NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 17de week van 2019
Foto
Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
  Foto
  Bij steffie

  13-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- en .....

  En daarmee is (bijna) alles gewenst en vertelt wat van belang is in het weekend zeker ? Nog wat warmere temperatuur zou echt niet mis staan om het plaatje van een " Fijn Weekend " volledig te maken maar..... we zullen het moeten doen met wat we krijgen ! Zal  het maar kort houden voor een bizarre reden ..... als kleintjes een paar nieuwe schoenen krijgen  dan zijn ze er " apetrots " op , hier is zoiets voor ons Leeuwke een regelrechte oorlog om haar daarmee te doen lopen pffff! .Zonder steun van arm of hand wil ze dan niet lopen , dat is maar één van die kleine dingetjes waar   mensen die nooit in aanraking komen met mentaal minder validen  zelfs nooit aan denken of flauwe kul vinden , wel kan jullie verzekeren nieuwe schoenen of sandalen voor ons Leeuwke is zeker ( voor ons beiden ) geen plezante tijd  !

  lief


  >> Reageer (8)
  12-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- en dat.....

  En dat is toch steeds iets om naar uit te kijken of niet soms ? Laat de jonlui maar roddelen  dat  wij als senioren alle dagen weekend hebben , in de toekomst zullen ze er net zo over denken als wij nu ! " Ondervinding is de beste leermeester " en daar zit veel waarheid in ! Wij moeten   zelf maar eens achterom kijken  en durven toegeven dat wij ook wijsneuzen waren vroeger , dat is nu eenmaal iets dat bij de jeugd hoort  recht op je doel af gaan  wat ook de gevolgen zijn ! Durven risicos nemen en open je mening zeggen , wat niet wil zeggen dat wij  senioren ook geen eigen mening hebben maar we houden buiten  het  hoofdoel ook rekening met alles er rond .Genoeg daarover ...... nogmaals een heerlijke dag gewenst met of zonder zon !

  liefs


  >> Reageer (9)
  11-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- een .....

  Een zonnige dag belooft het zeker al te worden , als je nu nog ook er aan denkt om  een dikkere  trui  die je een goed gevoel geeft aan te trekken kan het zelfs een " warme - gezellige " dag worden !Amaai ..... zit ik hier nu als een schoofjuf iedereen de les te spellen ?????? wel  kan jullie verzekeren dat was nu totaal niet de bedoeling hoor ! Voor vandaag zal ik er hier  nu  maar het bijltje  er bij neer gooien want mijn grote baas ( Stefke )  enzovoort.... .....Voor de rest zal het  wachten worden tot Leeuwke in dromenland is!

  liefs


  >> Reageer (7)
  10-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10-als......

  " Als ik kon dan vervulde ik al jullie wensen " dat zou nogal iets zijn ! Maar  spijtig genoeg een toverstokje heb ik niet - toverkracht bezit ik ook al niet - dus zal ik me maar houden bij jullie een gezellige dag toe te wensen .Als dit  ergens iets als  het begin   van  een glimlach op je gezicht kan brengen ben ik al dik tevreden  ! Als je langs de straten loopt dan zie je veel mensen die in zich zelf gekeerd somber kijken !Misschien is de oorzaak  het drukke leven alles moet steeds in vliegende vaart gebeuren pffff! Is dat nu ouwe meekes praat ?????? misschien wel maar een vriendelijk gezicht kost geen tijd en moeite en is zoals bij de domino's " één glimlach en .... de rest volgt ! "

  liefs


  >> Reageer (7)
  09-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- er ......

   

  "Er word vandaag veel regen verwacht dus .... vergeet je paraplu niet ! "Wel kan daar nu mee leven sé want tot nu toe heeft die maand April zich koest gehouden .Zen grillen beperken zich  tot nu toe eens niet tot sneeuw  of hagelbuien maar een zonnige uitschieter  van 20graden ( en dat was heerlijk toch )Dus vandaag geen gezur over het weer , zou eerder een aanmoedeging zijn voor de maand April van " doe zo voort "( al vrees ik dat mijn aanmoedegen  of afkeuren  geen invloed zullen hebben op het weer ) Genoeg  geklets over dat weer want zo gaat de boel hier ook geen sikkepit vooruit dus ....

  liefs


  >> Reageer (8)
  08-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- en dat ....

  En dat is maar bij manier van spreken ( of schrijven )want heb zelfs geen fiets ! Ben nooit geen fietsfan geweest en zal het nu wel ook nooit meer worden , ben meer het wandeltype al zit zoiets  ook al  sedert lang in het vergeethoekje  ! Bij jullie ook dat de zon het voorlopig laat afweten ? hier anders wel hoor , of vragen we wat teveel van de maand April om dagelijks het zonnetje te zien ? Och we moeten toch tevreden zijn met wat we krijgen  ..... als dat nu eens anders kon wat zou je grootste wens zijn (daarmee bedoel ik niet alleen het weer ) ??????? We hebben als we eerlijk zijn allen wel een verborgen wensje é !

  liefs


  >> Reageer (8)
  07-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 - oef !

