Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

22-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- zomaar ...

Vandaag zo te zien een grijze dg ( hier toch nog )maar .


..

Zoals een bloem of bloemetjes de  dag kan opfleuren zo fleuren de blogmaatjes & blog je dag op ! Klinkt zoiets melig of lijkt het of we watjes geworden zijn ????? Denk het niet !  De jongelu zelfs kinderen van tegenwoordig  zijn verloren zonder hun G.S.M- tablet & laptop en we lachen daar graag mee maar..  wij senioren  zijn wij ook niet  een beetje  door het  dezelfe internetvirus gebeten en  voelen wij ons   ook niet zonder ons blogje en de maatjes die er achter zitten niet  wat verloren  ??????het antwoord is .... JA !!!!! dus ....

 liefs


>> Reageer (11)
21-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- een..

Een...


Die eerste dag van die nieuwe week zit er op we kijken nu vooruit wat deze 2de dag ons zal brengen !  Ook al kijken we nog eens graag   achterom naar de mooie momenten van toen  zolang we nog vooruit kunnen kijken is alles nog dik in orde !Ook bij jullie een zon die het ( voorlopig toch ) laat afweten ?? Wat een vraag en dat in putje wwinter we mogen al gelukkig zijn dat die sneeuw en vriezeman niet op bezoek komen we zijn echt verwend wat het weer betreft !Als je  dan verder kijkt wat er allemaal gebeurt in de wereld .. oorlog - aardbevingen en veel menselijke ellende dan zijn wij toch( ondankds de steeds stijgende kosten ) rusige en  heel gelukkige mensen in ons Belgenlandje ! Geniet van je dag zoveel je kan er zijn  mensen die zelfs zoals wij  niet eens die kans krijgen om gelukkig te zijn ! 

liefs 


>> Reageer (12)
20-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- oef..

Oef .. nu een koffietje zoiets kunnen we wel gbruiken na die Maandagse klusjes (ook al gaat het wat vlugger samen met ons beiden  zoals  ieder koppel het doet  )! Verdorie waarom willen we nog steeds zoals vroeger dat alles zo vlug mogelijk  weer netjes ien  op zen gewone plaatsje staat ???  Soms vraag ik me af ... zouden we niet  beter een voorbeeld nemen aan ons Steke want die weet maar al te goed wat rustig genieten is( ook al zet ze nog liever alles  op zen kop   )


Zoals gisteren namiddag ze was bezig druiven aan het eten lekker lui op haar bedje maar ... toen ze me zag om een fotoke ervan te nemen keek ze me even aan met een boze blik  van " Je moet me nu niet storen " heb het dan ook maar bij dat ene fotoke gehouden en haar rusig verder laten genieten van haar smulmoment ! zouden we ook meer moeten doen ! 

liefs 


>> Reageer (10)
19-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- maak ...

Maak er vandaag een  ....


van laat je niet teneerslaan door dat grijze weer , het is Zondag rust of wandeldag of wat ook de plannen zijn voor va ndaag ... die weekend dagen zijn er om van te genieten ! En dit of dat  die ( zogezegd ) dringend moet gedaan worden ???  niets loopt weg en morgen is er een nieuwe  dag! Kortom geniet van je dag en maak er zoals iedere Zondag een verwendag voor iedereen in je omgeving en ook voor ... jezelf !

liefs


>> Reageer (9)
18-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- wat ....

Wat is de eerste gedachte die als je wakker word smorgens????? Vandaag moet ik eerst dit of dat doen ???- vandaag klusjesdag en dat heeft een goede beurt nodig ???- Je zou graag blijven liggen als je dat weer buiten  hoort???   of nog meer van die dingen in dezelfde trent ??? Wel een ding weet ik toch zeker .. mijn eerste gedachte op Zaterdag is ...


 

( al  laat ik wel al dat wild springen & dansen  voor wat het is )Het gekrabbel van vandaag komt daar op neer" GENIET VAN JE DAG" en laat je door niets of niemand tegen houden ! 

liefs


>> Reageer (9)
17-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- dat ..


Dat is wat we voor iedereen  iedere dag opnieuw wensen en  hopen  ook al weten we dat zoiets niet ieder moment van de dag kan gebeuren  maar ....toch blijven we hopen ! Helaba ... geen gepieker vandaag want  morgen is het  Weekend  en daarvan  moeten we dan dubbel zoveel ervan genieten dan op gewone werkdagen !Al goed en wel maar vandaag is het hier door de onstandigheden wat aan de korte kant dus ...

liefs   


>> Reageer (10)
16-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- ver ....

