Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

11-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- een ... ...

Een  goede morgen ( voorlopig ?) zonder zon ! Daar zijn ze  ....


Die bloeiende bloemen van de Datura  voor dit jaar 2023 in de tuin zijn er terug  dat wil ook zeggen ... nu is de herfst op komst en daarna die Winter geen  al te prettig  vooruitzicht  !Maar zoals na regen terug zonneschijn komt - komt na de winter ook wer de Lente ! Verdraaid dat is wel ver vooruit kijken .. laat ons liever houden aan  het dag per dag bekijken en beleven   we zullen wel zien wat het word ! In alle geval wens ik jik jullie allen is het geen zonnige dag maak er dan  een  gezellige dag (en dat is ook okè ) !

liefs 


>> Reageer (10)
10-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- een ...

Een ...


<br

"Maak van deze dag een bijzondere dag "Bij het zien van dit plaaatje gingen we hier  wel even terug in de tijd ...naar de kindertijd zoiets stond bij ons in de keuken want mama deed in die tijd van die naaiklusjes van klanten om wat bij te verdienen !Vooral hoe ik heel vroeg dat ook moest leren kon amper met met voeten aan dat vlak om dat ding te doen draaien ; Hoe ze me leerde om van een  oud ding terug iets nieuws te maken en van een  lapje stof kleedjesof bloesjes en een mantel  in elkaaar te zetten  ! Maar ook van een oude handdoek washandjes te maken enzovoort ! Toen mama er niet meer was heb ik zelf men eigen trouwkleed gemaakt en weet zeker dat ze zou trots op me geweest zijn ! Pfff wat kan een plaatje je herinneringen terug doen boven komen ! Maar we meven in het nu en met een stralende zon wens ik iedereen een heerlijke zonnige dag en .. geniet ervan ! 

liefs


>> Reageer (10)
09-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- een ...

Een.


We zijn weer een nieuwe week gestart  of het een mooie of zonnige week word dat zullen we beetje bij beetje zien ! Of het een vrolijke  week word ... dat ligt gedeeltelijk aan de omstandigheden die ons te wachten staan in die niewe week! Maar of het een gezellige weekword... dat ligt toch een  stuk in onze handen en  de manier hoe wij persoonlijk  die nieuwe week in ons leven bekijken ! Ola ... genoeg daarover want we zijn nog steeds klusjesmaandag en die koffiestop zit erop dus .... 

liefs  


>> Reageer (10)
08-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- een ...

Een ...


"Vandaag doen we eens een dagje niks , doodgewoon omdat het mag en kan op een  Zondag " !Ook al komt er hier van zoiets niets in huis dat is toch wat ik jullie van harte  toewens ! Hier is er eentje ( ons Stefke ) die graag  op haar wenken bedient word op die ene dag zonder op haar diabetis te moeten letten en daar profiteert ze dan ook dubbel en dik van ! Zondag wil ook zeggen ... hou het kort !!!( en  daar zorgt  weer ons Leeuwke dan  ookvoor dat zoiets  ook gebeurt )Geniet van je zonnigz Zondag ! 

liefs


>> Reageer (11)
07-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- een ..

Een ...


We verwelkomen dat Weekend met een heerlijke Zomerse dag ... dat zomers is waarschijnlijk  wel wat overdreven maar als je de zon ziet ben je vrolijk  Dan zie je alles wel wat mooier  & rozer dan het in werkelijkheid is ! De kleinste bubbeltje van de ganse clan achterkleinkind " Luka "  houd vandaag zen eerste feestje  al zal hij er persoonlijk geen vingertje  naar uitsteken om die ' -" babyborrel " te doen slagen zijn  mama & papa zullen met veel liefde die taak op zich nemen !Het is een prachtige dag vandaag  voor de tijd van het jaar dat wil zeggen ...  geniet ervan zoveel je kan ! 

liefs 


>> Reageer (11)
06-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- een ..

Een ..


In de aanloop naar een zonnig ( bijna zomzers Weeken) wens ik jullie al  voor vandaag een zonnige Vrijdag !  Voila sè we zullen  hier  voor vandaag maar eens lichtgelovig  en koppig  zijn en aanvaarden dat die weerlui het bij het rechte eind hebben en hun voorspellingen  wat het weer betreft zullen uit komen ! Och we kunnen niet altijd het weer( net zoals het leven )  aan de zwarte kant bekijken dat helpt verdraaid geen sikkepit )Draait  het anders uit ??? wel dan doen we gewoon verder met wat wel is  of eender wat pns te wachten staat !Geniet van je dag ( en het leven ) !

liefs  


>> Reageer (10)
05-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- een ..

Een ...


