Buitentemperatuur om ?
.




















Inhoud blog
  • Sergio opent zijn café in Lommel
  • Zijn we zoektocht naar Rechtvaardige Rechters beu?
  • Nog wekelijks tips over verdwenen paneel Rechtvaardige Rechters
  • Koppel in paashaaskostuum versiert huis met 2.222 eieren
  • Big heeft drie ogen en twee muilen
  • Vrouw lijmt oog dicht met nagellak
  • We vliegen straks op huttentutten en schijtnoten
  • "Zomeruur schendt mensenrechten"
  • 'Neuzen' zijn streekproduct
  • Draag je litteken als een juweel
  • Eikenprocessierups rukt weer op in Nederland
  • Goedkope make-up is nieuwste partydrug
  • Boterham met spek is beste middel tegen kater
  • Bouwfirma zet ook huisjes voor honden
  • Eerste robot-model trippelt op de catwalk
  • 'Sojascheten en een kilo gekakt, alsjeblieft'
  • Bejaarde loopt dertig jaar lang met spijker in neus rond
  • Middelvinger eraf voor slecht bereid broodje
  • Duurste fles champagne verkocht voor 16.000 euro
  • Boer slacht kip en sterft door steekvlam
























     







































    Oeps je bent bij El Diablo - Welkom



    21-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indiër laat haar 25 centimeter uit oren groeien

    Indiër laat haar 25 centimeter uit oren groeien

    Zijn vrouw leerde er uiteindelijk mee leven.
    Zijn vrouw leerde er uiteindelijk mee leven.

    Het komt mijn oren uit! Velen bedoelen het figuurlijk, maar de Indiase kruidenier Radhakant Baijpai heeft het letterlijk aan zijn been. Niet dat hij die 25 centimeter lange stengels uit zijn oren erg vindt, integendeel: in 2003 haalde hij er het Guinness Book of Records mee, en dan moet u weten dat ze toen nog maar 13,2 centimeter lang waren. Bovendien beschouwt Radhakant zijn weelderige oorhaar als een symbool van geluk en bloei.

    Zijn vrouw heeft er echter meer dan haar buik van vol. "Ze smeekte me vroeger echt om dat haar te laten wegknippen. Tot ik dat record te pakken had, vanaf dan leerde ze ermee leven en snapt ze dat het mij trots maakt. Vroeger begrepen andere mensen mij ook niet echt, nu kan ik hen tenminste vertellen dat dat jarenlange sparen mij een plek in het Guinness Book opgeleverd heeft. Ik wil trouwens een nieuwe meting laten uitvoeren. Ze zullen van ver moeten komen om dat record nog ooit van me af te pakken."

    21-02-2009 om 15:12 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgens Vaticaan zondigen vrouwen anders dan mannen

    Volgens Vaticaan zondigen vrouwen anders dan mannen


    Volgens een officieel rapport van het Vaticaan over de zeven hoofdzonden zijn er wel degelijk fundamentele verschillen in het gedrag van vrouwen en mannen. Mannen hebben vooral moeite hun lustgevoelens te beteugelen, vrouwen bezondigen zich het vaakst aan ijdelheid.

    95-jarige
    Het rapport is gebaseerd op een biechtonderzoek van een 95-jarige jezuïtische wetenschapper, broeder Roberto Busa. De persoonlijke theoloog van paus Benedictus XVI, Wojciech Giertych, onderschrijft de bevindingen in de Vaticaanse krant L'Osservatore Romano. Volgens Giertych moeten mannnen vooral vechten om niet toe te geven aan hun lustgevoelens. Ook met vraatzucht en luiheid hebben ze wel vaker te kampen. Vrouwen strijden vooral tegen hun ijdelheid, jaloezie en woede. Hebzucht is de zevende hoofdzonde.

    Biechten
    Katholieken moeten hun zonden volgens de leer ten minste een keer per jaar opbiechten aan een priester. Die vergeeft de zondaars uit naam van God.

