Hallo daar!

08-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ietwat teleurstellend

"Singalong Songbook" met Wim Opbrouck.  Een vakman, absoluut, en hij krijgt het publiek mee maar waarom die mooie klassieke nummers in een ander arrangement steken?  Ze worden er niet beter door .  Jammer !  En ik was niet de enige die teleurgesteld was.  Mijn vriendin, Martine, die in de Werf werkt zei dat er zeker 15 mensen vroegtijdig de zaal hebben verlaten ...  Enfin, daarna nog iets gaan drinken in de Klok.  Daar zat een koppel waarvan de man ongelooflijk dronken was.  Zo dronken  dat hij letterlijk niet meer kon rechtstaan!  De taxichauffeur moest hem in de taxi zetten.  Zielig !!!

08-12-2019 om 00:41 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
07-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brief van de dag
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Lezersbrief leraar Frans in Het Nieuwsblad : leerling in het laatste jaar middelbaar heeft een tekort op 3 taalvakken ( waaronder 36% voor Frans ), wordt gedelibereerd en behaalt dus haar diploma Secretariaat- Talen .  Herkenbaar !!!!!  En schiet niet op de klassenraad.  Wel op het beleid dat steeds minder herexamens en/ of C-attesten wil.  Als dan het niveau naar beneden duikelt, tja ...  Om dat te begrijpen heb je toch geen dure werkgroepen of buitenlandse experts nodig ?

De balans is compleet doorgeslagen.  Eer iemand " niet geslaagd " is, moet er één en ander gebeuren !!!  Leraren moeten zich niet alleen verantwoorden voor collega's en directie, maar ook voor ouders en leerlingen zelf die steeds minder een negatieve uitslag aanvaarden.  Zo lang dit niet verandert, zal ons onderwijs blijven slabakken.

07-12-2019 om 11:26 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kersttruien

"Ons mannen" zijn van plan kersttruien te kopen voor het familiefeest op kerstavond.  Nu lees ik dat deze truien bijzonder slecht zijn voor het milieu omdat ze veelal slechts één keer worden gedragen en omdat er meestal acryl inzit ...  Jongens, bezint eer ge begint !

Afbeeldingsresultaat voor kersttruien

07-12-2019 om 11:15 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marieke Vervoort

De ouders van Marieke Vervoort zijn boos omdat The New York Times foto's heeft gepubliceerd van hun dochter op haar sterfbed.  Wat verwacht je als je de pers toelaat foto's te nemen? 

Afbeeldingsresultaat voor ouders marieke vervoort

07-12-2019 om 11:12 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Betalende fietsparkings

Van een slecht signaal gesproken !  Echt onbegrijpelijk, zo'n voorstel !Afbeeldingsresultaat voor betalende fietsparking

07-12-2019 om 11:09 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luxeverzuim
Klik op de afbeelding om de link te volgen

is de afwezigheid van leerlingen vlak voor een vakantie, maar ook - naar het schijnt - bij een verlengd weekend ...  nu ja, officieel kan je dat niet goedkeuren.  Ik spreek nu niet over verlengde weekenden, want dan wordt de dag voordien en de dag erna echt les gegeven.  Maar zo'n laatste schooldag vlak voor kerst-, paas- en grote vakantie is echt een "verloren" dag.  De rapporten zijn klaar, al wat nog blijft is ze af te komen halen.  Tja, dat ouders die wat vroeger op reis willen vertrekken en daardoor een pak minder geld moeten neerleggen dan beslissen om hun kids thuis te laten, daar kan ik echt inkomen.  En wat is dan de oplossing?  Les geven soms?  Ze zullen je zien komen, de leerlingen !!!  Een uitstap?  Moet worden georganiseerd en kost geld.  Bij ons op school organiseerden ze dan oudercontacten voor leerlingen met tekorten.  Ik herhaal, officieel kan ik het niet goedkeuren, en ik heb het zelf ook nooit gedaan, maar enig begrip heb ik wel ...

