Foto
Rondvraag / Poll
Is Johan Vande Lanotte tever gegaan in het dossier van Electrawinds
JA
NEEN
Bekijk resultaat

Zoeken in blog

Foto
Startpagina !
Rondvraag / Poll
Wie heeft volgens U de VLD kapot gemaakt?
Guy Verhofstadt
Patrick De Wael
Karel De Gucht
Herman De Croo
Alexander De Croo
Gwendolyn Rutten
Vincent Van Quickenborne
Hugo Coveliers
Jean-Marie Dedecker
Ward Beysen
Bart De Wever
Bekijk resultaat

Inhoud blog
  • Karel De Gucht Columnist bij Het Laatste Nieuws
  • Tobback for president SPA
  • Karel De Gucht's opinie over een goed politicus
  • Marc Van de Looverbosch zwaar uit de bocht als journalist
  • Moslimterroristen in België
    JOEPIE: België in Guiness Book! Meeste politici per inwoner!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    POLITIE BLAAST ZELF BIJ ALCOHOLCONTROLES!
    Foto
    Foto
    Foto
    Politie-agent verbrandde alcoholtester op BBQ!
    Foto
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Heeft Karel De Gucht volgens U in het verleden reeds "gesjoemeld"?
    Ja natuurlijk zijn gezicht staat er scheef van
    Neen hij is heiliger dan de paus
    Ik durf het niet zeggen. Ik weet het niet
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Karel De Gucht betaalt DEXIAgeld NIET terug!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Hogeschool Gent gaf Bachelordiploma aan mentaal gehandicapte
    Foto
    Foto
    Foto
    Cancellara moet verkeersboete betalen voor te snelle sprint
    Foto
    Dendermondse politie-agent klopt op notabele
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    APENLAND
    Waar Koning Filip I regeert
    En het ABVV en de PS de bevolking terroriseert
    31-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond eet 13 golfballen op

    Hond eet 13 golfballen op: "Operatie net goocheltruc"

    In het Britse Dunfermline heeft een dierenarts 13 golfballen uit de maag van een hond gehaald. Baasje Chris Morrison ging op consultatie nadat hij een rammelend geluid had gehoord in de buik van zijn zwarte labrador Oscar, waarmee hij geregeld wandelt langs een golfbaan.

    Een van de ballen zat al zo lang in het dier dat hij zwart geworden was, en al gedeeltelijk vergaan. "Hij vindt golfballen als truffels," zegt Morrison in de Daily Telegraph. "Hij brengt er geregeld mee naar huis, maar ik had geen idee dat hij er al zoveel had opgegeten."

    Dierenarts Bob Hesketh voerde de operatie uit. "Het was als een goocheltruc," zegt die. "Ik maakte hem open, en dacht twee of drie golfballen te voelen. Ze bleven echter maar komen tot we een zak vol hadden."

    Oscar gaat voortaan wandelen met een muilkorf rond zijn snuit.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Supercrembo defect!

    De Crem zit vast in Tadzjikistan

    Gestrand door panne C-130 — Minister van Defensie Pieter De Crem zit vast in Tadzjikistan. En dat was niet zozeer de bedoeling. De Crem zou 'onze jongens' in Kunduz gaan bezoeken, maar de C-130 die hem daarheen moet brengen, is defect.

    Het zit Pieter De Crem niet bepaald mee. De CD&V'er vertrok vrijdag voor een vierdaagse richting Afghanistan. De bedoeling was dat de trip low profile te houden - men weet maar nooit dat de Taliban meeleest - maar het nieuws lekte toch uit.

    Op advies van zowel de Duitse als de Belgische veiligheidsdiensten verblijft De Crem niet in de compound in Afghanistan, maar wel net over de grens in Doesjanbe, Tadzjikistan. Van daaruit zou hij dagelijks de oversteek maken naar Kunduz, een goed half uurtje vliegen.

    Motorpech

    Zaterdag verliep dat perfect, of toch alleszins de heenreis. Op de terugtocht naar Doesjanbe kreeg de C-130 te kampen met problemen. Nadat het vliegtuig om 17.20 uur plaatselijke tijd in Kunduz was opgestegen, kreeg één van de motoren onderweg te kampen met olieverlies. Die motor werd uitgeschakeld, waardoor het vliegtuig op drie van de vier motoren geland is.

    Na een technisch onderzoek in Doesjanbe bleek dat het toestel niet meteen hersteld kan worden. De Crem kan dus niet terug naar het kamp in Kunduz, waar de Belgische troepen gelegerd zijn, zegt zijn woordvoerder zondagmorgen. 

    Er wordt nu onderzocht hoe het verder moet. Om met een ander vliegtuig te vertrekken is diplomatieke goedkeuring nodig van alle landen wiens luchtruim het toestel doorkruist. Er wordt nu geprobeerd om die toelating op korte termijn te krijgen, zodat De Crem zondag nog kan vertrekken.

    Bahrein

    Een tweede bezoek aan de Belgische militairen in Kunduz  zit er in elk geval niet meer in. 'Maandag heeft de minister namelijk een afspraak met de commandant van de vijfde vloot in Bahrein', verduidelijkt zijn woordvoerder.

    Het was de eerste keer dat De Crem voor langere tijd in Kunduz op bezoek wilde gaan. Vorige bezoeken duurden slechts enkele uren. Nu stonden de volledige zaterdag en zondag op het programma.
     

    'Benchmark voor de regio'

    Overigens is het bezoek aan Afghanistan voor De Crem niet helemaal mislukt. 'We hebben zaterdag felicitaties gekregen van de Duitse legerleiding dat onze mensen heel goed hun werk doen en over uitstekend materiaal beschikken', zegt de woordvoerder van De Crem. 'De Duitse kolonel Hanlein, de hoogste Duitse officier ter plaatse, noemde de Belgen een Benchmark voor de regio.'

    Zondag stond een bezoek aan het reconstruction team, dat de contacten tussen militairen en burgers verzorgt, en de ontmijners op het programma. Maar die bezoeken zijn dus afgelast.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    29-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuid-Afrika van de drop in de regen...

