Inhoud blog
  • CALLYPIGOUS
  • PASSER DOMESTICUS
  • MUZELOOS
  • MIJN GIF-GROENE MUZE
  • ONGEZONDE EIGENLIEFDE
    Zoeken in blog

    Foto
    BROMPOT
    Tegendraadse kijk op de wereld
    .
    18-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FRETJE
    .


    FRETJE...

    Je bent zo toegeeflijk en zo eindeloos goed en dan worden je persoonlijke zwakheden blootgelegd. Dan denk ik vooral aan de geringschattende manier waarop mensen je bekritiseren en dan bloed mijn hart. Ik denk elk ogenblik van de dag aan je en twijfel er niet aan dat jij het altijd zo goed meent en dat niemand dat begrijpt. Als je niet zo'n schattig lief heertje was, zou je nog veel meer tegenslagen kennen. Maar nu ben je wie je bent en daar valt niets aan te veranderen.…Zo iemand zoals jij zou iedereen willen - zij het man of vrouw. Je bent een geniale, creatieve, edelmoedige, genereuze, zachte, tedere kwibus die iedereen zou willen zijn, het is stomvervelend en ergerniswekkend dat je enkel je liefde aan mij schenkt. Kijk rond je lieve man - er zijn nog zoveel andere vissen in die grote zee ... Zoen van je Brombeertje ...Grr...ommm....

    Ik lig hier naast die schone op het strand in Saint Tropez en denk aan jou. Ik weet maar al te goed hoe jij aan mij denkt, maar weest gerust, ik blijf je (zo goed mogelijk) trouw mijn lieve man.…Je vertrouwd me misschien niet helemaal en ik kan je geen ongelijk geven want ik ben zoals je zegt, hopeloos in de omgang. Mijn bovenmatige arrogantie overschaduwdt al mijn betere eigenschappen, als die er al zouden zijn. Op alles en iedereen heb ik meestal kritiek, behalve op jou mijn lieve vriend!…Geen wonder dat je jaloers bent maar het hoeft echt niet - ik ben en blijf van jou en van jou alleen. – Niemand vindt het prettig om zo alleen te zijn maar je moet begrijpen dat jij niet de enige man in mijn leven bent. Kijk om je heen - zoek andere vrienden en vriendinnen. Je hoeft niet zo alleen en eenzaam te blijven. Geen mens kan dat verdragen! Mijn hart gaat naar je uit.…

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (2)
    16-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HACKERS EN CRACKERS
    .



     

    Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

     

     

    Een hacker is in het dagelijks spraakgebruik meestal iemand die inbreekt in computersystemen.

    Een hacker is een persoon die geniet van de intellectuele uitdaging om op een creatieve, onorthodoxe manier aan technische beperkingen te ontsnappen; bijvoorbeeld een goede programmeur, hoewel een hacker niet per se iets met computers hoeft te doen. In deze subculturen wordt het gebruik van de woorden hacker en hacken door en voor computerinbrekers als misbruik van de term gezien; zij worden crackers of krakers genoemd.

    In het bijzonder wordt het woord hacker gebruikt in volgende betekenissen:

    1. Iemand die een programmeertaal of -omgeving zo goed kent dat hij zonder zichtbare moeite een programma kan schrijven
    2. Iemand die een technologie bedenkt, ontwerpt, uitwerkt, implementeert, test, en verbetert
    3. Iemand die onconventionele maar adequate oplossingen bedenkt tegen lekken, fouten en problemen van andere aard met behulp van beschikbare middelen
    4. Iemand die tracht om via andere dan de officiële wegen een computersysteem binnen te dringen ten einde een beveiligingsprobleem te kunnen aantonen en mogelijk verhelpen

    In deze laatste betekenis hebben hackers vaak een negatieve klank, er wordt door sommigen zelfs van "terrorisme" gesproken. Er zijn inderdaad crackers die in de binnengedrongen systemen schade aanrichten, zich toegang verschaffen tot vertrouwelijke informatie of gekraakte systemen gebruiken voor illegale software en/of media. Een hacker zal de eigenaar van het systeem adviseren het systeem veiliger te maken, en meestal wordt ook meteen aangegeven op welke manieren dat zou kunnen zodat het systeem beter is beschermd tegen crackers. Ook proberen hackers crackers actief te stoppen.

