Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

16-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- niet ...

Niet alleen een  goede morgen  maar meteen ook al een...


gewenst !Die fiets te zien doet me even wegdromen  ...Deze namiddag   rustig fietsen   langs kalme  wegen  genieten van de omgeving met de zon op je gelaat en een lichte  wind die je haren  streelt en .... STOP !!!  Genoeg met dagdromen' of zou ik het beter  " fantaseren" noemen ?????) want fietsen is niet men ding nooit geweest heb zelf geen fiets  ! Maar ieder mens  kent en heeft zo van die dingen waar we   ons  goed bij voelen  of het nu fietsen - wandelen - rustig op een terraje zitten of eender wat -  zoiets moet je ook doen ! .Nog en ding voor vandaag ... we zijn morgen Weekend  joepie !!!!!

liefs


>> Reageer (9)
15-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- een ...

Een ...


Ziet er inderdaad weer naar uit dat het een mooie zonnige dag zal worden en dat doet steeds evenveel plezier ! Heb daarnet men" kodak "tot in de puntjes in orde gezet  en ben me nu aan het afvragen ...ben ik echt niet meer mee  met de tegenwoorige tijd omdat ik nog steeds die kodak verkies  voor een fotoke dan eentje van   men gsm ????? Ben  er volledig mee eens ... een kodak gebruiken  en meenemen is wel niet altijd even makkelijk als een gsm( die we toch altijd bij hebben ) om mee  te nemen maar thuis of een feestje verkies ik nog steeds die "kodak "boven de gsm is dat dan nu zo ouwerwets ???? Wel dan is het maar zo !!!!Denk  toch dat velen me zullen tegenspreken (zeker de jongere generatie) Maar genoeg daarover dus ... geniet van je dag ( met of zonder fotos )

liefs


>> Reageer (9)
14-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- een ...

Een ..


" Iedere  nieuwe dag is een kadootje dus vergeet niet om ervan te genieten "Dat is maar al te waar en als het weer zoals vandaag een zonnige dag is doet dit dubbel zoveel plezier dat kadootje  ! Toen ik het woord" kadootje " intikte  kwam plots het verleden opduiken/Van .... Toen de kinderen klein waren en was er iets   dat ze zowiezo  nodig hadden als het verpakt was met een srtikje er rond dan was het voor hen een " kaddotje " en genoten ze er meer van of dat je simpelweg dat toch noodzakelijke ding  gewoon uit de winkel in hun handen gaf ! Dat was als ouder wel wat vals spelen maar alles was okè als je hun gezichtje zag ! Geniet van deze zonnige Woensdag !

liefs


>> Reageer (10)
13-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- een ...

Een .


.Ondertussen is die morgen al een stukje gevorder te danken aan het bezoekje bij  de kapster zoiets  is n!et bepaald men favoriete ding  maar  een mens kan zoiets  niet blijven uitstellen ( of anders loop je erbij als een soort  van slordig stekelvarkentje ) ! Toch een pluspuntje aan dat alles .. het geeft je een goed gevoel  dat je er weer wat propertjes bij loopt ! Genoeg daarover  ...terug stralend mooi weer  die je uitnodigd om er van te genieten en dat hopen we met zen allen ook te kunnen doen ... jullie ook  ???? 

liefs


>> Reageer (8)
12-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- een ...

Een ...


"Geniet deze week van he mooie zomerweertje" Dat doet nu eens echt plezier om zoiets te kunnen zeggen of in te tikken sè we hebben er lang genoeg moeten op wachten ! Klusjesmaandag ??? geen probleem als je dat mooie weer ziet dan vliegen die klusjes een stuk vlugger door je handen dan anders want die  zon zorgt voor extra energie  ! Dus houden we het hier wat aan de korte kant alleen nog dit... wat er ook op dat te doen lijstje staat schrijf er maar in heel grote letters er bij ....  " Genieten van mijn dag"  !

liefs


>> Reageer (9)
11-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- een //

Een goede morgen en vandaag zetten we eens alle vadertjes in de bloemen en wens hen een


 

Vandaag is het jullie dag .. geniet ervan !

liefs


>> Reageer (4)
10-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- een ...

Een ...


En zo te zien( en te voelen) word het een warme dag ! Een  zonnig  zomers Weekend  daar keken we toch met  allen naar uit is het biet ?... wel nu ligt het aan ons om op eender   welke manier  er ook een gezellig Weekend van te maken ! Of het nu  een wandeling in de zon  of  schaduw of lekker fris met de airco is  als je maar geniet en voor niet vergeten ... " In het Weekend maf alles en niets moet " geniet ervan !

liefs


>> Reageer (10)
09-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- vandaag ..