  Oef !!!! Zondagrust en daar hoort een bloemetje , dan nog liefst ééntje uit eigen tuin .En dat kan nu ondanks die slechte reputatie van de maand April zijn de éérste  " Rhododendrons "aan het bloeien  en die ik dan ook figuurlijk ééntje  aan jullie doorstuur

  .Wens jullie een heerlijke Zondag dank zij de zon die net door de wolken komt piepen en voor de wielefans geniet van de " Ronde van Vlaanderen !

  liefs


  >> Reageer (9)
  06-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- magnolia

  De Magnolia is een plezier om die boom te zien met al ze bloemen !

  Maar..... wat er darop volgt is een heel stuk minder plezierig te noemen Pfffff !!!!

  Nog een zonnige Zaterdag gewenst !

  liefs


  >> Reageer (9)
  05-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- wat .......

  Wat ik nu aan ieder die dit hier leest van harte toewens ??????  wel dat is het volgende .....

  .En wat de zon betreft die draagt al zeker haar steentje bij om die wens in vervulling te doen gaan !ieder dag is er ééntje bij de echte Lentemaand . Na enkele valse starten waar we trouwens toch van genote hebben , kunnen we dan zeggen " Oef die winter is eindelijk voorbij " Ola genoeg over dat weer is er hier ééntje ...... de rest kunnen jullie wel raden zeker ?

  liefs


  >> Reageer (10)
  04-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- famlie......

  Iedereen in je familie  krigt een plaatsje in je hart .....van je eigen kinderen tot de allerkleinste achterkleind.Dus is het niet meer dan normaal dat  het kleinste bubbeltje die nog maar een grote 14 dagen oud die ook   deel uit maakt  van de 'Clan "hier ook een plaatsje krijgt ......

  en je mag er zeker van zijn dat word een stevige" Rock & Roller"  zo te zien , als is dat slapen nu nog een stuk intersanter dan dat lawaairige gedoe ! Nog ff dit ....geniet van de zonnige dag ( ook al is die temperatuur wat naar beneden getuimelt )

  liefs


  >> Reageer (9)
  03-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- en ....

  En nu is het nog vlug in razend snel tempo hier ff loeren , waar ik uithangen heb deze morgen ?????

  Dit zegt genoeg zeker , het is veeeeeeeeeeel kanger uitgevallen wat de tijd betreft denk dat ze vandaag allen wilden gekleurde haren hebben (gelukkig hou ik me aan men witte haren )Pfff .Het was maar wachten en wachten maar we zijn er toch terug nog vlug een fijne dag wensen en ons juffrouwke haar eten gereed maken voor een tweede maal  een totaal andere kaptster( leeuwke) er invliegt ! En vrees dat dit er teveel aan zou zijn twee op een dag

  liefs


  >> Reageer (6)
  02-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 vroeg ...

  " Vroeg begonnen - is half gewonnen " dat is toch het gedacht van onze Liam ( men achterkleinkind )Of is het de droom van  zen papa Sacha  die reeds in de  verre toekomst zen oogappel ziet spelen bij zijn  favoriete voetgalploeg " Cub Brugge" ? .Och een mens mag toch dromen over de toekomst van je kind hé , hebben wij ook gedaan .Maar ondertussen hebben wij wel geleerd dat dromen en werkelijkheid soms heel ver uit elkaar liggen .Maar hoop toch voor beiden dat die droom werkelijkheid word want ..... ben tenslotte ook een fan van Club Brugge !!!

  liefs


  >> Reageer (13)
  01-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- op......

  " Op 1 April zend men de zotten waar men wil " dat was het gezegde vroeger , dat was nu niet bepaald een echt vriendelijke uitspraak naar mensen toe die worstelen met mentale problemen of mentale  minder validen ! Gelukkig is dat voorbij ( hoop ik toch ) en word er aan hen die het nodig hebben hulp geboden ! Anders heb ik totaal geen problemen met iemand op deze dag eens bij de neus te nemen , zolang het maar gezellig blijft en niemand kwetst Dus opgepast let op je tellen vandaag laat je niet beetnemen !!!!!! Alleen als het uitkomt van de klein of achterkleinkinderen , dan gaan we met plezier in op hun grappen , ook al hadden  we  reeds lang in de smiezen wat  ze ons probeerden wijs te maken of uitspookten  

  liefs


  >> Reageer (6)
  31-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31--en dat ......

  ru

  En dat is voor ons allen  wat de Zondag betekent  , hoe die ook ingevuld word ! Sommigen houden het rustig - anderen verkiezen dan weer een fikse wandeling  met hier of daar een koffie ( of thee) stop of een plezier ritje met de fiets enzovoort! Maar we mogen ookeens aan diegene denken voor wie die Zondag een extra drukke dag is .... in de ziekenhuizen of diegenen die zorgen dat we een koffietje voor onze neus krijgen en  zo genieten op een terrasje . Er zijn er  nog zo vele die niet kunnen genieten van hun Zondag en hebben die dan niet een een vriendelijk woordje of glimlach verdient ?Dit doet ons beseffen " wij senioren zijn toch bofkonten " want het zijn die  mensen die onze Zondag maken tot wat hij is " een heerlijke ontspannende dag "

  liefs


  >> Reageer (10)
  30-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-zon....

