallen Pointiage-details aangebracht, terwijl het zilveren koord dienst doet als hanger. Dat oog voor detail heeft zijn prijs, want met 200 euro behoort Breeze niet tot de goedkoopste in haar segment.
    www.philips.be

    bron: MF

    25-09-2008 om 19:29 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lelijk Olympisch eendje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Lelijk Olympisch eendje




    In de nasleep van de jongste Olympische Spelen kan er nog net één gadget af. De Water Cube 2008 is overduidelijk geïnspireerd op het gelijknamige Olympische zwembad waar zoveel records gezwommen zijn. Niet dat dit ten goede komt aan het uiterlijk van de gsm, die net zo goed doet denken aan een logge schildpad of een giraf. Op technisch vlak is er niets mis mee. De interface is uitgevoerd in 3D, je kunt ermee televisie kijken, hoge resolutie beelden maken en de zogenaamde E-map gebruiken. Het onvermijdelijke Bluetooth en de triband functionaliteiten maken van dit beestje een werkpaard dat je in de hele wereld kunt inzetten. Binnenin is alles tiptop, nu de looks nog wat bijschaven.
    Te zien en te koop op www.sourcinggate.com.

    bron: MF

    25-09-2008 om 19:23 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    24-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seksistische mannen verdienen meer

    Seksistische mannen verdienen meer




    Seksistische mannen met een traditionele visie op de plaats van de vrouw verdienen meer dan "modern denkende" seksegenoten, zo heeft de Britse kwaliteitskrant The Independent dinsdag bericht op gezag van het vakblad Journal of Applied Psychology. Het tegendeel is ook waar: vrouwen met een meer feministische visie verdienen meer dan hun eerder traditioneel ingestelde vrouwelijke collega's.

    Onderzoekers in Florida ondervroegen 12.686 mannen en vrouwen in 1979, en dan drie keer in de volgende decennia. Het ging daarbij over de rol van de vrouw in de samenleving. Het bleek dat het verschil in zienswijze tussen mannen en vrouwen over bijvoorbeeld "de vrouw hoort aan de haard thuis" tussen 1979 en 2005 drastisch was gedaald. Maar toen bij de mannen in 2005 naar salaris werd gepeild, kwam een andere verschil tevoorschijn. De meer "chauvinistische" mannen verdienden duidelijk meer dan mannen die een meer open zienswijze hebben, tot 8.500 dollar per jaar. Anderzijds bleken feministischer denkende vrouwen ook tot 1.500 dollar meer te verdienen dan seksegenoten die hun rol eerder traditioneel zien. (TIP)

    bron: Belga

    24-09-2008 om 19:37 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Succesvol 'nee' zeggen in zes stappen

    Succesvol 'nee' zeggen in zes stappen




    “Nee zeggen op de werkvloer is een groot probleem. We willen allemaal te graag aardig gevonden worden, en bovendien kun je er wel eens uitliggen als je nee zegt terwijl de baas extra inzet vraagt.” Het goede nieuws is dat nee zeggen wel te leren is.

    Dat zegt trainer Frijters van mindtuning.nl. FD.nl komt met zes gouden regels om succesvol 'nee' te zeggen:

    1. Denk mee over een oplossing
    “Je hoeft niet keihard te worden en botweg nee te zeggen,” zegt Looijestijn van Houthoff Trainingen. “Dat is bovendien niet altijd slim: de relatie moet immers goed blijven. Als je keihard zegt dat iets niet tot je takenpakket behoort, kom je al snel over als iemand die niets over heeft voor anderen of het werk.” Denk in plaats daarvan liever mee over een oplossing. “Als je een belangrijke klus moet afronden en de baas vraagt je een verre klant te bezoeken, bedenk dan alternatieven, stel bijvoorbeeld voor die afspraak te verschuiven.” Vind je echt dat een klus niet tot uw takenpakket behoort, bedenk dan een oplossing waarmee die ook niet op uw bord terecht komt, adviseert Moniek Jansen van ICM Opleidingen en Trainingen.