07-12-2019 om 11:07 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bingedrinken

Blijkbaar zijn er steeds meer 12- 13- jarigen die straalbezopen op Spoed belanden.  Dokters trekken aan de alarmbel, want ze vrezen dat het probleem steeds groter wordt.  Voorstel om de wettelijke leeftijd om alcohol te gebruiken op te trekken tot 16 jaar wordt door Maggie De Block afgewezen.  Nou ja, wat verwacht je van een Open VLD'er?  Erg om zeggen, maar "commerce" is toch nog iets belangrijker dan de volksgezondheid.   Of is er een andere reden misschien?

Dat betekent niet dat ook ouders geen grote verantwoorelijkheid dragen.
Onlangs, op school, in gesprek met een collega kwam het drankgebruik van het liefje van haar zoon ter sprake.  Het meisje is 16 en is regelmatig dronken als ze uitgaan, in die mate dat ze al het bewustzijn heeft verloren.  Ik was echt gechoqueerd toen zij daar niet zo'n drama van maakte.  En de ouders van het meisje blijkbaar evenmin.  Ik kan me niet voorstellen dat mijn dochter en schoonzoon zo laconiek zouden reageren indien één van de dochters zo zou drinken ...  





07-12-2019 om 10:59 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
06-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedtijd

Boek uitgelezen, filmpje gekeken ...  Nog niet echt slaperig, maar het is bijna middernacht ...

Afbeeldingsresultaat voor gif lekker slapen

06-12-2019 om 23:40 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wel uitdelen, maar incasseren ... ho maar !

Trump geneert zich niet om mensen uit te schelden en persoonlijk aan te vallen.  Maar zoals zo vele bullebakken is het andere koek als hij het mikpunt wordt van grapjes.  Dan wordt hij boos en druipt af als een verongelijkte kleuter ... Zielig ventje !!!

Gerelateerde afbeelding

Hoe lang nog ? 

06-12-2019 om 23:37 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coens - Mahdi

Joachim Coens heeft het gehaald en wordt de nieuwe voorzitter van de CD&V.  Maar met meer dan 46% van de stemmen wordt Sammy Mahdi een man om rekening te blijven mee houden.

Afbeeldingsresultaat voor Coens - Mahdi

06-12-2019 om 23:33 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te gek voor woorden

Een banaan, met tape bevestigd aan een muur ... 120 000 dollar voor dit "kunstwerk" ... Wie is hier de grootste "zot": de "artiest" of de koper ?

Afbeeldingsresultaat voor banaan met tape

06-12-2019 om 23:30 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klaar voor het weekend

Onze voetjes zijn weer proper.  Wel worden de benen van ons ma slechter: vochtophoping nu ook in het tweede been.  Ze klaagt niet, maar het is ongetwijfeld pijnlijk .  Ach, ouderdomskwalen ...  wat kan je er aan doen?  Ik ben al blij dat ze zo'n hoge pijndrempel heeft en geen klager is .  

Geen judo vanavond, want dochterlief voelt zich nog altijd niet lekker.  Geen nood, straks een lekker koffietje, een stukje chocola en verder lezen in " De geluksvogel " van Richard Russo.  Een aanrader !!!!!

En een prettig weekend aan allen die dit lezen !

Afbeeldingsresultaat voor gif "weekend"

06-12-2019 om 18:25 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
05-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filters

Nee, geen koffiefilters maar filters in GIMP .  Ben wat aan het foefelen ...  Je kan er uren aan spenderen ( letterlijk ! ) en dan nog geen fractie hebben gezien van wat allemaal mogelijk is!  Heb wel de stommiteit begaan de originele foto te wissen.  Niet dat het zo'n bijzondere of mooie opname was ... Enfin, in bijlage drie bewerkte exemplaren van dochterlief en mezelf

