Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken met Google


Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Zoeken in blog

    Inhoud blog
  • Wanneer houdt het op
  • Horeca in nood
  • Binnen 20 jaar zijn we een minderheid in eigen land
  • Biobrandstoffen catastrofaal voor milieu
  • De Hoofddoek achter het loket
  • Moslimjongeren verkrachten 13-jarig meisje
  • Wie trapt daar nog in
  • Vaarwel mijn Vlaanderen, ik had u hartlijk lief
  • Familiedag VB in Bobbejaanland
  • Vlaams & Neutraal Ziekenfonds
  • Opnieuw Regularisatie Vreemdelingen
  • Nog meer vreemdelingen
  • België Islamstaat
  • Wouter Van Bellingen
  • Ont-stemd
  • Berouw
  • Rechtse Fractie in Europees Parlement
  • Gemeentebelastingen met 31% omhoog
  • Besparingen
  • Jean Marie Dedecker
    Uitkijktoren
    Politieke Journalistiek buiten de gesencureerde media.
    De politieke dingen die ons bezig houden en die we al dan niet mogen of durven zeggen. Betreden op eigen risico
    09-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedrijf Euro Lock
    De bedrijfsleider van Euro Lock is intussen bedreigd, er is ingebroken en de banden van zijn wagen zijn doorstoken.
    Momenteel durven ze hun woning bijna niet te verlaten.
    Alsof dat nog niet genoeg is gaat Kif-Kif er zich ook nog eens mee bemoeien om alzo het bedrijf de grond trachten in te boren. Haat alom van de linkerzijde.

    Dit bericht stuurde Kif-Kif naar alle klanten van Euro-Lock waardoor er veel klanten en bedrijven hebben afgezegd. Als men op die manier het racisme wil verdringen is men wel verkeerd bezig. Dat de bedrijfsleiding een fout gemaakt heeft wil ik niet betwisten maar is het dan nodig om het hele klantenbestand te intimideren. Men wil het racisme bestrijden met haat en boycot. Dit zou wel eens een averechts effect kunnen hebben. 

    Beste,

    Momenteel schrijven wij voor de interculturele site Kif Kif (www.kifkif.be) een artikel over het Euro-Lock uit Drongen, dat onlangs in het nieuws kwam doordat ze de sollicitant Murat Caliskan omwille van zijn origine discrimineerde. In een interne mail van de zaakvoerder die per ongeluk meegestuurd werd stond "Kun jij die persoon afwimpelen? Een vreemdeling die beveiliging zal verkopen, dat heb ik nog niet gezien."

    Aangezien u op de website van Euro-Lock als klant vermeld staat, hadden we graag een antwoord gehad op de volgende vragen:

    - Bent u het eens met de stelling van de zaakvoerder van Euro-Lock als zouden 'allochtonen' die veiligheid verkopen een probleem zijn?

    - Bent u het eens met de stelling van de zaakvoerder van Euro-Lock dat Murats "allochtoon-zijn" een reden tot niet-aanwerving is?

    - Reageerde u al bij Euro-Lock en denkt u dat het effect zal hebben?

    Wij hopen dat u ons met een duidelijk antwoord in staat zult stellen een hoopgevend artikel te schrijven, en misschien ook de zaakvoerder van Euro-Lock te doen inzien dat zijn klanten – in tegenstelling tot wat hij lijkt te insinueren - geen boodschap hebben aan een discriminerende aanpak. Onze bedoeling is dus klaarheid te scheppen en het publiek te informeren dat ook uw bedrijf haar verantwoordelijkheid wil opnemen in onze maatschappij.

    Graag hadden wij voor volgende week woensdag 6 december een antwoord via
    info@kifkif.be op ons schrijven. Een uitblijven van een reactie zullen wij interpreteren als onwil of als gebrek aan interesse.