    2. Geef niet te veel uitleg
    Jansen adviseert stelt dat hoe meer uitleg de neezegger geeft, hoe meer kansen de tegenpartij heeft om ertegenin te gaan. “Vermijd in de uitleg ook de woorden ‘eigenlijk’ en ‘misschien’. Dan geef je onbewust aan dat er wel ruimte is. Verberg je ook niet achter anderen, zoals: ik wil wel, maar het mag niet.’ Nee zeggen is uw eigen keuze. Breng het ook zo.' En als de ander doorzeurt? “Speel de repeterende grammofoonplaat: nee, nee, nee.”

    3. Gebruik de juiste toonhoogte en lichaamstaal
    Krachtig nee zeggen vereist ook de juiste toonhoogte, zegt Frijters. “Veel mensen spreken vragend: ze laten hun zin aan het einde omhooggaan, als een vraag. Ga bij nee zeggen juist omlaag.” En kijk de vrager niet recht aan. Frijters: “Als je iemand strak aankijkt, is het heel moeilijk om voor jezelf op te komen.”

    4. Kies voor uzelf
    Een belangrijke eye-opener voor beginnende ´nee´-zeggers is dat als ze nee zeggen tegen het een, ze ja zeggen tegen het ander. Tegen het goed uitvoeren van andere taken, of tegen sporten en de kinderen van school halen. Het is een kwestie van eigenwaarde, vindt Looijestijn. “Als iemand vraagt om 's avonds nog even je mail te lezen, zeg je veel krachtiger nee als je vindt dat de avond voor jezelf is. Waarna je er natuurlijk aan toe kunt voegen dat je morgenochtend meteen die mail zult openen.”

    5. Doe meer dan de regels toepassen
    “Sterk nee zeggen vergt meer dan de regeltjes toepassen,” vindt Jansen. “Je moet weten waar je kracht ligt, in welke werkzaamheden je goed bent. Als je het daar regelmatig over hebt met je leidinggevende, kan je makkelijker nee zeggen tegen werk waar je niet goed in bent. En laten zien dat het ook voor de organisatie goed zou zijn als iemand anders het doet.”

    6. Lieg niet
    ‘Ja zeggen, nee doen’ is altijd de slechtste optie. Frijters: “Dan ben je onbetrouwbaar, en heb je later ook weer van alles goed te maken. Dat kost enorm veel energie en tijd. Het is beter voor jezelf – en je carrière - om gewoon meteen nee te zeggen.”

    24-09-2008 om 18:15 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Computeren op elk terrein
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Computeren op elk terrein




    Microsoft denkt echt aan alles. Voor de mensen die regelmatig computeren op ongebruikelijke oppervlakten zoals glas, graniet, een keukenblad of tapijt en problemen hebben om de optische muis aan de praat te krijgen, bestaan er nu computermuizen met BlueTrack-technologie. Om het kort te houden: de computermuis met BlueTrack schets een gedetailleerd beeld van de gekozen ondergrond en houdt nadien rekening met onregelmatigheden. De ingebouwde sensor is vier keer zo groot als een conventionele laser in de gebruikelijke computermuizen, waardoor er nog minder kans is om de verbinding met de sensor te verliezen. Klinkt super, want vanaf nu kan je eindelijk computeren op dat trendy, glazen bureaublad zonder dat je een spuuglelijke muismat onder je computermuis moet leggen.
    De BlueTrack-muizen van Microsoft zullen ongeveer 70 euro kosten.

    bron: MF

    24-09-2008 om 17:42 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oplichtende ogen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Oplichtende ogen


    Er staan geen grenzen op Swarovski. Sinds kort heeft het glittermerk zelfs contactlenzen toegevoegd aan het toch al uitgebreide aanbod. Indische specialisten bevestigen piepkleine Swarovskikristallen op de rand van je lenzen, waardoor ze je ogen met behulp van de juiste lichtinval letterlijk doen oplichten. Toepasselijk ‘Sparkle’ gedoopt, is dit een gedroomd modeaccessoire om het volgende feestje gepast in te zetten. Of de Swarovskilenzen wel zo gezond zijn voor je ogen, is een andere vraag.

    bron: MF

    24-09-2008 om 17:18 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (1)
    23-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het universum binnen handbereik
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het universum binnen handbereik







