Buitentemperatuur om ?
.




















Inhoud blog
  • Sergio opent zijn café in Lommel
  • Zijn we zoektocht naar Rechtvaardige Rechters beu?
  • Nog wekelijks tips over verdwenen paneel Rechtvaardige Rechters
  • Koppel in paashaaskostuum versiert huis met 2.222 eieren
  • Big heeft drie ogen en twee muilen
  • Vrouw lijmt oog dicht met nagellak
  • We vliegen straks op huttentutten en schijtnoten
  • "Zomeruur schendt mensenrechten"
  • 'Neuzen' zijn streekproduct
  • Draag je litteken als een juweel
  • Eikenprocessierups rukt weer op in Nederland
  • Goedkope make-up is nieuwste partydrug
  • Boterham met spek is beste middel tegen kater
  • Bouwfirma zet ook huisjes voor honden
  • Eerste robot-model trippelt op de catwalk
  • 'Sojascheten en een kilo gekakt, alsjeblieft'
  • Bejaarde loopt dertig jaar lang met spijker in neus rond
  • Middelvinger eraf voor slecht bereid broodje
  • Duurste fles champagne verkocht voor 16.000 euro
  • Boer slacht kip en sterft door steekvlam
























     







































    Oeps je bent bij El Diablo - Welkom



    12-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse Harry Potter-fans dumpen uilen

    Britse Harry Potter-fans dumpen uilen

    Zo trouw als Harry Potter zijn sneeuwuiltje Hedwig verzorgde, zo slecht gaan sommige Britse Potter-fans om met hun uilen. De Potter-lezers dumpen hun uilen omdat de vogels thuis niet te verzorgen zijn.

    De eigenares van een dierenopvangcentrum in Flintshire, in het noorden van Wales, schat dat zeker de helft van de 36 uilen in het centrum is achtergelaten door kinderen die niet met hun eigen Hedwig overweg konden. Uilen zijn niet geschikt als huisdier voor jonge kinderen en hebben veel zorg nodig, benadrukte ze tegen de Britse omroep BBC. (lb)

    12-06-2008 om 13:18 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dokter haalt nagel uit hoofd met hamer

    Dokter haalt nagel uit hoofd met hamer

    De nagel in het hoofd van Chandler.

    Soms is het gebruik van een hamer de beste manier om een nagel uit een lichaam te halen. George Chandler was met een makker aan het werk met een nagelpistool en kreeg een nagel in zijn hoofd.

    De Amerikaan uit Shawnee Kansas werd door zijn vriend naar het ziekenhuis gebracht. De dokter had geen andere keuze, hij moest wel een hamer bovenhalen waarmee hij de nagel uit het hoofd van de onfortuinlijke haalde. Chandler stelt het opnieuw prima, schrijft Msnbc. (vsv)

    12-06-2008 om 13:11 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boeing 727 achtergelaten op luchthaven Hanoi

    Boeing 727 achtergelaten op luchthaven Hanoi

    Een gelijkaardige Boeing 727 is achtergelaten op de luchthaven van Hanoi. (archieffoto)

    Gezocht: de eigenaar van de Boeing 727 op de luchthaven van Hanoi. Het vliegtuig landde er vorig jaar en niemand geeft nog een moer om het toestel. Volgens de luchthaven zou het gaan om een toestel van een luchtvaartmaatschappij uit Cambodja. Als niemand het vliegtuig opeist dan zal het gesloopt worden.

    Spookmaatschappij
    Op het toestel staat de naam 'Air Dream' maar de luchthaven vindt geen maatschappij met die naam. Een veiligheidsbeamte vertelde eerder al aan de BBC dat het toestel eigendom zou zijn van het failliete 'Royal Khmer'. Het vliegtuig kreeg toestemming om even op de luchthaven te staan voor noodzakelijke onderhoudswerken maar die werden nooit uitgevoerd. Volgens de nieuwssite VietnamNet zouden de eigenaars niet willen opdraaien voor de parkeerkosten van het vliegtuig en laten ze de Boeing dan maar gewoon staan. (vsv)

    12-06-2008 om 13:08 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfdraaiend ijsje helpt luie likkers

    Zelfdraaiend ijsje helpt luie likkers

    Uitvinders hebben een hulpmiddel gemaakt om ijsjes te eten. De zelfdraaiende ijsjeshouder draait het ijsje rond, zodat je dat zelf niet meer hoeft te doen.

