NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Hallo daar!

29-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een prachtmeid!

Naar aanleiding van "Prinsjesdag" werden nieuwe foto's van Willem-Alexander en zijn gezin gepubliceerd.  Sommmige "twitteraars" vonden het nodig om commentaar te geven op kroonprinses Amalia.  Ze zou té dik en niet elegant genoeg zijn?!  SCHAAM JULLIE om een 14-jarige zo aan te vallen!  Hoe laf en laag moet je zijn ... Prinses of niet, een beetje fijngevoeligheid a.u.b.!  Niet iedereen heeft maatje 38 en dat is totaal ok!!!

Er mankeert helemaal niets aan Amalia; het is een prachtmeid!

Afbeeldingsresultaten voor prinses amalia te dik

29-04-2018 om 16:48 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.regen, regen, regen...

Wat een strop voor de vele communicanten die waarschijnlijk van een iets zonniger dag hebben gedroomd.  Toch een dikke proficiat aan alle jongens en meisjes die vandaag hun communie doen 

Gisteravond met Betty - compagnon uit de cursus informatica - uit eten gegaan.  Het was reuzegezellig!  Was laat thuis en vanmorgen "pikte" het wel want de verpleegster die ons moeder komt wassen is er al rond half 8.

Had ik al verteld dat mijn moeder bij mij woont?  Ze wordt in juli 89 en is - behalve slecht te been - nog relatief gezond.  Ze gaat 3 dagen per week naar de dagzorg en is voor de rest bij mij. 

Een rusthuis ziet ze niet echt zitten, en zolang ze mobiel blijft... 

Ik ben dankbaar voor diensten zoals het wit-gele kruis waardoor dit mogelijk blijft en voor de grote letter-boeken in de bib.  Want ons moeder verslindt boeken omdat ze- behalve helpen met de afwas - niet veel meer kan doen.

Gelukkig krijgt ze veel bezoek want we wonen in een buurt waar de mensen nog zomaar even komen binnenwippen voor een babbeltje en een kopje koffie.

En we doen regelmatig een terrasje of gaan iets eten, want dat vindt ze leuk.  Niet vandaag natuurlijk.  Te slecht weer!  Hopelijk valt het voorspelde onweer wat mee want hoe ouder ik word, hoe meer schrik ik daar van heb!

Vanavond komen de kids logeren want zij maken de brug morgen en de mama en papa niet.  

Enfin, nog een prettige zondag iedereen die dit leest.  Hou jullie taai!!! 

 

29-04-2018 om 08:20 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
28-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R.I.P. Alfie

Alfie is gestorven.  Amper 23 maanden jong, na diverse beroertes en - volgens artsen - onomkeerbare hersenschade; inzet van een juridisch dispuut tussen het ziekenhuis dat de beademing wou stopzetten en de ouders die dit absoluut niet wilden.  Zelfs de paus bemoeide zich met de zaak en stelde dat alleen God beslist over het levenseinde.  Ik leef mee met de ouders van Alfie.  Het moet vreselijk zijn een kind te verliezen.  Ik leef mee met Alfie zelf, arme stakker die maar zo kort heeft mogen leven en veel te veel heeft moeten lijden.  Maar ik begrijp ook de artsen die - geconfronteerd met een onomkeerbare situatie - een in hun ogen logische beslissing nemen.  Ik denk dat niemand licht oordeelt over het leven van een medemens, zeker niet als het over een kind gaat.  Waar ik moeite mee heb is dat ( excuseer) gelul over "de wil van God" en "de natuur laten beslissen"... Als je de natuur wil laten beslissen, dan moeten we terug naar de oertijd, beste mensen!  Wat mij betreft, ik ben zeker niet van plan onnodig te lijden als ik het kan vermijden.  En de enige die zeggenschap zou moeten hebben over MIJN leven, dat ben IKZELF en niemand anders!!! Laat iedereen toch voor zichzelf beslissen!  Toen ik verleden jaar darmkanker kreeg heb ik meteen een negatieve wilsbeschikking in orde gemaakt ( dit document is te verkrijgen in de apotheek ) en laten regristreren op het gemeentehuis.  Ik geloof niet in lijden ter meerdere eer en glorie van.. Ik wil liefst op een waardige manier afscheid nemen van dit leven.  En het geeft mij gemoedsrust te weten dat ik het nodige heb gedaan om dit mogelijk te maken. 

