Zoeken in blog

Inhoud blog
  • 279 Tomaat-garnaal
  • 278 Pasta met tapijtschelpen of Pasta à la vongole
  • 277-Lauw slaatje met varkensgebraad en levend verse asperges
  • 276-Aspergevéloute
  • 275-Mergpijpjes, geroosterd in de oven met peterseliesalade
  • 274-Rundscarpaccio met pickles en verse grondasperges
  • 273-Tartaar van rundsvlees met filetd'anvers en asperges
  • 272-Soupe Elysée of Soupe Bocuse
  • 271-Frisse lenteschotel
  • 270-Zurkelpuree of zurkelpatatten
  • 269-Witloofrolletjes met ham en kaas
  • 268-Salade met warme geitenkaas en spek
  • 267-Gevulde raapjes
  • 266-Glaasje met verfrissende haring en schijfje appel
  • 265-Zelf pasta maken
  • 264-Aarbeientaart op croute van zanddeeg
  • 263-Fris haringhapje met tomaat en zoete appel
  • 262-Sint-Jacobsmossel in beurre blancsaus met garnaal en groene asperges
  • 261-Cappuccino van erwtencrème met ganzenlever en maanzaadkorkantjes
  • 260-Zelgemaakte vissalade met witloof en balsamico
  • 259-Crème brûléé van ganzenlever
  • 258-Gekonfijte aardappelen met cresson en tomaat in mayonaise
  • 257-Peertjes gemarineerd in rode wijn
  • 256-Kip, puur natuur gebakken, in speciale bakpan van Staub
  • 255 - Kaaskroketten op de wijze van het nieuwe jaar
  • 254 Wilde patrijs met charlotte van bospaddestoelen
  • 253-Taartje van vijg met mayonaise van pistachenoten
  • 252-Fazant met knolselderpuree en bospaddestoelen
  • 251 Wilde eend met gebakken peer en verse vijgen
  • 250-Bakje van bladerdeeg met geitenkaas, peertjes, verse vijgen en rucola-slaatje
  • 249-Kalfsmedaillon met vijgen
  • Herfstschikking
  • 248 - Gestoofde peertjes met amandelcrème en sabayon van kaneel
  • 247 - Crème brulée met rood fruit
  • 246 - Toast champignon met roomsaus
  • 245 - Varkenskroontje met gestoofde boontjes en gratin dauphinois
  • 244 - Kip garen op lage temperatuur, in de oven
  • 243 - Witloof-ham in de oven, moderne versie
  • Rode poon met champignons à la grècque
  • Bouillabaisse
  • Espuma van aardappelen en gerookt ei
  • Wildkalender 2013-2014
  • Lauwwarme lamstongetjes met vinaigrette
  • Zeetong, gepocheerd in witte wijnsaus met handgepelde garnalen
  • Marsepein maken - heel eenvoudig en gemakkelijk
  • Bruine Kalfsfond zelf bereiden
  • Dragonsaus
  • Lasagne van aardbeien en zure room
  • Boterbereidingen - Keukenterminologie
  • Tomaat met mozarella en basilicum
  • Geklaarde boter maken
  • Voltarwe speltbroodje
  • Gastrique, basis voor een béarnaisesaus
  • Traaggegaarde kwarteleitjes als hapje
  • Tijdschrift Karaat - april 2013
  • Forel met kruidenboter, gekonfijte aardappelen en waterkers
  • Asperges in kippebouillon met tapijtschelpjes
  • Appelbeignets
  • Kaassouflé
  • Pladijs in hazelnootboter met knolderspuree - symfonie in zwart en wit
  • Frangipanetaart
  • Duif met sla en fijne frietjes
  • Rijstblokje met abrikoos en gepofte amarant
  • Aspergesoep met gebakken asperges en Sint-Jacobsschelpen
  • Stamppot van groene asperges en unt met gebakken lamskoteletjes
  • Gaspaccio - levend vers en zelfgemaakt
  • Stoofpotje van hert
  • Tom poezen maken, ook "boekskes" genaamd (omg. Gent)
  • Kabeljauw met jonge spinazie en Dijonaisesaus
  • Ossenstaart : van bouillon tot consommé
  • Manchego-kaas in marinade van koffiebonen
  • Ragout van schaapsribben (nauwelijks bekend recept)
  • Verfrissend vissoepje
  • Compositie van Granny Smithappel, bloemkool en groene scheuten
  • Boules de Berlin - Berlijnse bollen of boules de l'Yser
  • Duif Clamart of duif à la Parisienne
  • Rijsttaart in een verfrissend nieuw jasje maar overheerlijk
  • Winterstoofpotje van everzwijn met witloofsalade
  • Abrikozentaart of het alomgeprezen carré confituurke
  • Sint-Jacobsmossel met grondwitloof
  • Gebakken ganzenlever met gestoofde appeltjes
  • Kerstkalkoen met farce
  • Briochebrood
  • Gelei van kweeperen
  • Zoetzure augurken zelf inmaken
  • Champignons zelf kweken - een leuk kerst- of nieuwjaarscadeau
  • Mosselen met sabayon van witbier
  • Gegratineerde kreeft
  • Kwarteleitjes in krokant spekjasje
  • Kort gebakken langoustines met krokant gebakken groentjes in specerij*olies
  • Sint-Jacobsmosselen zelf reinigen : schijnbaar vies, maar o zo lekker
  • Zuurkool even anders maar lekker en vooral winters
  • Nicola- of Ratteaardappelen in het groen met schaapkoteletjes
  • Witloofconfituur
  • Toast met verse schapekaas, schijfjes radijs en bieslook
  • Fazant met spek en champignons in lichte roomsaus
