Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

25-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- een ...

Eeen goede morgen ... nog een wat grijze lucht maar... als we die weerlui mogen geloven na de middag zon! Zoiets weten we niet we kunnen alleen maar duimen dat hun voorspellingen waarheid word ! Over iets weten gesproken ...ons senioren leven is een stuk rustiger dan vroeger en toch blijven we sommige dingen en  handelingen doen van vroeger  zonder erbij na te denken over het waarom ... een gewoonte ? of willen we  een stukje van ons vroegere  ritme behouden????Of Och  genoeg daar over we doen toch gewoon verder wat we gewoon zijn te doen ! Alleen nog dit ....Ons Stefke is wel mentaal minder valide maar ze weet verdraaid heel goed over het waarom ze iets doet zoals hier ...


Waarom zou je op die harde zitbank zitten als je op papa zijn schoot kan zitten !

liefs


>> Reageer (8)
24-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- een ..

Wens jullie een...


 

Een goede morgen en een zonnige dag of ...is het is  zoals hier  een grijze lucht met wat regen is  en daar bovenop  klusjesdag  ???? Laat je  dan niet kennen en  maak er toch ( na die klusjes  ) een fijne dag van dat is dan een goede start van een nieuwe week ! Maar voor nu koffiekopje leeg en die kaboutertjes zijn vandaag ook  niet van dienst  ze zijn ook op vakantie dus....

liefs

 


>> Reageer (11)
23-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- een...

Een Goede Zondagmoren gewenst  en nit alleen die morgen want ..


" Vul je dag met mooie momenten "Zo te zien zal het weer zonder de hulp van de zon zijn maar niets houd ons tegen om er zelf een mooie gezellige dag van te maken ! Het is hier dan ook op zen Zondags vandaag (te danken aan aan Stefke )kort en bondig dus iwens  jullie allen een heerlijke dag ( met of zonder zon ! )

liefs 


>> Reageer (10)
22-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- een ...

Een ...


" Maak er een gezellige dag van " Of het zonnetje   ons daarin een handje zal toesteken ??? dat is een grote vraag die slechts beetje bij beetje zal beantwoord worden ! Och .. we hebben  in ons leven al voor hetere vuurtjes gestaan en of het weer ons vandaag  zo  zal beinvloedenen  en tegen houden om er toch  een gezellige dag van te maken  ???? denk het niet we maken van iedere dag het beste  !!  Dit doet me terug denken aan wat men Mama altijd zei (ondanks dat ze 2 oorlogen had meegemaakt en 3 kinderen had verloren )" Geniet van het leven want na jullie trekken ze de ladder op "  een doordenkenkertje maar dat we nu als senioor maar al te goed begrijpen ! Wens jullie dan ook een heerlijk ( verlengd ) weekend en geniet ervan  laat niets je tegen houden !

liefs


>> Reageer (6)
21-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- een ..

Een..


Vandaag  is in ons Belgenlandje " Nationale Feestdag " een dag waarop we wel even terug kijken in de tijd maar ook een extra dagje die van het Weekend ook een verlengd Weekend maakt en dat is steeds met veel plezier meegenomen !We houden het dan ook kort wat er ook nog op je " tedoenlijstje "  staat voor deze dag .... geniet ervan ! 

liefs 


>> Reageer (8)
20-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- een ...

Een ...


Al moeten wij senioren dat berichtje van   " er in vliegen  " wel    met een korreltje zout nemen ! Dat  letterlijk" erin vliegen "om eender wat te doen hebben we ondertussen in de laatste jaren wel ondervonden dat   een stuk rustiger aan doen  dan vroeger in de drukke dagen van ons lleven  ook lukt ! genoeg daarover Verdraaid ...die zon heeft hier  ook geen goesting om er in te vliegen zo te zien  maar wat nu is... enzv  !Maar toch ..na dat rustige koffiestopje gaan we er weer ( rustig? ) invliegen want het word een lang weekend om van te genieten!

liefs 


>> Reageer (6)
19-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- een ...

Een ...


Iedere nieuwe dag is een(denkbeeldig )  kadootje dat we zo maar krijgen en zelf niet hoeven  uit te pakken of raden wat er zou kunnen inzitten ! Dat kadootje toont  in de loop van de dag beetje bij beetje wat er inzit ! Soms  zijn het mooie schitterende momenten die er in zitten maar... zitten er minder mooie dingen tussen dan is het aan ons om die te overbruggen ! Zo is nu eenmaal het leven het bestaat niet uitsluitend uit rozengeur en maneschijn ! Hela...  door die grijze lucht breekt nu de zon door ... zou er in dat kaddotje van de dag toch ergens een zonnetje  nog verborgen bijzitten om van te genieten ??????

liefs 


>> Reageer (6)
18-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- een ...

Een ...