    Onder (vooral academische) computerprogrammeurs kan een hacker ook een programmeur zijn die met werkende maar onelegante oplossingen voor programmeerproblemen komt. In deze zin is het woord hacker in eerste instantie afkeurend bedoeld. Het werkwoord hacken wordt ook wel gebruikt voor het "handwerk" van het programmeren, bijvoorbeeld het optimaliseren (tweaken) van een programma, dit in tegenstelling tot het "hoofdwerk", het ontwerpen van het programma.

    Verschil tussen hackers en crackers

    Binnen de hackersgemeenschap wordt wel onderscheid gemaakt tussen hackers en crackers. Een veelgenoemd verschil tussen hackers en crackers is dat hackers hun handelingen vaak verrichten als uiting van constructieve creativiteit ("voor de kunst van het bouwen") of als goedbedoelde handelingen (zoeken naar veiligheidslekken om deze later te kunnen dichten; soms huren bedrijven hackers in om de beveiliging van hun systemen te testen). Crackers handelen uit crimineel, ideologisch of vernielzuchtig oogpunt.

    Hackers zelf noemen degenen die uit criminele oogmerken een systeem "kraken" ook wel black-hat hackers. Zelf noemen ze zich white-hat hackers, analoog aan cowboyfilms waarin de "kwaden" zwarte hoeden droegen en de "goeden" witte hoeden, ofschoon hackers zichzelf niet als zodanig benoemen. Ook zijn er grey-hat hackers, een kruising tussen crackers en hackers. Het komt voor dat crackers proberen hun activiteiten te verhullen door zich als hacker voor te doen. Daarbuiten heb je ook nog crackbies, een combinatie van cracker en newbie, die ook wel sk's (scriptkiddies) of n00bs (newbies) worden genoemd.

    Hackers hebben ook normen, de zogenaamde hackersethiek. Deze is terug te vinden in de indeling "black-hat/grey-hat/white-hat hackers". Ook is het zo dat een hacker in de wereld van de hackers status kan verwerven door zijn of haar kennis te delen met anderen. Dit doet men door opensourcesoftware te schrijven.

    Woordenboeken maken geen onderscheid tussen 'goede' en 'kwade' hackers. Zo omschrijft de Van Dale een hacker als: "iem. die inbreekt in een computer om gegevens te achterhalen of te wijzigen, meestal met het doel de zwakke plekken aan te tonen".

    Het Engelse Merriam Webster definieert de term als: "a person who illegally gains access to and sometimes tampers with information in a computer system".

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    13-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SNELHEIDSTEST BRUG
    .


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OEPS 2





    Oeps....

    Vandaag is het me dan gelukt…Op een blog in blogland…links boven in de hoek…een foto van hem…die langzaam verdween en dan weer verscheen de blogger…mooi gedaan dat moet ik toegeven…Hij (de blogger…hautain dat het geen woorden heeft) doet enorm zijn best om zijn mooiste kant te laten zien…wat in zijn geval zeeeeeer moeilijk is…Dat geiten sikje op die leeftijd had hij beter kunnen weglaten…Maar het idee dat hij ooit in de toekomst op Janet Jackson wil lijken…deed me inderdaad gieren…Kon ik daar maar eens een “domper” op zetten…hahahahaha .

    "Lachen is gezond, zeggen ze, maar het lukt me niet."

    "Wat is het probleem, Mijnheer?"

    "Ik kom niet veel verder dan grijnzen."

    "Probeert U eens te gniffelen."

    "Hoe doe ik dat?"
    "Door heel hard te gnuiven."
    "OK, en dan?"

    "Giechelen! Uit alle macht."

    "Hmm, het blijft toch grinniken. Wat ik wil is gieren."

    "Ik ben bang dat ik U dát niet kan leren."

    "En daar word ik dus niet vrolijk van." …

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (2)
    11-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE ERFGENAAM

    Hoe best je ouders inpalmen?


    Zo kan je het ook eens bekijken …
    Als je ouders geld hebben…ziet maar dat je er aan kunt geraken
    Van klagers ,paaiers en gewetensloos toegeven

    Bejaarden zijn extra dankbaar voor mensen die hun naar de mond praten. Deze daad van (gemaakte) welwillendheid van een slijmer zoals ik…wordt maar al te graag beloond door de ouders die niet verder nadenken. In een gezin met verschillende kinderen heb je dikwijls dat diegenen die niets krijgen vreselijk jaloers op je worden maar ze hadden ook maar moeten slijmen. Er moet hard aan gewerkt worden wil je hun (de ouders) zuurverdiende spaargeld loskrijgen.

