Hallo daar!

15-10-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blijven hopen op zacht weer

Nu we het vanaf vandaag met één kerncentrale moeten doen is het maar te hopen dat het zachte weer nog wat aanhoudt!  Normaal is het alleszins niet: 15 oktober en ik zit hier buiten met korte mouwen en sandalen... Maar op dit moment komt het wel goed uit!

Afbeeldingsresultaat voor zacht weer

15-10-2018 om 15:39 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Escalatie van geweld

In Spa werden politieagenten nu zelfs met een kalasjnikov beschoten.  Het geweld tegenover de politie wordt steeds driester.  Hoog tijd dat daders niet vervroegd vrijkomen zoals onlangs het geval was!  Er moet een duidelijk signaal worden gegeven .

Afbeeldingsresultaat voor kalasjnikov

Bovendien raak je nog veel te makkelijk aan zo'n gevaarlijk spul!

15-10-2018 om 15:36 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De teerling is geworpen

De kiezer heeft beslist en nu begint de coalitievorming.  Groen rukt op, maar - heel eerlijk - we hadden op méér gehoopt.  Gemengde gevoelens dus.  Ik vond de lezersbrief van R. Vereecken in  Het Nieuwsblad wel interessant.  Meneer Vereecken vindt het ondemocratisch dat de partij die de meeste stemmen haalt niet sowieso de burgemeester levert en het initiatief neemt om coalitiepartners te zoeken.  Met ons huidige systeem is het perfect mogelijk dat een partij die bv. 35% van de stemmen haalt toch niet kan besturen omdat andere partijen samen aan 51% geraken.  

Bij ons blijft blauw aan de macht, maar onze burgemeester doet het niet slecht en ik heb daar dus wel vrede mee.  Minder enthousiasme voor Aalst, waar Vlaams Belang flink aan aanhang wint.  En wat met Ninove waar een extreem-rechtse partij een monsterscore behaalt?  Nogmaals, dat is democratie.  je hoeft het niet leuk te vinden, maar aanvaarden moet je!

15-10-2018 om 15:33 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
14-10-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het zal je maar overkomen!

je wordt op straat overvallen.  Je dient klacht in bij de politie.  Daarna stap je op de trein.  Daar word je geconfronteerd met de overvallers die je dan nog een flink pak slaag geven.  Al lang verdwenen als de politie arriveert.  Echt een nachtmerrie!  Om eentrauma aan over te houden!

14-10-2018 om 15:30 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een koopje!?

Delphine Boël, niet-erkende dochter van..., brengt een nieuwe collectie sjaals op de markt.  Voor amper € 495 heb je al een exemplaar.  Nou ja...

Afbeeldingsresultaat voor sjaals delphine boel

14-10-2018 om 15:28 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15 uur

de stembureaus gesloten.  Nu de uitslagen afwachten.  Ik duim voor Groen!

Afbeeldingsresultaat voor politieke partij "Groen"

14-10-2018 om 15:26 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begrafenis Kristof

Een echte "viering" van zijn  veel te korte leven met zo veel getuigenissen van familie, vrienden, collega's, medesporters over de positieve manier waarop Kristof in het leven stond.  En  vooraan een grote papa en mama beer om het voor de kindjes ( 5 en 3 jaar) te duiden.  Urbanus, K3, Komilfoo, willy Sommers... onverwacht op een afscheidsviering, maar zo passend.  Honderden dia's die zijn levensvreugde, zijn  geluk als echtgenoot en papa duidelijk maakten.  Zijn 2 broers die hem, samen met de vrienden van de mountainbikclub, de kerk uitdroegen. Triestig, ongelooflijk triestig, en ook zo mooi... Rust zacht, lieve Kristof

Afbeeldingsresultaat voor afscheid

14-10-2018 om 15:24 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
12-10-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stinkende beerput

Wat een kwalijke toestanden in het Belgisch voetbal!  Het topje van de ijsberg wellicht, en het zoveelste bewijs dat geld, "het slijk der aarde", toch een vies beestje is!  "Nooit genoeg", zei mijn grootvader altijd, en , helaas, het is vaak zo.  Hebberigheid en geldzucht leiden zelden of nooit tot positieve zaken.