Geen zon te zien voorlopig of vandaag ??? geen probleem dan maken we er zelf een zonnigze dag van om van te genieten ( als die dagelijkse klusjes achter de rug zijn )Vandaag is het eens een krabbeltje zonder dat koffietje naast de pc want is in vliegende vaart vandaag kan gebeuren è maar toch vlug allen een is het geen zonnige dan een gezellige dag wensen ! 

liefs


>> Reageer (6)
04-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- een ...

Een ..


Die eerste heft van de week zit er ook al weer bijna op die dagen vliegen Voorbij maar we gaan dan morgen weer richting Weekend en daar kijken we steeds naar uit !Denk dat die klok deze morgen inplaats van  in rustig ritme verder te lopen  een soort van sprint  heeft gehouden met als resultaat ... wat later dan andere dagen maar we zijn er ! Ondertussen is de zon ook terug van de partij en dat maakt de rest van de dag goed ( Of zou ik beter zeggen stralend )Geniet  dan ook met alle plezier  van je dag ! 

liefs 


>> Reageer (9)
03-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- een ...

Een ...



Of het een zonnige dag zal worden is een vraagteken maar voorlopig is die zon  aan onze hoela pfff ! Och letterlijk geen zon wel dan bekijken we  die  dag figuurlijk van aan de zonnige kant.. iedere nieuwe dag is er eentje bij op onze levenskalender en dat is voor een senioorsteeds  een mooi geschenk ! Dus wat het ook nu is of nog zal worden een zonnige of donkere grijze dag  maak er het beste van en.... geniet ervan !

liefs  


>> Reageer (10)
02-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- een ....

Een heel goede morgen gewenst  bij de start van een nieuwe week !Gisteren  het weer het le levende  bewijs ( ons Stefke)gezien dat je in het leven nooit mag opgeven - wat niet is kan nog steeds komen als je volhoud ook al duurt het soms verdraaid lang!





Na al die jaren steeds  Stefke proberen haar eten zelf in haar mondje te steken liet de juffrouw zich liever  verder bedienen en weigerde koppig zoiets te doen! Maar gisterenmiddag is het toch gelukt  ook al moest ik zelf scheppen en de lepel in haar hand geven ... ze stak het zelf in haar mond ( ook al moest ik oppassen of de lepel vloog daarna in het rond ) Of ze het zal volhouden  en het nog zal doen dat is de grote vraag  maar ... was toch trots op ons leeuwke  ! Geniet van je dag want zo te zien zal de zon er straks terug zijn !

liefs


>> Reageer (8)
01-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1-

Een ...



We zijn al weer aan de tweede en laatste dag van het Weekend ! Oeioei... klink dat nu  niet wat negatief en zoiets is nu niet bepaald mijn ding dus even verbeteren .... we mogen met alle plezier die zonnige  Zondag starten en er wat gezelligs van maken ! Voila dat is een stuk beter ! Hier is het ook de dag dat alles wat moet wijken om er een verwendag te maken voor ons Stefke  ( als er een glimlach op haar snuitje komt is mijn dag geslaagd ) Dus.... dat wil zeggen genoeg gekrabbeld voor nu ... wens jullie allen een  zonnige dag en geniet er van zoveel je kan !

liefs 


>> Reageer (10)
30-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-een

Een ..



Op de eerste dag van het Weekend mogen we al  met een gerust hart de touwtjes wat vieren ...Oef tegen zoiets zeggen we zeker geen ' neen " ! Zeker als de zon zoals vandaag  ons naar buiten lokt om te genieten van haar warmte ! Verdraaid ...ijn we weer aan het dagdromen omdat het weekend en zonnig is ????? We zullen maar ons aan de werkelijkheid houden en die was buitel aan de wasdraad laten  dansen & genieten van die warmte  zon om te drogen .Maar wens jullie  allen hoe- waar of wat je ook doet  een heel gezellige dag en Weekend !

liefs  


>> Reageer (9)
29-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- een ..

Een ..


Vandaag zijn we met alle plezier  weer in de aanloop naar het Weekend dat wil ook zeggen  dat we deze avond met een gerust hart reeds een voorproef kunnen nemen van wat alles mag en kan in het Weekend ! Toch een mooi ding dat weekend ook al hebben  we geen druk leven meer zoals vroeger  die 2 dagen  hebben nog steeds  een even mooi vooruitzicht  ! Ondertussen zijn onze wensen om van dat Weekend alles uit te halen wat er kan inzitten ook wel wat veranderd Maar " Weekend is  en blijft Weekend " een tijd om even de zorgen opzij te zetten en op adem te komen en ervan te genieten ( het ligt aan ons om het ook te doen ) !

liefs


>> Reageer (10)
28-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- een ...

Een..


" Pluk de dag en maak er het beste van " Dat zijn we dan ook van plan want senioor of niet we blijven het leven (figuurlijk )van aan de zonnige kant bekijken en komen er wolken opzetten  gedurende de dag dat zullen  we dan wel zien ! Voorlopig ( letterlijk dan )nog geen zon te zien maar wat nu niet is .. enzv ! Ola het is van da  ... genoeg gekrabbeld of gebabbeld want die ie wasautomaat zegt" voor mij is het nu stop "en zo  zit mijn( korte ) koffiemomentje er ook weer  op !!

liefs


>> Reageer (10)
27-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27-een...

