Foto
Rondvraag / Poll
Is Johan Vande Lanotte tever gegaan in het dossier van Electrawinds
JA
NEEN
Bekijk resultaat

Zoeken in blog

Foto
Startpagina !
Rondvraag / Poll
Wie heeft volgens U de VLD kapot gemaakt?
Guy Verhofstadt
Patrick De Wael
Karel De Gucht
Herman De Croo
Alexander De Croo
Gwendolyn Rutten
Vincent Van Quickenborne
Hugo Coveliers
Jean-Marie Dedecker
Ward Beysen
Bart De Wever
Bekijk resultaat

Inhoud blog
  • Karel De Gucht Columnist bij Het Laatste Nieuws
  • Tobback for president SPA
  • Karel De Gucht's opinie over een goed politicus
  • Marc Van de Looverbosch zwaar uit de bocht als journalist
  • Moslimterroristen in België
    JOEPIE: België in Guiness Book! Meeste politici per inwoner!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    POLITIE BLAAST ZELF BIJ ALCOHOLCONTROLES!
    Foto
    Foto
    Foto
    Politie-agent verbrandde alcoholtester op BBQ!
    Foto
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Heeft Karel De Gucht volgens U in het verleden reeds "gesjoemeld"?
    Ja natuurlijk zijn gezicht staat er scheef van
    Neen hij is heiliger dan de paus
    Ik durf het niet zeggen. Ik weet het niet
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Karel De Gucht betaalt DEXIAgeld NIET terug!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Hogeschool Gent gaf Bachelordiploma aan mentaal gehandicapte
    Foto
    Foto
    Foto
    Cancellara moet verkeersboete betalen voor te snelle sprint
    Foto
    Dendermondse politie-agent klopt op notabele
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    APENLAND
    Waar Koning Filip I regeert
    En het ABVV en de PS de bevolking terroriseert
    08-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeehond verkacht pinguïn

    Seksuele dwang is in het dierenrijk zeldzaam. Wetenschappers uit Zuid-Afrika waren dan ook geschokt toen ze op Antartica een zeehond zagen die een Koningspinguïn aan het verkrachten was.
     



    De wetenschappers dachten eerst dat de zeehond de pinguïn aan het vermoorden was, zeggen ze tegen de BBC. De zeehond lag 45 minuten op de vogel. Hij gaf op toen het niet lukte.

    Het is onduidelijk waarom de zeehond van 100 kilo zich aan de Koningspinguïn van 15 kilo vergreep. Geleerden denken dat de jonge zeehond seksueel gefrustreerd is en totaal onervaren op dat gebied. Hij kon waarschijnlijk geen gelijke partner vinden, denkt ooggetuige Nico de Bruyn van de Universiteit van Pretoria.

    Het paarseizoen was bijna over.

    Van andere pinguïns is meer bekend over hun seksuele gedrag. Stormbandpinguïns kunnen homoseksueel gedrag vertonen. Adéliepinguïns 'prostitueren' zichzelf om nestmateriaal te krijgen en een op de zeven Keizerspinguïns veranderen elk jaar van partner.

    De wetenschappers denken niet dat de pinguïn gewond is geraakt.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE GUCHT ONTEIGENT KASTEEL NA AFWIJZING BOD!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Karel De Gucht is niet alleen topman bij de "open" VLD en minister van buitenlandse zaken, maar eveneens de grote man in het Oostvlaamse Berlare. In zijn hoedanigheid van Burgemeester laat hij zich meestal vervangen door één of andere -blijkbaar- vrouwelijke collega van wie hij weinig te vrezen heeft. Dezelfde truc heeft hij overigens in vele Oostvlaamse gemeenten uitgevoerd, waar boegbeelden als Marc Verwilghen en Walter Govaert plaats moesten ruimen voor tweede of derderangsfiguren.

    Als "keizer" Karel -zo door Jean-Marie Dedecker genoemd- heerst hij over de Oostvlaamse gemeente. En wie niet horen wil naar de "Grote Karel" zal het geweten hebben. Het prachtige kasteel "Blauwhof", eigendom van een aristocratische familie, staat te koop. Het staat in het centrum van de gemeente op een grondoppervlakte van mijn liefts 9 hectare. De grote baas van Berlare wou het aankopen en deed een bod van 2,1 miljoen euro. De eigenaars gingen niet akkoord. Daarop riep Karel De Gucht de gemeenteraad bijeen en startte een procedure tot onteigening voor een bedrag van 1,5 miljoen euro. Karel De Gucht noemt dergelijke overheidsinmenging "een stok achter de deur." "Als de eigenaar niet akkoord gaat met 2,1 miljoen euro onteigenen we voor 1,5 miljoen euro!" Zulke interventie is zelden gezien in de Belgische politiek. Het toont aan hoe diep onze maatschappij is gezonken. Ministers of Burgemeesters wanen zich de koning te rijk en beslissen wat ze willen. Het is bijna middeleeuws. De brave burger heeft weinig in de pap te brokken. Hij kan slikken of stikken.

    De pers durft dit niet aan het licht te brengen. Enkel De Gazet van Antwerpen had het lef om dit verhaal te brengen. De macht van keizer Karel is dusdanig groot dat de media voor hem plooit. Vergeet ook niet dat vele reporters, o.a. de baas van de VRT-nieuwdienst Bracke, aan hem gehoorzaamheid verschuldigd zijn in zijn hoedanigheid van grote baas van de loge.
    Dit alles ruikt naar machtsmisbruik, maar er valt ook ideologisch iets over te zeggen. Volgens mij stond de VLD voor liberaal, hetgeen in se betekent tegen overheidsinmenging. Nu bewijst de kopman van de VLD totaal geen probleem te hebben om panden van mensen te "onteigenen". Ideologie is blijkbaar slechts een middel tot macht, maar zeker geen doel op zich bij de VLD-ers.