Afbeeldingsresultaat voor schandaal voetbal

12-10-2018 om 08:48 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer kosten!

September en oktober zijn al bijzonder dure maanden geweest.  En nu ben ik in panne gevallen met mijn grasmaaier.  Wiel eraf. "Niets meer aan te doen", zegt de buurman.  Nou ja, 27 jaar oud...  Dan mag een mens niet klagen.  Heb al eens op het net gekeken en qua prijzen valt het nog mee.  Maar ik interpelleer sowieso mijn schoonzoon om me te assisteren bij de aankoop van een nieuw exemplaar.  Nog voor de winter, want als het weer zo blijft zal ik mijn gazonnetje nog wel eens moeten afmaaien...

Afbeeldingsresultaat voor elektrische grasmaaier

12-10-2018 om 08:44 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
11-10-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.slecht getimed

Liesbeth Homans, bevoegd voor Wonen, vind het "verdacht" dat info over slechte leefomstandigheden vlak voor de verkiezingen wordt verspreid.  Het is misschien wel waar dat er politieke motieven achter zitten, maar dat neemt niet weg dat de wantoestanden waarvan sprake een realiteit zijn en dat er de voorbije jaren bitter weinig is gedaan om het probleem aan te pakken.  Deftig wonen ( zonder schimmel, met warm water, elektriciteit, deftig sanitair... ) is een basisrecht en het is een "beschaafde" samenleving onwaardig om mensen in krotten te laten vegeteren...

Afbeeldingsresultaat voor gif  woning

11-10-2018 om 10:06 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Postbode: knelpuntberoep

De Post gaat nu zelfs kandidaten ronselen op school!  Waar is de tijd dat de "facteur" nog tijd had voor een babbeltje?  Dat de job nog een sociaal aspect had?  Ik ken enkele postbodes die, stuk voor stuk, klagen over de steeds maar groeiende werkdruk en rondes die onrealistisch zijn en die ook om de haverklap veranderen.  Mensen worden daar letterlijk ziek van.  B-Post, doe daar iets aan en de vacatures zullen veel vlotter ingevuld raken!

Afbeeldingsresultaat voor gif postbode

11-10-2018 om 09:56 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voetbalschandaal

Het moet ons eigenlijk niet verbazen.  Als het om veel geld gaat, komt het corruptiespook zijn lelijke kop opsteken.  Dat er scheidsrechters mogelijk betrokken zijn vind ik nog het ergst.  Ik hoop echt dat die mensen onschuldig blijken te zijn.  Indien niet, wie kan dan nog ooit vertrouwen hebben in wedstrijden?

Afbeeldingsresultaat voor voetbalschandaal belgie

Sowieso is dit voor het imago van het Belgisch voetbal een kwalijke zaak!

11-10-2018 om 09:52 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moe!!!

Heel slecht geslapen vannacht.  Voel me als een uitgewrongen dweil.  Desondanks straks oefenen voor Gimp.  Ik ga proberen de figuren die we in de les hebben gemaakt opnieuw te maken.  "Veel oefenen", zegt de leraar, want anders zal het niet lukken.  Het wordt voor de rest een rustige dag met totaal niets op het programma.  Gebeurt niet elke dag!  Daarstraks ons ma naar de dagzorg gevoerd, haar opnieuw gaan ophalen rond 16 u en voor eten zorgen.  That's it!  

Maar eerst mijn blogjes natuurlijk!

11-10-2018 om 09:48 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
10-10-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al genoeg gestraft!?