    In de jaren tachtig kon je geen dagblad openslaan of er stonden artikels in over het schandalige apartheidsregime in Zuid-Afrika en hoe de blanken de zwarten uitbuitten. Het verhaal over Zuid-Afrika leest niet veel anders dan een uit de hand gelopen kolonisering. Maar in plaats van enkele tienduizenden blanken, gaat het over een aantal miljoenen afstammelingen van Hollanders en Fransen. Het apartheidsregime was zonder enige twijfel racistisch, maar zoals bij vele koloniseringen brachtten de blanken ook enige kwaliteit op de Afrikaanse bodem. Niet voor niets was Zuid-Afrika het enige Westerse land van het continent, met een uitstekende infrastructuur en zeer degelijk onderwijs. Herinner U, de eerste harttransplantatie ging door in Zuid-Afrika.

    Men moet dus zien dat men het kind niet samen met het badwater weggooit en dat is steeds het probleem bij een dekolonisering. Natuurlijk, wie kan het wat schelen. Zuid-Adrika is vandaag de dag een vorm van randnieuws geworden, een soort van curiosum en niemand durft zich de vraag te stellen hoe het nu eigenlijk gesteld is  met deze Afrikaans parel. Het verwonderde mij dat bijna niemand in de Westerse wereld reageerde toen het vorige zwarte bewind een racistische wet invoerde die de blanken op basis van hun huidskleur discrimineert en zelfs boetes oplegt. De naam van deze Wet? The Black Empowerment Act. U kan deze wet gemakkelijk opzoeken op het internet. Neen, de zwarten in Zuid-Afrika schamen er zich al lang niet meer voor om racistische wetten in te voeren. Ook de morele waarden waar de Afrikaners zo fier waren met hun gereformeerde kerken op kop zijn nu stilaan aan het wegdeemsteren. Een quasi-ongeletterde president Jacob Zuma moet nu dit land verderleiden. Om bij te huilen...

    Ik hou niet van dingen die kapotgaan of kapot worden gemaakt. Als ik zie hoe de Belgen Congo hebben achtergelaten en hoe het land nu in de miserie zit, dan word ik diep bedroefd. Hier in België hebben we niets van bodemrijkdommen. Het enige wat we hebben is brains. En toch zijn we erin geslaagd een zeer Westers land op te bouwen. Ik weet wel, ik erger mij soms aan de logge ambtenarij en de regelneverij, maar ten opzichte van Afrika is België een heus paradijs. Het heeft zonder enige twijfel te maken met onze mentaliteit. Wij stammen bijna allemaal af van boeren, hardwerkende landbouwers. De gulden middenweg, het goed studeren, katholieke waarden zitten allemaal vervat in ons levenspad. Niet voor niets is Brussel er zo erg aan toe. Door massale inwijkelingen zijn onze eigen waarden verwaterd en viert de criminaliteit hoogtij in bepaalde wijken. Maar dat is niet eigen aan ons volkscultuur. Wij zijn van nature noeste werkers met echte waarden. En dat is totaal anders in Afrika. De Afrikaanse bevolking is geen bevolking van harde werkers zoals onze Vlaamse boeren. Het Afrikaanse klimaat is niet van die aard om dergelijke inzet van haar bevolking te verwachten. Het is te warm, te vochtig om overdag een klop te doen. Enkel onder druk -zoals tijdens de koloniale tijd- werden zwarten aangezet tot zware arbeid. Wanneer de druk wegvalt, zakt het ganse economische stelsel ineen. Ook de cultuur en de godsdienst is niet zoals in het Westen. De morele waarden zijn totaal anders. En om het geheel nog wat moeilijker te maken. Wij hebben het in ons landje al moeilijk met twee of drie grote bevolkingsgroepen. In Afrika heeft ieder gebied een eigen stam. In Kenia bij voorbeeld zijn er maar liefst 40 stammen. En elk van die stammen rivaliseert ten opzichte van de andere. En nog niet zolang geleden stond het leven van de Afrikaan in het teken van de strijd. De Afrikaanse oorspronkelijke bevolking is een bevolking van strijders en jagers, maar zeker geen boeren. In Zuid-Afrika staan de boer-zijn gelijk met blank zijn. En eigenlijk is het woord "boer" in Zuid-Afrika een scheldwoord geworden van de zwarten ten opzichte van de blanken. In vele zwarte bewegingen geldt de slogan: "Kill a boer, kill a farmer". Een slogan die is overgeërfd van de Zimbabwaanse president Mugabe. Deze knettergekke leider is ervoor verantwoordelijk om het welvarende Rhodesië in de totale vernieling te rijden en dit op amper één generatie tijd. Want, inderdaad ook Rhodesië werd bestuurd door een blank racistisch regime. En daarom geldt de volgende redenering: Beter een kapot land met aan het hoofd een zwarte dan een racistisch welvarend land met aan het hoofd een blanke. In feite zijn beide regimes slecht. Maar ik vind een welvarend land nog altijd beter dan een bankrupt land.

    Wat is dan de oplossing voor Zuid-Afrika? Wel, de internationale gemeenschap mag niet tolereren dat er opnieuw racistische wetten worden ingevoerd in Afrika, noch in Zuid-Afrika, noch in Zimbabwe. Men moet durven consequent zijn. Racisme of het nu zwart, geel, blank of rood racisme is, is altijd uit den boze. En indien een land een "Black Empowerment Act" invoert is het aan de internationale gemeenschap om actie te ondernemen. Een waarschuwing, een veroordeling, sancties en misschien zelfs een embargo. Ik heb zo de indruk dat de internationale gemeenschap enkel optreedt als het kwaad geschied is. Bv in Rwanda. Nadat de toetsies en de hoetoes elkaar vermoord hebben, kwam er enige actie. De internationale gemeenschap draagt een zeer grote verantwoordelijkheid in vele volkerenmoorden. Ze heeft niet opgetreden tegen Nazi-Duitsland toen dit land de Jodenvervolging startte, ze reageert nu mager op iemand als Mugabe en ze doet niets aan de racistische wetten in het nieuwe Zuid-Afrika en dat kan niet. Of dienen die instellingen alleen maar om zichzelf te verrijken. Een topfunctie voor de vergoeding, een beetje lullen in vergaderingen en That's it? Neen, ik wil niet aanvaarden dat men toekijkt en niets doet terwijl een bevolkingsgroep een andere het leven onmogelijk maakt. Indien de internationale gemeenschap niets onderneemt wordt Zuid-Afrika het zoveelste rampverhaal van het continent.