Gewenst!  Daarmee starten we vandaag  een zonnige dag en zo te zien word het er ook hier eentje zonder die strakke wind (  oef hopelijk blijft het zo )Waarom toch starten we altijd een babbeltje met  "het weer "??? Dat vraag ik me toch soms af ... is dat iets dat voor alle mensen belangrijk is en  zoals we steeds zeggen " van het ene komt dan het andere" en  zo start  makkelijk een babbeltje? Och het doet er nie toe hoe of waar het over gaat een vriendelijk woord kan soms zonder dat we het weten wonderen doen , ook al lijkt zoiets wel wat uit de mode in de tegnwoordige tijd ( of zijn wij senioren wat ouwerwets ???

liefs  geniet van je dag (en een babbeltje


>> Reageer (10)
17-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- een ...

Een ...


Klaar voor een nieuw weekje  er goed in te vliegen Of ...  ben je  in   die maandagse klusjes er al goed invlogen ????Denk dat het zoals hier het laatste van de twee zal zijn .. wat het ook is of word we zijn  steeds met  evenveel plezier een nieuwe week  in gestart  en benieuwd wat die zal brengen !Maar ... maar ondertussen zit die koffiepauze er weer op want dat kopje is leeg dus ... maak er  na die klusjes  een heerlijke ( hopelijk houd die zon het vol) zonnige  Maandag van ! 

liefs


>> Reageer (7)
16-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- een ...

Eeen Zondagse goede morgen en ...


"Vul deze dag met mooie momenten "Zo te zien zal het nodig zijn want de zon is ver te zoeken maar zopals steeds ... wat nu niet is kan nog komen ! Och die regen kunnen we ook goed gebruiken dus daar storen we ons niet aan  en maken er een mooie dag van ! ( ook al is het zoals hier steeds een drukke dag ) ! We houden het dan ook hier wat kort want is er hier eentje ( stefke ) die (weeral ) in de koekenkast zit op zoek naar iets om te snoepen  dus ....

liefs  


>> Reageer (8)
15-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- een ...

Een goede en heerlijke  morgen Want het Weekend is begonnen ...


Maar zoiets hoefik   jullie  er  niet aan te herinneren want zoiets vergeten we  zeker  niet daarvoor kijken we allen teveel uit naar die 2 dagen ! Toch heerlijk .. even die touwtjes mogen  vieren ( zonder schuldgdvoel)!Voorlopig zit het weer ook mee (duimen dat het zo blijft) geen verder geklets of gekrabbel  dus .... geniet ten volle  van je Weekend eender hoe of waar( zelfs braafjes in je eigen kotje  )  !

liefs


>> Reageer (12)
14-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- begin ...


" Begin ielke nieuwe  dag met een glimlach " Helaba ... dat is niet altijd makkelijk ben het  daar  volledig mee eens maar er is niets mis mee met zoiets toch te proberen ! Niet steeds die min puntjes  maar eens die pluspuntjes aan die  nieuwe  dag  te willen zien  en  voorang geven op de minpunten   kan je al die glimlach bezorgen !Zeker vandaag want morgen is het weer Weekend en dat is steeds voor iedereen  een opsteker ! Laat die grijze lucht buiten je niet tegen houden om toch vol vertrouwen  te hopen  op de zon en zo niet ... wel dan  spelen we zelf voor zonneke in huis ! Wat het ook is of word vandaag de hoofzaak is ... geniet van je dag !

liefs 


>> Reageer (8)
13-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-een ..

Een ...


Genieten van dat zonnetje ??? daar staat er voorlopig een vraagteken bij want die  is momenteel nit te zien maar ... we blijven optimist (dus hebben toch maar die was buiten aan de wasdraad gehangen ) ! Dit deed me terug denken aan de kinderjaren waar een droogautomaat voor gewone mensen nog toekomst muziek  was!De was die in de keuken hing te dromen aan voorlopig gespannen draden was een gewoon ding in die tijd want die tegenwoordige droogrekjes waren eveneens toekomst muziek  ! Zou je nu zoiets doen dan vragen de jonglui van tegenwoordig zeker of er ergens een vijsje loszit !Voila sè dat was weer eens ouwemeekespraat maar ... dit geeft ons senioren toch een geluksgevoel hoe dat die huishoudklusjes  een stuk makkelijker verlopen dan toen en ... ons meer vrije tijd geven om van te genieten( wat we dan ook met alle plezier doen )

liefs    


>> Reageer (9)
12-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- we ...

We zijn ( weeral ) in het midden van de week dus ...