  Zon - zon -zon ... zon hier - zon daar - zon overal heerlijk toch ? Daar bovenop nog weekend wel wat moet een mens meer hebben , dat het misschien maar een ééndagsvliegje ( of 2) is zetten we mooi aan de kant onder en bergen ze op onder de kategorie " zorgen voor morgen "!Leeuwke geeft hier het goede voorbeeld en zit al lekker in haar " ferarie " buiten op het terras en met zo'n weertje  moeten en kunnen  we straks  niets anders dan haar voorbeeld te volgen dus alleen nog dit .......

  Geniet ervan !liefs


  >> Reageer (11)
  29-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- ook...

  Ook al staan we stevig met beide voetjes op de grond en weten we maar al te goed  hoe het leven in elkaar zit en dat zoiets wensdromen is .... we mogen toch  ff  weg dromen hoe het zou zijn hé .Zolang we daarna het echte leven terug in de ogen kijken is dat wensdromen nog oké ! Maar jullie allen een zonnige Vrijdag wensen is geen droom maar heerlijke werkelijkheid dus geniet ervan !

  liefs


  >> Reageer (8)
  28-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- daar ......

  Daat zijn we dan toch wat later dan anders dank zij het internet die weer was uit gevallen pfff! Maar wilde het vandaag niet over een ongelukje hebben met het internet maar over " Geluk "

  Geluk bestaat voor een klein beetje uit toeval en om het volledig te maken moet je voor de rest  zelf zorgen al word het zelfs ook hard knokken !We zijn als gewone mensjes niet op de wereld gekomen in een gouden nest! dat konden we aan onze kinderen niet doorgeven maar ......als we ze een warm nestje hebben kunnen geven dan zijn zij gelukkig en wij ook ! Nu we senioor zijn en de kinderen volwassen en het huis uit zijn , ligt ons geluk in  klein en achterkleinkinderen te zien opgroeien en dat we nog zoiets mogen mee maken .Dan kunne we tevreden zijn want om gelukkig te zijn hoef je niet geboren te worden in  een nest met een gouden randje maar een warm nestje !

  liefs


  >> Reageer (6)
  27-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- vlugge .....

  Vlugge en gemakkelijke woorden maar soms worden  of kunnen die niet zo vlug en gemakkelijk in daden omgezet worden maar ..... we kunnen maar proberen hé ! Vrees zelfs dat het weer ook nood heeft aan wat kleur of opkikkertje of zou ik beter zeggen wat zonneschijn ! Neen !!!!!.....niet weer  over het weer vandaag we moeten zowiezo toch tevreden zijn met wat we krijgen dus waarom erover zagen of klagen ! Liever ons  bezighouden aan wat we "wel "kunnen veranderen of verbeteren .Ola krijg weer hulp (?????) aan het peeceeke van ons Leeuwke dus nog vlug ... Kleur je dag met of zonder zonneschijn !

  liefs


  >> Reageer (11)
  26-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- ook ...

  Ook al is is het wat de zon betreft nog een soort twijfel geval " komt ze te voorschijn of niet !" we hebben er nog het raden naar ! Waarom willen we toch  steeds  met zekerheid weten   hoe het weer voor de komende dag er zal uitzien ? Ben er bijna zeker van dat we allen kijken naar de weerman ( of vrouw ) wat het weer zal worden !Trouwens we willen zekerheid  over alles maar zo gaat het niet nog over het weer of over het leven zelf .Niets is te voorspellen we kunnen slechts hier en daar wat bij sturen en er het beste van maken van wat is of op ons afkomt !

  liefs


  >> Reageer (8)
  25-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- en ....

  En dat is zowel als vraag en ......als bevestiging bedoeld , met twee een adempauze inlassen met een koffietje is altijd plezanter dan alleen !En tijd die hebben we zowiezo steeds te kort ( maken we onszelf toch steeds wijs ) die enkele minuten zullen het verschil niet uitmaken ! Of zou het ergens meespelen dat ik zelf een gote koffieteut ben ????? Na die lofzang over koffie zal ik er maar  vlug terug in vliegen want jullie weten ook wel .... die Maandag hé !!!

  liefs


  >> Reageer (10)


  Foto

  Foto

  moeder van 6 kinderen & nog  1 zorgenkind (7 dus)
  oma van 9 zonnetjes van kleinkinderen  en partners -4
  achterkleinkinderen  !


  Gastenboek
 • Lieve groetjes vanwege DEWESTHOEK 001
 • Fijne midweek,lieve groeten!!
 • Wens u nog een fijne dag
 • Fijne dag gewenst lieve Steffie xxx
 • vriendelijke groeten van willy


  Foto

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Voor de zieken


  Foto


  Tekstgrootte aanpassen?
  Klik op + of -

  BLOG ZOOM


   De kinderen
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Foto

  Over mijzelf
  Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
  Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
  Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 77 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: .
  waken over de kinderen en ons leeuwke
  Zoeken met Google  Een interessant adres?  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!