Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 13de week van 2024
Foto
Bij steffie

07-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 als....
"Vooruit kijken &  achteruit kijken "...toch verbazend hoe die twee soms een geheel vormen !Alé ... is weer chinees zunne vandaag ...een woordje uitleg zal wel op zen plaats zijn zeker .Langzaam ( te langzaam als je 't mij vraagt ) komt die datum van de blogmeeting dichterbij en als je daaraan denkt , ga je ook wel ff rommelen in de fotos van voorbije meetings .Je vraagt je dan af ....."die of die is niet meer te vinden onder de bloggers - hoe zou het nu  met hen  zijn ?".Wat vooral opvalt zijn de vele lachende gezichten ...zelfs voor diegene ( zoals men dochter Claude )  die hun mam of oma bereidwillig naar die blogmeetings rijden is het geen saaie vervelende bedoening ..dat kan ik je 100% verzekeren ..... kan het zelfs bewijzen ....


Op die blogmeeting hierboven was er een optreden van "de  rude roots "( met veel bijval )  waarvan de drummer Joeltje in die tijd ook een blogger was .Maar wat ik vooral wil zeggen met dat epistel.....voor diegenen die nog twijfelen of ze naar die samenkomst zullen gaan of niet ...heb ik slechts een woord " DOEN ".
liefs

>> Reageer (18)
06-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- tijd te kort ...

Maar vanavond ben ik er weer en vanaf morgen word alles wat kalmer (?) en zal dat sukkeltje van een blogje niet meer zo verwaarloosd worden ...wat de laatste dagen wel een beetje het geval was .
liefs

>> Reageer (15)
05-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- zon
Ook al is het al wat laat en zit de dag erbijna voor de helft door , om dit te wensen vind ik het nooit te laat !

Na het oktoberweer van gisteren zijn we vlug tevreden ook al is het maar af en toe zonnig .Veel van het dagelijkse gekrabbel zal er weer niet in huis komen , heb er zelfs al gedacht om dat " rommelkotje " om te dopen tot " zottekotje " want daar  lijkt het de laatste dagen hier  steeds meer en meer op .Maar " na regen komt zonneschijn " (figuurlijk dan ) en we blijven wat we zijn ...een optimist !
liefs

>> Reageer (17)
04-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- beter laat ...
Eindelijk thuis van de spoed met de huisgenoot en " Beter laat dan totaal niet "indachtig kom ik nog vlug hier   een krabbeltje placeren .Morgen is het weer van datte , je weet waneer ze beginnen met onderzoeken en testen maar .....je weet niet waneer het zal eindigen .Dus als die berichtjes wat kort of je nu en dan niets van me hoort ....ben in geen 2 sloten tegelijk gelopen hoor alleen ...is dat peeceetje nu uitsluitend ' voor s avonds.Toch nog vlug een kiekje van onze kleinste bubbel , wat ze aan het eten was onder waakzaam oog van de mama moet ik  er niet bij vertellen zeker ?

 
liefs 

>> Reageer (14)
03-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- regen !!!!
Olala ...dat is andere koek ...regen !Maar we troosten ons steeds met gedachte " na regen komt zonneschijn " de Zondag is een dag waar niets moet en alles kan dus .....we gaan ervoor !Zijn nog veel kleine dingetjes die  ondanks het weer je  een goed gevoel kunnen geven ( je hoeft alleen de moeite te doen om ze te zien ) ...zoals " de wasautomaat & de droogkast  " .Alleen al bij het denken hoe het vroeger was  ..die ganse rompslomp van het wassen - zeulen met spoelwater - het ganse huis op z'n kop ....om dan nog niet te spreken van die vlaggetjes in huis als het buiten (zoals vandaag )regende .Wel zoiets kan mij nu ondanks die dagelijkse himalayaberg was een goed gevoel geven , steeds het positieve zien in alles .....dat is  een levensmotto .....die ik ( probeer ) in ere te houden .

 
liefs

>> Reageer (23)
02-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- ocharme ...
Wat krijgen  die bloemekes het dit jaar toch alemaal niet te verduren ? Eerst kregen ze niets anders dan regen op hun donder en nu droogte  ...je hoort ze bijna smeken  om water !Maar zoals ons mensjes slaan ze zich er toch door ,  straks is er niets meer te vinden  van  een georderde  goed onderhouden  tuin ....lanzaam begint alles begint weer meer op een minioerwoudje te lijken .Ben mishien een rare vogel daarin  maar ....zo heb ik het liefst ...laat ze maar hun gang gaan zonder tussenkomst van schaar of snoeimes .

Maar voor nu zijn er andere katjes te geselen ( oesje ...wat een  dieronvriendelijke spreuk ) krijg de hulp van ons Stefke ...dan maar .....
liefs

>> Reageer (22)
01-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- nieuwe..