Vandaag houden we het hier bij"  oude meekespraat " Die kleintjes van  tegenwoordig kennen  met hun gsm- tablet -en tv al heel veel over amudement - dieren en nog veel meer waar wij vroeger als kleine bubbeltjes totaal niets van wisten ! En toch als ze geconfronteert  met  de werkelijkheid... ziet wat ze  dan zien voor hen er   soms  heel anders uit dan dat  dze gewoon zijn te zien  op hun tablet of tv  Dan kijken ze hun ogen uit zoals hier achterkleinzoon Jaiden....


 

Zoiets doet plezier om te zien ondanks al hun al hun moderne spulletjes ze nog steeds   kunnen  de dieren - de natuur  en alles in werkelijkheid kunnen beworderen ! Nu terug naar de dag van vandaag ... belooft een mooie  Vrijdag te worden geniet er van  en als toemaatje ... het Weekend staat voor de deur ! 

 liefs


>> Reageer (8)
08-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- een ...

Een


  Het is een mooie zonnige dag met weer redlijk veel wind hier aan en tegenaa de kust ( zijn we ondertussen al wel geworden  gewoon )Maar de was die danst aan de wasdraden en de zon is er dus we zijn en blijven optomist ook al mogen we naar die  warme  zomerse temperaturen zoals in het binnenland fluiten we zijn tevreden met wat we hebben nu  ... genoeg daarover ! Verdraaid wat heeft het weer toch een grote invloed op ons leven dat we er nooit kunnen over zwijgen of is het simpelweg een soort van  afleiding om over andere soms  ernstige dingen niet te moeten denken of  morren ? Wat het ook is zet voor even die zorgen opzij en" smile" en geniet van die zonnige dag !

liefs


>> Reageer (6)
07-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- een ...

Een goede morgen en dat is het zeker als je buiten kikt zon in overvloed een dag om van te genieten ! Over genieten gesproken .. het  kleinste( voorlopig) bubbeltje van de de Clan Elay is ondertussen ook al meer dan 6 maanden maar weer verdraaid goed wat geniten is zoals hier samen  met zen mama in het zwembad 


Volg zijn voorbeeld en geniet van je dag ( wat niet bepaald  wil zeggen dat je daarvoor ook een duik moet nemen in het zwembad er zin vele andere dingen om van te genieten !

liefs


>> Reageer (9)
06-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- een....

Een goede morgen ik kom...


Dat  is de bedoeling van ons blogje...  met een krabbeltje of eeen groetje ( met soms wat steun geven of krijgen  )  even langs komen hopende dat iedereen nog gezond en wel is ! Mensen die je soms nog nooit gezien hebt maar waar je roch een band mee hebt en die je dierbaar zijn ! Denk dat er wel meer mensen zijn die er zo over denken maar dit liever voor henzelf houden ! Wel ik nu niet sè  ...ben ik nu  danarom een watje  dat ik zoiets zeg ????( meschien wie weet )

liefs 


>> Reageer (8)
05-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- een ...

Een ...


We starten die nieuwe dag & week met een opgewekt humeur ( ook al is het klusjesmaandag )want we zijn ons  veel mooi weer belooft deze week ( en nu maar duimen dat die weerlui het  bij het rechte eind hebben )Maar we kijken geen dagen vooruit we leven dag per dag en ...  vandaag is er zon ook al krijgen we weer een stevig windje als toemaatje  ! Genoeg over het weer na die klusjes wacht er nog de rest van de dag om van te genieten en dat is dan weer een heerlijk vooruitzicht ( dus nu vlug terug de handen uit de mouwen steken en dan...)

liefs


>> Reageer (8)
04-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- een ..

Een ..


.

We zijn  Zondag ( joepie )een dagje waarop alles mag en niets moet " ook al is dat zo   dat is toch steeds  iets wat we ons zelf wijsmaken om het wat rustiger te kunnen aan doen  en echt van die dag te kunnen genieten ! Maat hier is het steeds een drukke dag dus ... we houden het voor nu bekeken en wens jullie allen een heerlijke zonnige dag en vergeetniet... dat mag op Zondag zonder schuldgevoel

liefs


>> Reageer (10)
03-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- een ...

Een ...


Het belooft een zonnig Weekend te worden  en die wind  valt( voorlopig) ook nog mee( niet te luid zeggen of die wind begint weer meer te blazen ) dus maak jullie maar gereed het word een Weekendje om van te genieten zeker wat het weer betreft ... eindelijk ! We zullen  dan  eindelijk eens kunnen stoppen met  het pruttelen over dat nog frisse weer voor de tijd van het jaar zeker hier aan de kust ! Voila sè  en nu is het aan ons om die goede voornemens  in daden om te zetten en.... Zeker doen !

liefs


>> Reageer (6)
02-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- een ..