    21-02-2009 om 15:05 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slechte herinneringen? Wis ze uit uw geheugen

    Slechte herinneringen? Wis ze uit uw geheugen


    Iedereen heeft wel herinneringen opgeslagen die hij of zij liever zou vergeten. En volgens nieuw onderzoek, dat de Independent on Sunday kon inkijken, zal dat mogelijk worden. Mensen die lijden aan post-traumatische stress als gevolg van een angstaanjagende ervaring, zouden die nare herinneringen dan letterlijk uit het geheugen kunnen wissen.

    Gelukt bij proefdieren
    Wetenschappers aan de medische faculteit van de universiteit van Georgia hebben in het laboratorium een manier gevonden om bij proefdieren dergelijke herinneringen uit te wissen. En hoewel ze waarschuwen dat het nog jaren kan duren voordat die techniek ook op mensen kan worden toegepast, achten ze dat op termijn wel mogelijk.

    Herinnering aan fysieke pijn
    Doel van de proeven was het elimineren van de herinnering aan fysieke pijn - een lichte elektrische schok die werd toegebracht aan de poten van de proefmuizen. Dat gebeurde door in te grijpen op de natuurlijke hersenstof die een rol speelt bij het opwekken van herinneringen. De muizen waren daartoe vooraf genetisch gemanipuleerd zodat ze een ongewoon grote hoeveelheid produceerden van de neurotransmitter CaMKII, die een rol speelt in onze geheugenvorming.

    En door het hoge niveau van die neurotransmitter, zo bleek, konden ongewenste herinneringen die op het punt stonden om te worden 'bovengehaald', op dat moment blijvend uitgewist worden, terwijl andere herinneringen intact bleven.

    Oorlogsveteraan
    In de woorden van dr. Joe Tsien, die het onderzoek leidde, "kan een muis zich de traumatische ervaring van die elektrische schok herinneren, net zoals een oorlogsveteraan die terugdenkt aan een fatale missie waarbij hij gewond raakte. Maar door de hoeveelheid CaMKII kon het dier die slechte herinnering niet echt terugbrengen, omdat die gewist was. De andere, niet-traumatische herinneringen bleven gewoon opgeslagen en konden desgewenst worden bovengehaald."

    Beter leven
    De onderzoeker voegde daar aan toe: "Hoewel het geheugen ons veel kan leren, en cruciaal is voor het overleven en het aanpassingsvermogen van de mens, kan het selectief wegnemen van herinneringen die ons functioneren belemmeren, veel mensen een beter leven bezorgen". En dat zou volgens dr. Tsien kunnen gebeuren door het ontwikkelen van een geneesmiddel dat de eigenschappen van CaMKII zou 'imiteren'. Met daaraan gekoppeld de waarschuwing dat dit nog veel tijd zal vergen.

    21-02-2009 om 14:57 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Pruimen beschermen het best tegen kanker"

    "Pruimen beschermen het best tegen kanker"


    Pruimen zijn het nieuwe superfruit nu onderzoekers ontdekten dat ze meer anti-oxidanten bevatten dan de supergezonde blauwe bessen. Deze stoffen beschermen je tegen kanker.

    Anti-oxidanten
    Onderzoeker David Byrne zegt dat tests bewijzen dat één pruim evenveel anti-oxidanten bevat als een handvol blauwe bessen. Dit zijn moleculen die de productie van vrije radicalen kunnen voorkomen of vertragen. Deze laatste beschadigen de lichaamscellen met mogelijk kanker als gevolg. Voor deze ontdekking werden blauwe bessen als superfruit onthaald. Professor Luis Cisneros: "Blauwe bessen hebben serieuze concurrentie gekregen. Mensen eten hier maar een paar stuks van, in hun ontbijtgranen of in een fruitsalade. Van pruimen hebben mensen de neiging meer te eten, daardoor zijn ze nog beter voor je gezondheid dan bessen."

