OP STAP MET PAT
Foto
Foto
Zoeken in blog

Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Cultuursite
  • Kunst blog
  • Marleentje
  • afm
  • Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    De dag plukken met ernst en humor
    Image Hosted by ImageShack.us
    01-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reclame.

    Vrouw en publiciteit    

    Image Hosted by ImageShack.us

    Vrouwen zeuren soms over het feit dat ze steeds al dan niet volledig naakte vouwen gebruiken als publiciteit om producten te verkopen, en dat is ook zo. Neem nu deze foto, ze willen die halsketting promoten, ik zie hier natuurlijk ook wel die mooie ogen en bijna perfect gelaat van die dame, zonder nog over de rest te spreken, máár, willen of niet zie ik steeds opnieuw die halsketting, die trekt permanent de aandacht, en dat is nu net de bedoeling, stel dat ze een foto nemen van diezelfde halsketting die gewoon op een tafel ligt, geen mens zal er naar kijken, nu zit ik mij voor te stellen dat mijn vrouw daar eigenlijk ook niet mis zou mee staan, dus de publiciteit is geslaagd.

    01-04-2007, 00:28 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (1)


    31-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Havana.

    Miss Sigaar   

    Image Hosted by ImageShack.us

    Die zal ooit Miss Havana geweest zijn in de jaren vijftig. Ooit verkozen omdat ze de mooiste sigaren op haar goedgevormde dijen kon rollen, iets wat ze in Cuba nu nog altijd doen. Maar zoals voor iedereen het geval is heeft hier ook de tand des tijd zijn werk gedaan,  haar mooie blonde lokken zijn wat meer achteruit geschoven, haar zicht dient een beetje bijgestuurd door een sterke bril, haar borsten zijn ook niet meer wat ze geweest zijn, en haar dijen zijn zowat plat en bruin gerold door de duizenden sigaren, van Miss Havana tot oma de sigaar, maar dat ze fier is op de sigarenstiel bewijst ze door er zelf nog te roken, de liefde voor het vak was te groot.

    31-03-2007, 00:06 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    30-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straf.

    Ten tijde van de lijfstraffen 

    Image Hosted by ImageShack.us

    Ik stam nog af uit de tijd dat wij als jonge gasten nog makkelijk “lijfstraffen” kregen, tientalle keren heb ik mijn handen moeten uitsteken voor de een of andere leraar die er dan met plezier op sloeg met zo een houten “regel” van dertig centimeter, éénmaal ben ik erin geslaagd om vliegensvlug mijn hand om te draaien, de regel beet te nemen en hem in één ruk op mijn knie kapot te maken, ik denk dat het toen al zo een plastiek geval was, geen denken aan om het aan je ouders te vertellen of je kreeg nog de kans daar ook nog een draai om je oren te krijgen, nu vallen ouders de leraars aan op school als zoonlief denkt onterecht te zijn behandeld, maar TOEN, amaai!!  Er is ook een tijd geweest dat men zijn broek naar beneden moest laten zakken om een resem slagen te incasseren na een kleine misstap, al dan niet met een zweepje met lederen riempjes, de “martemanee” zoals die bij ons genoemd werd, en dit op de blote poep tot die rood zag, dat is nu echt een foto die doet denken aan internaten uit die tijd, waarschijnlijk een van de uitzonderlijke momenten dat men “mocht” de broek laten zakken volgens mij.

    30-03-2007, 00:12 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    29-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milieu.

    De toekomst misschien  

    Image Hosted by ImageShack.us

    Een oplossing om de co² uitstoten te beperken, die man heeft er genoeg van om aan negentig kilometer  per uur te rijden op een autosnelweg wanneer de overheid dat oh zo nodig vindt, hij heeft het nieuwsbericht gezien en heeft onmiddellijk zijn motor uit de wagen gehaald, meer bagageruimte heeft hij al zeker, maar hij zit nu wel met een mega probleem, waar zal hij een paard vinden dat méér dan 90km/u loopt om zij wagen in beweging te brengen???

    29-03-2007, 00:51 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (1)


    28-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turnen.

    Dat kan ik niet  

    Image Hosted by ImageShack.us

    Ik moet duidelijk mijn mening herzien t.o.v. vrouwen met een paar maatjes méér. Ik dacht dat die met moeite nog konden bewegen, maar deze vrouw bewijst duidelijk het tegenovergestelde, een “dikkerdje” kan ook wel lenig zijn, zeker leniger dan ikzelf.