  • Pompoensoep met geitekaas en Zwarte-Woudham
  • Tournedos van rundsvlees en broccoli
  • Patrijs met sla en fijne frietjes
  • Soepstengels
  • Gefrituurde steenbolk in bouillon van champignons
  • Uiensoep met gefrituurde uiringen
  • Ontbijtbrood
  • Spaghetti Bolognaise
  • Crumble van gerookte paling
  • Geflambeerde steak met groene peperroomsaus
  • Wildkalender 2011 - 2012
  • Bresse-kip : een délicatesse
  • Madeleine-koekjes
  • Op welke temperatuur wijn schenken?
  • Béarnaisesaus - Luchtig, licht en helemaal niet moeilijk
  • Alkmaar - De kaasmarkt : de moeite waard en uniek
  • Maatjes, Opperdoezers en Boontjes in zure room
  • Maatjes of "hollandse nieuwe"
  • Opperdoezers - Eerlijk en puur
  • Paling in 't groen
  • Aardappel in de oven met lauriersmaak
  • Espuma van "gebrande" Crème Catalane
  • Spitskool met gebakken kabeljauw
  • Faux filet met boontjes in spekrolletjes
  • Champignonsoep
  • De kruidentuin is weer gevuld en klaar na de winter
  • Goulash
  • Katttetongen
  • Vispannetje
  • Balletjes in tomatensaus
  • Aardapelen konfijten
  • Espuma van bloemkool
  • Gentse waterzooi
  • Pannekoeken
  • Meloensoepje met kreeft of ganda-ham - lekker en verfrissend
  • Hoorntjes van parmaham met mascarpone en verse tuinkruiden
  • Navarin van kreeft met wintergroenten
  • Profiteroles
  • Ovenschotel van kabeljauw met mosterdsaus en gestoofde wortelen
  • Spruitjessoep met garnituur van spekjes en frietjess
  • Carpaccio van mango met saffraan-ijs
  • Rivierkreeftjes op eigen poot
  • ¨Platte kaas met frambozen
  • Kabeljauw in champagnesaus met druifjes
  • Garnaalkroketten
  • Ouderwetse Vlaamse hutsepot
  • Fazant met cognacsaus en champignons, witloof en spruitjes
  • Pastarolletjes met peterselie, kerstomaatjes en basilicum
  • Bijt eens in de bouillon !
  • Opgevulde kalkoen met champignonroomsaus
  • Oesters in limoncellosaus
  • Tiramissu zelf maken
  • Moelleux
  • Kerstkoekjes bij de koffie zelf bakken
  • Wit brood zelf bakken
  • Kletskoppen
  • Zeeuwse mosselen met broccoli, gepekelde sjalot en mosselchips
  • Duo van buikspek en lomo van Iberico-varken met bordelaise saus en verse frietjes van puree
  • Asperges à la carbonara
  • Kotelet "chef charcutier"
  • Een speciale mayonaise of echte "chlorophyl mayonaise"
  • Krokantje van rode biet
  • Ganache van ganzelever met gemarineerde peer en wit-blauwrundsvlees
  • Rozijnebrood zelf bakken
  • Sint-Jacobsschelpen - klassieke bereiding
  • Fondue van groene kool, garnaal, haringkaviaar en bisque van grijze noordzeegarnaal
  • Lauwe oester in verse zalm met spinazie en Hollandaise saus
  • Mosselen met sinaasappelmayonaise
  • Langoustines met dragonboter
  • Espuma van Parmezaanse kaas
  • Pot-au-feu van patrijs
  • Aardappel-paddestoelen als variatie
  • Broodpudding
  • Tomaat garnaal op eigenzinnige wijze
  • Oesters gepocheerd in eigen schelp met champagneboter
  • Espuma van zwarte en witte chocolade in 2 temperaturen
  • Gebakken zeetong met puree van spinazie en botersausje met visfumet
  • Irish-coffee van kreeft
  • Bouchotmosselen - Heerlijk, lekker en verfijnd
  • Limoncello - Zelf maken en genieten
  • Courgettebloemen
  • Champagnesoep met truffel
  • Kerstomaatjes als hapje
  • Kreeft koken en klaar maken - stap voor stap
  • Mosselsoepje
  • (W)eet je oesters?
  • Salade Périgourdine
  • Poperingse hennepot of de "3-k-ingediënten" (kip-konijn-kalf)
  • Aardbei met popcorn-slagroom met krokantje
  • Slasoep
  • Verrassend komkommersoepje met kerstomaatjes
  • Kreeft met fijne groenten en ratte-aardappelen
  • Consommé van kervelsoep met balletjes
  • Kreeftenolie - Hoe maak je die zelf?
  • Witloof in de oven - new style 2011
  • Broccoli à la crème noisette
  • Slaatje met langoustines, grijze garnalen, st.-jacobssmosselen in balsamico-vinaigrette
  • Konijn met Postelbier
  • Méringues of (in 't Westvlaams) "Nunneskeeten"
  • Lolly van ganzelever
  • Rivierkreeftje met aardappelpuree, lavas en kleine pimpernel
  • Scampi's in drie soorten olies
  • Kroketje van Vitelotte-aardappel en ganzelever
  • Gebraden speenvarken met tomaat in balsamico, lavas, bonenkruid en Opperdoezers
    Categorieën
  • Basis (39)
  • Dessert (30)
  • Hapje (42)
  • Hoofdgerecht (87)
  • Kruiden (0)
  • Soepen (19)
  • Vis (0)
  • Vlees (0)
  • Voorgerecht (33)
  • Tusschen 'n talloore en 'n dampekappe vzw
    Culinaire ontdekkingen en belevenissen
    GASTENBOEK BLOG (28)