28-04-2018 om 14:12 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A propos

de kids hebben hun gele gordel behaald 

Afbeeldingsresultaat voor gif applaus

Dikke proficiat!!!

28-04-2018 om 11:44 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor alle betweters

Net gelezen in de weekendversie van "Het Nieuwsblad"

Een gedichtje van "Mus"

"Zo mooi is de aarzeling

de zekerheid geveld

de waarheid in het midden

het oordeel uitgesteld.

Bespaar ons de dwazen

die alles al weten

en standvastig in hun gelijk

onze kostbare tijd verdeden.

Nee, het leven

is niet wit of zwart

maar onbestemd en twijfelachtig

dus verkeer ik voor mijn part

in dubio tot mijn tachtig."

Mooi toch?  Maar wie vastzit in "het eigen groot gelijk" zal dit schoentje waarschijnlijk niet aantrekken 

28-04-2018 om 11:41 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettig weekend!

ook al wordt het regenachtig... geniet ervan!

Afbeeldingsresultaten voor prettig weekend wensen

28-04-2018 om 08:25 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
27-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op naar geel!

De kleindochters ( 10 en bijna 12 ) hebben straks examen!  In de jucoclub "Kohoro Kwai".  Ze zijn lid vanaf vorig jaar september en hopen nu hun gele gordel te halen.  Spannend!  Ze moeten een aantal worpen uitvoeren terwijl de groep toekijkt en supportert.  Judo is echt een toffe sport en ze doen het heel graag.  De mama ( mijn dochter ) heeft haar gele gordel al een tijdje geleden behaald.  Succes Hanne Lore en Liselotte!  Ik duim voor jullie! 

27-04-2018 om 15:44 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keep smiling

En nog een goede raad van "tante Annie" : relativeer en probeer positief in het leven te staan.  Positieve mensen zijn gelukkiger mensen! 

Afbeeldingsresultaat voor gif

27-04-2018 om 12:54 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eenzaamheid

is blijkbaar een groeiend probleem, en niet enkel bij ouderen!  Ook jonge mensen voelen zich steeds vaker geïsoleerd.  En dat in een tijd waarin "in contact staan" toch een gegeven is waar je niet naast kan kijken... Misschien is dat wel het probleem?  Geen enkele computer, smartphone, digitale dit of dat kan "lijfelijk contact" vervangen.  Ik vind dat hele virtuele gebeuren ook leuk, maar als ik kan kiezen tussen facebook en een terrasje, dan weet ik het wel!!!  Geef mij maar een ouderwetse "koffieklets" met een lekker "pateeken" i.p.v. uren naar een of ander scherm te turen.  Facebook en co waarop haast iedereen zich gelukkiger voordoet dan hij in werkelijkheid is en waarop het leven een reeks feestjes en toffe gebeurtenissen lijkt is geen realistisch beeld... maar helaas spiegelen héél veel mensen zich aan dat waanbeeld en daardoor gaan ze zich ongelukkig en gefrustreerd voelen over hun eigen "banale" leven. Een oplossing hiervoor,heb ik ook niet , tenzij de goede raad om de vrienden die je hebt te waarderen en wat moeite te doen om vriendschappen te onderhouden, want uiteindelijk, als je in nood bent, zijn het niet je virtuele vrienden waar je hulp zal aan vragen!  