    Kleur
    Diëtiste Catherine Collins is heel blij met de resultaten: "Pruimen zijn heel gezond en nog goedkoop bovendien. Ze bevatten niet veel calorieën of vet. Het belangrijkste is ze niet te pellen, want in de schil zitten de meeste gezonde stoffen. Als iedereen twee of drie kleine exemplaren per dag zou eten, zou dat schitterend zijn. De meeste gezonde stoffen zitten in de bestanddelen die verantwoordelijk zijn voor de kleur van het fruit. Daarom is het goed om hier zoveel mogelijk variatie in te brengen, je moet eigenlijk een hele regenboog van fruit opeten."


    21-02-2009 om 14:49 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw vermageringsdrankje Celsius: werkt het echt?

    Nieuw vermageringsdrankje Celsius: werkt het echt?

    Katie Holmes ontvangt van haar bodyguard een flesje Celsius.
    Katie Holmes ontvangt van haar bodyguard een flesje Celsius.

    Amerikaanse celebs zijn er dol op: Katie Holmes en Lindsay Lohan werden gespot met een blikje Celsius in hun hand. Dit drankje belooft je lichaam te stimuleren om 100 calorieën extra te verbranden. Maar werkt dit zogenaamde wondermiddeltje ook echt?

    Hoe werkt het?
    Het nieuwe vermageringsdrankje Celsius is niet meteen goedkoop. Je betaalt ongeveer 40 euro voor een kratje van 24 blikjes. In tegenstelling tot andere vermageringsdrankjes, zou Celsius je metabolisme stimuleren. Celsius bevat groene thee, gember, cafeïne, taurine, guarana en vitamines. Het helpt je in de eerste drie uur nadat je het dronk 100 calorieën extra te verbranden. Als je in combinatie met drankje sport, zou het nog meer effect hebben.

    Bijwerkingen
    Je moet er wel enkele bijwerkingen bij nemen, aldus de Britse journaliste Charlotte Martin die Celsius uittestte. "Meteen nadat ik het blikje op had, begon ik te beven. Na een uurtje werden mijn benen slap. Mijn handen beefden zo dat ik niet langer kon typen, werken ging dus niet meer. Vervolgens kreeg ik het ontzettend warm en een benauwd gevoel, gevolgd door hartkloppingen en kortademigheid. Ook mijn humeur veranderde, ik had weinig weinig geduld en vond het moeilijk me te concentreren. Zelfs 's avonds voelde ik de effecten nog, slechts om 3 uur 's ochtends raakte ik in slaap. Terwijl ik om 11 uur 's ochtends Celsius had gedronken. Ik vind diëten en minder snoepen minder een kwelling dan dit drankje."

    Niet zonder sport
    Huisarts Carol Cooper: "Ik had de bijwerkingen niet verwacht die Charlotte voelde. Maar dit kan komen doordat ze gevoeliger is voor cafeïne dan andere mensen. Maar zowel cafeïne en guarana stimuleren je metabolisme en geven je meer energie. Ik vrees wel dat het drankje zijn beloftes niet zal kunnen inlossen. Je zult volgens mij niet vermageren van Celsius als je het niet combineert met sport."

    Stimulerende stoffen
    Diëtiste Amanda Ursell: "Dit product belooft je meer energie en alertheid te geven. Het bevat 200 mg cafeïne, dat is behoorlijk wat, Red Bull bevat 'slechts' 80 mg. Guarana behoort tot dezelfde familie als cafeïne, wat maakt dat je wel heel veel stimulerende stoffen in één drankje hebt. Het kan je helpen te vermageren omdat je hart er sneller van gaat slaan. Maar Celsius is alles behalve gezond, ik raad het af. Zeker als je meerdere blikjes op één dag drinkt, loop je veel risico's."