    Laat hier een bericht achter in het gastenboek:
    Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    28-08-2014
    bedankt
    Graag laat ik weten dat mijn "entourage" met veel genoegen hebben genoten van de lekkere recepten die ik uit probeerde .... er zullen er nog volgen. Nog veel succes en kookplezier !

    28-08-2014 om 13:02 geschreven door mima123


    06-11-2013
    Windows 8.1 belet ons niet langer op bezoek te komen
    Woensdagbezoek voor Frankies 3 blogbodes. Na een korte nacht komen ze opnieuw glimlachend op bezoek. Frankie---->7.gif Zondag--->57.gif Ahazozo--->9.gif

    06-11-2013 om 13:10 geschreven door Frankie


    Toast champignons met roomsaus
    Beste, ik heb als amateur-kok al verschillende van je recepten geprobeerd en alles is even lekker mààr WAT IS EEN THERMOMIX ?? Nog een fijne avond en groetjes! Paul

    06-11-2013 om 10:31 geschreven door paul


    toast champignons met roomsaus
    Dank, lekker Groetjes, M.Anne en Karel

    06-11-2013 om 10:30 geschreven door marie-anne


    28-10-2013
    Varkenskroontje met boontjes en gratin dauphinois
    Ziet er lekker en niet moeilijk klaar te maken uit !