    Macht kopen door de ouders

    Hebben de ouders geen geld dan is het verloren moeite en kan je ze gerust vergeten. Mijn ouders zijn gierig en houden de hand op de knip.…De klagers zoals ik hebben ontdekt hoe ze toch fijntjes aan geld kunnen geraken zonder er voor te hoeven werken.En dikwijls willen de ouders ook die macht (van het geld) gebruiken om hun willetje door te drukken. Je moet dan meestal zeer plichtbewust toezien met lede ogen hoe de andere paaiers( aangetrouwden)ook proberen de ouders in te palmen en hoe zij U dan nog extra in een slecht daglicht stellen. Zelfs de ouders hun bedoelingen zijn niet zuiver”…die ouders willen je niet ontzien…ondanks het feit dat je toch zo lief tegen hen bent èn vol goede bedoelingen. Die 'anderen' proberen je, onterecht, in diskrediet te brengen.

    IK ZAL NOOIT AFHAKEN WANT HET GELD IS VOOR MIJ.

    En toch zal ik het niet opgeven ik heb al héél wat jaren het weerloze arme typetje gespeeldt… gewoon om mezelf te beschermen, want de psychische druk maakt dat zij anders riskeren dat ik er zelf helemaal onderdoor ga. Ze haken regelmatig af…en dan hebben de aangetrouwden weer volledig vrij spel…Waar ze vroeger hun nog een beetje moesten inhouden wegens de oppositie van een “rechtschapen” lid van de familie…gaan ze er nu zonder schroom tegenaan…Ze worden nu echt…het typetje van het voorbeeldig kind. Moeder Theresa…zo noem ik nu mijn schoonzus, ze speelt het zo echt. Ze denken dat ik er niet zal om malen indien het grootste gedeelte van de erfenis naar hen gaat, ik zal ervoor zorgen dat dit onmogelijk is, dat ze zelfs onterfd worden. Ondertussen is al lang wat in het kluisje van de ouders zat terecht gekomen bij diegenen die het echt verdienden ook. Bij mij haha! Maar dat weten ze niet.

    De ouders zullen hun fouten daarna nooit ontkennen.

    Ouders kiezen dat kinderen geboren worden. Kinderen kiezen hun ouders niet. Ouders zijn daarom verantwoordelijk voor de kinderen en hun opvoeding. Het is niet altijd de schuld van het kind dat ze failliet zijn en niet voldoende geld hebben. Wat ging vooraf??? wat is de oorzaak??? Waarom was ons ma vooral nooit tevreden over mij? Waarom kon zij mij niet gewoon aanvaarden als eigen individue? ....." Indien je als ouder er nog maar aan denkt om je kind te onterven, dan moet je dan eens in eigen hart kijken! Jij hebt dat kind gemaakt en jij moet ervoor blijven zorgen..... Het financiële is zo belangrijk indien je een relatie wil tegenwoordig. Je hebt ook veel schulden die nog moeten afgelost worden. Je kinderen zeuren om geld. Waarom moeten die ouders hun geld dan blijven oppotten? Ze kunnen het beter NU aan mij geven, ik die het zo nodig heb.

    Maar ik zal het krijgen omdat ik in zo'n situatie verkeerd"
    ik klaag en ik krijg daarvoor geen schaamrood op de wangen
    gerechtigheid zou toch nog wel eens kunnen geschieden op één of andere manier

     
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (2)
    02-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEBSITE IN OPBOUW
    TRY TO DO


    aanbevolen blogs


    komt
    komt nog meer
    komt op
    komt nader
    komt af
    Koooomt
    Oef is eindelijk gekomen

    Ongewenste Gastenboek




    Laatste update :
    juli 2008


                      DID IT
          IN A MINUTE
          
    click here for a less modest blog

    deze website is onder constructie...weldra op SENIORENNET be, SENIORENNET nl, BLOGGEN.NL, en alle blogsites van de hele ganse wereld



    Welkom op mijn website...

    mijn manier om contacten te leggen...is zich te gedragen als een berggorilla in een porceleinwinkeltje


    Ik wens je veel plezier met deze schrijfsels!



     
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (2)
    30-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PREMATURE EJACULATIS
    In Eindhoven afstappen wanneer je in Amsterdam moet zijn!