    Meer informatie over het drankje vind je op www.celsius.com (ep)

    21-02-2009 om 14:44 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luchtgeweer in aars proppen: geen goed idee

    Luchtgeweer in aars proppen: geen goed idee


    Wat bedoeld was als een daad van barmhartigheid, heeft een Duitse staalarbeider een celstraf van negen maanden opgeleverd. Om de zweetbillen van zijn vriend wat af te koelen, had de man een luchtgeweer in de aars van een vriend gepropt. Het geweer ging af en de ingewanden van de zweterige vriend ontploften. Het verhaal staat in de Austrian Times.

    Hete staalfabriek
    Denis Schwarz (25) had medelijden met zijn collega in de Halberg Guss-staalfabriek nabij Leipzig. Zijn maat kloeg over zweetbillen door de grote hitte in de fabriek. Bij wijze van grap, stelde Schwarz voor om het achterste van z'n makker af te koelen met zijn luchtgeweer.

    "We dollen wel vaker met ons geweer", zei Schwarz in de rechtszaal. "Ik grapte dat ik de luchtbuks in zijn aars zou steken. Hij zei dat het hem niet kon schelen. Het geweer ging af en mijn vriend zakte in elkaar".

    Stoma
    De gevolgen waren catastrofaal. Door de hoge druk werden de ingewanden van het slachtoffer uit elkaar gereten. In het ziekenhuis konden de inwendige bloedingen gestelpt worden. De man verbleef elf dagen op Intensieve Zorgen. Een groot deel van zijn ingewanden moest weggehaald worden. De man moet voortaan met een stoma door het leven.

    21-02-2009 om 14:37 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guinness-recordhoudster is vingernagels kwijt na ongeval

    Guinness-recordhoudster is vingernagels kwijt na ongeval


    Een vrouw die met de langste vingernagels ter wereld in het Guinness Book of World Records staat, is haar record kwijt. Lee Redmond was dinsdag verwikkeld in een verkeersongeval in Salt Lake City in de Amerikaanse staat Utah en raakte zwaargewond. Haar vingernagels braken af in de crash.

    Redmond heeft sinds 1979 haar nagels niet meer afgeknipt. De langste nagel, die van haar rechterduimvinger, meet bijna één meter. De vrouw verkeert niet in levensgevaar.

    Redmond was verschillende keren te zien in programma's als Guinness Book of World Records of Ripley's Believe It or Not.

    21-02-2009 om 14:33 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Internet Explorer niet compatibel met Microsoft.com

    Nieuwe Internet Explorer niet compatibel met Microsoft.com


    De nieuwe versie van Internet Explorer is niet compatibel met de site van Microsoft zelf. Microsoft plaatste een lijst online met 2.400 veelbezochte sites die IE8 niet weergeeft zoals de ontwerper wil. Op de lijst staan naast Microsoft.com nog grote sites als Google.com, MSN.com en Amazon.com.

    Dat IE8 Microsoft.com niet correct weergeeft, komt ironisch genoeg doordat Microsoft zelf vaak de webstandaarden negeerde, en dat nu met Internet Explorer 8 veel minder doet. Sites die werden ontworpen voor IE7, kunnen er daarom in IE8 anders uitzien. De nieuwe browser krijgt daarom een 'IE7 compatibility modus', zodat de niet-compatibele sites in IE8 toch correct worden getoond.

    21-02-2009 om 14:29 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jong Vld vraagt asbakken aan bushaltes

    Jong Vld vraagt asbakken aan bushaltes


    De Oostendse afdeling van Jong Vld is de sigarettenpeuken in de buurt van bus- en tramhaltes beu. Volgens de liberale jongeren zorgen de peuken voor overlast voor buurtbewoners. Een asbak aan elke bus- of trampaal, naar Zweedse voorbeeld, zou volgens de jongeren een oplossing kunnen zijn. Het roken verbieden is volgens Jong Vld geen optie.