De eerste is geschikt voor één of andere griezelfilm, de tweede is wat "bloemrijk" en de derde doet me denken aan het werk van Andy Warhol







05-12-2019 om 18:01 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump

De Democraten starten de afzettingsprocedure .  Dat het ooit zover komt, weinig waarschijnlijk maar het is goed dat het gebeurt.  Deze man is door en door corrupt en totaal ongeschikt voor zijn taak.  De schade die hij heeft aangericht in eigen land en in de rest van de wereld is immens.  Maar dat kan enkel omdat heel veel Republikeinen toekijken en zwijgen.  Uit angst, uit opportunisme, om andere redenen?  In ieder geval is hun morele verantwoordelijkheid groot.  Deze wereld is onveiliger, racistischer, onmenselijker geworden door een beleid dat de rijken systematisch bevoordeelt, dat minderheden systematisch in een hoek duwt, dat de milieuproblemen blijft ontkennen tegen alle wetenschappelijke gegevens in ...  Het was een kwade dag toen Trump werd verkozen en ik zal heel opgelucht zijn als hij ooit verdwijnt van het politieke toneel ...

Afbeeldingsresultaat voor impeachment donald trump

05-12-2019 om 17:32 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hahaha
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Dat de leesvaardigheid achteruit boert is geen goed nieuws, maar de cartoon is sowieso geestig !

05-12-2019 om 17:24 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bankperikelen

Hab ik jullie al verteld dat het laatste bankkantoor in ons dorp verhuisd is naar de hoofdgemeente?  Niet echt een probleem als je een auto hebt, maar wel degelijk een strop voor wie minder mobiel is .  Ben deze voormiddag de rekening van het verblijf van ons ma in Huize Wispelaere gaan betalen.  Er staat maar één automaat i.p.v. de vroegere twee ...  Drie mensen voor mij, waarvan één "sukkelaar" ...  Het duurde 20 minuten eer ik de verrichting kon uitvoeren.  

En nu las ik ergens dat men erover denkt "negatieve intresten" in te voeren op spaargeld.  Als dat gebeurt, hef ik mijn spaarrekeningen op !!!  Betalen voor mijn eigen centjes?  No way !!!

Jammer dat je echt niet buiten banken kan ...  

05-12-2019 om 14:11 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werf

Deze avond naar een optreden van Xander De Rijcke, zaterdag naar Wim Opbrouck en volgende week donderdag Steven Mahieu ...  En dan efkens pauze tot 8 januari !

Afbeeldingsresultaat voor xander de rycke

Afbeeldingsresultaat voor wim opbrouck

Afbeeldingsresultaat voor steven mahieu

05-12-2019 om 14:02 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Autootje winterklaar

De rekening viel mee!  Mijn rammelbakje is klaar voor de winter en hoeft pas over 10 000 km weer nagekeken te worden.  Tussendoor is er de autokeuring, maar ik verwacht daar geen problemen.  Gebuild en geblutst, maar hij rijdt nog prima.  Nou ja, regelmatig nazicht door een betrouwbare garagist vermijdt heel wat problemen!  En zolang er geen grote kosten aan zijn ...  Mijn volgende en waarschijnlijk laatste auto zal misschien een "automatique" worden.  Mijn metekind raadt me dat aan en zegt dat veel oudere mensen hiervoor kiezen .  Ik kan een auto moeilijk missen, maar er héél veel geld aan geven, nee.  Een kleine wagen want ik rijd haast nooit op de autostrade en verre reizen per auto maak ik evenmin.  Een Fiestaatje, net zoals mijn huidige auto.  Goed genoeg voor mij !!!