    De blanke intelligentia proberen met alle middelen een betere toekomst te zoeken. Het is zielig om te zien hoe blanke afrikaners hier in België komen studeren, terwijl hun ouders in Zuid-Afrika met moeite de touwtjes aan elkaar kunnen knopen. Anderen emigreren volledig met hun hebben en houwen naar Australië, Canada en Europa. Het is hartverscheurend om sommige brieven en mails te lezen van hopeloze blanke Zuid-Afrikaners. En diegenen het echt niet meer weten, plegen gewoon zelfmoord. In de jaren negentig was Joannes Kerkorrel hier in de lage landen een vrij bekend zanger die samen met Jeroen Bos optradt. Hij vertegenwoordigde een soort van linkse artiestenbeweging die zwaar ageerde tegen het oude apartheidsregime. Hij geloofde in het goede in de mens en in de multiculturele maatschappij. Het nieuwe Zuid-Afrika zou een een utopische staat worden, waar blank en zwart hand in hand zou bouwen aan de toekomst. Alleen buiten Nelson Mandela en een select clubje rond Thabo Mbeki waren niet veel zwarten geïnteresseerd in dit soort van mooie verhaaltjes. Neen, de zwarte Afrikanen willen het leven overnemen van de blanken, met hun mooie villa's, dikke BMW's en dure kleren. Ze imiteren de rijke blanken in hun levenswijze, maar helaas voor het land niet in hun werkideologie. Dat deze rijkdom eigenlijk een gevolg is van studies en noeste arbeid, ja dat moet je hen niet proberen wijs te maken. Het zoals ik vandaag nog hoorde vertellen door een Congolees die de onafhankelijkheid had meegemaakt: "Wij dachten dat we na de onafhankelijkheid niet meer moesten werken en in mooie huizen konden wonen." Het lijkt te naïef om waar te zijn, maar iemand die Afrika kent, weet dat dit soort van redeneringen eerder de regel zijn dan de uitzondering. En iemand zoals Nelson Mandela of Thabo Mbeki hebben wel een goede ingesteldheid, maar worden onvoldoende gevolgd door de massa in de straat. Neen, men houdt liever van een soort "easy-talk", niet te gecompliceerd zoals van de huidige president Jacob Zuma. "Als er geld tekort is, dan moet er maar wat bijdrukken" Klinkt goed voor een ongeschoolde zwarte Afrikaan, maar ieder intelligent wezen weet dat zoiets leidt tot een hyperinflatie. En hoeveel is Afrikaanse Rand nog waard? Doe er nog eens tien jaar bij en de hyperinflatie is een feit. Ook hier is een belangrijke rol weggelegd voor de internationale gemeenschap. Het IMF moet strikt toezien op de financien van het land. Ook het engelse Common Wealth dient zich dringend te moeien met het land. Van België en de lage landen verwacht ik niet veel. België is nog niet in staat een degelijk ontwikkelingsbeleid door te voeren in Congo, laat staan dat ze iets zouden kunnen betekenen in Zuid-Afrika. Buiten een culturele uitwisseling tussen enkele Vlaamse groeperingen en hun Zuidafrikaanse broeders zie ik niet veel actie. Maar kom, hetgeen het is, is het toch. 

    Om terug te keren tot de Zuid-Afrikaanse zanger Joannes Kerkorrel. Weet U wat er van hem is geworden? Hij heeft net als zovelen andere blanken zelfmoord gepleegd. Ik denk niet dat een Vlaamse gazet het bericht heeft gebracht. Dat is niet interessant genoeg. En vooral het strookt niet met de houding van onze progressieve krachten in Vlaanderen. Volgens links was het vroeger slecht in Zuid-Afrika en moet het nu -het kan niet anders- veel beter zijn. En alle berichten die niet stroken met deze opvatting worden gemarginaliseerd of verzwegen. Bijgaand bericht vond ik als randnieuws in een Vlaamse gazet. Indien er tijdens het apartheidsregime een minister was geweest wiens echtgenote zich bezighield met criminele activiteiten, dan was dat zeker voorpaginanieuws geweest...

     


    Ministersvrouw verdacht van cocaïnesmokkel

    De Zuid-Afrikaanse politie heeft de echtgenote van minister Siyabonga Cwele van Staatsveiligheid wegens drugshandel aangehouden. Dat heeft het Openbaar Ministerie in het Afrikaanse land bekendgemaakt.

    Sheryl Cwele wordt ervan verdacht dat zij samen met een Nigeriaan die in december in Zuid-Afrika werd aangehouden, betrokken was bij de invoer van cocaïne in het land. Zij zouden samen jonge blanke vrouwen hebben geworven onder het voorwendsel dat die op korte termijn een baan in het buitenland zouden krijgen. Ook zou Cwele hebben samengewerkt met haar landgenote Tessa Beegte, die in 2008 in Brazilië werd aangehouden en in een gevangenis in Sao Paulo vastzit.

    God
    In een interview met een krant zegt de ministersvrouw onschuldig te zijn. "Ik ben christen, dus ik bid veel. De enige die dit probleem kan oplossen, is God", zegt Cwele. Haar man heeft gezegd dat hij niet van haar praktijken op de hoogte was.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turk is slechts vader van één van zijn tweelingzonen

    Turk papa van slechts één van zijn twee tweelingzonen

    Een Turkse vader heeft een wel heel merkwaardige ontdekking gedaan: hij is slechts de papa van één van zijn twee tweelingzonen.