    België is een mooi land om in te wonen, maar als amateurastronoom heb je het hier niet getroffen. Door de lichtvervuiling wordt het steeds moeilijker om een haarscherp beeld te krijgen van de kosmos en de ons omringende sterren. De HomeStar Planetarium Projector komt ons daarin tegemoet. Je mist weliswaar de unieke ervaring van zelf te werken met de telescoop, maar krijgt aan de andere kant de zekerheid van 10.000 glasheldere sterren, inclusief voorbij zwevende meteoren, in de plaats. Deze projector draait volautomatisch mee met de echte sterren, zodat je je in het echte universum waant.
    Op het internet kan je deze projector voor zo’n 150 dollar al op de kop tikken.
    Gevonden op www.gadgetgrip.com.

    bron: MF

    23-09-2008 om 19:52 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philips roept lcd-schermen terug

    Philips roept lcd-schermen terug



    Elektronicaconcern Philips roept in Europa duizenden lcd-televisieschermen terug, omdat ze elektrische schokken kunnen geven. In Nederland worden zo'n 450 toestellen teruggehaald. Dat heeft het concern dinsdag bevestigd.

    Het gaat om kleinere televisieschermen van tussen de 19 en de 26 inch, die tussen maart en augustus dit jaar zijn geproduceerd en verkocht. "De olie op de schroeven van de apparaten kan een chemische reactie veroorzaken, waardoor de schroeven los gaan zitten. Als alle schroeven los zitten, kan het voedingsblok onder spanning komen te staan", legt een woordvoerster van Philips uit. Voor zover bekend hebben zich nog geen ongelukken voorgedaan. (DWM)

    23-09-2008 om 19:50 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steeds meer mensen lenen om te leven

    Steeds meer mensen lenen om te leven



    Er zijn steeds meer dossiers collectieve schuldenregeling waarin geen sprake is van terugbetaling van kredieten. Hun aandeel bedroeg 31,1 pct in 2007 terwijl dat in 2006 slechts 28 pct was. Dat schrijven de kranten van de groep Sud Presse op basis van cijfers van de Nationale Bank.


    De gezinnen steken zichzelf vandaag in de schulden voor zaken waar geen lening of krediet voor nodig is, zoals de energiefactuur. "Sinds 1999 stijgt het aantal procedures voor insolvabiliteit voortdurend", aldus Denirs Martens, de directeur van het observatorium van het krediet en schuld. In een derde van de gevallen is een gebrek aan inkomsten de oorzaak, in een ander derde de slechte inschatting van hoeveel iemand kan terugbetalen. Vooral eenoudergezinnen hebben het moeilijk. (TIP)

    bron: Belga

    23-09-2008 om 19:45 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (1)
    22-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veiligheid en comfort op snelwegparkings onvoldoende

    Veiligheid en comfort op snelwegparkings onvoldoende




    De veiligheid en het comfort op de parkeerplaatsen voor truckers langs de Belgische snelwegen zijn nog altijd ondermaats. Dat besluit de transportarbeidersbond BTB-ABVV uit een nieuwe enquête, een jaar na de publicatie van zijn zwartboek "Veilige parkings".


    "In vergelijking met vorig jaar is er aan onze vaststellingen niets veranderd. De toestand is zelfs verslechterd", zegt Frank Moreels, federaal secretaris van BTB-ABVV. "We stellen vast dat het probleem van veiligheid en comfort op de parkings wel op de politieke agenda staat, maar dat er op het terrein nog niets te zien is." Nochtans bepalen de kwaliteit en de kwantiteit van de parkings grotendeels de gezondheid en de veiligheid van de chauffeurs. "Een gezonde, goed uitgeruste chauffeur is over het algemeen ook een veilige chauffeur." Opvallend: terwijl de chauffeurs blijven klagen over de onveiligheid, noteerde de federale politie een daling van het aantal ladingdiefstallen, van 705 in 2005 tot 127 in 2007. (DWM)

    bron: Belga

    22-09-2008 om 20:03 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nokia is meest waardevolle merknaam in Europa
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nokia is meest waardevolle merknaam in Europa





    Het Finse Nokia is het meest waardevolle merk in Europa. De marktwaarde van de merknaam wordt op ongeveer 38 miljard euro becijferd. Dat maakte het onderzoeksbureau European Brand Institute woensdag in Wenen bekend. Vorig jaar stond Nokia ook al op de eerste plaats in de rangschikking.