Afbeeldingsresultaat voor Ford Fiesta automatic

05-12-2019 om 13:58 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
04-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppige trezebees

Kan zowel een voordeel als een nadeel zijn.  Ik heb die plug-ins uit de map gesmeten en alles opnieuw gedownload, uitgepakt en opnieuw naar de juiste Gimp-map gesleurd.  En het is gelukt !!!!!  Trots op mezelf.  Ook al zegt het spreekwoord dat "eigen stoef stinkt", daar trek ik me lekker niets van aan!  Het feit dat ik geen schrik meer heb van computers en dingen durf uitproberen is één van de grote verdiensten van leraar Marc en van de cursus zelf natuurlijk.  Vroeger durfde ik niets uit schrik dat de computer zou crashen.  Maar je moet al ongelooflijke stommiteiten doen om dat te bewerkstelligen.  Echt blij dat ik dit heb gedaan !!!

Gerelateerde afbeelding

En dat geldt voor iedereen die zijn best doet, met vallen en opstaan !  

04-12-2019 om 21:13 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En ook weer nieuwe kosten

Er scheelt iets met mijn frigo.  Er staat water onderaan, op de bodem ...  Potverdorie !  In de gaten houden !  Het ene na het andere valt hier in duigen ...  Binnenkort Roland eens opbellen, want mijn frigo is ingebouwd en dat is niet zo handig als er iets stuk is.  

04-12-2019 om 19:45 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En nog maar buikgriep

Dochterlief en de kleindochters zijn wel komen eten, maar niet naar de judo gegaan.  Dochterlief en Liselotte voelden zich niet lekker - waarschijnlijk de volgende slachtoffers van buikgriep - en Hanne Lore zag het op haar eentje ook niet zitten.  We zaten hier met ons drieën te rillen, ook al is het 24° ...  Niet normaal !

04-12-2019 om 19:42 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gimp

De oefeningen gingen vlotter dan verwacht.  Maar de installatie van de plug-ins is mislukt.  Ze zitten in de juiste map, maar de helft zit niet in Gimp, en wat er wel in staat werkt niet...  Zal volgende dinsdag mijn laptop meenemen naar de les en Marc zal het oplossen.  

Afbeeldingsresultaat voor leraar informatica

Dan zal ondergetekende héél tevreden zijn !

04-12-2019 om 19:39 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekker !

Hanne Lore is maandag verantwoordelijk voor het dessert in "Komen eten" van haar klas.  Het worden pannenkoeken.  En dat moet geoefend worden.  Wij waren haar proefkonijnen.  Het was superlekker !!!  Proficiat, "chef" !





04-12-2019 om 19:36 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Confronterend

Nog één berichtje en dan oefenen voor GIMP ...  Het is toch raar: je kijkt elke dag in de spiegel en opeens - help ! - merk je pas hoe "oud" je er uitziet.  Rimpels, wallen, dubbele kin ...  Terwijl je in je gedachten nog altijd "jong" bent !!!   Zondag, in Het Oud Gemeentehuis, nam mijn schoonzoon een foto van mij en ik schrok er echt van . Meestal kan ik dar echt wel relativeren; ik ben trouwens nooit "knap" geweest en ik denk dat ouder worden voor mooie mensen moeilijker is dan voor lelijker exemplaren zoals ik.  Maar desalniettemin moest ik toch even slikken ...  Nou ja, er zijn belangrijker dingen in het leven, dat weet ik ook wel, maar dit moest me even van het hart ...

Afbeeldingsresultaat voor ouder worden

Gerelateerde afbeelding

Gerelateerde afbeelding

En blijven lachen !!!  Al is het soms lichtelijk "groen"  

04-12-2019 om 13:09 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maar nog genoeg geld om op café te gaan

Daarstraks naar de slager geweest .  Ben een koffietje gaan drinken in mijn stamcafé " Den Dikken Eik" ...  Jaja, dat kan thuis ook, maar ik gun Conny de klandizie.  Het is belangrijk om de "kleine zelfstandige" te steunen!!!   Min dochter zou zeggen: " Voor ons ma is elk excuus goed " 

Ik maak graag reclame voor Conny omdat ze een toffe dame is die altijd vriendelijk is zonder familiair over te komen.  Een echte "vakvrouw" en daar heb ik bewondering voor !