Een...



Ook al is de zon niet van de partij ( hier toch nog niet ) zoals gisteren we maken er dan maar zelf het beste van alleen ... zullen we voor een  lichte zomers bloesje zoals gisteren ook  mogen zorgen dat we een pulleke bij de hand  hebben ! Enzo zijn we hier weeral eens bij "het weer "beland pfff ! Verdraaid ... of we nu willen of niet dat weer heeft enorm veel invloed op ons leven !Is het ( weer eens ) ouwe meekespraat dat ik de indruk heb dat het weer vroeger makkelijker was om te voorspellen doordat het een stuk minder grillig was dan  nu ?????? Of is het simpelwef dat je de mooie dagen herinnert en de minder goede in een hoekje  van je geheugen onder het stof weg stopt ???? Och  het weer is en blijft  het weer en doet steeds zen eigen ding dus....Geniet  daarom van iedere dag zon - regen -warm of koud!!!!

liefs 


>> Reageer (8)
26-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- get ...

Het was weer van datte sè Zondagavond ... oei eerst een goede zonnige dag wensen ik ben Steke en had het over Zondagavond ...





Inplaats van te vertrekken was men zus  daar weer eens met die Gsm  om een foto te maken pffff ! Heb ze dan maar eens   bij de neus genomen en weigerde te kijken en deed of ik het druk had om dat snoepje te belijken dat ik net gekregen had want zondag is de verwendag de enige dag in de week waar er minder rekening word gehouden met die Diabetis ( pff voor dat ding  ) dus .. heb  ze eens lekker voor schut gezet .! Genieten jullie van je zonnig  dagje( zal ik ook doen ) de groetjes van mij en van mama ( die weer eens wat mij betreft  aan het dagdromen is vandaag ) 


>> Reageer (7)
25-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- een ...

Een Goede morgen ( ook al is het weer bijna middag pfff). die nieuwe week is terug ingezet en we kijken hier voor even achteruitnaar verleden Zaterdag roen dit jufrouwke haar verjaardag vierde ....



Achterklrinkind Lizeke werd( ook al )  3 jaar  en was apetrots op die roze dingetjes in haar oren ( ook al vond ze die prikken in haar oortjes een stuk minder prettig ) daarom moest er van dat jufrouwke  een bandje in het  haar dat iedereen ze goed kon zien ! Wens jullie allen nog een gezellige zonnige dag en geniet ervan

!liefs 


>> Reageer (9)
24-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- een ..

Een..



"Vandaag doen we eens een dagje niets , zomaar omdat zoiets mag en kan "Dat is een mooi voornemen ook al weet ikdat hier persoonlijk niet veel zal in huis komen want het is Zondag de verwendag van ons Steke ( en dat weet ze verdraaid maar al te goed ) ! Wat niet wil zeggen dat ik jullie niet  van harte   zoiets toewens...als senioor zijn de drukke jaren achter de rug en hebben we moeten  een doel hebben in ons laven  ... " genieten van iedere dag die ons  nog geschonken word wat we ook met alle plezier ( proberen ) te doen ! 

liefs  


>> Reageer (10)
23-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- een...

Een ..



Maak er een mooie  of beter een gezellige dag van ook al zijn er buiten nog steeds donkere wolken na die donder en bliksem( hier aan de kust toch) van gisterenavond  en is de regen nu weer  niet veraf ! Is het niet buiten  want die temperatuur is verddraaid  ver van zonnig warm  dan blijven we lekker warm binnen met ons koffietje of thee ( en een verwen koekje mag er zeker bij in het Weekend )! Nu genoeg met dat weerbericht en we maken er het beste van deze Zaterdag  (  net zoals iedere dag )!

liefs


>> Reageer (10)
22-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- een ...

Een<



Kan het zelf bijna niet te geloven maar ja ..we zijn hier inderdaad weer terug met het zelfde liedje van iedere Vrijdag ... " het Weekend komt eraan en ... wat een heerlijk vooruitzicht "!!.Och ...mag men eigen zelf wel eens voor schut zetten al  denk ik toch dat  we  stiekem er allen wel een iettsje  zo over denken ! Het moet niet altijd even ernstig zijn in het leven even gek doen kan soms een heradseming zijn ! Ook al zon gezien vandaag ???? hier is ze ondertussen al weer verdwenen( hoprlijk komt ze nog terug ) maar zon of niet .. deze avond al een rustig voorproefje van het Weekend van maken en ... de dag kan niet meer stuk !

liefs 


>> Reageer (9)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Lieve Steffie.
  • Hallo
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • fijne mid-week
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!