Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

12-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-vandaag ..

Vandaag met alle plezier ...

grtz & bedankt

Een heel dikke duim voor het zonnetje al is de wind hier aan de kust nog steeds een soort van  stoorzender ! Maar in een hoekje of een kantje beschut tegen die wind gaan we zeker weten ( hoop ik toch ) een heerlijk zonnig weekend tegemoet !Voila die weersvoorspellingen a la rommelkotje zitten er weer op !Joepie .... morgen weer weekend en dat is zoals steeds iets om je over te verheugen hè .Al gaat alles zen gewone gangetje het gedacht alleen dat op  die 2 dagen niets moet maar alles mag of kan is al een extra duwtje in de rug !Maar zo ver zijn we nog niet dus geniet van de dag van vandaag  !

liefs


>> Reageer (8)
11-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11-met ...

Met een koffietje te drinken ( met koekje )in de namidag daar ben ik volledig mee eens , maar of dit mijn manier is om er zo van te genieten????? Vrees van niet hoor ook al is s'avonds de gedronken hoeveelheid genoeg om een badje er in te nemen  !

grtz & bedankt
Och het moet niet altijd even ernstig zijn in het leven , we mogen wel eens de draak steken met onszelf dat we koffieteuten zijn of niet soms ? Of je nu een fan of antiefan bent van koffie wens jullie toch een zonnige namidag en mischien lukt het want dat zonneke doet haar uiterste best om onze dag goed te maken !

liefs


>> Reageer (9)
10-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- hela zus ....

Hela zus ... als ik nu zeg " Soeptime " dan is het tijd voor soep veeg er nu juist men botten  aan dat het nog zo vroeg is , je zal wel ondertussen gewoon zijn dat mijn wil wet is ! Moet toch zoiets zijn dat ons Leeuwke dacht als ons Stefke haar zus Claude naar de frigo duwde voor haar soepje en zoals altijd laat maar vallen die valt en geef ons jufrouwke maar èèrst soep voor er vodden van komen !

grtz & bedankt
Verder wens ik jullie een heerlijke zonnige dag geniet ervan met veel liefs van ons hier uit 't rommelkotje 

>> Reageer (10)
09-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- na ...

Na weer een bezoekje aan het AZ zijn we er terug wat later dan anders maar beter later dan ....enzovoort hè ! Hier komt de zon stilletjesaan nu en dan ff kijken , hopelijk wint ze het van die grijze wolken want was verdraaid maar frisjes deze morgen .Al bij al dik tevreden dat ik voor wat volgt van deze dag jullie nog dit kan wensen ...

grtz & bedankt
 

En nu maar hopen dat die wens ook uitkomt ... duimen maar !

liefs


>> Reageer (4)
08-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- inderdaad ...

grtz & bedankt

Inderdaad ff langs komen om te zien of alles nog okè is , want die verdraaide robot stak er gisterenavond een stokje voor om bij enkele blogmaatjes op bezoek te komen Pffff! Heb er dan ook maar de brui aan gegeven het was niet van niet willen maar van niet kunnen zunne  !.Nu genoeg aan de klaagmuur gestaan we zullen nu vragen wat de bedoeling was van vandaag " Alles okè bij jullie  , zijn jullie er klaar voor om met veel moed een nieuwe week te starten ?"Hier ook trouwens en zoals het speekwoord zegt " en de boer ploegde voort "  masker op houden we  aan de opgelegde afstand en blijven we nog zoveel mogelijk in ons kot !

liefs 


>> Reageer (14)
07-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- dit is ...

grtz & bedankt

Dit is om zeker niet te vergeten dat we vandaag Zondag en verwendag zijn ,ook al zal dat waarschijlijk niet nodig zijn want een verwendagje vergeten we zo vlug niet!Nu ligt het aan ons om dat ook uit te voeren en dat is soms een stuk moeilijker om alle zorgen aan de kant te zetten en te genieten van alles !Maar er is niets mis mee met het toch maar ff te testen misschien lukt het  hè , zullen we dus maar doen en hoop dat jullie dit ook doen !

liefs 


>> Reageer (7)
06-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- toch...

Toch wat zon te zien vandaag ??? Voorlopig wel maar de grote vraag is voor hoelang ? Och we maken er ons niet druk om ... het is Weekend en dat op zich zelf al iets om tevreden over te zijn !( niet dat we er anders als een ouwe knorpot bij lopen hoor )Voila sè hoofdstuk " het weer " afgesloten voor vandaag ! We zullen wel zien wat de dag ons zal brengen en we maken er zoals steeds het beste van dus voor allen ...

grtz & bedankt

liefs


>> Reageer (12)
05-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- toch ...

Toch een

grtz & bedankt
 

Gewenst ook al krijgen we af en toe wat regen ,ook al zijn we grote warmte en zonnefans die regen is meer dan welkom ! Wie had dat ooit gedacht dat we een lofzang zouden houden over de regen ??? Als we de tuin en bloemen zien weten we genoeg dat zoiets nodig is ! En nu genoeg over het weer hoor ! We kijken vooruit naar wat morgen komt en dat is het weekend , is het niet  het zonnige weer dat als steuntje in de rug  dient   we hebben  die 2 dagen  om naar uit te kijken ! ( wat we dan  ook met volle overtuiging doen )

liefs


>> Reageer (6)
04-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- kiekeboe ...

grtz & bedankt

Kiekeboe vrienden na een blogloos dagje gisteren ben ik er terug, gisteren avond was het kaarsje uit maar vanmorgen brand het weer volop!Verdraaid is maar triest als we buiten kijken é , alles grijs geen zon waren dit mooie weer al goed  gewoon hoor !We hebben weer ons pulleke uit de kast gehaald en dat terrasje in de zon mogen we vandaag op onze buik schrijven maar .. zoals steeds " wat niet is - kan nog komen hè"Laat de moed daarom niet zakken en geniet toch van je dag ook al is misschien op een andere manier !

liefs


>> Reageer (9)
02-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2-mooie..

grtz & bedankt

En mooi ziet het er weer naar uit buiten ! Amaai een mens zou bijna bang worden  voor waneer dat  weer zou veranderen in ons gewone belgische weertje , na al die verwennerij van dat zomers weertje ! Maar zover zijn we gelukkig vandaag nog niet en kunnen we lekker genieten van een stralend zonnetje ! Ola krijg gezelschap van Leeuwke volgens haar is het soeptime ( denk dat haar klokje wat vooruit loopt vandaag )Dus gedaan met het gekrabbel ....


