Ik had nog gekochte lasagnablaadjes liggen ( gekocht van de comerce dus).. en de lekkere sauzen maakten het goed, maar die gekochte smeerlapperij is dus echt niets voor mijn verwende smaakpapillen... het zijn nog thans van die hele dure in een mooie kartonnen doos, en niet van den aldi of de lidl hoor ( alhoewel ik van deze supermarkten geen kwaad woord zal spreken ze hebben prima produkten).. nee geef mij maar zelfgemaakt.... Theo vond het niet slecht... maar ik ben zeer kieskeurig.... ook op de kleine dingen... en ook aan mijn eigen tafel ben ik zeer kritisch.... enfin morgen is het weer iets lekkerder... maar de Brusselse bodding is dus een groot succes.... ik stond verstomd van de kleur... er is wel een schocoladeglazuur opgesmeerd, maar geen schocolade of cacao gebruikt voor de bereiding.... het zal waarschijnlijk de honing en de kaneel zijn die de koek zo donker van kleur maakt , de smaak is echt heel lekker.... en fris door de appeltjes ..... Ik heb de ingredientenlijst moeten aanpassen wegens een grotere hoeveelheid, en een berg honing die ik moet opgebruiken deze zomer gekregen van iemand die haar kasten leeg ruimde... en hier staan die ook eigenlijk in mijne weg !.....Dus gebruiken we die dan maar in zo een toestanden...
![](http://blogimages.seniorennet.be/zon_en_zweet_in_frankrijk/1838621-76a4e410bbe89782af5cb58dbf603afc.jpg)
![](http://blogimages.seniorennet.be/zon_en_zweet_in_frankrijk/1838621-cd54c29df167ab9ec5beb8423af15fd9.jpg)
|