NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Hallo daar!

29-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een prachtmeid!

Naar aanleiding van "Prinsjesdag" werden nieuwe foto's van Willem-Alexander en zijn gezin gepubliceerd.  Sommmige "twitteraars" vonden het nodig om commentaar te geven op kroonprinses Amalia.  Ze zou té dik en niet elegant genoeg zijn?!  SCHAAM JULLIE om een 14-jarige zo aan te vallen!  Hoe laf en laag moet je zijn ... Prinses of niet, een beetje fijngevoeligheid a.u.b.!  Niet iedereen heeft maatje 38 en dat is totaal ok!!!

Er mankeert helemaal niets aan Amalia; het is een prachtmeid!

Afbeeldingsresultaten voor prinses amalia te dik

29-04-2018 om 16:48 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.regen, regen, regen...

Wat een strop voor de vele communicanten die waarschijnlijk van een iets zonniger dag hebben gedroomd.  Toch een dikke proficiat aan alle jongens en meisjes die vandaag hun communie doen 

Gisteravond met Betty - compagnon uit de cursus informatica - uit eten gegaan.  Het was reuzegezellig!  Was laat thuis en vanmorgen "pikte" het wel want de verpleegster die ons moeder komt wassen is er al rond half 8.

Had ik al verteld dat mijn moeder bij mij woont?  Ze wordt in juli 89 en is - behalve slecht te been - nog relatief gezond.  Ze gaat 3 dagen per week naar de dagzorg en is voor de rest bij mij. 

Een rusthuis ziet ze niet echt zitten, en zolang ze mobiel blijft... 

Ik ben dankbaar voor diensten zoals het wit-gele kruis waardoor dit mogelijk blijft en voor de grote letter-boeken in de bib.  Want ons moeder verslindt boeken omdat ze- behalve helpen met de afwas - niet veel meer kan doen.

Gelukkig krijgt ze veel bezoek want we wonen in een buurt waar de mensen nog zomaar even komen binnenwippen voor een babbeltje en een kopje koffie.

En we doen regelmatig een terrasje of gaan iets eten, want dat vindt ze leuk.  Niet vandaag natuurlijk.  Te slecht weer!  Hopelijk valt het voorspelde onweer wat mee want hoe ouder ik word, hoe meer schrik ik daar van heb!

Vanavond komen de kids logeren want zij maken de brug morgen en de mama en papa niet.  

Enfin, nog een prettige zondag iedereen die dit leest.  Hou jullie taai!!! 

 

29-04-2018 om 08:20 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
28-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R.I.P. Alfie

Alfie is gestorven.  Amper 23 maanden jong, na diverse beroertes en - volgens artsen - onomkeerbare hersenschade; inzet van een juridisch dispuut tussen het ziekenhuis dat de beademing wou stopzetten en de ouders die dit absoluut niet wilden.  Zelfs de paus bemoeide zich met de zaak en stelde dat alleen God beslist over het levenseinde.  Ik leef mee met de ouders van Alfie.  Het moet vreselijk zijn een kind te verliezen.  Ik leef mee met Alfie zelf, arme stakker die maar zo kort heeft mogen leven en veel te veel heeft moeten lijden.  Maar ik begrijp ook de artsen die - geconfronteerd met een onomkeerbare situatie - een in hun ogen logische beslissing nemen.  Ik denk dat niemand licht oordeelt over het leven van een medemens, zeker niet als het over een kind gaat.  Waar ik moeite mee heb is dat ( excuseer) gelul over "de wil van God" en "de natuur laten beslissen"... Als je de natuur wil laten beslissen, dan moeten we terug naar de oertijd, beste mensen!  Wat mij betreft, ik ben zeker niet van plan onnodig te lijden als ik het kan vermijden.  En de enige die zeggenschap zou moeten hebben over MIJN leven, dat ben IKZELF en niemand anders!!! Laat iedereen toch voor zichzelf beslissen!  Toen ik verleden jaar darmkanker kreeg heb ik meteen een negatieve wilsbeschikking in orde gemaakt ( dit document is te verkrijgen in de apotheek ) en laten regristreren op het gemeentehuis.  Ik geloof niet in lijden ter meerdere eer en glorie van.. Ik wil liefst op een waardige manier afscheid nemen van dit leven.  En het geeft mij gemoedsrust te weten dat ik het nodige heb gedaan om dit mogelijk te maken. 