    De man, die in een echtscheidingsprocedure verwikkeld zit, vermoedde dat zijn vrouw vreemdging en liet daarom een dna-test uitvoeren. Daaruit blijkt nu met 99,9% zekerheid dat slechts één van beide tweelingzonen zijn genen draagt. De andere stamt voort uit een 'slippertje' van de vrouw met een andere man. Die vrijpartij vond plaats net vóór ze door haar familie gedwongen werd om te trouwen met de veiligheidsagent uit Istanboel.

    Het gaat hier niet om tovenarij, maar om een zeer zeldzaam wetenschappelijk verschijnsel dat superfecundatie genoemd wordt. In mensentaal: een dubbele zwangerschap waarbij meerdere eitjes in eenzelfde ovulatieperiode worden bevrucht op verschillende momenten. Bij katten en honden komt dit fenomeen wel vaker voor
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berlusconi doet het weer...

    Berlusconi: "Minder migranten is minder misdaad"

    Minder immigranten betekent automatisch minder misdadigers. Met die woorden heeft de Italiaanse premier Silvio Berlusconi vandaag voor de zoveelste keer een knuppel in het hoenderhok gegooid. Il Cavaliere produceerde zijn oprisping bij de presentatie aan de ministerraad van de "zeer positieve" resultaten van zijn strijd tegen de illegale immigratie.
     
    "Vulgaire uitspraak"
    Koren op de molen voor de belangrijkste oppositiepartij, de Partito Democratico (PD). PD-leider Luigi Bersani zei dat "een regering niet eeuwig op de angsten kan blijven inspelen, zij moet ook weten hoe een land verstandig besturen". Parlementslid Livia Turco (PD), auteur van een immigratiewet, bestempelde Berlusconi's uitspraak als "vulgair". Oppositiepartij Italia dei Valori hekelde de "racistische slogans die een klimaat van intolerantie voeden".

    "Minder Berlusconi is minder misdaad"
    Oog om oog, tand om tand, oordeelde PD-voorzitster Anna Finocchiaro, en zij pakte uit met een alternatieve vergelijking: minder Berlusconi betekent automatisch minder misdaad.
     
    In het eigen rechtse kamp kon ook Kamervoorzitter Gianfranco Fini, die het al een tijdje op de heupen krijgt van de Cavaliere, niet met Berlusconi's jongste uitlatingen lachen. Hij verdedigde het idee van een democratie die open staat voor "nieuwe burgers".
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollands eurocommissaris heeft slechts twee hersencellen

    Sarkozy: "Neelie Kroes heeft slechts twee hersencellen"

    De Franse president Nicolas Sarkozy.

    "Niet meer dan twee hersencellen in haar hoofd". Dat heeft de Franse president Nicolas Sarkozy gezegd over de Nederlandse eurocommissaris Neelie Kroes, volgens het France weekblad Le Canard Enchaîné. Haar liberale partij is ontstemd en wil dat Europees Commissievoorzitter José Manuel Barroso excuses eist van het Elysée.

    Neelie Kroes.
    Neelie Kroes.
    Le Canard Enchaîné meldde woensdag dat Sarkozy tijdens een ministerraad in Parijs fors uitgehaald heeft naar Kroes. Volgens het satirische blad zei de president dat de Nederlandse politica "niet meer dan twee hersencellen in haar hoofd heeft" en blij mag zijn dat er geen straffen staan op stommiteiten.

    Sarkozy zou zich opgewonden hebben omdat Kroes de Franse regering om uitleg heeft verzocht over protectionistische uitspraken van Franse bewindslui met betrekking tot de mogelijke delokalisering van de productie van Renault Clio 4 naar Turkije.

    Excuses eisen
    Het Nederlandse VVD-Europarlementslid Hans van Baalen, een partijgenoot van Kroes, vindt dat Sarkozy de hele Europese Commissie beledigde. "Barroso moet nagaan of dit echt gezegd is, en zo ja, dan moet hij persoonlijk bij Sarkozy excuses eisen".

    Van Baalen wil dat de Nederlandse premier Jan Peter Balkenende de zaak ook aankaart bij de vaste voorzitter van de Europese Raad Herman Van Rompuy, maar die reageerde terughoudend. "U kunt zich voorstellen dat ik het op mijn manier doe, niet via de media", zei Balkenende.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie rijdt opzettelijk hond dood en geeft baasje boete

    Politie rijdt expres hond dood, baasje krijgt 2.500 euro boete

    In Duitsland heeft de politie opzettelijk een hond doodgereden, en vervolgens het baasje van het dier beboet voor de schade aan de politiewagen. De 65-jarige eigenares kreeg een rekening van meer dan 2.500 euro, schrijft de Duitse krant Hamburger Abendblatt.

    Gevaar
    Hond Robby was op oudejaarsavond losgebroken en de straat op gerend. De politie kon naar eigen zeggen het dier niet vangen of neerschieten. Omdat de hond een gevaar vormde voor het verkeer, besloten de agenten hem te overrijden. De vrouw draait nu op voor de reparatiekosten van het voertuig.

    "Wreed verhaal"
    Volgens een woordvoerder van de politie valt er juridisch gezien niets aan te merken op het opleggen van de boete: "Maar uit menselijk oogpunt is het natuurlijk een wreed verhaal." De zaak wordt nog een keer onderzocht. (anp/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is toch aan de hand met de Lijst Dedecker?

    Nog niet zolang geleden gold Jean-Marie Dedecker als de grote durver van de politiek. De man die geen blad voor de mond nam, die rechtuit was, geen doorsnee politieke paling of ook wel een underdog. En zoals het bij een moderne "robin hood" past werd hij natuurlijk door de traditionele partijen uitgespuwd. Op een weinig eervolle manier werd hij door de "open" VLD -What's in the name?- aan de deur gezet. Dedecker startte met een eigen politieke beweging waardoor het Vlaams Belang haar monopolie van zweeppartij leek te verliezen. Even zag het er naar uit dat Dedecker als een Vlaamse Pim Fortuyn het politiek landschap zou inpalmen.