    Om te voorkomen dat ijsjes te snel smelten, hoeven snoepers enkel nog hun tong uit te steken en op het knopje te duwen, en klaar is kees.

    Het ding werkt op batterijen en is afwasbaar. (sam)

    12-06-2008 om 13:06 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken agent betrapt met fles achter stuur

    Dronken agent betrapt met fles achter stuur

    Een agent is betrapt met een fles Jägermeister achter het stuur. De Zweed was zwaar dronken. Hij had al een liter wijn en drie glazen whiskey op .

    Ingedommeld voor verkeerslicht
    De agent was met zijn vrouw onderweg naar huis in Umeå toen hij ruzie kreeg met zijn eega. De vrouw vroeg hem om uit te stappen maar hij weigerde en reed naar een staatswinkel. Hij kocht er nog een fles Jägermeister en zes liter wijn. Het rijden lukte steeds slechter en hij slingerde over de weg. Uiteindelijk viel hij voor een verkeerslicht in slaap en trok hij zo de aandacht van andere chauffeurs. Die vroegen hem om de autosleutels maar hij weigerde ze af te geven. Toen was ook voor de chauffeurs de maat vol en belden ze de politie. Uit de alcoholtest bleek dat hij veel te veel op had. (vsv)

    12-06-2008 om 13:03 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Nog voor 40 jaar aardolie en voor 60 jaar aardgas"

    "Nog voor 40 jaar aardolie en voor 60 jaar aardgas"


    De bewezen wereldreserves voor steenkool en aardolie daalden eind 2007 en stabiliseerden voor aardgas. Er is nu nog voor 40 jaar aardolie, voor 60 jaar aardgas en voor 133 jaar steenkool. Dat blijkt uit het energierapport 2007 van de Britse oliemaatschappij BP, dat vandaag in De Tijd staat.

    Het wereldenergieverbruik is in 2007 met 2,4 procent gestegen tot 11.099 miljoen ton aardolie-equivalent (AOE). In Azië nam het verbruik met ruim 5 procent toe, in China met 7,7 procent. In de Europese Unie daalde het energieverbruik met 2,2 procent.

    Strategisch
    Zowel voor steenkool als voor aardolie lagen de voorraden eind 2007 onder het niveau van 2006. Voor aardolie daalde ook de productie lichtjes met 0,2 procent, terwijl de consumptie toenam met 1,1 procent. Dit betekent dat wereldwijd vooral op de strategische olievoorraden werd ingeteerd.

    Vooral voor steenkool vermindert het aantal jaren dat de mensheid nog over de grondstof kan beschikken tegen het huidige productietempo. In 2003 meldde BP op basis van zijn jaarlijks statistisch rapport dat de mensheid op basis van de productie en de voorraden in 2002 nog voor 204 jaar over steenkool zou beschikken. Vorig jaar in juni was dat geslonken tot 147 jaren. Op basis van de voorraden en de productie eind 2007 is dat opnieuw geslonken tot 133 jaar. (belga/sps)

    12-06-2008 om 13:02 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronde visbokaal niet verboden in Nederland

    Ronde visbokaal niet verboden in Nederland

    Ronde viskommen blijven te koop in de Nederlandse dierenwinkels. De kwestie leefde bij onze noorderburen nadat een Tilburgs ziekenhuis vissen in bokalen verhuurde, met het doel het de patiënten naar hun zin te maken. Voor drie dagen viskomplezier betaalt de Hollander 4,50 euro, voor drie weken of langer moet 25 euro afgedokt worden.