27-04-2018 om 12:49 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
26-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe buren

Net een uitnodiging gekregen voor de eerste communie-receptie van het dochtertje van onze kersverse buren.  Sympathiek!  Volgende zondag dus: 29 april.  De weersvoorspelling is niet echt schitterend, maar het wordt vast gezellig!  Kenneth en Lieselot zijn een aanwinst voor de buurt , dat weet ik nu al!  Niet dat wij voortdurend bij elkaar op schoot zitten, maar we hebben nog een "ouderwetse" buurt, waar mensen elkaar "goedendag" zeggen en waar je in geval van nood kunt rekenen op elkaar.  En ik denk dat dit jong gezin zich hier wel vlug thuis zal voelen! Wij doen ons best om het hier zo leuk mogelijk te maken... want zeg nu zelf, dat maakt het leven toch een stuk aangenamer!  

26-04-2018 om 21:14 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderboerderijen slaan alarm

Met kippen gooien, geitjes met stenen bekogelen, cavia's vertrappelen... het is blijkbaar een groeiend probleem in kinderboerderijen.  Nu zijn kinderen- vooral op heel jonge leeftijd- niet of weinig empathisch maar het is aan ons, volwassenen, om hen te leren dat dit soort wangedrag echt niet kan!  Nou ja, als je ziet hoeveel dieren in asielen worden gedumpt, achtergelaten worden aan de kant van de weg, mishandeld worden door hun baasjes... dan kan je alleen maar vaststellen dat het veel volwassenen ook ontbreekt aan fundamenteel respect voor anderen schepselen gods.   Dat je niet van dieren houdt en ze niet in huis wilt, alle begrip, maar ze verwaarlozen en/ of pijnigen... dat gaat er bij mij niet in en dat maakt me ook héél kwaad!!! 

Afbeeldingsresultaat voor geitjes

26-04-2018 om 10:51 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
25-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foei, Mevrouw de Minister!

Sofie heeft cannabisolie nodig, maar die is in ons land onwettig. Maggie De Block suggereert dat Sofie en haar ouders dan maar moeten verhuizen naar een land waar ze die olie wél kan krijgen. FOEI!!!  En als het uw kind/ kleinkind/ familielid was?  Deze reactie is een minister ( en dan nog wel dokter van opleiding! ) ONWAARDIG!  In ons land wordt zoveel "gefoefeld" ... maar voor een ziek kind zou dat niet kunnen? 

25-04-2018 om 19:26 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omgekeerde wereld!

Hier word ik triest én opstandig van!  Joden in Duitsland krijgen de raad hun keppeltje te bedekkken omdat er een groeiende agressie is vanwege moslimvluchtelingen.  Je ontvlucht je thuisland omdat je er niet meer veilig bent en dan ga je de veiligheid van anderen in gevaar brengen?  dat noem ik "de omgekeerde wereld"!!!  1000 maal "NEE"!!!

25-04-2018 om 07:45 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met gelijke munt

Las net een artikeltje over een Amerikaanse toeriste in Dublin die een man die haar in het achterwerk kneep een flinke slag in het gezicht gaf.  Heb ik zelf ook ooit eens gedaan!  Prima, meiske!!!  Het wordt hoog tijd dat sommige hardleerse exemplaren van het mannelijk geslacht eens met gelijke munt worden betaald en leren dat er vrouwen zijn die reageren en niet geschokt in een hoekje kruipen of doen alsof er niets is gebeurd!

Afbeeldingsresultaat voor strijdbare vrouw

25-04-2018 om 07:41 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
24-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuws- gierigheid: een deugd!

"Once you stop learning, you start dying" ( Einstein )

Héél waar: ook al ben ik op pensioen, ik wil blijven bijleren, blijven evolueren... want dat houdt je jong!  vandaag- in de les informatica- ging het over "facebook"; ik heb weer heel wat bijgeleerd!  En we hebben een afspeellijst gemaakt in "spotify".  Leuk!  Misschien val ik in herhaling maar ik vind gepensioneerd zijn ongelooflijk tof, ondanks de gezondheidsperikelen.  Ik heb heel graag les gegeven en was een beetje bang van "het zwarte gat" maar de dagen zijn gewoon té kort!!!  Ik prijs me gelukkig!!!

Afbeeldingsresultaat voor einstein 

24-04-2018 om 17:01 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hyprocisie

ook hier gaat het over minderjarigen die uiterst kwetsbaar zijn

24-04-2018 om 07:38 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
23-04-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie had dat gedacht?