    Alvast hartelijk dank voor uw reactie,

    Met interculturele groeten,
    Kif Kif

    PS: alle bedrijven wiens logo op de hoofdpagina zullen om een reactie gevraagd worden, en wanneer ze niet wensen te reageren zal dit eerlijkheidshalve ook in het artikel vermeld staan.
    _________________
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beringen
    Het geweld van Turkse jongeren in Beringen tegen joodse schoolkinderen uit Antwerpen haalde zowat alle kranten. Opvallend is daarbij hoe sommigen hun best doen om de feiten te relativeren of te minimaliseren. Er zijn af en toe wel wat spanningen en incidentjes, maar laten we de zaak niet ‘dramatiseren’, nietwaar…
    De vier 18-jarigen en zes minderjarige Turkse jongeren die de joodse kinderen met stenen en betonblokken bekogelden, komen er vanaf met een werkstraf van 30 uur. En als de joodse kinderen nog eens op bezoek gaan in Beringen moeten de daders zich persoonlijk gaan verontschuldigen voor hun wangedrag. Kijk eens aan.
    Het Centrum voor Gelijke Kansen en Racismebstrijding is best tevreden met de afloop van de zaak en heeft het zelfs over “een prachtig en kordaat signaal”. Het Centrum “overweegt” om een klacht in te dienen, schreven de kranten eerder, zodat zich al liet vermoeden dat het daar wel bij zou blijven. En ja hoor, we zaten er met onze voorspelling knal op. “Politie en gerecht hebben hun werk gedaan. Het heeft geen zin dat wij vanuit het Centrum nog een klacht indienen”, klinkt het nu uit de mond van directeur Jozef De Witte.
    Hiermee wordt nogmaals aangetoond dat het Centrum het échte racisme ongemoeid laat en alleen of vooral zogeheten ‘foute’ meningen te vuur en te zwaard bestrijdt. Maar moest dat nog bewezen worden?
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    05-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het houdt niet op
    Wie dacht dat Laurette Onkelinx haar lesje nu wel geleerd heeft komt bedrogen uit. Tussen 1 september en 1 december 2006 heeft ze zo maar eventjes 55 criminelen vervroegd vrijgelaten. Ze moesten dan wel naar het land van herkomst vertrekken. Ik vraag me af hoeveel van die 55 hier nog rondlopen en wie daar controle over uitvoert.Het is echt niet moeilijk te begrijpen dat belgië steeds meer misdadigers aantrekt. De burgers mogen zich niet verdedigen en de straffen zijn heel miniem.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    04-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bankgeheim
    Men zag het natuurlijk al aankomen toen alle kasbons aan toonder verboden werden.
    Nu men ook het bankgeheim heeft opgeheven en men voor iedere inwoner een vermogens databank gaat aanleggen mogen we er zeker van zijn dat binnen enkele jaren op die vermogens ook een vermogensbelasting zal komen. Of je dan netjes al je belastingen en BTW betaald hebt in het verleden zal niets terzake doen. De mensen die hun geld belegd hebben als goede huisvaders en huismoeders zijn er aan voor hun moeite. Waarschijnlijk wil de paarse regering dat de hardwerkende mensen hun tweede en soms derde huisje verkopen zodat de prijzen ineen zakken. Maar trouwens, wie kan er nog aan uit wat deze regering wil. Hun eigen patrimonium is intussen allemaal verkocht.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asielbeleid Zwitserland
    Met een meerderheid van 70% hebben de Zwitsers zich in een referendum uitgesproken voor een verstrengde asielwetgeving. Enkele voorname punten zijn de verhoging van de wachtijd onder toezicht voor wie uitgewezen wordt tot 24 maanden, asielaanvragen om humane redenen zouden niet langer aanvaard worden en ook wie geen geldig paspoort of ID kan voorleggen binnen de 48 uur wordt onverbiddelijk uitgewezen. Eindelijk een land dat rekening houdt met de wil van zijn inwoners. Dat is pas democratie. Voor wanneer mogen we hier de bindende referendums verwachten.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedkoper weekendtarief Electriciteit
    Vol trots kwam onze minister Verwilghen aankondigen dat we vanaf 1 januari 2007 heel het weekend konden genieten van een lager electriciteitstarief. Goed voor de grote gezinnen die al eens meer aan was en een strijk zouden doen in het weekend, kwestie van een paar eurokes uit te sparen. Maar het blijkt een vergiftigd geschenk te zijn. Er was nl geen overleg gepleegd met de leveranciers en die hebben direct gereageert met de elecxtriciteitstarieven met 10 tot 15% op te trekken. Om deze opslag terug ongedaan te maken zullen we verplicht zijn om heel het weekend te wassen, te plassen, te strijken en zoveel mogelijk te doen met electriciteit zodat we in de week wat minder kunnen verbruiken. Weekendwerk verplicht dus. Ik hoop dat de regering het hier niet bij laat en snel maatregelen neemt om leveranciers eens op hun plaats te zetten. Men had nooit op die wijze de electriciteit uit handen mogen geven. De privatisering zal zich doorzetten door overnames de komende jaren tot er nog maar één overblijft en die bepaald dan alleen wat wij moeten betalen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VW Vorst