    21-02-2009 om 14:26 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weduwe overleden roker krijgt miljoenenvergoeding

    Weduwe overleden roker krijgt miljoenenvergoeding

    Weduwe Elaine Hess (l) luistert naar het verdict met haar advocaat.

    De Amerikaanse sigarettenfabrikant Philip Morris moet een schadevergoeding van 6,3 miljoen euro betalen aan de weduwe en de zoon van een overleden roker. Dat heeft een jury in de staat Florida gisteren besloten, weet De Telegraaf.

    Stuart Hess stierf in 1997 aan longkanker. Hij was toen 55 jaar oud en had 40 jaar lang ongeveer twee pakjes sigaretten per dag gerookt. Volgens de juryleden heeft Philip Morris door nalatig handelen de gezondheid van Hess in gevaar gebracht.

    Het was de eerste rechtszaak tegen een sigarettenfabrikant sinds het hooggerechtshof van Florida drie jaar geleden oordeelde dat de tabaksindustrie bewust schadelijke producten op de markt heeft gebracht en de gezondheidsgevaren heeft verzwegen. Sinds die uitspraak zijn alleen in Florida al ongeveer 8.000 schadeclaims ingediend.

    21-02-2009 om 14:22 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgen slikken dagelijks 735.000 slaappillen

    Belgen slikken dagelijks 735.000 slaappillen


    Vorig jaar werden in België 270 miljoen slaap- en kalmeermiddelen verkocht. Dat blijkt uit cijfers van de Belgische geneesmiddelenindustrie.

    Volgens Pharma.be werden tussen december 2007 en november 2008 in ons land 270 miljoen dosissen slaap- en kalmeermiddel genomen, ofwel 735.000 per dag. Dat betekent dat 7 procent van de Belgen slaapmedicatie gebruikt. Deze hoge aantallen maken van ons land samen met Frankrijk en Italië de koploper in Europa.

    Federaal minister van Volksgezondheid Laurette Onkelinx (PS) gaf aan bijzonder ongerust te zijn over dit hoge verbruik. Zij heeft twee professoren de opdracht gegeven om te onderzoeken waarom de Belgen zulke pillenslikkers zijn. In de loop van het voorjaar start een campagne die misbruik moet inperken.

    21-02-2009 om 14:20 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Site beloont origineelste naaktloper met 11.000 euro

    Site beloont origineelste naaktloper met 11.000 euro

    De naakte gymnaste in actie.
    De naakte gymnaste in actie.

    Zin om snel even 11.000 euro te verdienen? Speel dan uw kleren uit, maak een leuk filmpje en zet het op internet. De makers van 'World Nude Day' belonen immers gewone mensen die dagdagelijkse dingen uitvoeren, maar dan wel in hun adamskostuum. Zo vallen er al meer dan honderd inzendingen te bewonderen, gaande van een naakte gymnaste tot een hele meidenploeg die in hun blootje op een voetbal proberen te stampen.

    Natuurlijk kan het nog een tikje extremer. Wat dacht u bijvoorbeeld van in je blootje snowboarden bij -18 graden of naakt van de grond gaan in een vliegtuig? "Nee, dit zijn geen seksueel getinte filmpjes", maakt de bedenker zich sterk. "Het komt er gewoon op neer om zonder kleren plezier te maken en je vrij te voelen." Al rest de vraag of de twee leerlingen die poedelnaakt een bomvolle aula binnenstapten er toch geen complexen aan zullen overgehouden hebben...

    Wie wil meedoen, heeft nog tot 31 maart de tijd om zijn/haar filmpje in te sturen. Daarna mogen de klikkers uit de beste tien inzendingen de winnaar kiezen.

    21-02-2009 om 14:11 geschreven door diabloke  


    » Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Universele lader voor bijna alle gsm's in de maak

    Universele lader voor bijna alle gsm's in de maak


    Op het Mobile World Congress, de mobiele telefoniebeurs in Barcelona, hebben de gsm-operatoren en -producenten zich geëngageerd om samen aan een universele lader voor gsm-toestellen te werken.

