Ik heb een nieuwe super grote pot mayo gemaakt voor de liefhebber ( rara wie zou dat zijn?) en dus de frietjes voorgebakken, nadat we dus de oude keuken hebben opgeruimd...Bijna klaar met de voorkamer zelfs !.... vol frisse moed met de gedachte van buiten te kunnen smikkelen, maar het miezert af en toe...en omdat we deze morgen een beetje de kachel hadden aangemaakt is het binnen toch behagelijker dan buiten !....
voor mij dus frietjes met het tomatensausje... het is redelijk dik.... en lekker hot....Ik hou me toch aan de regels hoor... ik moet ook eerstdaags op zoek naar ingredienten voor verse pikcles te maken !!.... want frietjes zonder pickels als je aan het lijnen zijt is niet echt fijn!!... het zuur breekt ook nog eens vlug het vet af... pickles zijn al een heel oud recept en eigenlijk in de eerste plaats bedoelt om de vettere stukken vlees.... beter te verteren !
De appeltaart is fantastisch gelukt en staat dus voor morgen op het programma !
|