28-04-2018 om 14:12 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A propos

de kids hebben hun gele gordel behaald 

Afbeeldingsresultaat voor gif applaus

Dikke proficiat!!!

28-04-2018 om 11:44 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor alle betweters

Net gelezen in de weekendversie van "Het Nieuwsblad"

Een gedichtje van "Mus"

"Zo mooi is de aarzeling

de zekerheid geveld

de waarheid in het midden

het oordeel uitgesteld.

Bespaar ons de dwazen

die alles al weten

en standvastig in hun gelijk

onze kostbare tijd verdeden.

Nee, het leven

is niet wit of zwart

maar onbestemd en twijfelachtig

dus verkeer ik voor mijn part

in dubio tot mijn tachtig."

Mooi toch?  Maar wie vastzit in "het eigen groot gelijk" zal dit schoentje waarschijnlijk niet aantrekken 

28-04-2018 om 11:41 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettig weekend!

ook al wordt het regenachtig... geniet ervan!

Afbeeldingsresultaten voor prettig weekend wensen

28-04-2018 om 08:25 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
27-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op naar geel!

De kleindochters ( 10 en bijna 12 ) hebben straks examen!  In de jucoclub "Kohoro Kwai".  Ze zijn lid vanaf vorig jaar september en hopen nu hun gele gordel te halen.  Spannend!  Ze moeten een aantal worpen uitvoeren terwijl de groep toekijkt en supportert.  Judo is echt een toffe sport en ze doen het heel graag.  De mama ( mijn dochter ) heeft haar gele gordel al een tijdje geleden behaald.  Succes Hanne Lore en Liselotte!  Ik duim voor jullie! 

27-04-2018 om 15:44 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keep smiling

En nog een goede raad van "tante Annie" : relativeer en probeer positief in het leven te staan.  Positieve mensen zijn gelukkiger mensen! 

Afbeeldingsresultaat voor gif

27-04-2018 om 12:54 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eenzaamheid

is blijkbaar een groeiend probleem, en niet enkel bij ouderen!  Ook jonge mensen voelen zich steeds vaker geïsoleerd.  En dat in een tijd waarin "in contact staan" toch een gegeven is waar je niet naast kan kijken... Misschien is dat wel het probleem?  Geen enkele computer, smartphone, digitale dit of dat kan "lijfelijk contact" vervangen.  Ik vind dat hele virtuele gebeuren ook leuk, maar als ik kan kiezen tussen facebook en een terrasje, dan weet ik het wel!!!  Geef mij maar een ouderwetse "koffieklets" met een lekker "pateeken" i.p.v. uren naar een of ander scherm te turen.  Facebook en co waarop haast iedereen zich gelukkiger voordoet dan hij in werkelijkheid is en waarop het leven een reeks feestjes en toffe gebeurtenissen lijkt is geen realistisch beeld... maar helaas spiegelen héél veel mensen zich aan dat waanbeeld en daardoor gaan ze zich ongelukkig en gefrustreerd voelen over hun eigen "banale" leven. Een oplossing hiervoor,heb ik ook niet , tenzij de goede raad om de vrienden die je hebt te waarderen en wat moeite te doen om vriendschappen te onderhouden, want uiteindelijk, als je in nood bent, zijn het niet je virtuele vrienden waar je hulp zal aan vragen!  

