Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

18-09-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18-maar ...

grtz & bedankt

Maar het mooiste van die Vrijdagse groet is ... dat dan morgen het Weekend begint !Die 2 dagen geven ons nog  steeds een ontspannen gevoel zoals ze vroeger deden toen we jonger waren en een druk leven hadden .Zelfs al zijn  en blijven we thuis die dagen geven ons een soort van vakantie gevoel ! Maar gedaan met erover te fantaseren want voorlopig is het nog steeds Vrijdag dus ... terug handjes uit de mouwen steken !

liefs


>> Reageer (9)
17-09-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- verdorie...

Verdorie ... al  ben ik waarschijnlijk niet de enige die als we erover nadenken liever een woord uit een zwaardere kategorie  zou gebruiken wat we allen  reeds gemist hebben en wat we rond Kerstdag en nieuwjaar weer zullen moeten missen te danken aan dat hardnekkige beestje "Corona "Dingen zoals dit

grtz & bedankt

 

Gezellig samenzijn van de ganse Clan -  samen aan tafel - geen kaartjes schrijven  dit jaar voor iedereen met spotprentje en spottekst( die ze dan zelf  luidop moesten voorlezen )  -  geen toepasselijk klein  geshenkjes en samen genieten met achterklein  - klein - en kinderen  ...niets - rein- nada- nothing( zucht )We kunnen alleen hopen dat alles zo vlug mogelijk achter de rug is  en gelukkig  zijn dat hun kleine bubbels afzonderlijk  nu en dan ff langs komen bij de oudste bubbel !

( voila sè heb nu ff coronataal gebruikt !)

liefs


>> Reageer (13)
16-09-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- heerlijk ...

Heerlijk nog een dagje erbij met van dat zonnig weer we kunnen er maar van genieten !Oesje ... het lijkt er  hier bijna op dat ik  over dat ondrwerp niet  kan zwijgen wel ... dat is ook zo( en zal wellicht niet de enige zijn ).Iets possitiefs mag gerust wat meer aandacht krijgen het helpt  je de negatieve kanten van het leven te overbruggen  .Maar zal  er me toch maar aan houden om het voor nu hier bij te laten zonder dit te vergeten ,wens jullie allen een super....

grtz & bedankt

Geniet ervan !

liefs


>> Reageer (8)
15-09-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- zelfs...

grtz & bedankt

Zelfs het weer met een stralend zonnetje nodigd ons uit om er een heerlijke dag van te maken , laat ons de zorgen maar opbergen tot morgen en er een soort van zomerse vakantiedag van  maken !Niet denken wat er zal volgen op deze mooie dagen en genieten van het NU is wat dit weer zeker onze leuze zou moeten zijn .... ook ervan overtuigd ???? Wel zeker doen dan !

liefs


>> Reageer (10)
14-09-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- en in ....

grtz & bedankt

En  meteen in gezelschap van dat onafscheidelijke kopje koffie ff loeren op de blog , ook al is het op zen Maandags dat wil zeggen ... later dan anders pfff!Verdraaid zijn wij toch "gewoontebeestjes"als je iets niet op tijd kan doen zoals gewoonlijk dan voelt zoiets totaal verkeerd aan  !Mensen wat een weertje vandaag  toch ....het is net hoogzomer en dat terrasje  buiten roept me of ik niet ff kom dus zal ik er hier maar een punt achter zetten en gehoorzamen aan de vraag !

liefs


>> Reageer (7)
13-09-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13-en ....

grtz & bedankt

En het ziet er naar uit dat die wens ook zal ingevuld worden ( duimen maar )Toch plezant als we zo positief over het weer kunnen spreken , niemand moet ons dan verwijten dat we brompotten of zeurkousen zijn !Maar we dwalen af van wat de bedoeling was van dat krabbeltje , zoek het niet te ver hoor kom  alleen vlug ff langs om jullie een heerlijke dag te wensen en maak er gerust eens onverwacht een verwendagje van dat is dan nog iets dat  meer dan plezant kan zijn 

liefs


>> Reageer (14)
12-09-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-vandaag -----

Vandaag zoals ( mezelf ) beloofd geen ophemeling over het weekend..   maar toch dit

grtz & bedankt

Dat zegt meer dan voldoende zeker hoe graag we er de Zaterdag erbij willen lopen? Maar waar de kous wringt vandaag het is nu  in vliegende vaart want straks bezoek in huis en hier dan zitten krabbelen is niet bepaald een warm onthaal hè! Wou toch vlug jullie blogmaatjes een heerlijk weekend wensen en nu ( proberen ) de goede gastvrouw te spelen sè .Geniet van je dagje ook al laat de zon het hier momenteel wat afweten !

