Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

15-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- een ...

Een ...


Voila ... we zijn weer een nieuwe week en nieuwe ( grijze ?)dag  gestart ! Wat die ons zal brengen is steeds hoe goed we proberen alles  netjes te plannen èèn groot vraagteken maar we  steeds hopen en streven  voor het beste ! Hoop dat voor veel moedertjes echt een  gezellige dag was die ons goet doet en dan wat  terug denken aan de tijd dat ze kleine bubbeltjes waren ! Ondertussen zijn die kleine bubbeltjes ook al grootouders  maar een koffietje & babbeltje was en blijft steeds even gezellig !! Helaba ... zou  het ijna vergeten we zijn Maandag dus .. terug aan de slag !

liefs 


>> Reageer (8)
14-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- een ...

Een  heel goede Zondagmorgen en voor alle moedertjes ...


.Gewenst ! Geniet van jou dagje met veel .....

liefs


>> Reageer (9)
13-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- joepie !

Een ..


Joepie ... een stralende zon  die uitnodigd om buiten te komen en daar bovenop we zijn  Weekend wat kan een mens nog meer wensen !Als die zon er is dan ziet alles er veelkleuriger uit en... we bekijken de wereld door een soort van roze bril ! Het is maar nu  na al dat ghrillig wee gedoe  dat we  terug zien hoeveel invloed de zon op iedereen heeft Maar geen lang epistel vandaag waar enkele  woorden  volstaan dus ... Geniet van die zonnige dag en het Weekend ( waar we zolang hebben moeten op wahten )

liefs 


>> Reageer (7)
12-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-een ..

Een ...


Nog èèen dagje te gaan en het Weekend komt er aan ! We speken steeds over die tijd die in razend tempo slechts bijna voorvliegt maar ... dat Weekend kijken we iedere week opnieuw verlangend  naar uit net of het te lang  duurt  voor die 2 dage er zijn ! Soms zijn wij mensjes toch rare beestjes Bij jullie ook zo een vrijgevig  weer ???  je kan een douchke pakken buiten als je van een koude & frisse douche houd ! Och we kunnen er beter mee lachen met dat grillig weertje inplaats van te mopperen en zo je dag naar de vaantjes helpen ! Dus... ondanks alles maak er zelf een gezellige dag van !

liefs


>> Reageer (6)
11-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- een,..

Een ..


En uit die kleine dingen  en onszelf zal we momenteel  moeten komen  om er een mooie dag van te maken want...  die zon laat ons ( voorlopig toch ) in de steek en we krijgen regen in de plaats ! Ola net aan die pc en de wasautomaat speelt voor stoorzender - was klaar om buiten te hangen ???? vrees dat zoiets aan men hoela zal zijn dan maar die droogautomaat men werk laten opknappen  sè!Dus word het hier wat kort voor nu maar ondanks de grijze lucht en regen maak er toch een goede dag van ! 

liefs


>> Reageer (8)
10-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10-ziet ...

Ziet er niet naar uit dat het een stralende zonnige dag zal worden maar voor het ogenblik nog geen regen en dat is dan al  een pluspuntje ! Verdraaid .. weeral over dat weer zal bij iedereen ook  wat hoog zitten zeker  dat grillig weer ? We  denken & zien  de Meimaand steeds als een zonnige maand de start van een mooie zomerweer  wel ..voorlopig is het nu eens anders sè !  Volgt het weer tegenwoordig  soms het voorbeeld van sommige grillige  machtshebbers en besloot ook maar  eens grillig te doen zoals hen ??????  Och genoeg daarover wat de dag ook word wij gewone mensjes houden het liever bij dit ...


liefs


>> Reageer (11)
09-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9 - een ...

Een ...


"Er zit iets moois in idere dag" Is dat ook zo ??? Als je daar oprecht in gelooft dan weten we dat zoiets een zekerheid is ! Is dit te optimist ?? Zeker niet !! Een regendag niet  bepaald plezant maar wel voor de natuur ! Zie je ook graag een volle groene natuur met heerlijke bloemen ??? Wel dan voelt  die regen  al een stuk minder vervelend aan  ! Ben ik daarom een dromer ? zeker niet sta vast met beide voeten op de grond ! Het ligt aan ons om niet alles in het leven langs de zwarte kant te zien ! Daarom regen of niet geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (9)
08-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8-na ...