    Het is een schande hoe sommigen toppolitici zich misdragen. Ze maken misbruik van de macht en de functie die ze bekleden. Ze vertonen geen enkel schaamtegevoel. Ze zijn een blaam voor het politiek bestel.
     

          
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rwandese minister annuleert bezoek na uitspraken Karel De Gucht
    Rosemary Museminali, de Rwandese minister van Buitenlandse Zaken, heeft het officiële bezoek dat ze de komende dagen aan België zou brengen, geannuleerd. Ze heeft daarvoor geen enkele uitleg gegeven.

    De Gucht
    De annulering komt er minder dan twee weken nadat minister van Buitenlandse Zaken Karel De Gucht zei te betreuren dat Rwanda "geen meer positieve rol" speelt in het oosten van Congo. Daar is meer dan vijf jaar na het einde van de burgeroorlog de Rwandese invloed nog steeds voelbaar.

    Terug van een rondreis door het gebied had De Gucht het ook over een "categorische weigering" van het regime van de Rwandese president Paul Kagame om een dialoog te beginnen met de Hutu-rebellen die zich in de twee Kivu's, in het oosten van Congo, ophouden.

    "Schandalig"
    Museminali had zwaar getild aan de uitspraken van haar Belgische ambtgenoot. Zij noemde op Radio Rwanda de verklaringen "schandalig" en "van de aard om een nieuw diplomatiek schandaal te voeden". Kigali beschuldigt de FDLR-rebellen van betrokkenheid bij de genocide van 1994 in Rwanda. Museminali loste begin maart Charles Murigande af als minister van Buitenlandse Zaken van Rwanda.

    Wekelijks worden wij geconfronteerd met de gevolgen van de buitenlandse politiek zoals die gevoerd wordt door Karel De Gucht. Zijn profileringsdrang begint zwaar te wegen op de uitstraling van ons land in de internationale gemeenschap. Recent nog werden er publiekelijk grapjes gemaakt op het Witte Huis over ons land. Het beleid van De Gucht werkt duidelijk de nodige aversie op bij de wereldleiders.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOPLUI BELASTINGEN BUIZEN VOOR EXAMEN!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van de negen kandidaten die niet slaagden voor de selectieproef van voorzitter van de FOD Financiën, eisen er zeven de intrekking van de resultaten. Dat staat te lezen op de website van De Tijd. Indien de regering niet op de vernietiging van de procedure zou ingaan, overwegen ze "alle mogelijke juridische stappen" in te zetten om alsnog hun slag thuis te halen.

    Gebuisd
    Vorige maand raakte bekend dat voor het examen dat werd georganiseerd door Selor, het selectiebureau van de overheid, geen enkele kandidaat een A of een B-score hadden gekregen. Geen enkele van de negen kandidaten werd geschikt bevonden door de jury. Allemaal kregen ze een C of een D-score.

    Ontevreden
    Jean-Claude Laes (ex-topman van Financiën), Jean-Marc Delporte (administrateur-generaal van de Belastingen en Invorderingen), Carlos Six (hoofd van de Administratie voor Ondernemings- en Inkomsfiscaliteit), Pierre Verkaeren (ex-topman Begroting), Philippe Jacqui (administrateur-generaal bij Financiën), Wouter De Rycke (directeur stafdienst budget) en Dominique Jungers (administrateur patrimoniumdiensten) willen het daarbij niet laten.

    Intrekking resultaten
    In een gemeenschappelijke brief aan minister van Financiën Didier Reynders en van Overheidsbedrijven Inge Vervotte eisen ze volgens De Tijd de intrekking van de resultaten. Ze menen dat bij de selectieproef procedurefouten zijn gebeurd. De kandidaten verbazen er zich over dat de resultaten in de pers stonden nog voor zij op de hoogte waren.

    Het is niet de eerste keer dat toplui bij het ministerie van Financiën buizen bij een examen. Zoiets stemt tot nadenken over de kwaliteit van het ambtenarenkorps, die Vincent Van Quickenborne "Ambetantenaren" noemt.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw heisa rond verklaring "keizer" Karel De Gucht

    Een verklaring van de Belgische superminister van Buitenlandse Zaken, Karel de Gucht ("open" VLD), heeft ophef veroorzaakt in Servië, waar aan de vooravond van de parlementsverkiezingen de politieke spanning tussen pro- en anti-Europese politici maximaal is.

    In een interview met een Servisch persbureau heeft De Gucht er maandag aan herinnerd dat Brussel de onafhankelijkheid van Kosovo heeft erkend. Het Stabilisatie- en Associatieakkoord (SAA) van de Europese Unie met Servië, dat de eerste stap is naar EU-lidmaatschap, slaat voorts niet op die nieuwe staat, zei De Gucht.

    En laat SAA nu net een centraal punt zijn in de verkiezingscampagne. Het 'nationalistische' kamp van uittredend premier Vojislav Kostunica liet vrijwel meteen na het interview horen dat De Guchts verklaringen aangeven dat het SAA 'bedrog' is. 'Het is nu voor de publieke opinie in Servië volkomen duidelijk geworden dat het SAA-akkoord deel uitmaakt van de campagne van [de pro-Europese president] Boris Tadic', zei de minister voor Kosovo, Slobodan Samardzic.

    In het pro-Europese kamp van president Boris Tadic luidt dat het Europese landen die tegen het SAA waren, zelf verdeeld zijn en interne politieke problemen kennen.

