Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 13de week van 2024
Foto
Bij steffie

04-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- het is ......

Het is Zondag vandaag dus heb ik dit mee gebracht......

Wat het weer betreft is het niet veel soeps geen zon - grijs - windstil en (tot nu toe ) geen regen , het is wat je zou kunnen noemen " geen weer " of is   het simpelweg in afwachting van wat moet komen ? We maken er ons niet druk in en proberen te genieten van die rustdag  en hoop dat jullie dit ook doen !

liefs


>> Reageer (7)
03-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- Zou ......

Zou het zo erg worden volgende week zoals ze ons voorspellen of zal het waneer het volgende week is de wind uit een andere richting komen ? Dat proberen  koffiedik te  kijken  is nu niet bepaald men ding en reeds dagen op voorhand met de bibbers te zitten van wat nog moet komen nog minder  !Hier leven we één dag met een keer en wat moet komen en je niet kan tegenhouden  komt dus .... waarom je er  nu reeds zorgen over te maken !Genieten van het nu is de leuze en dat is voor nu ..... weekend daarom wens ik jullie allen een  ....

                                                                                        Met veel liefs


>> Reageer (5)
02-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2-wat....

Wat er ook gebeurd of gebeurde het leven gaat verder ,we kunnen niet blijven leven in het verleden al is het soms niet altijd even makkelijk wij leven in het heden ! Dus met volle kracht er weer tegenaan de bloemen zullen zoals ieder jaar weer ongstoord bloeien , zoals de Camelia die dank zij de bijna vorstvrije Winter wel heel vroeg is dit jaar !

Bloemen geven hoop op beter weer en nog zoveel meer .Ola er iets die voorlopig nog niet veranderd en dat is .... ééntje ( leeuwke ) vlug er gebruik van maakt tijdens  dat getokkel op de pc om de kast in te duiken op zoek naar snoep dus vlug ..... liefs


>> Reageer (11)
01-02-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.- vandaag....

Vandaag is de zin om een vrolijk krabbetje te schrijven wat zoek , vandaag is het 9 jaar geleden dat de zoon op 42 jarige  leeftijd overleed ! Daarom proberen we te denken aan de gelukkige tijden van zen leven .Ondere andere .....

Toen hij huwde met zijn bruid in Las Vegas Amerika en daarna een bezoekje bacht aan de " Grand Cayon" het geluk straalde er van af !Eindelijk heb ge rust gevonden daarboven achter de regenboog maar ... we missen je !

liefs


>> Reageer (14)
31-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- zon .....

"Zon gegaan - regen & wind gekomen " of we dat nu plezant vinden of niet .Dachten  jullie dat ik nu hier een tirade ging afsteken over de regen ?Mooi niet ... zoveel mensen is zoveel verschillende meningen , of  dat ik nu de lofzang ga zingen over die toch ook nodige regen en dat er zelfs zijn die genieten van de regen !

Nogmaals mooi niet ! Mijn eigen bescheiden mening is ...... je moet toch nemen wat er komt dus eender welk weer maak er het beste van !

liefs


>> Reageer (9)
30-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-soms

Soms zien we het leven van zen donkere kant of het nu door ziekte of een andere tegenslag is maar ......

En dat vergeten we soms wel eens , dat is nu eenmaal het leven met zen " ups & downs".We zijn als vechters geboren en omdat we senioor zijn en hier en daar iets hebben dat niet meer mee wil , wil het niet zeggen dat we er het bijltje moeten bij neer gooien.We blijven vechten om terug in de zonneschijn te komen !Amaai zijn weer de gedachten vandaag zunne maar kijk ff naar buiten ...... daar schijnt ( letterlijk ) de zon dus geniet en maak er( letterlijk & figuurlijk ) een zonnige dag van !

liefs


>> Reageer (4)
29-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29-we....