Na het Weekend zitten we weer op ons gewone treintje van iedere dag ! Het was gisteren  een verwendag  voor ons Steke met broer en 2 zussen & ons beideden !Als je spreekt van een verwendag het was er eentje waar ze dubbel en dik van genoten !Eerst was het nog wat binnen zitten ( bij gebrek aan die zon ) Dan maar een lekker pannekoekje eten en daar moest al een zus voor zorgen dat het in dat mondje terecht kwam ! Er kon toch  nog wat later  een ijsje bij


dus koos ze weer iemand anders om het werk te doen  .... de beurt aan de schoonzus om  in haar mondje te stoppen en de andere zus mocht mondje afvegen ! Daar was dan de zon ... nog een wandelingetje maken met zen allen en zij ook te voet ? vergeet het lekker gezeten in haar Ferrari ! Och ze heeft er van genoten en zij gelukkig &  tevreden ... wij  met zen allen ook  tevreden !

nog een gezellige dag met veel ..

liefs 


>> Reageer (10)
07-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- een ...

Een ...


.

Het is weer( ook al is buiten alles grijs en vallen er nu en dan enkele druppels ) vandaag de kroon op de ganse week en wat ze ook ons zullen voorschotelen wat het weer betreft we zullen die dag niet laten verpestendoor door  niets of niemand ! Kunnen we niet buiten zitten en genieten van de zachte temperatuur dan is er wel  ons eigen terrasje of eender waar  een terrasje die ons uitnodigd om ervan  te genieten ! Maar genoeg gekletst want ... belooft hier een heel  drukke dag te worden   ! Geniet van je dag en vanuit 't rommelkotje veel ... 

liefs


>> Reageer (8)
06-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- oef !

Oef .... we zijn Weekend !!! Momenteel zonnig en hoe de dag  verder zal verlopen is steeds een soort van raadsel dat stilletjesaan minuut na minuut  zich zelf  oplost ! Maar hier belooft het inplaats van een rustig Weekend  een druk Weekend te worden ... eens zo en dan anders zo gaat dat nu eenmaal in het leven è ! Maar toch voor iedereen een ..


liefs 


>> Reageer (7)
05-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- na ...

Na enkele druppels of een peitelullig klein  mini buitje deze morgen moeten we verder afwachten wat het weer word , de temperatuur valt toch al best mee dat is dan een pluspuntje ook al zit de zon nog achter de wolken ... dat was dan ( weeral) eens over het weer hier aan de kust ! Verdraaid ... is dat omdat we zelf het weer niet in onze  handen hebben dat "het weer " steeds het gespreksonderweg nr1 is ??? Of is  ( ook al geven we zoiets niet graag toe )  soms ook  ons humeur  een heel klein beetje afhankelijk van het Weer ???  Och .... we zullen wel zien wat we zien wat het weer betreft en voor ons humeur ???? zon - regen of eender wat zorg steeds voor een zonnige  " Big Smile " op je gelaat en wie  je tegenkomt zal net het zelfde  doen  ! Zeker op vandaag ...


want het Weekend staat voor de deur ! 

liefs


>> Reageer (12)
04-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4-en ...


En dat is nu iets waar we al een tijdje naar uitkeken ... een "goede morgen te kunnen wensen bij de start van een mooie zonnige dag"ook al hopen we stiekem dat het voor meedrdere dagen is ! We zullen dat gezegde " we hopen het beste en verwachten het slechste " wat het weer betreft mooi aan de kant schuiven en zorgeloos   proberen te genieten van het nu !  Wat het ook word de zon is er nu  en daar zullen we dan maar van genieten sè dus...

liefs


>> Reageer (9)
03-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- hallo...

 


Hallokes ....al een tijdje  geleden dat ik hier nog eens langs kwam dus hier ben ik dan ook eens weer Stefke of leeuwke ( zoals mama altijd zegt ) Amaai vandaag stralende zon en echt geen dagje om binnen te zitten want  van die zon en  een uitje kan ik evenveel genieten als jullie hoor ! Zelfs zoals hier in de Ikea even rondneuzen( ze hebben daar mùooie knuffels en ik pluk daar zo graag aan )  daarna  nog   frietje eten met een colatje ( suikervrij è ) Mmmm lekker !!!! Mij houden ze vandaag zeker niet binnens ! Of ik daarvan geniet ??? moet je maar even naar men snuitje kijken ...  dat zegt genoeg è !Tot de volgende keer en ... nu naar buiten en genieten van het mooie weer joepie ! 

liefs van Stefke ( en de mama ) 


>> Reageer (9)
02-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- een ..

Een ..


.