    Een woordvoerder van de FOD Buitenlandse Zaken verduidelijkte intussen dat het SAA 'neutraal' is omtrent Kosovo. 'De nationalisten hebben van de verklaring [van De Gucht] gebruik gemaakt om te laten geloven dat het akkoord de onafhankelijkheid van Kosovo officialiseert, wat uiteraard niet het geval is', aldus de woordvoerder

    We beleven het ene incident na het andere met De Gucht, maar de Belgische bevolking heeft nog niet ingezien wat een caliber de minister van buitenlandse zaken is. Insiders in de politiek, zoals Jean-Marie Dedecker noemen de minister "keizer" Karel omwille van zijn macht achter de schermen. Anderen zoals Hugo Coveliers zien in hem een "Albanese maffialeider" omwille van zijn verdoken agenda en petit comités. 

    "Open" VLD heeft in het B-H-V dossier opnieuw een zwakke beurt gemaakt. In de Zevende Dag op zondag was ze gematigd, een dag later stelde ze een deadline en vandaag slikte ze deze deadline opnieuw in. "Wie gelooft die mensen nog..."



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MEERDERHEIDSPARTIJEN MAKEN VAN BHV EEN FARSE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De Belgische politiek is nooit zo kleinzielig geweest als de voorbije uren. Alle partijen spelen paniekvoetbal en de regering Leterme I is na enkele weken ten dode opgeschreven. In de Zevende Dag, gisteren wou de "open" VLD de wijze uithangen door "niets te forceren" en vandaag komen ze met een onhaalbare deadline. Ze blazen warm en koud tegelijkertijd en trachten uit de miserie politieke winst te halen. Natuurlijk dat ze een verborgen agenda hebben, bij voorbeeld een premiersjerp voor "keizer" Karel De Gucht. Van in het begin zijn ze op een subtiele manier bezig het Leterme onmogelijk te maken om te regeren. Eerst wouden ze het kartel doen springen. Sommigen herinneren zich nog de tussenkomst van "keizer" Karel De Gucht op de opmerking van NVA-er Bart De Wever dat de verontschuldiging van Burgemeester Janssens van Antwerpen aan het adres van de Joodse Gemeenschap zeer "gratuit" was. Het was geen snuggere opmerking van de anders zo gevatte NVA voorman. Maar toch begreep niemand de uitval van De Gucht in het midden van de onderhandelingen. De Gucht heeft immers zelf een stevige reputatie als het op straffe uitspraken aankomt. Tijdens zijn eerste Congoreis maakte De Gucht de ene straffe uitspraak na de andere. Zo had de minister van Buitenlandse zaken "Geen enkele zwarte van niveau ontmoet" Het was bijna op het racistische af. Terug in België stuurde De Gucht een mail naar alle VLD-mandatarissen om zich te excuseren voor zijn gedrag. Niet dat hij er iets van meende. Maar hij had terecht ingezien dat zijn aanval niet op het juiste ogenblik was gekomen en wou de menselijke politicus uithangen. Juist diezelfde De Gucht stond nu te springen om Bart De Wever af te doen als een racist, bijna negationist. En juist diezelfde De Gucht liet zich opnieuw negatief opmerken bij zijn laatste Congoreis, maar nu was de Belgische politieke opinie wel klaar voor zijn paternalistische zedenpreek aan het adres van de Congolese leiders. Nu volgden er geen verontschuldigingen meer. De opmerkingen van de "liberale" voorman zijn ietwat bizar, zeker nu de Congolese bevolking voor het eerst in decennia een verkozen staatshoofd heeft. Maar het dient gezegd, De Gucht speelt zijn spel voorbeeldig en maakt kans als toekomstig premier van dit apenland. 
    Van Brussel Halle Vilvoorde ligt geen enkele VLD-er wakker. Van de toekomstige verkiezingen des te meer. Vandaar de warm-koud boodschappen van de toplui van de VLD. Komt het goed met Brussel Halle Vilvoorde, dan is het dankzij de houding van de VLD, komt het niet goed dan is het niet de schuld van de VLD zich zich "zeer constructief" heeft opgesteld. Valt de regering, dan is het feit geleverd dat Yves Leterme niet kan regeren en dat er terug een "open" VLD-er aan het roer moet komen...Kortom ze winnen altijd, gelijk hoe het uitdraait. En veel mensen doorzien deze poppenkast niet. 
    Nu is het wel zo dat de CD&V met haar kartelpartner NVA zich in een moeilijk parket bevindt. En in de politiek moet je de bal niet gereedleggen voor je concurrentie. Want een cadeautje moet je nooit verwachten. NVA is de bal bij uitstek om op te trappen. CD&V kan haar typische mossel noch vis houding niet aanhouden, zoals ze dat wel kon ten tijde van Wilfried Martens. Gelukkig maar zou ik zeggen. Maar nu is het misschien toch wat over. Het kan niet dat een land geleid wordt door een radicaal flamingant, een ex-voorzitter van de Vlaamse regering. Althans dat is het gevoel bij de franstaligen. Geen enkele franskiljon die zoiets verteert. Alles wat de man voorstelt wordt direct neergeknald. Het is dus buigen of barsten en het zal wellicht barsten worden.
    De Vlaamse socialisten maakten vandaag ook een slechte beurt. Partij-ideoloog doctor Frank Vanden Broucke wou vandaag zijn functie op het spel zetten indien de SPA geen duidelijkere houding aannam in het federaliseringsdebat. Deze opmerking kwam duidelijk op een verkeerd ogenblik en geeft de indruk dat geen enkele van de grote drie, katholieken, liberalen en socialisten, het evenwicht lijkt te bewaren op de slappe koort van de Belgische politiek.

