Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 22de week van 2024
Foto
Bij steffie

17-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17-een ...

Een..

.

Dat grijze  kwakkelweerdoet me aan iets denken dat ik ergens gelezen heb ... " Als je de schoonheid kan zien in de simpele kleine  dingen die je hebt en  rondom je - dan is je dag en leven een stuk mooier"  Is dit niet overdreven of ...zit er toch een stukje waarheid in ???? Persoonlijk kies ik voor het laatste  zeker op Vrijdag met het Weekend dat staat te trappelen om te starten ! Daarbij komt dan ook nog  als we even buiten  kijken dan is de lucht wel grijs maar nog geen regen te zien ( voorlopig toch ) Dat gekrabbel van vandaag komt hier op neer "Zie niet  altijd de minpunten in de dag & leven maar de pluspuntjes van iedere dag en je leven   "  Geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (6)
16-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- een ...

Een...

Ondanks de regen en die donkere dag ,het lijkt net alsof de avond valt als je buiten kijkt ! Maar eroverpruttelen en de moed laten zakken is geen oplossing de natuur gaat zen gangetje en wij kunnen er niets aan veranderen alleen ... toch het beste maken van onze  dag !Nu genoeg daarover..maar toch nog dit geen zon????  Wel  onze pc of laptop zal  vandaag zeker geen dutje moeten doen  ! Och laat ons eerlijk zijn  nu al die drukte van vroeger achter de rug is zitten we ook graag te tokkelen op dat toetsenbord! Zomaar een wandelingetje maken niet alleen in onze eigen omgeving maar in  veugelvucht over de  ganse wereld rustig in onze eigen zetel  vanuit je eigen kotje !Dus regen of niet geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (8)
15-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- een ...

Ondanks die regen een heel ...

Mooi weer en zon  voorlopig verleden tijd ?Wel dan maken ook al is het een kwakkelweer &²regen dan maar zelf er een gezellige dag van ! Voor nu is het even superkort maar èèn dag zonder een krabbetje ???? liever niet dus voor nu .. laat je niet overdonderen door het weer met regen en zonder zon en geniet toch van je dag ook al is het binnenshuis  ! 

liefs


>> Reageer (7)
14-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- een ...

Een heel goede morgen en ...

"Begroet iedere dag met liefde en vertrouwen"en zeker  een zonnige dag die ons steeds een steuntje in de rug is je hoeft maar even door het raam te kijken en ...er komt een glimlach op je gezicht als je dat zonneke ziet !Of het zo zal blijven ? daar willen we nu even niet aan denken en genieten van het nu een heerlijke dag voor een terassje & drankje( wat we hier dan ook straks van plan zijn sè)Geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (5)
13-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- een ...

Een ...

En zo zijn we weer op weg in een  nieuwe week ... al zal het zo te zien een stukje minder mooi zonnig zijn dan gisteren ! Och we hebben met volle teugen genoten van die dagen wat er bij hoort  dus ..  we starten  vandaag opgewekt  en vol vertrouwen in het moois wat die nieuwe week  ons meschien  brengen ! Al hopen we toch  zoals altijd stiekem dat de weg die we deze week zullen bewandelen  een mooie vlakke rustige  baan is zonder   bergen om te beklimmen en te overwinnen ! Geniet van je dag en het nu !

liefs


>> Reageer (7)
12-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12. Moederdag

”Ook al was je toen ik 17 jaar was al tussen de sterren ...


Je vergeten doe ik nooit !
Wens alle moeders van nu ook een heerlijke onvergetelijke Moederdag met veel liefs !


>> Reageer (8)
11-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- een ...

Een heel goede & zonnige morgen want .

.

Het weekend is begonnen en als toemaatje een heerlijke temperatuur en stralende zon wat zouden we nog meer willen om er heerlijk Weekend van te maken ! Voor de mamas-omas en zelfs voor de toekomstige moedertjes is dit Weekend zeker een feestweekend! Maar waarschijnlijk voor veel van  die moedertjes ook een druk weekend maar ... dat we  ook zelfs van die drukte  zullen genieten !  Maar dat is voor morgen en voor  nu ... geniet ook van   je Zatzedag !en van dat moope  weer !

liefs  


>> Reageer (6)
10-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- een ...

Een Goede morgen met een stralende zon en ...