27-04-2018 om 12:49 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
26-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe buren

Net een uitnodiging gekregen voor de eerste communie-receptie van het dochtertje van onze kersverse buren.  Sympathiek!  Volgende zondag dus: 29 april.  De weersvoorspelling is niet echt schitterend, maar het wordt vast gezellig!  Kenneth en Lieselot zijn een aanwinst voor de buurt , dat weet ik nu al!  Niet dat wij voortdurend bij elkaar op schoot zitten, maar we hebben nog een "ouderwetse" buurt, waar mensen elkaar "goedendag" zeggen en waar je in geval van nood kunt rekenen op elkaar.  En ik denk dat dit jong gezin zich hier wel vlug thuis zal voelen! Wij doen ons best om het hier zo leuk mogelijk te maken... want zeg nu zelf, dat maakt het leven toch een stuk aangenamer!  

26-04-2018 om 21:14 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderboerderijen slaan alarm

Met kippen gooien, geitjes met stenen bekogelen, cavia's vertrappelen... het is blijkbaar een groeiend probleem in kinderboerderijen.  Nu zijn kinderen- vooral op heel jonge leeftijd- niet of weinig empathisch maar het is aan ons, volwassenen, om hen te leren dat dit soort wangedrag echt niet kan!  Nou ja, als je ziet hoeveel dieren in asielen worden gedumpt, achtergelaten worden aan de kant van de weg, mishandeld worden door hun baasjes... dan kan je alleen maar vaststellen dat het veel volwassenen ook ontbreekt aan fundamenteel respect voor anderen schepselen gods.   Dat je niet van dieren houdt en ze niet in huis wilt, alle begrip, maar ze verwaarlozen en/ of pijnigen... dat gaat er bij mij niet in en dat maakt me ook héél kwaad!!! 

Afbeeldingsresultaat voor geitjes

26-04-2018 om 10:51 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
25-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foei, Mevrouw de Minister!

Sofie heeft cannabisolie nodig, maar die is in ons land onwettig. Maggie De Block suggereert dat Sofie en haar ouders dan maar moeten verhuizen naar een land waar ze die olie wél kan krijgen. FOEI!!!  En als het uw kind/ kleinkind/ familielid was?  Deze reactie is een minister ( en dan nog wel dokter van opleiding! ) ONWAARDIG!  In ons land wordt zoveel "gefoefeld" ... maar voor een ziek kind zou dat niet kunnen? 

25-04-2018 om 19:26 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omgekeerde wereld!

Hier word ik triest én opstandig van!  Joden in Duitsland krijgen de raad hun keppeltje te bedekkken omdat er een groeiende agressie is vanwege moslimvluchtelingen.  Je ontvlucht je thuisland omdat je er niet meer veilig bent en dan ga je de veiligheid van anderen in gevaar brengen?  dat noem ik "de omgekeerde wereld"!!!  1000 maal "NEE"!!!

25-04-2018 om 07:45 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met gelijke munt

Las net een artikeltje over een Amerikaanse toeriste in Dublin die een man die haar in het achterwerk kneep een flinke slag in het gezicht gaf.  Heb ik zelf ook ooit eens gedaan!  Prima, meiske!!!  Het wordt hoog tijd dat sommige hardleerse exemplaren van het mannelijk geslacht eens met gelijke munt worden betaald en leren dat er vrouwen zijn die reageren en niet geschokt in een hoekje kruipen of doen alsof er niets is gebeurd!

Afbeeldingsresultaat voor strijdbare vrouw

25-04-2018 om 07:41 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
24-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuws- gierigheid: een deugd!

"Once you stop learning, you start dying" ( Einstein )

Héél waar: ook al ben ik op pensioen, ik wil blijven bijleren, blijven evolueren... want dat houdt je jong!  vandaag- in de les informatica- ging het over "facebook"; ik heb weer heel wat bijgeleerd!  En we hebben een afspeellijst gemaakt in "spotify".  Leuk!  Misschien val ik in herhaling maar ik vind gepensioneerd zijn ongelooflijk tof, ondanks de gezondheidsperikelen.  Ik heb heel graag les gegeven en was een beetje bang van "het zwarte gat" maar de dagen zijn gewoon té kort!!!  Ik prijs me gelukkig!!!

