Hallo daar!

21-10-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen aprilgrap!

Op 1 april van dit jaar heb ik mijn eerste berichtje op deze blog gezet.  Geleerd in de les "Social Media".  De meesten van de cursus hebben al lang afgehaakt of zijn er niet eens aan begonnen maar ik vind het echt leuk!  Blogs, Twitter, Facebook... vroeger had ik er totaal geen interesse voor, ook weinig tijd maar als gepensioneerde leef je toch in een ietwat rustiger tempo.  Niet dat ik uren voor de computer zit, maar een uurtje ben je zo kwijt.  Bedankt aan iedereen die de moeite doet mijn berichtjes te lezen!!!  

Afbeeldingsresultaat voor gif dank u

21-10-2018 om 15:09 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuw referendum?

700 000 demonstranten om een nieuw referendum over de Brexit te eisen.  Als signaal kan dat tellen.  Maar heeft de politiek er oren naar?  Het wordt steeds duidelijker dat - als de Brexit doorgaat- niemand eigenlijk de gevolgen kan overzien.  Mijn neef Walter die al jaren in Engeland woont en werkt zegt dat de ongerustheid groot is, zowel bij de Britten als bij de expats.  Ben heel benieuwd of May nog een uitweg vindt...

Afbeeldingsresultaat voor britten protesteren tegen brexit  

21-10-2018 om 14:57 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een goede engelbewaarder

Er is een gasontploffing geweest in het chalet van Paul en Annemie in Middelkerke.  Veel stoffelijke schade maar zij hebben nog geen schrammetje!  Ongelooflijk veel geluk gehad!  Annemie was nog danig onder de  indruk daarstraks, begrijpelijk.  Doet je wel even stilstaan bij de broosheid van ons bestaan. 

Afbeeldingsresultaat voor leven 

21-10-2018 om 12:06 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veiligheid eerst

Voor alle duidelijkheid: ik ben te voet naar huis gekomen deze morgen.  Mijn wagentje staat nog aan de feestzaal.  Was ongetwijfeld positief ( in meerdere opzichten )

Afbeeldingsresultaat voor positief zijn

21-10-2018 om 07:43 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben nog wat moe

Gisteravond Guido Belcanto aan het werk gezien.  "De zoete smaak van de zonde" is een soort musical over het leven van deze toch wel unieke figuur.  En daarna afgezakt naar het pensioenfeest van buurman Luc.  Was pas om 3 u thuis en moest om 7u opstaan want de verpleegster komt rond half 8 ons ma wassen.  Ik voel me niet echt florissant!   Waar is de tijd toen we nog ongestraft een hele nacht konden doorfuiven?  Dit wordt voor de rest een luie zondag!!!

Afbeeldingsresultaat voor gif luiheid

Nou ja, ons ma gaat deze voormiddag naar een gezellig samenzijn, georganiseerd door Samana en ik ga naar jebron.  Maar deze namiddag: PLATTE RUST!!!  

21-10-2018 om 07:40 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
19-10-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er ging iets verkeerd!

En dan maar klagen dat het niveau daalt!  Ik ben dus allerminst gelukkig met de optie dat binnen het vrij onderwijs extra Engels zou gegeven worden ten koste van (alweer!) een uur Frans.  En dat in een land waar de kennis van de tweede landstaal toch een enorme troef blijft en waar men vaststelt dat juist die kennis abominabel is bij zowel studenten als volwassenen.  Geen goed signaal en eigenlijk een DOMME keuze!!!  Maar enfin, wie ben ik?  Een simpele oud-leraar.  De heren en dames van de Guimardstraat weten het natuurlijk véél beter dan het plebs op de werkvloer... 

Afbeeldingsresultaat voor onderwijs Frans

19-10-2018 om 09:20 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet goed bezig!

Ik heb het grootste deel van mijn actieve loopbaan Frans gegeven in de afdeling Kantoor.  In een 5° jaar kregen ze toen 4 u Frans en 2u Franse Handelscorrespondentie.  Naar het einde van mijn loopbaan toe was dat gehalveerd tot 3 u Frans, en binnen die 3 u moest je de correspondentie inbouwen.  Hallo?  en dan maar klagen d

19-10-2018 om 09:13 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
18-10-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewone mensen betalen het gelag

Net naar een programma gekeken over de gevolgen van de bankencrisis 10 jaar geleden.  Onder andere in Ierland.  Op papier er weer bovenop maar ik zag een ouder koppel dat voor € 135 000 een huis kocht in een verkaveling die nooit is afgewerkt en totaal verloederd is.  Waarde van hun huis momenteel: € 50 000.  Die mensen zitten a.h.w. gevangen, kunnen nergens anders heen.  En een man van 39 die werkt in Dublin maar daar zelfs geen kamer kan huren en noodgedwongen weer bij zijn moeder is gaan wonen.  En jonge mensen die wel een job hebben gevonden, maar met korte contracten en zonder pensioenrechten op te bouwen...  Gewone mensen die de prijs betalen voor financieel wanbeleid en ongebreidelde hebzucht.  