Heb je ook zo het gevoel bij de start van een nieuwe maand ...dat je vol verwachting uitkijkt naar wat  die maand  zal brengen ? Zou dan wel eens graag in de toekomst piepen om te zien wat er ons te wachten staat en bereid zijn om eender wat op te vangen maar ...spijtig genoeg werkt het zo niet .We kunnen nog steeds geen koffiedik kijken , ook al willen sommige "zieners (?)" ons proberen op de mouw te spellen dat het  wel kan .Erover fantaseren mag wel maar zal me maar houden aan alles te nemen wat er  dag na dag  op me afkomt !Maar één ding weet ik nu toch al zeker ook al ben ik geen toekomstvoorspeller ...het weekend staat voor de deur en daarom ...


 


>> Reageer (19)
31-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- plannen
Soms maken we zorgvuldig plannen " éérst dat en daarna zal ik het zo doen " maar door omstandigheden gaat alles de mist in .Dat is me ook weer eens  overkomen ...Enkle fotokes nemen Vrijdag van Oostende voor anker voor je de volgende dag weer op de koppen kon lopen en ......die dan Zaterdag op de blog zetten was de bedoeling maar ....De eerste helft is me gelukt maar het tweede was door de internet panne aan men hoela !Dan maar met enkele dagen vertraging toch nu enkele sfeerbeelden van "Oostende voor Anker"..


 Het thema dit jaar was stoomboten en dat was er goed aan te zien ( en te horen )!


Het kon niet anders ...het werd ook even proeven van de rijkdom van de zee ....versgerookte vis !


Een verfrissing zou de helft zo goed niet smaken als je ondertussen niet kon genieten van een streepje muziek en ...dat onbrak zeker niet !
liefs

>> Reageer (16)
30-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- eindelijk !!!!

Daar zijn we dus eindelijk weer terug ! Hopelijk zijn die internet troubles van de baan want was balen zunne !.Zaterdag was dat internet plots foetsie , de provider opbellen en krijg je dan als antwoord ..." met dit verlengd weekend is alles reeds volgeboekt tot woensdag " kan je verzekeren leuk is anders hoor !Maar ...we zijn er terug en alles is weer ( duimen !) oké.Dus word het na  4 dagen weer een avondje aan de pc ...oef !!!!!!!
Wil ook nog de blogmaatjes die ondanks de " troubels" even aan me dachten van harte

grtz & bedankt

>> Reageer (33)
26-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- Internetpanne
BERICHTJE !!

Liefste bloggers,

Vandaag is het eens Sacha (de kleinzoon) die het moet doen.
Dit komt omdat ons mémétje een internetpanne heeft en dit tot woensdag!
Woensdag komen ze het probleem oplossen en kan ze weer met hartenlust bloggen!

Ik moest iedereen vele groetjes toe wensen en veel liefs van haar!

Groetjes
Sacha!




>> Reageer (41)
25-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- ribbedebie !

En als je  deze namiddag ( zoals hier het geval is )wil genieten van het mooie weer en  de gort opgaan boten kijken in Oostende , dan weten jullie hoe laat het is ... voor nu " haastjewerejezére ".Blogje op rust tot deze avond !!
liefs

>> Reageer (18)
24-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 - verassing !
Soms kan je onverwacht voor verassingen komen te staan , heb het nu niet over een geschenkje of iets in die aard .Zal maar beginnen bij het begin ...dat is een stuk makkelijker .We hadden in de tuin uisluitend mauve irissen " Zal enkele witte en roze meebrengen van de martkt om er tussen te zetten " was het comentaar van de huisgenoot .Zo gezegd - zo gedaan  ....toen ze in knop stonden leek het erop door hun kleur dat ze door de vele regen reeds verot waren maar als ze toch open bloeiden  grote verassing die roze bloemen bleken raar maar waar geen roze te zijn maar iets totaal anders .De kleur omschrijven lukt me niet zo vlug , zie zelf .....

 
Ook al is het niet het gekozen kleur , ze fleuren toch tussen de witte irissen de boel wat op !
liefs

>> Reageer (20)
23-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- niet laat...
Niet laat maar vreselijk laat vandaag , zelfs het piepen op de blog en de  tradionele om 10u


is er bij ingeschoten Pffff.Vlug ff een groetje en inplaats van koffietime ..soeptime voor ons Stefke en dat moet vlug gebeuren of ons leeuwke gaat aan het brullen en slaat haar klauwen uit en dat is nu niet bepaald een lolletje .Dan maar liefs en alles opzij schuiven tot vanavond ons leeuwke een slapend lammetje is !

>> Reageer (16)
22-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- zou ik ?
Zou ik durven ....het weeral hebben over het weer ????????.Blijf maar in hehaling vallen , terwijl het binneland lekker kan genieten van warme zonnige temperatuur blijft het hier aan de kust en omstreken grijs en grauw met een pullekesweer .Maar ....