    Hebben zich reeds geëngageerd: Nokia, Motorola, LG, Sony Ericsson, Samsung aan de fabrikantenzijde en Orange, 3 Group, AT&T, KTF, Mobilkom Autriche, Telecom Italia, Telefonica, Telenor, Telstra, T-Mobile en Vodafone aan de operatorzijde.

    2012
    "Doel is tegen 2012 mobiele telefoons aan te bieden die compatibel zijn met een dergelijke lader", aldus Michael O'Hara van GSM Association, een organisatie die meer dan 700 mobiele operatoren vertegenwoordigt. Die lader zou de vorm van een mini-usb krijgen.

    De lader zou ook het energieverbruik met 50 pct moeten verminderen. Nu hebben verschillende types gsm's laders met afwijkende stekkers. Ook binnen een merk zijn er vaak verschillende soorten laders. 

    21-02-2009 om 14:01 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Villa Pfaffs te koop

    Villa Pfaffs te koop


    Nog meer onverwachte opschudding bij de Pfaff-dynastie. Hun riante villa in Brasschaat - bekend uit hun soapserie 'De Pfaffs' - staat te koop. Er waren eerder al heel wat geruchten over geldnood in de familie van de gewezen topkeeper Jean-Marie, maar zijn vrouw Carmen ontkent formeel dat de villa daarom verkocht wordt. "Ik ben gewoon het poetsen beu", zegt ze in Het Laatste Nieuws. Volgens een Brasschaatse makelaar is de villa zo'n 1,3 miljoen euro waard.

    Kinderen
    Het blijft dus slecht (financieel) nieuws regenen bij de Pfaffs. Vorig jaar was er de affaire van de vermeende belastingontduiking en de boetiek van dochter Kelly die overkop ging. Eerder waren er al geruchten dat malafide figuren Jean-Marie (52) voor een pak geld in het ootje genomen hadden. Toch lacht Carmen (52) - de baas ten huize Pfaff - al die geruchten weg. "Het huis is gewoon te groot geworden voor ons. De kinderen zijn het huis uit, 's avonds zit ik vaak alleen en ik ben het poetsen beu."

    Zwembad en tennisveld
    Groot is de villa zeker, om niet te zeggen riant en heel goed uitgerust. Trouwe kijkers van 'De Pfaffs' kennen het huis van binnen en van buiten, betere reclame voor de villa is moeilijk mogelijk. Een greep uit het aanbod: een zwembad, een tennisveld, vijf garages, een zee van een living, een hoop slaapkamers, ... Gelegen in een residentiële wijk van Brasschaat is deze villa dus niet aan iedereen besteed, maar als je in deze tijden van crisis toch 1,3 miljoen euro kan neertellen, maak je kans om in het beroemdste huis van Vlaanderen te wonen.

    21-02-2009 om 13:56 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13-jarige vader heeft rivaal: andere tiener eist DNA-test

    13-jarige vader heeft rivaal: andere tiener eist DNA-test


     Alfie is te jong om er iets mee te doen, maar ik ga proberen zoveel mogelijk geld uit deze zaak te slaan 
    Vader Dennis Patten
    HLN update   De ouders van de 13-jarige Brit die deze week vader werd, willen zoveel mogelijk geld verdienen met het verhaal van hun zoon. Volgens de Daily Mail hebben de gescheiden ouders al verschillende lucratieve deals met de pers gesloten. De vader, Dennis Patten, zegt dan ook zonder blozen dat hij veel geld uit het vreemde verhaal wil slaan. Hij is echter niet de enige, een 16-jarige jongen heeft een DNA-test aangevraagd, omdat hij claimt zelf de vader te zijn.