Een goede morgen gewenst .. al is het spijtig genoeg weer  een grijze morgen maar we blijven koppig geloven dat de zon ons nog zal verassen  ! Over koppig zijn gesproken dat doet me steeds denken aan die ene klimhortensia in de tuin .... Jaren terug wilden we de tuin wat herschikken en opfeuren met wat meer bloemen ! We kozen onder andere ook voor een witte klimhortensia Die planten we  midden in de achtertuin tuin en de bedoeling was dat hij daar met de tijd een soort van bloemenboog zou vormen ! Maar dat koppige beestje wegerde zoiets en groeide op tot dit.


.

Intussen na verloop van jaren  hebben we geen bloeiende hortensiaboog maar   hebben we nu een grote bloeiende  hortensiaboom ! Maak er nog een heel  gezellige dag van ( of het nu met of zonder zon is

liefs 


>> Reageer (9)
01-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- een ...

Een .


 Buiten de onverwachte mooie of plezierige  dingen houden wij senioren niet meer zo erg van die onverwachte dingen die een pak zorgen met zich mee brengen maar ... een mens weet maar nooit wat er ons nog te wachten staat  in het leven è ! Dus .... " Neem de tijd om van de kleine dingen in het leven te genieten "De zon ( al is die hier weer maar povertjes ) een kpffie of theestop zo tussendoor kortom de tijd van " vlug- vlug nog eerst dit en dat doen " is voor ons voorbij rustiger aandoen lukt ook hoor  !Daar is ze toch dat zonneke hopelijk voor de ganse dag dus ... geniet van deze Donderdag  1 Juni !

liefs

 


>> Reageer (7)
31-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31-een ...

Een






.Op de laatste dag van de meimaand die nu niet bepaald een zonnige Meimaand was ook al maken die laatste dagen veel goed ( die felle wind zullen we maar vergeten zeker ?) Er is hier eentje jarig vandaag .. de tweede zoon is 60 jaar ! Dat zijn al 2 zonen  die ook ( of toch bijna) onder de senioren worden gerekend ( dat zullen ze niet graag horen  ) Als je achterom kijkt toen ze kleine bubbeltjes waren ....waar  en waneer is die tijd toch  zo vlug voorbij gevlogen ????? Dat zal dan maar weer ouwe meekespraat zijn voor vandaag maar zo is nu enmaal de gang van het leven è ! Genoeg achterom gekeken en we genieten met zen allen van het nu en de zon ... dat is stukken beter  dan achterom te kijken!!

liefs! 


>> Reageer (6)
30-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- een

Een ...


Daarmee is ons blogmomeje voor nu even ingezet met een koffietje naast me dat koffietje uit wil dat steeds zeggen ..genoeg gekrabbeld er wahten nog klusjes op je !Hier weer aan en tegeaan de kust stralende zon maar verdraaid nog steeds die nooroosten  wind die  blijft voor stoorzender speelt!  Dus word het hier weer een plekje zoeken waneer  je wil genieten van de zon zonder  die frisse wind en zoals steeds .....alles beter dan een binnenblijversdag!  Amaai was dat nu weeral over het weer vandaag ???? Ola koffie is  uit dus ... wind of geen wind geniet van je dag ! 

liefs 


>> Reageer (8)
29-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- een ......

Een Goede morgen ! En ... wat denken jullie van dat weertje ??? goed è al is er altijd veel wind we genieten ervan wees daar maar zeker van kijk maar .


Ola ... jullie hebben al begrepen zeker ik Leeuwke ( ( stefke ) ben weer eens aan de beurt om op deze Zondagse Maandag  iedereen een goede dag te wensen! Nu verder over dat zonnig weer ... mij kunnen ze niet binnen houden hoor ... lekker buiten een koekje eten  en drankje drinken - wandelingetje doen enzovoort als het maar in de zon is ! Kan maar èèn ding zeggen ... geniet er  ook van  zoveel je maar kan ! 

Liefs van mij ( en de mama ) 


>> Reageer (8)
28-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- een ..

Een ...


Met aangename temperatuur -en Zondag zijn een dagje waar niets moet en alles mag ???? wat kunnen we vandaag  nog meer wensen om er een aangename dag van te maken ??? Het ligt nu in onze handen  om er  ook een gezellige dag van te maken !Zondag wil hier ook zeggen ... niet te veel gekrabbel op ons Stefke haar verwendag dus ... geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (8)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Lieve Steffie.
  • Hallo
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • fijne mid-week
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!