En zal het nooit meer gebeuren?  Heeft de financiële sector zijn lesje geleerd?  Ik ben daar- helaas- niet zeker van!

Hebzucht is een vies beestje!!!

Afbeeldingsresultaat voor gif hebzucht

18-10-2018 om 14:16 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed zo!

Je bent jong en krijgt kanker.  Maar gelukkig genees je en kan je verder met je leven.  Maar als je dan een eigendom wil verwerven en een schuldsaldoverzekering moet afsluiten komt alsnog een opdoffer.  Je moet véél meer betalen dan mensen die nooit ziek zijn geworden.  Hoewel je volkomen genezen bent en de kans op terugval miniem.  Aan deze wantoestand wil de regering een eind maken.  Goed zo!!!  Het is voor jonge mensen al moeilijk genoeg vandaag de dag...

Afbeeldingsresultaat voor schuldsaldoverzekering

18-10-2018 om 08:44 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoute Peumans

Peumans heeft kritiek op de opsluiitng van Catalaanse politici omdat zij onafhankelijkheid willen voor Catalunië.  Dat vindt de Spaanse regering niet leuk.  Dus werden de diplomatieke betrekkingen met Vlaanderen verbroken.  En onze federale regering?  Die "komt niet tussen".  Tiens... Ik dacht nochtans dat de N.VA pro zelfbeschikking was voor minderheidsgroepen?  

Afbeeldingsresultaat voor jan peumans

Stoute Jan!  Fin de carrière en dus onaantastbaar!

18-10-2018 om 08:41 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
17-10-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongelooflijk!

Vanaf 2019 zijn gewone fietsen niet meer welkom op de trein tijdens de spitsuren.  Wat een verkeerd signaal in een land dat stilaan de filekampioen van Europa wordt!  Ik begrijp dit echt niet!!!

Afbeeldingsresultaat voor fietsen en NMBS

17-10-2018 om 10:58 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Per ongeluk" in stukken gesneden!?

De Saudische journalist die in de Saudische ambassade in Turkije documenten ging ophalen is daar wel degelijk vermoord!  Dat blijkt uit grondig onderzoek van de Turkse politie.  Saudi-Arabië geeft nu toe dat de "ondervraging" van de man "uit de hand is gelopen".  Jamal Khasoggi woonde en werkte in de USA en stond zeer kritisch tegenover het beleid in zijn thuisland.  En wordt Saudi-Arabië nu méér dan pro forma op de vingers getikt?  Niet naief zijn; een land met zoveel olie wordt met handschoentjes aangepakt.  Als puntje bij paaltje komt moet alles wijken voor economische belangen.  Dat is de trieste realiteit!

Afbeeldingsresultaat voor jamal khashoggi

Een mensenleven is dan maar weinig waard!

17-10-2018 om 10:24 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet-stemmers

Een recordaantal Belgen is niet gaan stemmen.  Jammer!  En ik begrijp dat ook niet zo goed.  Politieke beslissingen bepalen wel een belangrijk deel van ons leven.  Als je je stem verloren laat gaan, wijs je het beetje inspraak dat je als individu hebt af.  Nou ja, vervolgd worden die burgers enkel in theorie; in de praktijk wordt dat allemaal geseponeerd.  Er zijn er gewoon te veel en het gerecht heeft zo al een achterstand.

Afbeeldingsresultaat voor niet stemmers waar gaat stem heen

17-10-2018 om 10:16 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amai!

Onze eerste toets Gimp viel echt niet mee!  Ik vond het zelfs moeilijk en ik ben heel benieuwd naar de punten volgende week.  Ben vanmorgen al aan oefeningen "selecteren" begonnen en echt... wat een gesukkel!!!  Frustrerend hoor als je alles doet zoals in de les is gezegd en getoond en het gaat niet.  Even een pauze nemen en mijn blogje bijwerken!

17-10-2018 om 10:09 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
16-10-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een politiek agendapunt!

5.1 % van alle Belgen is arm: dat betekent voor 20 % van hen dat ze nooit naar de dokter gaan , voor 44% dat ook voor kinderen gezondheidszorg wordt uitgesteld, voor 73% dat ze niet dagelijks groenten of fruit eten... Dit is in een rijk land als het onze absoluut onaanvaardbaar!  Politieke partijen- ALLE politieke partijen- moeten hier dringend werk van maken!