    Het zoveelste drama in de economie dreigt zich te voltrekken. Duizenden werkozen geven een forse deuk aan de goed nieuwsshow van de laatste jaren. Nadat stakende arbeiders ook de bewakingsdienst beletten om hun werk verder te doen blijkt dat er al voor tienduizenden euro's auto-onderdelen, gps-toestellen, radio's en zelfs de installatie uit de keuken werd gestolen. Gaan de vakbonden hun verantwoordelijkheid nemen en de schade vergoeden?  Bovendien vraag ik mij toch ook wel af waarom wij geen bladeren of wat papier mogen stoken in de tuin terwijl men bij een staking honderden autobanden en paletten in rook laat opgaan zonder dat hiertegen wordt opgetreden.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe wapenwet
    Tientallen moorden en verkrachtingen hebben de laatste jaren niet kunnen leiden tot het degelijk straffen van misdadigers maar een jongeman die dol draaide doordat hij van school werd gegooid heeft ertoe geleidt dat op enkele dagen tijd een gedrocht van een wet is geschapen.
    Doel van deze wet is om het de "legale" sportschutter en jager zo lastig mogelijk te maken om zijn hobby te kunnen uitoefenen. Dat hiermee de criminaliteit niet zal dalen dringt echter niet tot onze gezagsdragers door. Toen in Groot Brittannië een dolle schutter een bloedbad aanrichtte in een school werd ook daar in 1997 halsoverkop een wet gestemd om alle vuurwapens te bannen. En toch steeg het aantal slachtoffers met vuurwapens sindsdien met 340% want misdadigers hebben weinig of geen tegenstand meer te vrezen. Ook voelen de Britten zich veel minder veilig in hun woningen nu ze zich niet meer kunnen en mogen verdedigen. Ook staat het Verenigd Koninkrijk nu op de eerste plaats van de 20 belangrijkste industrielanden wat het aantal strafbare delicten betreft. In Zwitserland echter, waar eenieder een wapen in huis heeft, is de misdaad mee van het minste, zoniet het minste van gans Europa. Reden tot nadenken, vind ik. Aanschaffing van wapen streng maken, JA! Onmogelijk maken, NEEN!
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leerlingen haken af
    Steeds meer jongeren haken vroegtijdig af en halen geen diploma. Op hun zestiende zijn er velen schoolmoe. Frank Vandenbroucke meent dat men dat kan verhelpen door betere begeleiding in de studiekeuze. Ik heb daar een andere mening over en zeker wat betreft het werken in de bouw, horeca, auto-industrie, schrijnwerkerij, loodgieterij etc. Verschillende kleine zelfstandigen hebben me al verteld dat ze graag terug zulk systeem zagen in voege gaan.
    Vroeger kon men een beroep gaan leren met een leercontract van 3 jaar. Vanaf veertien konden jongeren met dit contract in een vak beginnen. Het eerste jaar werd er practisch niets verdiend maar men leerde een stiel en zo kon men geleidelijk aan zijn kost verdienen. Velen gingen na enkele jaren nog avondlessen volgen om zich hogerop te werken of te vervolmaken. Dit was een zeer goed systeem voor jongeren die geen zin hadden om te leren en heeft tal van goede stielmannen op de markt gebracht. Nu komt men met een diploma van school en moeten de werkgevers direct een volwaardig loon betalen zonder dat de jonge arbeider evaring heeft. De theoretische kennis is wel hoger maar theorie kan iedereen zelf wel bijschaven terwijl de practische ervaring altijd ten koste van de werkgever gaat behalve als hij hem zelf, zonder al te veel kosten, kan opleiden. Veel goede stielmannen zijn later ook nog goede ondernemers geworden hetgeen nu niet meer mogelijk is zonder diploma en er waren zeker niet meer faillissementen als nu. Laat de jeugd gewoon terug beslissen of ze al dan niet op hun veertiende willen gaan werken, eventueel nog met één dag per week school en er zullen veel meer jongeren aan de bak komen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België koopt dure lucht

