Niet getreurd, ik ga voor zo een bagatelle toch mijn goesting niet aan de kant schuiven zekers !
Trouwens het moet een beetje a la plattelands zijn, wie een prachtig groot bord wil dat tot op de millimeter is aangekleed.. die moet in de vlaanders gaan eten ... in het hof van Cleef, bij Peter Goosens... dat is dus magnifiek afgewerkt... het is dan ook een top-restaurant en de prijzen zijn er dan ook naar,... IN Frankrijk kan je dan naar de Provence bij Onze eigensten Piet ... terecht !! ( althans zijn zoon baat het nu uit )
Wij moeten het hebben van de eerlijke produkten, simpel eenvoudig, met een eigentijdse inbreng natuurlijk en genoeg, want hier in ons dorp is er geen frituur waar ge de rest van dat leeg gevoel in maag te vullen achteraf !!
Dus de papierkes waar je het deeg inschept en die dan achteraf..... afgepeld worden bij die cupecake's wel bij mij is dat gewoon ouderwets boterhammenpapier, bakpaper, in het engels parcementpaper !.. helemaal zelf gemaakt en we hebben zelfs niet op een cm gekeken !! eenvoudig en supergoedkoop !!... moest er nu gebakken worden voor een kleuter zijn/hare verjaardag, zou ik natuurlijk wel mooie liners kopen
|