Guy Van Sande wil absoluut een publiek proces vermijden en laat via zijn raadsman weten dat "hij al genoeg gestraft is".  Pardon?  Iemand die kinderporno heeft verspreid en zelf gemaakt heeft!?  Dat kan toch niet!  Van zo'n vetzakkerij moet de maatschappij zoveel mogelijk bevrijd worden.  Geen misplaatst medelijden met smeeerlappen die weerloze kinderen misbruiken!  Ik hoop oprecht dat de rechtbank hier niet op in gaat...

Afbeeldingsresultaat voor kindermisbruik 

10-10-2018 om 18:05 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu pas efkes zitten

Wat een drukke dag is het al geweest!  Vanmorgen ons ma weggevoerd naar de dagzorg, gewerkt aan de viering van 4 november, boodschappen gedaan, Hanne Lore afgehaald van school, broodje gaan eten, haar naar huis gevoerd ( want door de verkiezingen is er deze week geen judo ), terug naar Wieze en FILE ondanks de nieuwe tunnel in Aalst...  en nu eventjes mijn mails bekijken; om 16 u ons ma gaan ophalen, koken ( nou ja, een slaatje ) en daarna DRINGEND mijn oefeningen Gimp hermaken.  Maar wat is het stralend weer.  Volop zonneschijn!  Wat me eraan doet denken dat ik mijn gazon nog eens moet afrijden.  Morgen misschien of vrijdag.  Ondertussen veel heisa rond de huiszoekingen die op diverse plaatsen zijn  gebeurd en die verband houden met mogelijke fraude en matchfixing in de hoogste voetbalklasse.  Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Ondertussen is het in onze straat ongewoon druk omdat de kieslokalen voor zondag worden geïnstalleerd.  Dat is in het ontmoetingscentrum vlak naast mijn huis.  

Het blijkt alsmaar moeilijker om bijzitters te vinden.  Nou ja, voor nog geen € 30 je hele vrije zondag opofferen, leuk is anders!  Betaal die mensen fatsoenlijk en er zullen minder problemen zijn.  Ik heb het jaren gedaan, maar ik ben wel blij dat ze me nu niet meer oproepen.

Ik stop ermee voor vandaag...  Nog een zonnige namiddag toegewenst!

Afbeeldingsresultaat voor zonnig

10-10-2018 om 14:52 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
09-10-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk erkenning

al is er geen bestraffing omdat de zaak verjaard is.  Tijdens het regime van Franco werden duizenden babies van niet-Francogezinden illegaal geadopteerd door aanhangers van Franco.  Aan de ouders werd verteld dat hun kindje gestorven was bij de geboorte.  Ines Madrigal, één van die kinderen, heeft het voor elkaar gekregen dat de gynaecoloog Eduardo Vela schuldig is bevonden.  De vrouw zal haar biologische moeder nooit vinden omdat de dossiers werden verbrand en alle informatie dus verloren is gegaan.  Wat een absolute schande! En wat erg voor die dame die voor de rest van haar leven dit moet meedragen.

Afbeeldingsresultaat voor illegale adopties onder Franco

09-10-2018 om 12:10 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Niet schieten"

De film "Niet schieten" over de overval van De Bende van Nijvel op de Delhaize van Aalst krijgt lovende kritieken.  Ben dus van plan te gaan kijken.  Aangezien ik bepaalde betrokkenen ken besef ik maar al te goed hoe deze vreselijke gebeurtenis ook na al die jaren zijn sporen blijft nalaten.  Waarschijnlijk zal de zaak nooit worden opgehelderd en zullen de slachtoffers en hun families met hun vele vragen en frustraties blijven zitten.

Afbeeldingsresultaat voor niet schieten  

09-10-2018 om 12:05 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
08-10-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pfft

Onze leraar heeft ons enkele oefeningen gestuurd.  Amai!!!  Ik voel me bijzonder dom!

Afbeeldingsresultaat voor gif domheid

Hopelijk is het morgen nog niet voor punten.  

08-10-2018 om 20:18 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ik vind dit niet kunnen!