    Knul
    Vorige week schrok Groot-Brittannië toen The Sun uitpakte met foto's van een 13-jarige knul die trots zijn pasgeboren kind toont. De jongen ziet er op het eerste gezicht zelfs jonger dan dertien uit. Hoewel de Britten wel meer tienerzwangerschappen gewend zijn, zorgde dit verhaal toch voor een rel. Alfie Patten was pas twaalf toen hij bij de 15-jarige Chantelle Steadman een kind verwekte. De ouders ruiken daags na de heisa veel geld.

    Dure deals
    Nicola, de moeder van Alfie, was eerst razend toen Dennis het verhaal van zijn zoon in de pers uitsmeerde. Amper 24 uur later was ze echter zelf aan het onderhandelen. Ook Dennis probeert nog steeds dure deals te sluiten. "Ik wou dat deze baby nooit geboren was, maar het is nu zo", zei hij tegen een journalist. "Alfie is te jong om er iets mee te doen, maar ik ga proberen zoveel mogelijk geld uit deze zaak te slaan."

    Roddelpers
    Het gezin zelf is ook geen onbeschreven blad. Vader Dennis (45) heeft negen kinderen en is twee jaar geleden gescheiden toen Nicola hem betrapte met een 19-jarig meisje. Ook de jonge moeder Chantelle is populair in de Britse roddelpers. Ze zou de voorbije maanden drie jongens over de vloer gehad hebben. "Ze is geen onschuldig meisje dat bij de eerste keer zwanger werd", zegt een kennis.

    Eén van die jongens, de 16-jarige Richard Goodsell, zegt dat hij de vader van het kind is en eist een DNA-test. Zijn vrienden en zijn moeder zeggen allemaal dat de baby zijn ogen heeft. Een DNA-test is de enige manier om zekerheid te krijgen.

    21-02-2009 om 13:50 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man koopt doodskist in winkel en jaagt er kogel door het hoofd

    Man koopt doodskist in winkel en jaagt er kogel door het hoofd


    Een begrafenisondernemer in de Montenegrijnse hoofdstad Podgorica heeft ongetwijfeld de macaberste dag uit zijn leven meegemaakt. Toen een man zijn winkel kwam binnengewandeld en naar een doodskist vroeg, was de verkoper zich nog van geen kwaad bewust. Ook niet toen de 52-jarige klant vroeg om de kist in de winkel te openen, een afscheidsbrief begon te schrijven en zich daarna in de kist legde. "Ik dacht gewoon dat de man een ziekelijke grap wou uithalen", aldus de verkoper in de Montenegrijnse krant 'Vijesti'.

    Tot de klant plotseling een pistool uit zijn jas haalt en zich een kogel door het hoofd jaagt. De kogel doorboorde meteen het dennenhout van de kist en trof het raam van de showroom van de winkel. De man werd meteen overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij momenteel buiten levensgevaar is. Familieproblemen zouden aan de basis liggen van de zelfmoordpoging.

    21-02-2009 om 13:45 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevangene probeert voor tweede keer penis af te snijden

    Gevangene probeert voor tweede keer penis af te snijden


    In een Amerikaanse gevangenis heeft een veroordeelde moordenaar geprobeerd zijn penis af te snijden met een scheermes. Het was de tweede keer dat hij zijn lid wilde 'amputeren'. Dat meldt The Everett Herald.

    Levenslang
    John Forrester (49) werd in 1977 veroordeld tot levenslang wegens moord. Hij kampt met psychiatrische problemen.

    De gevangene werd opgenomen in een ziekenhuis in Seattle met ernstige snijwonden aan wat nog restte van zijn geslachtsdelen. Over zijn toestand zijn geen verdere bijzonderheden meegedeeld.

    Wettelijk recht
    In de staat Washington hebben de gevangenen het recht om levensnoodzakelijke spullen in hun cel te hebben. Daar horen ook scheermesjes bij.