We kunnen maar beter een goede start nemen met  die Maandag en zen klusjes  met een bak(je) troost , dat is toch mijn persoonlijk gedacht  !Goed gewapend de dag aanvatten en dan lukt alles beter dat hopen we toch , want " een goed begin is de helft van het werk " zei men mam altijd ! Dat gewapend wel met een korreltje zout nemen hé , geen een  of ander gevaarlijk spul in onze handen .Dat bakje koffie ( of thee ) is het wapen van de vrouw met dit kan ze vreedzaam bergen verzetten , alhoewel met ouder worden moeten het " bergjes " zijn .Oesje die trekker en dweil staan hier te springen om verder te werken ........

liefs


>> Reageer (6)
28-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28-zondag

Vandaag houden we het rustig ( of proberen toch ) al is dat totaal niet men ding , die strijk moet maar ff wachten tot morgen sé .Een ding staat er zeker nog op dat " te doen "lijstje en dat is ...jullie van harte een

te wensen,wat bij deze ook  al gedaan is !


>> Reageer (8)
27-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- en....

En als je nu jezelf afvraagt " waar komen al die te vriendelijke woorden vandaan ?" wel dan hoef je maar buiten te kijken ...." een zonnige dag en daarbij ook nog weekend "wat kan een mens meer wensen om goedgemutst te zijn ! Al hadden enkele graadjes meer er gerust ook bij gemogen maar we kunnen niet alles hebben is tenslotte nog ( zij het wel tot nu toe zachte )Winter .Ola .... zal er een punt moeten achter zetten want......het is de éérste keer niet en zal wel de laatste keer niet zijn  dus de rest is jullie wel al bekend zeker ?


>> Reageer (6)
26-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- hallo

Oef !!!!! daar zijn we dan ! Denk dat er hier een soort van vervloeking op die pc zit deze week ... eerst was de blog bijna en dan totaal verdwenen - de volgende dag weigerde die pc een teken van leven te geven - vandaag de ganse voormiddag zonder internet gezeten Pfffff Al is die onderbreking waarschijnlijk te wijten aan de grondwerken die  hier dichtbij uit gevoerd worden maar wat het is wat het wil ben er terug en dat is ( voor mij toch ) het voornaamste ! Ook al is het nu in vliegende vaart want dat Leeuwke ( stefke )heeft honger !

liefs


>> Reageer (10)
25-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- relax

" Relax "Waarom voelen we ons eingelijk een beetje schuldig als we ff vijf minutjes adem halen ? Waarom mogen we alleen in het weekend( zonder schuldgevoel ?) wat kalmer aandoen ? Met ons Leeuwke is dat hier totaal iets anders  maar .....soms verwondert het me als ik zo rond me kijk . Waarom moet je als de kinderen het huis uit  zijn.... je bent slechts met zen tweetjes of alleen , jezelf nog steeds zoveel druk opleggen ?Ben je bang dat je  in de moderne drukke tijd niet meer meetelt als je niet druk bezig bent ?Of is het de   macht der gewoonte  van vroeger die je niet kan kwijtraken ?Zal het antwoord schuldig moeten blijven maar iedereen  heeft wel zijn persoonlijke reden zeker ?

liefs


>> Reageer (6)
24-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- eindelijk !

grtz & bedankt

Met een big smile eindelijk ... ben er terug al had ik gisterenavond de schok van men leven .... blog was volledig verdwenen Pffffff gelukkig is alles terug in orde gekomen en die pc staat ook weer bijna op punt .Hopelijk is nu al dat gefoefel bijna achter de rug en kan een mens weer genieten van het bloggen !Zal het voor nu daarbij laten want wil het lot niet tarten

liefs


>> Reageer (10)
23-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16-ver.......

verdorie  alles lijkt hier verkeerd te lopen,men pc weigert nu halsstarrig te starten  !dus vanaf de tablet nog fff geduld hebben a u b .b !! 