Afbeeldingsresultaat voor einstein 

24-04-2018 om 17:01 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hyprocisie

ook hier gaat het over minderjarigen die uiterst kwetsbaar zijn

24-04-2018 om 07:38 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
23-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie had dat gedacht?

Ik sta in de top 200 van de blogs op deze site ( n° 198 ) en zit al aan 342 bezoekers!!!  Apetrots, of vinden jullie dat een beetje onnozel?  Kan mij lekker niet schelen   Ik amuseer me ermee   Wie had dat ooit gedacht?  Ik met mijn schrik voor computers!!!  Pas op, ik ben nog altijd een sukkel hoor, maar niet te vergelijken met 2 jaar geleden.  Dank zij de cursus informatica ( en een speciale vermelding voor onze leraar Marc!!! ) ben ik die angst en aversie totaal kwijt.  Ik probeer mijn overburen ( Jef en Hilde ) te overtuigen om zich ook een PC aan te schaffen, maar tot nu toe tevergeefs.  Jammer, want ik zou het best zien zitten hen wegwijs te maken in de wondere wereld van het net 

Het is wel een beetje verslavend... vroeger konden er dagen over gaan eer ik mijn mails bekeek en nu is dat toch wel dagelijks, soms meerdere keren per dag.  Ik zou mijn computer niet graag missen.  Maar ja, dat is met veel dingen het geval: wat je eenmaal gewend bent...

Enfin, het zonnetje schijnt, de tuin wenkt en ik ga met een goed boek ( "Jouw perfecte jaar" - Charlotte Lucas ) wat buiten zitten.  Tot schrijfs! 

23-04-2018 om 12:50 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede buren!

Had daarnet een vriendin op bezoek die ongelooflijk mottige buren heeft.  Voor een bagatel krijgt ze de politie aan de deur... Ik prijs me gelukkig toffe buren te hebben waar je altijd beroep kan op doen.  Anderzijds ben ik ook  een goede buurvrouw!

Voor Hilde en Jef speel ik chauffeur want ze hebben (om gezonheidsredenen) zelf geen wagen meer.  Als Luc en Elise op reis gaan of eens een weekendje weg neem ik de post binnen en giet hun plantjes.  En voor Michel en Sonja aanvaard ik postpakketjes omdat ze overdag uit werken zijn.

Wat is het toch aangenaam om een goede verstandhouding te hebben!!!  Het leven is toch véél te kort om elkaar "den duvel aan te doen"!

Ik zou het echt erg vinden en stresserend om voortdurend en om onnozelheden ruzie te maken... 

23-04-2018 om 12:36 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!

Lies en Lieve zijn getrouwd geraakt!  Lies is 77, Lieve bijna 60... op liefde staat geen leeftijd!  Dikke proficiat, dames, en doe er nog maar een flink aantal jaren bij!!!

Afbeeldingsresultaten voor hart

23-04-2018 om 08:17 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dank u!

Zoals elke morgen komt de verpleegster van de wit-gele kruis om ons moeder ( bijna 89 ) te wassen.  Prachtig toch dat zo oude mensen langer thuis kunnen blijven!!!

Afbeeldingsresultaten voor wit- gele kruis

23-04-2018 om 08:01 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


Archief per week
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  Inhoud blog
 • Ongelooflijk!
 • "Per ongeluk" in stukken gesneden!?
 • Niet-stemmers
 • Amai!
 • Nog een politiek agendapunt!
 • Bezint eer ge begint
 • Blijven hopen op zacht weer
 • Escalatie van geweld
 • De teerling is geworpen
 • het zal je maar overkomen!

  Startpagina !

