Zelf hou ik enorm van pindasaus. Als het jouw smaak niet is, sla je best deze keer dit recept over.
Ingrediƫnten: 500 gram gemengde groenten (moeten er zeker bij zitten: sojascheuten, string beans, komkommer, bloemkool, spruiten. worteltjes en kool) Ijsbergsla 4 eieren Kroepoek Rijst Bouillonblokje 2 el olie 1 teentje knoflook Gesnipperde en gebakken uitjes (ka je kant en klaar kopen - of je vraag er wat in de frituur )
Bereiding: Stoom de groentemix 10 minuten boven water. Snij in die tijd de ijsbergsla in reepjes en kook de eieren hard. Leg de sla reepjes op een schaal en leg de gestoomde groenten erop. Maak pindasaus klaar volgens een recept of uit een zakje/potje. Rangschik de groente op de reepjes ijsbergsla en garneer met schijfjes hard gekookte ei, gesnipperde en gebakken ui en stukjes kroepoek. Over het geheel giet u de pindasaus.
Zelf eet ik dit met Basmati rijst, maar het is ook lekker met Bami.