    De Finnen worden gevolgd door het Franse luxeconcern LVMH, waarvan de marktwaarde op ongeveer 34 miljard euro wordt geschat, en Vodafone (24,2 miljard). De top tien bevatte vorig jaar nog een Belgische merknaam (InBev), maar dat is nu niet langer het geval. De Duitsers leveren de meeste merknamen (vijftien) in de top vijftig, met onder meer de automerken Mercedes-Benz en BMW en Deutsche Bank in de top tien. Voor de studie werden 3.000 merkbedrijven in 24 landen onderzocht. De onderzoekers houden bij de rangschikking rekening met de branche, de trendontwikkeling, het marktpotentieel en de omzet. (TIP)

    bron: Belga

    22-09-2008 om 19:50 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kopje kleiner maken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kopje kleiner maken




    Er zit een kleine Hannibal Lecter/Dexter/Jack the Ripper in elk van ons, geef maar toe. Af en toe krijgen we zin om lekker aggressief te doen en los te gaan op de maatschappij. In plaats van die gevoelens de vrije loop te laten, met alle gevolgen van doen, kunnen we ze beter kanaliseren. Misschien met behulp van deze Teddy Bear USB Drive? Je kunt hem enkel gebruiken door hem te onthoofden. Je tovert hem letterlijk in een handomdraai om van een schattige teddybeer tot een luguber computergadget. Maar wel eentje om in te lijsten, zo mooi! O ja, deze usb drive heeft amper een geheugen van 1 GB, al gaat in dit geval vorm mijlenver boven functie.
    De Teddy Bear USB Drive is voor een habbekrats te koop op http://www.usbgeek.com.

    bron: MF

    22-09-2008 om 19:36 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (1)
    21-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tot zeshonderd euro cadeau van Vlaamse regering

    Tot zeshonderd euro cadeau van Vlaamse regering

    Een tweeverdienersgezin krijgt eind februari of begin maart 2009 in één klap 500 of 600 euro (naargelang het inkomen) op zijn rekening. Met die korting op de personenbelasting wil de Vlaamse regering de koopkracht ondersteunen op een ogenblik - einde winter - dat gezinnen dat goed kunnen gebruiken. De regering bereikte donderdagavond een akkoord over de maatregel, schrijft Het Laatste Nieuws.

    Eén miljoen werkende Vlamingen krijgen dit jaar elke maand een goede 16 euro 'jobkorting', zoals de Vlaamse belastingverlaging heet. Dat bedrag - 200 euro op jaarbasis - wordt volgend jaar opgetrokken tot 300 euro per werkende Vlaming voor inkomens tot circa 24.000 euro per jaar. Alle andere werkende Vlamingen (circa 1,7 miljoen) krijgen in 2009 meteen 250 euro jobkorting. Wie met twee werkt, mag dus 500 of 600 euro verwachten. Het bedrag zal ook in één keer worden uitbetaald en niet langer in maandelijkse schijven. Het akkoord kadert in de Vlaamse begroting voor volgend jaar, die vrijdag in laatste lezing op de Vlaamse ministerraad komt. In totaal trekt de Vlaamse regering voor het plan 717 miljoen euro uit op haar begroting. (KWO)

    bron: Belga

    21-09-2008 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een vreemde eend in de bijt

    Een vreemde eend in de bijt

    Een Chinese boer moet raar hebben opgekeken, toen hij ontdekte wat voor een vreemde eend hij in zijn bezit heeft: het dier heeft kippenpoten en is bang van water. Dat meldt internetsite ananova.

    Nieuwsgierige inwoners van het dorpje Huangjin zakken ondertussen massaal af naar de het huis van Fu Haiwen, om er een kijkje te nemen van de eigenaardige eend. Fu zegt dat hij het dier in juni kocht en dat hij er de eerste dagen niets bijzonders aan opmerkte. Pas na een tiental dagen begon de vreemde vogel zijn aandacht te trekken. De eend bleek zich immers anders te gedragen dan zijn soortgenoten: hij ging bijvoorbeeld nooit het water in om te gaan zwemmen. Na nader onderzoek werden de vreemde poten van de eend (zonder zwemvliezen) ontdekt. (TIP)

    bron: Belga

    21-09-2008 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Foto

    Maatjes 45 jaar geleden
    our Friendship

    Our friendship is soothing
    Like a warm gentle breeze
    A soft, tender rustle
    Thru the leaves of the trees....