Ook al klinkt  het volgende wel als gezaag ....verdraaid die tijd vliegt toch vlug ! Mijn mam zei altijd in de Winter " die dagen gaan slechts open en toe " Ook al is nu volop zomer heb soms ook wel dat gevoel ! Helaba beter niet aan zoiets denken en steeds opnieuw genieten van het nu  iedere dag opnieuw !Zoals bijvoorbeeld  het weer....  die temperatuur is hier wat lager en een fris windje zo te zien zal het hier geen puffertjesdag worden  aan de kust maar ...zal toch maar daarover zwijgen je weet maar nooit è!Wat het is of wat het ook word  word  geniet van je dag ...  

liefs 


>> Reageer (7)
11-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- ben ...

Ben je er klaar voor en sta je te trappelen   om van die zonnige dag ook een

 

Van te maken????Groot gelijk... Ook al maken of proberen  we toch van iedere dag iets te maken die zon geeft je dubbele energie ! De tijd zoals voor  onze voor &  ouders  toen werden ze " ouden van dagen "genoemd en aan de kant gezet en bespempelt als afgedaan - uitgeblust  en werd er niet of bijna niet rekening met  hen gehouden  in de samenleving ! Het mooie van  tegenwoordig senioor te  zijn is... we zijn nog zelfsrandig en behoren nog bij  de samenleving  we  kunnen  nu eens iets  doen wat vroeger  wel wilden en niet konden   en daarom wat je ook wil of nog kan ...geniet ervan ! 

liefs


>> Reageer (11)
10-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- een ...

Een goede morgen van uit 't Rommelkotje bij de start van een nieuwe week ! Voor veel mensen is het de gewoonte op Zondag een Apèritiefje drinken zoiets mag en kan  al is dit hier niet een van onze   Zondagse  gewoonten  uitgenomen voor èèn iemand hier in huis ook al is dat drankje een cola zero ...


en wat chipkes erbij!  Je moet zeker niet proberen eentje uit haar potje met chips  te pikken om haar wat te plagen  of ze haalt het uit je hand ! Hoe of wat ze ook doet hetis  steeds plezieig te zien dat ze geniet ! Hoop dat jullie  dat ook doen genieten  van deze dag nu die dreiging van onweer wat verdwenen is en ... zeker doen ( al is het klusjesmaandag )

liefs


>> Reageer (8)
08-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- een ...

Een goede morgen ! Vandaag breken we even met de traditie van een plaatje met een bloemetje hier te zetten  om jullie een gezellige dag te wensen ! we kiezen  voor  een levende bloem eentje uit de tuin !


De meer  dan 1 m hoge bloem van de" yucca "  is steeds een plezier om  die te zien Bloeien  ! Verdraaid ben aan het afdwalen zeker als het over bloemen gaat dus  de  bedoeling van  het gekrabbel van de dag was...  wat het weer is of word maak er een gezellige Zondag van ! 

liefs


>> Reageer (14)
07-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- een ..

Een ...


Heerlijk .. super heerlijk ...de laatste dag van de werkweek - het weekend staat al  voor de deur te trappelen  (die we vanavond al starten  )Of dit alles nog niet genoeg is een stralende zon  wat kunnen we nog meer verlangen om er een mooi Weekend van te maken! Verdraaid ... we zijn toch gelukkige senioren om nog  van zoiets  te mogen en te  kunnen genieten! Al gezien zeker...die weekendmood zit hier al te kriebelen  !!Wens jullie dan een mooie dag als voorproefje vzn  wat morgen start .... het weekend  !

liefs


>> Reageer (7)
06-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- een ..

Een ..


 

En zo te zien word het  een heerlijke zonnige  dag , we duimen dat het ook zo blift  dan kunnen we weer dat extra vestje  of wat dan ook aan de kant gooien !   Na die 2 stormavhtige dagen is zoiets meer dan welkom en ben zeker niet de enige die er zo over denkt . Zelfs de was buiten is tevreden en  kan nu  een rustige   slouw  dansen want die  2 dagen zou  het zeker een stevige rock & roll   geweest zijn ! Om het kort te houden .. de zon is er zonder die stormachtige  wind  zijn die huishoudklusjes van de baan  ... geniet  dan van je dag ! 

liefs 


>> Reageer (7)
05-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- een ..

Een .


.

En toch een fijne gezellige dag gewenstook al zit dat weer niet bepaald mee vandaag !  Amaai was met dat een weer verleden nacht, als je zoals hier naast veel bomen woont dan kan je er niet naast kijken en zie je wat de bomen te verduren kregen ... overal takken en bladeren ( Zal weer opvegen  worden pff ) Maar nu genoeg dat gemor over het weer  er is (voorlopig ) stralende zon! Word het toch een" binnenzittertjesdag" of "buitendag" boodschappen of  wandeling doen   zonder regen  dat is nog een vraagteken maar  we zullen wel  zien wat het  word ! Laat deze dag niet naar de vaantjes helpen door het weer eender hoe of waar geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (9)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • Lieve groetjes en geniet van het mooie weer!
  • Goedemorgen van ons stef
  • Zalige Hoogdag!
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!