    De Nederlandse Partij van de Dieren had echter morele bezwaren bij deze maatregel. Zulke bokalen hebben volgens hen nadelige effecten op de gezondheid van de goudvissen. Door de kleine oppervlakte komt immers maar weinig water met de lucht in contact en wordt minder zuurstof 'uitgewisseld'. Volgens de vereniging van dierenwinkels lost zo'n verbod op visbokalen het probleem echter niet op en de minister van Landbouw Gerda Verburg volgt hen nu in deze denkwijze. (novum/svm)

    12-06-2008 om 12:58 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ezel weer populair door dure diesel

    Ezel weer populair door dure diesel

    In delen van Turkije laten de boeren hun tractoren staan en stappen ze over op de oude, vertrouwde werkezel. De reden is simpel: duurdere brandstof en minder subsidie van de staat voor de boeren.

    Ezels maken een spectaculaire comeback. Hun groeiende populariteit leidt tot een opleving van de ezeltjesmarkt. De prijzen van de dieren zijn omhoog geschoten van ongeveer 50 Turkse lira (25 euro) vorig jaar tot tussen de 100 en 350 lira dit jaar.

    De nieuwe tractor
    De ezel is vrijwel overal op het Turkse platteland verdwenen. De meeste boeren hebben tractors. Alleen de armste boeren met kleine lapjes grond maken nog gebruik van de werkezels. Vooral in het armoedige oosten van Turkije zijn er nog veel te vinden.

    Er zijn gebieden in Turkije waar een opmerkelijke stijging is waargenomen van het aantal werkezels. Bij voorbeeld in Yozgat, in Centraal-Anatolië, waar de boeren klagen over de dure diesel, laten veel van hen de tractor staan en maken gebruik van ezels.
    Sommigen verkochten hun tractoren en kopen ezels van de opbrengst.

    12-06-2008 om 12:53 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)
    05-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dakloze troggelt miljonairsvrouwen geld af via datingsite

    Dakloze troggelt miljonairsvrouwen geld af via datingsite

    Paul Krueger.
    De 50-jarige dakloze Paul Krueger wordt ervan beschuldigd dertien vrouwen te hebben opgelicht voor in totaal 65.000 euro. Hij deed zich voor als miljonair op de datingsite millionairematch.com, een webstek die normaal enkel toegankelijk is voor rijke stinkerds.

    Gescreend
    Krueger gebruikte waarschijnlijk een laptop om zich in te schrijven op de miljonairssite, die overigens wordt aangeprezen door Forbes Magazine en The Wall Street Journal. Miljonairs en celebs zouden er gescreend worden op hun aantal centjes en hun graad van beroemdheid.

    Platenproducer
    Toch slaagde Krueger erin zich voor te doen als een succesvolle platenproducer met zelfs Grammy awards achter zijn naam. Met dat masker lokte hij dertien vrouwen in de val. Eentje maakte hij zelfs wijs dat hij in Schotland zat om de nieuwste Michael Jackson te producen.

    65.000 euro
    Het bleef niet bij virtuele romances, Krueger wou cash. Hij vroeg zijn dates te investeren in zijn bloeiende platenbedrijf. In totaal stortten de dames zo'n 65.000 euro op zijn rekening.

    Gokverslaafd
    Krueger werd vorige week gearresteerd in het casino van Atlantic City, waar hij zijn zuur verdiende geld aan het opgokken was. Hij is gokverslaafd. Hij zal worden berecht in Pennsylvania. (jv)

    05-06-2008 om 16:18 geschreven door diabloke  


    » Reageer (0)






    Gastenboek
  • smakelijk
  • Prettig weekend
  • Lieve groetjes van Erwin
  • Vriendelijke groetjes
  • Groetjes

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


























    Welkom op mijn blog!
    Blog als favoriet !

    Archief per maand
  • 04-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008




     



























































































    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!