  Categorieën

  Inhoud blog
 • Ongelooflijk!
 • "Per ongeluk" in stukken gesneden!?
 • Niet-stemmers
 • Amai!
 • Nog een politiek agendapunt!
 • Bezint eer ge begint
 • Blijven hopen op zacht weer
 • Escalatie van geweld
 • De teerling is geworpen
 • het zal je maar overkomen!
 • een koopje!?
 • 15 uur
 • Begrafenis Kristof
 • Stinkende beerput
 • Alweer kosten!
 • slecht getimed
 • Postbode: knelpuntberoep
 • Voetbalschandaal
 • Moe!!!
 • Al genoeg gestraft!?
 • Nu pas efkes zitten
 • Eindelijk erkenning
 • "Niet schieten"
 • Pfft
 • ik vind dit niet kunnen!
 • Politieke moord?
 • Naar huis met enkelband
 • Respect
 • Fijne zondag toegewenst
 • gebuisd!
 • Montserrat Caballé en Walter Capiau
 • Verdriet
 • Hoe lief is dat!
 • En nog zo'n mafkees
 • Slecht mens!
 • "Helena"
 • Waar verkiezingen al niet goed voor zijn
 • Opletten!
 • Ronselen van volmachten
 • Vroeg of laat haalt het verleden je in
 • Braaf zijn of...!
 • Een deftig pensioen op een deftige leeftijd
 • "Liefde"?
 • Baanbrekend
 • Pfff...
 • Slechte nacht
 • Dat is ook weer gefikst!
 • Een monument
 • Wees wantrouwig!
 • Onszelf eens kritisch bekijken