liefs

 


>> Reageer (9)
11-09-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11-en....

grtz & bedankt

En een groet doet altiid goed maar een Vrijdagse groet doet het toch  altijd  nog een ietsje beter dan in alle andere  gewone werkdagen want het weekend staat dan voor de deur !Verdorie had  mezelf beloofd om nu eens geen lofzang te houden over dat komende weekend .... en ben weeral erover bezig Pfff .Zal het daar dan maar bij laten en in de potjes gaan roeren en nog dit ...Geniet van je zonnig dagje !

liefs


>> Reageer (4)
10-09-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10-gevonden ?

Het antwoord  gevonden ???????.... De idiale  oplossing voor ieder  probleem ?????

grtz & bedankt

Dat zou wel erg makkelijk zijn maar of dit ook  zou lukken ???? dat is een ander paar mouwen  ! Al begrepen zeker ....door die stralende zon weiger ik het vandaag  ernstig te houden .Geef mij maar liever een gewoon kopje koffie en  problemen daar vinden we wel een oplossing voor ( ook zonder oploskoffie )Wens jullie dan ook nog een heerlijke zonnige( zonder problemen ) dag en geniet ervan !

liefs


>> Reageer (9)
09-09-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9-tegenwoordig ...

Tegenwoordig moeten we bijna of beter we moeten zoeken om opTv en krant een possietief bericht te vinden ! Soms vergeten we bijna naar het mooie rondom ons te kijken dat er ondanks alles  zeker nog is .Zoals nu buiten een ( voorlopig nog ) stralende zon !Maar wat is er mooier dan de glimlach van een kind ????

grtz & bedankt
Zeker als ze het ( voorlopig toch nog )  kleinste achterkleind Noemike  is  van je eigen bubbel  .Volgende maand  toch ook al een jaar oud en ......zou  zoiets je niet ff doen glimlachen ???????
liefs

>> Reageer (10)
08-09-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- ondanks....

Ondanks onze mensenwereld nog steeds  op zen kop staat door Corona , draait de wereld gewoon door !In de weide naast ons nuis is er nieuw leven.....

grtz & bedankt

De moeder gaat trots wandelen met haar nieuwe kroost en zoiets zien in deze laat ons eerlijk zijn geen te plezante tijd is toch hoopgevend  of niet soms ! Dat is dan een duwtje in de rug ( ook al komt het voorbeeld uit de dierenwereld) om te geloven dat hoe zwart de dingen er soms ook  uit zien de wereld niet plots stil staat en er steeds hoop is  ! 

liefs


>> Reageer (9)
07-09-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7-een.....

grtz & bedankt

Een frisse start en daarmee bedoel ik een nieuwe start  van een nieuwe week en daarbovenop nog een zonnige start ook , daar duimen  we voor en hopen we  toch allemaal dat die wens ook uitkomt .... of niet soms ?We vergeten soms wel eens dat ons levenspad onvoorziene bochten kan nemen en dat het door ons mooi  uit gestippelde pad dat  we voor ogen hadden niet meer te vinden  is ! Hela geen gezeur hier ....de zon schijnt en we gaan vol goede moed een nieuwe week in , hoeveel bochten we ook nog mogen tegen komen op dat levenspad !

liefs


>> Reageer (13)
06-09-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- hela....

Hela !!! daar ben ik weer eens en die ikke is Leeuwke ,al een tijdje geleden è maar wilde toch vertellen over de verwen namiddag van gisteren ......zoals jullie weten is mijn mama gedeeltelijk buiten dienst maar denk vooral niet dat ik iets te kort kom hoor ! Mijn broers en zussen leggen me nu  nog extra in de watten zoals wandelingetje maken

grtz & bedankt
Naar de alpacas gaan kijken  ....
grtz & bedankt
vooral extra snoepen ( maar daar geen foto van hoortegen niemand zeggen hè )
grtz & bedankt
Wel geniet van je dagje zoals ik gedaan heb .... tot later !

>> Reageer (10)
05-09-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 een ....

grtz & bedankt

Een groet en een  leuke dag toewensen moet daar nog veel aan toegevoegd worden?????Laat ons gewoon die zorgen( wat ook de inhoud er van is ) voor ff aan de kant zetten en dan simpelweg de dag nemen zoals hij is en genieten  ook al is dat soms anders dan we ons voorstelden !

liefs


>> Reageer (9)
04-09-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- gevonden !