 

nu nog eerst een koffiemomentje voor we er terug in vliegen ! Verdraaid dat is nu eens een gezegde van toen alles in huis een drukke bedoening was ! Soms zeggen we wel nog eens zoiets zonder erbij na te denken maar " dat er in vliegen " als senioor hoeft echt niet meer  rustiger aan doen lukt ook om alles op zen pootjes te zetten in een dag ! Mooie weer moeten wij dat wat voorang geven op sommige klusje ???? waarom  niet .. dat mooie is vlugger verdwenen  dan alle klusjes samen ant die lopen niet weg ! Grniet van je dag !

liefs


>> Reageer (8)
09-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- een ..

Een ...

Het is weer een grijze morgen(pff) maar wie weet komt de zon er nog door en word het een zonnige namidag ( dat hopen we toch )! Vandaag word het door de omstandigheden hier  superkort maar toch een krabbeltje om jullie een heel mooie dag te wensen met veel liefs van ons hier in ' t rommelkotje en ... Geniet van je dag !


>> Reageer (4)
08-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- een ...

Een ..

VOila sè...we zijn weeral halfweg de week ... wat gaan die dagen toch vlug voorbij ( verdraaid dat klinkt een ietsje afgezaagd) Toch is het de waarheid maa even een  stop opzetten kan niet dus we moeten het braafjes aanvaarden ! Zo te zien word het geen zonnige start vandaag maar zoals altijd ... wat nu niet is kan nog komen ! (verdraaid weer zoiets die afgezaagd klinkt  pff ) We zullen er maar een korte koffiestop van maken en er een punt achter zetten voor nu maar niet zondernog  dit ... hopelijk word het een namidag zoals gisteren met een stralende zon en schrijf dan op je " tedoenlijstje "van deze  dag bovenaan als nr 1" ik ga genieten van de rest van deze Woensdagnamiddag  " zeker doen ! 

liefs


>> Reageer (5)
07-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- een ...

Een heel goede morgen en ...

" Wacht niet met de dingen die je vandaag leuk vind te doen tot morgen " Zoiets is voor ons senioren een wijze raad die we zeker niet naast ons mogen neerleggen ! Onze dringende " tedoen lijstjes" van vroeger zijn afgewerkt en zijn  is verleden tijd ! Jezelf eens wat rust gunnen en van het leven genieten dat kan en mag ( ook al is het geen Weekend )De zon laat het voorlopig nog afweten maar ook zonder zon ... maak er dan  een gezellige dag van !

liefs  


>> Reageer (5)
06-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- een ...

Een ..

Oef !!! nu eerst even tijd voor een koffiestop en wat daar natuurlijk bij noort is ff neuzen op de blog ( zal wel niet de enige zijn zeker die zoiets doet ?.Bij jullie ook zo een weertje dat de zon schijnt te twijfelen van "wel of niet " om door de wolken te koekeloere en wij hier  maar duimen dat het het " wel "inplaats van "niet" word voorlopig  is het  afwachten geblazen !Maar ondertussen zit die koffiestop erop en dat weekend zit er ook op en dat wil zeggen ..  eerst die klusjes achter de rug  en danpas  volledig genieten van de rest  je ( zonnige )dag  !

 liefs


>> Reageer (7)
05-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- een ..

Een heel goede en zonnige ...

We zijn de tweede dag van het Weekend en   een stralende zonnige dag wat kunnen we meer wensen om er een mooie dag van te maken ! Op zoiets kunnen we enkel zeggen ... zullen we zeker doen en ervan genieten en dat is wat  ik voor iedereen ook  van harte toewens ! Als je het zo bekijkt zijn wij toch in ons Belgenlandje ( ondanks alles )  gelukkige men die nog in vrede kunnen genieten van de zon è !

liefs 


>> Reageer (7)
04-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- een ...

Een heel Goede morgen en..

En daar is de zon terug Het doet echt plezier als je je ogen open doet s' morgens en je ziet de zon door de ramen schijnenzo kan je opgewekt je dag en zeker het Weekend starten ! !Dus word het een korte koffiestop zonder veel blabla Het is hoog tijd om zoveel mogelijk te genieten van wat we nu hebben waar we naar uit gekeken hebben " de zon " " dus geniet ervan ! 

liefs 


>> Reageer (4)
03-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- een ..

Een ..