    Wie moeten wij nog geloven??? Het is één groot nest, met persoonlijke intriges en ambities. Alle traditionele partijen hebben angst voor de regionale verkiezingen van 2009. Niemand wil afgaan. Angst is een slechte raadgever. Maar toch laten ze zich allen ophitsen in een zinloos debat. Ligt de bevolking werkelijk wakker van de splitsing van het Arrondissement? Uit zichzelf niet natuurlijk. Maar ze worden langs alle kanten opgejaagd. Door de opruiende praat van politici, door de media die leven van straffe taal en sensatie.
    Ik heb een déjà vu gevoel. In de jaren tachtig was er het spook Happard in Voeren, een kleine landelijke gemeente in Limburg. Totaal onbelangrijk, maar toch belangrijk genoeg om het land een institutionele crisis te bezorgen. Ik herinner mij nog de betogingen met VU-ers en Vlaams Blokkers, VMO-ers en andere Vlaams radicalen. Er werd bij momenten gevochten. De bevolking raakte opgehitst. Iedereen, van jong tot oud, bleek plots bezeten van Voeren. CD&V-er Johan Vanhecke ging stoer in debat met de verguisde Happard. Johan Vanhecke werd plots VLD-er en Happard werd uiteindelijk weggepromoveerd. De hele discussie stierf een stille dood. Maar de kostprijs -vooral economisch- van de hele heisa was enorm. In de jaren tachtig verviervoudigde de Belgische staatsschuld! Tot op de dag van vandaag betalen we nog voor de stommiteiten en het gebrek aan inzicht van de toenmalige staatslui. 
    De politici dringen ons een discussie op, waar we eigenlijk niet op zitten te wachten. Alles is zo relatief. Taal is een manier om zich uit te drukken. Het 21e eeuwse Vlaams is totaal verschillend van de taal die hier pakweg 500 jaar geleden werd gesproken. Talen komen en talen gaan. Ooit sprak men in deze kontreien Keltisch. Mijn moeder heeft een Keltische achternaam die "vro"= "wijze" "mund" ="beschermer" betekent. Overal vindt men nog tekenen van de Kelten. Dan kwam het Romaans en het Germaans. Het Nederlands is een dochtertaal van het Germaans. Het Afrikaans een dochtertaal van het Nederlands. Binnen 500 jaar spreekt men hier wellicht een andere taal, misschien wel een Engelse of een Franse mengtaal met Chinese en Arabische invloeden. Zullen onze nakomelingen daarom ongelukkig zijn? 

    "Brood en Spelen" daar zitten we op te wachten. De overheid moet zien dat onze economie goed ronddraait, dat we de concurrentie aankunnen met Oosterse economieën. Vandaag las ik dat de Vlaamse economie is stilgevallen. Welnu, dat is een prioriteit voor de regering! Niet een zeteltje meer of minder in één of ander stom parlement, waar een hoop nietsnutten zitten die niets anders doen dan hun broek verslijten en flemen bij de partijtop! Wij moeten zien dat we de grondstoffenproblematiek de baas kunnen. Congo barst van de bodemrijkdommen. In plaats van ruzie te zoeken, zouden we beter samenwerken met de ex-kolonie mijnheer De Gucht! We moeten zien dat de staatsfinanciën niet ontsporen. Is het niet voldoende dat we wellicht nog een generatie zullen moeten afbetalen aan de schulden die door de vorige generatie politici werden gemaakt? Dan zetten ze een "babe" als Freya Vandenbossche op zo'n belangrijk departement. Waar zitten ze soms met hun gedachten in de Wetstraat? En dan verschieten dat ze zich plots een paar miljard vergist... 

    Allé, morgen weten we meer over het B-H-V dossier. Joepie! Dat we ons allemaal zo laten meeslepen in zo'n gezever...echt spijtig. 
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie waarschuwt slachtoffer diefstal!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen "Sinds een half jaar baten Patrick De Coninck en Katarina Wyllinck een Jet-tankstation uit langs de Boomsesteenweg in Wilrijk. Vrijwel onmiddellijk werden ze geconfronteerd met flessentrekkers, chauffeurs die hun tank volgieten met brandstof en doorrijden zonder te betalen. 'Die doorrijders hebben ons al zo'n 7.000 euro gekost', vertelt Patrick. Mede door die financiële gevolgen heeft het koppel besloten om eind mei te stoppen als tankstationbeheerders.

    'Het gaat van kwaad naar erger. Maandag hadden we drie doorrijders op één dag. Voor ruwweg 170 euro hadden ze getankt. We lijden dubbel verlies, want Jet wil wel het geld van de gestolen brandstof. Financieel is dit een serieuze aderlating. Er zijn dagen dat wij het verlies van de doorrijders niet kunnen dekken met de winstmarge van de verkochte brandstof.'

    Patrick klopte aan bij de directie van Jet-Lukoil om op te treden tegen deze wanpraktijken. Hij stelde slagbomen voor, maar het oliebedrijf weigerde. 'Zelfs toen ik voorstelde om de slagbomen zelf te bekostigen', aldus Patrick. 'Het is hun grond en ze vreesden dat hun klantvriendelijk imago er onder zou lijden. Maar is het vriendelijk wanneer wij, zelfstandige uitbaters, worden bestolen?'

    In het tankstation hangen al camera's maar die schrikken de doorrijders blijkbaar niet af. 'Mij is verteld dat deze mensen wettelijk niet in de fout gaan', verklaart Patrick. 'Want ik zet de brandstofkraan open alvorens de klanten betalen. Ik bied hen de brandstof dus aan en daarom is het geen diefstal.' De politie reageert verbaasd op deze uitleg. 'Flessentrekken is een speciale vorm van diefstal', aldus Sven Lommaert van de Antwerpse politie. 'En het is wel degelijk strafbaar. In restaurants gebeurt dit ook. Mensen eten en drinken en verlaten dan de zaak. Maar vooral in tankstations stellen wij het fenomeen vrij regelmatig vast (zie kader). Alleen is het niet gemakkelijk om deze mensen op te sporen. Bewijs maar eens dat zij aan die pomp hebben getankt.'