    Onze minister van leefmilieu, het briljante genie Tobback, heeft een contract ondertekend waarin hij in El Salvador jawel.... schone lucht gaat kopen. Op die manier wil ons land langs de andere kant van de wereld goedmaken waarin het hier tekort schiet. In een eerste fase heeft de ministerraad 9,3 miljoen euro vrijgemaakt voor de aankoop van emissierechten.
    Naast het nemen van een reeks interne maatregelen, heeft België zich geëngageerd om in het buitenland 12,3 miljoen emissierechten, waarbij elk recht een ton CO2 of CO2-equivalenten vertegenwoordigt, aan te kopen uit projecten die lokaal de uitstoot van broeikasgassen reduceren. Als ik het goed begrijp gaan ze ginder wat lucht zeer duur betalen om dat dan te kunnen compenseren voor onze niet gehaalde Kyotonormen. Linke boel, die politiek.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    13-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Centrum voor Vlaams Belangbestrijding
    Toen Filip Dewinter vorige week voorstelde om, naar aantal van een resem relletjes, extra maatregen te nemen tegen de allochtoonse jongeren die met de NMBS naar bepaalde zwembaden reden om daar heibel te gaan schoppen, werd hij uitgemaakt voor racist en met klachten van het CGRK bedreigd. Wat blijkt nu echter: Filip Dewinter kon de hand leggen op een document van de interne veiligheidsdienst van de NMBS, waarin deze aan de treinwachters laten weten dat, indien er grote concentraties allochtonen richting Diest sporen, ze onmiddelijk de centrale meldkamer moeten verwittingen. Hierbij vraagt Filip Dewinter zich af of het CRKG (Centrum tegen Racisme en voor Gelijkheid van Kansen) nu ook de interne veiligheidsdienst gaat aanpakken wegens racistische daden of dat ze daadwerkelijk de problemen gaan toegeven en ze gaan aanpakken.
    Het grote verschil is dat de enen de mistoestanden mogen aanklagen maar de anderen niet. Maar in beide gevallen zullen ze er toch dringend iets moeten aan doen. Voor de mensen speelt het geen rol wie de pluimen op zijn hoed steekt, als de problemen maar opgelost geraken.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moskeeën en dodaties

    Terwijl men al jaren alle mogelijke moeite doet om het Vlaams Belang haar dodaties af te nemen heeft onze regering beslist dat voortaan ook moskeeën subsidies zullen ontvangen. Trots verteld Marino Keulen, onze minister van inburgering, dat er al 150.000 Vlamingen tot de Islam behoren. Ja mijnheer Keulen, door de snel-belg-wet zal dit aantal nog snel oplopen.
    Ik denk dat de moskeeën en minaretten hier de komende jaren de grond zullen uitrijzen. Hopelijk zal men met de volgende parlementsverkiezingen het in Keulen horen donderen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Land van de hoge belastingen

    Het Belgische beleid: een staaltje van onbekwaamheid

     

    Onder Verhofstadt zijn de gekste dingen gebeurt om de begroting in evenwicht te krijgen.

    Met de steun van SP.a hebben ze de laatste jaren grote uitverkoop gehouden. De begroting is telkens weer bedwongen maar onze nationale bezittingen zijn er flink door geslonken en bovendien heeft het geen geld opgebracht maar handenvol euro’s gekost. Zie hier enkele voorbeelden.