Die beestjes hebben de idiale manier gevonden als ze  niet  hun beide poten kunnen staan .....

grtz & bedankt

Maar zie me nog niet hen na apen hoor (hihi)al begrepen zeker , ben eens  lekker mezelf voor de gek aan het houden dat vind ik persoonlijk nog altijd  beter er mee lachen ( en soms wel eens  vloeken )dan dat koppeke te laten hangen !Nu stop daarover ! Hola ziet er goed uit buiten net een dagje voor een wandelig of  we moeten geen renners zijn voor een fietsritje , kortom van  nu af aan moeten we genieten van iedere dag dat we de kans krijgen voor  de Herst of Winter zich aanmeld en we  binnen moeten  blijven ! 

liefs


>> Reageer (11)
03-09-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3-eigenwijs ...

Eigenwijs zijn en toch proberen het alleen  te doen is niet altijd de beste oplossing , dat heb ik tot mijn schade ondervonden ! Wat willen krabelen en je alleen mooi wil zetten aan de huis pc dan haper je verdorie met je goede voet  onderaan waar de pc opstaat  met als resultaat ... gelukkig niet gebroken zoals voet nr 1maar toch volledig ingepakt !Lollig zunne een been in gips ander been volledig  ingepakt ( mooi zicht).Krukken lukken niet meer dus ben ik gestraft en moet  ik gebruik maken van Leeuwke haar ferarie om in huis rond te crossen Pffff---Toch allen een goede dag gewenst hoor !

grtz & bedankt

liefs


>> Reageer (14)
02-09-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2-al...

grtz & bedankt

Al zal dat dansen hier toch  wat moeten uitgesteld worden want dansen op èèn been zie ik niet bepaald zitten !Dat wil niet zeggen dat jullie het niet mogen doen hoor , je lekker laten gaan op een rustig ritme  dat mag en kan nog steeds!.Lukt niet meer zo goed dan komen de herinneringen boven en denk  je terug aan de tijd dat zoiets wekelijkse kost was en je genoot van ieder ogenblik wie weet geven die herinneringen je terug moed om een dansje wagen .Lukt het niet....wel dan heb je toch  genoten van die korte momenten " terug in de tijd !"

liefs


>> Reageer (8)
01-09-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- ook.....

grtz & bedankt

Ook al ziet het er buiten grijs uit en ze zullen  we waarscijnlijk geen zon te zien krijgen !Op die eerste schooldag denken we ( hier toch )altijd terug aan vroeger hoe die dag verliep toen alle kinderen hier in huis  nog school gingen ..... verdorie was me dat steeds een drukke dag , broers en zussen gespannen hoe alles zou verlopen Die nieuwe boekentassen en pennezakken waar ze steeds even trots op waren ( want ze hadden die zelf uit gekozen ! )Toen ze dan terug thuis waren had een mens beter stopjes in je oren kunnen steken want ze wilden steeds de eerste zijn om te vertellen hoe alles verlopen was met als resultaat ...ze babbelden allen door elkaar ( en ik maar knikken )Bij bedtijd waren ze steeds niet uigebabbeld en kan je verzekeren na die spannende dag voor hen ( ook voor mij )konden ze hun bedje goed gebruiken ( en de mama  ook )

liefs


>> Reageer (6)
31-08-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- maar...

grtz & bedankt

Maar voor mij persoonlijk niet bepaald men dagje ( dat stilzitten is niet bepaald men ding , men voelt zich totaal nutteloos Pfff ) dus daar zwijgen we maar over ! Voor nu houden we het bij dat kort gekrabbel maar .....morgen is er weer een nieuwe dag !

liefs


>> Reageer (12)
30-08-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3-amaai....

Amaai zunne is echt niet men geluksjaartje dit jaar .....Weer eens een ganse voormiddag in het A.Z gezeten en met een gebroken voet in gips naar huis gekomen Pfff ! Gips is nog niets maar gawoon zijn om de ganse dag rond te crossen en nu voor een week zitten zonder die voet op de grond te zetten dat is een ander paar mouwen verdorie  toch !Maar wat moet - moet è!Dat houd me toch niet tegen om allen van ganser harte dit te wensen .....

grtz & bedankt
liefs

>> Reageer (10)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Lieve Steffie.
  • Hallo
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • fijne mid-week
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!