    Alhoewel ik het waarschijnlijk ook nooit zou nadoen moest ik het kunnen, zie ja al een man in dergelijke houding zitten? Erg pijnlijk volgens mij, men zou er een “omelet” kunnen aan overhouden bij het neerkomen.

    28-03-2007, 00:11 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    26-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bikini.

    Nieuw - de Koolkini    

    Image Hosted by ImageShack.us

    De bikini bestaat nu al zo een vijftig jaar denk ik, toen was het een schande dat een vrouw haar badpak inruilde voor de nieuwe mode. In het begin gebruikte men nog tamelijk veel stof, de BH en broek waren eigenlijk nog groot te noemen als men het vergelijkt met vandaag. Gezien we in een stadium gekomen zijn dat recycleren een begrip is geworden, krijgen ze nu het idee om zoveel mogelijk natuurlijke producten te gebruiken. En één van die ideeën is “De koolkini”, gemaakt uit bladeren van een verse rode kool en wat touwtjes, heel goedkoop en recycleerbaar tot meststof, enkel de kleuren zijn beperkt gezien het beperkt aantal bruikbare kolen zoals witte kool, groene kool en rode kool, bloemkool is dan terug iets te frivool.

    26-03-2007, 23:47 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    25-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helm.

    Valhelmen

    Image Hosted by ImageShack.us

    De lente is in het land, of toch iets dat er zou moeten op gelijken, we gaan binnenkort terug allerlei manifestaties op ons dak krijgen voor alles en nog wat, van teveel co² uitstoot tot te weinig recycleren, van teveel racisme tot te weinig verdraagzaamheid.

    Deze manifestatie is er waarschijnlijk eentje om de aandacht te vestigen op “puur natuur” bewegingsvrijheid. Alhoewel mij opvalt dat er sommigen een valhelm dragen, zo een onding die je moet beschermen als je op je kl……, sorry, testikels valt, of het dáár dan minder pijn doet als je valt met zo een helm??? Ik vrees van niet.

    25-03-2007, 18:56 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (1)


    24-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chrurgie.

    Plastieken chirurgen 

    Image Hosted by ImageShack.us

    Hier zitten we midden een bijeenkomst van “Plastieken chirurgen”, je weet wel, van die gasten die naar beneden gevallen borsten terug op hun plooi krijgen door er wat plastiek of andere rotzooi in te stoppen. Hier zie je hoe de man zo fier als een gieter zijn laatste werk laat zien aan collega’s, de andere borst krijgen wij niet te zien, die moet hij volgende week nog oplappen.

    24-03-2007, 00:18 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (1)


    23-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunst.

    Beeldende kunst   

    Image Hosted by ImageShack.us

    Onder de dekmantel van Kunst kan er eigenlijk veel, dergelijke beelden worden toch openbaar opgesteld in parken, exclusieve Avenues, en noem maar op, zie je beelden van net hetzelfde op foto’s van levende wezens dan is het plots een regelrechte schande, of hoe “de mens” soms hypocriet reageert op iets. Als men de foto bekijkt zou men zelfs kunnen denken dat het geen beelden zijn, maar van die geschilderde mimespelers, alhoewel? Ik vrees dat ze zo een pose niet lang bewegingsloos zouden volhouden.

    23-03-2007, 00:16 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    22-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beenhouwerij.


    Lekker vlees....

    Image Hosted by ImageShack.us

    Van kindsbeen af ben ik een echte vleeseter, zal waarschijnlijk in een vorig leven een roofdier of kannibaal geweest zijn, in elk geval komt het water mij in de mond als ik een beenhouwerij binnenstap en dat rouw vlees in de toonbank zie liggen. Toen ik deze foto zag was het net zo, ik kreeg het water in de mond maar ditmaal kan ik echt niet zeggen door welk mals vlees dat nu kwam.

    22-03-2007, 01:02 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    20-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wegenkaart.

    Wegenkaart of GPS    

    Image Hosted by ImageShack.us

    Het zal je maar overkomen, op een hete zomerdag stopt er een auto en de zomersgeklede dame vraagt je de weg met wegenkaart in aanslag, mij is het nooit overkomen en over vrouwen en kaartlezen zal ik het ook niet hebben, maar ik denk dat ik een zéér lange uitleg zou nodig gehad hebben om haar op het rechte pad, of juist niet, te brengen. Door de komst van de GPS zullen dergelijke taferelen spijtig genoeg snel tot het verleden behoren.