Afbeeldingsresultaat voor den dikken eik wieze

Conny ( rechts ) in haar "opleidingsperiode".  Links de oude bazin Krista, die nu op pensioen is.

04-12-2019 om 12:20 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.auto
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Net een telefoontje van de garage.  Een van mijn voorbanden is in slechte staat.  Heb dus twee nieuwe banden nodig omdat je niet met één oude en één nieuwe band kan rijden.  Allez vooruit, dat wordt morgen weer een fikse rekening.  

04-12-2019 om 12:14 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onbegrijpelijk en wraakroepend
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Drie Russische vrouwen riskeren 20 jaar cel omdat ze hun vader, die hen al jaren misbruikte en mishandelde hebben gedood.  Geen enkele verzachtende omstandigheid omdat in Rusland huiselijk geweld en seksueel misbruik worden getolereerd als het "binnenshuis" gebeurt.  Onbegrijpelijk !!!  

04-12-2019 om 12:13 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
03-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen." planepoolen "

Deze term zal morgen wel in de krant staan.  Zuhal Demir, verantwoordelijk voor milieubeleid zal "planepoolen" naar de milieuconferentie.  Of, in gewone mensentaal: ze gaat met het vliegtuig .  Die politici toch !  Je kan haar ervan beschuldigen niet echt een ecologisch verantwoord transportmiddel te kiezen, maar qua " taalcreativiteit " krijgt ze van mij 10/10 !  " Je bent geen crimineel omdat je met het vliegtuig gaat", zegt ze.  Natuurlijk niet, maar in haar positie had ze mischien toch beter de trein gekozen.  Kwestie van een statement te maken.  

Afbeeldingsresultaat voor "planepoolen"

03-12-2019 om 21:02 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderwijs

De kwaliteit van ons onderwijs blijft dalen.  Nu ook al op wiskundig vlak.  Tja, ik geef er geen commentaar meer op ...  Maar vroeg of laat zal het beleid toch wel uit de ivoren toren moeten komen en luisteren naar de basis die al jaren zegt wat er allemaal fout loopt ...  Als leraar is het niet meer mijn probleem, maar als moeder van een dochter die leraar is en als oma van twee schoolgaande kinderen baart het mij zorgen, dat spreekt vanzelf .

Afbeeldingsresultaat voor kwaliteit onderwijs België blijft dalen

03-12-2019 om 20:55 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overdenking kerstviering

is klaar !!!  Heb ze deze voormiddag op minder dan een uur getypt.  Ik heb natuurlijk een week tijd gehad om de inhoud wat te laten "sudderen" ...  En ik heb er een goed gevoel over.  Het wordt een toffe viering.  Nu enkel nog de voorbeden.  Maar Kristien werkt graag vlak voor de deadline en heeft nu examens te verbeteren.  Dat komt wel goed, ik heb er alle vertrouwen in.

  

03-12-2019 om 20:51 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zucht ...

De les GIMP viel niet mee vandaag.  Het lag aan mij: nog wat grieperig en ik kon me moeilijk concentreren.  Zal morgen proberen of ik thuis wat kan oefenen.  Heb na de les de auto voor winteronderhoud naar de garage gebracht.  Te voet naar huis.  Slechts 25 minuten, maar het was koud en zelfs nu kan ik me niet verwarmen.  Ik zit hier met een kersenpittenkussentje op mijn schoot, als een echt oud besje !  Ik heb zin in een goede whisky maar aangezien ik probeer geen alcohol te gebruiken tijdens weekdagen ...  Mijn tweede week en niemand denkt dat ik het vol zal houden.  Reden te meer om hun ongelijk te bewijzen!  Niet dat ik een probleem heb maar mijn aantal consumpties , als je ze optelt, tja, het zijn er behoorlijk veel en ik wil ook voor mezelf weten dat ik het niet nodig heb.  