    MySpace Comments - Sexy Guys
    MySpace Layouts - Sexy Guys
    "

    Je bent jong en je wilt wat. Wat je juist wilt weet je echter niet. Je doet wat men je zegt…Je trouwt met 'een vrouw' omwille van een “wilsuiting” van je familie. Even “heel volgzaam zijn” doen wat een andere doet.…te beschaamd om je ware aard te laten zien....Uiterlijkheden die plots zo noodzakelijk lijken. Maar met ouder te worden kom je dichter bij het ware besef…enkel de waarheid telt.  Een vrouw hoeft voor jou niet zo nodig, je wil een 'man'.  En met het verdwijnen van nutteloze entiteiten als –ambitie, drang naar geld, prestige, applaus, populariteit…ziet men inderdaad helderder. Was dit soort onthechting niet de waarheid ?... Eindelijk beken ik en zeg ik ...ik geef de voorkeur aan het pad van de Grieken: Patroclus, Achilles, Harmodius, Aristogeiton, Agathon, Pausanias, in de Griekse oudheid waren liefdes tussen mannen in veel opzichten gelijk aan de toenmalige huwelijken. Zij werden net zo belangrijk gevonden voor het leven van het individu en  maakten deel uit van de Griekse Mythologie. Dit was een van de hoekstenen van een culturele traditie die zo'n 2500 jaar geleden de eerste aanzet gaf voor het bestaan van de moderne westerse man.  Liefde tussen mannen werd gezien als iets dat de beste kwaliteiten in een man bovenbracht, vooral mannelijkheid en moed.  In oorlogen vochten de krijgslieden zij aan zij met hun geliefden, zoals in de bekende Thebaanse horde.  
     Als we onze jassen nooit uitdoen en ons niet in het feestgedruis storten, missen we te veel van het levensfeest.
    Waarom zou je ,je voor sluitingstijd al naar de uitgang haasten?

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (2)
    29-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OUD KINDER LIEDJE
    .

    JE MOEST HET EENS WETEN

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (26 Stemmen)
    » Reageer (4)
    28-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VENUS DE MILO

     

    VENUS de MILO...


    “Wees niet bang…
    reik me je handen
    voel hoe diep…
    zijn onze banden… je mag rustig zijn…
    ik doe nooit …
    iemand pijn…
    BROMPOT”






    M ijn blog kent een ongehoord succes.
    Op zeer korte tijd sta ik hier numer één.
    Vals bescheiden wil ik niet te zijn.
    Ik ben een strever en een perfectionist,  dat geef ik grif toe.  Lange tijd werkte ik aan deze lay-out en mijn lessen werpen eindelijk hun vruchten af.   Met schaamrood kijk ik nu terug op mijn eerste postings.  Ik ben verplicht om de eer toe te dienen aan hij die deze eer verdient.  Ik heb een ontzettend goede leermeester.  Hij geeft me als het ware bijna dagelijks de pap in de mond.   Hij legt me alles met een engelengeduld uit. 
    Hij is echter,  en dit in tegenstelling tot mezelf, uitzonderlijk bescheiden en wenst absoluut niet dat ik hier zijn naam vermeld.  Daarom
     
    Drs. A.D.F.M. 

    " DANK "

    voor je eindeloos geduld en je vele wijze lessen. 
    Het is voor jou tijdrovend, dat besef ik maar al te goed, maar je lessen werpen hun vruchten af zoals je hier nou kan aanschouwen.  
     
    DANK JE - DANK JE  - DANK JE

     Grrrrrrr......(apje)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (2)
    26-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KEN UW TALEN
     

    "wablief" IK SNAP ER DE BALLEN" VAN
    dixit anonymus
    "Errare...
    humanum est.
    Perseverare
    diabolicum"
    dixit...
    BROMPOT
    -
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (1)
    25-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orde II
     

     



    O rde heeft diegene die bij het bekijken van de toren van Pisa zegt:” O, wat mooi!” maar o jee die staat niet netjes recht, die staat scheef.“ O, jee nee toch die gaat vallen”. Ik ben zeer ordelijk dat hebben jullie vast wel gemerkt.”Ik heb ook klasse en smaak. Om smaak te hebben moet men over geest en gevoel beschikken. Smaak is het literaire geweten van de ziel. Als je een senior bent en je schrijft een blog zoals deze dan heb je alleszins klasse, al zeg ik dit met mijn gewone valse bescheidenheid…'t is tenslotte moeilijk bescheiden te blijven wanneer je zo goed bent als ik en over smaak valt dan nog te discussiëren … Nee hoor...Dit is een dwaze geestigheid van een geestige dwaas. Jullie begrijpen dat vast wel!…Gepronk gaat dikwijls voor geestigheid door.