    21-02-2009 om 13:42 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    08-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamas gebruikte ziekenhuizen als gevangenis

    Hamas gebruikte ziekenhuizen als gevangenis


    De Palestijnse Autoriteit heeft de radicale islamitische beweging Hamas er vandaag van beschuldigd sommige ziekenhuizen in de Gazastrook te hebben gebruikt als gevangenis.

    Foltering
    Volgens het Palestijnse ministerie van volksgezondheid in Ramallah gebruikte Hamas na het einde van het 23 dagen durende offensief in en tegen Gaza "meerdere medische faciliteiten, waaronder een groot aantal ziekenhuizen, als stations voor convocaties, verhoren, foltering en gevangenschap".

    08-02-2009 om 12:04 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    17-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juwelen gemaakt van moedermelk

    Juwelen gemaakt van moedermelk


    Het Franse designerscollectief Duende gebruikt de techniek van coagulatie om juwelen te maken van moedermelk. Bij coagulatie krijgt caseïne, het voornaamste eiwit in melk, een vaste vorm. 'Perle de lait' heeft de collectie juwelen die deel uitmaakt van een tentoonstelling van objecten die de relatie tussen moeder en kind op het vlak van voeding exploreren. Die is van 13 september tot 15 november te bezichtigen in het Franse Nègrepelisse.
    Het Franse designerscollectief Duende gebruikt de techniek van coagulatie om juwelen te maken van moedermelk. Bij coagulatie krijgt caseïne, het voornaamste eiwit in melk, een vaste vorm. 'Perle de lait' heeft de collectie juwelen die deel uitmaakt van een tentoonstelling van objecten die de relatie tussen moeder en kind op het vlak van voeding exploreren. Die is van 13 september tot 15 november te bezichtigen in het Franse Nègrepelisse.

    17-01-2009 om 16:16 geschreven door diabloke  


    » Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paus ziet gekruisigde kikker niet zitten

    Paus ziet gekruisigde kikker niet zitten


    Paus Benedictus XVI heeft een kunstwerk van een kruisigde kikker veroordeeld als blasfemie. Het werk van de Duitse kunstenaar Martin Kippenberger is een meter en dertig centimeter groot en beeldt een gekruisigde kikker uit met in de ene hand een biermug (een typisch Duits bierglas) en in de andere hand een ei.

    Christus
    Het werk kreeg de titel 'Zuerst die Fuesse' ('Eerst de Voeten'). De kikker is net zoals Jezus Christus aan het kruis genageld aan de handen en de voeten. Het beeld stond al in Londen en Venetië en zou ook naar New York en Los Angeles verhuizen. De kunstenaar is in 1997 overleden en zou volgens kenners het werk beschouwen als een uitbeelding van menselijke levensangst.

    "Stuk vuilnis"
    De paus, die zelf Duitser is, deelt die mening dus niet. Hij was onlangs op vakantie in de buurt van het Italiaanse Bolzano waar het beeld op dit moment in een museum staat. Het Vaticaan stuurde prompt een brief naar de regionale regering. In de brief stond dat het beeld veel gelovigen pijn doet "die in het kruis een symbool van de liefde van God zien". De voorzitter van het plaatselijk bestuur, Franz Pahl, noemde het beeld daarop "een afschuwelijk stuk vuilnis dat veel mensen kwaad maakt".

    Hongerstaking
    Pahl ging zelfs nog een stap verder en begon een hongerstaking om het beeld uit het museum te krijgen. Kunstliefhebbers verdedigen het werk en de vrijheid van de kunstenaar om zich uit te drukken. Maar het ziet er toch naar uit dat de laatste uren van de kikker geteld zijn na een spoedvergadering onder medewerkers van het museum.

    17-01-2009 om 16:09 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)






    Gastenboek
  • smakelijk
  • Prettig weekend
  • Lieve groetjes van Erwin
  • Vriendelijke groetjes
  • Groetjes

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


























    Welkom op mijn blog!
    Blog als favoriet !

    Archief per maand
  • 04-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008




     



























































































    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!