" ooit " komt die zon terug !.Veel nieuws valt er anders hier niet te rapen , zal het dan ook maar voor nu erbij laten want ....je weet wel " stefke " enzovoort..... ( maar dat is oud nieuws é )
liefs

>> Reageer (18)
21-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- neen...
Nee ....had me echt niet vergist deze morgen .....we zijn geen mistige oktoberdag , al leek het bj het naar buiten kijken verdraaid goed op !.

Gelukkig is het maar buiten en kan ik nog steeds dat pc schermpje zien alhoewel ...lang zal het niet duren , vandaag word de tweede fase van de bekabeling in huis uitgevoerd en ...word het weer een dagje zonder internet & tv .Hopelijk is alles door een vlugge aanpak vanavond achter de rug en kunnen we weer onder de mensen komen !Oesje daar is  het kabelmanneke  al dus ....tot dan
liefs ....

>> Reageer (25)
20-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- grilligheid
Over grillig gesproken ...het weer is dit jaar een meester in grilligheid ....gisteren volle zon - warm en bloesjesweer- vandaag grijs & grauw en nu  we mogen weer ons pulleke uit de kast opdiepen .Mischien een nieuwe trent .. " het ééndagszomertje " ? .Wie zeker ook thuishoort in het rijtje  van grillige dingen is " de iris "...


 Of het nu stralend wit ..


Of  gekleurd is.. ...
Ze zijn  het buitenbeentje onder de bloemen wat hun aparte vorm betreft .
Om terug te komen op dat weer ...of we het nu leuk vinden of niet ...we moeten het lijdzaam ondergaan maar ...maak er het beste van !
liefs

>> Reageer (12)
19-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- ook al...
Ook al komt dat wasgoed dat smeekt om gewassen te worden momenteel bijna  men oren uit , toch tussendoor ff een krabbeltje zetten .Al is het maar om iedereen wonder boven wonder in het gezelschap van de zon  een plezante dag en ...

te wensen .Nu  kan de dag ondanks alles zowiezo al niet meer stuk ! En nu vlug voor goochelaar spelen en een "truckje "  uit men hoed halen  ...de was laten dansen aan de waslijn !
 liefs .

>> Reageer (11)
18-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- hoe....
Hoikes ben er ook eens weer Stefke ...vraag me toch af ...hoe is het mogelijk dat mijn mama steeds zegt dat ik weer een soort van een tornado  ben ? Zie nu zelf hoe ik me braaf bezig houd met " pluisjestrek "van men beertje ( wat ik al allemaal uitgespookt heb vandaag zal ik maar niet bij vertellen... hihi).


Genoeg gerust heb nog veel werk  , nog zoveel kasten om in te rommelen en straks als kers op de taart ...als mama ff niet kijkt vlug weglopen met haar koffiekopje en aan diggelen  smijten ...dat maakt zo een mooi geluid als ze op de grond terecht komen ...ben dan echt fier over mezelf !.Al denkt mama daar anders over , vraag me toch af waarom ! .Alé ben er weer mee weg ....tot de volgende keer é !
knuf van stefke ( en ook van de mama)

>> Reageer (19)
17-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- owerwets
Vandaag ff terugblikken naar de kindertijd ....de bloemen die het best zijn bij gebleven uit de tijd van toen  .Samen met  de hortensia zag je ze in iedere tuin ,  vandaar ook de titel van " ouwerwets " maar ze ruiken  nog steeds even lekker als toen ! Daarom vandaag maar eens dat ouwerwets maar  nog steeds even jong bloempje  in de kijker gezet of ...moet ik nu zeggen in de bloemetjes gezet ?


liefs
Geniet van dat vrije dagje !

>> Reageer (15)
16-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16-vierkant !
Iedereen maakt het wel eens mee dat het net is of je dag verkeerd begonnen is , je laat dit of dat uit je handen vallen - opkiuisen geblazen...en van het éne komt het andere en de reeks zet zich voor de rest van de dag verder .De goed geoliede machine van huisvrouw  sputtert  tegen , je geraakt van geen meter vooruit ...kortom de dag draait echt vierkant !We kunnen er ons aan ergeren maar zijn steeds tevreden dat we zo een dagje tot een goed einde kunnen brengen  en ...morgen is er weer en dag en wis en zeker een betere !.Spijtig is het niet overal zo ...neem nu bijvoorbeeld in de haven ...als er daar iets vierkant draait door één of andere reden  ...dan is de schade niet te overzien .....


liefs

>> Reageer (17)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • fijne dag...
  • Fijne Paasdagen gewenst van..Benthe en Jack !
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI STEFFIE S RODINOU
  • prachtig
  • Goede morgen Steffie


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!