    En toen kwamen de minder mooie kantjes van Dedecker aan het licht. Dedecker zou een paar grote flaters begaan hebben in zijn leven. Hij zou ooit zijn echtgenote publiek geslagen hebben en toen dit in de pers uitlekte verloor hij massaal veel stemmen. Hij maakte ook quasi ogenblikkelijk ruzie met reclameman Wim Schamp, van wie Dedecker vertelde dat hij een grote oplichter was -en hetgeen best zou kunnen- maar opnieuw kwam Dedecker naar voor als een grote ruziemaker. De ene hetze na de andere kwam in de media. En natuurlijk dat de progressieve Vlaamse media een verhaal smaken waaren een rechts politicus minder fraai naar voor komt. En de bevolking die slikt natuurlijk al hetgeen men gratuit verkondigt. Maar is het wel zo gratuit? Er is het spreekwoord: Geen rook zonder vuur. Je kan één keer slecht uit de hoek komen, misschien wel twee keer, maar men kan toch geen ganse krant vullen met onjuistheden. En dan kwam het verhaal van de privé-dedective die op Karel De Gucht werd gezet. Iedereen die De Gucht kent weet dat hij veel heeft van een "Albanese maffiafiguur" -om Ludo Coveliers te citeren- maar niemand heeft Karel De Gucht ooit op een fout kunnen betrappen. De Gucht is zo geslepen dat men pas lang na zijn dood de ware toedracht zal kennen van vele duistere dossiers. Met andere woorden, niemand geraakt verder dan vage insinuaties, ook Jean-Marie Dedecker niet. En dat frustreert natuurlijk de Oostendenaar. In zijn onbezonnen gedrevenheid trachtte Jean-Marie het dan maar met een privé-dedective. Deze privé-dedective moest uitzoeken wie er achter de schandalige verkoop zat van een Gerechtsgebouw. Dat Karel De Gucht niet vies van lucratieve transacties weet iedereen in de Wetstraat. Maar of hij ook hierin betrokken was, kon niet worden aangetoond. En wat meer is. Als gevolg van een zoveelste ruzie in het kamp van Jean-Marie Dedecker geraakte het dedectiverapport bij de VLD. En die maakte natuurlijk gretig gebruik van het gegeven dat Dedecker een privé-dedective had aangesteld die Karel De Gucht moest natrekken. De inhoud ging verloren en de ware toedracht, de duistere vastgoedtransactie, werd evenmin uitgeplozen. Maar sindsdien staat Jean-Marie Dedecker gebrandmerkt bij de publieke opinie als iemand die tever gaat en die er zelfs niet voor terugdeinst zijn politieke tegenstrevers privé aan te pakken.

    Als klap op de vuurpijl mocht de subtopper Bart De Wever meedoen aan het programma "De Slimste Mens" waarin hij door zijn intellect, zijn uitstraling, zijn humor enorm populair werd. Mensen aan de rechter zijde van het politieke landschap voelen momenteel veel meer voor de sympathieke intelligente Bart De Wever dan de ruziemaker Jean-Marie Dedecker die gewoon teveel mist om massa's kiezers te overtuigen. En de media geven ook geen enkele kans aan interessante eloquente figuren als een Anne De Baetselier, ondervoorzitter van de Lijst Dedecker. 

    Er zal veel meer nodig zijn dan een naamverandering om van de Lijst Dedecker alsnog een succesverhaal te maken. Net zoals het VLOTT van Hugo Coveliers, het Liberaal Appel van Ward Beysen vrees ik dat ook dit rechts-liberale project zal sneuvelen en ik vrees dat ook een deel van de partijgenoten zullen opgepuizeld worden door de andere partijen aan de rechterzijde. Mocht ik in de schoenen staan van Jean-Marie dan zou ik nu reeds een kartellijst trachten te vormen met één of meerdere partijen aan de rechterzijde. Want niets is zo slecht dan eerst de verkiezingen te verliezen om dan met hangende pootjes bij een andere partij aan te kloppen.    




    Lijst Dedecker verandert voor 2012 van naam

    BRUSSEL - Jean-Marie Dedecker wil zijn partij binnenkort een nieuwe naam geven. 'Ik wil niet naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 trekken onder de naam Lijst Dedecker', zegt Dedecker.

    'Mijn naam kan niet voor eeuwig en altijd verbonden blijven aan de partij', zo zegt Dedecker donderdag in Het Laatste Nieuws.

    Eén van de belangrijkste opties is een andere invulling te geven aan de afkorting LDD. 'Ik laat op dit ogenblik een marktonderzoek uitvoeren naar de naamsbekendheid van LDD. Een ander bureau heeft mij al een nieuwe naam voorgesteld, maar ik zal vooral op mijn buikgevoel afgaan. De mensen moeten de partij nog altijd kunnen terugvinden op een stembiljet. Als LDD goed bekend is, is er geen reden om niet onder die noemer verder te gaan', zegt Jean-Marie Dedecker.

    Na een rampzalige peiling door Le Soir, volgens dewelke LDD met 5,1 procent amper de kiesdrempel haalt, pleitte ook Jurgen Verstrepen voor een naamsverandering, liefst nog voor de federale verkiezingen van 2011.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leraar geeft leerling een mep

    We leven toch in een raar land. Toen ik kind was, kregen leerlingen geregeld lijfstraffen. Ze moesten gans de les op hun knieën zitten omdat ze iets misdaan hadden. De leerkrachten die zo'n straffen gaven werden dikwijls nog gelauwerd omwille van hun didactische opvattingen. Denken we maar aan meester Van Baeveghem te Dendermonde. Die gaf geregeld een pak slaag en werd nadien benoemd tot directeur van de lagere school. Het was diezelfde Van Baeveghem die in de jaren tachtig een leraar ontsloeg omdat die homofiel was.
     
    De morele waarden zijn op één generatie tijd enorm veranderd. Het is bijna een must geworden om één of meerdere holibi's in uw lerarenkorps te hebben. En leraren die mogen al lang geen lijfstraffen meer geven. We zijn geëvolueerd van een traditioneel-conservatieve gemeenschap naar een soort van soft-progressieve leefwereld, waar alles mag en kan en waar men zeker niet meer mag sanctioneren. In plaats van lijfstraffen moet men nu in dialoog treden met de studenten en ze eventueel een werkstraf geven. Dus "brave" studenten, gooi maar sneeuwballen pardoef in de leraars hun gezicht en je zal nog beloond worden. De wereld op zijn kop dus...