Ik sta in de top 200 van de blogs op deze site ( n° 198 ) en zit al aan 342 bezoekers!!!  Apetrots, of vinden jullie dat een beetje onnozel?  Kan mij lekker niet schelen   Ik amuseer me ermee   Wie had dat ooit gedacht?  Ik met mijn schrik voor computers!!!  Pas op, ik ben nog altijd een sukkel hoor, maar niet te vergelijken met 2 jaar geleden.  Dank zij de cursus informatica ( en een speciale vermelding voor onze leraar Marc!!! ) ben ik die angst en aversie totaal kwijt.  Ik probeer mijn overburen ( Jef en Hilde ) te overtuigen om zich ook een PC aan te schaffen, maar tot nu toe tevergeefs.  Jammer, want ik zou het best zien zitten hen wegwijs te maken in de wondere wereld van het net 

Het is wel een beetje verslavend... vroeger konden er dagen over gaan eer ik mijn mails bekeek en nu is dat toch wel dagelijks, soms meerdere keren per dag.  Ik zou mijn computer niet graag missen.  Maar ja, dat is met veel dingen het geval: wat je eenmaal gewend bent...

Enfin, het zonnetje schijnt, de tuin wenkt en ik ga met een goed boek ( "Jouw perfecte jaar" - Charlotte Lucas ) wat buiten zitten.  Tot schrijfs! 

23-04-2018 om 12:50 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede buren!

Had daarnet een vriendin op bezoek die ongelooflijk mottige buren heeft.  Voor een bagatel krijgt ze de politie aan de deur... Ik prijs me gelukkig toffe buren te hebben waar je altijd beroep kan op doen.  Anderzijds ben ik ook  een goede buurvrouw!

Voor Hilde en Jef speel ik chauffeur want ze hebben (om gezonheidsredenen) zelf geen wagen meer.  Als Luc en Elise op reis gaan of eens een weekendje weg neem ik de post binnen en giet hun plantjes.  En voor Michel en Sonja aanvaard ik postpakketjes omdat ze overdag uit werken zijn.

Wat is het toch aangenaam om een goede verstandhouding te hebben!!!  Het leven is toch véél te kort om elkaar "den duvel aan te doen"!

Ik zou het echt erg vinden en stresserend om voortdurend en om onnozelheden ruzie te maken... 

23-04-2018 om 12:36 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!

Lies en Lieve zijn getrouwd geraakt!  Lies is 77, Lieve bijna 60... op liefde staat geen leeftijd!  Dikke proficiat, dames, en doe er nog maar een flink aantal jaren bij!!!

Afbeeldingsresultaten voor hart

23-04-2018 om 08:17 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dank u!

Zoals elke morgen komt de verpleegster van de wit-gele kruis om ons moeder ( bijna 89 ) te wassen.  Prachtig toch dat zo oude mensen langer thuis kunnen blijven!!!

Afbeeldingsresultaten voor wit- gele kruis

23-04-2018 om 08:01 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


Archief per week
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  Inhoud blog
 • Adieu, wespen!
 • Zo'n kleinigheid en toch...
 • Waart mensen zich toch mee bemoeien
 • Ongelooflijk!
 • Er is een tijd voor alles, en alles op zijn tijd
 • Soms doet die blog toch raar!
 • PatiŽnt niet geholpen in Aalsterse ziekenhuizen
 • Geen wonder dat daar geen steun voor is!
 • Yo, prof!
 • Je bent jong en je wil wat

  Startpagina !