    Volgens Patrick keren de brandstofdieven nooit terug, althans niet met dezelfde nummerplaat. Hij kan het weten, want als wanhoopsoplossing heeft hij in zijn zaak een lijst uitgehangen met de nummerplaten van de flessentrekkers en het bedrag waarvoor ze hebben getankt. Hiermee overtreedt hij wel de wet op de privacy.

    'Nummerplaten zijn uiteraard geen gevoelige persoonlijke informatie, maar de wet op de privacy verbiedt het verwerken van persoonsgegevens', klinkt het bij de privacycommissie. 'Als benadeelde mag deze pomphouder de nummerplaten noteren en doorgeven aan de politie. Maar ze zelf afficheren, als een soort schandpaal, is in strijd met de wet. Je zal maar op de lijst staan en toch hebben betaald.'

    Dergelijke wetten kom je wel meer in België tegen, waar de dader meer rechten heeft dan het slachtoffer. Op zich kan ik nog enigszins respect op brengen voor het recht op de privacy, maar dan moet ons gerecht goed functioneren en dat is absoluut niet het geval. Enkele dagen geleden werden enkele jonge boeven direct na hun arrestatie vrijgelaten omdat er geen plaats was om hen op te sluiten. De meeste klachten in België worden geseponeerd. Heel de gerechtelijke structuur dateert nog van de tijd Napoleon. De gerechtelijke arrondissementen zijn log en weinig soepel.

    Enkele weken geleden berichtte ik over een zigeunersbende (of Noordafrikanen?) die makelaars probeert op te lichten. Ze stellen een transactie voor waarbij ze "zwart" geld wensen te wisselen. Dat "zwart" geld is vals geld. Toch hebben deze bendes hier en daar succes. De bedragen zijn minstens één miljoen euro. De recherche in Brussel werd ingelicht over deze bende, met de (valse) namen en adressen etcetera. Wat was de reactie van de recherche, denk je?
    Ze lieten weten dat de feiten niet werden gepleegd in het arrondissement Brussel en dat er klacht moet worden ingediend bij de lokale politie die dan enkele weken later de vraag zal richten aan het parket van het gerechtelijk arrondissement die dan enkele weken later zal beslissen of ze wel gevolg gaan geven aan deze klacht, gezien het feit dat ze het druk hebben. Maar dat ze dit zeker niet gaan laten weten aan het slachtoffer van de poging tot oplichting, want dat ze daarvoor zeker geen tijd hebben. Indien het slachtoffer enkele weken later wilt weten of er gevolg wordt gegeven aan zijn klacht, dan zal hij een schriftelijke vraag moeten richten aan het parket van het arrondissement die dan opnieuw enkele weken later mogelijk zal antwoorden met het feit dat ze geen tijd hebben op dit soort oplichters te vervolgen!!!!

    DIT IS KAFKA! Beste lezers, het is zeer ernstig gesteld met ons gerecht! Marc Verwilghen, de "witte ridder", heeft de politie proberen te hervormen. Rijkswacht en politie werden samengevoegd. Na een aantal symbolische betogingen van de ordehandhavers; werd iedereen naar boven toe gepromoveerd. De functies begonnen met inspecteur en de adjudanten van weleer kregen de titel van commissaris. De hele operatie kost aan de Belgische staat meer dan 20 miljard BEF extra per jaar. Nu, enkele jaren later, klagen ze opnieuw bij de politie dat ze niet over voldoende mankracht beschikken. Dat leidt soms tot grappige situaties, waarbij de politie zelf moet blazen bij alcoholcontroles omdat ze geen tijd hebben om lang te controleren. Maar er blijft geen budgettaire ruimte meer over voor meer volk. Het resultaat: Criminelen kunnen rustig hun gangetje gaan in dit land.  
    Het achaïsch geleid gerecht werkt al even slecht. Het is volledig gepolitiseerd en zou in feite objectief moeten zijn. In feite zijn er twee grote clans: de loge -waarvan sommigen beweren dat Karel De Gucht de baas is- en de katholieke zuil. Als ik het boek "boete zonder schuld" mag geloven worden alle benoemingen tussen hen verdeeld. Dat zou niet mogen in een zogenaamde rechtstaat, waar er zogezegd een scheiding is der machten. Ik ken een advocate uit Gent gespecialiseerd in sociaal recht. Alle belangrijke zaken worden eerst in de loge besproken vooraleer ze in de rechtbank komen. De advocate kent het vonnis al vooraleer er gepleit is!!!!

    En dan waarschuwt de politie dat het slachtoffer de privacy niet mag schenden...
     
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politieke benoeming nieuwe Gouverneur
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hoera! Antwerpen heeft een nieuwe gouverneur: Cathy Becx, de CD&V ondervoorzitster. Gouverneur word je in dit Apenland niet na een vergelijkend examen, maar via een politieke benoeming. Politieke benoemingen in dit land komen wel meer voor. Het eigenaardige bij de benoeming van een gouverneur is dat het een benoeming voor het leven is, welja tot aan de pensionering. En dat is zeer bizar. De meeste politieke benoemingen zijn tijdelijk, denken we bij voorbeeld aan onze prachtige ministers die ieder 4 of 5 jaar naar verkiezingen moeten. Ook al wordt dit spel niet echt zuiver gespeeld, toch is er op zijn minst een indruk van democratie. Bij het gouverneurschap geldt dat dus niet.  