    België in cijfers
    MAS project (Museum aan de Stroom) : 54.000.000 €  vooropgesteld maar de werkelijk kost zal in de buurt van X3 liggen. 
    Justitiepaleis Antwerpen: 100. 000.000€ vooropgesteld maar de werkelijke kost bedraagt ongeveer 249.000.000 €. En hier stopt dit verhaal nog niet. Het gebouw wordt verkocht en terug gehuurd. Koper maakt hier 133% winst. Totale kost van het gebouw dus geen 249.000.000 € maar ongeveer 600.000.000 €.
    Gronden van justitiepaleis in Antwerpen: Gekocht voor 3.8 miljoen euro verkocht voor 112.000 €
    Hoofdkwartier van de SP.a in Antwerpen: Gekocht voor 7 miljoen Bfr, verkocht aan de staat voor 27 miljoen Bfr. 267% winst voor de SP.a partijkas.
    Asielcentra Zon & Zee: Gekocht voor 13.600.000 € verkocht voor 9.000.000 € .
    Asielcentra Hengelhoef: Gekocht voor 19.000.000 € verkocht voor 5.300.000 € maar hier waren eerst nog voor vele honderduizenden euro kosten aangedaan.
    OCMW Antwerpen: Verliest 30.000.000 €
    Renovatie Berlaymont gebouw: kost 882.000.000 €
    Huur Berlaymont gebouw: 440.000 € per maand.

    Verkoop Ambassade Tokyo: opbrengst ongeveer 200 miljoen euro waarna aan zeer hoge prijs een ander gebouw zal moeten gehuurd worden.

    Zo is er ook nog proces tegen de regering over de achterstallige betalingen voor de levering van petroleumproducten, waar de staat in 1994 veroordeeld werd voor de betaling van 375.000 euro, maar waar de som eind 2004 reeds was opgelopen tot ruim 4 miljoen euro, wat wellicht nog zal oplopen tegen de definitieve uitspraak in de loop van 2006 of 2007. Het is de laatste weken al meermaals aan bod gekomen dat de staat de slechtste betaler is.

    Het is onverantwoord dat in een land met zulke hoge belastingen het geld langs alle zijden over de balk wordt gegooid.