  Categorieën

  Inhoud blog
 • Adieu, wespen!
 • Zo'n kleinigheid en toch...
 • Waart mensen zich toch mee bemoeien
 • Ongelooflijk!
 • Er is een tijd voor alles, en alles op zijn tijd
 • Soms doet die blog toch raar!
 • PatiŽnt niet geholpen in Aalsterse ziekenhuizen
 • Geen wonder dat daar geen steun voor is!
 • Yo, prof!
 • Je bent jong en je wil wat
 • 2 werelden ontmoeten elkaar
 • Onze Stijn kan het zo goed zeggen
 • Genua
 • Kofi Annan
 • Goesting is koop
 • Geen excuus meer
 • Moet dit echt?
 • Verboden voor kinderen na 17 u
 • Kohoro Kwai
 • Klaar voor de winter
 • Niets is nog gratis...
 • Alarm! Wespen!
 • Komt hij of komt hij niet?
 • Eigen volk eerst
 • Bravo, Oostende!
 • Amai zeg!
 • 't is de schuld van de chemo
 • Ik dacht dat ik "slimmer" was
 • R.I.P. Aretha Franklin
 • Terug naar school
 • Op dieet gaan verboden
 • Uitmesten, die handel!
 • Nog maar eens commentaar op ouders
 • AllergieŽn
 • Wolven en schapen door Stijn De Paepe
 • Ons moeder is minder tevreden
 • Leonard Cohen
 • 15 augustus
 • Drama in Genua
 • ik ben een loser!
 • Hoop
 • en nog eens jebron
 • Start werkjaar
 • Erdogan
 • Gelachen!
 • Dolgedraaid, maar waarom?
 • Naar Costa Rica
 • Hopmonument
 • Na 17 dagen...
 • Tť veel Spanjaarden