    Terwijl de politieke wereld graag inbeukt op het kostelijke koningshuis, vergeten ze dat er almaar meer functies gecreëerd worden en geen enkele verdwijnt. Een relict uit de oude tijd is het gouverneurschap zeker en vast. Toch moet de Gouverneur in niets inboeten. Hij verdient meer dan 5000 euro netto per maand, heeft een wagen met chauffeur, allerlei voordelen etc. Het gouverneurschap dateert uit een periode dat België een unitair land was met als enig subniveau de provincies. Bovendien was men in het begin van de negentiende eeuw niet zo mobiel als vandaag de dag, zodat het het centrale niveau nood had aan een tussenniveau. De federalisering en de vooruitgang hebben de provincies overbodig gemaakt. Niets verhindert de Gewesten om de taken van de provincie over te nemen. Maar dat is natuurlijk buiten de politici gerekend. Zij strijden voor het behoud van hun postje als député of provincieraadslid. En soms kunnen nuttelozen elkaar bezig houden. Denken we maar aan de situatie van de "collega's". Als twee nuttelozen elkaar een brief schrijven dan hebben ze beiden werk. En België is een land van eindeloze paparassen en gezever.
    Extreem is het eigenlijk gesteld met de functie van Arrondissementscommissaris. Iedere provincie telt meerdere arrondissementscommissarissen (volgens het aantal gerechtelijk arrondissementen). Hun functie is weinig duidelijk. Ze treden op als rechterhand van de provinciegouverneur, maar eigenlijk is hun functie nog meer achterhaald dan die van de gouverneur zelf. In praktijk vullen ze hun dagen in ledigheid in de hoop dat ze eens een opdracht krijgen toebedeeld die hun leven zin kan geven, zoals het bespioneren van gemeenteraadsleden die niet in de gemeente wonen waarvoor ze zijn verkozen. Een van de bekendste arrondissementscommissarissen was Koen Dassen, de voormalige baas van de staatsveiligheid. Ook de functie van arrondissementscommissaris is een zuivere politieke benoeming. In het geval van Dassen kwam de benoeming vanuit de "open" VLD.

    Uit dit alles blijkt dat CD&V niet heiliger is dan hun broertjes "open" VLD en SPA. Zij spelen het politieke spel met inbegrip van politieke benoemingen net zoals hun collega's. Alle postjes worden eerlijk verdeeld. En dat gebeurt bij het gerecht, de semi-overheidsbedrijven, de overheidsbedrijven, de adminisatratie, de diplomatie, het leger etc. In de jaren negentig was er op een bepaald ogenblik een roep naar een "nieuwe politieke cultuur". Die is er nooit gekomen en zelfs het woord is in de vergetelheid geraakt. De traditionele partijen schamen zich er al lang niet meer voor. Ook de media, de zogezegde vierde macht van dit land, spuien al lang geen kritiek meer. Neen, deze avond gaan ze in VOLT nogmaals het koningshuis jennen. Daar hoeven ze niets van te vrezen...
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONTSTOPPER Mr Pandi
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Agnes uit Molenbeek getuigt:
    "Heel mijn familie is er weg van!"

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch parlement één week afgeschaft
    Klik op de afbeelding om de link te volgen "Nooit gezien in de Belgische Politiek!""Dit is een bananenrepubliek!" "We schrijven opnieuw negatieve geschiedenis" Dit zijn enkele reacties van de oppositiepartijen op de beslissing om de plenaire vergadering morgen af te lasten. Dit is inderdaad nooit gezien in de Belgische geschiedenis. Het hoogste orgaan van dit land dat zijn werk niet meer kan doen. De fractievoorzitter van CD&V Verherstraeten kwam dit mijn zijn triestig gezicht toelichten in Terzake. Langzaam maar zeker wordt duidelijk dat dit land afstormt op een nooit geziene constitutionele crisis. Eerst was er de manipulatie van de verkozenen met het ondemocratisch opvolgerssysteem en nu mogen de volksvertegenwoordigers niet meer vergaderen! Wordt zeker vervolgd... 
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootlint voor Guy Verhofstadt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Guy Verhofstadt werd vorige week door Koning Albert onderscheiden met een Grootlint in de Leopoldsorde. Dat is de grootste onderscheiding in ons land. Toegegeven Verhofstadt is een politicus van hoogste kaliber en hij was als eerste minister beter geschikt dan Yves Leterme. Maar als je weet wat politici op dat niveau allemaal op hun kerfstok hebben, zou ik als staatshoofd toch wat voorzichtiger omspringen met zulke hoge bekroningen. Enkele weken geleden werd de rechterhand van Guy Verhofstadt, de correctioneel veroordeelde Noël Slangen, aangesteld als directeur van de "open" VLD. Zoiets stemt toch tot nadenken.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOCH FOTO ATOMIUM TOEGELATEN!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Omdat 2008 een jubeleumjaar is heeft Sabam toegelaten foto's te plaatsen van het Belgisch symbool!
    Daarom deze mooie foto van ons nationaal symbool
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BUITENLAND POLITIEK DE GUCHT GROOT SUCCES!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het dient gezegd, de buitenland politiek van Karel De Gucht ("open" VLD) laat diepe indrukken na bij de wereldbevolking. Hiervan waren we afgelopen weekend getuige. Bij de jaarlijkse receptie op het Witte Huis en in aanwezigheid van de Amerikaanse president Bush werd ons Belgenland door de grappenmaker van dienst vergeleken met "het Canada van Frankrijk". Als je weet hoe de Amerikanen denken over Canada, dan is dit zeker geen groot compliment. Canada staat in de VS voor achterlijkheid, domheid, 19e eeuws...Blijkbaar is de buitenlandse politiek van De Gucht bij de Amerikaanse president ook niet onopgemerkt gebleven...