    20-03-2007, 00:57 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    19-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mode.


    Bruidskleed "special"   

    Image Hosted by ImageShack.us

    Om nog eens op de modewereld terug te komen, meestal sluit men een modeshow af met het showen van een bruidsjurk. Als ik dit ontwerp goed bekijk dan zie ik daar een boodschap in, en ook het praktische van deze jurk,  de vleugeltjes achteraan verwijzen naar de maagdelijkheid vóór het huwelijk, een maagdelijk engeltje, ik geloof daar zelf geen snars van maar laat ons daar vanuit gaan, de strik vooraan is dan het praktisch gedeelte van die bruidsjurk, als na het feesten het uur van de waarheid is aangebroken in de slaapkamer, dan hoeft de bruidegom enkel aan die strik te trekken om de bruid te ontdoen van alle kledij, vleugeltjes incluis, en het maagdelijk leven is verleden tijd.

    19-03-2007, 10:32 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    18-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zicht.

    Zichtprenten   

    Image Hosted by ImageShack.us

    Ik was zelf  verwonderd toen ik bij deze foto opmerkte hoeveel soorten zichten  er te zien waren. Men ziet duidelijk een “verzicht”, tevens ook een “dieptezicht” als men die bomen beneden bekijkt, eigenlijk is dit ook een “hoogtezicht” van bovenaf gezien, en bij die vrouw die toevallig hoogtevrees heeft en niet durft recht te staan zie ik als “achterzicht”,  gezien haar “voorzicht” niet te zien is, en dat rood slipje is eigenlijk een “tussenzicht” tussen het “achterzicht” bekeken.

    Waarschijnlijk hebben ze daardoor het woord “zichtprent” uitgevonden om niet in detail te moeten treden.

    18-03-2007, 00:10 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    17-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parijs - Milaan.


    Mode presenteren   

    Image Hosted by ImageShack.us

    Dat vrouwen graag de mode volgen zal wel in hun genen zitten denk ik, maar om de nieuwe ontwerpen te volgen is het toch niet zo evident. De mode shows in Parijs en Milaan hebben terug veel stof tot nadenken gebracht, maar wel minder stof om aan te trekken. Neem nu het werk van deze ontwerper, die is bovenaan begonnen met een Retro mode, tot onder de kin toegesnoerd, maar vanaf de hals naar onder toe heeft hij zich bedacht en gebruikte wat lichtere doorkijkstof, hij had er net geen genoeg om de bloes wat langer te maken, met het rokje zat het helemaal fout, dat model was nog een paar kilo afgevallen zodat het rokje op een recordlaagte bleef hangen, nog een paar stappen verder op de catwalk en de mogelijkheid bestaat dat men ook kan zien dat hij vergeten was een bijhorend slipje te ontwerpen, niet te verwonderen dat de textielsector erop achteruit gaat in België.

    17-03-2007, 00:39 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    16-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeugdcriminaliteit.


    Zich aanpassen aan de omstandigheden  

    Image Hosted by ImageShack.us

    Het ziet ernaar uit dat de politie zich wil aanpassen aan het bestrijden van de jeugdcriminaliteit door zich in te leven in hun wereldje. Zie je het al gebeuren? Ze zullen nu de achtervolgingen inzetten per skateboard, hun pistool en matrak zal vervangen worden door een gewone hamer, niet om ze ermee dood te kloppen natuurlijk, maar enkel om die gasten even op hun vingers te tikken. Of het veel aarde aan de dijk zal brengen valt sterk te betwijfelen.

    16-03-2007, 01:12 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    15-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turnen.


    Turnlessen vroeger en nu    

    Image Hosted by ImageShack.us

    Waar is de tijd dat ik nog de turnlessen moest volgen, eigenlijk een verademing tussen de, voor mij althans, soms saaie lesuren door. Ik zie mij nog staan in mijn wit shirtje met schoolembleem, witte korte broek, witte sokjes en dito turnpantoffels, om dan de ene bok na de andere de schieten, of liever, op de bok terecht te komen i.p.v. erover. Toegegeven, sport is noodzakelijk, vooral bij de jeugd, na de turnles moesten wij ook nog een aantal ronden lopen rond “het plein” in Kortrijk, hier was ik al een heel stuk bedrevener in, aan dat plein was er ook een soort “elite” meisjesschool gevestigd.