     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    24-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.orde

    voorbeeld van een ordelijk klassement



      foto:   Dref. Armtens
    (met dank aanvaard)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    22-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.in het holletje van de muis

     




    Even uitrusten hier in Blankenberge. Daarna aan de verhuis beginnen…Om me te grazen te nemen had zij avonden en avonden het Internet afgezocht om maar iets bezwarends over mij te vinden…tevergeefs natuurlijk. Wat “boeiends” zou men over mij kunnen te weten komen? Ik ben er zeker van dat ze telkens nadacht over mijn motieven, die haar aanzette om Sherlock Holmes te spelen, ze in verwarring raakte over wat ik deed en waarom. De schamele opbrengst van haar zoeken was een oud adres van een ex-lief waar ik ooit woonde…en nu verhuis ik naar Bommerskonten…naar het schijnt haar thuisbasis. Had ze dat maar geweten…al dat zoeken voor niets. Morgen wandel ik bij manier van spreken langs haar voordeur door. Ik ga mijn lieven altijd achterna. Ik volg ze overal en altijd.… Dit wordt ook weer een nieuwe start van mijn leven. Bommerskonten…tevens de vaste stek van Alfonsine. Ze is een schat en ik wil haar graag eens uitnodigen als alles ginder in zijn plooi gevallen is. Maar ik zal wel eerst iets moeten doen aan het geschonden vertrouwen. Mailen kan soms een negatief effect hebben…en dit is,vrees ik, gebeurd . Ik hou jullie op de hoogte van deze eventuele “confrontatie”…en misschien, heel misschien…wie weet…the big fight with her lover?

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meneer X

    Maar Mijnheer X toch

    Hij voelt het zelf aan…hij zou dringend in therapie moeten gaan. Iedereen kan nog aan zichzelf werken al denkt men van niet.   Hij was altijd zeer kritisch geweest ten aanzien van het wangedrag van therapeuten. De pastoor, den dokter, het schoolhoofd…hij had die tijd nog meegemaakt dat die mensen de hemel werden ingeprezen door vele eenvoudige zielen. Je kreeg dan 2 groepen therapeuten …tot groep 1 behoorden diegenen die naast hun schoenen begonnen te lopen door al dat gevlei en tot de tweede groep behoorden zij die verstandig genoeg waren de massa’s lofbetuigingen te relativeren en er zeker geen misbruik van maakten. Een geneesheer – therapeut zou zelf best hulp vragen. Waarom zou het zo ondenkbaar zijn voor hem om zich te laten bijstaan. Waarom heeft hij zoveel vijanden? En waarom is hij zo arrogant?...Is hij misschien nog niet rijp genoeg om zijn fouten in te zien…ondanks zijn gevorderde leeftijd? Is hij misschien te ongedisciplineerd ? Heeft hij misschien te weinig respect voor anderen ? Is hij misschien te ketters ? Nog erger is…hij gaat prat op zijn tegendraadsheid. Die vrouwen die zijn vrienden zijn …zijn niet bekwaam met hem te praten over de zinloosheid van zijn woede…en hij zou moeten weten dat zijn acties werken als een boemerang…actie en reactie. Laat het los man…ziet hij niet dat die idiote razernij en trots uiteindelijk zijn hoofd gaan kosten ? Alles , zijn gemoedsrust, slaap, zijn huwelijk zelfs misschien…zijn vriendschappen…hij moet het laten gaan!

     Zijn hebberigheid en zijn ambities hebben hem zwaar in de problemen gebracht. Hij heeft hulp nodig de arme …en dat support van zijn  vriendinnen…daar heeft hij niets aan…ze zijn enkel tactisch bezig…en eens te meer laat hij zich vangen. Het wordt tijd om een uitweg te zoeken uit die penibele farce…om er een punt achter te zetten.

     

    Dit item Meneer X , is tussen jou en mij…Ik heb hierbij geen behoeften aan interventies nodig van wie dan ook ….Je moet de cirkel van zelfzucht en paranoia doorbreken en aandachtig luisteren naar diegenen die iets te vertellen hebben ….spijtig genoeg komt niemand uit je entourage hiervoor in aanmerking. Schaf U misschien een hondje aan en gaat eens regelmatig wandelen…ideaal om je te bezinnen.