Iemand die bij zijn volle verstand in een wilsbeschikking zegt dat hij/zij in  geval van dementie euthanasie wenst en waarvan dan achteraf blijkt dat die verklaring van nul en gener waarde is omdat alleen een "geestelijk gezond" iemand zo'n verklaring kan afleggen.  Ik vind dit echt zo triestig!  En het maakt mij boos!  Ook ik heb zo'n wilsbeschikking laten registreren op het gemeentehuis.  Maar uiteindelijk moet je rekenen op de goodwill van een of andere dokter...  Ik zou het verschrikkelijk vinden als een soort plant te vegeteren.  Hoog tijd dat hier een wettelijk kader komt!  Baas over eigen lichaam, wat mij betreft!!!

Afbeeldingsresultaat voor zelfbeschikkingsrecht

Maar dat betekent niet dat we onze zin voor humor verliezen!

08-10-2018 om 20:14 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politieke moord?

In Bulgarije is een journaliste verkracht en vermoord teruggevonden in een park.  Victoria Marinova stond kritisch tegenover de Bulgaarse overheid die zij van corruptie beschuldigde.  De autoriteiten ontkennen iedere betrokkenheid.  Of wat had u verwacht?

Afbeeldingsresultaat voor victoria marinova

Jaarlijks worden tientallen journalisten vermoord.  Reden te meer om te waken over de persvrijheid en een grondig onderzoek te eisen als een reporter in verdachte omstandigheden het leven laat!

08-10-2018 om 16:12 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Inhoud blog
  • Doktersconsult
  • The gilded age
  • Groeien en Bloeien
  • De Planckaerts
  • Verrassing
  • "Verdachten"
  • dat belooft!
  • Waarom?
  • Dubbel!
  • Hovenier

    Startpagina !

    Categorieën

    Inhoud blog
  • Doktersconsult
  • The gilded age
  • Groeien en Bloeien
  • De Planckaerts
  • Verrassing
  • "Verdachten"
  • dat belooft!
  • Waarom?
  • Dubbel!
  • Hovenier
  • Hovenier
  • Briefjes van 5 euro
  • Eufemisme
  • En morgen ...
  • Neos Aalst
  • Stage
  • Ziekjes
  • Europapa
  • Een man van de vrede
  • Bankroet door de liefde
  • Oef!
  • Verjaardag
  • 53!
  • Onbegrijpelijk
  • Brand
  • Niet akkoord
  • Siesta
  • Geen medelijden
  • Evident bis
  • Evident
  • Vrijwillig
  • Timothée Chalamet
  • Zoals verwacht
  • Goede Vrijdag
  • Menswaardig einde
  • Wraakroepend
  • Luis in de pels
  • Abortus
  • Goede beslissing
  • Dood is niet dood
  • Op naam van ...
  • Kleurrijk
  • Dune 2
  • 't Zijn zotten
  • "Banale" ingreep
  • Gewonnen!
  • Hoop
  • Liever een Chinese bus
  • Mjammie!
  • Wokeversie?