     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VLD maakt bocht naar links
    Bart Somers, de voorzitter van VLD, wil zijn partij, die hij nu, hoe ongelooflijk het ook klinkt, nog rechts noemt, naar het centrum laten afbuigen. Nu met Jean Marie Dedecker de rechtervleugel is afgeknakt, kiest hij resoluut voor een linkse koers.
    Ach Bartje, de mensen zien al jaren dat jullie een linkse partij zijn, al die poespas is echt niet nodig. En het centrum zijn jullie al lang langs links voorbijgestoken.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afrikaans China
    Terwijl het Westen al enkele honderden jaren aanwezig is in Afrika maar er op economische hulp weinig van terecht gekomen is gaat China nu het pleit winnen. Afrika krijgt al tientallen jaren financiële steun van Westerse landen maar meestal beland dat geld in de zakken van enkele hooggeplaatsten. Achteraf kunnen de schulden niet betaald worden en wordt er een deel van kwijtgescholden waarna hetzelfde scenario zich eindeloos herhaald. Reeds enkele jaren is nu ook China op de Afrikaans markt verschenen en haalt er massaal grondstoffen weg. Slim als de Chinezen zijn gaan ze nu miljarden dollars ter plaatse investeren in onderwijs, ziekenhuizen, opleiding en ziektebestrijding. Ook zullen ze de taksvrije goederen uit Afrika uitbreiden van 190 naar 440 produkten waaronder waarschijnlijk de grondstoffen zoals koper en olie. Hierdoor kunnen ze onbeperkt hun zo begeerde ertsen en brandstoffen invoeren.
    En het Westen stond erbij en keek ernaar.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nogmaals Justitie
    Om mensen een overzicht te kunnen geven van hoe bij ons justitie werkt kan je misschien even het volgende lezen.
    De medeverdachte van de moord op de Ledense juwelier Eddy Sabbe werd een tiental jaren geleden aangehouden op verdenking van drugsfeiten, diefstallen, inbraken en overvallen met geweld. In 2000 blies hij de muur van de gevangenis op en ontsnapte. Pas in 2003 werd hij terug gesnapt en veroordeeld voor de schade bij de ontsnapping. In totaal had hij 27 jaar gevangenisstraf gekregen waar hij maar enkele jaren van heeft uitgezeten. Hoe onwaarschijnlijk het ook klinkt maar in april 2005 werd hij vervroegd in vrijheid gesteld. Moest justitie zijn werk gedaan hebben zou deze crimineel, net als de vermoedelijke dader van de moorden op Stacy en Nathalie, deze misdrijven niet kunnen gepleegd hebben want dan zouden ze nog hebben vastgezeten.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grondwet geldt niet voor iedereen.
    In de grondwet staat dat het parlementaire jaar moet geopend worden op de tweede dinsdag van oktober. Dit gaat dan gepaard met een regeringsverklaring en de bekendmaking van de volgende begroting. Dit jaar hebben we een week langer kunnen wachten vooraleer het gedrocht van een begroting te mogen aanhoren. Dus voor Verhofstadt en co kan de grondwet hen worst wezen, desnoods zullen ze hem nog wel eens aanpassen naargelang het in hun kraam past. Wat hebben ze minutenlang voor elkaar zitten klappen toen de belastingen op de verpakkingen en op tabak werd voorgesteld, ze hadden precies het ei van Colombus uitgevonden.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pragramma VB wordt stilaan uitgevoerd
    Vanaf april 2007 hebben asielzoekers niet langer voorrang en recht op sociale huisvesting maar moeten ze eerst de uitslag afwachten die dan nog maar maximun een jaar mag duren.
    In sommige steden komt er een nultolerantie tegen kleine criminaliteit.
    Er komen minstens twee gevangenissen bij.
    Er komt meer blauw op straat in de probleemwijken. (Hopelijk geen parkeerwachters alleen)
    Zelfs BHV duikt even terug op nu er weer verkiezingen aankomen, maar daar geloof ik niet meer in met de huidige politici.
    Maar voor de rest stuk voor stuk goede maatregelen die nu uitgevoerd worden. Zij het wel dat ze allemaal overgenomen zijn uit het Vlaams Blok programma maar als het goed is zeggen we het ook.
     
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moord juwelier
    Met de moord op de juwelier te Lede is er weer een slachtoffer toegevoegd aan de lange lijst van moorden door mensen die hier eigenlijk niet horen te zijn. Criminelen moeten zo vlug mogelijk terug gestuurd worden naar het land van herkomst zo kunnen we plaats maken voor mensen die het wel goed menen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook ABVV volgt
    In navolging van ACV zal nu ook ABVV de Vlaams Belangers die zich kandidaat gesteld hebben met de vorige verkiezingen uit hun lijsten schrappen. Hopelijk zullen ook veel CD&V en SP.a stemmers hun vakbondschap opzeggen vooraleer ze buitengegooid worden. Vroeger waren de vakbonden goed voor de werknemers maar dat is verleden tijd. Vakbonden moeten onafhankelijk van de politieke partijen worden en dan kunnen ze voor de werkman terug een rol spelen. Zelf ben ik al 30 jaar geen lid meer van enige vakbond en ik heb daar geen hinder van ondervonden, integendeel, ik heb het lidgeld uitgespaard.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Iedereen die geïnteresseert is in mijn geplaatste teksten mag deze copywriten en/of gebruiken. Mijn bedoeling is om de mensen een zo juist mogelijke informatie te brengen en deze te verspreiden. Wij hebben recht op eerlijk, ongecensureerd nieuws. Diegenen die mijn artikels met argumenten willen aanvechten zijn altijd welkom.
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Brussels Journal

  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Bedankt voor uw bezoek
    http://blog.seniorennet.be/uitkijktoren/

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!