ik heb geen foto genomen.... het eten was klaar en we hebben ons aan de dis gezet... Theo vond zijn entrecote de max... ge kon er gemakkelijk een paar winterse botienen meer verzolen.... en het knisperde zoals chips... dus" wel done "...onder tussen heeft hij al geleerd dat hetgeen nog in de pan hangt ( van het vlees te bakken) niet slecht is .. zelfs lekker...vele beter dan gewoon zo blote petatten zonder iets... ( het zal nog nen echte worden hihih!!..). Brocoli gestoomd en dan eventjes opgeschud met wat muskaatnoot en een kwak goeie boter.... en voor mij was het dus een serieuze moot zalm met vel... de graten die haal ik zelf uit... dus geen miserie in mijn bord... eventjes wat zeer fijne maisbloem ( geen maizena , maar dat kan natuurlijk ook ) over gestrooid afgeklopt en gekruid en lekker gebakken op het vel in de goeie boter .... de omega 3tjes zijn weeral aangevuld , ( de caloriekes denk ik ook,want :).. nadien nog een lekker stuk fruittaart gesnoept als toetje.... een brokkeldeegske... eerst wit gebakken daarna de flanvulling verder mee laten bakken .. en onder tussen met bramen... een soort van compot ( maar met nog redelijk wat hele vruchtjes ) , en een dikke soeplepel kweeperen gelei... en het geeft de braambessencompot toch een beetje meer swoeng ! ...
|