Veel liefs 

Hoop er vanavond terug te zijn 


>> Reageer (9)
22-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22 - oef -

Oef - oef en nog eens oef !!!!! Het wilde maar niet in orde komen met die blog dan maar de ganse  de pc  ledigen en alle documenten  foetsie natuurlijk, maar we zijn er terug en  kaarsje is opgebrand voor vandaag maar morgen ben ik er terug met een bezoekje hoor ( als dat blogje zen manieren houd )liefs


>> Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- weet

Weet niet hoe men blog bij jullie overkomt maar hier is alles bijna weg , het is " even geduld "blijkbaar  hopelijk komt alles weer in orde want zonder blog ??????????? pffffff!


>> Reageer (5)
21-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- dat .....

Dat is nu eens wat je gerust mag noemen 100% genieten van je


Spijtig dat ook al zouden het  wel eens willen het ons niet zou lukken ! Heb nog nooit gezien dat de potjes uit de kast kwamen en zelf op het vuur gingen staan om op tijd voor het eten te zorgen ( jullie wel ?)Dus houden we het kort en gaan maar zelf in de potjes ! roeren !

liefs


>> Reageer (14)
20-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- wat....


Wat een gezegde sorry !!!!!!! maar toch zijn het  woorden die we tussen haakjes allen wel eens durven uitspreken als het het weer niet meezit ! Maar wat van onder staat is belangrijker dan wat van boven staat  , hopelijk zijn die bovenste woorden me dan vergeven . Dat is de aard van het beestje " de mens " dat we graag over alles en nog wat " tegenpruttelen "zeker ? Al bekijk ik persoonlijk het leven liever van de possitieve kant...... Halt stop geen zwaar gedoe vandaag , is weekend en tijd om van wat rust  te genieten en zullen we ook doen ( of toch proberen )

liefs


>> Reageer (7)
19-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- smile


" Smile " en dan liefst en" big smile" want we hebben vandaag zonnetje !We moeten ervan genieten nu we kunnen ( want wie weet hoelang het maar zal duren ) Het weekend staat weer voor de deur dus de dag kan niet meer stuk ! Dat het hier weer lopen en vliegen is dat zijn we gewoon maar dat wil ook zeggen .... hou het hier kort ! Dan hou ik het maar  bij een Vrijdagse groet en geniet van je dag want ... iedere dag is er ééntje aan plus !!

liefs


>> Reageer (8)
18-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- de ......


"Is geen weer om een hond door te jagen" luid het spreekwoord , erg diervriendelijk klinkt zoiets nu niet bepaald maar jullie zullen wel zelf zien buiten wat ik bedoel ! Amaai wat een storm gelukkig nog geen regen gezien , hopelijk krijgt de weerman gelijk en zal die wind wat luwen na de middag ! Hebben we het nu hier weeral over dat weer pfff! Zal me maar houden aan wat er op dat plaatje staat ! Niet dat ik anders iemand ben die zomaar voor de gezondheid of de lijn een stukje ga lopen hoor , dat lopen gebeurt in huis daar zorgt men sportcoach ( stefke ) wel voor !Ola ze is een " chipkensdans "( chips in de grond gesmeten en er lustig in staan trappelen )aan het doen dus....opruimen geblazen !

liefs


>> Reageer (7)
17-01-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- die ...


Die wind hebben we ... die regen gelukkig ( nog ) niet ! Het is nu al vechten tegen de wind en de weerman beloofd voor morgen nog erger ! Wat zal het dan worden ... binnen blijven ? Héla we zijn hier geen zwartkijkers we hebben 1op de 2 kansen dat hij gelijk heeft maar dat wil ook zeggen dat we evenveel kansen hebben dat het anders uitdraaid ( dus duimen maar dat hij of zij ongelijk krijgt )Nu genoeg over dat weer we moeten toch nemen wat we krijgen met of zonder gezaag erover !Ola ....... daar gaan we weer gedaan met het getokkel want ons Leeuwke enzovoort ......

liefs


>> Reageer (7)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • Lieve groetjes! En wens je een prachtige Paasdagen toe!
  • FIJNE VRIJDAG LIEVE VRIENDEN
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • fijne dag...


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!