  Inhoud blog
 • Adieu, wespen!
 • Zo'n kleinigheid en toch...
 • Waart mensen zich toch mee bemoeien
 • Ongelooflijk!
 • Er is een tijd voor alles, en alles op zijn tijd
 • Soms doet die blog toch raar!
 • PatiŽnt niet geholpen in Aalsterse ziekenhuizen
 • Geen wonder dat daar geen steun voor is!
 • Yo, prof!
 • Je bent jong en je wil wat
 • 2 werelden ontmoeten elkaar
 • Onze Stijn kan het zo goed zeggen
 • Genua
 • Kofi Annan
 • Goesting is koop
 • Geen excuus meer
 • Moet dit echt?
 • Verboden voor kinderen na 17 u
 • Kohoro Kwai
 • Klaar voor de winter
 • Niets is nog gratis...
 • Alarm! Wespen!
 • Komt hij of komt hij niet?
 • Eigen volk eerst
 • Bravo, Oostende!
 • Amai zeg!
 • 't is de schuld van de chemo
 • Ik dacht dat ik "slimmer" was
 • R.I.P. Aretha Franklin
 • Terug naar school
 • Op dieet gaan verboden
 • Uitmesten, die handel!
 • Nog maar eens commentaar op ouders
 • AllergieŽn
 • Wolven en schapen door Stijn De Paepe
 • Ons moeder is minder tevreden
 • Leonard Cohen
 • 15 augustus
 • Drama in Genua
 • ik ben een loser!
 • Hoop
 • en nog eens jebron
 • Start werkjaar
 • Erdogan
 • Gelachen!
 • Dolgedraaid, maar waarom?
 • Naar Costa Rica
 • Hopmonument
 • Na 17 dagen...
 • Tť veel Spanjaarden
 • FinanciŽle aderlating mťt glimlach
 • Tof!
 • En nog medailles!
 • Nog maar eens proficiat
 • Wat een luxe
 • Proficiat, Simonneken
 • Fijne Zondag!
 • Opnieuw atletiek
 • Gay Pride Antwerpen
 • Plopsaland
 • Oei!
 • Niet overdrijven hť!
 • Space Force
 • Humor
 • Wel consequent zijn HßM!
 • De trein... geduld is een mooie deugd
 • Wat een luxe!
 • Overstromingen in Zuid-Frankrijk
 • Atletiek op Canvas
 • Dodentocht Bornem
 • Hup, hup, hup Nafi!
 • Jongens toch!
 • propere voetjes
 • grappig of shockerend?
 • Eindelijk thuis!
 • Aalsterse perikelen
 • Benieuwd of het helpt!
 • Die vervelende vliegen!
 • Bankperikelen
 • Privacy: een begrip uit het verleden!?
 • Dure energie
 • Proficiat, Moksken en Tandloos
 • Vuilnismannen weer aan de slag
 • Ai!!!
 • Hospitalisatieverzekering
 • Zilver!
 • Bravo Courtois!
 • Gent stinkt
 • Fantastische reactie!
 • Leve "De Rechtbank"!
 • Geen gevoel voor humor
 • Amper 37
 • Eindelijk wat verkoeling
 • Ik heb het lastig!
 • Alweer onverdraagzaamheid
 • Blote kaartjes
 • Fatale burenruzie
 • Vrijspraak voor de dood
 • Niet meer welkom bij de scouts
 • Flink geoefend
 • Bravo Nina!
 • Hilde
 • Nog 783 km te gaan!
 • Rare beslissing!
 • Zijn ze de enigen?
 • Rusland is weer onschuldig zeker?
 • Lees de Bijbel!
 • Op weg naar huis
 • Nog warmer!
 • Gierige miljonairs
 • Ongelooflijk!
 • Neem stalking ernstig!
 • Maar in 2022 wordt het aangepakt! Geen paniek!
 • Agressie, agressie, agressie
 • Geen kinderen
 • Tof initiatief!
 • Hoeveel vrouwen heeft hij dan wel?
 • Safe zone op festivals
 • Zou ik ook kunnen gebruiken!
 • Toppie!
 • Laffer dan laf!
 • Vluchtmisdrijf
 • Te belachelijk voor woorden
 • Sneu voor het milieu
 • Van je familie moet je het hebben
 • Wablieft?
 • 62.500 euro
 • De Brexit: komt ie er of komt ie er niet?
 • Premier Michel
 • Smartphones zijn ergerlijk
 • Een flop...
 • Bakken en braden
 • geen ziektedagen opsparen meer voor ambtenaren
 • Hoe een klein land inderdaad klein kan zijn
 • Te warm!
 • Trump-ster vernield
 • Google- ,perikelen
 • Straf van God
 • Boycot Ryanair!
 • Op weg naar een dictatuur
 • Triest!
 • Verbod om te scheiden
 • En daar ging het weer mis!
 • Truuken van de foor!
 • Water op Mars
 • Dit is geen "fake news"
 • Is dat dan geen "socialisme"?
 • Hij zit weer proper!
 • Gevaarlijk protest
 • Om dringend aan te pakken!
 • Dit geloof je toch niet!
 • Pedofiel opgepakt in Frankrijk
 • Wij mogen nog van geluk spreken
 • typisch Belgisch
 • La douce France
 • Blij met een dode mus
 • Mijn nederige excuses
 • Meer agressie
 • ls je 89 le,tes
 • Niet te geloven
 • Tomorrowland
 • Die Laurent toch!
 • Wat een tractatie!
 • Een vrouw naar mijn hart
 • Heidi
 • Een goed excuus om op te ruimen
 • geld...
 • Hoge nood
 • Wablieft!?
 • Een voorbeeld!
 • Kevin De Bruyne laat regering van HaÔti vallen
 • Adieu rosse muntjes!
 • (Bijna) drama in Blankenberge
 • Hoe is het mogelijk?
 • Wat een soap!
 • Dolfijnen in de Noordzee
 • Ontroerend
 • Niet nodig voor 65-plussers!?
 • heelhuids teruggevonden
 • En hij gaat maar verder...
 • will you still need me, will you still feed me
 • Zalig, die regen!
 • Luie dag achter de rug
 • Foei!
 • Trump- Poetin
 • het was onvergetelijk!
 • Toch een prachtprestatie!
 • Mijn hart breekt
 • Wie zijn gat verbrandt...
 • Leve de underdog!
 • Veel begint met gezondheid
 • Matteo Simoni als Marco Pantani
 • Lomperik
 • Nieuwe eindtermen goedgekeurd
 • Niet altijd even links!
 • Geen feestdagen in schoolbrochure
 • gezellig!
 • Wat een monarch lijden kan
 • vervolg
 • Wie trapt hier nog in?


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!