    28-10-2013 om 09:25 geschreven door marie-anne


    14-10-2013
    Uw recepten op uw blog
    U spreekt over een thermomix in uw recepten ? Kunt U mij daar meer inlichtingen over geven ? Gebruikt U het veel ? Proficiat met uw blog !! Een van de beste die ik al gelezen en gezien heb.

    14-10-2013 om 11:56 geschreven door Freddy en Diane


    23-07-2013
    Hier staan heel lekkere recepten!

    geschilderdgezichtnietopblogs.jpg

    23-07-2013 om 17:44 geschreven door ermoba


    03-05-2013
    Proficiat !! met uw blogje.
    Hallo Roland een blog om je vingers af te likken Groetjes van Trees Kindt en Erik delannoy

    03-05-2013 om 14:26 geschreven door Delannoy Erik


    22-11-2012
    Kortgegaarde langoustines
    Dag Roland, Amai die zien er zo verleidelijk lekker uit !!! Hier alles goed, heel druk met goeie verkoop. Groeten, Michèle

    22-11-2012 om 17:31 geschreven door Lecot Micèle


    13-03-2012
    Navarin van kreeft met intergroenten
    Hallo Roland en Terry, Tis weer eens een fijn recept!!!!! met goede tips!! dat is finesse. Dank Rik

    13-03-2012 om 21:39 geschreven door Rik Bamelis


    29-02-2012
    Fantastisch genoten
    Langs deze weg danken wij u nogmaals voor de schitterende en culinair hoogstaande namiddag die we mochten meemaken. Het gezelschap was bijzonder aangenaam en de ontvangst tot in de perfectie. We hebben er allebei van genoten.

    29-02-2012 om 23:01 geschreven door Carl en Marie-Anne


    Kbeljauw met saus van mosterd en worteltjes gestoofd
    Ja dat zal wel goed zijn

    29-02-2012 om 22:27 geschreven door Rik


    Kabeljauw met mosterdsaus
    Dank, schitterend

    29-02-2012 om 22:25 geschreven door Marie-Anne


    23-01-2012
    lekker
    voor mij nog altijd feestelijk ,ga het eens op uw manier proberen

    23-01-2012 om 16:56 geschreven door carine


    17-01-2012
    dat is top
    die hutsepot is top, weinig jonge mensen kennen dit,echte winterkost

    17-01-2012 om 11:15 geschreven door carine


    02-01-2012
    Proficiat - Je bent een topper
    Geachte, ik lees dagelijks een tiental culinaire blogs, soms nog meer. En nu komt mijn (H(eerlijk antwoord, u bent één van de toppers, samen met Fons Nicolay van http://blog.senioerennet/keukenweetjes U hebt een vlotte pen, legt alles heel duidelijk uit en verfraai het met mooie foto's. Dus daarom denk ik dat u kok bent of les hebt gegeven aangaande voeding. Dus, doe zo verder. Groetjes Theo

    02-01-2012 om 22:59 geschreven door Theo Vanhoorick en Rita


    01-01-2012
    Recepten
    ik ben een hobby-kok, ben van beroep meester slager/poulier maar gepensioneerd sinds begin 2011.Ga per 13 januarie kook lessen geven aan 55 plussers heb zelf heel veel recepten maar ben altijd op zoek naar nieuwe en jullie pagina"s spreken mij aan.U mag mijn emailadres wel toevoegen aan u bestand. Met vriendelijke dank Melanie Lebouille

    01-01-2012 om 13:11 geschreven door Lebouille Melanie - Nederland


    26-12-2011
    Moelleux
    Juist uw recept gevolgd om de moelleux te maken. Het is goed gelukt en heel lekker. Bedankt en nog een gelukkig kerstfeest