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CORRUPTIE BIJ LEUVENS PARKET
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bij het Leuvens Parket zijn 4 medewerkers aangehouden omdat ze PV's hielpen "verdwijnen". Volgens de raadsman van de hoofdverdachte deed zijn cliënt dat niet voor financieel profijt. De medewerkers kunnen veroordeeld worden tot een maximale gevangenisstraf van 5 jaar.

    Misschien dat de excellenties van de Congomissie nu ook een zedenpreek kunnen houden. Of hoe ons Belgenland ook corrupt is.  
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FLITSER TE OOSTENDE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het zat er aan te komen.

    De federale overheid heeft minder inkomsten uit verkeersovertredingen, wegens de toegenomen drukte in het verkeer. En zie hier: Dé oplossing.

    Een Flitspaal op de E40 -bij het binnenkomen in Oostende-goed weggestoken en op een strook waar maximaal 50 km/u toegelaten is!!!

    Iemand die hier uitbolt en nog 90 km/u rijdt, is zijn rijbewijs kwijt.

    Maar dat zal de intelligente heren in Brussel worst wezen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waals politicus Serge Kubla (MR) in opspraak

    Serge Kubla bij zijn onderscheiding als lid van het franse Légion d'Honneur...

    Michel Nihoul, de veroordeelde oplichter uit Brussel en ook genoemd in het Dutroux-dossier, heeft een nieuw boek uit: "Slaap zacht". Hij beschrijft er zijn levensweg en noemt ook namen. Onder andere MR-kopman Serge Kubla zou volgens hem deelgenomen hebben aan seksfuiven. Hij beweert hierover bewijzen te hebben. Ook een bekend oud-wielrenner wordt in zijn boek genoemd.

     
    P.S. De aap in het midden is NIET serge Kubla, maar een ander Waals politicus na een lang verblijf in het Waals parlement 


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEEN BTW OP BOUWGRONDEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren heeft de regering Leterme beslist dat er geen BTW komt op bouwgronden. De regering gaat eerst vragen stellen aan Europa over de Europese Wetgeving. Het is uiterst positief dat de regering haar mening herziet.
    Het wel vrij bizar dat diezelfde regering bij monde van minister van Financien Didier Reynders enkele weken geleden nog argumenteerde dat de BTW-heffing er komt als gevolg van druk vanwege Europa. Nu blijken ze het plots niet meer te weten. Over een mooie bocht gesproken. 
    Ik ben ook eens benieuwd wat CD&V-er Wouter Beke nu zou vertellen aan de media. Een 10-tal dagen geleden argumenteerde hij vurig in de Zevende Dag voor het BTW-tarief als gevolg van de Europese regelgeving. Maar bochtenwerk komt wel meer voor in de politiek.  

    Of hoe belachelijk de Belgische politiek is... 
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CONGOPOLITIEK BELGISCHE REGERING
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag was het weer zover: Minister van Buitenlandse Zaken Karel De Gucht ("open"VLD) had het weer eens aan de stok met de Congolese president Kabila. De Gucht vindt het immers keer op keer noodzakelijk de Congolese leider te wijzen op zijn democratische plicht ten opzichte van de wereldgemeenschap. Wat De Gucht de Congolese leider verzwijgt is dat hijzelf een meester-intrigant is, die ganse afdelingen in Oost-Vlaanderen heeft kapotgemaakt. Vraag iemand als oud-burgemeester De Maght van Aalst eens naar het democratisch gehalte van De Gucht. Maar ook andere afdelingen zoals Sint-Martens-Latem, Wetteren, Dendermonde, Lebbeke zijn mede onder impuls van De Gucht om zeep. De Gucht is een meester manipulator die steeds zijn vriendjes aan een zitje helpt in het parlement. En dat is niet echt moeilijk in de Belgische democratie. Gans het opvolgersysteem is één aanfluiting van het democratisch bestel. Het resultaat is een ongeziene stoelendans, waarbij totaal onbenullige figuren, met een paar honderd stemmen, in de hoogste vergadering van dit land terechtkomen. De reden waarom De Gucht hierover tussenkomt heeft weinig te maken met zijn bekommernis rond de interne Congolese politiek, dan wel De Gucht's profileringsdrang. De Gucht wil zich opwerken als een Belgisch leider met talent en visie. Congo is een gemakkelijk slachtoffer voor de excellentie. De Congolezen kunnen moeilijk zonder de Belgen en zijn opmerkingen liggen goed bij de publieke opinie. De Gucht wil er staan nu Verhofstadt -the coming back kid - heeft aangekondigd niet meer terug te keren naar de nationale politiek. Er staat reeds een zitje gereed van Europees Commissaris voor De Gucht of Verhofstadt. Louis Michel zal worden vervangen door een Vlaams "Liberaal", allé VLD-er. Dat hebben ze reeds door Letermes strot gejaagd.   

    De essentie van de Congopolitiek zal de "open" VLD worst wezen. Buiten een aantal holle phrasen moeten we er niet veel van verwachten. Nochtans ligt er in Congo een land open met perspectieven. Congo is in een stadium, waarbij échte bilaterale samenwerking meer dan ooit een must is. Dergelijke samenwerking zal er niet komen door eerst op de tenen te trappen van de leiders van het Afrikaans land. Congo heeft een potentieel dat zowel haar bevolking als onze landgenoten op een hoger niveau kunnen brengen. Het bezit massa's grondstoffen die in de huidige context enorm gegeerd zijn. Een partnership is meer dan ooit wenselijk. Wij kunnen als Belgen, de know-how aanbrengen, zij de mankracht en de bodemrijkdom. Het kan ons land een positieve stimulans geven in een tijd van economische terugval.