03-12-2019 om 20:47 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
02-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen." De twaalf "

Eén van de series die ik volg.  Deze avond naar de aflevering van gisteren gekeken.  Ben echt benieuwd of Frie nu echt die moord(en) heeft gepleegd en hoe het de juryleden verder zal vergaan ...  Goed geacteerd, vind ik !  Puik werk van eigen bodem.  Hopelijk komt dat met al die besparingen niet al te veel op de helling te staan.  Er zijn al méér dan genoeg debiele Amerikaanse reeksen of herhalingen van god weet wat uit de oude doos ...

Afbeeldingsresultaat voor "De twaalf"

02-12-2019 om 22:17 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel Lelièvre

kompaan van Marc dutroux in alle stilte op vrije voeten ...  De ouders van de slachtoffers reageren zowel gelaten als verbitterd ...  Wie heeft daar geen begrip voor?

Afbeeldingsresultaat voor Michel Lelièvre vrij

02-12-2019 om 22:05 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bye bye, Unesco

Aalst houdt de eer aan zichzelf en het Carnaval is vanaf nu geen werelderfgoed meer.  En een of andere actrice komt niet naar een praatprogramma omdat ze niet naast de burgemeester van Aalst wil zitten.  Of hoe wat in feite een "bagatel" is wordt opgeblazen en totaal escaleert ...  Met dank aan enkele "politiek correctelingen " en de media die hier gretig op inspeelden ...  Het zal de carnavalisten worst wezen !!!  En in februari, ik voorspel het: massa's haakneuzen, keppeltjes en semitische caricaturen in de stoet en op de straat ...  Zo zijn de Aalstenaars gewoon !!!

Afbeeldingsresultaat voor aalst carnaval

En hier nog maar eens de wagen waarmee alles is begonnen ...

02-12-2019 om 22:02 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters

na een zoveelste ongeval ...  Volgens haar advocaat kan ze zich wegens een hersenschudding niets meer herinneren .  Ach, het gaat van kwaad tot erger met die dame.  En ondertussen toch al 42 of 43?  toch tijd om wat stabieler in het leven te staan?  " Het zijn sterke benen ... " zegt het spreekwoord ...

Afbeeldingsresultaat voor tanja dexters ongeval

02-12-2019 om 21:56 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ergernis

Dat de Belgische dames die ons land hebben verlaten om voor IS te gaan strijden of hun partner te volgen die dat deed ...  dat die wettelijk het recht hebben om terug te keren naar ons land en hier hun straf uit te zitten, daar ben ik niet gelukkig om maar ik kan het begrijpen.  Dat hun advocaten van hen " zielige slachtoffers " wil maken, dat gaat me te ver.  Deze vrouwen hebben willens en wetens gekozen voor IS en wisten verdomd goed waar dit regime voor stond en staat .  Dat we ons medelijden maar sparen voor de slachtoffers van dit verwerpelijk regime!  

Afbeeldingsresultaat voor Is vrouwen weer in België

Wel heb ik medelijden met de onschuldige kinderen die door hun ouders werden meegesleept in dit onzalig avontuur en daar allicht trauma's aan overhouden die ze misschien de rest van hun leven zullen meedragen

02-12-2019 om 15:28 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bib

Mijn boeken moesten vandaag binnen.  Vanaf nu kan je in Utopis geen tickets meer afdrukken, enkel eentje dat je per mail wordt toegestuurd.  Heb er wel begrip voor, spaart veel papier uit ...  Heb dus geen ticket afgeprint maar in mijn agenda genoteerd wanneer de nieuw ontleende boeken moeten worden binnengeleverd.

Afbeeldingsresultaat voor gif "boeken"

Ja, ik ben een "leesbeest", altijd al geweest !  Heb altijd een boek binnen handbereik.  En ook al lees ik wat minder dan vroeger, een minimum van 1 à 2 per week is voor mij heel normaal...