    26-12-2011 om 16:41 geschreven door Nancy Deconinck


    07-12-2011
    Gegratineerd witloof - new style
    hoi Roland ben heel blij met de recepten die ik van u krijgi Deze met gorgonzola reeds twee maal klaargemaakt en ik moet zeggen ze smullen hier van terwijl witloofbereidingen anders niet altjd in dank worden afgenomen; Merciekes hé groetjes annemie

    07-12-2011 om 22:32 geschreven door annemie wittevrongel


    30-11-2011
    Espuma van Parmzaankaas
    Dag Roland, Het ziet er een heel lekker feesthapje uit ! Vele groeten, Michèle

    30-11-2011 om 10:53 geschreven door Michèle Lecot


    20-11-2011
    Wandelgroetjes uit Borgloon



    Wandelgroetjes uit Borgloon

    herfst201141.jpg

    Van Johnny en Christiane

    20-11-2011 om 18:57 geschreven door Johnny en Christiane


    24-10-2011
    Tusschen 'n talloore en 'n dampekappe vzw
    Bedankt voor je bericht. Indien je de wekelijkse menus die ik aan vrienden stuur, voeg ik je mail-adres graag toe aan de mailinglist. Die wordt enkel voor culinaire doeleinden gebruikt en worden zeker niet gecommercialiseerd. Vriendelijke groeten

    24-10-2011 om 08:11 geschreven door Roland en Terry


    23-10-2011
    Succes met uw blog.
    Sprokkels,mijmeringen en bedenkingen uit een dorp in Vlaanderen.
    Voor een kijkje op mijn blog en een woordje in mijn gastenboek,klik even op de leeuw. Och ja,een beoordeling kan en mag ook. Ik kijk er al naar uit.

    23-10-2011 om 20:20 geschreven door Hupoar


    30-05-2010
    Lieve zondaggroetjes van aan het zeetje Gita....
    Klik hier voor meer gratis plaatjes

    Kom je een heel fijne zondag wensen op deze regenachtige dag
    nog veel liefs Brigitta.

    30-05-2010 om 20:46 geschreven door Gita


    07-05-2010
    Welkom, en veel succes met je nieuwe blog
    Nog een fijne weekend gewenst!
    Groetjes, Alida

    Photobucket

    Photobucket

    Klik op de fotos en bezoek ook eens onze sites

    07-05-2010 om 20:43 geschreven door Alida


    04-05-2010
    welkom
    Klik op de afbeelding Free Image Hosting at www.ImageShack.us Welkom bij de bloggersfamilie. Reeds een goed begin, doe zo verder en maak er iets mooi van met een verhaaltje, een paar fotos of een reisverslag. Wij komen later nog wel eens zien. Een prettige week verder.

    04-05-2010 om 10:49 geschreven door miekemuis en maatje


    welkom en veel plezier
    knoptaiboke.jpg

    Taiboke is even alleen weggeglipt
     om veel succes te wensen met je blog.
    Groetjes van Freddy en Patty en
    een knuffel van onze drie rakkers.
    Zin om hen beter te leren kennen ?
    Klik dan even op Taibo zijn snoetje.

    04-05-2010 om 04:28 geschreven door patty en freddy


    03-05-2010
    welkom bij de bloggers en VEEL plezier met je nieuwe blog ...
    De planten hebben wat genoeg gekregen nu maag het zonnetje terug schijnen Groetjes ....



    03-05-2010 om 22:50 geschreven door veveke




    Foto

    E-mail mij

    Problemen of vragen? Druk op onderstaande knop om ons te e-mailen.


    Mailinglijst

    Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist wanneer je bv. onze recepten per mail wilt ontvangen.



    Gastenboek
  • bedankt
  • Windows 8.1 belet ons niet langer op bezoek te komen
  • Toast champignons met roomsaus
  • toast champignons met roomsaus
  • Varkenskroontje met boontjes en gratin dauphinois

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Archief per week
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 31/12-06/01 2013
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!