Verdraaid...  wat zal het nu worden  regen - zon -  mist ??? We hebben ze reeds alle drie gezien ze volgen elkaar in  een razend snel tempo op ! Och ...  gedaan daarover we hopen het beste en  we zullen wel zien wat het word vandaag !  Het ligt in onze handen wat het weer ook is er het beste van te maken en een potje koffie( of thee ) als opkikkertje is steeds een goede start om die woorden in daden om te zetten   !  Maak er  zelf een gezellige dag hier is alvast dat opkikkertje van de partij  ...


liefs


>> Reageer (9)
15-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- nooit ....

Nooit te oud om voor het eerst iets nieuws  te proberen in je leven ...Een heel gezellige Valentijndag gekregen met etentje buitenhuis  voor ons beidjes samen met dochter &  kleinzoon ! Eens geen potjes roeren en lekker rustig wandelen - shoppen en ... enkele koffietjes  tussen door al kan een mens het bijna niet geloven in Februarie buiten op een terras  in de zon  kortom ... een dag met een gouden randje ...heerlijk  !!! Gisteren heeft die pc er wat verlaten bij gestaan maarnu  zitten we beiden ( ik & men peeceke ) weer op het gewone treintje van iedere dag !Zo te zien  zullen we nog zo een  zonnig dagje krijgen we kunnen alleen op zoiets zeggen .... laat ze maar komen die mooi dagen.. hoe meer hoe liever ! Alleen nog dit .


..

liefs


>> Reageer (10)
14-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- vandaag ...

Vandaag is het de dag van ...


De liefde maar die heeft vele kantjes .. er is niet alleen de de liefde tussen man & vrouw maar ook de liefde voor je kinderen .. devriendschap voor je vrienden en dit valt alles onder de grote naam ... liefde ! hopelijk houden jullie het niet bij die ene dag maar ... is die dagelijks aanwezig zolang we leven ! Zet even alles opzij en geniet met  de mensen rondom je  .. ze verdienen het !


 


>> Reageer (7)
13-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- vandaag...


Vandaag word een nieuwe week gestart  .... een week waar de liefde een extra in de bloemetjes word gezet .ook al is dit voor iedere dag even belangrijk ! Maar morgen is morgen en nu zijn we Maandag en ... klusjesdag " niet bepaald men favoriete dag maar waar we voor staan moeten we door( met of zonder veel zin ) Dus houden het ( weeral ) hier  wat kort want hoor die trekker én dweil roepen dat zij er wel zin in hebben ! Eens die klusjes achter de rug geniet dan voor  de r&st van de dag ! 

liefs  


>> Reageer (11)
12-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- het ..

Het is weer van daate hoor ... in vliegende vaart en superkort zoals iedre Zondag maar... kan het verdraaid niet laten om  toch even dit t langs het internet dit te door te sturen !

Voor  iedereen een ..


liefs


>> Reageer (7)
11-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- niet ...

Niet bepaald een zonnige start van het Weekend maar je weet wel ... wat niet is ... enzv ! Maar toch een dikke oef .. we zijn weer  Weekend ! Toch vreemd dat al die  gewoontes  in  de weekenden van vroeger wat zijn blijven hangen ... wat later opstaan - wat langer aan de onbijttafel zitten  ... ook al is ons leven totaal anders en ligt er veel minder druk op  alles als je er dan even bij stilstaat ... .. verdraaid wat zijn wij toch soms gewoonte beestjes !Maar we zijn weer Weekend en dat woordje  betekent ... genieten !!!


liefs 


>> Reageer (7)
10-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- een

Een  start van een nieuwe dag hebben we al achter de rug  met  onbijt en enkele kpffietjes ( eens een koffieteut - altijd een kpffieteut è) Als je momenteel hier naar buiten kijkt dan zie je .... niets , daar zorgt die grijze mist voor ùaar we blijven zoals steeds optimist  want wat niet is kan nog komen  naar iets waar we allen steeds naar uitkijken ... de zon ! Verdraaid had dit bijna vergeten die nieuwe dag is een  ..


Dat wil zeggen ... het weekend staat te trappelen aan de deur , dat is dan nog zoiets waar we steeds iedere week opnieuw naar uit kijken !Maar geniet ook toch van deze dag in afwachting va...

liefs


>> Reageer (8)
09-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- een ...

Een....