    De groetjes van een medelevende Brombeer.

     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    17-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. natte zomer
    RAINDROPS KEEP FALLING ON MY HEAD....lalalalalalaaaaa.....
     


     
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (2)
    15-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zonder woorden II
    .





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (2)
    14-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GOEDE REIS BESTE VRIEND

                            Ernest’s vakantie



    Opgevoed in het  Armeens  en toch 2 blogs in het Vlaams daar zijn moed en humor voor nodig. Hij zou er niet goed van worden als ik met superlatieven zou goochelen maar het moet toch vermeld dat hij zelfs   op Seniorennet.nl een van de meest gelinkte Vlaamse bloggers is geworden. Zijn blog ERNEST  “klom zo maar van nergens de top 100 binnen…dat zullen niet velen hem nagedaan hebben. Hij had natuurlijk een piramidelink op zijn blog gezet, maar dit terzijde. (grapje hoor Ernest)  Zijn ganse actieve leven heeft zich afgespeeld in de medische kringen. Bloggen is hij hierna beginnen doen. Zijn echtgenote , een vooraanstaande figuur in de kunstwereld, is daarbij een “echte” auteur. Een echte auteur laat zich niet met blogs in, iemand die waarachtig talent heeft, heeft niets op een blog verloren. Haar tweede boek ligt binnenkort in de boekenrekken van de betere boekhandel. Ernest’s liefde voor de kunst is groot…en zodoende lijdt zijn blog zelden aan chronisch zuurstofgebrek. Er is zoveel over dit gegeven “Kunst” te vertellen en hij doet het  grandioos. Geruime tijd is Ernest een “mailpartner”, een titel die” mailvriend” vervangt want dit is voor de jongere generatie weggelegd.  Tederheid is een van zijn kenmerken. Tederheid wordt met de dag een schaarser artikel, en er is geen vervanging voor…want passie verzengt, brandende liefde cremeert zichzelf..maar tederheid onder de mensen is aan het verdampen, en wat hou je dan nog aan gevoelens over. Het kost hem veel moeite alles netjes in het Vlaams en zonder fouten op zijn blog te krijgen wat niet meer dan normaal is gezien zijn Armeense invloed. Ik ken een Koningshuis met duur betaalde leraars Nederlands die het er veel slechter vanaf brengen dan Ernest. Bij het reageren op mijn items is hij niet zo nauwlettend…dit heb ik hem aanbevolen…hij “ reageert “ook niet voor anderen…hij doet dit voor mij. Niemand had hier een opmerking over…tot ll. die ene, steeds dezelfde “Oen” hier brood in zag en Ernest probeerde te schandaliseren via pestitems. Eindelijk is nu zijn(van de pestblogger) zelfgekweekt aureool om zijn hoofd verdwenen. In medische kringen staan ze perplex van dit “misbaren” van een collega elders te lande. Ernest’s reactie op deze onzin is even kort als intelligent…”Ik heb liever met een regelrechte schoft te maken dan met een bête iemand…en dat is die man”…Dat Marianne, iemand die nog in deze onmens geloofde, nu maar vlug inziet waarom ik twijfelde aan die man zijn vakbekwaamheid. Ernest proficiat met je vakantie maak er samen met Kristien en Jozefien een fijne reis van…Bisous in massa’s jou toegezonden vanuit Bachten de Kuppe…en de items van die, je weet wel…zijn te dom voor woorden…wij zullen er dan ook geen meer aan verspillen.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    11-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo maar

    Omdat het een leuke foto is

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    07-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De speech

    Hij stond gereed om het podium te betreden…met gekruiste armen, het beeld der Onverschrokkenheid…!

    Vol ontzag keken de andere drie (Het was een groepje van 4 en hij was opgestaan uit dit groepje) op naar hem, hij die het Noodlot (de vijand) had bedwongen.

    Het “proficiat” dat  de drie anderen hem,  de held wilden wensen bleef stokken in hun keel.

    Plots… van helemaal niets, ondanks zijn getrappel om hogerop te geraken, plots dus… was  hij Iemand…toonbeeld van een lange loopbaan gewijd aan het beoefenen der burgerdeugden en bevorderen van het algemene welzijn (even pauzeren… want ik ween van emotie terwijl ik dit schrijf).