Ook al is het weer een regenmorgen - die Vrijdag kan niets of niemend ons afnemen of tegen houden  om er toch een mooie dag van te maken! Want op het einde van deze dag  wacht ons de start van het weekend en dat starten we steeds iedere week opnieuw met evenveel plezier  ook al word het als we die weerlui mogen geloven een nat regenweekend ! Ola .. de koffiestop zit erop want de droogkast heeft zen werk weer gedaan voor nu want de was vrolijk laten dansen aan die draden buiten ??? dat  is (weeral eens ) voor een andere keer! Geniet van je dag en maak er is het geen zonnige dag een heel gezellige dag binnen van !

liefs!


>> Reageer (5)
02-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- een ...

Een heel  ...

 

Momenteel zo te zien zullen we de raad moeten opvolgen van het plaatje " Is het geen mooie dag - maak er dan zelf een van "ondanks die mist ( hier toch )& die voorspellingen van de weerlui  hopen  we koppig dat we het niet bij het rechte eind hebben en dat  de zon strijdlustig genoeg is om die grijze lucht  &  mist te doen verdrijven ! Daar zweeral eens bezig over dat weer pff  - genoeg daarover want we zijn toch nog  wel  wat aan het  nagenieten van die heerlijke dag van  gisteren ! Dus zoals steeds iedere dag opnieuw  ... geniet van je je dag en laat niets je tegenhouden ! 

liefs

 

 


>> Reageer (7)
01-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- een...

Een heel...

Daarbij hoeven  we hier niet veel woorden te gebruiken zeker niet  om jullie te laten raden hoe blij en gelukkig we ( ook hier )onsvoelen met die nieuwe maand  - ben er bijna zeker van dat ik niet de enige ben die er zo over denkt &    zo voelt! We hopen en kijken vol ongeduld uit naar die mooie dagen van Mei een lang parabel hoef ik daar  niet aan toe te voegen! Daarom slechts  het simpele zinnetje volstaat  ..." Geniet van deze dazonnige dag en al het mooie daggen die er nog  zullen volgen ( hopen we roch )

liefs


>> Reageer (11)
30-04-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-een...

Een heel ...

" Een glimlach kost niets maar ... doet wonderen " dat is een waarheid als een koe ! Dat doet me terug denken aan vroeger toen het huis gevuld was met de drukte van 7 kinderen  ( en daar zijn we weer met ouwemeekespraat vandaag ) Toen je in de morgen een goed humeur toonde met een glimlach op je gezicht dan... waren ze allen wat rustiger en ook blijgezind ! Al lukte dat niet altijd maar ... er was niets mis met zoiets iedere dag opnieuw te proberen ! Nu terug naar vandaag ... word het een zonnige dag ??? dat vragen we ons ook iedere dag weer  af maar ... wat het ook word "GENIET  VAN JE DAG " dit moet als senioor nu onze  leuze  zijn iedere dag opnieuw ( met of zonder zon ) 

liefs


>> Reageer (6)
29-04-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29-een..

Een heel  ..

Ook al is die morgen al ver gevprderd....Verdraaid toch nog even een koffiestop en wat daar bij hoort ??? dat hoef ik niet vertellen zeker  want denk dat we allen gedurende de koffie ( of theestop ) net het zelfde doen ! De rest van de Maandagse klusjes lopen( jamer genoeg  niet weg ondertussen ) Jullieok ook  in een vrolijke bui bij het zien & voelen van die zon en die heerlijke warmte ??? groot gelijk en we hebben dan ook wat meer vertrouwen dat er mooier weer op komst is dus .. nu genoeg gekrabbelt ... geniet ten volle van die zonnige dag ! 

liefs


>> Reageer (3)
28-04-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- een ...

Een heel ...

" Geniet van het zonnetje " dat mag er momenteel ook bij  die goede morgen maar hoelang het zal duren ??? maar we zullen op Zondag geen zwqartkijker zijn wat het weer betref en afwachten  ! Wens jullie dan ook hoe alles verloopt een gezellige Zondag !Maar toch liefst een stralende zon want daar kijken we allen naar uit .. en zijn we al lang klaar voor !   !

liefs


>> Reageer (10)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • Hier is het nu gestopt met regenen!
  • Hallo lieve Steffie fijn weekend gewenst xxx
  • ik wens jullie een fijn en gezellig weekend

    Krabbelhoekje


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!