"Neem je tijd en geniet van je dag " dat is wat voor  senioren de leefregel  is ( of zou moeten zijn ) ! Maar is dat ook zo??? ??? Kunnen we met een gerust hart die  klusjes of zelf maar  een klusje opzij zetten om wat vroeger van die dag te genieten ???   Als we eerlijk zijn dan weten we maar al te goed dat zoiets ons niet ( altijd )lukt, ergens is er iets van wan ons drukke leven  die we  gewoon  waren in ons achter gebleven en dat steekt  nog zen koppeke op  ondanks onze goede voornemens om de  zorrgen  opzij te zetten ten " genieten " voorang te geven op alles ! Maar  ondanks  dat gekrabbel  en alles geniet toch van je dag !

liefs


>> Reageer (8)
08-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- hallo!!...

Hallo al een tijdje geleden maar ben er nog hoor en mag vandaag hier ook eens loeren van mama om te zien of alles nog Okè is met jullie ! Veel heb ik niet te vertellen want als ik de zon koud of niet koud  wil ik naar buiten en wilde ik nog  vlug  nog dit wensen een ...


En geniet ervan ( zal ik ook doen

liefs van stefke( leeuwke )  & de mama


>> Reageer (9)
07-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- binnenkort...

Binnenkort is het weer Valentijn en we zullen overspoeld worden  door gezegdes - spreuken  en goede raad over liefde ! Soms zit er wel iets in van waarheid in maar ieder mens is anders en we  moeten  onze  eigen weg vinden   in het leven ! Samen als koppel  een eigen weg vinden  die voor beiden voldoening brengt is soms wat moeilijkeren kan voor kleine hindernissen  zorgen op de weg samen maar als we als koppel dir steeds voorang geven  ....


 

kan die weg samen verder gezet worden ! Verdraaid dat was nu eens niet achterom kijken maar vooruit kijken of .... worden we sentimentele  watjes met ouder worden ??? 

liefs


>> Reageer (9)
06-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- helaba ...

Helaba ....


 

Gelukkig zijn wij meer bij de hand en weten we maar al te goed dat het vandaag " klusjesmaandag is( en die klusjes zijn  er ondertussen al bijna verleden tijd  oef    ) Dat stralend zonnetje ( en geen wind )geeft je een extra duwtje in de rug en alles vliegt een stuk vlugger door je handen want daarna kan een mens volop genieten van deze prachtige dag   !Met dit weer zou je bijna vergeten dat we putje Winter zijn  ! Genoeg dat weer opgehemelt ..we denken niet aan wat er ons ( misschien ) nog kan te wachten staan en genieten van wat we nu op ons bordje krijgen ... een heerlijke zonnige dag ! 

liefs


>> Reageer (7)
05-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- en ..


En daarmee starten we op deze Zondag een verwendag  voor iedereen ( hopelijk toch )  ! Dat weer heeft wel zen kuren maar winters ziet het er toch  voorlopig nog   niet uit !  Wat ons nog  te wachten staat vandaag en deze week  ... daar denken we nog niet aan  !Maar zoals iedere Zondag houden we het hier aan de korte kant en hopen dat iedereen geniet van de Zondag ( hebben we  allen wel eens verdiend zeker ???   ) dus  geniet en ...

liefs


>> Reageer (12)
04-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- als ..


Als je het weekend met zoiets kan starten dan is dat inderdaad een mooi en goed  begin maar hier houden we ons aan een simpele boterham en voelt het evengoed aan ! Wat er ook van aan is ... we zijn het weekend ingestapt en dan lijk alles plots veel mooier ook al laat de zon het ( voorlopig nog  ? ) afweten ! We volgen steeds het nieuws in de wereld maar ... zouden  en kunnen wij  senioren in het weekend niet beter  al die doem berichten waar wij kleine mensjes niets aan kunnen veranderen ( ook al zouden wij dat graag willen  doen ) wat links laten liggen  en genieten  van die 2 dagen ????? 

liefs


>> Reageer (8)
03-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- vandaag ..

Vandaag is het in vliegende vaart .. afspraak om 9 uur en we weten alDen... je weet waneer je moet zijn maar waneer je thuiskomt is steeds een groot vraagteken ! dus vlug jullie allen een ...


.

wensen en hopelijk weer een zonnige dag ! 

liefs


>> Reageer (10)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Goedemorgen van ons stef
  • Zalige Hoogdag!
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • vriendelijke Donderdagsgroetjes
  • Goedemorgen blog vrienden


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!