    Een kort applaus steeg even boven de hoofden van de 4 aanwezigen het leek alsof zij  hun handpollekes pijn deden.

    Hij nam dit gebaar van zijn 3 enige vrienden toch dankbaar in ontvangst, met een lichte gegeneerde wrevel. 
    Ze hadden hem een staande ovatie moeten geven.

    Hoezeer had hij hier een massa volk verwacht en een viering met koorzang, declamatie van gelegenheidspoëzie en bloemenhuldes. Maar niemand was hem gevolgd…Massa’ mails had had hij gekregen met reacties van “Door doen man…je hebt je ouwe teef  bijna op haar knieën” enz…hij nam een briefje uit zijn tas,die hij  nonchalant over zijn schouder had hangen, zijn vrienden vonden dit een beetje nichterig maar dat kon hem geen barst schelen … hij strekte een arm voor zich uit, alsof hij een beëdigde verklaring ging afleggen met een gelaatsuitdrukking waarmee hij bijna op een Duivel leek, van zenuwen was hij kortarmig, zijn dikke lippen waren kurkdroog en er gloeide een felle oosterse gloed in zijn allesziende ogen, Hij schaamde zich voor zijn driedubbele kwabbige kin… maar sprak: “ It is a pity ..ik ben een expert” vervolgde hij met een desolate mimiek…” een expert op gebied van tucht en tuchtiging en God gaf me in deze carte blanche…

    Hij was niet meer in te tomen of tot inkeer te brengen zelfs bidden hielp niet.  
    Hij
    vond dat hij zijn prachtige vrienden te kort was geschoten.

    Hij zou nu met succes rebelleren tegen alle vrouwelijke willekeur en tirannie… hij is er voordien altijd lelijk gehavend met gescheurde plunje, geschramde wangen en een bloedneus …uitgekomen…

    Zijn vriend de grote dichter, specialist in de Deutse taal, noemt dit “Schadenfreude”.
    André Gides schreef ..”C’est avec les bon sentiments qu’on fait les mauvais romans”… De laatste zullen de eerste zijn. Ik zal terugkeren met de zwaluwen !!! gilde hij tegen zijn drie vrienden.

    Die  vrienden bekeken elkaar bezorgd en vroegen zich af of hun goede vriend  toch niet te snel ontslagen was uit het ziekenhuis.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    04-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze had hem bij zijn ....

    “Ik zal haar zien hangen… al kost het de rest van mijn leven”…

    Hij vloog het huis binnen, liet zijn tas reeds in het portaal vallen en rende naar de computer om te kijken welke mails waren binnengekomen.

    Zijn eerste items op zijn blog waren gematigd maar geleidelijk aan ging alles over in crescendo. Nu leek hij volledig losgeslagen…

    Er was een bericht binnengekomen. Zijn hart bontste zo hevig dat het bijna hoorbaar was. “ Verdorie…die bitch gebruikt dezelfde naam als hij voor haar nieuwe blog!

    Dat had hij niet verwacht...” Het koud zweet brak hem uit.  

    “Zou het niet goed zijn een sabbatical te nemen, of zijn internetactiviteiten een maand of twee te sluiten?"…
    "Zou hij er niet best even tussenuit gaan?"...
    Neen dit kon hij toch niet doen…wat moesten de collega’s dan wel denken?
    Hij had nog maar pas zovele mails gekregen van zijn vrienden die hem bewonderden..

    " Je bent een geweldige vent. Als ik ooit een verdediger nodig heb, dan wil ik jou" .
    En eigenlijk...waren mannen niet beter in dergelijke pestpraktijken?…In de corridors der intrige voelden ze zich als een vis in het water.
    Hij was zo sterk in het formuleren van zijn problemen zoals al voordien was gebleken.

    Daarbij …waarom had de vijand zich niet eerder tot hem gewend??
    Hij wist goed genoeg wat er niet kon…dachten ze dat hij zo onnozel was?…Hij had haar zo , zonder veel moeite van het net kunnen vegen…” ze onderschatte zijn ongelooflijke macht.

    Indien hij nu niet onmiddellijk zou handelen ,dan leek het alsof,  voor iemand van zijn leeftijd en niveau, dit een teken van zwakte was? 
    Hem zouden ze niet klein krijgen, daar zou hij voor zorgen!
     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (3)


    Archief per week
  • 22/09-28/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 01/01-07/01 2007
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!