Afbeeldingsresultaat voor armoede 

16-10-2018 om 11:10 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezint eer ge begint

Door een racistisch getinte foto kan Forza Ninove een coalitie met N.VA vergeten.  Eens te meer een bewijs dat sociale media een mens kunnen achtervolgen en dat je beter héél goed nadenkt eer je een post op het net plaatst.  Enfin, het "gevaar" is geweken maar de problemen in Ninove niet opgelost.  Waarom stemt 40% op deze partij?  Dat is de vraag waar de rest van de politici misschien eens goed moeten over nadenken.  Wie mijn blog leest weet waar ik voor sta, maar dat betekent niet dat ik problemen ga ontkennen.  Samengaan van verschillende culturen is niet makkelijk en kan pas als er respect is voor wet en orde van iedereen.  Aan de beleidsmensen om hier- zonder vooroordelen maar ook zonder politieke correctheid- achter te staan. 

Afbeeldingsresultaat voor chocomousse foto

En vanavond een chocomousseke bij de koffie!

16-10-2018 om 11:03 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
15-10-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blijven hopen op zacht weer

Nu we het vanaf vandaag met één kerncentrale moeten doen is het maar te hopen dat het zachte weer nog wat aanhoudt!  Normaal is het alleszins niet: 15 oktober en ik zit hier buiten met korte mouwen en sandalen... Maar op dit moment komt het wel goed uit!

Afbeeldingsresultaat voor zacht weer

15-10-2018 om 15:39 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Escalatie van geweld

In Spa werden politieagenten nu zelfs met een kalasjnikov beschoten.  Het geweld tegenover de politie wordt steeds driester.  Hoog tijd dat daders niet vervroegd vrijkomen zoals onlangs het geval was!  Er moet een duidelijk signaal worden gegeven .

Afbeeldingsresultaat voor kalasjnikov

Bovendien raak je nog veel te makkelijk aan zo'n gevaarlijk spul!

15-10-2018 om 15:36 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De teerling is geworpen

De kiezer heeft beslist en nu begint de coalitievorming.  Groen rukt op, maar - heel eerlijk - we hadden op méér gehoopt.  Gemengde gevoelens dus.  Ik vond de lezersbrief van R. Vereecken in  Het Nieuwsblad wel interessant.  Meneer Vereecken vindt het ondemocratisch dat de partij die de meeste stemmen haalt niet sowieso de burgemeester levert en het initiatief neemt om coalitiepartners te zoeken.  Met ons huidige systeem is het perfect mogelijk dat een partij die bv. 35% van de stemmen haalt toch niet kan besturen omdat andere partijen samen aan 51% geraken.  

Bij ons blijft blauw aan de macht, maar onze burgemeester doet het niet slecht en ik heb daar dus wel vrede mee.  Minder enthousiasme voor Aalst, waar Vlaams Belang flink aan aanhang wint.  En wat met Ninove waar een extreem-rechtse partij een monsterscore behaalt?  Nogmaals, dat is democratie.  je hoeft het niet leuk te vinden, maar aanvaarden moet je!

15-10-2018 om 15:33 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Inhoud blog
  • Doktersconsult
  • The gilded age
  • Groeien en Bloeien
  • De Planckaerts
  • Verrassing
  • "Verdachten"
  • dat belooft!
  • Waarom?
  • Dubbel!
  • Hovenier

    Startpagina !

    Categorieën

    Inhoud blog
  • Doktersconsult
  • The gilded age
  • Groeien en Bloeien
  • De Planckaerts
  • Verrassing
  • "Verdachten"
  • dat belooft!
  • Waarom?
  • Dubbel!
  • Hovenier
  • Hovenier
  • Briefjes van 5 euro
  • Eufemisme
  • En morgen ...
  • Neos Aalst
  • Stage
  • Ziekjes
  • Europapa
  • Een man van de vrede
  • Bankroet door de liefde
  • Oef!
  • Verjaardag
  • 53!
  • Onbegrijpelijk
  • Brand
  • Niet akkoord
  • Siesta
  • Geen medelijden
  • Evident bis
  • Evident
  • Vrijwillig
  • Timothée Chalamet
  • Zoals verwacht
  • Goede Vrijdag
  • Menswaardig einde
  • Wraakroepend
  • Luis in de pels
  • Abortus
  • Goede beslissing
  • Dood is niet dood
  • Op naam van ...
  • Kleurrijk
  • Dune 2
  • 't Zijn zotten
  • "Banale" ingreep
  • Gewonnen!
  • Hoop
  • Liever een Chinese bus
  • Mjammie!
  • Wokeversie?