    College buigt zich over straf leraar

    BRUGGE - Geweld ontoelaatbaar, maar ‘leraars vaak uitgedaagd'.

    Het schoolbestuur van het Brugse Sint-Lodewijkscollege buigt zich deze week over de bestraffing van de leraar die een tiener een vuistslag gaf. Directeur Koen Seynaeve van het college: ‘Wij tolereren geen geweld. Het is aan het schoolbestuur om te beslissen of de betrokken 57-jarige leraar gestraft moet worden.'

    De heisa ontstond nadat een filmpje op YouTube verscheen. Seynaeve vindt dat het filmpje een eenzijdig beeld van de schermutseling geeft. De tiener van 15 zou volgens de leraar zelf de eerste slag hebben uitgedeeld, nadat hij sneeuwballen in diens gezicht had gegooid. ‘Eigenlijk stoort het me het meest dat leraars steeds vaker een doelwit worden, van wie sommige jongeren hopen dat ze door het lint gaan, om die beelden dan via het internet te kunnen verspreiden. Om die reden hebben we ons lerarenkorps bij het begin van dit schooljaar gewaarschuwd voor het gebruik van Facebook. Gsm's zijn in onze school verboden. Maar in dit geval gebeurde het na de lessen en buiten de school. Dan hebben wij niets meer te zeggen.'

    De betrokken leerkracht Engels en Nederlands in volgens Seynaeve aangeslagen door de hetze tegen zijn persoon. ‘Hij krijgt steun van collega's en van leerlingen.

    De school slaagde er gisteren in het YouTube-filmpje van het internet te halen. De ouders van de tiener dienen geen klacht in tegen de leraar. Ze vragen een gesprek met de directie.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blank lesbisch koppel krijgt zwarte baby

     

     Blank Nederlands lesbisch koppel krijgt per ongeluk donkere baby.

     



    Nederland: Het zal je maar overkomen! door een administratieve fout van een ziekenhuis in Delfzijl heeft een blank lesbisch koppel een baby gekregen met een donkere huidskleur.

    Nogthans had het koppel gebruik gemaakt van het donorzaad van een blanke vriend, ze waren dan ook erg verbaasd toen het kind geboren werd, dat was in 2002. Het koppel wil nu via de rechter aan de weet komen wie de vader is van het kind.

    Het ziekenhuis erkent dat er een fout is gemaakt en er verkeerd sperma is ingebracht. Het lesbische koppel wil dat hun zoontje weet wie zijn vader is, dat was van in het begin de bedoeling, vandaar de keuze voor een bekende donor. Maar tot op heden is het lesbische koppeltje er niet in geslaagd de werkelijke donor op te sporen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw naar gevangenis wegens luidruchtige seks

    Vrouw naar cel voor luidruchtige seks  

    Een Britse vrouw dreigt in de gevangenis te belanden omdat ze te luidruchtig is tijdens de seks. Dat schrijft de Britse krant Daily Telegraph.

    De 48-jarige Caroline Cartwright produceert tijdens het bedrijven van de liefde met haar echtgenoot Steve zo veel geluid dat de buren en zelfs de postbode er al maanden over klagen.

    Volgens de buren beginnen de vrijpartijen van het luidruchtige koppel iedere dag rond middernacht en duren ze twee tot drie uur. Ze beschrijven het geproduceerde geluid als 'onnatuurlijk' en dachten dat er iemand vermoord werd toen ze de vrouw voor het eerst hoorden schreeuwen.

    De werkloze Cartwright werd hiervoor in het verleden al eens aangeklaagd wegens geluidsoverlast, maar ze heeft haar leven sindsdien niet gebeterd. 'Ik begrijp niet waarom mensen zeggen dat ik stiller moet zijn,' zegt Cartwright. 'Het is toch normaal dat je geluid maakt tijdens het vrijen? Ik houd me nu wat meer in en probeer om zoveel mogelijk overdag seks te hebben zodat ik niemand wakker maak.'

    Volgens de rechter is dit niet voldoende. Ze veroordeelde de luidruchtige vrouw tot acht weken voorwaardelijke celstraf. Als er binnen het jaar opnieuw een gegronde klacht wordt ingediend tegen haar, zal ze effectief naar de gevangenis moeten.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Notaris Janssens geschorst


    Nog niet zolang geleden behoorden de notarissen tot de notabelen van het dorp. De laatste jaren heeft het beroep enorm aan prestige verloren. De reden? De notaris is niet langer de grootverdiener die hij pleegde te zijn. De werkdruk en de verplichtingen zijn enorm toegenomen en de vergoedingen zijn nauwelijks gestegen. Een notaris die wil overleven gaat zich ofwel associëren of moet enorm aan marketing doen. Elke receptie moet een notaris zijn gezicht tonen. Bovendien moet een notaris "el sympathico" spelen. Hij moet durven iets verder te gaan dan zijn collega's. Zo ken ik notarissen die de Wet Breyne omzeilen, andere notarissen gaan zeer ver bij het opmaken van testamenten. Sommige maken valse testamenten of testament bij demente bejaarden en dat allemaal om klanten te winnen. Natuurlijk is en blijft een notaris een openbaar ambtenaar en als die zich leent tot onwettelijke praktijken kan die natuurlijk tegen de lamp lopen.

    Notaris Janssens was enorm populair en had een zeer groot notariaat. Dat steekt natuurlijk in de ogen van de concurrerende notarissen in de regio. Bovendien was zijn levenswandel zo opvallend dat hij de aandacht van iedereen trok. Ik heb hem ooit ontmoet en toen lag hij met zijn voeten op zijn bureau. Zijn secretaresse was blijkbaar zijn vriendin en die mocht in het bijzijn van klanten op zijn schoot plaatsnemen. De laatste jaren gaf hij geregeld een gedrogeerde indruk..Janssens was aan zijn notariaat geraakt door de trouwen met de dochter van de vorige notaris van Sint-Lievens-Houtem. Nadat hij erkend was, liet hij zijn vrouw vallen. Dat leidde natuurlijk tot insinuaties dat hij enkel met bijbedoelingen met het "arme meisje" was getrouwd. De entourage van de oud-notaris luste hem rauw.
     