  Inhoud blog
 • Ongelooflijk!
 • "Per ongeluk" in stukken gesneden!?
 • Niet-stemmers
 • Amai!
 • Nog een politiek agendapunt!
 • Bezint eer ge begint
 • Blijven hopen op zacht weer
 • Escalatie van geweld
 • De teerling is geworpen
 • het zal je maar overkomen!
 • een koopje!?
 • 15 uur
 • Begrafenis Kristof
 • Stinkende beerput
 • Alweer kosten!
 • slecht getimed
 • Postbode: knelpuntberoep
 • Voetbalschandaal
 • Moe!!!
 • Al genoeg gestraft!?
 • Nu pas efkes zitten
 • Eindelijk erkenning
 • "Niet schieten"
 • Pfft
 • ik vind dit niet kunnen!
 • Politieke moord?
 • Naar huis met enkelband
 • Respect
 • Fijne zondag toegewenst
 • gebuisd!
 • Montserrat Caballé en Walter Capiau
 • Verdriet
 • Hoe lief is dat!
 • En nog zo'n mafkees
 • Slecht mens!
 • "Helena"
 • Waar verkiezingen al niet goed voor zijn
 • Opletten!
 • Ronselen van volmachten
 • Vroeg of laat haalt het verleden je in
 • Braaf zijn of...!
 • Een deftig pensioen op een deftige leeftijd
 • "Liefde"?
 • Baanbrekend
 • Pfff...
 • Slechte nacht
 • Dat is ook weer gefikst!
 • Een monument
 • Wees wantrouwig!
 • Onszelf eens kritisch bekijken
 • Discriminatie op basis van leeftijd
 • vruchtbare dag
 • op zijn 38° werelkampioen
 • Vingerafdrukken op identiteitskaart
 • Blij met de aankoop
 • Wie liegt? Wie spreekt de waarheid?
 • "Hij is beter dan ik!"
 • Dure electriciteit
 • Zomaar!
 • 3/5
 • Aanzetten tot racisme?
 • Energie!
 • leve de "oude dag"!
 • Doen!!!
 • Stoefers zijn ook mensen
 • Vrije meningsuiting?
 • Koop online bij Belgische bedrijven
 • Geen ellenlange wachtlijsten meert
 • Gemengde gevoelens
 • Straks naar Oostende
 • Slecht signaal
 • Het leven kan hard zijn
 • Wil ik zien!
 • Wat is het probleem?
 • N° 1 bestverkopende boeken non-fictie
 • Is dit een Belgenmop?
 • Badpak waarmee je niet kunt zwemmen!?
 • Getuigen van Jehova
 • Té ijverig is ook niet goed
 • Wat een verschil met gisteren
 • Tragisch!
 • Voorzitster Vlaams Belang Dendermonde neemt ontslag
 • Ietwat relativeren alstublieft!
 • Amai!
 • garnalen spotgoedkoop
 • Beweging
 • Waarom laten ze zo'n oud mens niet met rust?
 • Niet aanvaardbaar!
 • Last Days
 • En zou hij ondanks dit alles toch benoemd raken?
 • Bert en Ernie zijn een koppel
 • En wiens fout zal het nu weer zijn?
 • En het ging weer mis!
 • Alweer Stijn De Paepe
 • Zomer- of wintertijd?
 • We slapen méér dan 40 jaar geleden
 • Tuinier, waar blijf je?
 • Bobbejaanland gesloten
 • 20% korting
 • En wat eten we vandaag?
 • De geschiedenis herschreven
 • Autoloze zondag
 • Een afspraak is een afspraak!?
 • Dialecten
 • Vele kleintjes maken één groot
 • Wat ruikt het toch lekker!
 • Sluiting parkings snelweg
 • Leve de Vlaamse klassiekers!
 • Tanja, wat doe je nu?
 • Gered!
 • Het leven wordt wat duurder
 • Solidariteit
 • Europa versus Orban
 • Richard
 • "Ten Oorlog"
 • Die Laurent toch!
 • Al flink gewerkt!
 • Helicopterouders
 • billy-billy
 • 28 september
 • vanaf november in de zalen
 • Hoe is het toch mogelijk (vervolg )
 • Hoe is het toch mogelijk?
 • Halftijds op pensioen
 • Die files!!!
 • Prettige zondag!
 • Nog even over de politie
 • 't Zal toch niet waar zijn zeker!?
 • het gat in de begroting
 • Niet meer kamperen aan de schoolpoort
 • Ik stop op tijd
 • Blij naar school te kunnen gaan
 • Alles staat klaar!
 • Oef!
 • Om te lachen!
 • Stijn Everaert
 • Dit verwacht je niet in een dorp
 • Mooi gebaar!
 • Dégoutant!
 • Te weinig beweging
 • Schild en Vriend
 • onvoorstelbaar!
 • Verkiezingen bij ons
 • Stunt van Nike
 • Vaste benoeming
 • Eerste les Gimp achter de rug
 • Is het biechtgeheim altijd heilig?
 • Guido Belcanto
 • ALARM!!!
 • Ook een minderheid heeft rechten
 • Kinderen opsluiten kan niet. Punt!
 • Duterte in Israël
 • Rustig aan
 • We blijven proberen!
 • Vorige keer lukt het!!!
 • Oei!
 • En dit is ze dan
 • zondagsritje
 • Begrafenis John McCain
 • Last days
 • de tweets van Francken
 • Dure service-flats
 • vervolg
 • Geld uit eigen zak
 • Casa del Mundo
 • Katuit en Het Ros
 • Propere toiletten graag!
 • Ecologisch begraven
 • Goed zo!
 • Postnatale depressie
 • dochter is tevreden!
 • Wie trapt hier in?
 • Actie Edeka
 • Een "fris kopken"
 • Familiedrama
 • Zeldzaam
 • Succes voor Groen
 • Mij verwondert dat niet echt
 • Als het echt niet anders kan
 • Wij worden steeds ouder
 • Gelukt!
 • Heb het eindelijk gevonden!!!
 • Wat een dag!
 • @No Sprinkles
 • Je hele leven komedie spelen
 • discriminerend, stigmatiserend
 • "Tenminste houdbaar tot..."
 • Gevaarlijk verkeer
 • Selectieve verontwaardiging
 • De paus in Ierland ( vervolg )
 • Je weet waar je naartoe gaat!?
 • Belgen zijn dik, dom, hebben geen bestaansreden
 • Zot zijn doet soms héél erg zeer!
 • Het leven is breekbaar en kort
 • Wat vliegt de tijd
 • En sterkte aan Joske!
 • Proficiat, Hannelore
 • R.I.P. John McCain
 • Update salon
 • Nog maar eens kitsch


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!