Dat verlengd Weekend zit er ook weer op ... dus we starten weer met het gewone treintje van iedere dag ! Wat het weer betrefft??? dat is nog afwachten en we zullen wel zien of het word zoals gisteren zonnig of dat het aan ons hoela is voor vandaag  !  Verdraaid zitten we hier weeral te piekeren over dat weer waarom toch ??? Ook al horen we het niet graag ...  we moeten toch aanvaarden wat er komt  zon of geen zon en graag of niet ,het enige wat  dan  voor de hand ligt is ... maak er zelf een is het geen zonnige dag maak er dan zelf een gezellige dag van ! !Dat is dan iets dat we zelf in handen hebben en kunnen doen dus ender wat het word .. geniet van je dag ! 

liefs


>> Reageer (7)
01-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1-heerlijk ...

Heerlijk - zalig ... 


en meer van die stoefende woorden zouden hier op hun plaats zijn   !We kunnen genieten van een Zondagje Maandag en als dat zonneke nu nog zou  door de wolken komen piepen dan was het plaatje van die 1Mei volledig zijn  ! Deze dag is er eentje van de gewone werkmens en tijd om even terug te denken aan onze voorouders die gezorgd hebben dat wij ook  kunnen  genieten van het leven kortom.... geniet van deze dag met veel liefs van uit 't Rommelkotje ! ! 


>> Reageer (11)
30-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- en NNNN

En ... en een stralende zon vandaag zal er maar niet teveel mee stoeffen of ze verdwijnt weer !  Dus het belooft een stralende dag te worden  kan daar maar een ding over zeggen ...


geniet van je dag zoveel je kan dit wens ik iedereen van harte want dit hebben we na al dat kwakkelweer  dubbel en dik   verdient  !  

liefs


>> Reageer (8)
29-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- olala..

Olala ... waar is dat beloofde zonnetje ??? voorlopig is het nog ' nutjes "maar die was hangt toch al buiten want we houden ons hier aan   ouwe gezegdes  zoals "wat nu niet is kan nog komen " ! Oef Weekend steeds een heerlijk vooruitzicht want is er iets  plezieriger dan die touwtjes wat te vieren en  voor die 2 dagen te doen die dringend is en de rest die zal v erdraaid niet weg lopen ! Daarom staat dit van boven op ons te doen lijste en hoop bij iedereen onder ons dus   ....


liefs


>> Reageer (8)
28-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28-als ..

Als start wens ik jullie een ...


Drie dingen zullen  vandaag ons helpen oim  ondanks het grijze weer er  toch een mooie dag van te maken ... een bloemetje - een kopje koffie of thee en als nr 3 morgen  de start van  het weekend  en als toemaatje op die drie de gedachte van " Wat nu niet is( zonnig weer ) kan morgen ( meschien )werkelijkheid worden "!...dus zoals altijd we blijven optimistt! Geniet van je dag en laat niets of niemand je dag naar de knoppen helpen  !!

liefs


>> Reageer (10)
27-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- nu...

Nu we voor een keertje de kans krijgen starten we vandaag met wat  normaal het laatste is, we zijn vandaag ...


Je weet maar nooit hoe vlug dat zonnetje weer zal verdwijnen en we moeten ervan genieten als ze er is ook al is het soms  simpelweg  om die was buiten te drogen  ! De frisse geur die dat wasgoed dan heeft daar kan eender welke wasverzachter nog nioet aan tippen ! Olooa ... die blog is niets iets om over klusjes te spreken dus houden we  op met zoiets en zullen we proberen te genieten van onze dag en ... de zon ( hopemijk houd ze het een ganse dag vol !

liefs 


>> Reageer (8)
26-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- die ..

 Die pc  trok een oogje naar me  net of hij wilde zeggen " Tijd om ff op adem te komen  met een koffietje en een  krabbeltje  dus....voila hier zujn we weer  !Hoe zit het met het zonnige weer vandaag ??? Pfff wil het daar nu even  niet   over hebben,het is het gespeksonderwerp overal waar je gaat of staat dus ... punt uit genoeg daarover voor vandaag ! We zijn vandaag al weer in het midden van de week ... hebben jullie soms ook de ondruk dat die dagen voorbij vliegen ??? Dan denk ik steeds terug aan de tienertijd toen die dagen leken in een slakkengangetje vooruit te kruipen en we vol verwachting uit keken   naar de tijd dat we eindelijk als  volwassen zouden bestempeld worden  (   in die tijd moest je  21jaar  zijn )Verdraaid dat is weer " ouwe meekespraat dus houden het liever bij het nu en dat is  wens jullie allen een...


 

Geniet ervan ! 

liefs 


>> Reageer (9)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • xx
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • Lieve groetjes en geniet van het mooie weer!
  • Goedemorgen van ons stef
  • Zalige Hoogdag!


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!