    Notaris Janssens is geen unicum. Ik ken vele controversiële notarissen. Sommige komen in opspraak, sommigen raken geschorst. Notaris Vanderschot uit Berlare werd naakt aangetroffen langs de autostrade, notaris D'Hollander uit opwijk werd uit zijn ambt gezet wegens onregelmatigheden. Enkele jaren geleden was er het verhaal van een notaris te Oostende die zich had laten oplichten door een bende Nigerianen en geld van zijn klanten was kwijtgespeeld. Ik ben ooit een notaris tegengekomen uit de regio rond Temse die persoonlijk een cheque uitschreef om een klacht te vermijden. Och, Janssens is maar het topje van de ijsberg.




    SINT-LIEVENS-HOUTEM - Notaris Ward Janssens uit Sint-Lievens-Houtem werd in beroep veroordeeld wegens valsheid in geschrifte. Hij is geschorst tot eind deze maand, maar de Federatie van het Belgisch Notariaat heeft intussen een procedure voor definitieve afzetting ingezet.

    Notaris Janssens werd in december 2007 veroordeeld tot een half jaar cel met uitstel en een boete van 500 euro wegens valsheid in geschrifte. Hij ging toen in beroep, maar nu heeft het hof van beroep in Gent het oorspronkelijke vonnis bevestigd.

    Op verzoek van de Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat en de Kamer van Oost-Vlaamse notarissen is hij geschorst uit zijn ambt en de procedure tot definitieve ontzetting uit zijn ambt is ingezet.

    ‘De kans dat we hem hier ooit terugzien, is klein', klonk het gisteren in zijn notariaat aan het Marktplein in Sint-Lievens-Houtem.

    De feiten waarvoor Janssens veroordeeld is, dateren van 2003.

    Op verzoek van een inwoner uit Denderleeuw trok hij toen naar het ziekenhuis om bij een stervende zijn testament te veranderen in het voordeel van zijn cliënt.

    Die opdracht was eerder door een andere notaris geweigerd had omdat de wilsbeschikker niet meer bekwaam werd geacht. Notaris Janssens deed dat wel en nam zijn vriendin mee naar het ziekenhuis als getuige.

    De rechtbank tilde zwaar aan de reeks beroepsfouten en dat deed ook de Federatie van Notarissen.

    ‘De correcte opmaak van een testament is voor notarissen heilig', zegt de woordvoerder van de beroepsvereniging. ‘Niemand van zijn confraters heeft begrip voor dergelijke fouten. Over enkele weken zal de rechtbank beslissen over zijn eventuele definitieve afzetting.'

    ‘Op de werking van het notariaat in Sint-Lievens-Houtem zijn geen opmerkingen', verzekert de federatiewoordvoerder.

    ‘Het werkt momenteel probleemloos voort onder toezicht van een plaatsvervangende notaris (meester Ferdinand Nève uit Wondelgem, nvdr.).'

    De notaris zelf was niet bereikbaar voor commentaar.

    Blitse auto's

    Notaris Janssens is altijd een flamboyant figuur geweest in Sint-Lievens-Houtem. Ooit smeerde hij zijn liefdesleven uit in een TV-reportage van Paul Jambers en hij rolschaatste ooit van Knokke naar Houtem voor een weddenschap. De notaris houdt van dure blitse auto's en is altijd te vinden voor een grap.

    Op de jongste jaarmarkt in Houtem vulde hij nog een officieel waarschuwingsbordje ‘verboden achter de paarden te lopen' aan met de boodschap ‘achter de wijven lopen mag wel'.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (14 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rus eet hond op

    Rus eet hond op

    In de Russische republiek Tsjoevasjië is een man veroordeeld tot een jaar gemeenschapsdienst omdat hij een hond gedood en opgegeten heeft. Dat meldt het persbureau RIA Novosti.

    Boete
    Volgens het openbaar ministerie heeft Yevgeny Varsonofiev (27) zijn slachtoffer - een collie - eerst gestolen, vervolgens afgemaakt en nadien verorberd. Hij werd veroordeeld voor dierenmishandeling. Hij moet ook een boete van omgerekend 235 euro betalen.

    Vijftien katten
    Twee jaar geleden werd in Oekraine een koppel veroordeeld tot 15 maanden cel voor gelijkaardige feiten. Zij hadden ten minste vijftien katten opgegeten.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pornofilm veroorzaakt file

    Pornofilm op reclamescherm veroorzaakt file in Moskou

    Een pornofilm die op een gigantisch scherm in Moskou werd afgespeeld heeft afgelopen nacht rond twaalf uur een file veroorzaakt. De met verstomming geslagen bestuurders stopten immers één voor één aan het scherm om de kronkelende, naakte lichamen te bewonderen.

    De eigenaar van het scherm, dat normaal gebruikt wordt voor het afspelen van reclamefilmpjes, zei tegen persagentschap RIA dat hackers in het computersysteem inbraken en de pornofilm erop lieten afspelen.

    "Ofwel was dit een vandalenstreek, ofwel was het het werk van een rivaliserend bedrijf.", zei Viktor Laptev, Commerciëel directeur van reclamebedrijf Panno.ru.

    Het afbeelden van naakte lichamen op tv is in Rusland verboden, de politie onderzoekt de zaak.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holiday Inn met menselijke bedverwarmers

    Hotelketen verwent je met menselijke bedverwarmers

    Hotelgroep Holiday Inn stelt menselijke bedverwaremrs ter beschikking om haar gasten een goede nachtrust te bezorgen. De wandelende elektrische dekens worden volgens de Telegraph eind deze maand ingeschakeld in hotels in Londen en Manchester. Een droomjob.