    Soms gebeurde het dat de coördinatie tussen beide scholen wat mank liep, en de meisjes na hun turnles reeds klaar stonden om hun rondjes te lopen rond dat plein terwijl wij nog bezig waren. Wat mij hier op de foto opvalt is het feit dat ik NOOIT meisjes gezien heb in dergelijke turnpakjes, het verschil is duidelijk, de meisjes van destijds hadden textiel aan, net daar waar deze jonge dame er géén aanheeft, zowat de omgekeerde wereld. Ben te vroeg geboren volgens mij.

    15-03-2007, 00:15 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    14-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomertijden.


    Een hete zomer tegemoet   

    Image Hosted by ImageShack.us

    Met de relatief hoge temperaturen in maart begint men stilaan te dromen van nóg warmer weer. Niet dat het zo heet moet zijn als op de foto, je ziet daar die hete dorre streek met stoffige wegen waar de dame zelfs geen kleren kan verdragen dat het er zo heet is, en de auto is ook al oververhit geraakt bij dergelijke weersomstandigheden.

    Ik vrees dat ik daar ook warm zou lopen onder dergelijke omstandigheden, en ik spreek dan, noch over de streek, noch over de auto.

    14-03-2007, 00:56 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    13-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GSM


    Grote Slag Melder  

    Image Hosted by ImageShack.us

    Wij staan vol bewondering wat betreft de vooruitgang van onze technologie, maar alles, hoe slim de mens ook geworden is, heeft zijn oorsprong in het verleden, neem nu de communicatie, wij kennen al jaren telefoon, en de laatste decennia de GSM.

    Communicatie bestaat al sinds mensenheugenis, via de rooksignalen van de indianen,  de postduif en de tam tam (letterlijk en figuurlijk) , e-mail enz….. Dat onze jeugd verzot is op hun gsm is dan ook niet te verwonderen, bekijk maar die snotaap die een berichtje stuurt op afstand via zijn tam tam, dat het een boos berichtje is zie je aan zijn gelaatsuitdrukking, het spreekt boekdelen.

    13-03-2007, 00:39 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    12-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstschaatsen.


    Mijn bril is versleten  

    Image Hosted by ImageShack.us

    Kunstschaatsen is inderdaad een sierlijk gebeuren, ze glijden daar over dat ijs alsof het niets is, daar waar de meeste mensen zelfs in horizontale positie op het ijs proberen recht te blijven maar meestal toch op hun kont vallen, haalt dat koppel halsbrekende toeren uit, en ze kunnen nog lachen ook. Wat mij opviel was hoe die man die vrouw in evenwicht kan houden, daar waar hij zijn hand gebruikt zie ik niet onmiddellijk iets om vast te grijpen, tenzij die vrouw een travestiet zou zijn. Ik weet niet of jullie onmiddellijk zien hoe hij haar vastheeft, ik heb toch een tijdje moeten kijken, ik ga toch eens een straffere bril moeten kopen.

    12-03-2007, 00:15 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)


    11-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Webcam.


    Op heterdaad betrapt 

    Image Hosted by ImageShack.us

    Op gebied van internet is er men de laatste jaren met rasse schreden op vooruitgegaan, mailen, chatten, bloggen, enz….,  het kan niet meer op, de wereld is te klein geworden.

    Met de komst van de “webcam” kan je niet enkel een vriend of vriendin leren kennen, maar hen nog zien ook, met alle mogelijkheden vandien. Deze man heeft dit ook ontdekt zonder medeweten van zijn vrouw, op een dag was hij erin geslaagd om zijn vrouwelijk internetcontact te laten uitkleden, hijzelf deed op haar aandringen hetzelfde, en toen……., was zijn vrouw wakker geworden en kwam hem vragen om eindelijk ook maar naar bed te komen, ze had het zo koud zonder hem

    Je ziet de reactie van de man, zo van, “miljaarde” ze betrapt mij wel zeker! Veel excuses zal hij niet meer kunnen verzinnen volgens mij, hij staat daar letterlijk en figuurlijk in zijn blootje.

    11-03-2007, 00:10 Geschreven door OPAPAT
    Reageren (0)



    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto van de markt in Kortrijk.


    Rondvraag / Poll
    Hoeveel maal bezoekt u het blog van opapat?
    3 x per dag of méér.
    2 x per dag.
    1x per dag.
    3x per week of méér.
    2 x per week.
    1 x per week.
    1 x per maand of méér.
    1 x per maand.
    Zelden.
    Bekijk resultaat


    Foto

    Mijn vriend Lady, Cavallier King Charles.
    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!