    Inhoud blog
  • Doktersconsult
  • The gilded age
  • Groeien en Bloeien
  • De Planckaerts
  • Verrassing
  • "Verdachten"
  • dat belooft!
  • Waarom?
  • Dubbel!
  • Hovenier
  • Hovenier
  • Briefjes van 5 euro
  • Eufemisme
  • En morgen ...
  • Neos Aalst
  • Stage
  • Ziekjes
  • Europapa
  • Een man van de vrede
  • Bankroet door de liefde
  • Oef!
  • Verjaardag
  • 53!
  • Onbegrijpelijk
  • Brand
  • Niet akkoord
  • Siesta
  • Geen medelijden
  • Evident bis
  • Evident
  • Vrijwillig
  • Timothée Chalamet
  • Zoals verwacht
  • Goede Vrijdag
  • Menswaardig einde
  • Wraakroepend
  • Luis in de pels
  • Abortus
  • Goede beslissing
  • Dood is niet dood
  • Op naam van ...
  • Kleurrijk
  • Dune 2
  • 't Zijn zotten
  • "Banale" ingreep
  • Gewonnen!
  • Hoop
  • Liever een Chinese bus
  • Mjammie!
  • Wokeversie?
  • de logica zelf
  • de logica zelf
  • Ultiem protest
  • Alcoholslot in alle auto's
  • Foei!
  • Dune 2
  • Als een bom
  • Coat of many colors
  • Sorry, Elise!
  • Tevreden
  • Kan iedereen gebeuren
  • Schade
  • deugddoend
  • Vrijheid
  • Gewone balletjes
  • Mislukte balletjes
  • Stereotypen
  • "het hart op de tong"
  • Strenger dan de daders
  • Onbegrijpelijk
  • de ware aard van het beest
  • Eigenbelang
  • Jawadde!
  • In verkiezingsmodus
  • zelf de afwas gedaan
  • Pas na 2 jaar
  • een kogel in je kop
  • Housewarming
  • Dood
  • Pathologisch
  • Boos
  • Regi
  • Kritische vragen
  • Hoopvol
  • Privacy
  • Kritische vragen
  • Pater Familias
  • Vooruit
  • Alweer regen!
  • Gemengde gevoelens
  • Carnaval Aalst
  • Plastische chirurgie
  • "Gelukkig"
  • Openbaar vervoer
  • Gefrustreerd
  • Kanye West
  • Spoed
  • Ritsen
  • Bredere parkeervakken
  • Slecht signaal
  • Carnaval Aalst
  • Workaholic
  • Vreselijke dood
  • Belgian Cats
  • Verbod
  • Pakkend afscheid
  • Energie
  • Luc
  • Leasing
  • Ach
  • Eendracht Aalst
  • Niet ok
  • Ze menen het niet
  • Ouderlijke verantwoordelijkheid
  • Vreselijk
  • Taylor Swift
  • Gekke prijzen
  • Poetshulpen
  • Niet terugbellen
  • Zever, gezever!
  • Vernietigend
  • Verwend nest
  • Bescherm de natuur!
  • Huren en verhuren
  • Genderneutraal
  • Gevolgen op lange termijn
  • Blij!
  • Ontslag
  • "mijn" plaats"
  • Goklobby
  • Blind gekocht
  • Probeersel
  • Tradwives
  • Schimmel
  • Vuile boel!
  • Voedselfabrieken
  • Lichtmis
  • Wat eten we vandaag?
  • 30 jaar
  • Niet sympathiek
  • Boerenprotest
  • Lekker restje
  • kraantjeswater
  • Carnaval Aalst
  • Vlaamse regering
  • Duur stulpje
  • Vervelend
  • Lieve Luc
  • Afscheid van een vriend
  • Blikschade
  • Uit het strafrecht
  • Groen
  • Sterke vrouw
  • Bushalte voor de deur
  • Propere auto
  • AI
  • Conflict
  • Hard
  • USA
  • Respect
  • Akkoord!
  • Steun aan de landbouw
  • "Perverselingen"
  • Niet de eerste
  • Streng?
  • BNP Paribas Fortis
  • Blutsen
  • Niet meer zoals vroeger
  • Eetgeluiden
  • Advocaten
  • Lonen
  • Genieten van je oude dag
  • Dure wagen
  • Oscars
  • Nazipraktijken
  • Goddelijk gebod
  • Artistieke integriteit
  • Schuldgevoel
  • De politie, uw vriend
  • Studentenjobs
  • Dubbele kin
  • Gesplitste rekening
  • Opslag!
  • Ach
  • Darmkanker
  • Superrijk
  • Affligem
  • Dure festivals
  • Eenzaamheid
  • State of Hate
  • Eddy Snelders
  • Hackers
  • Brouwershuis
  • Koude
  • Bodycams
  • Geschonden vertrouwen
  • Glad
  • Grinnik
  • Voyeurisme
  • Nachtmerrie


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!