>> Reageer (11)
01-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 en ...

grtz & bedankt

En als ik zo naar buiten kijk dan zal die voorspelling ook 100%waarheid zijn ook ! Een mooie Zondagse maandag ( of een maandagse Zondag )kortom een extra dagje weekend en zoiets is altijd welkom dus houden we het vandaag nog bij de " Weekendmood"! Wens jullie allen nog een heerlijk dagje extra ...

liefs


>> Reageer (7)
31-05-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- het weer...

grtz & bedankt

Het weer valt mee heerlijke zonneschijn -een  Zondag en Feestdag een bloemetje voor jullie "zomaar "een dagje om van te genieten en dat wens ik nu van harte aan alle blogmaatjes sè .Zet alle zorgen aan de kant en geniet meer hoeft het niet te zijn vandaag een zorgenloos dagje en is dit niet waar we allen van dromen ? 

liefs


>> Reageer (10)
30-05-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- dat...

grtz & bedankt

Dat is een waarheid als een koe als je zo naar  buiten kijkt !!Verdraaid wat worden we toch verwent deze Lente door dat zonnetje het is net of ze ons wat extra wil geven met al die regeltjes die onze vrijheid wat  beperken .Maar we laten ons koppeke niet hangen ...stralende zon - een lang weekend voor de boeg wat kunnen we nog meer wensen alleen nog dit .... geniet ervan !

liefs


>> Reageer (9)
29-05-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29-daar ...

Daar zijn we dan eindelijk maar we blijven zoals steeds optimist " beter laat dan totaal niet " hè !Heb maar de "witte roosjes" uit de tuin eens hier neer gezet , ze bloeien overvloedig .Kan het niet over men hart krijgen om ze af te snijden en binnen in een vaasje te zetten en ze na 2 dagen te zien kapot gaan , dan maar liever ervan te genieten in hun volle bloei vanop het terras ! .Ola bezoek dus nog vlug dit....

grtz & bedankt

>> Reageer (7)
28-05-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28-ook ..

grtz & bedankt
Ook al zit dat koffietje door de omstandigheden wat in het verdoemhoekje hier , toch heb ik vandaag er eentje mee ! Wat kan er meer plezier doen om alles eens op stop te zetten en op adem te komen en genieten van een bakje koffie of thee ? Veel moet ik daar niet nog aan toevoegen zeker alleen dit .... Geniet van zo'n zalig momentje de wereld zal ondertussen niet vergaan en dat werk loopt heus niet weg hoor !

liefs


>> Reageer (8)
27-05-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- ben ....

Ben me nu aan het afvragen ... zal dit deze zomer iets worden waar we van zullen dromen ????

grtz & bedankt
 

Zo heerlijk op het strand te luieren en genieten van de zee als dagjes toeristen ???? Worden we door al die regeltjes verbannen van ons dagje aan zee ??? Och we zullen wel zien wat het word zeker .Een ding staat vast velen onder ons zullen de zomerplannen in het water zien vallen ! We zullen onze fantasie moeten gebruiken om er toch een heerlijke zomer van te maken en dat zullen we zeker doen ! Niemand kan onze zomer bederven hè !

liefs


>> Reageer (10)
26-05-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Verdraaid meer dan hoog tijd om nog ff langs te komen want straks is het al weer avond !
Nog vlug een vriendelijk groetje van ons en ook nog dit.....

grtz & bedankt

>> Reageer (5)
25-05-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- nog ....
Net thuis en nog vlug ff langs komen
Met een vriendelijk groetje van ons en ook nog dit  .....

grtz & bedankt

>> Reageer (6)
24-05-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- jij en ik ....

Ik ontspan -Jij ontspant-  wij ontspannen ! Dat zullen we met zen allen zeker  doen want niets is zo ontspannend dan

grtz & bedankt

Even op adem komen om een nieuwe week te starten moet kunnen op een dag zoals vandaag ook al laat de zon het voorlopig afweten maar wat nu niet is kan nog komen hè Wat die inleiding betekent ??? we zijn hier ook in Weekendmodus hoop dat jullie net het zelfde doen !

liefs


>> Reageer (12)
23-05-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- naar ....

Naar dat zonnig warm weertje kunnen we voorlopig fluiten , hier aan de kust is het weer het gewone kustweer en dat is ... veel wind! Van die beloofde regen van gisteren is ook niet veel in huis gekomen ( hier toch niet ) is bij enkele druppels gebleven .Oeioei .. ben ik nu een zaag aan het spannen ?? dat is niet bepaald men ding .We hebben wat we krijgen en het is aan ons om er het beste van te maken è .Daarom het over een andere boeg gooien en jullie allen ondanks dat wat tegen vallende weer een heerlijk weekend te wensen !

grtz & bedankt

liefs


>> Reageer (9)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Goede morgen Steffie
  • Fijne hemelvaartsdag
  • Dag Steffie ,,
  • Lieve Steffie.
  • Hallo


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!