    Moeilijk in slaap
    De ideale bedtemperatuur zou volgens experts schommelen tussen 20 en 24 graden Celsius. Als het buiten koud is, duurt het veel te lang vooraleer deze temperatuur bereikt wordt. Gevolg is, dat de hotelgasten moeilijker de slaap vatten.

    Vijf minuten
    De menselijke bedverwarmers kruipen vijf minuten in de bedstee van de gasten die dat wensen. Ze dragen hygiënische slaappakken uit één stuk. De service is gratis.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chirurg verwijdert verkeerd orgaan

    Chirurg verwijdert verkeerde nier

    Een uroloog uit Minneapolis is voor onbepaalde tijd geschorst omdat hij bij een patiënt de verkeerde nier heeft verwijderd. Bij een andere patiënt voerde hij dan weer een biopsie van de pancreas uit in plaats van een nier weg te halen. Dat schrijft The Star Tribune.

    Dokter Erol Uke heeft zijn fout toegegeven voor de Medische Raad van de staat Minnesota. Die Raad moet nu besilissen of de uroloog zijn beroep ooit nog zal mogen uitoefenen. De dwalingen gebeurden tussen maart en juni 2008.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naakte mannen verrassen pizzameisje

    Drie naakte mannen verrassen pizzavrouw

    De pizzavrouw kon haar ogen niet geloven en ze was zo onder de indruk dat ze gewoon vergat om het geld voor de bestelling te incasseren. Toen ze aanbelde met de bestelling deed een poedelnaakte man open.

    Haar verbazing werd nog groter toen ze nog twee naakte mannen zag rondhuppelen, schrijft de krant Ausburger Allegemeine. De vrouw repte zich naar haar pizzeria in Markt Indersdorf en deed haar verhaal. Een mannelijke collega ging dan maar terug naar het adres. Hij belde aan en opnieuw deed een naakte man de deur open. De pizzajongen was niet de onder de indruk en incasseerde het geld voor de bestelling. Blijkbaar had het trio de avond voor hun bestelling hevig gevierd. Toen ze wakker werden, besloten ze om hun dag naakt door te brengen. De pizzavrouw had wel de politie verwittigd en de mannen verklaarden dat ze hetero's waren en dat er verder "niets aan de hand was".
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevangene vast na mislukte ontsnapping

    Politie bevrijdt gevangene met kettingzaag bij vluchtpoging

    Roberto Carrillo kwam ondersteboven vast te zitten in zijn cel.
    Uit de gevangenis proberen te ontsnappen, kan soms tot lachwekkende mislukkingen leiden. Neem nu Roberto Carrillo, die bij zijn ontsnappingspoging bij de jaarwisseling in Mexico letterlijk vast kwam te zitten. Ondersteboven hing hij te bengelen en hij kon enkel nog om hulp schreeuwen. Agenten hoorden zijn hulpkreten en bevrijdden hem uit zijn hachelijke positie om hem vervolgens weer op te sluiten in zijn cel.

    Roberto Carrillo hoopte in 2010 een vrij man te zijn. Hij probeerde het nieuwe jaar goed in zetten en probeerde al op de eerste dag te ontsnappen. De 42-jarige had een gat gemaakt tussen de spijlen van zijn cel en het plafond. Helaas liep die vluchtpoging heel faliekant af en ook het nieuwe jaar zal Carrillo opgesloten moeten doorbrengen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.domme gluurder verraadt zichzelf

    Man die vrouwen wil filmen in paskamer, kiekt enkel zichzelf

    In het Britse Warrington zoekt de politie een gluurder die een camera in een pashokje heeft gehangen. De man wilde daarmee blijkbaar vrouwen filmen terwijl ze kleren pasten, maar was zo onhandig om zelf eerst mooi in beeld te komen.

    De man wilde de kleine camera waarschijnlijk later ophalen, maar het toestel werd ontdekt door een verkoopster. Op het geheugenkaartje stonden alleen twee foto's van de man zelf.

    De politie gaf de beelden, die dateren van december, vrij om de dader op te sporen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verzekeringsmakelaar zonder autoverzekering

    Onverzekerde brokkenpiloot blijkt verzekeringsmakelaar

    De politie van Luik is gisteren tussenbeide moeten komen bij een auto-ongeval nadat de bestuurders het niet eens raakten. De agenten stelden vast dat één van de chauffeurs geen rijbewijs en geldige verzekering had. Klein detai: de 29-jarige man uit Seraing is zelf verzekeringsmakelaar.

    De agenten belden daarop de takeldienst om de onverzekerde auto op te halen. Toen de takelwagen de wagen naderde, vluchtte de man met zijn wagen weg. De man van de takeldienst en een politieagent moesten daarbij de kant induiken voor de aanstormende wagen.

    Enkele tientallen meters verder werd de makelaar al gevat. Hij werd zondag doorverwezen naar het Luikse parket. Daar stond hij al bekend voor verkeersfeiten en slagen en verwondingen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Blog als favoriet !


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Rondvraag / Poll
    Wanneer gaat Martine Tanghe best op pensioen?
    Hoe sneller hoe liever
    Op 65 jaar
    Op 67 jaar
    Nooit
    Bekijk resultaat


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    VRT start zoekprogramma "De DSK van Vlaanderen"
    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Correctioneel veroordeelde Noël Slangen kreeg 6,5 miljoen € voor Lange Wapper!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Bachelor Vastgoed Hogeschool Gent blijkt analfabeet
    Foto

    Foto

    Foto

    Overheid plaatst flitscamera's op circuit Spa-Francorchamps
    Foto

    Onderzoekers unaniem:Programma Peeters & Pichal verhoogt kans zelfdoding
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    EXPERT: "KOEN WOUTERS ZONG ENORM VALS TIJDENS DUET MET KATIE MELUA"
    Waals MR-politicus Serge Kubla nam deel aan seksfuiven
    Foto

    Foto

    LEEGLOOP BELGIE IS BEGONNEN...
    Foto

    Foto

    Nieuws Politics

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    RECORDAANTAL BELGEN VLUCHT NAAR BUITENLAND
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!