02-12-2019 om 15:21 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buikgriepje

Voelde me deze morgen wat beter maar nu - het is 15 u - weer koortsig en mijn ingewanden doen raar.  Ga straks de was van ons ma brengen maar tijdens het avondeten, want ik wil haar niet besmetten .  Tegelijk haar kamer wat versieren: een kerstnapje, een kerstboompje en een stalletje ...  Kwestie van wat stemming te creëeren.  En nee, niet nieuw gekocht, spullen die ik al jaren heb !!!

Afbeeldingsresultaat voor kerststalletje

De bronafbeelding bekijken

Afbeeldingsresultaat voor napje kerstmotief

02-12-2019 om 15:17 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen." Consumptievirus "

Past bij mijn gevoelens over "Black Friday" en andere toestanden ...  Paus Franciscus waarschuwt voor wat hij " het consumptievirus" noemt.  Een zeer besmettelijk iets dat vooral  tijdens de eindejaarsperiode opduikt en miljoenen slachtoffers maakt.  Kopen, kopen, kopen ...  vaak spullen die we niet echt nodig hebben en achteraf ook zelden of nooit zullen gebruiken ...  

Afbeeldingsresultaat voor paus Franciscus en het consumptie virus

Afbeeldingsresultaat voor paus Franciscus en het consumptie virus

02-12-2019 om 15:11 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Inhoud blog
  • knipoog
  • ouder dan ooit
  • Objectief
  • de boekskes
  • Belastingen
  • de tering naar de nering
  • makkelijk opgelost
  • Schone Schijn
  • Nachtvorst
  • 6,2 milkoen euro

    Startpagina !

    Categorieën

    Inhoud blog
  • knipoog
  • ouder dan ooit
  • Objectief
  • de boekskes
  • Belastingen
  • de tering naar de nering
  • makkelijk opgelost
  • Schone Schijn
  • Nachtvorst
  • 6,2 milkoen euro
  • Typisch!
  • Okra Aalst
  • Middelheim
  • Spaarpotje
  • Tatoeages
  • Amai!
  • Piet
  • Geflitst
  • winterse toestanden
  • Koopverslaving
  • onwetend
  • de zoveelste
  • Zinkgat
  • Alain Remue
  • Sweet 16!
  • Geen kinderen
  • Onder controle
  • Niet heilig
  • Protocol
  • Oersaai!
  • Leve de frietjes!
  • Kennis van het Nederlands
  • Gewoon mogen sterven
  • Een schande?
  • Uitgemolken
  • Jan Modaal versus politici
  • Gelukje
  • Verstandig?
  • Alcoholvrij
  • Marco Borsato
  • Verbondenheid
  • Voetbal, een feest
  • Abortus
  • Slechts één schoen
  • Nee, bedankt
  • Schaamteloos
  • Kritisch
  • Welke provider?
  • Conner
  • Boerenverstand