    Our friendship can bloom
    Like a beautiful spring day
    Yours and mine did
    In such a wonderful way....

    Our friendship brings rainbows
    After the storm
    It appears in the winter
    To keep our hearts warm....

    Our friendship withstands hardships
    As the winter wind blows
    Like a candle in the window
    With its soft warm glow

    Poetry by McClimans Christine
    Foto

    Nog altijd maatjes
    Foto

    mijn E-mail

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Gastenboek
  • Dag Miekemuis en Maatje
  • Dag blogmaatje
  • Goedemorgen lieve vrienden
  • donderdaggroeten vanwege F
  • liefs en groetjes

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Foto

    Foto

    mijn dierbaarste mensen mijn moederke en paps dankbaar voor dit geluk hoop ik ze nog lang te houden
    Moeder en dochter
    één ziel - twee lichamen - vier handen op één buik
    vriendinnen voor het leven
    Foto

    Foto

    Foto

    Ons kleinkindje nr 3
    14 weken oud


    Foto

    Ons derde kleinkindje Lljana
    de dag van haar geboorte
    De fiere meter en maatje
    de dag van de doop Lljana
    Foto

    Foto

    Foto

    Ik ben 3 maand en leer zwemmen
    Foto

    Ik ben nu een flinke meid van 6 maand
    Foto

    Lljana 1 jaar
    Foto

    ik ben meme haar kampioen
    Foto

    eens ben ik een echte prinses volgens mijn meme
    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn grote schatten bij elkaar

    Laatste commentaren
  • Champagnetoren (Lisa)
        op Record met 45.000 champagneglazen in Wijnegem Shopping Center
  • op iedere wc een bordje (Nanette )
        op Mannen zouden beter zittend plassen
  • Vele groetjes en een mooi weekend gewenst (valerieke)
        op nog eens komen zien
  • gedicht Depressie Lien Baeyens (Lien)
        op Dromen 1
  • * (camille)
        op nog eens komen zien
  • Foto

    Blog als favoriet !

    gedichtjes
  • liefde
  • verzamelgids
  • Toon Hermans 1
  • Toon Hermans 2

  • toffe meidengroep maar vooral vrienden door dik en dun
    Foto

    Foto

    sprookjes
  • elfjes engeltjes enz
  • sprookjes

  • Wenskaartjes
  • Fantasyworld
  • Dobhran
  • Met knuffel
  • Met liefs
  • Free greetings
  • Photocards
  • Top list
  • Fun cards
  • Owl Greetings
  • gratis fotobewerking

    astro
  • horoscoop
  • rudy
  • Reïncarnatie

  • bloemschikken en crea
  • hofmeesters

  • Mijn favorieten
  • brinkster
  • kerst
  • coolwater
  • fantasia
  • utta
  • elfje
  • indianen
  • heksen
  • vergaarbak

    favorieten
  • Donald
  • Eddy_1953
  • computer tips
  • titipoes3
  • huismus
  • sandra
  • sjoeke
  • brabbes
  • opapat

    Archief per maand
  • 06-2013
  • 02-2013
  • 07-2011
  • 03-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 10-2005
  • 11--0001

    met de kids  amber en cedric in de tuin
    Foto

    Foto

    nu nog de dierentuin hier en we zijn rond
    pitou  mijn wilde tijger en duivelke doe het al in huis van breken tot lekker lui zijn en mijn eten opeten
    en dan mijn vijver met vissen waar ik heel trots op ben
    van de kippen hebben we alleen de eitjes
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    onze jeffe geboren op 19/05/1991 en overleden op 25/12/02. Ik mis hem nog iedere dag
    Mijn tuin waar het heerlijk verblijven is tussen de vogeltjes en het bruisend water van de waterval en de vijver
    Foto

    Foto



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!