    Inhoud blog
  • Doktersconsult
  • The gilded age
  • Groeien en Bloeien
  • De Planckaerts
  • Verrassing
  • "Verdachten"
  • dat belooft!
  • Waarom?
  • Dubbel!
  • Hovenier
  • Hovenier
  • Briefjes van 5 euro
  • Eufemisme
  • En morgen ...
  • Neos Aalst
  • Stage
  • Ziekjes
  • Europapa
  • Een man van de vrede
  • Bankroet door de liefde
  • Oef!
  • Verjaardag
  • 53!
  • Onbegrijpelijk
  • Brand
  • Niet akkoord
  • Siesta
  • Geen medelijden
  • Evident bis
  • Evident
  • Vrijwillig
  • Timothée Chalamet
  • Zoals verwacht
  • Goede Vrijdag
  • Menswaardig einde
  • Wraakroepend
  • Luis in de pels
  • Abortus
  • Goede beslissing
  • Dood is niet dood
  • Op naam van ...
  • Kleurrijk
  • Dune 2
  • 't Zijn zotten
  • "Banale" ingreep
  • Gewonnen!
  • Hoop
  • Liever een Chinese bus
  • Mjammie!
  • Wokeversie?
  • de logica zelf
  • de logica zelf
  • Ultiem protest
  • Alcoholslot in alle auto's
  • Foei!
  • Dune 2
  • Als een bom
  • Coat of many colors
  • Sorry, Elise!
  • Tevreden
  • Kan iedereen gebeuren
  • Schade
  • deugddoend
  • Vrijheid
  • Gewone balletjes
  • Mislukte balletjes
  • Stereotypen
  • "het hart op de tong"
  • Strenger dan de daders
  • Onbegrijpelijk
  • de ware aard van het beest
  • Eigenbelang
  • Jawadde!
  • In verkiezingsmodus
  • zelf de afwas gedaan
  • Pas na 2 jaar
  • een kogel in je kop
  • Housewarming
  • Dood
  • Pathologisch
  • Boos
  • Regi
  • Kritische vragen
  • Hoopvol
  • Privacy
  • Kritische vragen
  • Pater Familias
  • Vooruit
  • Alweer regen!
  • Gemengde gevoelens
  • Carnaval Aalst
  • Plastische chirurgie
  • "Gelukkig"
  • Openbaar vervoer
  • Gefrustreerd
  • Kanye West
  • Spoed
  • Ritsen
  • Bredere parkeervakken
  • Slecht signaal
  • Carnaval Aalst
  • Workaholic
  • Vreselijke dood
  • Belgian Cats
  • Verbod
  • Pakkend afscheid
  • Energie
  • Luc
  • Leasing
  • Ach
  • Eendracht Aalst
  • Niet ok
  • Ze menen het niet
  • Ouderlijke verantwoordelijkheid
  • Vreselijk
  • Taylor Swift
  • Gekke prijzen
  • Poetshulpen
  • Niet terugbellen
  • Zever, gezever!
  • Vernietigend
  • Verwend nest
  • Bescherm de natuur!
  • Huren en verhuren
  • Genderneutraal
  • Gevolgen op lange termijn
  • Blij!
  • Ontslag
  • "mijn" plaats"
  • Goklobby
  • Blind gekocht
  • Probeersel
  • Tradwives
  • Schimmel
  • Vuile boel!
  • Voedselfabrieken
  • Lichtmis
  • Wat eten we vandaag?
  • 30 jaar
  • Niet sympathiek
  • Boerenprotest
  • Lekker restje
  • kraantjeswater
  • Carnaval Aalst
  • Vlaamse regering
  • Duur stulpje
  • Vervelend
  • Lieve Luc
  • Afscheid van een vriend
  • Blikschade
  • Uit het strafrecht
  • Groen
  • Sterke vrouw
  • Bushalte voor de deur
  • Propere auto
  • AI
  • Conflict
  • Hard
  • USA
  • Respect
  • Akkoord!
  • Steun aan de landbouw
  • "Perverselingen"
  • Niet de eerste
  • Streng?
  • BNP Paribas Fortis
  • Blutsen
  • Niet meer zoals vroeger
  • Eetgeluiden
  • Advocaten
  • Lonen
  • Genieten van je oude dag
  • Dure wagen
  • Oscars
  • Nazipraktijken
  • Goddelijk gebod
  • Artistieke integriteit
  • Schuldgevoel
  • De politie, uw vriend
  • Studentenjobs
  • Dubbele kin
  • Gesplitste rekening
  • Opslag!
  • Ach
  • Darmkanker
  • Superrijk
  • Affligem
  • Dure festivals
  • Eenzaamheid
  • State of Hate
  • Eddy Snelders
  • Hackers
  • Brouwershuis
  • Koude
  • Bodycams
  • Geschonden vertrouwen
  • Glad
  • Grinnik
  • Voyeurisme
  • Nachtmerrie


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!