    Inhoud blog
  • knipoog
  • ouder dan ooit
  • Objectief
  • de boekskes
  • Belastingen
  • de tering naar de nering
  • makkelijk opgelost
  • Schone Schijn
  • Nachtvorst
  • 6,2 milkoen euro
  • Typisch!
  • Okra Aalst
  • Middelheim
  • Spaarpotje
  • Tatoeages
  • Amai!
  • Piet
  • Geflitst
  • winterse toestanden
  • Koopverslaving
  • onwetend
  • de zoveelste
  • Zinkgat
  • Alain Remue
  • Sweet 16!
  • Geen kinderen
  • Onder controle
  • Niet heilig
  • Protocol
  • Oersaai!
  • Leve de frietjes!
  • Kennis van het Nederlands
  • Gewoon mogen sterven
  • Een schande?
  • Uitgemolken
  • Jan Modaal versus politici
  • Gelukje
  • Verstandig?
  • Alcoholvrij
  • Marco Borsato
  • Verbondenheid
  • Voetbal, een feest
  • Abortus
  • Slechts één schoen
  • Nee, bedankt
  • Schaamteloos
  • Kritisch
  • Welke provider?
  • Conner
  • Boerenverstand
  • Diaken
  • Esprit
  • De Mouterij
  • 10 jaar cel
  • Niet zo evident
  • Onzeker brengt op
  • Verkeerde plaats, verkeerde moment
  • Naar de uitgang geduwd
  • Onbegrip
  • Uitgeblutst
  • veilig voor vrouwen
  • Respect
  • Berouw
  • Luie zondag
  • Laat haar gerust!
  • Schitterend kampioen
  • Kleine dingen
  • Geen bezoek!
  • Parijs- Roubaix
  • 19°
  • Tiktok
  • Drastische knipbeurt
  • 16°
  • 10 000 euro
  • "Moeten"
  • Kleine dingen
  • "Gelogen"
  • een moderne Nelson Mandela
  • Yes!!!
  • Lotte Kopecky
  • PS
  • 18°
  • Soort zoekt soort
  • The White Lotus
  • Legally Blonde
  • Rechts versus Links
  • Kurt Cobain
  • Geen hulp
  • Geen ongelukkige vergissing
  • Rosacea
  • Bubbels
  • Schaamlippen
  • Fictie
  • Mijn huis, mijn regels
  • Ouders
  • Miljardair
  • 117 euro
  • Dommerik
  • Pesterijen
  • Ergernis
  • In shock
  • Ook tragisch
  • Schuldigen
  • Tja...
  • Betere vooruitzichten!
  • En ondertussen ...
  • Hoopgevend
  • Groot gelijk!
  • "Dupe"
  • Mazenzele
  • Waardige winnaar
  • Duitsland
  • Paasweer
  • "Schapen"
  • Niet het nodige verstand
  • Voorspelbaar
  • Chemo
  • Regen
  • "dirtdigger"
  • Walgelijk
  • Jeugdigheid
  • Degelijke informatie
  • Leve Duitsland!
  • Politieke spelletjes
  • Hebzucht
  • dat belooft!
  • Belachelijke vraag
  • Politieke druk
  • wantrouwig
  • Paasrapport
  • Anoniem
  • Eveneens terecht!
  • Terecht!
  • "Uit de Kerk gezet"
  • Protest heeft geloond
  • Held
  • Ach ...
  • Verdacht
  • Wapengekte
  • hahaha
  • Rechtsstaat
  • Walgelijk
  • De Lijn
  • "Varkens"
  • Niet mijn Vlaanderen!
  • Huiszoeking
  • Stemplicht, stemrecht
  • Sensatiezucht
  • Bedankt, Agnes!
  • Alle begrip
  • Waarom?
  • Paniekvoetbal?
  • oogperikelen
  • Pannenkoeken
  • Ver van mijn bed
  • Goede Week
  • Commercieel
  • "nakende" excuses
  • Beledigend
  • Walgelijk
  • Wij zijn Europa
  • Childfocus
  • Asbest
  • Politici
  • Doktersconsult
  • The gilded age
  • Groeien en Bloeien
  • De Planckaerts
  • Verrassing
  • "Verdachten"
  • dat belooft!
  • Waarom?
  • Dubbel!
  • Hovenier
  • Hovenier
  • Briefjes van 5 euro
  • Eufemisme
  • En morgen ...
  • Neos Aalst
  • Stage
  • Ziekjes
  • Europapa
  • Een man van de vrede
  • Bankroet door de liefde
  • Oef!
  • Verjaardag
  • 53!
  • Onbegrijpelijk
  • Brand
  • Niet akkoord
  • Siesta
  • Geen medelijden
  • Evident bis
  • Evident
  • Vrijwillig
  • Timothée Chalamet
  • Zoals verwacht
  • Goede Vrijdag
  • Menswaardig einde
  • Wraakroepend


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!