    Democratie is voor de Belgische excellenties nooit een probleem voor economische samenwerking. Denken we maar aan de massa's handelsmissies naar China. België schenkt China zelfs een kunstwerk ter waarde van vijf miljoen euro! Pas na de heibel rond Tibet, is er een kanttekening gemaakt door....inderdaad Karel De Gucht. Hij gaat zeker naar de inhuldiging in China, maar hij gaat de Chinezen eens wijzen op hun verantwoordelijkheid. Nooit zoveel gezever gehoord. Je gaat of je gaat niet en daarmee uit.

    In essentie kan ik de beleidsmakers geen ongelijk geven dat ze vooral kijken naar het economisch surplus van een bepaalde samenwerking. Overigens leert de geschiedenis ons dat er eerst een economische liberalisering nodig is, vooraleer een land democratisch kan liberaliseren. Dat is immers de reden waarom Rusland met haar Glasnost en Perestroika tegelijkertijd leidde tot een heuse katastroika of catastrofe. In China heeft men het veel beter aangepakt. Eerst een economische liberalisering in een aantal kerngebieden, nadien gevolgd door de rest van het land. Pas nu, na 20 jaar, is er een begin van democratisering.

    En daarmee is ook het kernprobleem van de Congolese politiek blootgelegd. Congo kwam uit een zeer paternalistische maatschappij, lees: autocratisch dictatoriaal. Plots, besliste de Belgische kolonisator een ideale democratie in het leven te roepen, met jawel, zelfs een tweekamerstelsel! Zoiets was meteen ten dode opgeschreven. Men bezat te weinig hoger geschoolden bij de onafhankelijkheid die zo'n groot land konden besturen. -En dat was niet de schuld van de Congolezen-  Maar ja, op één twee drie moest de klus geklaard worden. Het land kon niet snel genoeg onafhankelijk worden. Een democratisch bestel dat niets met het land te maken had, te weinig hoger opgeleiden, een supersnelle machtsoverdracht en een ondoordachte houding van de toenmalige Belgische politieke klasse (met o.a. Gaston Eyskens) hebben ervoor gezorgd dat het land is een wip in de afgrond terechtkwam.

    Maar het zal wellicht teveel gevraagd zijn van een Karel De Gucht om zijn excuses aan te bieden aan de Congolese bevolking.

    Ondertussen laat de Congolese president Jozeph Kabila in Le Soir weten dat de Belgische politici zich altijd zeer arogant opstellen en de Congolezen de les komen spellen.
    Insiders beweren dat de Belgische delegatie gefrusteerd is omwille van het feit dat de Chinezen geen problemen maken over "de congolese democratie" en maar al te graag het land helpen ontwikkelen. De Belgische delegatie haar discours is veel te Westers ethisch en te weinig economisch.





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flor Coninckx teveel op bij alcoholcontrole
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Oud-politieman en SPA politicus testte dit weekend positief bij een alcoholcontrole in Limburg. Hij verklaarde -volgens de VRT- dat hij maar TWEE aperitieven had gedronken, ENKELE glazen wijn en VIER glazen bier. Hij begreep niet dat hij daarom positief testte. Hij moest zijn wagen langs de kant laten, maar mocht zijn rijbewijs houden. Dit alles is een zeer pijnlijk voorval, temeer omdat Coninckx zich steeds profileert als de witte ridder van de weg. Hij vervult daarmee een voorbeeldfunctie. Maar België zou België niet zijn als onze politici zelf niet het slechte voorbeeld zouden geven.

    Hierbij ziet u een omstreden foto van Coninckx en Temsamani uit hun verkiezingscampagne van 2007
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staatssecretaris LALOUX (PS) neemt dan toch ontslag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Apenland neemt met de enige droefheid kennis van het ontslag van staatssecretaris Laloux van de PS. Eerder deze week had PS-kopstuk en ondervoorzitter Philippe Moureaux hierop aangedrongen. Met Laloux verliest ons Apenland een figuur die onze website dagelijks hielp opfleuren.

    Het ontslag van Lalouw kwam er NIET op vraag van Leterme die het NIET nodig vond hem te vervangen. Het ontslag is -naar eigen zeggen - een beslissing van Laloux zelf die niet langer wou meedoen aan de Star academie van de Belgische politiek.

    De gemeenten ten lande gaan nu een rouwregister openen

    Elio Di Rupo denkt eraan om ex-topminister en wereldverbeteraar Flahaut opnieuw in de strijd te gooien
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Blog als favoriet !


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Rondvraag / Poll
    Wanneer gaat Martine Tanghe best op pensioen?
    Hoe sneller hoe liever
    Op 65 jaar
    Op 67 jaar
    Nooit
    Bekijk resultaat


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    VRT start zoekprogramma "De DSK van Vlaanderen"
    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Correctioneel veroordeelde Noël Slangen kreeg 6,5 miljoen € voor Lange Wapper!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Bachelor Vastgoed Hogeschool Gent blijkt analfabeet
    Foto

    Foto

    Foto

    Overheid plaatst flitscamera's op circuit Spa-Francorchamps
    Foto

    Onderzoekers unaniem:Programma Peeters & Pichal verhoogt kans zelfdoding
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    EXPERT: "KOEN WOUTERS ZONG ENORM VALS TIJDENS DUET MET KATIE MELUA"
    Waals MR-politicus Serge Kubla nam deel aan seksfuiven
    Foto

    Foto

    LEEGLOOP BELGIE IS BEGONNEN...
    Foto

    Foto

    Nieuws Politics

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    RECORDAANTAL BELGEN VLUCHT NAAR BUITENLAND
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!